Σύνδεση

View Full Version : H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Σελίδες : 1 2 3 [4]

CIRUS
05/09/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να και ενας "κόκκινος"(εκτός του Trooper) που μιλάει λογικά.

Η Αλήθεια λοιπόν φίλε μου , είναι πως ο Κόκκαλης πήρε παίκτες καλούς. Ο Λούα (αν τον τιθασεύσουν), ο Γκαλέτι (τι παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα είναι αυτός ρε; ), ο Κοβάσεβιτς (δεν το ξεχνάει κάποιος το τοπι!) είναι πολλά μίλια μακριά απο την άποψη ονόματος και ποιότητας (εξαίρεση ο Αρουαμπαρένα απο εμάς) αλλά δεν έκανε το αναμενόμενο.....

Να αλλάξει προπονητή. Έμμεσα άλλαηε λίγο την τεχνοτροπία του συλλόγου και έβαλε τεχνικό διευθυντή τον Ίβιτς που όμως δεν ΄μπορεί να δέσει και την ομάδα.

Κάπου εκεί χάνει ο Λεμονής. Δεν είναι θέμα γνώσεων επί γηπέδου. Είναι θέμα ψυχολογίας και πειθαρχίας. Ήδη τα πρώτα κρούσματα είναι εδώ (βλ. Κοβάσεβιτς, Άντζα). Σε σύγκριση με τον Φερέρ (μιας και μιλάμε για ΑΕΚ) εκεί υστερεί για μένα. Βλέπεις τον Μπούρμπο να μπαίνει και να μασάει σίδερα ενώ είχε να παίξει μήνες. Το ίδιο και ο Παυλής που μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και πήρε μέχρι και πέναλτυ (!!!). Πρόσεξε... 18ετών... κόντρα στην Σεβίλη , σε προκριματικούς CH.L. Έχει κερδίσει επίσης όλη την ομάδα, καθώς δεν διστάζει να βγάζει κάποιον έξω αν είναι ντεφορμέ, για να πάρει την θέση του κάποιος που δείχνει σωστά δείγματα στις προπονήσεις.

Το "επεισόδιο" με τον Άλβεζ και τα "200.000€ εγώ θα έλεγα οτι του γύρισε boomerang. Νομίζω οτι θέλει να πεισμώσει τον παίκτη να δείξει την αξία του , παρά να τον υποτιμήσει. Απλά δεν έγινε όπως νόμισε.

Σε ενα ντέρμπυ τώρα μεταξύ μας, που πάντα έχει ιδιαιτερότητες, το παιχνίδι θα είναι στο κέντρο ώς συνήθως (αθάνατο Ελληνικο΄ποδόσφαιρο) μιας και οι προσδοκίες του κόσμου είναι αυτές. Φαντάζεσαι ΟΣΦΠ και ΑΕΚ να παίξουν "ανοιχτά" τι έχουν να ακούσουν απο τους οπαδούς τους , την επομένη;... ειδικά αν χάσουν!

Το σίγουρο είναι πάντως οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες για μένα... η ΑΕΚ έχει όντως το προβάδισμα λόγω "χημείας" και λόγω οχι ταχύτερου αλλά πιο έμπειρου κέντρου.

Επίσης να πω, οτι είναι πολύ κακό να "ξεγράφεται" έτσι ο ΠΑΟ. Νομίζω οτι έχει πολλά να δείξει ακόμα κοιτώντας το ρόστερ του και θεωρώ την εικόνα του derby εντελώς πλασματική.

Είμαστε ακόμα στην αρχή και μάλιστα πάλι με διακοπή. Τι να προλάβουν να δείξουν και αυτές οι ομάδες;

Gandalf

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ! :beer:

ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

CIRUS
05/09/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Αλήθεια ρε παιδια δε νομίζω να αξιζουν τοσο σημασία αυτες οι διαφορες των ομάδων μας...

αφου με το που κανουμε ενα ετσι και περναμε τα συνορα...μας δινουνε ενα χαστουκακι..και γυρναμε πισω και κοιταμε τη καμπουρα του αλλου.

και ναι εμεις ειμαστε για το πουτσο λεει..αλλα εσεις ειστε πιο πολυ για το πουτσο..

:sad:

τεσπα να περνα η ωρα φανταζομαι και μονο ε?

ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ? ΑΝ Η ΑΕΚ ΕΦΑΓΕ 4 ΚΑΙ ΠΟΣΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!:lol:

la_villa
05/09/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Αλήθεια ρε παιδια δε νομίζω να αξιζουν τοσο σημασία αυτες οι διαφορες των ομάδων μας...

αφου με το που κανουμε ενα ετσι και περναμε τα συνορα...μας δινουνε ενα χαστουκακι..και γυρναμε πισω και κοιταμε τη καμπουρα του αλλου.

και ναι εμεις ειμαστε για το πουτσο λεει..αλλα εσεις ειστε πιο πολυ για το πουτσο..
:sad:

τεσπα να περνα η ωρα φανταζομαι και μονο ε?

Ε ναι ρε δούκα....μα τι άλλο να κάνουμε??

μόνο αυτό μας έχει μείνει...να δουλεύει ο ένας τον άλλον,σαματας να γίνεται.

τώρα για φέτος φαίνεται και οι 3 ομάδες να ανέβηκαν (πάντα για επίπεδο ελλάδας)
θα δούμε

δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Θρύλο λόγω παιχτών αλλά δεν έχουμε προπονητή (και στα ντέρπμυ μετράει πολύ)
τον καλύτερο προπονητή τον έχει η αεκ με διαφορά και εκεί ποντάρει πολλά

αν είχαμε ντουσαν θα κάναμε περίπατο.αποψή μου.

υ.γ και κόψτε την καραμέλα ότι η σεβίλλη είναι μηγαθήριο.απλώς μια πολύ καλή ομάδα είναι που για το αεκακι φαντάζει μεγαθήριο.
είναι κωλοφαρδη που δεν θα την πετύχουμε:lol: :lol:

blackbusa
05/09/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ και κόψτε την καραμέλα ότι η σεβίλλη είναι μηγαθήριο.απλώς μια πολύ καλή ομάδα είναι που για το αεκακι φαντάζει μεγαθήριο.
είναι κωλοφαρδη που δεν θα την πετύχουμε:lol: :lol:

Και που το ξερεις???αφου θα πανε αυτοι,θα πατε και εσεις στους 16 του CL :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: ποτε δεν ξερεις.......

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 14:16
είναι κωλοφαρδη που δεν θα την πετύχουμε

Καλά μην το αποκλείεις κιόλας... μπορεί να περάσετε και οι δύο UEFA απο το CH.L.:D

αν και με τον όμιλο που έχει η Σεβίλη με Στεάουα, Άρσεναλ και Σλάβια νομίζω, πάρτυ θα κάνει. Σαν να ήταν "έτοιμος" για εκείνη φαίνεται.

Gandalf

o_gavros
05/09/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εδωσα και γω ο καημενος λιγες ελπιδες στην αεκ (που μεχρι τη μαλακια του σεζαρ επαιζε στα ισια τον αγωνα)........................................................................ και χαρακτηριστικα αεκτζης!

:look: :cry:
με το μπαρδό μίστερ,δεν ήθελα να σε θίξω :lol:

Μάγε,πολύ γαύροι μιλάνε λογικά.τώρα το αν γράφουνε εδώ (ή όχι) είναι άλλο καπέλο.;)

DUKASII
05/09/2007, 14:21
Ε ναι ρε δούκα....μα τι άλλο να κάνουμε??

μόνο αυτό μας έχει μείνει...να δουλεύει ο ένας τον άλλον,σαματας να γίνεται.

τώρα για φέτος φαίνεται και οι 3 ομάδες να ανέβηκαν (πάντα για επίπεδο ελλάδας)
θα δούμε

δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Θρύλο λόγω παιχτών αλλά δεν έχουμε προπονητή (και στα ντέρπμυ μετράει πολύ)
τον καλύτερο προπονητή τον έχει η αεκ με διαφορά και εκεί ποντάρει πολλά

αν είχαμε ντουσαν θα κάναμε περίπατο.αποψή μου.

είναι κωλοφαρδη που δεν θα την πετύχουμε:lol: :lol: κοιτα το τι ειναι η σεβίλλη πραγματικα δε με νοιαζει καθολου.
την εχω δει τα 2 τελευταια χρονια και παιζει απιστευτα γρηγορο και αποτελεσματικο ποδοσφαιρο.
αυτο και μονο φτανει για να διαλύσει μια ελληνικη ομαδα .

μεγαθηριο η όχι ειναι αυτη τη στιγμη πρωτη στη παγκοσμια βαθμολογία ..εχει παρει 5 τροπαια σε 6 τελικους τους τελευταιους 13 μηνες και γενικα ειναι στα χαι της.
μπορει σε 2 χρονια να μην τη ξερουμε..οπως δε τη ξεραμε και πριν 3 χρονια..αλλα αυτο δεν εχει να κανει σε τιποτα με το επιπεδό μας.
τρωμε 4 και χαλαρα..και λεμε οτι ναι μεν αλλά το ενα και το αλλο.

GyPsy
05/09/2007, 14:25
Ναι ρε Δούκα αλλά δεν έχει πλάκα να βρίζεσαι με άλλους.

Εαν δεν τα πούμε μεταξύ μας,με ποιόν θα τα πούμε?

Με την Σαχταρ?:rotflmao: :rotflmao:

la_villa
05/09/2007, 15:04
η σεβίλλη πιστεύω θα περάσει πρώτη στον ομιλό που είναι.και σχετικά άνετα.

τωρα εμείς σαν 2η με ποια πέφτουμε?
:lol: :lol:

γενικά ισπανικές έτσι όπως παίζουν δεεεεεεεεν τις έχουμε:nono: :beer:

πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο

idi
05/09/2007, 15:08

γενικά ισπανικές έτσι όπως παίζουν δεεεεεεεεν τις έχουμε:nono: :beer:

πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο

+1.... τους ειδα στο γηπεδο και τρομαξα.... η καμερα δεν δειχνει πως σε ΟΛΟ το γηπεδο τρεχουν παιχτες πανω κατω....

σσ. TROOPER εισαι προκλιτικος.... ξερεις ποιος θα γραφει απο εδω και μπρος πρωτος πρωτος μετα τα ξεφιλικια σας οταν με το καλο αρχισει το CL εεεε????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
05/09/2007, 15:10
ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ??

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΧΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΓΙΑ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ΄.+_

παμε στα επομενα και τα ενδοελλαδικα μπινελικια σε αλλα ποστ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΒΤW ο επομενος επισημος αγωνας της ΑΕΚ ειναι παλι ευρωπαικος με την RED BULL σαλτσα...

γαμω τις εκλογες μου γαμω!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

STOYBI
05/09/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

παμε στα επομενα και τα ενδοελλαδικα μπινελικια σε αλλα ποστ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mην βιαζεσε idi μου...... :a9:

Θα ερθουν οι μερες που δεν θα ηθελες να ειχαμε φυγει απο αυτο το ποστ.....:D

CIRUS
05/09/2007, 15:16

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΧΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΓΙΑ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ΄.+_

ΒΤW ο επομενος επισημος αγωνας της ΑΕΚ ειναι παλι ευρωπαικος με την RED BULL σαλτσα...

γαμω τις εκλογες μου γαμω!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
05/09/2007, 18:47
ΓΙΑ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΡΕ...........ΑΦΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ........

Δέν πιστεύω ότι ή διαφορά μας μέ τή Σεβίλλη είναι αύτή πού φάνηκε άπό τό
35-40 καί μετά...........
Θεωρώ πώς ό Φερρέρ έπέδειξε μεγάλη φιλοδοξία καί καλά έκανε,τό έγραψα
μετά τό πρώτο μάτς καί ώς διά μαγείας σάν νά μέ άκουσε.....!!!!!!!!
Χτύπησε στά ίσια τό μάτς πού τελείωσε μέ μιά ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ.....
ένός παίκτη πού είναι έπιρρεπής σέ αύτά........
Άπό κεί καί πέρα ......ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ..........ό ένας ήθελε νά τελειώσει όσο
γρήγορα γινόταν καί ό άλλος έκανε έπίδειξη.......
Καί θά έλεγα κακής ποιότητας,γιατί όταν δέν έχεις άντίπαλο τότε άρχίζεις
τά τακουνάκια.........
Παρόλα αύτά ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ..........όσο κουφό καί νά σάς άκούγεται...
Άλογάκια πού τρέχουν ναί..........τεχνίτες όμως....????

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ..............

Αύτή ή όμάδα θά έρθει καιρός φέτος πού μετά τό 75ο λεπτό ...ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...!!!
Τό γιατί καί τό διότι θά τό πούμε τότε....!!!!!!!!!!!!

Νά πιάσω πρώτα τό Φερρέρ..........

Μεγάλος όραματιστής,μού άρέσει πολύ........δέν είναι κλεφτοκοττάς.......!!!!!!!
ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ............

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.........γιά νά βλέπουμε καί τήν άλήθεια

Λάθος θέση ό Ν'σαλίβα καί άχρηστεύθηκε...........κρίμα
κλάταρε καί ό Ζήκος άπό αύτό........Ο ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΖΗΚΟΣ........
Δέν χωράνε Λύμπε καί Ριβάλντο σέ τέτοιους άγώνες.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ μετά τό 75ο..
Καί δέ χτυπάει πέναλτυ ό καλύτερος μέν άλλά όχι μέ καλή ψυχολογία παίκτης..

Τώρα γιά τούς παίκτες έγώ θά διαφωνίσω μέ πολλούς...
Ό Παπασταθόπουλος ποιόν φύλαγε στά κόρνερ...???
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...........
Καλός μέ μέλλον άλλά πολύ μέλλον........
Μανωλάς δέν θά γίνει όμως γιατί δέν μπορεί στό ψηλό παιχνίδι....!!!!
Είναι καλός γιά όμάδα μέ τρείς άμυντικούς καί νά παίζει πλάγιος...
Ή στό 3-5-2.............ή στό 5.......καί λοιπά ...όποιος ξέρει κατάλαβε....!!!!!!!!!!!!
Ό Άλβες ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ..........ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ........
Έπιτέλους πρέπει νά παίξει καί ό .........ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.........!!!!!!!!!!

Ό Παυλής...................ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ............καμμία σχέση μέ τούς άλλους νέους........!!!!!!
Πιστεύω πώς θά έχει μεγάλη καριέρα.........όπου καί νά παίξει......!!!!!!
Οί ύπόλοιποι δέν χρειάζεται νομίζω νά σχολιαστούν......έκτός άπό τό Σέζαρ ό όποίος
δέν ξέρω ίσως μέ τήν έλευση τού Μανού άρχισε νά παραμιλά....!!!!!!

:wave2:

la_villa
05/09/2007, 19:05
άντε ρε Irinnia τους το λέω τόσο καιρό και επιμένουν

επιτελους ένας με την ίδια άποψη με εμένα.
αμην

κερασμένη απο εμένα :beer:
μπύρα 13 είναι για να γελάμε με τα βαζέλια

zzr2005
05/09/2007, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Παρόλα αύτά ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ..........όσο κουφό καί νά σάς άκούγεται...
Άλογάκια πού τρέχουν ναί..........τεχνίτες όμως....????

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ..............

Αύτή ή όμάδα θά έρθει καιρός φέτος πού μετά τό 75ο λεπτό ...ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...!!!
Τό γιατί καί τό διότι θά τό πούμε τότε....!!!!!!!!!!!!

Νά πιάσω πρώτα τό Φερρέρ..........

Μεγάλος όραματιστής,μού άρέσει πολύ........δέν είναι κλεφτοκοττάς.......!!!!!!!
ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ............

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.........γιά νά βλέπουμε καί τήν άλήθεια

Τώρα γιά τούς παίκτες έγώ θά διαφωνίσω μέ πολλούς...
Ό Παπασταθόπουλος ποιόν φύλαγε στά κόρνερ...???
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...........
Καλός μέ μέλλον άλλά πολύ μέλλον........
Μανωλάς δέν θά γίνει όμως γιατί δέν μπορεί στό ψηλό παιχνίδι....!!!!
Είναι καλός γιά όμάδα μέ τρείς άμυντικούς καί νά παίζει πλάγιος...
Ή στό 3-5-2.............ή στό 5.......καί λοιπά ...όποιος ξέρει κατάλαβε....!!!!!!!!!!!!
Ό Άλβες ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ..........ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ........
Έπιτέλους πρέπει νά παίξει καί ό .........ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.........!!!!!!!!!!

Ό Παυλής...................ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ............καμμία σχέση μέ τούς άλλους νέους........!!!!!!
Πιστεύω πώς θά έχει μεγάλη καριέρα.........όπου καί νά παίξει......!!!!!!
Οί ύπόλοιποι δέν χρειάζεται νομίζω νά σχολιαστούν......έκτός άπό τό Σέζαρ ό όποίος
δέν ξέρω ίσως μέ τήν έλευση τού Μανού άρχισε νά παραμιλά....!!!!!!

διαφωνώ για τη Σεβίλλη....
εχει ταχύτητα και τεχνική σε καλύτερο επίπεδο απο πολλές άλλες ομάδες...
άποψή μου θα ειναι σίγουρα στην 8άδα....και βλέπουμε....το πρόβλημα ειναι η φανέλα...οταν δηλαδή θα βρεθεί απέναντι σε μια Μίλαν κτλ...εκεί συνήθως μετράει το βάρος της φανέλας....(βλ. παράδειγμα Λιόν)

για τον οραματιστή ΦΕΡΕΡ.....γιατί στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε το ταμπούρι του αιώνα???...και μάλιστα με τη Σεβίλλη σαφώς πιο πιασμένη....
γιατί δεν κυνήγησε το γκολ που θα μετρούσε και παραπάνω????
όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (βλ. 2-0 πρώτου αγώνα) έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει...
αλλά εκεί που πραγματικά παιζόντουσαν τα πράγματα...(στο πρώτο παιχνίδι δηλαδή) έπαιξε τρελό ταμπούρι....;)

για τον Παπασταθόπουλο....δεν πρόσεξα αν έπαιζε μαν του μαν στα κόρνερ ή ζώνη αλλά οι στημένες φάσεις ειναι πολύ δύσκολο πράγμα....θέλουν πολλή δουλειά και εμπειρία....με πολλή δουλεία μπορεί ένας σεντερ μπακ να καλύψει το μειονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι....

αν προσέξεις σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες οι περισσότερες στημένες φάσεις καθαρίζονται με τις τοποθετήσεις...χωρίς να γίνει η μάχη σώμα με σώμα στον αέρα όπου ενδέχεται να υστερεί ο αμυντικός......

giobazolias
05/09/2007, 20:03

κερασμένη απο εμένα :beer:
μπύρα 13 είναι για να γελάμε με τα βαζέλια

μπυρα 13?
πιειτε κανα μουρουνελαιο καλυτερα!
θα σας χρειαστει!!!
γιατι αρχιζει το champions league και θα τον πινετε μεχρι το δεκεμβρη!

:a5:

STOYBI
05/09/2007, 21:56

γιατι αρχιζει το champions league και θα τον πινετε μεχρι το δεκεμβρη!

:a5:

Ti αρχιζει ??? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

vangelis 64
05/09/2007, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

blueblack
05/09/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
διαφωνώ για τη Σεβίλλη....
εχει ταχύτητα και τεχνική σε καλύτερο επίπεδο απο πολλές άλλες ομάδες...
άποψή μου θα ειναι σίγουρα στην 8άδα....και βλέπουμε....το πρόβλημα ειναι η φανέλα...οταν δηλαδή θα βρεθεί απέναντι σε μια Μίλαν κτλ...εκεί συνήθως μετράει το βάρος της φανέλας....(βλ. παράδειγμα Λιόν)

για τον οραματιστή ΦΕΡΕΡ.....γιατί στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε το ταμπούρι του αιώνα???...και μάλιστα με τη Σεβίλλη σαφώς πιο πιασμένη....
γιατί δεν κυνήγησε το γκολ που θα μετρούσε και παραπάνω????
όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (βλ. 2-0 πρώτου αγώνα) έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει...
αλλά εκεί που πραγματικά παιζόντουσαν τα πράγματα...(στο πρώτο παιχνίδι δηλαδή) έπαιξε τρελό ταμπούρι....;)

για τον Παπασταθόπουλο....δεν πρόσεξα αν έπαιζε μαν του μαν στα κόρνερ ή ζώνη αλλά οι στημένες φάσεις ειναι πολύ δύσκολο πράγμα....θέλουν πολλή δουλειά και εμπειρία....με πολλή δουλεία μπορεί ένας σεντερ μπακ να καλύψει το μειονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι....

αν προσέξεις σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες οι περισσότερες στημένες φάσεις καθαρίζονται με τις τοποθετήσεις...χωρίς να γίνει η μάχη σώμα με σώμα στον αέρα όπου ενδέχεται να υστερεί ο αμυντικός......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΛΑ.........

Τού πήρε τά σώβρακα ό Βραζιλέιρο στά δύο κόρνερ,καί άν στό πρώτο παίχτηκε κομπίνα
καί έγινε σκρίν στό τρίτο γκόλ.........τόν έστειλε γιά ραδίκια.......!!!!!!

Ό όραματιστής Φερρέρ στόν πρώτο άγώνα πήγε γιά άποτέλεσμα όπως όλοι..........πού θά
πήγαιναν έκεί μέσα......
Στόν δεύτερο όμως λούφαξε...???
Είχε άποκλειστεί τό ήξερε............κράτησε τήν όμάδα γιά τό όνομα του καί τό πρεστίζ νά μή
φάει πολλά....?????

Σ'άρεσε ό ΠΑΟ πέρσυ ,έχει φάει τρία μπαλλάκια μέ Λάνς καί παίζει σέ ένα γήπεδο φούλ.......
τσίκι-τσίκι καί κάνει εύκαιρία στό 83ο λεπτό ???????

Όσο γιά τό πόσο όμαδάρα είναι ή Σεβίλλη θά τό δούμε μόλις άρχίσει ή άποτοξίνωση.....!!!!!
Ναί είναι πρώτη στή βαθμολογία στόν κόσμο
Τό μοντέλλο έχει δοκιμαστεί άπό τή Γιούβε ,άλλά τόν Άπρίλιο.......ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ.......!!!!
Τά παιδάκια είναι μικρά ,δέν είναι Έμερσον,έ πού καί πού άμα μένει καί κανένα.........έχουμε
πράμμα στήν παραγωγή........!!!!!!

blackbusa
05/09/2007, 23:44

Τού πήρε τά σώβρακα ό Βραζιλέιρο στά δύο κόρνερ,καί άν στό πρώτο παίχτηκε κομπίνα

Ό όραματιστής Φερρέρ στόν πρώτο άγώνα πήγε γιά άποτέλεσμα όπως όλοι..........πού θά
πήγαιναν έκεί μέσα......
Είχε άποκλειστεί τό ήξερε............κράτησε τήν όμάδα γιά τό όνομα του καί τό πρεστίζ νά μή
φάει πολλά....?????

Σ'άρεσε ό ΠΑΟ πέρσυ ,έχει φάει τρία μπαλλάκια μέ Λάνς καί παίζει σέ ένα γήπεδο φούλ.......

Όσο γιά τό πόσο όμαδάρα είναι ή Σεβίλλη θά τό δούμε μόλις άρχίσει ή άποτοξίνωση.....!!!!!
Τό μοντέλλο έχει δοκιμαστεί άπό τή Γιούβε ,άλλά τόν Άπρίλιο.......ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ.......!!!!
Τά παιδάκια είναι μικρά ,δέν είναι Έμερσον,έ πού καί πού άμα μένει καί κανένα.........έχουμε

Τα 2 γκολ μπηκανε σχεδον απο το υψος της μικρης περιοχης????εκει καθαριζει το τερμα.....

Υ.Γ. Εξαφανιστε τον μαλακα Πορτογαλλο τροχονομο,γιατι καηκε και η σοδεια στον Πυργο και δεν εχω να καπνισω δεν εχω να χαθω.......λες να αρχισω το crack???

blueblack
06/09/2007, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τα 2 γκολ μπηκανε σχεδον απο το υψος της μικρης περιοχης????εκει καθαριζει το τερμα.....

Υ.Γ. Εξαφανιστε τον μαλακα Πορτογαλλο τροχονομο,γιατι καηκε και η σοδεια στον Πυργο και δεν εχω να καπνισω δεν εχω να χαθω.......λες να αρχισω το crack???

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑΙ.........

Τό δεύτερο ήταν άπό τό σημείο τού πέναλτυ....

Gandalf dr685sm
06/09/2007, 08:59
iriniaa...

με τις όποιες σκέψεις και εικόνες που έχω για το ποδόσφαιρο θα διαφωνήσω μαζί σου.

η Σεβίλη δεν είναι τεχνική ομάδα;... όταν με 2-3 πάσσες απο το τέρμα έχει φτάσει στην επίθεση;
Όταν οι παίκτες της βρίσκονται με κλειστά τα μάτια;

Τα στημένα που είπες δεν είναι απόδειξη συστήματος , άρα και εφηρμοσμένης "τεχνικής";

Για τον Παπασταθόπουλο, ειδικά στο τρίτο goal αν δείς φυλάει 2 παίκτες μιας και ο Άλβεζ προτίμησε να πάει στην γωνία της μικρής περιοχής, αντί να πιάσει δοκάρι!!!!
Εντάξει θέλει εμπειρία και ψωμί ακόμα, αλλά οχι και μη ικανός στο ψηλό παιχνίδι , παίκτης του 1.80-1.90!!!!

Για το πόσο θα αντέξει η Σεβίλη... όπως είπες θα το δούμε! Αλλά αν θες την γνώμη μου, θα είναι η μόνη ομάδα που θα έχει απόδοση των αναμενομένων στο CH.L. (φαβορί δηλαδή!)

Gandalf

zzr2005
06/09/2007, 13:00

πήγαιναν έκεί μέσα......
φάει πολλά....?????

όπως ειπες και εσύ η ΑΕΚ είχε σχεδόν αποκλειστεί απο το πρώτο....το 2-0 ειναι πολύ διαφορετικό απο το 3-1....
ο Παναθηναικός αυτό που μπορούσε έπαιξε τότε...μην ξεχνάμε οτι πριν λίγο καιρό παραλίγο να αποκλειστεί απο ένα πράγμα που λεγόταν Μεταλουρκ....:eek:

και επειδή ημουν στο γήπεδο η Λανς ειχε απίστευτα τρεξίματα και αλληλοκάλυψη στο κέντρο....πολύ πρέσινγκ που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο Παναθηναικός για να δημιουργήσει ...
αυτή ηταν η αλήθεια....τώρα ισως θα μπορούσε να βγάζει συνέχεια τα δύο μπακ και να παίξει πιο επιθετικά...αλλά η άποψή μου ειναι οτι θα έτρωγε 3 γκολ κ το πολύ να έβαζε ένα....απο αυτή την άποψη καλύτερα το 0-0...έχουμε όλοι ξεχάσει οτι οι ομάδες έχουν μια βαθμολογία στην UEFA και τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο....

εγώ ευχαριστήθηκα το θράσος που εμφάνισε η ΑΕΚ γιατί ήμουν αδιάφορος φίλαθλος....αλλά σε κάποια στιγμή έπιασα τον ευατό μου να λεει "την καημένη την ΑΕΚ, την κάνει οτι θέλει η Σεβίλλη"...
και αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι για την ομαδα μου....
κατά την άποψή μου επιθετικό ποδόσφαιρο δεν ειναι το "γιουρια στα παγούρια" και "ότι ρίξω και ότι αρπάξει ο κώλος μου"
αυτό ειναι ποδόσφαιρο αλάνας....
το επιθετικό ποδόσφαιρο εχει στόχο τη νίκη.....αν δεν μπορείς δεν το παίζεις...ψάχνεις άλλους τρόπους....

γιατί σε λίγο θα μου θυμίζετε τον Ολυμπιακό, που οι φίλαθλοι του, επειδή έτρωγε 5 νόμιζαν οτι έπαιζε επιθετικά...:lol: :lol: λίγο οξύμωρο ε??....

και ως κατακλείδα σε ερωτώ....προτιμάς την ΑΕΚ με την Μιλαν πέρσι???ή την ΑΕΚ με τη Σεβίλλη φέτος????.....
ποια από τις δύο ομάδες πιστεύεις οτι απέκτησε περισσότερο σεβασμό??

blackbusa
06/09/2007, 13:03
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑΙ.........

Τό δεύτερο ήταν άπό τό σημείο τού πέναλτυ....

Ενας τερματοφυλακας σχεδον 2 μετρα,αυτες τις φασεις δεν πρεπει να τις καθαριζει μονος του???Μορεττο....εξοδος......:cry: :bawl: :cry: :bawl: :cry: :bawl:

la_villa
06/09/2007, 14:28

και ως κατακλείδα σε ερωτώ....προτιμάς την ΑΕΚ με την Μιλαν πέρσι???ή την ΑΕΚ με τη Σεβίλλη φέτος????.....
ποια από τις δύο ομάδες πιστεύεις οτι απέκτησε περισσότερο σεβασμό??

καμία
η μια τσούκου τσουκου η άλλη λίγο πιο αντρίκια
με την πρώτη σε θεωρούν ανάξιο να παίζεις ποδόσφαιρο (μπάλα ναι,ποδοσφαιρο ποτε) την άλλη εύκολη ομάδα

το τσουκου τσουκου μονο ο βάζελος το έπαιξε στην ευρώπη
και νομιζει ότι καταφέρνει και κάτι.δεν τον λογαριαζει κανείς σοβαρα.
όπως εμεις στην ελλάδα τις μικρες ομάδες

τον σεβασμο τον κερδιζεις με την νοοτροπια που είχε η αεκ αλλα με λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.εστω να έχανε με 0-1 ή 1-2.

zzr2005
06/09/2007, 15:12
καμία
η μια τσούκου τσουκου η άλλη λίγο πιο αντρίκια
με την πρώτη σε θεωρούν ανάξιο να παίζεις ποδόσφαιρο (μπάλα ναι,ποδοσφαιρο ποτε) την άλλη εύκολη ομάδα

το τσουκου τσουκου μονο ο βάζελος το έπαιξε στην ευρώπη
και νομιζει ότι καταφέρνει και κάτι.δεν τον λογαριαζει κανείς σοβαρα.
όπως εμεις στην ελλάδα τις μικρες ομάδες

τον σεβασμο τον κερδιζεις με την νοοτροπια που είχε η αεκ αλλα με λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.εστω να έχανε με 0-1 ή 1-2.

περίεργο αφού δεν λογαριάζουν τον βάζελο γιατι αναφέρουν τον γαύρο ως παράδειγμα της χειρότερης ομάδας???(βλ. δηλώσεις Φέργκιουσον)..

οι ομάδες υπολογίζουν αυτούν που δεν μπορούν να κερδίσουν έυκολα...όλα τα άλλα ειναι αμπελοφιλοσοφίες....ή αλλιώς οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
εγώ ειδα τους παίχτες της Σεβίλλης να κάνουν πλάκα , τακουνάκια και να ρίχνουν 4 γκολ....και του παίχτες της Μίλαν να σκυλιάζουν να ιδρώνουν και να χάνουν.....
πες μου εσύ οτι ειναι το ίδιο.....:nono:

και η Βιγιαρεάλ έπαιζε τσουκου τσουκου και πήγε στους 4, και η Ρόμα έπαιζε ....και η Λάτσιο ......πες μου εσύ αν τις υπολογίζουν ή όχι......
α και για πολλούς και η Μίλαν τσουκου τσουκου ball παίζει...και αυτήν κανένας δεν την υπολογίζει.....:D

DUKASII
06/09/2007, 15:15
περίεργο αφού δεν λογαριάζουν τον βάζελο γιατι αναφέρουν τον γαύρο ως παράδειγμα της χειρότερης ομάδας???(βλ. δηλώσεις Φέργκιουσον)..

οι ομάδες υπολογίζουν αυτούν που δεν μπορούν να κερδίσουν έυκολα...όλα τα άλλα ειναι αμπελοφιλοσοφίες....ή αλλιώς οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
εγώ ειδα τους παίχτες της Σεβίλλης να κάνουν πλάκα , τακουνάκια και να ρίχνουν 4 γκολ....και του παίχτες της Μίλαν να σκυλιάζουν να ιδρώνουν και να χάνουν.....
πες μου εσύ οτι ειναι το ίδιο.....:nono:

και η Βιγιαρεάλ έπαιζε τσουκου τσουκου και πήγε στους 4, και η Ρόμα έπαιζε ....και η Λάτσιο ......πες μου εσύ αν τις υπολογίζουν ή όχι......
α και για πολλούς και η Μίλαν τσουκου τσουκου ball παίζει...και αυτήν κανένας δεν την υπολογίζει.....:D +1
MONO OI NIKEΣ ΜΕΤΡΑΝΕ..ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕς ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ...

giobazolias
06/09/2007, 17:13

:hypnotize

个政治的可怜纪录 · 普金、布什和欧洲???????

少一些口号,多一些实用&#?????????????

la_villa
06/09/2007, 18:54
το ότι μόνο οι νίκες μετράνε συμφωνώ

αλλα να βλέπετε και λίγο ο αγώνας...

zzr2005
06/09/2007, 19:14
το ότι μόνο οι νίκες μετράνε συμφωνώ

αλλα να βλέπετε και λίγο ο αγώνας...

σε ολόκληρη την Ευρώπη ζήτημα να υπάρχουν 10 ομάδες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα σε υχηλό επίπεδο...
χαρακτηριστικό παράδειγμα η Λιβερπουλ αλλά και η Τσέλσι κατά την άποψή μου....στα σημαντικά παιχνίδια το τελευταίο που τους ενδιαφέρει ειναι το θέαμα....;)

σιγουρο θέαμα προσφέρουν Μπάρτσα, Ρεάλ, Μάντσεστερ αντε και καμια έκπληξη (βλ. Βέρνερ)...
δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει ελληνική ομάδα σε επίπεδο που το ζητούμενό της σε ευρωπαικό επίπεδο να ειναι το θέαμα....;)

STOYBI
06/09/2007, 20:59
:hypnotize

个政治的可怜纪录 · 普金、布什和欧洲???????

少一些口号,多一些实用&#?????????????

Ρωτησα γιατι ειμαι μακρυα ( ψηλα) και δεν ακουω καλα .... Τι αρχιζει και θα τον πινουμε μεχρι τον Δεκεμβρη ???? :ninja:

vangelis 64
06/09/2007, 21:09
Ρωτησα γιατι ειμαι μακρυα ( ψηλα) και δεν ακουω καλα .... Τι αρχιζει και θα τον πινουμε μεχρι τον Δεκεμβρη ???? :ninja: Τίποτα μωρέ...απλά θα χρειαστείς μεγάλο καλαμάκι.:lol: :lol: :lol:

STOYBI
06/09/2007, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τίποτα μωρέ...απλά θα χρειαστείς μεγάλο καλαμάκι.:lol: :lol: :lol:

Ειναι μεγαλο το αυγο Βαγγελη :confused: :confused: :confused: :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
06/09/2007, 21:42

σιγουρο θέαμα προσφέρουν Μπάρτσα, Ρεάλ, Μάντσεστερ αντε και καμια έκπληξη (βλ. Βέρνερ)...
δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει ελληνική ομάδα σε επίπεδο που το ζητούμενό της σε ευρωπαικό επίπεδο να ειναι το θέαμα....;)

δεν λεώ εγώ να προσφέρουμε θέαμα με τις παραπάνω ομάδες
ούτε να προσφέρουμε το ιδιο θέαμα με αυτές (δεν γίνεται αυτό εκ των πραγμάτων)
αλλα όχι σαν τα χάλια τα περσινα που ούτε εντος δεν βλεπόμασταν

π.χ ο Ολυμπιακός του Μπάγεβιτς το 97~98 έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη (εντάξει εντος)
έστω αυτό
τπτ υπερθέαμα δεν περιμένω

vangelis 64
07/09/2007, 00:38

τπτ υπερθέαμα δεν περιμένω Υπερθέαμα μην περιμένεις από πουθενά.Μόνο υπερτρέξιμο.:(

blueblack
07/09/2007, 06:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
iriniaa...

με τις όποιες σκέψεις και εικόνες που έχω για το ποδόσφαιρο θα διαφωνήσω μαζί σου.

η Σεβίλη δεν είναι τεχνική ομάδα;... όταν με 2-3 πάσσες απο το τέρμα έχει φτάσει στην επίθεση;
Όταν οι παίκτες της βρίσκονται με κλειστά τα μάτια;

Τα στημένα που είπες δεν είναι απόδειξη συστήματος , άρα και εφηρμοσμένης "τεχνικής";

Για τον Παπασταθόπουλο, ειδικά στο τρίτο goal αν δείς φυλάει 2 παίκτες μιας και ο Άλβεζ προτίμησε να πάει στην γωνία της μικρής περιοχής, αντί να πιάσει δοκάρι!!!!
Εντάξει θέλει εμπειρία και ψωμί ακόμα, αλλά οχι και μη ικανός στο ψηλό παιχνίδι , παίκτης του 1.80-1.90!!!!

Για το πόσο θα αντέξει η Σεβίλη... όπως είπες θα το δούμε! Αλλά αν θες την γνώμη μου, θα είναι η μόνη ομάδα που θα έχει απόδοση των αναμενομένων στο CH.L. (φαβορί δηλαδή!)

Gandalf

MAΛΛΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗ...........

Όταν μία όμάδα έχει αύτοματισμούς καί έκμεταλλεύεται τά πάντα,
κόρνερ,φάουλ,άράουτ κ.λ.π......
αύτό δείχνει φοβερή όργάνωση άπό τόν προπονητή......
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ......!!!!!!!!

ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ Η ΤΕΧΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Ό Παπασταθόπουλος θάθελε πολύ νά είναι 1,90........άλλο 1,90 άλλο 1,80....!!!!!!!
άκόμα καί στό ποδόσφαιρο

Ό μικρός έπιανε στά κόρνερ τόν.............ΦΑΜΠΙΑΝΟ..........τώρα τί έπιανε...???

Έγώ λέω ότι..........
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ CH.L.........γιά νά δούμε.......!!!!!!

Έπειδή μέ τή βούτα πού έφαγα χάλασα ένα κράνος.........
Βάζω στοίχημα όχι μόνο μέ σένα .........
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.............

Ότι ή Σεβίλλη........ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ..........!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ SHOEI-XR 1000.............!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε παλικάρια γιά νάχει καί ένδιαφέρον.........!!!!!!!!!!!!!

zzr2005
07/09/2007, 12:12
MAΛΛΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗ...........

Όταν μία όμάδα έχει αύτοματισμούς καί έκμεταλλεύεται τά πάντα,
κόρνερ,φάουλ,άράουτ κ.λ.π......
αύτό δείχνει φοβερή όργάνωση άπό τόν προπονητή......
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ......!!!!!!!!

ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ Η ΤΕΧΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Ό Παπασταθόπουλος θάθελε πολύ νά είναι 1,90........άλλο 1,90 άλλο 1,80....!!!!!!!
άκόμα καί στό ποδόσφαιρο

Ό μικρός έπιανε στά κόρνερ τόν.............ΦΑΜΠΙΑΝΟ..........τώρα τί έπιανε...???

Έγώ λέω ότι..........
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ CH.L.........γιά νά δούμε.......!!!!!!

Έπειδή μέ τή βούτα πού έφαγα χάλασα ένα κράνος.........
Βάζω στοίχημα όχι μόνο μέ σένα .........
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.............

Ότι ή Σεβίλλη........ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ..........!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ SHOEI-XR 1000.............!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε παλικάρια γιά νάχει καί ένδιαφέρον.........!!!!!!!!!!!!!

το να τρέχεις σίγουρα δεν ειναι τέχνη....
ΑΛΛΑ...
το να κοντρολάρεις άψογα ενώ τρέχεις σαν σίφουνας και να πασάρεις με ακρίβεια εκατοστών ενώ τρέχει πάλι θέλει τέχνη.....
δεν ειναι ολα τοσο απλά.....η Μάτζεστερ ας πούμε παίζει ενα πολύ απλό ποδόσφαιρο....γιατί δεν μπορούν να το παίξουν ολες οι ομάδες????
γιατί ακόμα και το να πασάρεις με τη μία σωστά εν κινήση θέλει τέχνη.....;)

σίγουρα δεν εχουν την μαεστρία μιας Ρεάλ ή μιας Μπάρτσα που δεν ξέρεις τι θα κάνουν στην επόμενη φάση.....αλλά και αυτοί ειναι τεχνίτες με τον τρόπο τους.....οι προσπαθειες τους στηρίζονται σε συνδυασμούς (πολλές φορές σε μικρό χώρο) και δεν τρέχει απλά ένας παίχτης με την μπάλα.....

επίσης λες δεν θα πάει στους 4 λες και ειναι το πιο απλό πράγμα...
οι 4 του CL δεν ειναι απλό πράγμα....μην ξεχνάμε τη Λιόν που με καταπληκτικό ποδόσφαιρο τρώει τα μούτρα της στους 16 ή στους 8 οταν παιζει με ομάδες με βαριά φανέλα...

ή μήπως να ξεχάσουμε την Άρσεναλ που έκανε 10 χρονια να περάσει στους 8????

blueblack
07/09/2007, 14:25
το να τρέχεις σίγουρα δεν ειναι τέχνη....
ΑΛΛΑ...
το να κοντρολάρεις άψογα ενώ τρέχεις σαν σίφουνας και να πασάρεις με ακρίβεια εκατοστών ενώ τρέχει πάλι θέλει τέχνη.....
δεν ειναι ολα τοσο απλά.....η Μάτζεστερ ας πούμε παίζει ενα πολύ απλό ποδόσφαιρο....γιατί δεν μπορούν να το παίξουν ολες οι ομάδες????
γιατί ακόμα και το να πασάρεις με τη μία σωστά εν κινήση θέλει τέχνη.....;)

σίγουρα δεν εχουν την μαεστρία μιας Ρεάλ ή μιας Μπάρτσα που δεν ξέρεις τι θα κάνουν στην επόμενη φάση.....αλλά και αυτοί ειναι τεχνίτες με τον τρόπο τους.....οι προσπαθειες τους στηρίζονται σε συνδυασμούς (πολλές φορές σε μικρό χώρο) και δεν τρέχει απλά ένας παίχτης με την μπάλα.....

επίσης λες δεν θα πάει στους 4 λες και ειναι το πιο απλό πράγμα...
οι 4 του CL δεν ειναι απλό πράγμα....μην ξεχνάμε τη Λιόν που με καταπληκτικό ποδόσφαιρο τρώει τα μούτρα της στους 16 ή στους 8 οταν παιζει με ομάδες με βαριά φανέλα...

ή μήπως να ξεχάσουμε την Άρσεναλ που έκανε 10 χρονια να περάσει στους 8????

TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ........ΟΠΩΣ

Πολύ σωστά έπεσήμανες βασίζεται άκριβώς στήν ταχύτητα τής πάσσας.....καί τό καλό
κοντρόλ........
Αύτό μαθαίνουν πολλά χρόνια......
Δυνατή πάσσα γιά νά πάει γρήγορα ή μπάλλα καί κοντρόλ.........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ............
Είδες καμμιά μπαλλιά ξυράφι άπό τή Σεβίλλη...???
Όλες στά 5-6 μέτρα ήτανε καί όλες μπροστά γιά τόν Μπέν Τζόνσον......
Άπλό μέν ..........μέ άπαιτούμενες προυποθέσεις δέ,νά μή λέμε πάλι τά ίδια
Άς είναι καλά ή ψυχούλα τού παιδιού άπό κεί πάνω......!!!!!!!!!!!

Τώρα ή Λυών έκτός άπό τό ξεφούσκωμα πού κάνει πάντα τήν άνοιξη, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ........
έπειδή δέν έχει τούς μεγάλους παίκτες νά τή στηρίξουν όταν γίνει ή κοιλιά,έχει
καί μιά ήττοπάθεια θά έλεγα άπέναντι στούς μεγάλους........
Άν θυμηθούμε πώς έφαγε τίς παπάρες τά 2-3 τελευταία χρόνια θά μέ καταλάβεις.......

Πόσο μάλλον μιά νεόπλουτη Σεβίλλη νέα στό κόλπο αύτό πού βαδίζει στά χνάρια τής Λυών
Έγώ λέω ότι μπορεί νά μήν πάει ούτε στούς 8.........!!!!!!!!!!!
Δέν έχει τούς παίκτες τής Λυών ,παίζει στό ίδιο μοτίβο καί είναι καί νέα στό θεσμό....!!!!!!!

Θά δούμε.........

zzr2005
07/09/2007, 17:24
TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ........ΟΠΩΣ

Πολύ σωστά έπεσήμανες βασίζεται άκριβώς στήν ταχύτητα τής πάσσας.....καί τό καλό
κοντρόλ........
Αύτό μαθαίνουν πολλά χρόνια......
Δυνατή πάσσα γιά νά πάει γρήγορα ή μπάλλα καί κοντρόλ.........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ............
Είδες καμμιά μπαλλιά ξυράφι άπό τή Σεβίλλη...???
Όλες στά 5-6 μέτρα ήτανε καί όλες μπροστά γιά τόν Μπέν Τζόνσον......
Άπλό μέν ..........μέ άπαιτούμενες προυποθέσεις δέ,νά μή λέμε πάλι τά ίδια
Άς είναι καλά ή ψυχούλα τού παιδιού άπό κεί πάνω......!!!!!!!!!!!

Τώρα ή Λυών έκτός άπό τό ξεφούσκωμα πού κάνει πάντα τήν άνοιξη, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ........
έπειδή δέν έχει τούς μεγάλους παίκτες νά τή στηρίξουν όταν γίνει ή κοιλιά,έχει
καί μιά ήττοπάθεια θά έλεγα άπέναντι στούς μεγάλους........
Άν θυμηθούμε πώς έφαγε τίς παπάρες τά 2-3 τελευταία χρόνια θά μέ καταλάβεις.......

Πόσο μάλλον μιά νεόπλουτη Σεβίλλη νέα στό κόλπο αύτό πού βαδίζει στά χνάρια τής Λυών
Έγώ λέω ότι μπορεί νά μήν πάει ούτε στούς 8.........!!!!!!!!!!!
Δέν έχει τούς παίκτες τής Λυών ,παίζει στό ίδιο μοτίβο καί είναι καί νέα στό θεσμό....!!!!!!!

Θά δούμε.........

για τη Λυών ειναι γνωστά...
δεν ειναι τυχαίο οτι ο γυμναστής της κλήθηκε να πάει στη Γερμανία μετά τα αποκαρδιωτικά παιχνίδια της Γαλλίας στον όμιλο του Μουντιάλ....
και ξαφνικά αναγεννήθηκαν όλοι....μέχρι κ ο Ζιντάν....και τσουπ τελικό η Γαλλία και να σκάει στο τρέξιμο τους Ιταλούς..!!!!Ακόμα και με 10 έκαναν κούρσες.....απέναντι στους πρωταθλητές της ντόπας τους Ιταλούς....:eek:

αλλά επιμένω ...η Σεβίλλη σίγουρα δεν ειναι Μπαρτσελόνα αλλά θα πάει καλά στο C.L.
όπως είπες και εσύ είδωμεν....σε 3-4 μήνες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει....
:beer:

blueblack
07/09/2007, 19:08
για τη Λυών ειναι γνωστά...
δεν ειναι τυχαίο οτι ο γυμναστής της κλήθηκε να πάει στη Γερμανία μετά τα αποκαρδιωτικά παιχνίδια της Γαλλίας στον όμιλο του Μουντιάλ....
και ξαφνικά αναγεννήθηκαν όλοι....μέχρι κ ο Ζιντάν....και τσουπ τελικό η Γαλλία και να σκάει στο τρέξιμο τους Ιταλούς..!!!!Ακόμα και με 10 έκαναν κούρσες.....απέναντι στους πρωταθλητές της ντόπας τους Ιταλούς....:eek:

αλλά επιμένω ...η Σεβίλλη σίγουρα δεν ειναι Μπαρτσελόνα αλλά θα πάει καλά στο C.L.
όπως είπες και εσύ είδωμεν....σε 3-4 μήνες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει....
:beer:

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΥΩΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΥΜΟ..........

Πού έδωσε κάποτε κάποιος στό Μαλαδένη καί τού είπε σέ μιά προετοιμασία
πιές τον καί αύριο το πόδι σου θά είναι όκευ καί θά παίζεις...???
Τήν άλλη μέρα ή ΑΕΚ τόν έδιωξε.......!!!!!!!!!!

Ό κώους τών πρωταθλητών μας........όποιος τό κατάλαβε....!!!!!!

giobazolias
07/09/2007, 19:41
ΜΗΠΩΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΥΩΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΥΜΟ..........

Πού έδωσε κάποτε κάποιος στό Μαλαδένη καί τού είπε σέ μιά προετοιμασία
πιές τον καί αύριο το πόδι σου θά είναι όκευ καί θά παίζεις...???
Τήν άλλη μέρα ή ΑΕΚ τόν έδιωξε.......!!!!!!!!!!

Ό κώους τών πρωταθλητών μας........όποιος τό κατάλαβε....!!!!!!

Κατι απο Τζεκο μου θυμηζει!:a51:

blueblack
08/09/2007, 09:01
Κατι απο Τζεκο μου θυμηζει!:a51:

AΣΤΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝΕ ΛΙΓΟ.......

Άμέσως έσύ βρώμισες.......!!!!!!!

giobazolias
27/09/2007, 13:31
ιρινιααααααα

τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια????

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=103024

idi
27/09/2007, 13:40
λες γιαυτο να ετρεχαν σα δαιμονες.... σε σημειο μαλιστα να νομιζω οτι οι δικοι μας παιχτες τρεχουν σε σλοου μοσιον?:confused: :confused: :confused: :confused:

giobazolias
27/09/2007, 13:50
λες γιαυτο να ετρεχαν σα δαιμονες.... σε σημειο μαλιστα να νομιζω οτι οι δικοι μας παιχτες τρεχουν σε σλοου μοσιον?:confused: :confused: :confused: :confused:

μα φυσικα!!!

σαν τη βαλενθια του 2000/2001..........που οι παικτες της για μια 2ετια βγαζαν σπιθες απ τα ποδια τους!

θυμησου το Μεντιετα!
μολις εφυγε και πηγε στη Λατσιο..............ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ στην εξεδρα!

ο Κιλι Γκονζαλες που πηγε στην Ιντερ.....σερνοταν!
Φαρινος.........επισης!

κτλ κτλ.

blueblack
29/09/2007, 06:07
AYTA ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑ..........ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ.......

Έρχονται τώρα νά μάς τά έπιβεβαιώσουν........τά ίατρικά πορίσματα καί
μαλακίες........!!!!!!!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ..........μέ τόν άθλητισμό καί βλέπεις μιά
Σεβίλλη νά κερδίζει όπως κέρδισε στό Μπερναμπέου καί μετά τό θάνατο τού
Πουέρτα..........σέ μιά βδομάδα.......
νά τή βλέπεις άπό Φερράρι.......τρακτέρ,τότε δέ χρειάζεται νά ξέρεις άπό
έργοφυσιολογία γιά νά καταλάβεις ότι οί άνθρωποι.......
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ..........καί σταμάτησαν τούς......ΧΥΜΟΥΣ........!!!!

Δέν περίμενα όμως νά πέσει τόσο γρήγορα.......στίς γιορτές τήν περίμενα
νά σέρνεται......!!!!!

Ποτέ δέν είχε σχέση αύτή ή όμάδα μέ τήν.....ΤΕΧΝΗ.......

ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ............ΝΑΙ....!!!!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΗΜΙΑΝΤΟΧΗΣ............ΝΑΙ........!!!!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΤΕΤΤΑΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.........ΝΑΙ.....!!!!!!!!

Καί δυστυχώς ή ΑΕΚ τήν πέτυχε στό ζενίθ της........!!!!!!
Οί άνθρωποι όλο τό καλοκαίρι άντί γιά προετοιμασία,ήταν σέ περιοδεία
στήν Άμερική καί όταν γύρισαν μάς κάναν πλάκα......!!!!!!

Τό καμπανάκι βάρεσε όμως κι άρχίζει ή κατηφόρα........!!!!!!!

Άντε δείτε κανά Μέσσι πού τά άφιερώνει στό Ροναλντίνιο.............

Αύτή ή ύπερομάδα.............μέ αύτούς τούς παικταράδες...........
τά τελευταία χρόνια...........ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ.........κι αύτή μέ τό ζόρι...

ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ..........

blueblack
30/09/2007, 07:29
Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΥ...........ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΟΥ.............

Τελειωμό δέν έχει..............ΧΑΝΕΙ.......ΧΑΝΕΙ.........ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΝΕΙ.......

Κάποιοι πέσαν έξω.....!!!!!

Μετά τό 2-3 άπό τήν Έσπανιόλ μεσοβδόμαδα.........ξανά
Σαραγόσα -Σεβίλλη 2-0.........καί τρώει γκόλ στό τέλος.......έκεί πού ήταν
τό δυνατό της σημείο....!!!!!!!
Τό είδα τό μάτς.........ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ.........πάνε έκείνα τά 3 πάνω στή μπάλλα
καί 5 στόν αίφνιδιασμό....!!!!!!!

ΜΑΣ........ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...........ΤΑ ΧΑΠΙΑ.......!!!!!!!!!!!

5 ήττες στή σειρά μέσα έξω.........άπό τό 1-4 μέ τήν ΑΕΚ έχουν νά πάρουν Χ....!!

idi
28/11/2007, 09:18
.....

27/11/07

1 Σεβίλλη 12
2 Άρσεναλ 10
3 Σλάβια Πράγας 5
4 Στεάουα Βουκουρεστίου 1

:smokin:

DUKASII
28/11/2007, 09:41
27/11/07

1 Σεβίλλη 12
2 Άρσεναλ 10
3 Σλάβια Πράγας 5
4 Στεάουα Βουκουρεστίου 1

:smokin: αχ αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχ χα
αχαχ ρε λαλακα ιδι....

και εγω εβλεπα χθες το ματς..και ελεγα..τι να κανει αυτη η ψυχη ο λα πιπα?

irinia
28/11/2007, 14:41
Ρε παιδιά στην Ισπανία προχθές τι έκανε η Σεβίλλη ??

ΚΑΠΛΑΝΙ
29/11/2007, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ρε παιδιά στην Ισπανία προχθές τι έκανε η Σεβίλλη ??

Ψαχνει για προπονητη κοουτς ενδιαφερεσαι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
02/12/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Ψαχνει για προπονητη κοουτς ενδιαφερεσαι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ

ΕΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ??

ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΤΟΥ 2004

ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ??

Ετοιμάσου τώρα για το κλαρίνο στου Χαριλάου.
σήμερα πάει για σέντερ-φορ
Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,

και σέντερ-μπακ
Ο ΡΙΜΠΟ.

Θα παίξετε από τα πλάγια πάλι , με τον Μορέττο ??

ΚΑΠΛΑΝΙ
02/12/2007, 09:32
Στο ξαναπα παραφερεσαι

σήμερα πάει για σέντερ-φορ
Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,

και σέντερ-μπακ
Ο ΡΙΜΠΟ.

Θα παίξετε από τα πλάγια πάλι , με τον Μορέττο ??

Παντως εχεις ματι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
03/12/2007, 08:28
Eπιτέλους ο παππούς ξύπνησε και ο Ρίμπο έπαιξε εκεί που πρέπει.
Αλλά την ξερή του πάλι την έκανε.
Τον Καπετάνο τι τον ήθελε ??
Καμμένο χαρτί είναι το παλικάρι και φεύγει από την ΑΕΚ.
Αν ήθελε παίκτη να πιέσει στο πρώτο ημίχρονο πολύ πιο κοντρολαρισμένο
κινητικό και παθιασμένο είχε τον Παυλή που μπήκε με μεγάλο θράσος με Σεβίλλη και
μέσα σε δέκα λεπτά είχε ευκαιρία και κέρδισε πέναλτυ.

Λέω έγώ τώρα,δεν το ξέρει ο Φερρέρ ??
Η τον ετοιμάζει για αποχώρηση ??

Όσο για το ποιός πήρε το ματς στο Χαριλάου κάποιος τον σκούντησε και ξύπνησε.
Ο Ριβάλντο στη σωστή θέση και ο Ράμος στην ένδεκάδα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ.

Και αν παίξει ο Ν'σαλίβα εκεί που παίζει ό Ζήκος

Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Φιλάκια.
Άντε σας μαθαίνω και μπάλλα Αεκάκια.

:wave2: :beer:

ΚΑΠΛΑΝΙ
03/12/2007, 08:59
Καλα ρε Τερενς εισαι γαμω τους κωλοτουμπες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατι για κλαρινα ελεγες πριν το ματς ρεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΠΛΑΝΙ
03/12/2007, 09:14
Ρε συ μημπως σε διαβαζει στο μοτο ο ΦΕΡΕΡ και διορθωθηκε;:rotflmao: :rotflmao:
Για συνεχισετο γιατι μας φερνεις γουρι:rotflmao: :rotflmao:
Αν και δεν το χρειαζομαστε ο ΡΙΜΠΟ να ιναι καλα:rotflmao:

la_villa
03/12/2007, 10:26
εγώ λέω να ναι καλά οι οπαδοί που καθηστέρησαν 85 λεπτα τον αγώνα και πρόλαβε και ξεκουράστηκε ο παππούς κ έβγαλε το 90λεπτο αλλιώς μετα το 60' θα είχαμε κατακόρυφη πτώση

irinia
03/12/2007, 10:38
Ρε συ μημπως σε διαβαζει στο μοτο ο ΦΕΡΕΡ και διορθωθηκε;:rotflmao: :rotflmao:
Για συνεχισετο γιατι μας φερνεις γουρι:rotflmao: :rotflmao:
Αν και δεν το χρειαζομαστε ο ΡΙΜΠΟ να ιναι καλα:rotflmao:

To κλαρίνο ήταν ευσεβής μου πόθος και όχι πρόβλεψη.
Σε συνδυασμό βέβαια με τις μαλακίες του παππού στο μάτς με ΠΑΟ.
Η χθεσινή του ήταν ανώδυνη.
Απλά η ΑΕΚ ήταν νεκρή επιθετικά στο πρώτο.
Ιχνος ευκαιρίας στο 45ο λεπτό.
Αν παίξει και ο Ν'σαλίβα εκεί που σου είπα θα με θυμηθείς.
Ο Ζήκος παίζει γιατί είναι κολλητάρι με κάποιον.
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΕΚΑΡΑ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΡΑΜΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ??

Αν όχι τότε

ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ
ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

Ποιός περνάει κορυφή ??

Ξανά φιλάκια,σε περιμένω.

:lol: :rotflmao: :wave2:

ΚΑΠΛΑΝΙ
03/12/2007, 23:36
Ρε συ εχεις παιξει μπαλα ποτε σου;
ασχολησε μημπως με την προπονητικη σε καμια ερασιτεχνικη κατηγορια;
Σοβαρα σε ρωταω δεν κανω πλακα.
Με αρκετα απο αυτα που λες μπορω να συμφωνησω.Απλα οτροπος που τα λες
ο τα ξερω ολα ειναι καπως..
Παντως για Καραισκακι το μεγαλο τσιμπουκι του γαυρου το βλεπω εγω.
Και αυτο δν ειναι ποθος ειναι προβλεψη.Οπως οτι ο Ριμπο θα βαλει εκει το πρωτο του
γκολ με φαουλ.Ξερει τα τερματα βλεπεις..:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
04/12/2007, 09:26
Ρε συ εχεις παιξει μπαλα ποτε σου;
ασχολησε μημπως με την προπονητικη σε καμια ερασιτεχνικη κατηγορια;
Σοβαρα σε ρωταω δεν κανω πλακα.
Με αρκετα απο αυτα που λες μπορω να συμφωνησω.Απλα οτροπος που τα λες
ο τα ξερω ολα ειναι καπως..
Παντως για Καραισκακι το μεγαλο τσιμπουκι του γαυρου το βλεπω εγω.
Και αυτο δν ειναι ποθος ειναι προβλεψη.Οπως οτι ο Ριμπο θα βαλει εκει το πρωτο του
γκολ με φαουλ.Ξερει τα τερματα βλεπεις..:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To θέμα δεν είναι αν θα βάλει στο Καραισκάκη ένα φάουλ ο Ρίμπο.
Αλλά πόσα θα ρουφήξετε εσείς.
Αν ο τρόπος μου είναι κάπως
όπως είπες τι να πω ??
Ίσως έχεις δίκαιο.
Αλλά χαβαλές χωρίς ΚΑΠΩΣ γίνεται ??

Θα σε αφήσω πάντως με τις απορίες αν έχω παίξει η ασχολούμαι με την προπονητική.

Είπαμε

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. :rotflmao: :rotflmao:

Και κάτι για την όμάδα σου.
Το τι θα κάνετε στο Καραισκάκη εξαρτάται από την πορεία του ΟΣΦΠ στην Εύρώπη,
και από Τζόρτζεβιτς,Γκαλλέττι.
Αυτοί είναι ό ΟΣΦΠ φέτος, Στολτίδης ,Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς και Νικοπολίδης σημπληρώνουν το πάζλ.

Και κάτι για να το θυμάσαι,αν η ΑΕΚ δεν παίξει με δύο αμυντικά χαφ στο Καραισκάκη
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΟΜΩΣ το τονίζω αυτό και όχι ο ένας πίσω από τον άλλον
στη δεύτερη ζώνη άμυνας,και με κεντρικούς Παπασταθόπουλο Δέλλα όπως στου
Χαριλάου,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ Χ.
Γιατί το διπλό είναι ένα θαύμα.
Κρίνοντας από το πως παραδόθηκε σε είκοσι λεπτά στον ΠΑΟ θα πω πως με τον ΟΣΦΠ
ίσως διασυρθεί αν λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά
και ψυχολογικά.
Γιατί στη Λεωφόρο στο πρώτο εικοσάλεπτο ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΤΤΕΣ και όχι δικέφαλος αετός.

Gandalf dr685sm
04/12/2007, 09:45
Η διαφορά είναι οτι ο ΠΑΟ πίεσε ψηλά και έπαιξε control μπάλα , κάτι που ο γαύρος , επανειλημένα δεν το κάνει.

Η δημιουργία σας ξεκινάει απο την άμυνα και φτάνει άμεσα στην επίθεση χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση στο κέντρο. Εκεί δηλαδή που να είσαι σίγουρος οτι η ΑΕΚ θα κατέβει με 5 χαφ.

Για την άμυνα... έχεις ενα δίκιο και περιμένω να δώ σε τι μέρα θα είναι ο Δέλλας , γιατί ο Παπασταθόπουλος φαίνεται να είναι σε φόρμα.

Πάντως καλό είναι να μην προτρέχουμε... είναι ακόμα το παιχνίδι με την Καλαμαριά για εμάς και με τον Λεβαδειακό για εσάς. Ας μην ξεχνάμε οτι φέτος οι γκέλες με "μικρότερες" ομάδες , είναι πάρα πολλές για να τις αφαιρούμε εντελώς απο την προσοχή μας.

Gandalf

ΚΑΠΛΑΝΙ
04/12/2007, 10:11
Terens με τον βαζελο για μενα ο Φερερ εχει την ευθυνη 100 τις 100.
ΜΠΕΡΔΡΨΕ την 11αδα χωρις λογο και ενω η ομαδα δεν ειχε βρει ρυθμο.
Θελω να την δω στην Τσεχια και με Καλλαμαρια για να δω εαν εχει συνεχεια το καλο
2ΡΟ ημιχρονο μ τον ΑΡΗ.
Απο τον γαυρο πιο πολυ υπολογιζω τον Κοβασεβιτς γιατι εχι το ευκολο γκολ.
Μεγαλη υποθεση.Ο Τζολε ειναι ο γνωστος καλος παικτης αλλα οχι καλυτερος απο προ διετιας.
Ο Γκαλετι μια παιζει μια κανει τον τουριστα.
Συν το οτι παιζετε με Βερντερ ενα παιχνιδι που θα τα δωσετε ολα και το περιμενω για σας
παρα πολυ δυσκολο.
Το θεμα ειναι πως θα αντιδρασετε σε περιπτωση αποκλεισμου.
παντως περιμενω ενα δυνατο παιχνιδι και πιο θεαματικο απο την σουπα της λεωφορου
και με μεγαλες πιθανοτητες για 2πλο της ΑΕΚ.

ΜΑΓΕ τον Δελλα μην τον φοβασαι σε αυτο το παιχνιδι.
Αρκει μην αρχιση τις αλχημειες παλι ο Φερερ.

Υ.Γ.Που τον θυμηθηκες ρε συ τον Τζημα;:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:

irinia
04/12/2007, 15:27
Terens με τον βαζελο για μενα ο Φερερ εχει την ευθυνη 100 τις 100.
ΜΠΕΡΔΡΨΕ την 11αδα χωρις λογο και ενω η ομαδα δεν ειχε βρει ρυθμο.
Θελω να την δω στην Τσεχια και με Καλλαμαρια για να δω εαν εχει συνεχεια το καλο
2ΡΟ ημιχρονο μ τον ΑΡΗ.
Απο τον γαυρο πιο πολυ υπολογιζω τον Κοβασεβιτς γιατι εχι το ευκολο γκολ.
Μεγαλη υποθεση.Ο Τζολε ειναι ο γνωστος καλος παικτης αλλα οχι καλυτερος απο προ διετιας.
Ο Γκαλετι μια παιζει μια κανει τον τουριστα.
Συν το οτι παιζετε με Βερντερ ενα παιχνιδι που θα τα δωσετε ολα και το περιμενω για σας
παρα πολυ δυσκολο.
Το θεμα ειναι πως θα αντιδρασετε σε περιπτωση αποκλεισμου.
παντως περιμενω ενα δυνατο παιχνιδι και πιο θεαματικο απο την σουπα της λεωφορου
και με μεγαλες πιθανοτητες για 2πλο της ΑΕΚ.

ΜΑΓΕ τον Δελλα μην τον φοβασαι σε αυτο το παιχνιδι.
Αρκει μην αρχιση τις αλχημειες παλι ο Φερερ.

Υ.Γ.Που τον θυμηθηκες ρε συ τον Τζημα;:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:

Και σου απαντώ.
Το καλό 2ο ημίχρονο ήταν του Ρίμπο στο Χαριλάου και όχι της ΑΕΚ
η οποία εκτός από ένα ημίχρονο με τη Σάλτσμπουργκ και ένα με
τη Σεβίλλη ακόμα σαν ομάδα δεν έκανε καλό αγώνα.

Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ ΡΥΘΜΟ.
Σε αντίθεση με τον ΟΣΦΠ που τα πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη τον βοηθούν.
Καλά δε μιλάμε για ΠΑΟ,αυτός ασχολείται με το τράβηγμα που δεν είδε ο Καζναφέρης.
Αυτοί ετοιμάζονται για δεύτερο CD με τα έργα και τις ημέρες του Καζναφέρη.
Μη κυκλοφορήσει όμως κανένα με τα δικά τους έργα και να δεις γέλιο που έχει να πέσει.

Λειβαδιά,Χαριλάου κάντε ένα ευχέλαιο στο Ρίμπο.
Και κανα δυό αγώνες που καθάρισε η εκτελεστική δεινότητα του Μπλάνκο
Ξάνθη Ατρόμητο και Βέροια.

Άσε τον Κοβάσεβιτς,όσο αντέξει ο Τζόρτζεβιτς και αν δεν ξεζουμιστεί ο Γκαλλέτι.
Αυτά είναι τα όπλα του Ολυμπιακού,τα δύο του άκρα.
Οι άλλοι συμπληρώνουν.
Άμα βγάλεις αυτούς τους δύο από την ενδεκάδα ο ΟΣΦΠ είναι μια μέτρια ομάδα.
Σου επαναλαμβάνω και πάλι πως η διάθεση του ΟΣΦΠ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
εξαρτάται από την Ευρωπαική του πορεία.
Αν θα είναι κομμάτια η θα πανηγυρίζει.

Ο Δέλλας ήδη έχει πάρει την κάτω βόλτα λόγω κόπωσης.
Δεν είναι ο Δέλλας των πρώτων παιχνιδιών ,γκέλλες,λάθη πολλά, λάθος επιλογές κ.λ.π.
Ακόμα και στου Χαριλάου αν δεν είχε δίπλα του τον πανταχού παρόντα Παπασταθόπουλο
θα φαινόταν η ανεπάρκεια του.
Ο τραυματισμός του και η επέμβαση στη μέση είναι τέτοια που όσο φορτώνει σε κούραση
τόσο πέφτει στην απόδοση με κατάληξη γνωστή τους μυικούς τραυματισμούς.
Φέτος ήδη πέρασε έναν ,με τον δεύτερο όταν έρθει θα κάτσει πολύ καιρό έξω.
Ξύπνα Φερρέρ και βάλε τον Πορτογάλλο μαζί με τον μικρό γιατί ο Δέλλας θα σας
τελειώσει.

ΥΓ. Πες του Φερρέρ να με διαβάσει.

ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ??:rotflmao: :lol: :rotflmao:

:beer: :beer: :wave2:

idi
04/12/2007, 16:38

Λειβαδιά,Χαριλάου κάντε ένα ευχέλαιο στο Ρίμπο.

οχι στο Κοκκαλη θα κανουμε εχέλαιο.... ο Γκαλετι ειναι γερος και αυτος? τον θελουμε αν ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
04/12/2007, 16:58
οχι στο Κοκκαλη θα κανουμε εχέλαιο.... ο Γκαλετι ειναι γερος και αυτος? τον θελουμε αν ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια και τόπες ,πες μου γιατί ο Γκαλλέτι έφυγε από Ισπανία ??
Δεν είναι κορόιδα οι Ισπανοί έτσι ??

Gandalf dr685sm
10/12/2007, 08:08
Για τον ίδιο λόγο που έφυγε και ο Κοβάσεβιτς... ήταν "ξεζουμισμένοι"!!!!

Ενώ στο Ελληνικό S.L. μπορούν να σταθούν μια χαρά , μιας και δεν φέρει την ίδια ποιότητα παιχνιδιών και βαθμό δυσκολία, εκεί κινιόντουσαν σε μέτρια επίπεδα και φυσικά δεν μπορούσαν να σταθούν σε επίπεδο 11αδας...

Το ίδιο ισχύει και για τον Αρουαμπαρένα και για όσα άλλα ξένα ονόματα "πρώτης γραμμής" ξαφνικά βρίσκονται στο νεκροταφέιο παικτών που λέγεται Ελλάδα.

Απο σπόντα μόνο ο Τουρέ πέρασε απο εδώ και έφυγε σίφουνας για να καταλήξει εν τέλει στην Μπάρτσα.

Τώρα για την Τρίτη και το παιχνίδι με την Βρέμη.... Μέγιστος βαθμός δυσκολίας και ειδικά στο κέντρο του ΟΣΦΠ όπου Λεντέσμα - Στολτίδης θα έχουν πολύυυυυυυυυυυ δουλειά.

Μακάρι να κερδίσετε μιας και ειδικά σε ξένες διοργανώσεις γουστάρω να βλέπω Ελληνικές ομάδες να πηδάνε τους "Φράγκους".... θα δούμε πάντως.

Για το Ελληνικό S.L. θα τα πούμε απο Τετάρτη , μιας και όντως το αποτέλεσμα σε S.L. παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για το Κυριακάτικο μεταξύ μας.

Για εμάς να πώ οτι τόσο με Μλάντα , όσο και με Καλαμαριά, η ΑΕΚ πρώτη φορά έπαιξε με πάθος και δύναμη. Αν συνεχίοσυμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.

Gandalf

idi
08/01/2008, 15:50
Κορυφαία ομάδα του 2007

08/01/2008, 16:02

Καλύτερη ομάδα για το 2007 αναδείχθηκε η Σεβίλλη, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS). Η ομάδα της Ανδαλουσίας, που στο διάστημα αυτό κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και το Κύπελλο UEFA παρέμεινε και τους δώδεκα μήνες του περασμένου έτους στην κορυφή και έχει 306 βαθμούς (όπως προκύπτει από το σύστημα βαθμολόγησης). Δεύτερη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 281 βαθμούς και τρίτη η Μίλαν, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τσέλσι, Σάντος, Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ, Λίβερπουλ και Αμέρικα.

giobazolias
08/01/2008, 15:58
Κορυφαία ομάδα του 2007

Καλύτερη ομάδα για το 2007 αναδείχθηκε η Σεβίλλη, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου(IFFHS). Η ομάδα της Ανδαλουσίας, που στο διάστημα αυτό κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και το Κύπελλο UEFA παρέμεινε και τους δώδεκα μήνες του περασμένου έτους στην κορυφή και έχει 306 βαθμούς (όπως προκύπτει από το σύστημα βαθμολόγησης). Δεύτερη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 281 βαθμούς και τρίτη η Μίλαν, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τσέλσι, Σάντος, Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ, Λίβερπουλ και Αμέρικα.

εγραψες για την καλυτερη ομαδα του 2007 συμφωνα με την Παγκοσμια Ομοσπονδια Ιστοριας και Στατιστικης του Ποδοσφαιρου(IFFHS)!!!!!!!!!!

δεν εγραψες ομως ποια ανακυρηχθηκε καλυτερη ελληνικη ομαδα συμφωνα παντα με την (IFFHS).

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114871

idi
08/01/2008, 16:04
εγραψες για την καλυτερη ομαδα του 2007 συμφωνα με την Παγκοσμια Ομοσπονδια Ιστοριας και Στατιστικης του Ποδοσφαιρου(IFFHS)!!!!!!!!!!

δεν εγραψες ομως ποια ανακυρηχθηκε καλυτερη ελληνικη ομαδα συμφωνα παντα με την (IFFHS).

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114871

FUCK ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η Kawasaki Frontale ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ ΝΙΚΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
08/01/2008, 16:09
Κορυφαία ομάδα του 2007

Καλύτερη ομάδα για το 2007 αναδείχθηκε η Σεβίλλη, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS). Η ομάδα της Ανδαλουσίας, που στο διάστημα αυτό κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και το Κύπελλο UEFA παρέμεινε και τους δώδεκα μήνες του περασμένου έτους στην κορυφή και έχει 306 βαθμούς (όπως προκύπτει από το σύστημα βαθμολόγησης). Δεύτερη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 281 βαθμούς και τρίτη η Μίλαν, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τσέλσι, Σάντος, Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ, Λίβερπουλ και Αμέρικα.

Ε..... Και ?? :confused: :confused:

idi
08/01/2008, 16:10
Ε..... Και ?? :confused: :confused:

ενημερωση κανω... καποιος φιλος μας απο εδωμεσα την ηθελε αντιπαλο ....

STOYBI
08/01/2008, 16:21

Μπας κι εβγαζε την ρετσινια ................... :evil:

:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer:

STOYBI
08/01/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueblack
Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΥ...........ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΟΥ.............

Τελειωμό δέν έχει..............ΧΑΝΕΙ.......ΧΑΝΕΙ.........ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΝΕΙ.......

Κάποιοι πέσαν έξω.....!!!!!

Μετά τό 2-3 άπό τήν Έσπανιόλ μεσοβδόμαδα.........ξανά
Σαραγόσα -Σεβίλλη 2-0.........καί τρώει γκόλ στό τέλος.......έκεί πού ήταν
τό δυνατό της σημείο....!!!!!!!
Τό είδα τό μάτς.........ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ.........πάνε έκείνα τά 3 πάνω στή μπάλλα
καί 5 στόν αίφνιδιασμό....!!!!!!!

ΜΑΣ........ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...........ΤΑ ΧΑΠΙΑ.......!!!!!!!!!!!

5 ήττες στή σειρά μέσα έξω.........άπό τό 1-4 μέ τήν ΑΕΚ έχουν νά πάρουν Χ....!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:evil: :evil:

Μπας και τα θυμηθεις......... και ας μην μπαινεις στην παρεα......

:winka:

la_villa
08/01/2008, 19:03
και δυστυχώς δεν μας έπεσε
:bawl: :bawl: :bawl:

και μας ήρθε η Τσέλσι

ποτάνα τύχη αυτές οι δύο είχαν μείνει στην Τσέλσι μας πήγες?

irinia
13/01/2008, 16:41
ΠΑΛΙ ΓΑΜΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΧΘΕΣ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΨΩΦΙΑ Η ΤΣΕΛΣΥ.

ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ.

:wave2: :wave2:

giobazolias
14/01/2008, 14:03
ΠΑΛΙ ΓΑΜΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΧΘΕΣ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΨΩΦΙΑ Η ΤΣΕΛΣΥ.

ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ.

:wave2: :wave2:

χωρις Κανουτε, Λουις Φαμπιανο, Κερζακοφ και με 10 παικτες στο Μπιλμπαο δεν θελει και πολυ να γινει το κακο!!!

irinia
15/01/2008, 19:03
χωρις Κανουτε, Λουις Φαμπιανο, Κερζακοφ και με 10 παικτες στο Μπιλμπαο δεν θελει και πολυ να γινει το κακο!!!

Ο ΚΕΡΖΑΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ??

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ??

Το πρώτο μπαλλάκι όταν το ρούφηξαν

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ 11 ??

ΕΠΡΕΠΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ 10 ??

Πόσα γκόλ έχασε η Μπιλμπάο, μια και το είδες ??
Ποια ομαδάρα είναι αυτή η Μπιλμπάο ??

irinia
16/01/2008, 18:09
ANTIOS COPA ESPANIA.

Στο δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ και η Σεβίλλη.
Παράλληλοι βίοι, αυτές οι ομάδες.
Επικεντρώνεται σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.
Πφφφφ με το κυπελλάκι θα ασχολούμαστε τώρα ??

Πούστε ρε Σεβιλλό-funs περιμένετε έχουμε ακόμα,κρατάνε τα χαπάκια.