PDA

View Full Version : ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ

super_toto
06/08/2007, 09:38
http://www.youtube.com/watch?v=aA8n_bWVZGI

έχω κλάσει λεμε

Ταξιδευτής
06/08/2007, 11:25
Παντως οσο κατακριτεο και να ηταν να πλακωνεις αλλους στο ξυλο, ηταν εποχη που τα παιδια ΖΟΥΣΑΝ πραγματικα, στο ΕΞΩ κοσμο! Με τσαμπουκαδες, βρωμοξυλο, αλλα και αγαπες, παρεακια στις παραλιες κλπ... :blush:

Ποιος δεν θυμαται τους τσαμπουκαδες που παιζαμε με τα σχολεια της διπλανης περιοχης (πχ Ηλιουπολη vs Αγ. Δημητριο κλπ), που ξημερωβραδιαζαμε στα μπιλιαρδα και στις πλατειες....
Γμτ... Αγνες εποχες.

Και τα σημερινα φλωροπαιδακια με το μαλι σαν ανανας απο το ζελε, να σαπιζουν στο ιντερνετ και οταν βγαινουν να ξημερωνονται στο Mall και να κανουν πιπες στα σχολεια... :sad:

kalesin
06/08/2007, 11:36
ρε σεις παλιογεροι...

σαν τον πατερα μου ακουγεστε

στην δικια μου εποχη... οταν ημασταν εμεις μικροι... εμεις ξεραμε να ζησουμε, εσεις κανετε μαλακιες...

κ δωστου οι αναφορε στα υπεροχα 80's, κ στις μουσικες τους, κ στις ταινιες του κτλ

Ενταξει δεν λεω, ωραια ητανε.

ΟΜΩΣ

Τα λεμε ωραια γιατι ητανε ωραια, η μηπως γιατι τοτε ΕΜΕΙΣ ημασταν ωραιοι; ελευθεροι, χωρις υποχρεωσεις, οικογενειες, 200 γραμματια κ δοσεις να μας κυνηγανε απο παντου. Χωρις αφεντικα πανω απο το κεφαλι μας. Μηπως τα 80'ς ηταν ωραια για μας επειδη τοτε ζουσαμε;

Το ιδιο λενε κ καποιοι αλλοι για το 70'ς κ τα 60'ς κ τα ιδια θα λενε κ οι σημερινοι πιτσιρικαδες για τη δικια τους γενια στα παιδια κ τους νεοτερους φιλους τους

Η σημερινη γενια ζει πραγματα που εμεις ουτε στα ονειρα μας δεν τα ειχαμε δει. Οπως η δικια μας εζησε πραγματα που φανταζαν αδιανοητα στα ματια των πατεραδων μας.

Καθεις κ τα οπλα του που λεει κ ο ποιητης

:wave2: :wave2:

Dodok edessa
06/08/2007, 11:38
ΠΩΩΩΩΩ :eyepop: :eyepop:

το ΧΤ και το XL δεν κρατιούνται !!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: απο τοτε ηταν βρωμογκαζα !!!:rotflmao: :lol:

nikos force
06/08/2007, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παντως οσο κατακριτεο και να ηταν να πλακωνεις αλλους στο ξυλο, ηταν εποχη που τα παιδια ΖΟΥΣΑΝ πραγματικα, στο ΕΞΩ κοσμο! Με τσαμπουκαδες, βρωμοξυλο, αλλα και αγαπες, παρεακια στις παραλιες κλπ... :blush:

Ποιος δεν θυμαται τους τσαμπουκαδες που παιζαμε με τα σχολεια της διπλανης περιοχης (πχ Ηλιουπολη vs Αγ. Δημητριο κλπ), που ξημερωβραδιαζαμε στα μπιλιαρδα και στις πλατειες....
Γμτ... Αγνες εποχες.

Και τα σημερινα φλωροπαιδακια με το μαλι σαν ανανας απο το ζελε, να σαπιζουν στο ιντερνετ και οταν βγαινουν να ξημερωνονται στο Mall και να κανουν πιπες στα σχολεια... :sad: nomizw oti kalytera na kanoun pipes sta sxoleia para na maxairwnwntai

AFTER
06/08/2007, 11:44
Γαρδελης RULEZ

Eγω παντως οταν βλεπω κατι παιδακια στον δρομο που μοιαζουν σαν την διαφημιση της ΤΙΜ, ε με συγχωρειτε αλλα μου ερχετε να παρω την ψιλη

Giorgos19
06/08/2007, 11:51

Γμτ... Αγνες εποχες.

Και τα σημερινα φλωροπαιδακια με το μαλι σαν ανανας απο το ζελε, να σαπιζουν στο ιντερνετ και οταν βγαινουν να ξημερωνονται στο Mall και να κανουν πιπες στα σχολεια... :sad:

Σε πληροφορω οτι και η σημερινη νεολαια εχει ολα αυτα που λες.
Εχω βαρεθει πλεον να κατακρινετε την γεννια μου..:sad:

AFTER
06/08/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Kοιτα, εγω ειμαι 31, και παρολα αυτα, ειμαι σιγουρος οτι και η προηγουμενη γεννια απο μενα, περνουσαν ακομα καλυτερα

Εχουμε γεμισει με κλαμπ και ολο ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ
Κανεις δεν διασκεδαζει πραγματικα πλεον
Αντρες μονοι τους, γυναικες μονες τους, και δεν μιλαει κανεις στον αλλο
''Σιγα μην του/της δωσω αξια'' λενε....

Υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων, απο εκει ξεκινανε ολα

Giorgos19
06/08/2007, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Kοιτα, εγω ειμαι 31, και παρολα αυτα, ειμαι σιγουρος οτι και η προηγουμενη γεννια απο μενα, περνουσαν ακομα καλυτερα

Εχουμε γεμισει με κλαμπ και ολο ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ
Κανεις δεν διασκεδαζει πραγματικα πλεον
Αντρες μονοι τους, γυναικες μονες τους, και δεν μιλαει κανεις στον αλλο
''Σιγα μην του/της δωσω αξια'' λενε....

Υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων, απο εκει ξεκινανε ολα

Ρε Γιωργη,μου ριχνεις 10 χρονια στο κεφαλι και γω αυτα περι αποξενωσης δεν τα βιωσα.
Ο αδερφος μου ειναι 17 και απο ο,τι βλεπω ουτε αυτος το βιωνει!
Οσα ατομα ξερω δεν συμπεριφερονται ετσι!
Δεν λεω οτι ειμαστε στην δεκαετια του 80 αλλα ρε γμτ εγω τα ατομα της δικιας μου ηλικιας (λιγο μικροτερα,λιγο μεγαλυτερα) δεν τα βλεπω τοσο χαλια!
Και γω εζησα ρε παιδια και οχι μονο εγω και πολλα αλλα ατομα σαν και εμενα!
Και με τουριστριες σε νησι αφου εκει μεγαλωσα,και σε μπιλιαρδα με φιλαρακια,κλπ κλπ!
Τι και αν καποιος ασχολειται με υπολογιστη??Τι και αν εχουν υπαρξει φορες που εχει ξημερωθει μπροστα σε μια οθονη?Σε λιγα χρονια οποιος δεν ξερει να χειριζεται ενα PC θα θεωρειται αναλφαβητος,αν δεν θεωρειται ηδη!
Καθε γεννια εχει τα αρνητικα της και τα θετικα της....
Αλλα εσεις στην δικια μου εχω την εντυπωση οτι βλεπετε μονο τα αρνητικα.

AFTER
06/08/2007, 12:16

Κανεις λαθος σε αυτο
Ισα ισα οι νεοι πλεον εχουν πιο πολλα δικαιωματα σε συγριση με πριν
Οταν παιζαμε μπαλα, ερχοταν κανεις μεγαλος να βαρεσει κανα σουτ, και μετα τρωγαμε και καμια σφαλιαρα
Βλεπω τα ανιψια μου τι παιχνιδια εχουν, και εγω ουτε που τα ονειρευομουν οταν ημουν 10 χρονων

Ξερεις τι ειναι να σου εχει παρει ο πατερας σου υπολογιστη(spectrum τοτε) και να του λενε οι καθηγητες ''Το καταστρεψατε το παιδι'' και κατι τετοια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Giorgos19
06/08/2007, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κανεις λαθος σε αυτο
Ισα ισα οι νεοι πλεον εχουν πιο πολλα δικαιωματα σε συγριση με πριν
Οταν παιζαμε μπαλα, ερχοταν κανεις μεγαλος να βαρεσει κανα σουτ, και μετα τρωγαμε και καμια σφαλιαρα
Βλεπω τα ανιψια μου τι παιχνιδια εχουν, και εγω ουτε που τα ονειρευομουν οταν ημουν 10 χρονων

Ξερεις τι ειναι να σου εχει παρει ο πατερας σου υπολογιστη(spectrum τοτε) και να του λενε οι καθηγητες ''Το καταστρεψατε το παιδι'' και κατι τετοια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε αυτα που ειπα παραπανω δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα!

Ζεύκας
06/08/2007, 14:32

Ελα ρε ξεκόλλα! Και γαμώ τις γενιές είμαστε! :a36:

Maira
06/08/2007, 14:54
Ρε Γιωργη,μου ριχνεις 10 χρονια στο κεφαλι και γω αυτα περι αποξενωσης δεν τα βιωσα.
Ο αδερφος μου ειναι 17 και απο ο,τι βλεπω ουτε αυτος το βιωνει!
Οσα ατομα ξερω δεν συμπεριφερονται ετσι!
Δεν λεω οτι ειμαστε στην δεκαετια του 80 αλλα ρε γμτ εγω τα ατομα της δικιας μου ηλικιας (λιγο μικροτερα,λιγο μεγαλυτερα) δεν τα βλεπω τοσο χαλια!
Και γω εζησα ρε παιδια και οχι μονο εγω και πολλα αλλα ατομα σαν και εμενα !
Και με τουριστριες σε νησι αφου εκει μεγαλωσα,και σε μπιλιαρδα με φιλαρακια,κλπ κλπ!
Τι και αν καποιος ασχολειται με υπολογιστη??Τι και αν εχουν υπαρξει φορες που εχει ξημερωθει μπροστα σε μια οθονη?Σε λιγα χρονια οποιος δεν ξερει να χειριζεται ενα PC θα θεωρειται αναλφαβητος,αν δεν θεωρειται ηδη!
Καθε γεννια εχει τα αρνητικα της και τα θετικα της....

Στην Μπλε έκφραση λέω ότι έχεις δίκιο. παιδιά σαν κι εσένα!!! Αλλά αν δεις γύρω σου, θα δεις ότι όλοι προσπαθούν να μοιάσουν σε κάποιον. και στη γενιά μας υπήρχαν αυτά (θέλανε να μιασου στον γαρδέλη!). Απλά πλέον τα πρώτυπα που υπάρχουν είναι πάρα πολύ ρηχά!!!! Εμείς μεαγώσαμε με Κατσιμίχες και Παπακωνσταντίνου (και λέω δύο απλά παραδείγματα!) σήμερα με τι μεγαλώνουν οι νέοι ??? Με Χατζηγιάννη????

Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι πλέον δεν υπάρχουν σωστά πρώτυπα (ή είδωλα όπως θες πές τα!)

:wave2:

alximistis
06/08/2007, 14:59
Ρε πάτε καλά; Βγάζετε συμπεράσματα και κάνετε ανάλυση σε μια ταινία του Γαρδέλλη; Έλα αιδοίον στον τόπο σου!!!
Δηλαδή με αυτήν τη λογική στην άλλη "εξαιρετική" ταινία της εποχής όπου ο Μιχαλόπουλος βιάζει μία ξανθιά και μετά... τα βρίσκουν και τα φτιάχνουν κιόλας... ε τότε να δεις "αγνές" στιγμές. Παντρεύονταν κιόλας μετά!!! Ρε τι ακούω μεσημεριάτικα. Άει ρε παγαίνετε να πιείτε καμιά μπυρωίνι και κανά κρασίσι που θέλετε κι ανάλυση μέσα στον Αύγουστο ελέω... Γαρδέλλη!!! :)

nikos force
06/08/2007, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ότι πλέον δεν υπάρχουν σωστά πρώτυπα (ή είδωλα όπως θες πές τα!)

:wave2: we don't need them...Η υπεροπτικη αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι των προηγουμενων γενεων ηταν τοσο ρηχοι που δεν τους αξιζε να γινουν ειδωλα...και για υτο η δικη μου γενια προτιμησε μαλλον να τους απορριψει ...ειμαστε πολυ μπροστα...τα παιδια της σημερινης γενιας ειναι πολυ μπροστα ...σε αντιθεση με τις προηγουμενες γενιες που ειναι απλα ΠΟΛΥ Π Ι Σ Ω ...ο αλλος ο εξυπνιδης καπου ειπε ο ‘’γινονται πιπες στα σχολεια’’’ απο κει και μετα σιωπη...η προηγουμενες γεννεες κατεφευγαν σε τραμπουκισμους ωστε να εντυπωσιασουν και να καταφερουν να κερδισουν καμια π@πα απο κανα κοριτσακι...και στην αντι περα οχθη το κοριτσακι κοιταζε ποιος ριχνει τις περισσοτερες μπουνιες για να του κανει καμια π@πα...το ...ειδωλα εεεεεεε?????niceeeee…

Ταξιδευτής
06/08/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ρε πάτε καλά; Βγάζετε συμπεράσματα και κάνετε ανάλυση σε μια ταινία του Γαρδέλλη; Έλα αιδοίον στον τόπο σου!!!
Δηλαδή με αυτήν τη λογική στην άλλη "εξαιρετική" ταινία της εποχής όπου ο Μιχαλόπουλος βιάζει μία ξανθιά και μετά... τα βρίσκουν και τα φτιάχνουν κιόλας... ε τότε να δεις "αγνές" στιγμές. Παντρεύονταν κιόλας μετά!!! Ρε τι ακούω μεσημεριάτικα. Άει ρε παγαίνετε να πιείτε καμιά μπυρωίνι και κανά κρασίσι που θέλετε κι ανάλυση μέσα στον Αύγουστο ελέω... Γαρδέλλη!!! :)

:mad: Γιατι ρε μπαμια; Σε χαλασε; :mad: Εδω μιλαμε για φιλοσοφικη συζητηση υψηλου επιπεδου ρε! :lol:

Περα απο την πλακα ομως νομιζω οτι η Μαιρα εχει δικιο. Γιωργο, ατομα σαν ΕΣΕΝΑ ειναι οπως ημασταν οι πιο πολλοι παλια.

Αλλα ξερεις κατι; Η μεγαλυτερη διαφορα του τοτε με το τωρα ειναι οτι τοτε το 80% ηταν στους δρομους και τις αλανες και αλητευανε (με την καλη εννοια) ενω τωρα το 80% εχουν φλωροποιηθει και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τι κινητο να παρουν, τι μαρκα ζελε κανει το μαλι πιο κοκκαλο, και ποσοι θα τους βλεπουν εκει που θα πανε (βλ. "in" στεκια)! :yuck:

Και καλα το να βγαινουν σε μαγαζια! Αυτο ειναι θεμιτο! Αλλα και που πανε εξω, ΤΙ κανουν; Μηπως φλερταρουν; Μηπως θα παιξουν και κανενα ξυλο για τα ματια της ξανθουλας που γουσταρανε;

ΚΑΘΕ νεα γενια ειναι πιο "φλωροποιημενη" απο την προηγουμενη. Οπως εμεις ειμασταν ΣΑΦΩΣ πιο φλωροι απο τους μεγαλυτερους μας, ετσι και η σημερινη γενια ειναι ακομα πιο soft... Αλλα σε αυτο δεν φταινε τα παιδια (μονο): οταν τρως την πορτα απο τον καθε λαλακα πορτιερη στα μαγαζια, οταν πας να μιλησεις στην καθε κοτα και αυτη σε κοιταζει σαν να εισαι ο Κουασιμοδος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και αυτη η Κλεοπατρα, οταν τα κοριτσακια σημερα απο τα 16 εχουν εμπειριες που τα κοριτσια 20 χρονια πριν δεν εβλεπαν ουτε στα 30, τοτε ΠΩΣ να μην ευνουχιστουν;

Oταν πλεον το μηνυμα της τηλεορασης και ολης της κοινωνιας ειναι "Περνα καλα και Μην σκεφτεσαι, Μην το κουραζεις", οταν οι περισσοτεροι γυρω λειτουργουν με αυτο το δογμα, και οταν για να σταθεις κοντρα στο ρευμα πρεπει να παλευεις ΚΑΘΕ μερα, τοτε πως να ΜΗΝ γινονται οι νεες γενιες ολο και πιο "βολικες";

Που ειναι η μελαγχολια και ο λογος για σκεψη των "Ζεστων Ποτων"; Αν τα βαλεις αυτα τα τραγουδια σημερα σε νεα παιδια και τους αναλυσεις το νοημα τους, θα σου πουν οτι ειναι καταθλιπτικα και "ακου κανα Βερτη καλυτερα".

Βαλτε και οτι η τεχνολογια πλεον ειναι τοσο ευχρηστη και φιλικη που κατανταει να ειναι η συντροφια (ολων) μας, και το μελλον απλα θα φερει ακομα πιο βουτυροπαιδακια.... :sad: :sad:

alximistis
06/08/2007, 15:22
:mad: Γιατι ρε μπαμια; Σε χαλασε; :mad: Εδω μιλαμε για φιλοσοφικη συζητηση υψηλου επιπεδου ρε! :lol:

Περα απο την πλακα ομως νομιζω οτι η Μαιρα εχει δικιο. Γιωργο, ατομα σαν ΕΣΕΝΑ ειναι οπως ημασταν οι πιο πολλοι παλια.

Αλλα ξερεις κατι; Η μεγαλυτερη διαφορα του τοτε με το τωρα ειναι οτι τοτε το 80% ηταν στους δρομους και τις αλανες και αλητευανε (με την καλη εννοια) ενω τωρα το 80% εχουν φλωροποιηθει και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τι κινητο να παρουν, τι μαρκα ζελε κανει το μαλι πιο κοκκαλο, και ποσοι θα τους βλεπουν εκει που θα πανε (βλ. "in" στεκια)! :yuck:

Και καλα το να βγαινουν σε μαγαζια! Αυτο ειναι θεμιτο! Αλλα και που πανε εξω, ΤΙ κανουν; Μηπως φλερταρουν; Μηπως θα παιξουν και κανενα ξυλο για τα ματια της ξανθουλας που γουσταρανε;

ΚΑΘΕ νεα γενια ειναι πιο "φλωροποιημενη" απο την προηγουμενη. Οπως εμεις ειμασταν ΣΑΦΩΣ πιο φλωροι απο τους μεγαλυτερους μας, ετσι και η σημερινη γενια ειναι ακομα πιο soft... Αλλα σε αυτο δεν φταινε τα παιδια (μονο): οταν τρως την πορτα απο τον καθε λαλακα πορτιερη στα μαγαζια, οταν πας να μιλησεις στην καθε κοτα και αυτη σε κοιταζει σαν να εισαι ο Κουασιμοδος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και αυτη η Κλεοπατρα, οταν τα κοριτσακια σημερα απο τα 16 εχουν εμπειριες που τα κοριτσια 20 χρονια πριν δεν εβλεπαν ουτε στα 30, τοτε ΠΩΣ να μην ευνουχιστουν;
Βαλτε και οτι η τεχνολογια πλεον ειναι τοσο ευχρηστη και φιλικη που κατανταει να ειναι η συντροφια (ολων) μας, και το μελλον απλα θα φερει ακομα πιο βουτυροπαιδακια.... :sad: :sad:

Τότε όμως εμείς... αχ... οι παλιές καλές εποχές... πωπωπω... που τριγυρνούσαμε με το λαδωμένο μαλί τα παντελόνια σωλήνες και τα all star από κάτω... που κοιτάζαμε γυναίκα και μας έπιανε σύγκρυο άσε που όταν τα καταφέρναμε να καταλήξουμε στο πολυπόθητο κρεβάτι έπρεπε να κάνουμε αναδάσωση πρώτα.
Μην πω για τη μουσική. Θεϊκά πράγματα τότε η δεκαετία του 80.
Άσε για την ενδυμασία έτσι; Εκτός από τα παντελόνια σωλήνες και τα αθλητικά υπήρχαν επίσης οι.. άσπρες γόβες λουστρίνι για τις γυναίκες τα... κολάν και βέβαια η αμάνικη φανέλα στον άντρα έδινε κι έπαιρνε.
Τόσο καλά!!!
Αλλά ε τι να κάνουμε άντρακλεσ εμείς. Δεν ήμασταν φλώροι. Δεν κοιτάμε που μας είχε φάει η μαλακία από την αγαμία η αντρίλα μας μάρανε.
να μοιράσω και μαντηλάκια για το δάκρυ; Ή να οργανώσουμε καμιά βραδυά με Γαρδελλομιχαλόπουλο για να θυμηθούμε τα παλιά;
Σοβαρότις... 0! :)

Maira
06/08/2007, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
we don't need them...Η υπεροπτικη αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι των προηγουμενων γενεων ηταν τοσο ρηχοι που δεν τους αξιζε να γινουν ειδωλα...και για υτο η δικη μου γενια προτιμησε μαλλον να τους απορριψει ...ειμαστε πολυ μπροστα...τα παιδια της σημερινης γενιας ειναι πολυ μπροστα ...σε αντιθεση με τις προηγουμενες γενιες που ειναι απλα ΠΟΛΥ Π Ι Σ Ω ...ο αλλος ο εξυπνιδης καπου ειπε ο ‘’γινονται πιπες στα σχολεια’’’ απο κει και μετα σιωπη...η προηγουμενες γεννεες κατεφευγαν σε τραμπουκισμους ωστε να εντυπωσιασουν και να καταφερουν να κερδισουν καμια π@πα απο κανα κοριτσακι...και στην αντι περα οχθη το κοριτσακι κοιταζε ποιος ριχνει τις περισσοτερες μπουνιες για να του κανει καμια π@πα...το ...ειδωλα εεεεεεε?????niceeeee…

Δεν τα χρειάζεστε????? Τι λες ρε φιλαράκι???? ποιός μεγαλώνει χωρίς είδωλα?????

Δεν είσαι άνρθωπος εσύ και η γενιά σου????

και πίστεψέ με ήταν καλύτερα να πλακωνονταν στα μπουνίδια παρά στις ενέσεις!!!!

Βλέπω κοριτσακια που ανοίγουν τα πόδια στον πρώτο τυχόντα! Τι ωραία! πόσο εύκολα είναι τα κοριτσάκια! και βέβαια σ' αρέσει! σε βολεύει! Μα είμαι αρκετά μεγάλη για να ξέρω πώς θα νοιώθει αυτό το κοριτσάκι σε 10 χρόνια!

Και τα αγοράκια αντί να προσπαθούν να τις ρίχνουν με αντρικό τρόπο, κοιτάνε για το ποιος έχει το πιο μακρ'ι τσουλούφι και την πιο τρέντι μπλουζα!!! και ψαρώνουν τα κοριτσάκια!!!! Ρε αν το είδωλο του σημερινού αγοριού είναι (όπως κάποιος προείπε), ο τύπος στην διαφήμιση της ΤΙΜ, τότε χαθληκαμε!!!! Θα γίνουμε σαν τη διαφήμηση των goodie's!!!!

:sad: :sad: :sad: :sad:

Zid
06/08/2007, 15:33
Στην Μπλε έκφραση λέω ότι έχεις δίκιο. παιδιά σαν κι εσένα!!! Αλλά αν δεις γύρω σου, θα δεις ότι όλοι προσπαθούν να μοιάσουν σε κάποιον. και στη γενιά μας υπήρχαν αυτά (θέλανε να μιασου στον γαρδέλη!). Απλά πλέον τα πρώτυπα που υπάρχουν είναι πάρα πολύ ρηχά!!!! Εμείς μεαγώσαμε με Κατσιμίχες και Παπακωνσταντίνου (και λέω δύο απλά παραδείγματα!) σήμερα με τι μεγαλώνουν οι νέοι ??? Με Χατζηγιάννη????

Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι πλέον δεν υπάρχουν σωστά πρώτυπα (ή είδωλα όπως θες πές τα!)

:wave2: Χμμ εγώ πάντως δεν μεγάλωσα με παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα.... δόξα το θεό!!!!:yuck: :yuck:

alximistis
06/08/2007, 15:35

Βλέπω κοριτσακια που ανοίγουν τα πόδια στον πρώτο τυχόντα! Τι ωραία! πόσο εύκολα είναι τα κοριτσάκια! και βέβαια σ' αρέσει! σε βολεύει! Μα είμαι αρκετά μεγάλη για να ξέρω πώς θα νοιώθει αυτό το κοριτσάκι σε 10 χρόνια!

Και τα αγοράκια αντί να προσπαθούν να τις ρίχνουν με αντρικό τρόπο, κοιτάνε για το ποιος έχει το πιο μακρ'ι τσουλούφι και την πιο τρέντι μπλουζα!!! και ψαρώνουν τα κοριτσάκια!!!! Ρε αν το είδωλο του σημερινού αγοριού είναι (όπως κάποιος προείπε), ο τύπος στην διαφήμιση της ΤΙΜ, τότε χαθληκαμε!!!! Θα γίνουμε σαν τη διαφήμηση των goodie's!!!!

:sad: :sad: :sad: :sad:

Μπράβο Ιωάννα! Έβαλες τα πράγματα σε μία τάξη!!!
Μωρή τρελλή πας καλά κι εσύ; Έχετε ανοίξει κουβέντα μπαρμπάδων και παπούδων το έχετε αντιληφθεί; Και με αφορμή τι; Ένα βιντεάκι του Γαρδέλλη!!!
Θα πεθάααααανω....

Maira
06/08/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ εγώ πάντως δεν μεγάλωσα με παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα.... δόξα το θεό!!!!:yuck: :yuck:

Κρίμα!!

:( :( :(

Maira
06/08/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπράβο Ιωάννα! Έβαλες τα πράγματα σε μία τάξη!!!
Μωρή τρελλή πας καλά κι εσύ; Έχετε ανοίξει κουβέντα μπαρμπάδων και παπούδων το έχετε αντιληφθεί; Και με αφορμή τι; Ένα βιντεάκι του Γαρδέλλη!!!
Θα πεθάααααανω....

Ε έτσι κι αλλιώς κι αυτό το thread σε spam θα καταλήξει!!!

:winka:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zid
06/08/2007, 15:38
Κρίμα!!

:( :( :( Κρίμα δε λες τίποτα....:p

super_toto
06/08/2007, 15:47
Ρε τι ψάχνετε να βρείτε. Κάθε γενιά καλή είναι για αυτούς που την ζούν. Τι να πούν δηλαδή και αυτοι που ζήσανε πολέμους και δεν είχαν να φάνε. Από το 70 και μετά μια χαρά περνάνε οι πιτσιρικάδες τηρουμένων των αναλογιών. Και πάντα οι γηρεότεροι θα έχουν να λένε πόσο καλύτερο ήταν από τους νεότερους. Μάλλον γιατί ζηλεύουν τα νιάτα τους.

Maira
06/08/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε τι ψάχνετε να βρείτε. Κάθε γενιά καλή είναι για αυτούς που την ζούν. Τι να πούν δηλαδή και αυτοι που ζήσανε πολέμους και δεν είχαν να φάνε. Από το 70 και μετά μια χαρά περνάνε οι πιτσιρικάδες τηρουμένων των αναλογιών. Και πάντα οι γηρεότεροι θα έχουν να λένε πόσο καλύτερο ήταν από τους νεότερους. Μάλλον γιατί ζηλεύουν τα νιάτα τους.

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Πραγματικά χαίρομαι που μεγάλωσα την εποχή που μεγάλωσα!!! Αν μεγάλωνα σε αυτή την εποχή θα είχα χοντρό προβλημα!!!!! Αν στη δικιά μου εποχή δεν δέχονταν μια κοπέλα άβαφτη πόσο μάλλον τώρα που και στο δημοτικό τα κοριτσάκια πάνε σαν κοκέτες!!!!

:beer: :beer: :beer:

super_toto
06/08/2007, 15:52
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Πραγματικά χαίρομαι που μεγάλωσα την εποχή που μεγάλωσα!!! Αν μεγάλωνα σε αυτή την εποχή θα είχα χοντρό προβλημα!!!!! Αν στη δικιά μου εποχή δεν δέχονταν μια κοπέλα άβαφτη πόσο μάλλον τώρα που και στο δημοτικό τα κοριτσάκια πάνε σαν κοκέτες!!!!

Αυτό ακριβώς εννοώ ότι ο καθένας περνάει καλά στην εποχή του . Και περνάει καλά απλά γιατί είναι νέος. Δεν έχει να κανει με την εποχή . Θετικά και αρνητικά έχουν όλες οι εποχές. Σαν νέος-νεα κρατάς τα θετικά.

nikos force
06/08/2007, 16:16

παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα,,,love... drama...drugs...your generation...

AFTER
06/08/2007, 19:07
Χμμ εγώ πάντως δεν μεγάλωσα με παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα.... δόξα το θεό!!!!:yuck: :yuck:

Αλλα για πες μας εσυ με τι μουσικα ακουσματα μεγαλωσες
Ακουω

Lupo
06/08/2007, 21:00
Και θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό?
Δηλαδή εγώ είμαι άτυχος?
Τι κρίμα να μην μεγαλώσω κι εγώ με τ'αστέρια του fame-story!:sick:

johnnyestia
06/08/2007, 21:57
Γιατί την πεφτουμε στα πιτσιρίκια οι γηραιότεροι?

Γιατι δεν ρίχνετε στο τραπέζι το γεγονός πως πλέον οι έφηβοι τρέχουν ένα αγώνα δρόμου απόκτησης διπλωμάτων και πιστοποιήσεων?

Το κακό στην νεολαία δεν είναι ότι έχει λάθος ερεθίσματα και πρότυπα, αλλά ότι δεν έχει την ευχέρια να ζήσει τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ανέμελα και χωρίς προβληματισμούς για το δύσκολο μέλλον που έρχεται.

Οι π@πες στα σχολεία γινόντουσαν και παλαιότερα, μόνο που δεν είχαμε κινητά με κάμερα να τις τραβήξουμε.

Επίσης, στα δικά μου τα χρόνια τουλάχιστον, στα σχολεία γινόταν η γιορτή του μπάφου ακόμα και στα διαλλείματα. Πολλοί ακούγανε Παπακωνσταντίνου,Κατσιμίχες, καλό ξένο μέταλ και αλλά τέτοια ποιοτικά, αλλά οι περισσότεροι ακούγανε Πυξ Λαξ, Σφακιανάκη, Καρρά και τα σεντόνια της Βισση.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω στην νέα γενιά είναι η μεταφορά τους από τις αθλοπαιδιές στην οθόνη του υπολογιστή και στο ιντερνετ, το οποίο και θεωρώ ευχή και κατάρα ταυτόχρονα. Όχι πριν από πολλά χρόνια θυμάμαι κάναμε ουρές μέχρι να αδειάσει μια μπασκέτα για να παίξουμε και τώρα βλέπω όλα τα γηπεδάκια άδεια...

Αυτή η συζήτηση καλό θα ήταν να ξεφύγει από τα πλαίσια της αντιπαράθεσης με τους 19χρονους του φορουμ. Θα μπορούσαν οι μεγαλύτεροι με παιδιά στην εφηβεία να πούν τις εμπειρίες τους σαν γονείς, αλλά και οι υπόλοιποι που σκοπεύουν να κάνουν παιδιά πως σκέφτονται να διαχειριστούν το μεγάλωμά τους.

Lupo
06/08/2007, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Γιατί την πεφτουμε στα πιτσιρίκια οι γηραιότεροι?

Πές τα γιατί όλο μας την πέφτουν οι μεγάλοι, σ'εμάς τα παιδιά!
:D

:lol: :lol: :lol:

Πέρα απ'την πλάκα,
κάθε γενιά είναι διαφορετική,αλλά κάθε γενιά δίνει τις μάχες τις και τους αγώνες της, χωρίς να είναι λιγότερο σημαντικές από τις προηγούμενες ή τις επόμενες γενιές.
:beer:
Ούτε καλύτεροι είμαστε , ουτε χειρότεροι. Απλά ο καθένας μας, ζει σε διαφορετικές συνθήκες, και αναλόγως αντιδρά.

Όσο για τα διαφορετικά μουσικά ακούσματα, δικά μας είναι τ'αυτιά, ότι θέλουμε ακούμε.

Μην μου βρίζετε την μουσική με την οποία μεγάλωσα, κι αγάπησα.
Υπάρχουν ακόμα, κάποιοι μικροι "ναοί"-μαγαζιά της μουσικής μου, ανοιχτοί.

kalesin
06/08/2007, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

οι ναοι το ξερουν οτι εχεις γινει μουχλας;

sober
06/08/2007, 23:20
Και θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό?
Δηλαδή εγώ είμαι άτυχος?
Τι κρίμα να μην μεγαλώσω κι εγώ με τ'αστέρια του fame-story!:sick:

Χωρις να 8ελω να 8ιξω τη μουσικη που ακους πρεπει να πω οτι υπαρχουν κι αλλα συγκροτηματα πεεερα απο τους Κατσιμιχες και τον Βασιλη και ΔΕΝ εννοω απαραιτητα τα ποπ/μπουρμπουλι8ρο/τσικλοφουσκο/σκυλαδικα!!(...ωχ!!πως το εγραψα αυτο!!:wacko: :p )

Τεσπα...περι ορεξεως...

:lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
07/08/2007, 07:02
Εγώ πάντως θέλω να κάνω το μαλλί μου σαν την διαφήμιση της ΤΙΜ

:rotflmao: :rotflmao:

Lupo
07/08/2007, 07:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Χωρις να 8ελω να 8ιξω τη μουσικη που ακους πρεπει να πω οτι υπαρχουν κι αλλα συγκροτηματα πεεερα απο τους Κατσιμιχες και τον Βασιλη και ΔΕΝ εννοω απαραιτητα τα ποπ/μπουρμπουλι8ρο/τσικλοφουσκο/σκυλαδικα!!(...ωχ!!πως το εγραψα αυτο!!:wacko: :p )

Τεσπα...περι ορεξεως...

:lol: :lol: :lol: :lol: Πολλά!Πάρα πολλά και φοβερά. Παράδειγμα ήταν οι παραπάνω κι όχι από μένα.:winka: :ninja:

Lupo
07/08/2007, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
οι ναοι το ξερουν οτι εχεις γινει μουχλας;

Ναι.
Και μου κάνουν μούτρα μέχρι να ανακάμψω!:a22:

Zid
07/08/2007, 07:38
Πές τα γιατί όλο μας την πέφτουν οι μεγάλοι, σ'εμάς τα παιδιά!
:D

:lol: :lol: :lol:

Πέρα απ'την πλάκα,
κάθε γενιά είναι διαφορετική,αλλά κάθε γενιά δίνει τις μάχες τις και τους αγώνες της, χωρίς να είναι λιγότερο σημαντικές από τις προηγούμενες ή τις επόμενες γενιές.
Ούτε καλύτεροι είμαστε , ουτε χειρότεροι. Απλά ο καθένας μας, ζει σε διαφορετικές συνθήκες, και αναλόγως αντιδρά.

Όσο για τα διαφορετικά μουσικά ακούσματα, δικά μας είναι τ'αυτιά, ότι θέλουμε ακούμε.

:wave2: ΧΕχε σίγουρα ο καθένας ακούει ότι θέλει.... no problem με αυτό.... αλλά 'αφησε και εμένα να θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που δεν άκουγα Παπακωνσταντίνου (μπρρρρ:yuck: ) . Τώρα δεν μπαίνω σε ανάλυση το τι μουσική άκουγα πιτσιρικάς... sorry βαριέμαι....

Zid
07/08/2007, 07:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Τεσπα...περι ορεξεως...

:lol: :lol: :lol: :lol: Χμμ πάντα υπήρχαν καλύτεροι μουσικοί-group ελληνικά αλλά ποτέ δεν τους δώθηκε η ευκαιρία για κάτι καλύτερο...:rolleyes: το γιατί.... σηκώνει πολύ συζήτηση..

super_toto
07/08/2007, 08:25
Αν και βρισκόμαστε στα ανέκδοτα, και το βιντεάκι που ποσταρα είναι εντελώς ξεκαρδιστικό, να πούμε και μερικά πράγματα για την μουσική. Κάθε δεκαετία είχε την δική της μουσική. Υπήρξαν και υπάρχουν καλές και κακές μουσικές. Ο μύθος ότι η καλή μουσική έχει πλέον πάψει να παράγεται με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Εγώ σαν γνήσιο τέκνο της δεκαετίας του 90 μεγάλωσα με Nirvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Jesus and Mary Chain, Depece Mode, Massive Attack και πολλούς άλλους που βρίσκονταν στο πικ τους την εν λόγω δεκαετία. Ποτέ μου όμως δεν απέρριψα και μπάντες που υπήρχαν πρίν από το 90 καθώς η μουσική έχει μία συνέχεια και όλα ξεκινάνε από κάπου για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ούτε πρόκειται να απορρίψω την σύγχρονη μουσική γιατι και σήμερα εξακολουθούν να βγαίνουν αξιόλογα πράγματα.

Όσον αφορα τον Παπακωνσταντίνου μπορεί ένας νέος του σήμερα να μην αντιλαμβάνεται την μουσική που έβγαζε στην δεκαετία του 80 (εντάξει αυτά που βγάζει τώρα είναι ολίγον για τα ένσημα)
καθώς δεν έχει τα ίδια βιώματα με ένα νέο της τότε εποχής, όμως για την εποχή του ήταν πολύ καλός και υπήρξε αν μη τι άλλο εξαιρετικός ερμηνευτής.

Το θέμα είναι να μην κολάμε σε στερεότυπα. Στο μόνο πράγμα που είμαι εντελώς καθετος και απόλυτος είναι η ελληνική λαική μουσική που είναι εντελώς για τον π@ύτσο. :D

Λεωνίδας
07/08/2007, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ πάντως θέλω να κάνω το μαλλί μου σαν την διαφήμιση της ΤΙΜ

:rotflmao: :rotflmao: το ποιο :confused: :confused: :confused:

makis206
07/08/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
το ποιο :confused: :confused: :confused:

Ε κάτι παρόμοιο τέλος πάντων, επειδή έχω ΚοσμΟΤΕ δεν μπορώ δηλαδή ;:dizzy:

:lol: :rotflmao: :lol:

kalesin
07/08/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
το ποιο :confused: :confused: :confused:

+ 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 κ 1

makis206
07/08/2007, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
+ 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 κ 1

Σου'χω πει 1 τρισεκατομμύριο φορές να μη λες υπερβολές :smokin:

:lol:

kalesin
07/08/2007, 08:53
δεν μου το ειπες +1 ομως

:p :p :p

Lupo
07/08/2007, 09:01
Αν και βρισκόμαστε στα ανέκδοτα, και το βιντεάκι που ποσταρα είναι εντελώς ξεκαρδιστικό, να πούμε και μερικά πράγματα για την μουσική. Κάθε δεκαετία είχε την δική της μουσική. Υπήρξαν και υπάρχουν καλές και κακές μουσικές. Ο μύθος ότι η καλή μουσική έχει πλέον πάψει να παράγεται με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Εγώ σαν γνήσιο τέκνο της δεκαετίας του 90 μεγάλωσα με Nirvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Jesus and Mary Chain, Depece Mode, Massive Attack και πολλούς άλλους που βρίσκονταν στο πικ τους την εν λόγω δεκαετία. Ποτέ μου όμως δεν απέρριψα και μπάντες που υπήρχαν πρίν από το 90 καθώς η μουσική έχει μία συνέχεια και όλα ξεκινάνε από κάπου για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ούτε πρόκειται να απορρίψω την σύγχρονη μουσική γιατι και σήμερα εξακολουθούν να βγαίνουν αξιόλογα πράγματα.

Όσον αφορα τον Παπακωνσταντίνου μπορεί ένας νέος του σήμερα να μην αντιλαμβάνεται την μουσική που έβγαζε στην δεκαετία του 80 (εντάξει αυτά που βγάζει τώρα είναι ολίγον για τα ένσημα)
καθώς δεν έχει τα ίδια βιώματα με ένα νέο της τότε εποχής, όμως για την εποχή του ήταν πολύ καλός και υπήρξε αν μη τι άλλο εξαιρετικός ερμηνευτής.

Το θέμα είναι να μην κολάμε σε στερεότυπα. Στο μόνο πράγμα που είμαι εντελώς καθετος και απόλυτος είναι η ελληνική λαική μουσική που είναι εντελώς για τον π@ύτσο. :D Συμφωνώ απόλυτα στα περισσότερα απ'όσα έγραψες.
Σε ένα μόνο διαφωνώ. Στην Ελληνική λαική μουσική. Απλά θα σου θυμίσω, ότι "λαϊκά" δεν είναι τα σκυλάδικα.:beer:

Στα υπόλοιπα, ειδικά Nirvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Depece Mode, :beer: :beer: :beer:

super_toto
07/08/2007, 09:08
Συμφωνώ απόλυτα στα περισσότερα απ'όσα έγραψες.
Σε ένα μόνο διαφωνώ. Στην Ελληνική λαική μουσική. Απλά θα σου θυμίσω, ότι "λαϊκά" δεν είναι τα σκυλάδικα.:beer:

Στα υπόλοιπα, ειδικά Nirvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Depece Mode, :beer: :beer: :beer:

Ok το δέχομαι η απολυτότητα μου στο συγκεκριμένο θέμα με τυφλώνει καμιά φορά. Σίγουρά υπάρχει και καλή λαίκή μουσική (εννοώ ποιοτική αν και δεν την ακούω).

Κατα τ άλλα επιμένω στο σχόλιο μου που αφορά τον π@υτσο.

Lupo
07/08/2007, 09:16
Ok το δέχομαι η απολυτότητα μου στο συγκεκριμένο θέμα με τυφλώνει καμιά φορά. Σίγουρά υπάρχει και καλή λαίκή μουσική (εννοώ ποιοτική αν και δεν την ακούω).

Κατα τ άλλα επιμένω στο σχόλιο μου που αφορά τον π@υτσο.
Μιλάω για παλιότερους, ειδικά κάποιους συγχωρεμένους συνθέτες και τραγουδοποιούς.
Περασμένες δεκαετίες.

Αλλά είμαστε στ'ανέκδοτα άρα δεν θα τ'αναλύσουμε , εδώ.