Σύνδεση

View Full Version : Παράκληση πρός διαχειριστές συζήτησης

lker
08/08/2007, 09:43
Πρώτα από όλα να ζητήσω συγνώμη από τον Adventure-R για την ενόχληση! Ξέρει αυτός...Τα βρήκα man αφού έψαξα έτσι πως έπρεπε.

Στο θέμα μας τώρα
Παρακαλώ τους κυρίους Διαχειριστές της συζήτησης εαν εφικτό να ενοποιήσουν τα παρακάτω ποστ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26901

και

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=29430

μιας και το ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου, με θέμα TIGER 2006 - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Επίσης δηλώνω την επιθυμία μου αν αυτό γίνει αποδεκτό, το ποστ αυτό να γίνει sticky σαν ένδειξη συμπαράστασης της συγκεκριμένης μοτοσικλετιστικής κοινότητας στο δικαστικό αγώνα που έχω ξεκινήσει ενάντια στις συγκεκριμένες εταιρίες (TRIUMPH MOTORCYCLES L.T.D. και στην ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε.) για αποδεδειγμένο και συνομολογημένο κατασκευαστικό ελλάτωμα, αλλά και πρός ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου μοτοσικλετιστή!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μετά τιμής
Λευτέρης Κεραμίδας

sniper
08/08/2007, 23:55
ΟΚ για την συγχώνευση...

για τα υπόλοιπα....

lker
09/08/2007, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΟΚ για την συγχώνευση...
για τα υπόλοιπα....

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση ειδικά τέτοιες μέρες!

Όσο για τα υπόλοιπα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς με τις τελίτσες ... δε ζητώ από κανένα να υιοθετήσει τα γραφόμενά μου...είναι απλά πληροφορία...εγώ και μόνο εγώ είμαι υπέυθυνος για το περιεχόμενο αυτής...ότι περιγράφει το πόστ μου είναι ΑΛΗΘΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χωρίς ίχνος δόλου ή προσπάθειας να συκοφαντίσω / δυσφημίσω κανένα και ειδικότερα να θέσω συνένοχους σε αυτό μία ολόκληρη κοινότητα .... απλά ζήτησα το αυτονόητο ... τη συμπαράσταση μοτοσικλετιστών προς μοτοσικλετιστή μιας και τέτοια θέματα δεν αφορούν μόνο τον εαυτό μας αλλά όλους ... και για να είμαι ειλικρινής λυπάμαι πολύ που μου την αρνείστε! Ίσως εσείς να μην καταλαβαίνετε τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί μέχρι και να εκμεταλευτούν αυτή την κίνηση, όπως άλλωστε έχουν εκμεταλευτεί στο παρελθόν άλλα γραφόμενα αυτού του forum !!!

Φιλικά
Λευτέρης Κεραμίδας