Σύνδεση

View Full Version : Γυναίκες μηχανόβιοι

Σελίδες : 1 [2] 3

road spirit
03/08/2007, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Η αλήθεια είναι ότι κάποιος που νταραβερίζεται με κάποια που οδηγεί μηχανή, περιμένει από αυτή να δείχνει παντού, τον ίδιο τσαμπουκά που διαθέτει και σαν οδηγός μηχανής

:rolleyes: waayyyyy out, δεν νομίζω

kalgeorge
03/08/2007, 11:25
paides i gynaika den xanei tin thilikotita tis epeidi odigei mixani i tin frontizei i tin episkeuazi i paei voltes klp klp

apla kapoies fores sigoura exei ena allo stulaki otan einai panw se mixani, kai prepei na min to sunexizei :)

diladi....kai oi antres kapou berdeuontai kai nomizoun opws eipe i maira oti kapoia stigmi einai me ton kollito tous (lathos dikos tou)...alla kai oi kopeles kapou ftaine giatuo, giati tous odigoun se tetoia syberasmata .
:p

Giorgos19
03/08/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Και σκέψου ότι αυτή τη στάση την έχουν και μηχανόβιοι μεγαλύτερης ηλικίας!!!! :hypnotize

Epeidi ειμαι λιγο αργος.:p Ποια σταση εννοεις?Να κρινω την κοπελα στη φωτο η την σταση απεναντι στις γυναικες μηχανοβιες?
Δεν εχω βιωσει κατι αντισοιχο.Δεν ειχα ποτε κοπελα που να εχει δικια της μηχανη.
Απλα αυτο που εχω να πω,ειναι οτι για εμενα ειναι λογικο καποια στιγμη να ξεφυγει ο αντρας και να μιλησει στην μηχανοβια κοπελα του σαν να ειναι ο μπαμπης με το zx :lol:
Προσοχη!Καποια στιγμη,οχι παντα!
Και εξηγουμαι...Οταν 2 ανθρωποι μοιραζονται Και κατι που υποτιθεται οτι κυριαρχειται απο το ανδρικο φυλο δεν ειναι λογικο καποια φορα να χαθει η μπαλα και η μεν γυναικα να μιλισειι σαν νταλικερης και ο δε αντρας να της απαντησει ωσαν να αναφερεται στο μπαμπη με το zx οπως ειπα παραπανω??(η σειρα μπορει και να αντιστραφει)

Οποτε κατα την γνωμη μου ειναι λογικο να υπαρξουν Λιγες τετοιες καταστασεις για τις οποιες ομως δεν πρεπει να χανεται η γενικοτερη εικονα!Η οποια ειναι αυτη που αναφερεις εσυ,οτι η γυναικα ειναι γυναικα και ας καβαλαει μηχανη...

PSη μανα μου οδηγαει ταξι οποτε σε καταλαβαινω απολυτα ;)

road spirit
03/08/2007, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ασε που οι περισσοτεροι 8εωρειτε οτι τη μοτο την εχουμε μονο για μοστρα κι οταν βλεπετε οτι ασχολουμαστε και μας αρεσει πραγματικα αρχιζετε αλλο τροπαρι...:mad:

Ξαφνικα δεν ειμαστε τοοοοσο 8υληκες...ξαφνικα νομιζετε οτι μας φυτρωσανε @@ ... οτι το να μας γραφετε το 8εωρουμε φυσικη εξελιξη και αντιμετωπιση ...και αλλα τετοια ''ωραια''...

:confused: μα ποιος τα λέει αυτά?? τι παρέες κάνεις? (αμάν, αυτό το φόρουμ :lol: :lol: )

Giorgos19
03/08/2007, 11:27
Η αλήθεια είναι ότι κάποιος που νταραβερίζεται με κάποια που οδηγεί μηχανή, περιμένει από αυτή να δείχνει παντού, τον ίδιο τσαμπουκά που διαθέτει και σαν οδηγός μηχανής...Δεν είναι και τελείως λάθος αυτό, αφού αυτός είναι ένας λόγος που την ερωτευόμαστε.....

Ν.

Το αντιθετο νομιζω οτι γινεται....
Περιμενει να δειχνει τον τσαμπουκα της εκει που πρεπει....οταν χρειαστει...Οχι παντου και παντα!

Nefos
03/08/2007, 11:28
Δε στα ειπανε καλα....ισα ισα που αμα βγαζει παντου αυτον τον ΄΄τσαμπουκα΄΄ (που σιγα μην ειναι τσαμπουκας το απλα να εχεις το 8αρρος της γνωμης σου...:rolleyes: ) τοτε ειναι που αρχιζετε να στραβωνετε και να ξενερωνετε...

:nono: Ίσα ίσα που εγώ το εκτιμάω να μου μιλάει στα ίσα η κοπέλα μου...

Ασε που οι περισσοτεροι 8εωρειτε οτι τη μοτο την εχουμε μονο για μοστρα κι οταν βλεπετε οτι ασχολουμαστε και μας αρεσει πραγματικα αρχιζετε αλλο τροπαρι...:mad:

Εμ...και σε αυτό διαφωνώ....Η δικιά μου καβαλάει 12 χρόνια....ασχολείται πιο πολύ από μένα..αυτό με πριζώνει να ασχοληθώ περισσότερο και σε καμμία περίπτωση δεν με στραβώνει...

Ξαφνικα δεν ειμαστε τοοοοσο 8υληκες...ξαφνικα νομιζετε οτι μας φυτρωσανε @@ ... οτι το να μας γραφετε το 8εωρουμε φυσικη εξελιξη και αντιμετωπιση ...και αλλα τετοια ''ωραια''...

:wave2:

Για το τρίτο δεν ξέρω δεν απαντώ....δεν μου λέει κάτι αυτό...και δεν έχει να κάνει με το αν είναι μηχανόβια ή όχι....αλλά με το πως αντιμετωπίζει η ίδια τον εαυτό της.....

Συμφωνώ μαζί σας όσον αφορά τη λέξη "Παντού".....οκ...

Ν.

Maira
03/08/2007, 11:34
Δε στα ειπανε καλα....ισα ισα που αμα βγαζει παντου αυτον τον ΄΄τσαμπουκα΄΄ (που σιγα μην ειναι τσαμπουκας το απλα να εχεις το 8αρρος της γνωμης σου...:rolleyes: ) τοτε ειναι που αρχιζετε να στραβωνετε και να ξενερωνετε...

:a18: :a18: :a18:

Maira
03/08/2007, 11:35
:nono: Ίσα ίσα που εγώ το εκτιμάω να μου μιλάει στα ίσα η κοπέλα μου...

Εμ...και σε αυτό διαφωνώ....Η δικιά μου καβαλάει 12 χρόνια....ασχολείται πιο πολύ από μένα..αυτό με πριζώνει να ασχοληθώ περισσότερο και σε καμμία περίπτωση δεν με στραβώνει...

Για το τρίτο δεν ξέρω δεν απαντώ....δεν μου λέει κάτι αυτό...και δεν έχει να κάνει με το αν είναι μηχανόβια ή όχι....αλλά με το πως αντιμετωπίζει η ίδια τον εαυτό της.....

Συμφωνώ μαζί σας όσον αφορά τη λέξη "Παντού".....οκ...

Ν.

Σκέφτικες μήπως αποτελείς εξαίρεση του κανόνα???????

:beer: :beer:

sober
03/08/2007, 11:39
@ Νεφος..

οκ..:beer:

@Γιωργο 19 και Καλγιωργο..

Το τι στυλ εχει ο κα8ενας δεν το αλλαζει η το επηρεαζει η μηχανη...Και για οσους 8εωρουν οτι επειδη καβαλανε ξαφνικα γιναν ''καποιοι'' ειναι τουλαχιστο κομπλεξικοι/ες και χρειαζονται μια μοτο να τους λυσει τα υπαρξιακα τους...

Γιατι μιλατε διαφορετικα στον κολλητο και τη συντροφο σας ???????? Μεγα λα8ος....αλλωστε αμα πχ ειστε καφροι ή οχι ..(απλο παραδειγμα και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)..αυτο 8α φανει ουτως η αλλως ... δε γινεται να κρυβεστε συνεχεια ...

:winka: :beer: :wave2:

Nefos
03/08/2007, 11:42

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ....Νομίζω πως οι γυναίκες μπορούν και μας ψυχολογούν στο δευτερόλεπτο και μας αφήνουν να κάνουμε τους μάγκες λόγω πιθανής καψούρας....Με το να αντιδρούμε λάθος σε κάτι που είναι καλές νομίζω πως μειώνει εμάς και όχι τις γυναίκες....

Ν.

kalgeorge
03/08/2007, 11:44
@ Νεφος..

Το τι στυλ εχει ο κα8ενας δεν το αλλαζει η το επηρεαζει η μηχανη...Και για οσους 8εωρουν οτι επειδη καβαλανε ξαφνικα γιναν ''καποιοι'' ειναι τουλαχιστο κομπλεξικοι/ες και χρειαζονται μια μοτο να τους λυσει τα υπαρξιακα τους...

Γιατι μιλατε διαφορετικα στον κολλητο και τη συντροφο σας ???????? Μεγα λα8ος....αλλωστε αμα πχ ειστε καφροι ή οχι ..(απλο παραδειγμα και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)..αυτο 8α φανει ουτως η αλλως ... δε γινεται να κρυβεστε συνεχεια ...

den diafwnw zaxi ,
to ti stul vgazoun kapoioi otankavalane mixani den exei na kanei me auto pou lew

anaferthika sto gegonos oti kai oi gunaikes exoun polles fores meridio euthinis giauto pou ginetai
kai auto giati uiothetoun kai autes ena sugekrimeno stulaki otan kavalane (pou gai mena einai kalodexoumeno kai dekto) alla den tairiazei kai se oles tis peristaseis ;)
gia paradeigma eixa mia koliti i opoia milage kai ferotan san antras
stin arxi eixe gelio tin kaname poly parea, tin peirazame, alla argotera to mono pou katafere itan na tin vlepoun oloi san ton KOLITO tous pou eipe i Maira

:)

Giorgos19
03/08/2007, 11:46
@ Νεφος..

Με τον κολλητο μου πχ,αν εχουμε μια κουβεντα και μου πεταξει μια βλακεια,θα τον πω λακαμα θα του πω αντε βαμησου κλπ.
Τωρα αν κανω μια κουβεντα με την κοπελα μου και παλι αυτο που θα μου πει κατα την αποψη μου δεν ειναι σωστο πως θα ηταν καλυτερα να αντιδρασω??Οπως με τον κολλητο μου με με ωραιο τροπο?Εγω κανω το 2ο!Δεν μπορω να της μιλισω ετσι!
Παιδια εχω την εντυπωση οτι εχω δωσει λαθος εντυπωση (εντυπωσιαστηκα :lol: ) και δεν το θελω!
Σε καμια περιπτωση μια γυναικα που καβαλαει μηχανη θα την αντιμετωπισω σαν αντρα!

costas81
03/08/2007, 11:46
:a014:

Maira
03/08/2007, 11:51
Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ....Νομίζω πως οι γυναίκες μπορούν και μας ψυχολογούν στο δευτερόλεπτο και μας αφήνουν να κάνουμε τους μάγκες λόγω πιθανής καψούρας....Με το να αντιδρούμε λάθος σε κάτι που είναι καλές νομίζω πως μειώνει εμάς και όχι τις γυναίκες....

Ν.

Καλέ δεν είμαστε ψυχολόγοι!!!!

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε! Σας αρέσει ο τσαμπουκάς που έχουμε πάνω στη μηχανή αλλά σε μια σχέση πρέπει να είμαστε κυρίες? Σας αρέσει γενικά ο τσαμπουκάς? Νοιώθετε μειωνεκτικά όταν σε μια παρέα βάζουμε κάποιον στη θέση του μόνες μας ή πρέπει να σας αφήνουμε να το παίζετε ιππότες για να μη χάσετε τον αντρισμό σας κτλ, κτλ, κτλ......

Τι γίνεται τελικά????? Για μια γυναίκα που έχει αυτόν τον "τσαμπουκα" , είναι δύσκολο να δείξει την άλλη της πλευρά γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ερωτεύτικε ο σύντροφός της!!!!! και δεν της δείχνει ή δεν της λέει πέντε πράγματα μπας και μπορέσουν να συνενοηθούν!!!! Θεωρεί ότι εκείνη τα καταλαβαίνει όλα!!!!! :look: :look: :look:

marulis
03/08/2007, 11:53
Nefos:a19:
road spirit:a19:

Όπα υπερβάλεις. Υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις όμως νομίζω έχεις χαθεί σε λάθος μονοπάτια με λάθος παρέες. :wave2:

Giorgos19
03/08/2007, 11:54

Τι γίνεται τελικά????? Για μια γυναίκα που έχει αυτόν τον "τσαμπουκα" , είναι δύσκολο να δείξει την άλλη της πλευρά γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ερωτεύτικε ο σύντροφός της!!!!! και δεν της δείχνει ή δεν της λέει πέντε πράγματα μπας και μπορέσουν να συνενοηθούν!!!! Θεωρεί ότι εκείνη τα καταλαβαίνει όλα!!!!! :look: :look: :look:

Η λυση σε αυτο ειναι μια και πολυ ευκολη...Συζητηση!!!!

kalgeorge
03/08/2007, 11:55

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε! Σας αρέσει ο τσαμπουκάς που έχουμε πάνω στη μηχανή αλλά σε μια σχέση πρέπει να είμαστε κυρίες? Σας αρέσει γενικά ο τσαμπουκάς? Νοιώθετε μειωνεκτικά όταν σε μια παρέα βάζουμε κάποιον στη θέση του μόνες μας ή πρέπει να σας αφήνουμε να το παίζετε ιππότες για να μη χάσετε τον αντρισμό σας κτλ, κτλ, κτλ......

Μαιρα τιποτα απο ολα αυτα που ειπες
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ

μας αρεσει ο τσαμπουκας σας ναι, αλλα οπως ειπαμε οχι παντα και παντου
φυσικα μας αρεσει να εχουμε διπλα μας μια κυρια οπως ειπες.
φυσικα και δεν εχουμε προβλημα να τον βαλετε στην θεση του μονες σας

και στην τελικη, ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΑΝ ΟΧΙ , ΠΡΟΧΩΡΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

airamhag
03/08/2007, 11:56

δεν μπορουμε να αρεσουμε σε οολους..

αλλοι θελουν μια γυναικα ( γενικοτεραοχι μονο η κοπελα τους ) γατουλα

αλλοι πιο δυναμικη κ τσαμπουκαλου..

κα

δεν μπορεις να τα εχεις ΟΛΑ..ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο..

εδιτ : οτι ειπε κ ο καλτζωρτζ δηλαδη :D

sober
03/08/2007, 11:56

Ελα ντε!!ελα ντε!!ελα ντε!!!

:beer: :beer: :beer: :lol: :lol:

road spirit
03/08/2007, 11:57
Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε!

[spam on]
quote απο καφετζόπουλο : "τη μηχανή* μου γρήγορη, τη γυναίκα μου καφτή, και τη μπύρα παγωμένη"

* το αυτοκίνητο είχε πει αυτός, αλλά το παραφράζουμε

[spam off]

Defiant
03/08/2007, 11:57

Μηπως απλα το να εισαι ο εαυτος σου?

Nefos
03/08/2007, 12:00

Εμένα μου αρέσει ο τσαμπουκάς εκεί που χρειάζεται...Σαφώς και προτιμώ να καθαρίζει μόνη της η κοπελιά...
Ας μην είμαστε όμως των άκρων...δεν είναι ανάγκη από τη μια να είναι tough guy και μετά γατούλα...Μπορεί να δείξει την θηλυκότητα της με έναν γλυκό τσαμπουκά -σε βουτάει και έτσι-(αν όντως είναι έτσι)...Αλλά αυτό είναι σπάνιο είδος....

Ν.

EVI
03/08/2007, 12:00
τι εγινε ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα ακριβως? δεν εχω καταλαβει :rolleyes: οτι καμμια φορα μας μιλανε σαν να ειμαστε οι κολλητοι του? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? για μενα (δε ξερω αν ειναι λαθος η σωστο για αλλους) το καλυτερο πραγμα στο κοσμο ειναι ο γκομενος-αντρας σου να ειναι πανω απο ολα ΦΙΛΟΣ. να μπορεις να πεις οτι θες οπωτε το θες να εισαι ανετη με αυτον και να μην προσποιησε

αν θελω να μιλησω για μηχανες-μπαλα-ταινειες-μουσικη-τι νυφικο θα φορεσω (λεμε τωρα):lol: θα το κανω. αν θελω να του πω τι τελικο να φορεσω στην μηχανη και στα καπακια αν του αρεσει το λαστιχακι για τα μαλλια με το ροζ λουλουδακι θα το πω

αν ειναι τωρα να παιζουμε και να παιρνουμε ρολους στο τελος εκνευριζομαστε βαριομαστε τα παραταμε τσακωνομαστε νιωθουμε καταπιεση νευρα κλπ κλπ και αντε γεια! τι καταλαβαμε?

αααααα

και

4cylinders rulZ

:a08: :a08: :a08:

Maira
03/08/2007, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Με τον κολλητο μου πχ,αν εχουμε μια κουβεντα και μου πεταξει μια βλακεια,θα τον πω λακαμα θα του πω αντε βαμησου κλπ.
Τωρα αν κανω μια κουβεντα με την κοπελα μου και παλι αυτο που θα μου πει κατα την αποψη μου δεν ειναι σωστο πως θα ηταν καλυτερα να αντιδρασω??Οπως με τον κολλητο μου με με ωραιο τροπο?Εγω κανω το 2ο!Δεν μπορω να της μιλισω ετσι!
Παιδια εχω την εντυπωση οτι εχω δωσει λαθος εντυπωση (εντυπωσιαστηκα :lol: ) και δεν το θελω!
Σε καμια περιπτωση μια γυναικα που καβαλαει μηχανη θα την αντιμετωπισω σαν αντρα!

Άρα συμφωνείς με αυτά που λέμε!!!!

ότι δεν πρέπει να μπερδεύονται οι δύο έννοιες "γυναίκα" και "οδηγός μηχανής" αλλά να συνυπάρχουν!!!!! Να γίνονται αποδεκτά και τα δυο!!!!

Maira
03/08/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
δεν μπορουμε να αρεσουμε σε οολους..

αλλοι θελουν μια γυναικα ( γενικοτεραοχι μονο η κοπελα τους ) γατουλα

αλλοι πιο δυναμικη κ τσαμπουκαλου..

κα

δεν μπορεις να τα εχεις ΟΛΑ..ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο..

Αυτό προσπαθώ να πω! ότι επειδή μια γυναίκα είναι δυναμική δεν πάει να πει ότι δεν είναι "γατούλα"!!!

Giorgos19
03/08/2007, 12:03
Άρα συμφωνείς με αυτά που λέμε!!!!

ότι δεν πρέπει να μπερδεύονται οι δύο έννοιες "γυναίκα" και "οδηγός μηχανής" αλλά να συνυπάρχουν!!!!! Να γίνονται αποδεκτά και τα δυο!!!!

Ειχα δικιο τελικα οτι τα ειπα με τετοιο τροπο που δεν εγινα κατανοητος ε???

:beer: :beer: :beer: :beer:

Maira
03/08/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant

Κι αν ο εαυτός κάποιας είναι να είναι δυναμική και τσαμπουκαλού από τη μία και από την άλλη ένα ήρεμο πλασματάκι??????

Μπορεί ένας άντρας να δεχτεί δύο πράγματα σε ένα ή μπορεί να τα κατανοήσει? Ή έλει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο????

:confused: :confused:

kalgeorge
03/08/2007, 12:06

πςςςςςς πως τα λεω ετσι παλι ο ατιμος
μαλλον πρεπει να παιρνω αδεια συχνοτερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
03/08/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τι εγινε ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα ακριβως? δεν εχω καταλαβει :rolleyes: οτι καμμια φορα μας μιλανε σαν να ειμαστε οι κολλητοι του? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? για μενα (δε ξερω αν ειναι λαθος η σωστο για αλλους) το καλυτερο πραγμα στο κοσμο ειναι ο γκομενος-αντρας σου να ειναι πανω απο ολα ΦΙΛΟΣ. να μπορεις να πεις οτι θες οπωτε το θες να εισαι ανετη με αυτον και να μην προσποιησε

αν θελω να μιλησω για μηχανες-μπαλα-ταινειες-μουσικη-τι νυφικο θα φορεσω (λεμε τωρα):lol: θα το κανω. αν θελω να του πω τι τελικο να φορεσω στην μηχανη και στα καπακια αν του αρεσει το λαστιχακι για τα μαλλια με το ροζ λουλουδακι θα το πω

αν ειναι τωρα να παιζουμε και να παιρνουμε ρολους στο τελος εκνευριζομαστε βαριομαστε τα παραταμε τσακωνομαστε νιωθουμε καταπιεση νευρα κλπ κλπ και αντε γεια! τι καταλαβαμε?

αααααα

και

4cylinders rulZ

:a08: :a08: :a08:

Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν είναι πολλοί που καταλαβαίνουν την πολυδιάστατη σχέση!!!!

:beer: :beer: :beer:

airamhag
03/08/2007, 12:08
Κι αν ο εαυτός κάποιας είναι να είναι δυναμική και τσαμπουκαλού από τη μία και από την άλλη ένα ήρεμο πλασματάκι??????

Μπορεί ένας άντρας να δεχτεί δύο πράγματα σε ένα ή μπορεί να τα κατανοήσει? Ή έλει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο????

μαιρα..

αυτο που εισαι , (οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα και εσυ ) ο συνδιασμος ολων αυτων που κανουν εναν ανθρωπο , ειναι σπανιο κ μοναδικο. δενειναι λοιπον για να αρεσει κ να "εγκριθει" απο πολλους.

οι δοσεις που εχεις σαν τσαμπουκαλου κ σαν θυληκο , θα προσεγγισει το ατομο που θα θελει τις ιδιες δοσεις !!!

μεχρι να βρεθει , απλα κανουμε δοκιμες ...

kalgeorge
03/08/2007, 12:10
μαιρα..

αυτο που εισαι , (οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα και εσυ ) ο συνδιασμος ολων αυτων που κανουν εναν ανθρωπο , ειναι σπανιο κ μοναδικο. δενειναι λοιπον για να αρεσει κ να "εγκριθει" απο πολλους.

οι δοσεις που εχεις σαν τσαμπουκαλου κ σαν θυληκο , θα προσεγγισει το ατομο που θα θελει τις ιδιες δοσεις !!!

ευγε νεα μου :beer: :beer:

Maira
03/08/2007, 12:13
μαιρα..

Χμμμμμμ, και εκεί ακού πολλές κοπέλες που λένε "μα γιατι δεν μπορεί να με δεχτεί έτσι όπως είμαι? Αυτή ήμουν και στην αρχή δεν άλλαξα!!!!"

όχι δεν άλλαξε! Απλά είδε ο άλλος και πέντε πράγματα παραπάνω και τον χάλασαν. Αλλά και πάλι εκτός θέματος είμαστε!!!

Όταν επιλέγει κάποιος να είναι με μια του είδους μας (:alien: ) , συνήθως και λέω συνήθως γιατί όπως είδαμε υπάρχουν και εξεραίσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ξεχνάνε την ιδιότητα γυναίκα. Και όταν θυμούνται αυτήν ξεχνάνε την ιδιότητα οδηγός μηχανής.

kalgeorge
03/08/2007, 12:16
Χμμμμμμ, και εκεί ακού πολλές κοπέλες που λένε "μα γιατι δεν μπορεί να με δεχτεί έτσι όπως είμαι? Αυτή ήμουν και στην αρχή δεν άλλαξα!!!!"

όχι δεν άλλαξε! Απλά είδε ο άλλος και πέντε πράγματα παραπάνω και τον χάλασαν. Αλλά και πάλι εκτός θέματος είμαστε!!!

Όταν επιλέγει κάποιος να είναι με μια του είδους μας (:alien: ) , συνήθως και λέω συνήθως γιατί όπως είδαμε υπάρχουν και εξεραίσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ξεχνάνε την ιδιότητα γυναίκα. Και όταν θυμούνται αυτήν ξεχνάνε την ιδιότητα οδηγός μηχανής.

MAΙΡΑ τα πραγματα ειναι απλα ....

εσυ ( για παραδειγμα) εχεις καποιο συγκεκριμενο στυλ

αυτη εισαι λοιπον,
οταν βλεπεις αλλαγες στην συμπεριφορα απλα ΡΩΤΑΣ

αυτη ειμαι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;;;; αν ναι συνεχιζουμε
αν οχι , τι να κανεις ετσι ειναι αυτα

ουτε θα καθεσαι να σκεφτεσαι ¨μα γιατι δεν με θελει ετσι;; μηπως πρεπει να μαλακωσω λιγο;;
μηπως να εχω περισσοτερο τσαμπουκα;;χχμμ.....

δεν προκειται ποτε να αλλαξεις καποιον, και ειανι και μλκ να προσπαθησεις να αλλαξεις εσυ

sober
03/08/2007, 12:17

Αυτο ειναι το προβλημα....:winka:

Ο ευατος μας ειμαστε...:lol: :lol: :lol:

Maira
03/08/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

αυτη εισαι λοιπον,

ουτε θα καθεσαι να σκεφτεσαι ¨μα γιατι δεν με θελει ετσι;; μηπως πρεπει να μαλακωσω λιγο;;

δεν προκειται ποτε να αλλαξεις καποιον, και ειανι και μλκ να προσπαθησεις να αλλαξεις εσυ

Story of my life!!!!

Το πρόβλημα όμως δεν εστιάζεται στο δικό μου στυλ, αλλά στην συμπεριφορά του άλλου! Και πάμε πάλι από την αρχή: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΔΙ!!!!!!!

Κατάλαβες τι λεει το πρώτο post????

EVI
03/08/2007, 12:21
ρε μαιρα ποιος σε πειραξε να του κανουμε ντου απο παντου? :a016: :a016: :a016:

εγω παλι μιας και ο τιτλος ειναι γυναικες μηχανοβιες εχω να πω οτι το προβλημα δεν ειναι με τους αντρες αλλα μεταξυ μας :rotflmao: :rotflmao: τις π@#@νας γινετε :rotflmao:

ωραια το κουβεντιασαμε και αυτο ας λυσουμε αλλα προβληματα τωρα

οπως ΓΙΑΤΙ ενω υπαρχει μια τεραστια γκαμα γυναικειου εξοπλισμου απο τις διαφορες ετερειες δεν τα φερνουν ελλαδα? γιατι πρεπει να παιρνω αντρικες μποτες και αντρικα γαντια στο μικροτερο νουμερο????????????????????γιατι δε βρισκω τα icon πουθενα εδω μονο απεξω?

γιατι ολες οι γυναικες εχουν το diabolic2 ???????????:rotflmao: μαμω το κερατο μου μεσα :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
03/08/2007, 12:22

Kαι μαρεσει που οταν ειμασταν μικρες μας ελεγαν "να ειστε παντα ο ευατος σου" :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
03/08/2007, 12:23
γιατι ολες οι γυναικες εχουν το diabolic2 ???????????:rotflmao: μαμω το κερατο μου μεσα :rotflmao: :rotflmao:

Ειμαστε και καποιες που κανουμε τη διαφορα!!! :o

kalgeorge
03/08/2007, 12:24
Story of my life!!!!

Το πρόβλημα όμως δεν εστιάζεται στο δικό μου στυλ, αλλά στην συμπεριφορά του άλλου! Και πάμε πάλι από την αρχή: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΔΙ!!!!!!!

καταλαβα, αλλα μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι σου απαντησα.
το αν θα στο δωσουν το χαδι εξαρταται και απο αυτους αλλα και απο σενα
αν λοιπον δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εισαι γυναικα και τα εχεις αναγκη, τοτε πας αλλου!
καταλαβες;
και θα βρεις αυτον που θα γουσταρει το πακετο που εχεις :)
το οτι πεφτεις ολο σε μαλκς δεν σημαινει οτι ολοι σκεφτονται οπως αυτοι.

marulis
03/08/2007, 12:25

Μα πας καλά ?αν είναι δυνατόν . δλδ ένας άντρας είναι μόνο τσαμπουκάς , δεν μπορεί να είναι και τρυφερός ωσαν τη καρδιά ενός μαρουλιού????

Ανάλογα τι φάση θέλουμε και το ταίρι μας . αυτό πιστεύω ότι ισχύει για άντρες – γυναίκες ή αν θες γυναίκες – άντρες.

:wave2: :wave2:

EVI
03/08/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ειμαστε και καποιες που κανουμε τη διαφορα!!! :o

:beer: :beer: και ετσι πρεπει να κανετε ολες (εκτος απο μενα):rotflmao: :rotflmao:

airamhag
03/08/2007, 12:27
Story of my life!!!!

βολευονται
επαναπαυονται
κρυβονται
φοβουνται
κλεινονται

θες κ αλλα?
ειναι κ αυτοι ανθρωποι με ανασφαλειες...τους βγαινουν στις επιλογες τους κ στην συμπεριφορα τους!

η τον αφηνεις να ειναι ετσιοπως ειναι κ ειτε συνεχειζεις η διακοπτεις ,
ή συζητας , παρατηρεις κ περιμενεις..( φεξε μου κ γλυστρισε...)

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:28
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΔΙ!!!!!!!

δεν το καταλαβαίνουν γιατί βάζετε πολλές φορές μπροστά μια βιτρίνα σκληράδας-δε μασαω-εχω μηχανη-την κανω μονη μου κλπ, πολλές φορές αυτή η βιτρίνα απλά καλύπτει ανασφάλεια.

Αν ο άλλος σε βλέπει να το παίζεις σκληρή και άνετη δε θα το ρίξει στα τρυφερόλογα και στα χαδάκια για να μη φάει πόρτα

Γενικώς να ξέρεις οτι ειναι πολύ λεπτή η γραμμή που επιλέγεις....

:wave2: :wave2: :wave2:

marulis
03/08/2007, 12:28
μαιρα..

+1000000

Maira
03/08/2007, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δεν το καταλαβαίνουν γιατί βάζετε πολλές φορές μπροστά μια βιτρίνα σκληράδας-δε μασαω-εχω μηχανη-την κανω μονη μου κλπ, πολλές φορές αυτή η βιτρίνα απλά καλύπτει ανασφάλεια.

Αν ο άλλος σε βλέπει να το παίζεις σκληρή και άνετη δε θα το ρίξει στα τρυφερόλογα και στα χαδάκια για να μη φάει πόρτα

Χμμμμμμμμ, εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης!!! Να καταλάβουν ότι παρ' όλη τη βιτρίνα 9που δεν είναι βιτρίνα απλά ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μας), είμαστε γυναίκες και θέλουμε απλά πραγματάκια!!!!

kalgeorge
03/08/2007, 12:31
βολευονται
επαναπαυονται
κρυβονται
φοβουνται
κλεινονται

θες κ αλλα?
ειναι κ αυτοι ανθρωποι με ανασφαλειες...τους βγαινουν στις επιλογες τους κ στην συμπεριφορα τους!

η τον αφηνεις να ειναι ετσιοπως ειναι κ ειτε συνεχειζεις η διακοπτεις ,
ή συζητας , παρατηρεις κ περιμενεις..( φεξε μου κ γλυστρισε...)

τωρα εσυ γιατι με αντιγραφεις;;;;;;;:mad: :mad: :mad:

airamhag
03/08/2007, 12:33
τωρα εσυ γιατι με αντιγραφεις;;;;;;;:mad: :mad: :mad:
ξερεις γιατι ...

:D

:lol: :lol: :lol: :lol:

marulis
03/08/2007, 12:33

αυτη εισαι λοιπον,

Τσσσσσσσσσς ζωγραφίζεις .

Να παίρνεις συχνότερα άδεια!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:34
Χμμμμμμμμ, εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης!!! Να καταλάβουν ότι παρ' όλη τη βιτρίνα 9που δεν είναι βιτρίνα απλά ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μας), είμαστε γυναίκες και θέλουμε απλά πραγματάκια!!!!

Τότε πετα ένα απο τα δύο προσωπεια, μην το παίζεις Ιανός...

Δεν μπορεί όποτε θες εσύ να είσαι [βουγιουκλακη μοντ] "νιαρ" [/βουγιουκλακη μοντ] και όποτε θες να είσαι [βαρια φωνη μοντ] "μαλακα μου παμε να βαλουμε τα δερματινά μας να ξυσουμε γονατα"[/βαρια φωνη μοντ]

Defiant
03/08/2007, 12:35

Ενα μπιμπερο εδω

με νιωθεις? :D

kalgeorge
03/08/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Τσσσσσσσσσς ζωγραφίζεις .

Να παίρνεις συχνότερα άδεια!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ασε εχω αρχισει και ανησυχω...
φαβαμαι μην ειανι απλα μια αναλαμπη και μου περασει :lol: :lol: :lol: :lol:
θα εφταιγε η χτεσινη βολτα
αντε παιδες παμε ακομα μια να το συζητησουμε απο κοντα, ετσι δεν θα βγαλουμε ακρη

sober
03/08/2007, 12:36

Μα τι παει να πει ''το παιζω σκληρη''???

Ειδες που ακομα και τωρα δεν το πιστευεις οτι αποτελει (τυχον) μερος του χαρακτηρα μας??

Δηλ αμα παει ενας κουτακιας να με σκοτωσει στο δρομο και τον μουτζωσω αυτο σημαινει οτι και καλα προσποιουμαι επειδη εχω μοτο ?? Η μηπως να το βουλωσω επειδη ειμαι γυναικα και δεν ειναι ''8υληκο'' εκ μερους μου ??

ή μηπως αν με δει καποιος να μουτζωνω ή να βριζω του δινει το δικαιωμα να σκεφτει για μενα οτι ειμαι ντε και καλα σε ΟΛΑ τραμπουκος??? Αυτο το λα8ος κανετε!!:rolleyes:

gcrook
03/08/2007, 12:37
είμαστε γυναίκες και θέλουμε απλά πραγματάκια!!!!

Φτωχομπινες ο τροπεας;:rotflmao: :rotflmao:

98378

Maira
03/08/2007, 12:37

Ειδες που ακομα και τωρα δεν το πιστευεις οτι αποτελει (τυχον) μερος του χαρακτηρα μας??

Δηλ αμα παει ενας κουτακιας να με σκοτωσει στο δρομο και τον μουτζωσω αυτο σημαινει οτι και καλα προσποιουμαι επειδη εχω μοτο ?? Η μηπως να το βουλωσω επειδη ειμαι γυναικα και δεν ειναι ''8υληκο'' εκ μερους μου ??

ή μηπως αν με δει καποιος να μουτζωνω ή να βριζω του δινει το δικαιωμα να σκεφτει για μενα οτι ειμαι ντε και καλα σε ΟΛΑ τραμπουκος??? Αυτο το λα8ος κανετε!!:rolleyes:

:beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:38

Η ένστασή μου είναι οτι η όποια σκληρότητα ΔΕΝ γίνεται να αποτελεί μέρος του χαρακτηρα (σας)

Δε γίνεται να είσαι περιστασιακά (ή κατα βούληση) σκληρός...

kalgeorge
03/08/2007, 12:39

Ζαχη αλλο εννοει..τουλαχιστον ετσι νομιζω να με διορθωσει αν κανω λαθος

εννοει την βιτρινα του στυλ...καθομαι στην παρεα για καφε, ανεβαζω το ποδι πανω στο τραπεζι...και η πρωτη μου κουβεντα ειναι....καλα μαλακες, πηγε να με σκοτωσει ενας μαλακας στον δρομο αλλα πηρε τα αρ~@@@@ μου....εγω φταιω που δεν κατεβηκα κατω να του γ@@@@ το σπιτι--

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

marulis
03/08/2007, 12:39

Δεν μπορεί όποτε θες εσύ να είσαι [βουγιουκλακη μοντ] "νιαρ" [/βουγιουκλακη μοντ] και όποτε θες να είσαι [βαρια φωνη μοντ] "μαλακα μου παμε να βαλουμε τα δερματινά μας να ξυσουμε γονατα"[/βαρια φωνη μοντ]

:wave2: :a5: :bigcry: :bawl: :a5: :rotflmao: :rotflmao:

έλεος

kalgeorge
03/08/2007, 12:41
και εκει για πολλους χανετε την θυληκοτητα σας
οχι για ολους διευκρινιζω

αρα λοιπον για να λεγεστε θυληκα πρεπει να το δειχνετε κιολας
δεν ειστε θυληκα επειδη και μονο διαφερετε σωματικα απο τους αντρες

road spirit
03/08/2007, 12:41
αντε παιδες παμε ακομα μια να το συζητησουμε απο κοντα, ετσι δεν θα βγαλουμε ακρη

και μετά μου λέγανε "εσυ γιατί δεν μιλάς?" :lol:

Maira
03/08/2007, 12:44
Η ένστασή μου είναι οτι η όποια σκληρότητα ΔΕΝ γίνεται να αποτελεί μέρος του χαρακτηρα (σας)

Δε γίνεται να είσαι περιστασιακά (ή κατα βούληση) σκληρός...

Κι όμως γίνεται!!!!

Δεν μπορείς να είσαι πάντα τρυφερός, δεν μπορείς πάντα να είσαι χαρούμενος ή λυπημένος, δεν μπορείς να είσαι πάντα μαλακός, δεν μπορείς πάντα να είσαι ναζιάρης/ιάρα, δεν μπορείς πάντα να είσαι αυστηρός!

είσαι ανάλογα με το τι έχεις απέναντι σου!!!!!

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:46
είσαι ανάλογα με το τι έχεις απέναντι σου!!!!!

Τότε δεν έχεις δικό σου χαρακτήρα ή/και προσωπικότητα αλλα τα προσαρμόζεις (προσπαθείς τουλάχιστον) ανάλογα με τις περιστάσεις

Και επειδή δεν είναι αυθεντικό, βγαίνει λάθος και φαίνεται

sober
03/08/2007, 12:47

Ωραια ρε Καπτεν...να σας πλακωνουμε τοτε στο ξυλο ανεξαιρετως ή να γινομαστε χαλι συνεχεια αφου σας μπερδευουν οι αντιφασεις και ειναι τοοοοσο δυσκολο το να δεχτειτε οτι καποια πραγματα ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ και μαλιστα ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ...

Ημαρτον!!! :rolleyes:

:smilea: :wave2:

costas81
03/08/2007, 12:49
Τότε δεν έχεις δικό σου χαρακτήρα ή/και προσωπικότητα αλλα τα προσαρμόζεις (προσπαθείς τουλάχιστον) ανάλογα με τις περιστάσεις

τι λες ρε καπτεν??

δεν εξαρταται η διαθεση σου απο τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου?

δηλαδη αν βρω ενα ανθρωπο που μαζι του ηρεμω και περναω ομορφα δεν ειμαι αυθεντικος?

:confused:

Cpt. Haddock

Δε με κατάλαβες....

:sick:

kalgeorge
Ωραια ρε Καπτεν...να σας πλακωνουμε τοτε στο ξυλο ανεξαιρετως ή να γινομαστε χαλι συνεχεια αφου σας μπερδευουν οι αντιφασεις και ειναι τοοοοσο δυσκολο το να δεχτειτε οτι καποια πραγματα ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ και μαλιστα ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ...

:smilea: :wave2:

ρε κοριτσια αυτου που σας λεει και ο καπτεν ιεναι οτι πρεπει απλα να ειστε ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ και να μην τον προσαρμοζετε αναλογα με οτι εχετε απεναντι σας

γαι περισοτερες συμβουλες - νουθετησεις, καθοδηγησεις βρε αδερφε :p καθημερινα ωρες γραφειου δεχομεθα

Maira
03/08/2007, 12:50
Ζαχη αλλο εννοει..τουλαχιστον ετσι νομιζω να με διορθωσει αν κανω λαθος

εννοει την βιτρινα του στυλ...καθομαι στην παρεα για καφε, ανεβαζω το ποδι πανω στο τραπεζι...και η πρωτη μου κουβεντα ειναι....καλα μαλακες, πηγε να με σκοτωσει ενας μαλακας στον δρομο αλλα πηρε τα αρ~@@@@ μου....εγω φταιω που δεν κατεβηκα κατω να του γ@@@@ το σπιτι--

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Χμμμμμ, κι όμως γίνεται!!!!! όταν μια γυναίκα οδηγός μηχανής κάθεται σε ένα τραπέζι με τους φίλους της οδηγους μηχανών, και μιλάνε όλοι με αυτόν τον τρόπο, βγαίνει! Βγαίνει αυθόρμητα από τις πολλές φορές που τα έχει ακούσει!!! Ναι της συνέβει και ήθελε να κατέβει κάτω να τον πλακώσει. εκφράζεται όμως έτσι γιατί είναι σε μια παρέα με αυτή την κοινή γλώσσα. (ίσως όχι τοσο χοντρά, γιατί μάλλον πιάνουμε το άλλο άκρο) αλλά όπως μιλάει και η παρέα!!!

Δεν είναι βιτρίνα αυτό το πράγμα. είναι θέμα συναναστροφής με ανρθώπους. Και είμαι σίγουρη ότι η ίδια γυναίκα αν συνοδευόταν θα πρόσεχε πως μιλάει μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και χαλαστεί ο σύντροφός της!!!

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
τι λες ρε καπτεν??

δεν εξαρταται η διαθεση σου απο τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου?

δηλαδη αν βρω ενα ανθρωπο που μαζι του ηρεμω και περναω ομορφα δεν ειμαι αυθεντικος?

:confused:

Η διάθεση τι σχέση έχει με το δίπτυχο χαρακτήρας/προσωπικότητα;

:confused: :confused: :confused:

sober
03/08/2007, 12:51

Μλκιες!!
Αντιστροφα παει....οι περιστασεις σου βγαζουν κα8ε φορα το χαρακτηρα που ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ...

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:53
.... Και είμαι σίγουρη ότι η ίδια γυναίκα αν συνοδευόταν θα πρόσεχε πως μιλάει μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και χαλαστεί ο σύντροφός της!!!

που σημαίνει οτι εκείνη τι στιγμή θα υποκρινόταν οτι είναι καποια που δεν είναι... :sick:

Τι θα πει να προσέξει όταν συνοδεύεται ρε Ιωάννα (πολύ '50s αντίληψη αυτή... ). Να μιλάει/φέρεται όπως θα έκανε πάντοτε, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

βιτρίνες και προσωπεία ρε γμτ... :sad:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:54
Μλκιες!!

thanx

:wacko:

Maira

τι λες ρε καπετάνιε?????

αν είμαι με τον δικό μου και με πατήσει στο πόδι θα τον αρήσω στα μπινελίκια????

Θα του πω "Ρε μωρό με ξενύχιασες!!!'

Αν με πατήσει κάποιος στο δρόμο (πεζή) θα του πώ " Πάτα και λίγο γη!!!!"

πώς γίνεται να αντιδράσω το ίδιο?????

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

sober
Ενα μπιμπερο εδω

με νιωθεις? :D

Αμα εσυ 8εωρεις οτι ο αλλος ειναι ανωριμος αυτο ειναι απλα η αποψη σου και οχι παγκοσμια στα8ερα .... Δικο σου 8εμα να πιστευεις οτι 8ες...

(αντε γιατι τη βαρε8ηκα την καραμελα..)

:smilea:

costas81
03/08/2007, 12:55

αν το περιβάλλον και οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου ειναι νευρικοί θα επιρεαστείς και θα φέρεσαι ανάλογα, αν είναι ανχωδες το περιβάλλον σου το ίδιο αν ειναι ηρεμο και χαρούμενο σου βγαίνει και εσενα άλλη διάθεση.

Ο χαρακτήρας σου και η προσωπικοτητα σου διαμορφωνονται απο αυτους τους παραγοντες!

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:55
τι λες ρε καπετάνιε?????

Mλκίες!

(κατα Sober ) :lol: :lol:

sober
03/08/2007, 12:56
thanx

:wacko:

Εεεελα τωωωρααα!!!!:cry:

(τεσπα..σορυ...)

:blush:

kalgeorge
03/08/2007, 12:56
τι λες ρε καπετάνιε?????

αν είμαι με τον δικό μου και με πατήσει στο πόδι θα τον αρήσω στα μπινελίκια????

Θα του πω "Ρε μωρό με ξενύχιασες!!!'

Αν με πατήσει κάποιος στο δρόμο (πεζή) θα του πώ " Πάτα και λίγο γη!!!!"

πώς γίνεται να αντιδράσω το ίδιο?????

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

αθτο λεμε ρε Μαιρα τοση ωρα
οτι την βιτρινα της σκληρης πρεπει να την αφηνετε που και που (και δενμιλαω για σενα απλα βρισκω αφορμη στο παραδειγμα σου)

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:57
Κορίτσια το αφήνω γιατι δε μΕ πανε φαίνεται τα cosmopolitanothread :rotflmao:

Πάω να διαβάσω το "Μίλα μου βρώμικα" στην Athens Voice

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

marulis
03/08/2007, 12:57

Έχει σχέση αφού δεν κατάλαβαν τι εννοούσες.

παπαλα

Maira
03/08/2007, 12:58
που σημαίνει οτι εκείνη τι στιγμή θα υποκρινόταν οτι είναι καποια που δεν είναι... :sick:

Τι θα πει να προσέξει όταν συνοδεύεται ρε Ιωάννα (πολύ '50s αντίληψη αυτή... ). Να μιλάει/φέρεται όπως θα έκανε πάντοτε, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

βιτρίνες και προσωπεία ρε γμτ... :sad:

Ρε καπετάνιο αυτό λέμε!!!!

ότι μπορεί ένας άνθωπος να βγάζει άλλο κομμάτι του εαυτού του ανάλογα με το που είναι!!!!

Δεν είναι βιτρίνα!!!!

είναι άλλες συνθήκες!!!!!

Αν πάω να περπατήσω στη θάλασσα το πιο λογικό είναι να πνηγώ!!!!!

:look: :look: :look:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 12:58
Εεεελα τωωωρααα!!!!:cry:

(τεσπα..σορυ...)

:blush:

:D

98380

kalgeorge
03/08/2007, 13:00
Χμμμμμ, κι όμως γίνεται!!!!! όταν μια γυναίκα οδηγός μηχανής κάθεται σε ένα τραπέζι με τους φίλους της οδηγους μηχανών, και μιλάνε όλοι με αυτόν τον τρόπο, βγαίνει! Βγαίνει αυθόρμητα από τις πολλές φορές που τα έχει ακούσει!!! Ναι της συνέβει και ήθελε να κατέβει κάτω να τον πλακώσει. εκφράζεται όμως έτσι γιατί είναι σε μια παρέα με αυτή την κοινή γλώσσα. (ίσως όχι τοσο χοντρά, γιατί μάλλον πιάνουμε το άλλο άκρο) αλλά όπως μιλάει και η παρέα!!!

Δεν είναι βιτρίνα αυτό το πράγμα. είναι θέμα συναναστροφής με ανρθώπους. Και είμαι σίγουρη ότι η ίδια γυναίκα αν συνοδευόταν θα πρόσεχε πως μιλάει μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και χαλαστεί ο σύντροφός της!!!

γιατι βγαινει;;
δεν το καταλαβα
δεν θα συμφωνησω...βγαινει μονο αν εχει συνηθισει ετσι
αλλα και ετσι να μιλαει η παρεα πρεπει να το υιοθετησει και αυτη;;;

Maira
03/08/2007, 13:00
αθτο λεμε ρε Μαιρα τοση ωρα
οτι την βιτρινα της σκληρης πρεπει να την αφηνετε που και που (και δενμιλαω για σενα απλα βρισκω αφορμη στο παραδειγμα σου)

Ρε συ Γιώργο, αυτό λέμε

1. Δεν είναι βιτρίνα και
2. Έχουμε και άλλη πλευρά!!!!

:beer: :wave2: :beer:

kalgeorge
03/08/2007, 13:02
Ρε συ Γιώργο, αυτό λέμε

1. Δεν είναι βιτρίνα και
2. Έχουμε και άλλη πλευρά!!!!

:beer: :wave2: :beer:

αυτο σου λεωωωωωωωωωωωω :lol:
συμφωνω και στα δυο, απλα πρεπει να την δειχνετε την αλλη πλευρα, χωρις να προσποιειστε ομως.
τοσες σελιδες για να καταληξουμε οτι συμφωνουμε :lol:
ελπιζω να σε ...μπερδεψα :lol: :wave2:

VegasKitty
03/08/2007, 13:04
συμφωνω και στα δυο, απλα πρεπει να την δειχνετε την αλλη πλευρα, χωρις να προσποιειστε ομως.

Δε ξερω για την Ιωαννα, αλλα εγω εχω μπερδευτει με το ποιος πιστευει
τι και το ποιος συμφονει και διαφονει και με τι!!! :hypnotize

Maira
03/08/2007, 13:04
γιατι βγαινει;;
δεν το καταλαβα
δεν θα συμφωνησω...βγαινει μονο αν εχει συνηθισει ετσι
αλλα και ετσι να μιλαει η παρεα πρεπει να το υιοθετησει και αυτη;;;

Γιατί όταν ακούς τη λέξη "μ@λακας" 10 φορές το δευτερόλεπτο από ένα σημείο και μετά περνάει στο τρόπο που εκφράζεσαι! όταν λοιπόν αυτό κρατάει χρόνια, πίστεψέ με βγαίνει πολύ εύκολα!

Maira
03/08/2007, 13:06

Αυτό λέω στο πρώτο post. Ότι δεν είμαστε μόνο έτσι!!!!
Έχουμε και την άλλη πλευρά μας!!!!

Ε με μπέρδεψες λίγο!:blush:

:wave2: :beer: :wave2:

kalgeorge
03/08/2007, 13:06
Γιατί όταν ακούς τη λέξη "μ@λακας" 10 φορές το δευτερόλεπτο από ένα σημείο και μετά περνάει στο τρόπο που εκφράζεσαι! όταν λοιπόν αυτό κρατάει χρόνια, πίστεψέ με βγαίνει πολύ εύκολα!

καλο μου δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη λεξη μονο
αυτο ειανι το ελαχιστο
αλλα στην γενικη συμπεριφορα

οι ιδιες μερικες φορες μας κανετε να νομιζουμε οτι μιλαμε με κολλητο μας και οχι μια ωραια υπαρξη που ειναι διπλα μας και απλα τυγχανει να οδηγει μηχανη

Maira
03/08/2007, 13:09
καλο μου δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη λεξη μονο
αυτο ειανι το ελαχιστο
αλλα στην γενικη συμπεριφορα

οι ιδιες μερικες φορες μας κανετε να νομιζουμε οτι μιλαμε με κολλητο μας και οχι μια ωραια υπαρξη που ειναι διπλα μας και απλα τυγχανει να οδηγει μηχανη

Εμ τι να κάνουμε! Υπάρχουν και οι φάσεις που σας γουστάρουμε για παρέα!!!
και εμείς με τους φίλους μας θέλουμε να είμσατε άνετοι!!!!

marulis
03/08/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Δε ξερω για την Ιωαννα, αλλα εγω εχω μπερδευτει με το ποιος πιστευει
τι και το ποιος συμφονει και διαφονει και με τι!!! :hypnotize

Είναι απλά τα πράγματα όλοι πιστεύουν διαφορετικά πράγματα λόγο προσωπικών βιωμάτων και διαφορετικής προσωπικότητα και εγώ πιστεύω ……

............................................................. στους εξωγήινους!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
03/08/2007, 13:11
Εμ τι να κάνουμε! Υπάρχουν και οι φάσεις που σας γουστάρουμε για παρέα!!!
και εμείς με τους φίλους μας θέλουμε να είμσατε άνετοι!!!!

αυτο δεν εχει σχεση με την ανεση
ειναι καθαρα θεμα συμπεριφορας

ξαναλεω...δνε αναφερομαι στις μια δυο φορες που θα πεις καποιον μαλ...αλλα στην γενικη εικονα που προβαλεις .....

καλα πρεπει να μου γινει αντι-ντοπινγκ κοντρολ λεμε ...
μαγευω παλι :rotflmao: :rotflmao:

marulis
03/08/2007, 13:17
...αλλα στην γενικη εικονα που προβαλεις .....

:rotflmao:

Με ολόγραμμα ??????

:lol: :lol: :lol:

Y.Γ. αυτό το ενιαι το έχεις γα…….σει

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

kalgeorge
03/08/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Με ολόγραμμα ??????

:lol: :lol: :lol:

Y.Γ. αυτό το ενιαι το έχεις γα…….σει

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

χχαχαχαχαχα ναι ρε ουτε το πληκτρολογιο δεν με προλαβαινει :rotflmao: :rotflmao:
κουραστηκα ομως
παρακαλω οπως μην συνεχιστει το παρων ποστακι
αλλιως θα αναγκαστω να σπαμαρω :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
03/08/2007, 13:37
είμαστε και δεν το κρύβουμε!!!!

Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικές από τις άλλες. Να μην φοράμε τακούνια

ego pantos eida mia ipergomena prin mia vdomada patision me foustani takounia pano se ena z

apo tote pou ta mixanakia bgikan me ftera, xreiazomaste dikano gia na riksoume gomena:lol:
:alien:

EVI
03/08/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ego pantos eida mia ipergomena se ena z

υπερβολες :blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 13:42

για ποιο απ' τα δύο; :D

EVI
03/08/2007, 13:45
για ποιο απ' τα δύο; :D

για το Ζ :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: δε μπορει να το προλαβει για να δει κιολας :rotflmao:

Cpt. Haddock
03/08/2007, 13:46

:beer:

Akatanomastos
03/08/2007, 13:48

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

z mavro?
me pantrevese?
kai an nai, tha mou to dineis kamia volta? (o kairoi!!!, o ethima!!!)

EVI
03/08/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
z mavro?
me pantrevese?
kai an nai, tha mou to dineis kamia volta? (o kairoi!!!, o ethima!!!)

βασικα Ζ μαυρο εχω αλλα δεν ημουνΑ αυτη καλε και αν θες να με παντρευτεις πρεπει να ζητησεις το χερι μου απο τον idi :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:

Akatanomastos
03/08/2007, 13:51
βασικα Ζ μαυρο εχω αλλα δεν ημουνΑ αυτη καλε και αν θες να με παντρευτεις πρεπει να ζητησεις το χερι μου απο τον idi :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:

kala, an eisai afti, kai to podi sou mou ftanei..:lol: :lol:
:alien: