View Full Version : Πρίν από είκοσι λεπτά...
.... κι ενώ κάθομαι στο μπαλκόνι και πίνω ένα ποτάκι χαζεύοντας εδώ μέσα,
ακούγετε ο χαρακτηριστικός θόρυβος δίχρονου scooter να πλησιάζει και αμέσως μετά τον γνωστό ανατριχιαστικό ήχο της επαφής μετάλλου με την άσφαλτο και των πλαστικών που σπάνε.
Πετάχτηκα. Σέρνεται στο δρόμο, αγκαλιά με το μηχανάκι για λίγα μέτρα, το μηχανάκι βρίσκει στο πεζοδρόμιο του πάρκου απέναντι από το σπίτι μου, ο πιτσιρικάς πετάει πάνω από το scooter και αγκαλιάζει με πάθος το πρώτο δέντρο που βρίσκει μπροστά του.
Μέχρι να βγώ από το σπίτι, είχε σηκωθεί.
Εξοπλισμός... βερμούδα, κοντομάνικο, κράνος-καθίκι ( απ'αυτά που ίσα-ίσα καλύπτουν το πάνω μέρος του κεφαλιού, και φτανουν ως τ'αυτιά).
Αίματα σε χέρια-πόδια και σαγόνι.
Πάλι καλά που έστω , φορούσε κι αυτό το καθήκι.
Πρώτη του κουβέντα, μόλις ψιλό-συνήλθε από το σοκ, "Μην πάρετε την αστυνομία. Δεν έχω δίπλωμα και ασφάλεια"
Κάλεσα ασθενοφόρο όμως, αφού τον πίεσα, για σιγουριά, αν και δεν ήθελε κι έλεγε ότι ήταν καλά.
Στο σοκ που ήταν
Επειδή, όλοι είμασταν πιτσιρικάδες, και λίγο ή πολύ κάναμε τις μ@λ@κίες μας, λυπάμαι να βλέπω νεώτερους να κάνουν τα ίδια, όταν μπορούν να ενημερωθούν και να αποφύγουν τα ηλίθια χτυπήματα.
Μέσα στην τρομάρα του, και τα χτυπήματα του, δεν έκρινα σωστό να του κάνω κήρυγμα για εξοπλισμό εκείνη την ώρα. Καλώς ή κακώς.
Α.
[B]Φοράτε πλήρη εξοπλισμό, ακόμα κι αν πηγαίνετε στο περίπτερο για τσιγάρα. Σας παρακαλώ. Είναι ηλίθιο το να αποκτούμε , αν είμαστε τυχεροί όπως ο πιτσιρικάς, σημάδια που δεν θα τα είχαμε, αν ακούγαμε και κανέναν πιο έμπειρο και εκτιμούσαμε τις δυνατότητες μας σωστά και την σωματική μας ακεραιότητα στο μέγιστο.[B]
Β.Τα κράνη δεν τα φοράμε για να μην μας κόβουν κλήσεις, αλλά για να προστατεύουν την κούτρα μας. Αυτά τα μισά κράνη, είναι μισή προστασία.
Γ.Και πάλι άκουσα το γνωστό " Μ'αυτά τα μηχανάκια, τρέχουν και θα σκοτώσουν κανένα. Τους βλέπω πως τρέχουν όλοι τους"!
Δ.Τελικά έχω μερικές πολύ όμορφες γειτόνισσες που δεν τις είχα προσέξει, αλλά απόψε με τα κοντά νυχτικά τους δίπλα μου, τις πρόσεξα ιδιαιτέρως! :smokin:
:wave2:
fantacid
07/08/2007, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Δ.Τελικά έχω μερικές πολύ όμορφες γειτόνισσες που δεν τις είχα προσέξει, αλλά απόψε με τα κοντά νυχτικά τους δίπλα μου, τις πρόσεξα ιδιαιτέρως! :smokin:
98772
.
μηπως εβλεπε τα ιδια κ ο πιτσιρικας κ τουμπαρε;
ε;
:look:
Β.Τα κράνη δεν τα φοράμε για να μην μας κόβουν κλήσεις, αλλά για να προστατεύουν την κούτρα μας. Αυτά τα μισά κράνη, είναι μισή προστασία.
Αν εννοείς τα no-nome "λόγω τιμής" μάλλον μηδέν προστασία παρέχουν, αφού δεν είναι κατασκευασμένα από κατάλληλα υλικά ούτε έχουν σχεδιαστεί με προδιαγραφές. Το μόνο που προσφέρουν είναι ψευδαίσθηση ασφάλειας.
Αν εννοείς επώνυμα ανοιγόμενα ή jet, όντως παρέχουν μειωμένη προστασία σε σχέση με κλειστά (fullface) αλλά κάποιοι είμαστε αναγκασμένοι να τα φοράμε λόγω γυαλιών ή αλλων λόγων...
Ρε ρεμάλια κι οι δυό σας.......:smokin:
Ολόκληρο κατεβατό, ο πιτσιρικάς χτύπησε ελαφρώς, τα πήρα για τον εξοπλισμό, κι εσείς , το μυαλό σας στο Δ?:mad:
@fantacid
Μετάνιωσα που δεν είχα μαζί μου την κάμερα, αλλά τώρα είναι σταμπαρισμένες
@kalesin
Πετάχτηκαν και βγήκαν έξω , λόγω του θορύβου. Λες να ήταν έτσι ντυμένες και να καθόντουσαν έξω, και να μην τις είχα δει εγώ, και να τις είδε ο πιτσιρικάς, ερχόμενος στους κόφτες, βγαίνοντας από την κατηφορική στροφή?
Σκ@τ@ .
Όσο και να το περιμένω με χαλαει κάθε φορά που ακούω για καγκουροπουλα ( κάποτε ήμουν ένα από αυτά ) που από μια μ@λ@κι@ κάνουν υπαίθριο κάμα σούτρα ή γ@μ@ μούτρα
:( :(
Όσο για το Δ , που είπαμε μένεις Lupo?
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Αν εννοείς τα no-nome "λόγω τιμής" μάλλον μηδέν προστασία παρέχουν, αφού δεν είναι κατασκευασμένα από κατάλληλα υλικά ούτε έχουν σχεδιαστεί με προδιαγραφές. Το μόνο που προσφέρουν είναι ψευδαίσθηση ασφάλειας.
Αν εννοείς επώνυμα ανοιγόμενα ή jet, όντως παρέχουν μειωμένη προστασία σε σχέση με κλειστά (fullface) αλλά κάποιοι είμαστε αναγκασμένοι να τα φοράμε λόγω γυαλιών ή αλλων λόγων...
Αν μπορεί να θεωρηθεί jet!:rolleyes:
Δεν μιλάω για jet, αν και επιδή εγώ προτιμώ να φοράω φακούς επαφής, ακόμα και με τα γυαλιά μια χαρά μπορώ και με full face .
Τα γερμανικά κράνη του Β'ΠΠ τα γνωρίζεις?
Ούτε καν κάτι τέτοιο.
Φαντάσου, ένα μπωλ, της σαλάτας ας πούμε, ανάποδα.
Ούτε ξέρω αν υπάρχει όνομα γι'αυτά, ούτε θέλω να τα ξέρω.
Για προδιαγραφές και υλικά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συζητήσουμε!:rolleyes:
raistlin
07/08/2007, 23:27
Σε τι εμποδίζουν τα γυαλιά με το fullface? :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Σκ@τ@ .
Όσο και να το περιμένω με χαλαει κάθε φορά που ακούω για καγκουροπουλα ( κάποτε ήμουν ένα από αυτά ) που από μια μ@λ@κι@ κάνουν υπαίθριο κάμα σούτρα ή γ@μ@ μούτρα
:( :(
Κι εγώ ήμουν.
Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι γι'αυτά τώρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Όσο για το Δ , που είπαμε μένεις Lupo?
:lol: :lol: Προβλέπω συγκέντρωση moto.gr!:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Ε, ναι...
98804
Nikoskazer2000
08/08/2007, 01:02
Νίκο τα 'χουμε πει πάμπολλες φορές αλλα να 'σαι σίγουρος πως εσυ κι' εγω έχουμε να χάσουμε λιγότερα απ' αυτούς (χέρια, πόδια, @@--> ναι, γιός συναδέλφου του πατέρα μου έχει χάσει το ενα @ μετά απο στούκα χωρίς εξοπλισμό :( )
Πάντα να 'σαι καλά!
:sun: :sun: :sun:
Nikoskazer2000
08/08/2007, 01:02
Google it!
:smokin:
(απο ξεκολλιάρες να φαν κι' οι κότες)
Nikoskazer2000
08/08/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ε, ναι...
Οτι είπα (x2) :D
fantacid
08/08/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Google it!
:smokin:
(απο ξεκολλιάρες να φαν κι' οι κότες)
μπαααααααα ...... τιποτα (http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=m9O&q=lupos+neighbours+with+summer+babydolls&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=)!
:( :( :(
μπαααααααα ...... τιποτα (http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=m9O&q=lupos+neighbours+with+summer+babydolls&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=)!
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
ρε αλήτη.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάει κι αυτό το thread. Πάει για τ'ανέκδοτα!:rotflmao: :rotflmao:
Ρε που έχω μπλέξει!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Τα κράνη για τα οποία λέω, είναι κάπως έτσι (http://www.ridegear.com/rg/item/F-25595B/Bell-Helmets-Blowouts/Blowout-Drifter-Golden-State-Helmets.html) :rolleyes:
Nikoskazer2000
11/08/2007, 00:13
Πάει...πούστεψε και το google. :(
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από raistlin
Σε τι εμποδίζουν τα γυαλιά με το fullface? :eyepop:
Πρέπει να βγάλεις τα γυαλιά για να τα φορέσεις και μετά πάλι με μεγάλη δυσκολία ξαναμπαίνουν τα γυαλιά. Τουλάχιστο σε όσα δοκίμασα, Uvex, KBC, HJC, AGV κ.α.
Ακόμα και σήμερα μπουφάν δε φοράω σε μικρές διαδρομές και από κάτω το καλοκαίρι συνηθως σορτσάκι. Το κράνος κράνος βέβαια!!!!
Το θέμα είναι ότι πάω πιο προσεκτικά απ' ότι όταν φωράω μπουφάν και το ξέρω πως σε περίπτωση που θα πέσω θα γίνω χάλια.
Αλλά ας γλυτώσει το κεφάλι και όλα τα άλλα θα επανέλθουν!!!!!
όσο για το full face και το θέμα των γυαλιών, μπορεί να μη φοράω γιαλιά μειωπίας αλλά και τα γυαλιά ηλιου το ίδιο είναι! Δεν είναι καθόλου ταλεπωρία αν ξέρεις ότι σώνεις το μισό σου κεφάλι!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: