View Full Version : Mυτιληνη διακοπες,εντυπωσεις.
power hornet
05/08/2007, 09:51
27/7/07 ηρθε η μερα να παω και εγω διακοπες,προορισμος Μυτιληνη,το τριτο μεγαλυτερο νησι της χωρας μας.
Ενα μηνα πριν ειχα βγαλει τα εσητηρια 12.30 αναχωρηση απο τον πειραια με το νησος μυκονος,πολυ ωραιο καραβι και ψιλοκαινουργιο απο τι μας ειπαν, λιγο ακριβο αλα να φανταστειτε οπως ειπα πιο πανω ενα μηνα πριν τα εσητηρια και δεν εβρισκα για τα πιο φτηνα καραβια,οπως το μυτιληνη και το θεοφιλο.
αρχιζουμε τις φωτο.
Προσεχε τι θα πεις :smokin:
power hornet
05/08/2007, 09:54
πανω στο καραβι περιμενουμε να φυγουμε,απεναντι φορτωνει ο θεοφιλος κοσμο.
power hornet
05/08/2007, 09:55
κατσε τι εγινε η φωτο?
power hornet
05/08/2007, 09:56
σορυ παιδες κατι γινετε δεν ανεβαζει τις φωτο θα επανερθω σε λιγο
power hornet
05/08/2007, 09:58
οπως ειπα και πιο πανω περιμενοντας να φυγουμε.
98457
power hornet
05/08/2007, 10:00
και οριμενες φωτο απο το λιμανι της χιου.
98458
power hornet
05/08/2007, 10:02
φτανοντας στην Μυτιληνη ειχαμε πεθανει στην πεινα,βουρ για σουβλακι στον πολυτεκνο.
το πρωτο ειναι πρωτη φορα το εχω δει σε σουβλακι πιτα με κοψιδια.
98459
power hornet
05/08/2007, 10:03
Ηρθε η ωρα της μασας,θα σε φαω αλχιμηστη(στελιο):lol: μονο εσυ θα τρως τα κερατα σου.:lol:
98460
power hornet
05/08/2007, 10:07
Ξυπνημα το πρωι και που αλου για πρωινο?ε φυσικα στο χειροποιητο που φτιαχνει μπουγατσα Μυητιληνης.
98461
power hornet
05/08/2007, 10:09
ξεχασα να αναφερω οτι εδρα μας ηταν η σκαλα μυστεγνων
power hornet
05/08/2007, 10:11
πρωτη ημερα αφου φαγαμε την μπουγατσα και πηγαμε στην σκαλα μυστεγνων,αλλαξαμε και αρχισαμε τις διαδρομες.
πηγαμε οπως θα δειτε παρακατω στην μονη ταχιαρχη και να μην πιστευεις οσοι δεν πιστευουν αξιζουν τουλαχιστον να δουν αυτο το πραμα.
power hornet
05/08/2007, 10:14
εικονα του ταξιαρχη,φανταστικη και μεγαλοπρεπη
98462
power hornet
05/08/2007, 10:17
αφου αναψα μια λαμπαδα που ειχα ταξει εξαλου συνεχισαμε προς μολυβδο.
98463
power hornet
05/08/2007, 10:21
αλη μια ακομα καλυτερη
98464
power hornet
05/08/2007, 10:22
και μια με την σφιγγα μου που τραβηξε τα πανδινα
98465
power hornet
05/08/2007, 10:25
και συνεχιζουμε καναμε μπανακι στην πετρα και κλεινει η πρωτη ημερα.δυστυχως δεν εχω βγαλει φωτο απο πετρα της παραλιας.
power hornet
05/08/2007, 10:26
δευτερη ημερα αφου ξυπνησαμε και φαγαμε ενα γερο πρωινο ξεκινησαμε παλι για διαδρομες,αυτη την φορα για αναξο και την παραλια της.
power hornet
05/08/2007, 10:27
Αναξος,παραλια φανταστικη και σαν περιοχη οπως η Πετρα.
98466
power hornet
05/08/2007, 10:28
και οριστε και αλη μια φωτο.
98467
power hornet
05/08/2007, 10:29
και μια με εμενα,μου βγηκε η ψυχη να φουσκωσω το στρωμα,που να καμπιζα θα ειχα παθει ανακοπη:lol:
98468
power hornet
05/08/2007, 10:31
ηθελα να τονισω απο εκει που ημασταν οι αποστασεις μεγαλες και πολυ στροφιλικι:D ,ο δρομος σε οριμενα σημεια καλος και σε αλα λυπομουν τα λαστιχακια μου.
τελειωσε και η δευτερη ημερα με μπολικη κουραση.
power hornet
05/08/2007, 10:34
Τριτη ημερα απο σκαλα μυστεγνων στην αλη ακρη του νησιου στο συγρι και στο μουσειο του απολιθωμενου δασους.
power hornet
05/08/2007, 10:36
φτανοντας στο συγρι.
98470
power hornet
05/08/2007, 10:37
και αλη μια φωτο.
98471
power hornet
05/08/2007, 10:39
μπαινοντας στο μουσειο μπορεσα στα κλεφτα και εβγαλα ορισμενες φωτο
98472
power hornet
05/08/2007, 10:41
και ακολουθουν και αλες
98473
power hornet
05/08/2007, 10:42
αλη μια,αυτη ειναι μια οδοντοστοιχεια που βρηκαν απο ενα ειδους κατι σαν ελεφαντα.
98474
power hornet
05/08/2007, 10:42
και οριμενοι κορμοι
98475
power hornet
05/08/2007, 10:43
και αλοι
98476
power hornet
05/08/2007, 10:47
αυτο ειναι απο κορμο αμερικανικο,αυτα τα τεραστια δεντρα μου διαφευγει αυτη την στιγμη το ονομα τους.
98477
power hornet
05/08/2007, 10:48
φευγοντας απο μουσειο να σημειωσω πεντε ευρω η εισοδος με ξεναγηση μαζι,παμε για το παρκο του απολιθωμενου δασους.
power hornet
05/08/2007, 10:50
φτανοντας στο απολιθωμενο δασος,δωσε φωτοοο
98478
power hornet
05/08/2007, 10:53
καλα μας βγηκε η ψυχη στο περπατημα συν που εκανε και πολυ ζεστη.
98479
power hornet
05/08/2007, 10:54
αλη μια φωτο κοιταχτε μεγεθος κορμου!
98480
power hornet
05/08/2007, 11:00
τελειωσε και η τριτη ημερα,το χορνετακι μου ειχε περασει τα πανδινα εκεινη την ημερα.
συνολο χλμ απο την σκαλα μεχρι το μουσειο και το παρκο του απολιθωεμονου δασους ηταν 240χλμ αλα δεν ηταν τα πολλα χλμ αλα σε ορισμενες περιοχες η ποιοτητα του δρομου.
εκεινη την ημερα δεν βγηκαμε το βραδυ ποναγε αφανταστα η μεση της κοπελια μου απο τους κραδασμους.
ειχα κανει βλακεια την τριτη ημερα επρεπε να καταλαβω στο ohlins πισω να το ρυθμισω σε τουρισταδικο να το μαλακωσω δηλαδη,ηταν ρυθμισμενο για αλλα πραγματα:lol:
power hornet
05/08/2007, 11:21
τεταρτη ημερα.
Πλωμαρι και παραλια Αιγ.Ισιδωρου,φανταστικη παραλια και πολυ καθαρη θαλασσα
98482
power hornet
05/08/2007, 11:23
και μετα που αλου για φαγητο? στο πλωμαρι στην ταβερνα ερμης ολα τα λεφτα παιδια.
98483
power hornet
05/08/2007, 11:26
και μια φωτο οπως φευγαμε απο πλωμαρι,φανταστικη διαδρομη με πολυ πρασινο.
98484
power hornet
05/08/2007, 11:28
σορυ ξεχασα να πω πριν φυγουμε απο πλωμαρι καναμε μια σταση για τα απαραιτητα εφοδια για αθηνα.
οριστε αποστακτηρια βαρβαγιανη λενε το καλυτερο ουζο.
98485
power hornet
05/08/2007, 11:28
και αλη μια
98486
power hornet
05/08/2007, 11:31
πεμπτην ημερα.
βαρεια και μουσειο θεοφιλου ζωγραφος ο κυριος.
power hornet
05/08/2007, 11:33
πολυ ωραια εκθεματα που παρουσιαζαν διαφορα γεγονοτα της ιστοριας μεχρι την εποχη που εζησε.
98487
power hornet
05/08/2007, 11:33
και αλη μια
98488
power hornet
05/08/2007, 11:34
και μια τελευταια
98489
power hornet
05/08/2007, 11:36
εκτη ημερα.
Αγιασος.πιστευω κατα την δικια μου γνωμη το πιο ομορφο χωριουδακι,το πιο γραφικο.
98490
power hornet
05/08/2007, 11:37
απλα απιστευτο οπως και η εκκλησια με την εικονα της παναγιας φτιαγμενη απο μαστιχα και κερι.
98491
power hornet
05/08/2007, 11:40
και μια τελευταια.
98492
power hornet
05/08/2007, 11:44
τελευταια ημερα.
7.30 το πρωι ξυπνημα και φωτο απο το δωματιο που μεναμε.
98493
power hornet
05/08/2007, 11:46
η σφιγγα μου ετοιμαστηκε και ετοιμη για αναχωρηση,μαζι με το μωρο μου
power hornet
05/08/2007, 11:47
στο λιμανι φευγοντας με το πλοιο Μυτιληνη.
98496
power hornet
05/08/2007, 11:48
και δυο φωτο τραβηγμενες απο το καραβι,το λιμανι της Μυτιληνης.
98497
power hornet
05/08/2007, 11:49
και αλη μια
98498
power hornet
05/08/2007, 11:59
κλεινοντας θα ηθελα να πω, μηχανη μου με εβγαλε για αομα μια φορα ασπροπωσοπο περασες τα πανδινα καναμε 1010χλμ συνολο!
δεν μπορεσαμε να παμε ερεσο βατερα και καποιες αλες περιοχες,αλα πιστευω για της ημερες που πηγαμε καλυψαμε πολλες.
ενα αλο που θα τονισω και ελπιζω να μην με παρεξηγησουν οι ντοπιοι αλα πρεπει να το πω,παιδια ειστε απαραδεχτοι σαν οδηγοι πιστευω ειστε χειροτεροι απο τους αθηναιους.
προσπερασματα πανω σε στροφες κλειστες,μεσα στο λιμανι τρεχατε λες και σας κυνηγαει καποιος,το βραδυ αυτοι με τα αμαξια δεν ξερουν τι σημαινει μεσαια σκαλα ολο τημ μεγαλη ειχατε ποσες φορες στραβωθηκα απο τα φωτα τους που παραλιγο να πεσω σε γκρεμο με την μηχανη μου και την κοπελια μου.
αυτα αλα σαν ανθρωποι ειστε πολλοι ευγενικοι και καλοι.
θα ηθελα να ευχαριστησω το μωρο μου που αντεξε και κανεμα αυτες τις υπεροχες διαδρομες με την μηχανη μου.
πιστευω να ταξιδεψατε καπως με τις φωτογραφιες αν και εγω αποροφησα παρα πολλες εικονες που ουτε η φωτογραφικη μηχανη δεν μπορει να στις δειξει.
Η Μυτιληνη ειναι παιδια απιστευτη και ανετα ξαναπηγαινα με παραπανω ημερες να την γυρισω ολη.
αυτα καλα κουραγια σε οσους δεν πανε διακοπες και σε αυτους που γυριζουν καλη επιστροφη.
Giorgos19
05/08/2007, 12:15
:beer: :beer: :beer: :beer:
Μπραβο Διονυση,φαινεται οτι περασατε τελεια!!!!
Αντε και του χρονου!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
κλεινοντας θα ηθελα να πω, μηχανη μου με εβγαλε για αομα μια φορα ασπροπωσοπο περασες τα πανδινα καναμε 1010χλμ συνολο!
δεν μπορεσαμε να παμε ερεσο βατερα και καποιες αλες περιοχες,αλα πιστευω για της ημερες που πηγαμε καλυψαμε πολλες.
ενα αλο που θα τονισω και ελπιζω να μην με παρεξηγησουν οι ντοπιοι αλα πρεπει να το πω,παιδια ειστε απαραδεχτοι σαν οδηγοι πιστευω ειστε χειροτεροι απο τους αθηναιους.
προσπερασματα πανω σε στροφες κλειστες,μεσα στο λιμανι τρεχατε λες και σας κυνηγαει καποιος,το βραδυ αυτοι με τα αμαξια δεν ξερουν τι σημαινει μεσαια σκαλα ολο τημ μεγαλη ειχατε ποσες φορες στραβωθηκα απο τα φωτα τους που παραλιγο να πεσω σε γκρεμο με την μηχανη μου και την κοπελια μου.
αυτα αλα σαν ανθρωποι ειστε πολλοι ευγενικοι και καλοι.
θα ηθελα να ευχαριστησω το μωρο μου που αντεξε και κανεμα αυτες τις υπεροχες διαδρομες με την μηχανη μου.
πιστευω να ταξιδεψατε καπως με τις φωτογραφιες αν και εγω αποροφησα παρα πολλες εικονες που ουτε η φωτογραφικη μηχανη δεν μπορει να στις δειξει.
Η Μυτιληνη ειναι παιδια απιστευτη και ανετα ξαναπηγαινα με παραπανω ημερες να την γυρισω ολη.
αυτα καλα κουραγια σε οσους δεν πανε διακοπες και σε αυτους που γυριζουν καλη επιστροφη.
Ρε εσυ ησουν το κιτρινο Hornet που πατησα στο καμενο δασος? :lol: :lol: :lol:
Μπράβο power!!!
Πάντα τέτοια όμορφα κι αξέχαστα με τη σφίγγα σου:beer:
Ααααχχχχ τι μου θύμησες....
Πρόπερσι με το cbf μου... Όλη τη Μυτιλήνη γυρίσαμε και... τα "είδαμε όλα" κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Να σου πω...
Στη Μονή Υψηλού πηγαίνοντας για Σίγρι....
:sick: Πώς κρατηθήκατε στο δρόμο με τέτοιον αέρα?!?!?!
Θυμάμαι πως με άλλαζε λωρίδα για πλάκα με 230 κιλά μηχανή και...δικάβαλο:eyepop:
Παρόλ' αυτά η Μυτιλήνη, η ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι και ...οι τιμές της:winka: αξίζουν πραγματικά! Να μην ήταν και μεθυσμένος ο μηχανικός που σχεδίασε τους δρόμους στα βόρια.....:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
Μπράβο power!!!
Πρόπερσι με το cbf μου... Όλη τη Μυτιλήνη γυρίσαμε και... τα "είδαμε όλα" κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Να σου πω...
Θυμάμαι πως με άλλαζε λωρίδα για πλάκα με 230 κιλά μηχανή και...δικάβαλο:eyepop:
Παρόλ' αυτά η Μυτιλήνη, η ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι και ...οι τιμές της:winka: αξίζουν πραγματικά! Να μην ήταν και μεθυσμένος ο μηχανικός που σχεδίασε τους δρόμους στα βόρια.....:D
Ναι μονο τα βορεια ειναι :lol: :lol: :lol:
power hornet
05/08/2007, 15:01
η σφιγγα μου ετοιμαστηκε και ετοιμη για αναχωρηση,μαζι με το μωρο μου
98567
power hornet
05/08/2007, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
Μπράβο power!!!
Να σου πω...
Παρόλ' αυτά η Μυτιλήνη, η ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι και ...οι τιμές της:winka: αξίζουν πραγματικά! Να μην ήταν και μεθυσμένος ο μηχανικός που σχεδίασε τους δρόμους στα βόρια.....:D αστα να πανε γιατι νομιζεις εγω κρατιομουν?μια δεξια με πηγαινε ο αερας μια αριστερα,αλα μην μου πεις αξιζε τον κοπο
Αν άξιζε λέει !!!
:D
Σ' αυτό το νησί ακόμα κι ο αέρας έχει κάτι το διαφορετικό (κι όταν δεν είσαι πάνω στη μηχανή...πολύ γοητευτικό:winka: )
Defiant οκ λίγο τσιπουράκι είχαν κοπανήσει όλοι οι μηχανικοί αλλά στα βόρεια ζωγράφισαν λέμε:lol:
airamhag
06/08/2007, 09:12
κ εγω μυτιληνη φετο θα παω!!
:a09: :a09: :a09: :a08:
ωραιες οι φωτο!
παντα τετοια!
αντε κ στα δικα μας!!
:beer: :beer: :beer:
Παντα τετοια!
:smokin: :beer: :wave2:
νησος μυκονος,πολυ ωραιο καραβι και ψιλοκαινουργιο απο τι μας ειπαν
μοντέλο του 2005. Αν και αρχισε το 2000
chducos1
06/08/2007, 22:22
sorry ρε power αλλα πριν φυγεις για το γκασμαδισταν δεν θα επρεπε να πεις τπτ για να σου πουμε που να πας?????????
ελπιζω να περασες καλα
power hornet
06/08/2007, 23:45
και ομως ειπα φιλε μου.
ειχα βαλει ποστακι για πληροφοριες στην μυτιληνη.
περασα σουπερ.:wave2:
DimChios
07/08/2007, 03:24
Ωραίος ο φίλος!!!
Να σαι καλά να ξαναπάς!
Ωραία η Μυτιλήνη, τα είχαμε πεί και από κοντά αλλά οι άνθρωποι εκεί είναι....
Τέσπα....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τέσπα....
ισχυει...και μενα μου το λεγανε αλλα πήγα 2 φορες κιολας με όλη τη καλη διαθεση γιατι κακα τα ψεμματα ο καθε τόπος εχει και τις παραξενιες του.Οποτε πηγα με αυτη τη ψυχολογια,στην αρχη ψιλοχάρηκα με την τρελα που επικρατει εκει,ειδικα οδηγωντας εδινα προτεραιότητα σε όλους γιατι ποτε δεν ξερεις πόσο εχει πιει ο άλλος.. :lol:
αλλα δυστυχως βρηκα αρκετη κακία σε κάποιους ντοπιους,π.χ ψιλικατζιδικο στα βατερα και η ιδιοκτητρια να με κοιταει λες κα ιτης σκοτωσα τη μανα επειδη τόλμησα να διαλεξω ενα κρουασαν απ το ραφι..το οποιο κρουασαν ειχε τρυπια συσκευασια και επεσε κατω..τ αφηνω στο ταμειο και μου λεει
-''τι τ αφηνεις..?παρ το τωρα''.
-''Μα ηταν τρυπιο...'' :uplate:
μετα δεν θυμαμαι τι μου πε,παντως άλλο δε μου δωσε..το πληρωσα και εφυγα πριν βγαλει καμια καραμπινα.. :lol:
και γενικα και αλλα περιστατικα που μου εχει πει ο ξαδερφος (εχει ζησει εκει 4-5 χρονια..)
τωρα θα μου πεις το κλισε δεν ειναι όλοι έτσι..καλα αυτο εννοειται,αλλα υπαρχουν περιοχες που η πλειοψηφια των κατοικων ειναι αστα να πάνε,το ιδιο μπορω να πω και για τον δικο μου τόπο έτσι?όπως και για την Κρητη π.χ ή για τον νομο Ηλίας(παναγια μου :sick: )
makis206
07/08/2007, 07:08
Όμορφα πράγματα, με το καλό στο επόμενο !!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
μετα δεν θυμαμαι τι μου πε,παντως άλλο δε μου δωσε..το πληρωσα και εφυγα πριν βγαλει καμια καραμπινα.. :lol:
Μπααααααααα συνηθως παιρνουμε σκαλπ :a01:
περα απο την πλακα True
Sotirios
07/08/2007, 12:53
Το οτι περάσατε ωραία είναι σίγουρο έχω επισκευτεί και εγώ το νησί. Ήμουν μικρούλης βέβαια και δεν θυμάμαι πάρα πολλά. Μου έχει μείνει οτι στην Αγιάσο είχε κάτι τρομερές ανηφοροκατηφόρες που αναρωτιώμουν πως είναι δυνατόν να τις ανεβοκατεβαίνουν τα αυτοκίνητα. Τους οδήγησες με τη σφίγγα η πάρκαρες και τους περπάτησες?
power hornet
07/08/2007, 14:06
περπατητο για να ευχαριστηθω την αγιασο.
πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερρα χωριουδακια οσο αφορα το παραδοσιακο στυλ.
Πολύ όμορφα πράματα ρε παιδάκι μου!
Πάντα Τέτοια!™
:beer: :beer: :beer:
Για όποιον ενδιαφέρεται για το νησί και θέλει περισσότερες πληροφορίες ορίστε ένα πολύ καλό άρθρο από το passport (http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ecom1_1_29/05/2007_191853)!
Μπράβο power hornet
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
[
Τέσπα....
B]
θελεις να γινεις πιο σαφεις για να μην παρεξηρηθεις;
DimChios
29/08/2007, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
θελεις να γινεις πιο σαφεις για να μην παρεξηρηθεις;
ΠΑΝΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ασφαλώς δεν είναι εξαίρεση ΟΥΤΕ ο δικός μου τόπος!
Όμως στη Λέσβο, το πλείστον των ανθρώπων που γνώρισα-συνάντησα είναι για πολλές κλωτσιές!
Σε κάλυψα?
:wave2:
ΠΑΝΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ασφαλώς δεν είναι εξαίρεση ΟΥΤΕ ο δικός μου τόπος!
Όμως στη Λέσβο, το πλείστον των ανθρώπων που γνώρισα-συνάντησα είναι για πολλές κλωτσιές!
Σε κάλυψα?
μπαινεις σε ενα ταξιδιωτικο να μας πεις την εμπαθεια σου για τους μυτιληνιους ....
απο ολους αυτους που σε πληγωσαν λοιπον ενα μεγαλο συγνωμη ...τιμημενε!!!!
DimChios
31/08/2007, 07:41
μπαινεις σε ενα ταξιδιωτικο να μας πεις την εμπαθεια σου για τους μυτιληνιους ....
απο ολους αυτους που σε πληγωσαν λοιπον ενα μεγαλο συγνωμη ...τιμημενε!!!!
Μπήκα σε ενα ταξιδιωτικό και έγραψα τα καλά μου λόγια και τη "χαρα" μου για τον άνθρωπο που πήγε και περασε όμορφα! Μαλιστα του είπα να ξαναπάει κιόλας!
Απλώς παρέθεσα και τις δικές μου εντυπώσεις! Πού ειναι το κακό? Τυχαίνει να μην είναι οι καλύτερες και όχι όσον αφορα τον τόπο αλλα ΤΥΧΑΙΝΕΙ όσον αφορα τους ανθρωπους! Που ειναι το κακό? Στο οτι το εγραψα?
Οκ, ΕΓΩ σου ζητω συγνώμη αν παρεξηγηθηκες, κόψε όμως την ειρωνία γιατι δε γουσταρω!
Τσάκο κι εσυ ενα ίδιο ---->:wave2:
καλα κανεις να γραφεις οτι θελεις ...δεν παραθεσες ομως τις δικιες σου εντυπωσεις ..παραθεσες τα δικα σου συμπερασματα ..οτι οι περρισσοτεροι ειναι για πολλες φαπες ...οτι τα εχουμε πει για το κοσμο εκει....οπα ρε μεγαλε ...ουτε να σου τι πω θελω ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ...απλα να προσεχουμε τι λεμε γενικα ..μαλλον πως το λεμε ...οπως ειπες και πριν παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ...θα μπορουσα και γω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα για την χιο και το κοσμο της αλλα δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν ...καλο ομως ειναι καμια φορα να κοιταμε και τη δικια μας συμπεριφορα πια ειναι ..μπορει να εισαι και ατυχος και να επεσες στους κακους ...
DimChios
31/08/2007, 13:10
καλα κανεις να γραφεις οτι θελεις ...δεν παραθεσες ομως τις δικιες σου εντυπωσεις ..παραθεσες τα δικα σου συμπερασματα ..οτι οι περρισσοτεροι ειναι για πολλες φαπες ...οτι τα εχουμε πει για το κοσμο εκει....οπα ρε μεγαλε ...ουτε να σου τι πω θελω ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ...απλα να προσεχουμε τι λεμε γενικα ..μαλλον πως το λεμε ...οπως ειπες και πριν παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ...θα μπορουσα και γω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα για την χιο και το κοσμο της αλλα δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν ...καλο ομως ειναι καμια φορα να κοιταμε και τη δικια μας συμπεριφορα πια ειναι ..μπορει να εισαι και ατυχος και να επεσες στους κακους ...
Τις δικές μου εντυπώσεις παρέθεσα κι όχι συμπεράσματα! Εντυπώσεις!! Αυτό που είδα και βίωσα! Μετά έρχονται τα συμπεράσματα και μιας και σε προηγούμενο πόστ έγραψα ότι ακόμα και στον τόπο μου, και παντου τα πάντα, ε...είμαι καλυμένος φίλε!
Όταν εγραψα ότι "τα έχουμε πεί κι από κοντά" αναφερόμενος στον power hornet εννούσα ότι τα έχουμε πεί για το νησί, όχι για τον κόσμο! Δεν κοιτάω να προκαταβάλω κανένα! Ο καθείς ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από τις δικές του εντυπώσεις!
Προσωπικά αν έλεγες κάτι για τη Χίο, δε θα τσαντιζόμουνα! Ανάλογα το ύφος βέβαια! Θα σου απαντούσα και πάλι ότι παντού τα πάντα! Ασε που αν μου έλεγες κάποια ονόματα μπορεί και να συμφωνούσα μαζί σου! :lol:
Και για να κλείσουμε μιας και δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης, αν θεωρείς ότι το δικό μου ύφος (αν και δε νομιζω) ήταν προσβλητικό, σου ζητώ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συγνώμη και να ξέρεις πως αν βρεθούμε στην ίδια παρέα ποτέ, δε θα σε αντιμετωπίσω σαν Μυτιλινιό αλλά σαν άτομο ξεχωριστό που ίσως και να ταιριάζουν τα χνώτα μας...δε πα να σαι και από τη Ζιμπάμπουε!
Ας το κλείσουμε εδώ να μη χαλάμε το ταξιδιωτικό του ανθρώπου! Ελπίζω να εγινα κατανοητός!
:beer: :beer: :wave2:
ok:beer: και αμα θελει και κανας μοντ να το καθαρισει ακομα καλυτερα
μυτιληνη -χιος συμμαχια:lol:
ok:beer: και αμα θελει και κανας μοντ να το καθαρισει ακομα καλυτερα
μυτιληνη -χιος συμμαχια:lol:
o katallhlos τυρβαζει... μαλλον βρισκεται σε καποια παραλια και πινει το cosmopolitan του... :sad: