View Full Version : Έλληνες
Είμαι 17 χρονών και ένα πράγμα έχω καταλάβει τόσο καιρό! Πόσο πίσω είναι μερικοί άνθρωποι! Την πρώτη φορά που οδήγησα μηχανάκι και είδα αγώνα enduro ήταν το 1999 σε ένα πανελλήνιο που είχε γίνει στο νησί! Διάφοροι λοιπόν ντόπιοι βγαίναν και φωνάζαν στους αναβάτες επειδή περνούσαν κοντά από τα κτήματα τους ή επειδή τα μονοπάτια τα οποία είχαν επιλεχθεί από την οργανωτική επιτροπή είχαν επιλεχθεί ως βοσκοτόπια από μερικούς (παρανόμως βέβαια )! Πριν λίγες μέρες έψαχνα στο utube κάτι video από έναν αγώνα και πήρε το μάτι μου αυτό το video (http://www.youtube.com/watch?v=7dmEbcgDvws)! Κάποιος από Σπέτσες βγήκε και φώναζε ότι ήταν παράνομη η δημιουργία της πίστας motocross! Ο εν λόγω άνθρωπος λοιπόν φώναζε ότι πέραν ότι ήταν παράνομη η πίστα, καταστρέφουν και τα δάση, δηλαδή εν ολίγοις οι mxers νοιάζονται μόνο για το που θα βρουν χώμα για τα μηχανάκια τους! Αυτοί οι άνθρωποι όμως ξεχνάνε ότι οι dirt riders έχουν ανάγκη τα δάση και τα χώματα και άρα τα διατηρούνε! Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει μάλλον τις εξατμίσεις να βαράνε στα αυτιά τους! Αυτοί οι άνθρωποι βολεύονται στους καναπέδες τους και ξέρουν μόνο να κράζουν και να αντιτίθενται στις προσπάθειες μερικών για εξέλιξη! Και άμα τους ενοχλούσε τόσο η κατασκευή πίστας στο συγκεκριμένο χώρο γιατί δεν τους παραχώρησαν κάποιον άλλο χώρο; Και αφού ήταν παράνομη η κατασκευή γιατί η δασική υπηρεσία δεν επενέβη;
Αυτά! Δεν ξέρω μπορεί και να είναι λάθος η θέση μου πάνω στο θέμα! Τεσπα γράψτε τις γνώμες σας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από frite
...............................
Αυτά! Δεν ξέρω μπορεί και να είναι λάθος η θέση μου πάνω στο θέμα! Τεσπα γράψτε τις γνώμες σας!
εχω κανα δυο φιλους που τρεχουν στο πρωταθλημα κ εχω να πω το εξης......
τι ψαχνεις να βρεις ρε φιλε.....απλα, τι ψαχνεις να βρεις.........
:wave2:
Παλιοτερα σε μια πιστουλα κοντα στον Σχοινια, ειχαμε παει με τα μηχανακια για προσπονηση στην αμμο
Εννοειται η πιστουλα καμια σχεση με παραλια, και δεν ενοχλουσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ
Λιγο πιο κατω, ειχε 2-3 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ κατασκηνωτες, απο αυτους που ερχονται και βρομιζουν ολη την περιοχη με τα σκουπιδια τους
Σε ενα απο τα περασματα, βλεπουμε εναν να εχει βγει εξω, και να παει να μας βαρεσει, οπως περναγαμε, με ενα ξυλο
Εκανε κανονικη αποπειρα να μας βαρεσει με την ξυλαρα!, και αν μας πετυχαινε θα ειχαμε πτωση
Οπως ειμαστε σταματαμε και οι τρεις, και ο ενας συγκρατουσε τον αλλον να μην τον φυτεψουμε μες την αμμον
Εντελει ειμασταν ετοιμοι να φωναξουμε την αστυνομια, αλλα επειδη θα χαλαγαμε ολη την κυριακη, και μετα μας περιμενε εντουραδα στην Πεντελη, δωσαμε τοπο στην οργη
Αλλα πρωτα ακουσε αρκετες διχρονες πιστονιες, ετσι για ενθυμιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παλιοτερα σε μια πιστουλα κοντα στον Σχοινια, ειχαμε παει με τα μηχανακια για προσπονηση στην αμμο
Εννοειται η πιστουλα καμια σχεση με παραλια, και δεν ενοχλουσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ
Λιγο πιο κατω, ειχε 2-3 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ κατασκηνωτες, απο αυτους που ερχονται και βρομιζουν ολη την περιοχη με τα σκουπιδια τους
Σε ενα απο τα περασματα, βλεπουμε εναν να εχει βγει εξω, και να παει να μας βαρεσει, οπως περναγαμε, με ενα ξυλο
Εκανε κανονικη αποπειρα να μας βαρεσει με την ξυλαρα!, και αν μας πετυχαινε θα ειχαμε πτωση
Οπως ειμαστε σταματαμε και οι τρεις, και ο ενας συγκρατουσε τον αλλον να μην τον φυτεψουμε μες την αμμον
Εντελει ειμασταν ετοιμοι να φωναξουμε την αστυνομια, αλλα επειδη θα χαλαγαμε ολη την κυριακη, και μετα μας περιμενε εντουραδα στην Πεντελη, δωσαμε τοπο στην οργη
Αλλα πρωτα ακουσε αρκετες διχρονες πιστονιες, ετσι για ενθυμιο ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ! Ένα ζευγάρι φίλων μου είχε αράξει σε μία παραλία, όταν ένας κάφρος, σαν εσένα, κόνετεψε να τους πατήσει με τη τζιπάρα που οδηγούσε πάνω στην άμμο...
τελικά, μπορείς να είσαι ζώο είτε οδηγάς κουτάκι, είτε οδηγάς μηχανή!
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
όταν ένας κάφρος, σαν εσένα,
Tι σχεση εχει το τζιπ στην παραλια, με την πιστα motocross η οποια απειχε 200 μετρα απο την παραλια?
Καφρος?
Προσεξε τι λες γιατι μπορει να μην σου βγει και σε καλο, ακου που σου λεω....
Συγνωμη για το υπερβολικο τησ εκφρασης μου αλλα δεν μπορει να κατηγορας ολους οσους κανουν ελευθερο καμπινκ επειδη συναντησες ενα ζωο . Και δευτερον την επομενη φορα που θα κακολογησουμε εναν κουτακια ,τζιπακια ,κτλ... ας σκεφτουμε ποσες φορες εμεις γινομαστε ενοχλητικοι με την συμπεριφορα μας ...
Ναι ok, αλλά δε πηγαίνεις από την άλλη να κατασκηνώσεις 200μ από τη πίστα. (και να ζητάς και τα ρέστα :a31: )
fantacid
05/08/2007, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ναι ok, αλλά δε πηγαίνεις από την άλλη να κατασκηνώσεις 200μ από τη πίστα. (και να ζητάς και τα ρέστα :a31: )
ρε συ οι αλλοι καθαρα δευτερα κ πετουσαν χαρταετο μεσα στο πιστακι!!!!!
ολοκληρο βουνο ρε μπαγλαμα εδω βρηκες να τον "παιξεις"
πανε βρες κανα ξεφωτο με λιγο πρασινο !
ειναι μεγαλο το βουνο ρεεεεεεεεεεεεεεεε!
liakaros
05/08/2007, 23:38
Tελικα παντου τα ιδια σκ@τα ειναι...
Πριν 2 χρονια περιπου εγω και αλλοι δυο φιλοι σε εντουραδα με τζιπ ομως,οχι με μηχανακια πεφτουμε πανω σε βοσκο ο οποιος θεωρουσε οτι ολο το βουνο ηταν δικο του.
Κουβεντα στην κουβεντα απο αποσταση,γινεται πυρ και μανια και αποφασιζει να χρησιμοποιησει την καραμπινα που κρατουσε επ ωμου...το τι ακολουθησε δεν λεγεται...
Εμεις καθ οτι ειχαμε σκοπο να παμε και για κυνηγι αγριμιων στην μαδαρα ειμασταν με πληρη και πολεμικο εξοπλισμο αρα ειχαμε μια 10πλασια δυναμη πυρος...
Τελος παντων το αποτελεσμα ηταν λιγες τρυπουλες στην τεντα του wrangler και ενας βοσκος ο οποιος αλλαξε μια για παντα βοσκοτοπι και πηγε σε αλλα μερη να κανει τον καπετανιο απ οτι μαθαμε μετα απο λιγες μερες...
Προτογονες καταστασεις θα μου πειτε,και θα συμφωνησω...
Ομως ο τραμπουκισμος μονο με τραμπουκισμο αντιμετωπιζεται...δυστυχως...
Συγνωμη για το υπερβολικο τησ εκφρασης μου αλλα δεν μπορει να κατηγορας ολους οσους κανουν ελευθερο καμπινκ επειδη συναντησες ενα ζωο . Και δευτερον την επομενη φορα που θα κακολογησουμε εναν κουτακια ,τζιπακια ,κτλ... ας σκεφτουμε ποσες φορες εμεις γινομαστε ενοχλητικοι με την συμπεριφορα μας ...
Σου ειπα, ξαναδιαβασε τι εγραψα
Ημασταν 200 μετρα απο την παραλια, και ουτε καν μας ακουγανε, ποσο δε, να ενοχλουσαμε με την παρουσια μας(ουτε καν μας βλεπανε)
Στο χωρο που ειχαν βαλει τις ΤΡΟΧΟΒΙΛΛΕΣ τους, ειχε και μια τεραστεια ταμπελα ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ''
Την επομενη φορα θα που θα παω απο εκει, θα την βγαλω και φωτογραφια
liakaros
06/08/2007, 01:17
Ημασταν 200 μετρα απο την παραλια, και ουτε καν μας ακουγανε, ποσο δε, να ενοχλουσαμε με την παρουσια μας(ουτε καν μας βλεπανε)
Στο χωρο που ειχαν βαλει τις ΤΡΟΧΟΒΙΛΛΕΣ τους, ειχε και μια τεραστεια ταμπελα ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ''
Την επομενη φορα θα που θα παω απο εκει, θα την βγαλω και φωτογραφια
Βασικα οχι φωτογραφια...να την εβγαζες και να του την χτυπουσες στο κεφαλι επρεπε...
Οι παραλιες και τα βουνα ειναι για ολους,το οτι πηγε καποιος πρωτος σε ενα μερος δεν σημαινει οτι του ανηκει κιολας...και στην τελικη η πιστα ηταν εκει αμα δεν γουσταρε ο τυπος να ακουει μηχανακια να μαζευε τα κουβαδακια του και να πηγενε πιο περα...
Αι σιχτιρ εχει γεμισει ο κοσμος με μαλακες
Την επομενη φορα θα που θα παω απο εκει, θα την βγαλω και φωτογραφια Το ελευθερο camping απαγορευται θεωρητικα παντου . Επισης θεωριτικα απαγορευεται και η οδηγηση σε δασικη περιοχη οπως ειναι ο σχοινιας .Εγω τα κανω και τα δυο αλλα οσο μπορω προσπαθω να μην ενοχλω και να μην προκαλω .Προσφατα ειχα μια "συζητηση" με τους δασικους στην Βαρυμπομπη .Μαλλον βλεπω να γινεται κι εδω οπως στην Γερμανια που απαγορευται η εκτος δρομου οδηγηση κι οι χωματοδρομοι ειναι φραγμενοι. Πιστευω πως γι'αυτη την εξεληξη φταιμε ολοι οσοι κανουμε εντουρο σε "πιστακια" διπλα σε μια πολη 5000000 γραφοντας στα παπαρια μας τον καθε περαστικο που ενοχληθηκε .
Αρχικά δημιουργήθηκε από frite
Κάποιος από Σπέτσες βγήκε και φώναζε ότι ήταν παράνομη η δημιουργία της πίστας motocross! Ο εν λόγω άνθρωπος λοιπόν φώναζε ότι πέραν ότι ήταν παράνομη η πίστα, καταστρέφουν και τα δάση, δηλαδή εν ολίγοις οι mxers νοιάζονται μόνο για το που θα βρουν χώμα για τα μηχανάκια τους! Αυτοί οι άνθρωποι όμως ξεχνάνε ότι οι dirt riders έχουν ανάγκη τα δάση και τα χώματα και άρα τα διατηρούνε! Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει μάλλον τις εξατμίσεις να βαράνε στα αυτιά τους! Αυτοί οι άνθρωποι βολεύονται στους καναπέδες τους και ξέρουν μόνο να κράζουν και να αντιτίθενται στις προσπάθειες μερικών για εξέλιξη! Και άμα τους ενοχλούσε τόσο η κατασκευή πίστας στο συγκεκριμένο χώρο γιατί δεν τους παραχώρησαν κάποιον άλλο χώρο; Και αφού ήταν παράνομη η κατασκευή γιατί η δασική υπηρεσία δεν επενέβη;
Αυτά! Δεν ξέρω μπορεί και να είναι λάθος η θέση μου πάνω στο θέμα! Τεσπα γράψτε τις γνώμες σας! [/B]
EΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! μολις γυρισα απο σπετσες και ενω πηγαινα εκει χρονια αλλα ειχα και χρονια να παω εχω να πω ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΊΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ παρα εκει! τρελαθηκα! μιλαμε για εκατονταδες μηχανακια να πηγαινουν αναρχα εδω και εκει μεσα στο νησι ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που παλιοτερα δεν επιτρεποντουσαν?!! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ! ενα νησι μπουρδελο. ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ 10 ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ? δε κοιτανε το ΧΑΛΙ που εχει καταντησει τοσο ωραιο νησι!!!!!!
Το ελευθερο camping απαγορευται θεωρητικα παντου . Επισης θεωριτικα απαγορευεται και η οδηγηση σε δασικη περιοχη οπως ειναι ο σχοινιας .Εγω τα κανω και τα δυο αλλα οσο μπορω προσπαθω να μην ενοχλω και να μην προκαλω .Προσφατα ειχα μια "συζητηση" με τους δασικους στην Βαρυμπομπη .Μαλλον βλεπω να γινεται κι εδω οπως στην Γερμανια που απαγορευται η εκτος δρομου οδηγηση κι οι χωματοδρομοι ειναι φραγμενοι. Πιστευω πως γι'αυτη την εξεληξη φταιμε ολοι οσοι κανουμε εντουρο σε "πιστακια" διπλα σε μια πολη 5000000 γραφοντας στα παπαρια μας τον καθε περαστικο που ενοχληθηκε .
Kοιτα αν δεν καταλαβαινεις δεν προκειται να παιξω με το πληκτρολογιο αλλο
Το σημειο που ειναι η πιστα, δεν εχει ουτε λουομενους, ουτε σπιτια, σε αποσταση ανω του χιλιομετρου
Μην φοβασαι, εδω δεν ειναι Γερμανια, θα μπορεις να πηγαινεις σην παραλια με την μηχανη σου να κανεις την φιγουρα σου
Εμενα παντως δεν θα με δεις εκει, θα ειμαι σε καμια πιστα ή σε κανα βουνο
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
EΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! μολις γυρισα απο σπετσες και ενω πηγαινα εκει χρονια αλλα ειχα και χρονια να παω εχω να πω ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΊΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ παρα εκει! τρελαθηκα! μιλαμε για εκατονταδες μηχανακια να πηγαινουν αναρχα εδω και εκει μεσα στο νησι ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που παλιοτερα δεν επιτρεποντουσαν?!! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ! ενα νησι μπουρδελο. ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ 10 ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ? δε κοιτανε το ΧΑΛΙ που εχει καταντησει τοσο ωραιο νησι!!!!!!
Μένω Μυτιλήνη! Κλασσικό φαινόμενο αυτό που περιγράφεις! Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και οι τροχαίοι συνήθως τα ξύνουν όσο για τους κάτοικους δεν έχουν κανένα παράπονο ακόμα κι αν το κωλοπαίδι βαράει 90+ db με την εξάτμιση που φοράει! Και φυσικά η πλειοψηφία κυκλοφορεί με κατοστάρια παπιά χωρίς διπλώματα με εξάτμιση sebring(must για έναν σωστό γκασμά:p ) και οι μονόδρομοι πάνε σύννεφο! :a21:
Kοιτα αν δεν καταλαβαινεις δεν προκειται να παιξω με το πληκτρολογιο αλλο
Το σημειο που ειναι η πιστα, δεν εχει ουτε λουομενους, ουτε σπιτια, σε αποσταση ανω του χιλιομετρου
Μην φοβασαι, εδω δεν ειναι Γερμανια, θα μπορεις να πηγαινεις σην παραλια με την μηχανη σου να κανεις την φιγουρα σου
Εμενα παντως δεν θα με δεις εκει, θα ειμαι σε καμια πιστα ή σε κανα βουνο Δεν ηξερα οτι η βαρυμπομπη ειναι παραλια ...
Δεν ηξερα οτι η βαρυμπομπη ειναι παραλια ...
Οικοπεδα ειναι.... Με πανω απο 20 καινουργιες βιλες τα δυο τελευταια χρονια ( και εκατονταδες πευκα κομμενα¨) που πιθανον "αγνοουν" οι δασικοι εκει στην Βαρυμπομπη :rolleyes:
Κατα τα αλλα ξερουν οι δασικοι τι νομοι θα ψηφιστουν.....
:sick: :sick: :sick: :sick: