Σύνδεση

View Full Version : Καρφί στο λάστιχο

giannis_hornet
07/08/2007, 07:48
Καλημέρα παιδια..πέρα από την υπόλοιπη γκαντεμιά που με "δέρνει" αυτές τις μέρες ακούστε τι έπαθα! Την τελευταία εβδομάδα δεν νιώθω το μηχανάκι οικείο...κατι σαν να παίζει η ροδα, σαν να έχει βαρύνει πολύ το τιμόνι γενικά μία πολύ παράξενη συμπεριφορά. Λεω κοιτα να δεις τα έφαγαν τα ψωμιά τους τα λάστιχα (της μαμας με 10.000).Απαραδεκτο ομως να αλλάζω καθε 10χιλ. Δεύτερη σκέψη ήταν να δω την πίεση..πήγα στο καθιερωμένο βενζινάδικο αλλά είχε χαλάσει το μηχάνημα του αέρα.
Σήμερα το πρωι (αφού είχα αργήσει για τη δουλειά) πάω να βγάλω την κλειδαριά δισκοφρένου και τι βλέπω??ενα τεράστιο καρφι στην μπροστινή ρόδα.τι να κανω?καμια βοήθεια?ο μηχανικος λειπει σε αδεια κ το γνωστο βενζιναδικο δεν έχει μηχανημα αέρα..που να το παω?

McGyver
07/08/2007, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis_hornet
Την τελευταία εβδομάδα δεν νιώθω το μηχανάκι οικείο...κατι σαν να παίζει η ροδα, σαν να έχει βαρύνει πολύ το τιμόνι γενικά μία πολύ παράξενη συμπεριφορά.

Κακώς το άφησες μια εβδομάδα (!)...
Ένας μετρητής πίεσης ελαστικών είναι απαραίτητος και (πλέον) πολύ φθηνός...

τι να κανω?καμια βοήθεια?ο μηχανικος λειπει σε αδεια κ το γνωστο βενζιναδικο δεν έχει μηχανημα αέρα..που να το παω?

Πας και παίρνεις ένα kitάκι επισκευής και το μπαλώνεις μόνος σου (ΑΝ επισκευάζεται)...

:wave2:

super_toto
07/08/2007, 08:01
Οποιοσδήποτε λαστιχάς - βουλκανιζατερ, θα στο φτιάξει με μαξιμουμ 5 ευρώ. Να λες καλά που δεν ήταν καινούρια τα λάστιχα όπως την πάτησα εγω. Μόνο που στο δικό μου μπήκε ξυλόβιδα. Φαντάσου ότι ο λαστιχάς την ξεβίδωσε κανονικά από το λάστιχο με σταυροκατσάβιδο :lol:

Vezouvios
07/08/2007, 08:08
ας και παίρνεις ένα kitάκι επισκευής και το μπαλώνεις μόνος σου (ΑΝ επισκευάζεται)...
Συμφωνω απολυτως!!!!
20 ευρω εχει και σωζει η μαμακια!!!!

giannis_hornet
07/08/2007, 08:11
δε πιανουν και τοσο πολυ τα χέρια μου!τσαμπα το κοιτακι θα πάει..γενικά ελπίζω να επισκευάζεται αν και στο service των 12000 σκεφτόμουν να αλλάξω τα λάστιχα. Μηχάνημα πίεσης πάντως θα πάρω!Πραγματι βλακεία μου που το άφησα τόσες μέρες..και να φανταστείς το είδα τυχαία

McGyver
07/08/2007, 08:13
δε πιανουν και τοσο πολυ τα χέρια μου!

Δε χρειάζεται να είσαι και MacGyver για να το φτιάξεις :rotflmao: ...

Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ απλό και καλό είναι να μάθεις...

KaTaNaS
07/08/2007, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ απλό και καλό είναι να μάθεις...

θα λεγα πως αυτα τα κιτακια ειναι για περιπτωσεις που δε μπορεις να κανεις κατι άλλο... εισαι σε ταξιδι στη μεση του πουθενα και τετοια...

να το εχεις σαν ρεζερβα δηλαδη...

σε οιαδηποτε αλλη περιπτωση εχε εμπστοσυνη σε καποιον επαγγελματια...

πήγαινε σε κάποιο βουκανιζατερ, κατα προτίμηση βουλκανιζατερ για μοτοσυκλετες...

και 10.000 για λαστιχα tubeless ειναι πολύ καλά!

rsp
07/08/2007, 09:56
10000 χιλιομετρα δεν ειναι πολλα.....?:rolleyes:

Τι στο διαολο κανω εγω και καθε 4-5 χιλιαδες πανε για πεταμα.....:confused:

Και ας μην παμε στα χωματινα λαστιχα καλυτερα....:blush:

EVI
07/08/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
[

Τι στο διαολο κανω εγω και καθε 4-5 χιλιαδες πανε για πεταμα.....:confused:

[/B]

πολλα τα αλογα αρηηηηηηηη(οπως λεμε) :rotflmao: :beer: :beer: