PDA

View Full Version : Κομμενο πλαισιο απο Er-6

gcrook
02/08/2007, 11:56
Το λινκ ειναι απο γαλλικο φορουμ, υπαρχουν και φωτο στην πρωτη σελιδα σχετικα με το συμβαν.
Μεταφραση γιοκ, βαριεμαι.

http://www.kawette.net/forum/topic5937.html?highlight=

98218

Cpt. Haddock
02/08/2007, 11:57
:eek:

Merde alors!!!

:mad:

gcrook
02/08/2007, 11:57
Απο το ιδιο μηχανακι πιο κοντινη φωτο.

98219

gcrook
02/08/2007, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:eek:

Merde alors!!!

:mad:

Exactement ami

gcrook
02/08/2007, 12:00
Σε αλλο μηχανακι

98220

runnerma
02/08/2007, 12:00
Τι θα γίνει με τα πλαίσια?? επιδημία έπεσε??

Παλαιότερα οι μοτοσυκλέτες δεν κοβανε ετσι ευκολα πλαίσια ή μηπως κάνω λάθος??
:confused: :confused: :confused:

gcrook
02/08/2007, 12:01
Σε αλλο μηχανακι η κολληση, αλλα οχι το πλαισιο.

98222

runnerma
02/08/2007, 12:02
ΑΣΧΕΤΟ: ξέρει κανείς αν αυτά τα μανιτάρια (TOP BLOCK) που φαίονονται στην πρώτη φωτό αντιπροσωπεύονται από κάποιον στην Ελλάδα???

Cpt. Haddock
02/08/2007, 12:03
Να ήταν και στην ελλάδα που γ@μιόμαστε στις λακούβες να καταλάβω

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

gcrook
02/08/2007, 12:03
Και παει λεγοντας....

Το παρακατω λινκ απο Ιταλικο φορουμ.
Εκει να δειτε τι γινεται:bigcry:

http://www.er6italia.com/forum/viewtopic.php?t=3432&postdays=0&postorder=asc&start=60

byron
02/08/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Εσύ να δεις τι θα γίνει μόλις το πάρει χαμπάρι ο idi :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
02/08/2007, 12:08

aaaa, PORCA MIZERIA! :mad:

μη βρεις άλλο φόρουμ μου τελείωσαν οι βρισιές :lol:

gcrook
02/08/2007, 12:12
Αυτα για το δημοφιλεστατο μοντελο της Καβασακι.
Αυριο το μενου θα εχει μπουρδελακια και απο αλλες εταιρειες.

gcrook
02/08/2007, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εσύ να δεις τι θα γίνει μόλις το πάρει χαμπάρι ο idi :rotflmao: :rotflmao:

Αφου ετσι τα φτιαχνει η μαμα Καβασακι:lol:

byron
02/08/2007, 12:17
Αφου ετσι τα φτιαχνει η μαμα Καβασακι:lol:

MCN (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2007/July/july16-22/jul2007fracturesreportedonkawasakier6frames/?&R=EPI-92862)

Edit: Υπάρχει και ένα Pdf στα Αγγλικά για το θέμα εδώ (http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Index_files/Possible%20Frame%20Issue.pdf)

:wave2:

Cpt. Haddock
02/08/2007, 12:22
MCN (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2007/July/july16-22/jul2007fracturesreportedonkawasakier6frames/?&R=EPI-92862)

After careful investigation and testing, we were able to determine the problem was related to installation of aftermarket mushrooms.

byron
02/08/2007, 12:25
Edit: Υπάρχει και ένα Pdf στα Αγγλικά για το θέμα εδώ (http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Index_files/Possible%20Frame%20Issue.pdf)

:wave2:

Εχει και την μετάφραση του Γαλλικού Forum :wave2:

byron
02/08/2007, 12:28
.

gcrook
02/08/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

After careful investigation and testing, we were able to determine the problem was related to installation of aftermarket mushrooms

Πρωτη μου φορα ακουω τετοια μαλακια.

byron
02/08/2007, 12:32

Όντως.....
Εχει σε διάφορα forum (http://www.ninja650.com/phpbb/viewtopic.php?t=4433&postdays=0&postorder=asc&start=60) σχόλια και απ΄ότι λένε εμφανίζεται σκουριά με αποτέλεσμα να κόβει πλαίσιο σε εκείνα τα σημεία.

OldMan
02/08/2007, 12:45
Μήπως εννοεί ότι το "πρόβλημα" εμφανίζεται μετά από τούμπα ??? :blush:

byron
02/08/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Τσού. Το πρόβλημα απ΄ότι λένε είναι οτι η βάση κινητήρα στην δεξιά μεριά του πλάισιου έχει μεγάλο διάκενο, και σφίγγοντας τον κινητήρα πάνω στο πλαίσιο, λυγίζει και σπάει. :eyepop:

Εχει συμβεί σε ER χωρίς μανιτάρια και χωρίς πτώση.

gcrook
02/08/2007, 12:58

Ακομα και αν το εγραφε ετσι ακριβως, δεν θα το πιστευα.
Ειναι θεμα μανιταριου για το αν θα στειλει ολο το ζορι στο πλαισιο λογω κακης κατασκευης, η υλικων που δεν μασανε και πολλα (βλ. αλουμινενια μανιταρια) .

Defiant
02/08/2007, 13:08
Idi mode on

Γιατι ρε μαλακες η μαμα kAWASAKI φταιει που δεν ξερετε να βαζετε μανιταρια?

η που ειστε γκαβοι του κερατα και το εχετε κανει on off το μοτορι με τις λακουβες που παιρνετε αμπαριζα

αει σταδιαλα ΚΟΥΛΑΔΙΑ

μην παιρνετε KAWASAKI ρε ειναι μπουρδελα

Idi mode off

:lol:

OldMan
02/08/2007, 13:12
Ειναι θεμα μανιταριου για το αν θα στειλει ολο το ζορι στο πλαισιο λογω κακης κατασκευης, η υλικων που δεν μασανε και πολλα (βλ. αλουμινενια μανιταρια) .
Πάλι ερωτευμένος είσαι, πορδουλίνι μου ??? :blush:

ΠΟΥ αλλού μπορεί να στείλει το "ζόρι" το μανιτάρι ???:confused:

gcrook
02/08/2007, 13:20
Πάλι ερωτευμένος είσαι, πορδουλίνι μου ??? :blush:

ΠΟΥ αλλού μπορεί να στείλει το "ζόρι" το μανιτάρι ???:confused:

Εννοειται οτι θα το στειλει στο πλαισιο.
Απλα νομιζα οτι η απορια εγκειται στο αν η ζημια προκληθηκε απο πτωση, η απλα απο υπερβολικο σφιξιμο του μανιταριου στο πλαισιο με αποτελεσμα αυτο να στραβωσει (αν ειναι δυνατον) .
Κατα τα αλλα ειμαι ερωτευμενος με τον υπεροχο λελαηδημα των λελεδονιων:lol:
(Κοινως απολυθηκα):D

byron
02/08/2007, 13:28
Απλα νομιζα οτι η απορια εγκειται στο αν η ζημια προκληθηκε απο πτωση, η απλα απο υπερβολικο σφιξιμο του μανιταριου στο πλαισιο με αποτελεσμα αυτο να στραβωσει (αν ειναι δυνατον)

Ρε πιτσουνάκια διαβάζετε τι γράφω; Δεν φταίνε τα μανιτάρια λένε.!!! Εχουν κοπεί και χωρίς μανιτάρια

Γεωργιε ευτυχώς τέλειωσε η κόλαση...... :beer: Wellcome back :lol:

98227

makis206
02/08/2007, 13:32
Επειδή είχαμε παλιότερα ένα ER-6n στην οικογένεια εκείνο το σημείο δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι.. δεν φαινόταν ικανό να κρατήσει γερά το μοτέρ που στο ρελαντί δούλευε με αρκετούς κραδασμούς λόγω δικύλινδρου σε σειρά.

Απ'την άλλη το υλικό που κατασκευάζεται το πλαίσιο δεν μου έδινε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να έχει και πολλές ανοχές στις ταλαντώσεις, λες και το περίμενα απ'την πρώτη στιγμή.

Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και με το Versys..

gcrook
02/08/2007, 13:32
Ρε πιτσουνάκια διαβάζετε τι γράφω; Δεν φταίνε τα μανιτάρια λένε.!!! Εχουν κοπεί και χωρίς μανιτάρια

Γεωργιε ευτυχώς τέλειωσε η κόλαση...... :beer: Wellcome back :lol:

Ναι λεμε το καταλαβαμε, δεν διαφωνουμε επ'αυτου βρε, απλα διευκρινιζουμε για να μην παρερμηνευσουμε....και παρεξηγηθουμε:blush:
Αρα που καταληγουμε;
Κακη μελετη πλαισιου;

Υ.Γ Αυτη η παραμεθωριος μου εσταξε το κορμακι:rotflmao: :wave2:

OldMan
02/08/2007, 13:36
Ρε πιτσουνάκια διαβάζετε τι γράφω;
Άμα 'νοχλάμε, να μας το πεις, για !!! :D

(σοβαρά απολύθηκες, καρδουλίνι μου ???):a25: :a30: :a07:

makis206
02/08/2007, 13:46
Αρα που καταληγουμε;
Κακη μελετη πλαισιου;

Εγώ θα έλεγα κακό κράμα της κατασκευής του σκελετού.

Από φυσικές χημείες και μαθηματικά είμαι στούρνος αλλά η εικόνα του πλαισίου του συγκεκριμένου μηχανακιού μου έδωσε αυτή την εντύπωση.

Έχω δει αρκετά ποδήλατα που τα υλικά κατασκευής των σκελετών τους έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, απ'το βάρκα-γυαλό κι ευλύγιστο ατσάλι στο απόλυτο και χωρίς ανοχές ανθρακόνημα.
Από αλουμίνιο 6061 μαλακό και με περισσότερες ανοχές στο 7005 που είναι σκληρότερο αλλά και πιο ελαφρύ.

Το πλαίσιο του ER-6n δεν μου φάνηκε ικανό ν'αντέξει τις τόσες ταλαντώσεις στο ρελαντί..

Λίγο μπακαλίστικα τα γράφω αλλά εκεί φτάνει η παιδεία και οι γνώσεις μου, το πιάσατε όμως το νόημα ε ; Ε ;:look:

:lol:

idi
03/08/2007, 00:34
idi mode on

ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΟΧΑΙΤΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ER6 ΣΤΗ ΜΕΣΗ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΑ CROOKY PLS ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ Σ Ε ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! :rotflmao:

Α BY THE WAY ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ" ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΕ ΡΟΓΜΗ 1-2 CM Ή AN ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΧ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ..... (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΡΟΥΚΗ.....) ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΗ ΚΑΡΙΝΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο IDI ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ????

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!

τα εχουμε ξαναπει... τα kawasakia ειναι μπουρδελα ... μην αγοραζετε!!! :wave2: :wave2: :wave2: γεμισαμε με ασχετους καβαλα σε kawasakiα.... (προς κατοχους Versys σε πρωτη φαση το λεω.... σκοτώστε τα οσο οσο.... ειναι τριμπουρδελα και σε λιγο θα ψαχνω μεταχειρο και το θελω σε χαμηλη τιμη ... αντε φευγει το παπακι και θα μεινω χωρις εργαλειο!!!!!!!!!!!!!!!11):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
03/08/2007, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Α BY THE WAY ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ" ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΕ ΡΟΓΜΗ 1-2 CM Ή AN ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΧ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΑ

Ακόμα κι αυτό είχε προβλέψει.... Αν τυχόν και συμβεί οτι και δήποτε, να είναι σαγμένο από καλό μέταλλο για να κολλάει. :a13:

Αααα ρε πουτ@να Kawasaki. 200 χρόνια μπροστά ΡΠΜ...... :a021:

blackbusa
03/08/2007, 11:09
Και παει λεγοντας....

http://www.er6italia.com/forum/viewtopic.php?t=3432&postdays=0&postorder=asc&start=60

Διααβαζοντας 5-6 σελιδες απο το ιταλικο φορουμ,ελπιζω να βοηθησω λεγοντας.......
Οτι απο οτι φαινεται το προβλημα δημιουργηθηκε σε καποια σημεια,και πλαισιο και υποπλαισιο,οπου η κολληση επιασε σκουρια και καποια στιγμη αρχισε να σπαει......
Καποια παλλικαρι επικοινωνησε με την ΕΠΙΣΗΜΗ KAWASAKI ITALIA και αυτοι του αναφερανε οτι,εκτος απο το οτι παρακολουθουν το φορουμ τους για να ενημερωνονται απευθειας απο τους πελατες τους,τα θεμα ειναι υπο ερευνα και οτι τα προστατευτικα μανιταρια δεν πρεπει να εχουν σχεση με το παρον προβλημα.Μιλαμε παντα για μηχανακια που δεν εχουν πεσει,γιατι ως γνωστων τα μανιταρια προστατευουν μονο σε στατικη πτωση,ενω με πολλα χλμ πτωση μπορουν να επειφερουν και σταβωμα του πλαισιου.
Η επισημη Kawasaki εστειλε επισημο γραμμα στον προαναφεροντα επανω,που τον προετρεψαν να το βαλει και στο φορουμ,ωστε να εχουν ολοι οι ενδιαφερομενοι πληροφοριση για την κατασταση των ερευνων.
Τελος απο οτι καταλαβα,η επισημη KAWASAKI εδωσε να καταλαβουν οτι αν τεκμηριωθει οτι υπαρχει οντως αστοχια υλικου,θα πραξει δεοντως (μαλλον με πληρη αντικατασταση του σημειου με το προβλημα χωρις να πληρωσει μια ο ιδιοκτητης της μηχανης).....
Αυτα μπορουν να τα βλεπουν τα εδω Μ@ΥΝΙ@,στις αντιπροσωπιες....αντι να ζητανε μονο λεφτα....

P.S.προς cpt.....το σωστο ειναι PORCA MISERIA......

:sun: :sun: :sun:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

:a013:

odt
03/08/2007, 11:35
Πάντως ο φίλος εδώ το έλυσε με δυο ροδελίτσες το θέμα...Αμέσως να αρχίσετε το θάψιμο....Και σχεδιαστικό πρόβλημα να έχουν τα καφασάκι...με δυο ροδέλες λύνεται :lol:

98367

byron
03/08/2007, 11:43
Τελος απο οτι καταλαβα,η επισημη KAWASAKI εδωσε να καταλαβουν οτι αν τεκμηριωθει οτι υπαρχει οντως αστοχια υλικου,θα πραξει δεοντως (μαλλον με πληρη αντικατασταση του σημειου με το προβλημα χωρις να πληρωσει μια ο ιδιοκτητης της μηχανης).....
Αυτα μπορουν να τα βλεπουν τα εδω Μ@ΥΝΙ@,στις αντιπροσωπιες....αντι να ζητανε μονο λεφτα....

Σε ιδιοκτήτη που το έπαθε στην Αμερική, το πλάισιο αντικαταστάθηκε αμέσως και χωρίς προβλήματα.
Η αλήθεια είναι πως η Kawa και η Trιumph, αντικαθιστούν τυχόν προβληματικό πλάισια άμεσα και με τα παλιά νούμερα, για να μην μπλέξει ο ιδιοκτήτης με Υπουργεία κλπ.
Αν θυμαμαι καλά, έχει αναφερθεί το πρόβλημα που έιχε κάποιος με 600 ή 636 και έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Ότι κάνει και η Suzuki δλδ....:mad:

gcrook
03/08/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
idi mode on

ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΟΧΑΙΤΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ER6 ΣΤΗ ΜΕΣΗ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΑ CROOKY PLS ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ Σ Ε ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! :rotflmao:

Αντιδρας σαν να σου φτυσαμε στον ταφο του παππου σου.Δεν χρειαζεται να σχολιασω

Α BY THE WAY ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ" ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΕ ΡΟΓΜΗ 1-2 CM Ή AN ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΧ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ..... (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΡΟΥΚΗ.....) ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΗ ΚΑΡΙΝΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν εξεταζουμε εδω Γιωργο αν ειναι επικινδυνο η οχι η αν φταχνεται η ζημια και πως.Απλα ενημερωνουμε και τονιζουμε το γεγονος οτι τα περισσοτερα μηχανακια της κατηγοριας που υποσχονται πολλα με λιγα λεφτα εχουν και καποιες παραχωρησεις στην ποιοτητα κατασκευης

Ο IDI ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ????

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!

τα εχουμε ξαναπει... τα kawasakia ειναι μπουρδελα ... μην αγοραζετε!!! :wave2: :wave2: :wave2: γεμισαμε με ασχετους καβαλα σε kawasakiα.... (προς κατοχους Versys σε πρωτη φαση το λεω.... σκοτώστε τα οσο οσο.... ειναι τριμπουρδελα και σε λιγο θα ψαχνω μεταχειρο και το θελω σε χαμηλη τιμη ... αντε φευγει το παπακι και θα μεινω χωρις εργαλειο!!!!!!!!!!!!!!!11):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οταν τελικα αντιδρας και γραφεις ετσι ποιος περιμενεις να σε παρει στα σοβαρα;Κριμα Τζορτζ.

gcrook
03/08/2007, 11:52
Διααβαζοντας 5-6 σελιδες απο το ιταλικο φορουμ,ελπιζω να βοηθησω λεγοντας.......
Οτι απο οτι φαινεται το προβλημα δημιουργηθηκε σε καποια σημεια,και πλαισιο και υποπλαισιο,οπου η κολληση επιασε σκουρια και καποια στιγμη αρχισε να σπαει......
Καποια παλλικαρι επικοινωνησε με την ΕΠΙΣΗΜΗ KAWASAKI ITALIA και αυτοι του αναφερανε οτι,εκτος απο το οτι παρακολουθουν το φορουμ τους για να ενημερωνονται απευθειας απο τους πελατες τους,τα θεμα ειναι υπο ερευνα και οτι τα προστατευτικα μανιταρια δεν πρεπει να εχουν σχεση με το παρον προβλημα.Μιλαμε παντα για μηχανακια που δεν εχουν πεσει,γιατι ως γνωστων τα μανιταρια προστατευουν μονο σε στατικη πτωση,ενω με πολλα χλμ πτωση μπορουν να επειφερουν και σταβωμα του πλαισιου.
Η επισημη Kawasaki εστειλε επισημο γραμμα στον προαναφεροντα επανω,που τον προετρεψαν να το βαλει και στο φορουμ,ωστε να εχουν ολοι οι ενδιαφερομενοι πληροφοριση για την κατασταση των ερευνων.

:sun: :sun: :sun:

Να ενα χρησιμο και ενημερωτικο ποστ.
Ας τα δουνε αυτα οι Καβασακηδες και λοιποι οπαδοι των εταιρειων που κοιτανε πως να βλογησουν τα γενια τους, και απο την αλλη σφυρανε αδιαφορα οταν αναφερθει τετοιου ειδους αστοχια σε μηχανακι της φιρμας τους.
Ο τροπεας κατι παλεψε με νυχια και με δοντια.
Και το μονο που καταφερε ειναι να ερχεται στο Δελεαρ και να του λενε το μηχανακι μπουρδελο.

EVI
03/08/2007, 12:07
μη με παρεις στα σοβαρα ρε.... χεστηκα!!! γιατι σας παιρνω εγω στα σοβαρα???????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
03/08/2007, 12:08
idi speaking βεβαιως βεβαιως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
03/08/2007, 12:14
ρε! δε το εγραψα εγω αυτο :lol: :lol:

lker
07/08/2007, 17:23
Επειδή αναφέρθηκε η TRIUMPH θα ήθελα να υπενθυμίσω πρόσφατη περίπτωση, της οποίας η εξέλιξη αυτή τη στιγμή διαδραματίζεται στα Ελληνικά δικαστήρια

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26901&highlight=TIGER+2006

και η συνέχεια

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=29430&highlight=TIGER+2006

Φιλικά
lker