Σύνδεση

View Full Version : και καφρος και φονιας

S705
03/08/2007, 21:18
Σημερα πηγα αφθημερον πατρ για κατι δουλειες.
Και καθος γηριζα,με το αμαξι,εγινε το εξης.
Ενω ειμαι πισω και αριστερα απο νταλικα,περιμενοντας να αποκτησω ορατοτιτα καθος ημουν σε αριστερι στροφη,αξαφνα σκαει μουρι ενα αμαξι,με προσπερναει απο ΔΕΞΙΑ μπαινει με το ετσι θελω μπροστα μου και βγενει ΟΛΟΣ στο αντιθετο ρευμα:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Που πας βρε καραγκιοζη σκατοκαυφρε δολοφονε??

Μια κουβεντα μονο μπορεσα να ξεστομισω " που να σκοτωθεις βρε στην επομενη στροφη"

Ενα πραγμα απορω , δεν εχουν εσθηση του κινδινου?

αν δεν το ελεγα θα εσκαγα....

dodos 900
04/08/2007, 01:56
Υπό επίρρεια ναρκωτικών,αλκοόλ,καγκουριάς,της μ@λΑκί@ς που τους δέρνει;Μπααα.
Πάλι καλά που δέν έπεσε πάνω σου / μακριά από εμάς! :wave2:

P70
04/08/2007, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Υπό επίρρεια ναρκωτικών,αλκοόλ,καγκουριάς,της μ@λΑκί@ς που τους δέρνει;Μπααα.
Πάλι καλά που δέν έπεσε πάνω σου / μακριά από εμάς! :wave2:

+1 :beer: :beer:

yiagt
04/08/2007, 08:21
Aν είναι όντως όπως τα λες έχεις δίκιο.
Αν όμως ήσουν αριστερά και εμπόδιζες να προσπεράσει ο πίσω ενώ είχε αυτή τη δυνατότητα, τότε καλά έκανε.

kakofonixx
04/08/2007, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
Αν όμως ήσουν αριστερά και εμπόδιζες να προσπεράσει ο πίσω ενώ είχε αυτή τη δυνατότητα, τότε καλά έκανε.
Προσπερασμα απο δεξια σε εθνικη (ο Θεος να την κανει..) οδο + αντιθετο ρευμα πανω σε στροφη χωρις ορατοτητα????
και λες οτι εκανε καλα???
:bigcry: :bigcry:

Ζεύκας
04/08/2007, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Προσπερασμα απο δεξια σε εθνικη (ο Θεος να την κανει..) οδο + αντιθετο ρευμα πανω σε στροφη χωρις ορατοτητα????

+1 :rolleyes:

VegasKitty
04/08/2007, 17:32

Αν απλα το λες να το πεις, οκ..... :rolleyes:

Αλλα αν οντως το πιστευεις αυτο το πραγμα, μηπος δε θα επρεπε ουτε και συ
να κυκλοφορεις στους δρομους??? :look:

:alien: :alien: :alien:

yiagt
04/08/2007, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx

Τι είπα εγώ?

που σημαίνει καλή ορατότητα

Πόσες φορές μου έχει τύχει να κάθονται αριστερά πίσω από φορτηγό να περναν κ την διπλη γραμμη κ απλα να καθονται εκει χωρις ουσιαστικό λόγο και να εμποδίζουν τους από πίσω να περάσουν και τον ίδιο κ το φορτηγό.

VanDiemen
04/08/2007, 21:49
Και αν η απάντηση στα "αν" σου είναι καταφατική, θέλεις να μας πεις ότι καλά έκανε;;;;;;;;
Αν ο άλλος είναι κάφρος, εσύ γίνεσαι 10 φορές καφρότερος;

Παιδιά (για σας που σπεύδετε κατευθείαν να αποδώσετε το χάλι που επικρατεί στην έλλειψη παιδείας) ορίστε τι άτομα κυκλοφορούν! Τι μυαλά κουβαλούν! Συμφωνώ! Έλλειψη παιδείας! Αλλά η λύση ποια είναι; Για να συμαζευτεί άμεσα το χάλι αυτό (που κάνει ο καθένας ότι κατεβάσει η γκλάβα του), μόνο η καταστολή είναι η λύση. Η αυστηρότατη καταστολή. Αν μιλάμε για χρονοδιάγραμμα πεντηκονταετίας, τότε το συζητάμε και το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο σχολείο (που το κόβω άλλη μια ευκαιρία για κοπάνα)!

ktmboy
04/08/2007, 22:33
sosta

sotpag
04/08/2007, 23:53
δεν είναι τίποτα!!!

με τον καιρό θα το πάρεις απόφαση, έτσι θα είναι πάντα, το καλύτερο είναι να μην δίνει σημασία και να φυλάς τον εαυτό σου

αν και εγώ που τα λέω γίνομαι πολύ κωλόπαιδο , τα παίρνω ανάποδα αλλά τι κάνω απλά σκάω!!!!

VanDiemen
05/08/2007, 11:53
Και εδώ που τα λέμε.. Ατυχής ο πλεονασμός του θέματος που επέλεξες να βάλεις για το περιστατικό που είδες s750 . Ξέρεις κανένα φονιά που να μην είναι κάφρος;

S705
05/08/2007, 18:24

Ειμαι κοντα στα 27 μου και κανω αυτην την διαδρομη απο τα 18 μου που περασα Πατρα.
Την ξερω πολυ καλα και δεν ειμαι απο τους οδηγους με εγωησμο του στιλ " αμα δεν περασω εγω δεν θα περασει κανεις " . Απλα περιμενα να βρω ορατοτιτα και να περασω.ΔΕΝ ενωχλουσα...κοιτα που απολογουμε και ολας!!!

yiagt
05/08/2007, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Ειμαι κοντα στα 27 μου και κανω αυτην την διαδρομη απο τα 18 μου που περασα Πατρα.
Την ξερω πολυ καλα και δεν ειμαι απο τους οδηγους με εγωησμο του στιλ " αμα δεν περασω εγω δεν θα περασει κανεις " . Απλα περιμενα να βρω ορατοτιτα και να περασω.ΔΕΝ ενωχλουσα...κοιτα που απολογουμε και ολας!!! :a013:

Maira
05/08/2007, 23:29

Μα συγνώμη ακόμα και ο ΚΟΚ λέει ότι η μηχανή πίσω από μεγάλο όχημα που δεν έχει μεσαίο καθρέφτη πρέπει να είναι είτε αριστερά είτε δεξια του οχήματος είτε πολύ πίσω για να γίνεται αντιλιπτός και να εχει και ο ίδιος ορατότητα.

Επίσεις η προσπέραση από δεξιά απαγορεύεται και αν ενοχλούσε τον πίσω του να προσπεράσει (που δεν το νομίζω) ας του κόρναρε! Και αν ο πίσω δεν νοιαζόταν για το πως θα προσπεράσει θα προσπέρναγε και τα δύο από αριστερά! Απλά ήταν δολοφόνος!!!!!

:mad: :mad: :mad:

Maira
05/08/2007, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Την ξερω πολυ καλα και δεν ειμαι απο τους οδηγους με εγωησμο του στιλ " αμα δεν περασω εγω δεν θα περασει κανεις " . Απλα περιμενα να βρω ορατοτιτα και να περασω.ΔΕΝ ενωχλουσα...κοιτα που απολογουμε και ολας!!!

Συγνώμη αλλά τι σπουδάζεις τόσα χρόνια?????

:confused: :blush: :lol:

kalant
06/08/2007, 03:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

:lol:

S705
08/08/2007, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Μηχανολογία. Αλλά κάποιοι φίλοι με φώναζαν γιατρό των μηχανών και μπερδεύτηκα.
Και έτσι από 3,5 χρόνια το έκανα σχεδόν 7 .

Ας είναι καλά τα μπουζούκια της Πάτρας και οι ωραίες λουλουδουδες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: