Σύνδεση

View Full Version : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

TATAR
09/08/2007, 16:01
Αθήνα

Το δεξί του πόδι έχασε 17χρονος εξαιτίας κωλυσιεργίας και γραφειοκρατίας των υπηρεσιών υγείας.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Δικαίων Έβρου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο η μεταφορά του καθυστέρησε, καθώς δεν υπήρχε συνοδός γιατρός.

Όταν με καθυστέρηση έφτασε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διαπιστώθηκε πως και οι τέσσερις αγγειοχειρουργοί έλειπαν με άδεια.

Με 12 ώρες καθυστέρηση ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου ύστερα από πολύωρη επέμβαση οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πλέον πολύ αργά, με αποτέλεσμα το αγόρι να χάσει το πόδι του.

Newsroom ΔΟΛ

Απο την άλλη μερια ολοι θα ακούγατε επί μέρες για το αποτέλεσμα της βιοψίας, τα ιατρικά συμβούλια με ξένους καθηγητές που ήλθαν στην Ελλάδα, την μεταμόσχευση ήπατος που συνέστησε ο επιστήμων, την επίσκεψη Αλαβάνου και το ταξίδι στο Μαϊάμι!!

Συνεπώς αβασάνιστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ολοι οι Έλληνες πολίτες τυγχάνουν της ιδίας αντιμετωπίσεως ΚΑΙ στα θέματα υγείας.

Είμαι υπερήφανος :mad: :mad: που είμαι πολίτης αυτής της χώρας!!!

THEOD
09/08/2007, 16:15
Πες μας ότι πρώτη φορά το βλέπεις να τρελλαθούμε τελείως....

Αλλά τι περιμένεις από μια χώρα που από την μια οι πολιτικοί της σκίζουν τα ιμάτιά τους για το πόσο καλή δουλειά κάνουν στο σύστημα υγείας, και από την άλλη στην πρώτη στραβή που θα τύχει στους ίδιους την κάνουν για τα..."εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού"... παρ' όλο που η αντιμετώπισή τους εδώ σαφώς δεν θα είχε καμμιά σχέση με αυτήν του απλού πολίτη...

Για κάνε μια ιστορική αναδρομή... Πόσοι πολιτικοί έχουν εγχειριστεί στην Ελλάδα τα τελευταία ας πούμε 20 χρόνια ??? Δεν φέρω καμμιά ευθύνη για την απογοήτευση και την αηδία που θα νοιώσεις...

Cpt. Haddock
09/08/2007, 16:16
Ασχέτως του γεγονότος (που τα πράγματα ειναι όπως τα λεει ο Tatar), θα περιμενα ο αρχιεπίσκοπος να αφεθεί στα χέρια του θεού και όχι στης επιστήμης που πολλάκις καταδικάζει

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

AFTER
09/08/2007, 16:21
Eχει μαλλιασει η γλωσσα μου

Προσεξτε που θα ριξετε την ψηφο στις επομενες εκλογες

slacker
09/08/2007, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασχέτως του γεγονότος (που τα πράγματα ειναι όπως τα λεει ο Tatar), θα περιμενα ο αρχιεπίσκοπος να αφεθεί στα χέρια του θεού και όχι στης επιστήμης που πολλάκις καταδικάζει

Ασε μην πιάσουμε τον Αρχιεπίσκοπο τώρα. Δεν είπε ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει; Ας μας πει λοιπόν τι τύπο ηπατίτιδας είχε κολλήσει; Πώς τον κόλλησε τον συγκεκριμένο τύπο; ;)

McGyver
09/08/2007, 16:23
ο αρχιεπίσκοπος να αφεθεί στα χέρια του θεού

Δε συμφέρει ρε, εκεί έχει καλά κονέ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rsp
09/08/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Eπειδη εχει μαλλιασει λοιπον η γλωσσα σου να το λες, δεν μας λες και την δικια σου προταση....:confused:

VanDiemen
09/08/2007, 17:43

Ναι! Διαφώτισέ μας..

MikeG
09/08/2007, 17:48
Υπάρχει δηλαδή ένα κόμμα που αν το ψηφίσουμε πιστεύετε ότι δε θα έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα & ακόμα χειρότερα? Όλοι τους όσοι θέλουν να μπουν σε αυτή τη βουλή είναι λαμόγια!
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :mad: :mad:

zephyr1
09/08/2007, 17:52
Πως γινεται ρε π@υστη μου να ειμαστε ολοι τοσο γατοι και να μας κυβερναν αυτα τα γουρουνια?

Καλα ρε εσεις δεν ψηφιζεται?:confused:

zephyr1
09/08/2007, 17:53
Μαλλιασμενη Γλωσσα και εγω περιμενω.:D

AFTER
09/08/2007, 18:15
Εγω θα σας πω τι θα ψηφισετε?

Εγω απλα δεν δεχομαι εδω και 50 χρονια, να ειναι μονο 3 τα κομματα που μονοπολουν τις εκλογες, και 2 τα ονοματα αντιστοιχα
Καιρος να βγει και καποιος αλλος, εκτος και αν εχουμε ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

AFTER
09/08/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Υπάρχει δηλαδή ένα κόμμα που αν το ψηφίσουμε πιστεύετε ότι δε θα έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα & ακόμα χειρότερα? Όλοι τους όσοι θέλουν να μπουν σε αυτή τη βουλή είναι λαμόγια!
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :mad: :mad:

Αυτο οντως ισχυει, αλλα αν 2 κομματα εχουν κανει την βουλη τσιφλικι τους, τοτε καταλαβαινεις τι ΑΚΟΜΑ μπορει να γινει

Και αν δεν καταλαβατε, δεν προσπαθω να προωθησω τον κουμουνισμο, ισα ισα ειμαι αντιθετος ΚΑΙ σε αυτη την παραταξη

zephyr1
09/08/2007, 18:32
Εγω θα σας πω τι θα ψηφισετε?

Why not?

Και αν δεν καταλαβατε, δεν προσπαθω να προωθησω τον κουμουνισμο, ισα ισα ειμαι αντιθετος ΚΑΙ σε αυτη την παραταξη

Το χειροτερο ειναι οτι φοβομαστε ολοι να προτεινουμε κατι γιατι θα μας ριξουν μια ταμπελα και μετα καλυνηχτα σας , ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ.

Και να πω για επιλογες που εχουμε οουυυ ενα καρο.

Εγω παντως χρονια τωρα δεν παταγα μετα καταλαβα οτι ειναι μ@λ@κια και ψηφιζα κομματα στυλ αντικαπιταλιστικη συμμαχια κτλ.
Τωρα θα ψηφισω συνασπισμο μονο και μονο αμα το κανουν καποιες χιλιαδες κοσμου οι στανταρακιδες θα τα δουνε ολα.

Βαλτε μου ταμπελα ρεεεεε:mad:

MikeG
09/08/2007, 18:40
Παιδιά δεν αναφέρθηκα μόνο σε αυτά τα 3 κόμματα που είναι συνεχώς στη βουλή.Αναφέρομαι σε όλα όσα κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές! Είτε λέγεται Αντικαπιταλιστική Συμμαχία, είτε ΜΛ κκε είτε οτιδοίποτε! & το αρνητικό είναι ότι δε βλέπεις καμιά νέα προσπάθεια. & όχι κάποιον απλά μέσα σε ένα ήδη τελιωμένο κόμμα, αλλά μια ομάδα ανθρώπων που έχουν να ΠΟΥΝ κάτι.

:yuck: :yuck:

TATAR
09/08/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Why not?

Το χειροτερο ειναι οτι φοβομαστε ολοι να προτεινουμε κατι γιατι θα μας ριξουν μια ταμπελα και μετα καλυνηχτα σας , ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ.

Και να πω για επιλογες που εχουμε οουυυ ενα καρο.

Εγω παντως χρονια τωρα δεν παταγα μετα καταλαβα οτι ειναι μ@λ@κια και ψηφιζα κομματα στυλ αντικαπιταλιστικη συμμαχια κτλ.
Τωρα θα ψηφισω συνασπισμο μονο και μονο αμα το κανουν καποιες χιλιαδες κοσμου οι στανταρακιδες θα τα δουνε ολα.

Βαλτε μου ταμπελα ρεεεεε:mad:

...............την επίσκεψη Αλαβάνου και το ταξίδι στο Μαϊάμι!!

zephyr1
09/08/2007, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
...............την επίσκεψη Αλαβάνου και το ταξίδι στο Μαϊάμι!!

Your turn now.:lol:

TATAR
10/08/2007, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Your turn now.:lol:
:beer: :beer:

CIRUS
10/08/2007, 08:24
ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@ΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΣΟΥ!!!!:rotflmao: :rotflmao:

sober
10/08/2007, 08:37
Λευκο....ΟΛΟΙ λευκο....

Τι 8α μας κανουν???:smokin:

odt
10/08/2007, 08:45

εκτος και αν εχουμε ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

:nono: :nono: ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

Στην Βασιλευομένη Δημοκρατεία ο Βασιλιάς παίζει το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατείας, ορίζει κυβερνήσεις, κάνει εγκαίνεια (και άλλα σημαντικά πράγματα), αλλά υπάρχει Δημοκρατία...

Είδες εσύ πουθενά Δημοκρατία? Νιώθεις ότι αποφασίζεις για κάτι? Σου έχει ζητήσει ποτέ κανένας τη γνώμη σου για κάποιο κοινωνικό ή πολιτικό θέμα και να δεις ότι έπιασε τόπο...?

Δεν είσαι τελείως αμμέτοχος σε όλες τις εξελίξεις...?? όχι γιατί δεν γουστάρεις, αλλά γιατί συνήθως γίνονται νύχτα ή απλά γίνονται και εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να τις κοιτάς?

Είδες ποτέ να γίνεται να γίνεται κανένα σοβαρό δημοψήφισμα....για κάποιο σοβαρό θέμα?

Άρα, τι Δημοκρατία και π@π@ριες...Βασιλεία έχουμε :wave2:

AFTER
10/08/2007, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt

Είδες ποτέ να γίνεται να γίνεται κανένα σοβαρό δημοψήφισμα....για κάποιο σοβαρό θέμα?

6 χρονια που ημουν στην Ιταλια, γινοντουσαν συνεχεια referendum(δημοψηφισμα)
Εδω δεν θυμαμαι να εχει γινει ποτε κατι

Αποφασιζουμε και διαταζουμε

Εγω τελος, οποιον δω να ξαναψηφιζει ενα απο τα 2 κομματα, θα τρωει πολυ κραξιμο
Ηδη σε οικογενειακο τραπεζι, εκραξα θειους θειες κτλ

zephyr1
10/08/2007, 09:13
Εγω τελος, οποιον δω να ξαναψηφιζει ενα απο τα 2 κομματα, θα τρωει πολυ κραξιμο

Τον idi το εκραξες?:confused:

:lol: :rotflmao: :wave2:

Cpt. Haddock
10/08/2007, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Λευκο....ΟΛΟΙ λευκο....

Τι 8α μας κανουν???:smokin:

Θα συμφωνούσα, εάν η λευκή ψήφος μετρούσε κανονικά...

Τώρα απλά αφαιρείται απο το pool....

Κοινώς είναι σα να μην ψήφισες...

:sick: :sick: :sick:

odt
10/08/2007, 09:23

Αυτό δεν είναι και τόσο κακό μιας και οι θείοι και οι θείες είναι της παλιάς εποχής...έτσι έχουν μάθει...

Το κακό είναι πως χρειάζεται να κράζεις φίλους και φίλες...

Είμαστε πολύ πίσω ρε φούστη μου :sick:

AFTER
10/08/2007, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Αυτό δεν είναι και τόσο κακό μιας και οι θείοι και οι θείες είναι της παλιάς εποχής...έτσι έχουν μάθει...

Το κακό είναι πως χρειάζεται να κράζεις φίλους και φίλες...

Είμαστε πολύ πίσω ρε φούστη μου :sick:

Eτσι εχουν μαθει και τα παιδια τους ομως, απο αυτους
Να ειναι της αρπαχτης και της ευκολης λυσης

Βλεπω κατι φιλους φιλων που ειναι στην ΔΑΠ και στην ΠΑΣΦΠ, και εχουν μια πορωση που πεφτει ξυλο συνεχεια
Ουτε που ξερουν τι ακριβως γινεται ''εκει εξω'' και αυτοι σκοτωνονται μεταξυ τους

Ο ανθρωπος 50% γεννιεται και 50% γινεται, ας αποτρεψουμε το δευτερο τουλαχιστον, απο τα λαμογια γονεις τους

AFTER
10/08/2007, 09:31
Θα συμφωνούσα, εάν η λευκή ψήφος μετρούσε κανονικά...

Τώρα απλά αφαιρείται απο το pool....

Κοινώς είναι σα να μην ψήφισες...

:sick: :sick: :sick:

Βασικα η μεγαλυτερη μαγγια, ειναι η γενικη ΑΠΟΧΗ απο τις καλπες

Αλλα βλεπεις στην Ελλαδα, ακομα ειναι υποχρεωτικη η ψηφος

Λευκο δεν αξιζει, οπως ειπε και ο captain Jack Sparow

costas81
10/08/2007, 12:20
Βασικα η μεγαλυτερη μαγγια, ειναι η γενικη ΑΠΟΧΗ απο τις καλπες

Αλλα βλεπεις στην Ελλαδα, ακομα ειναι υποχρεωτικη η ψηφος

Λευκο δεν αξιζει, οπως ειπε και ο captain Jack Sparow

και δεν ειναι και λυση.
Δεν υπαρχει ενα κομμα το οποιο πραγματικα να μπορει να αλλαξει κατι!

Και γω συνασπισμο!Μόνο και μόνο επειδη και οι άλλοι που ειναι πάνω δεν ειναι καλύτεροι και επειδή ο Αλαβάνος δείχνει να διαφέρει λίγο από τπυς υπόλοιπους.
Είναι και που δεν θελω να παει χαμένη η ψήφος μου ρίχνοντας το ακυρο η λευκό.

alximistis
10/08/2007, 12:25
Δεν είναι τα κόμματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Ξυπνάτε!!!
Τα κόμματα υπάρχουν για να υπηρετούν το λαό και ΒΓΑΙΝΟΥΝ από το λαό.
Επομένως δεν είναι τα κόμματα που δεν μπορούν να κάνουν τις αλλαγές είναι η κοινωνία! Είμαστε εμείς που δεν προχωράμε μπροστά!!!
Εμείς ευθυνόμαστε για την κατάντια αυτή ΚΑΙ για τον κάθε άνθρωπο που χάρη ενός σαθρού συστήματος χάνει κάποιο μέλος του.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο... αν ξυπνήσουμε μονομιάς θα έρθει ΟΝΤΩΣ ανάποδα ο ντουνιάς... :(

ggs
10/08/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Επομένως δεν είναι τα κόμματα που δεν μπορούν να κάνουν τις αλλαγές είναι η κοινωνία! Είμαστε εμείς που δεν προχωράμε μπροστά!!!
Εμείς ευθυνόμαστε για την κατάντια αυτή ΚΑΙ για τον κάθε άνθρωπο που χάρη ενός σαθρού συστήματος χάνει κάποιο μέλος του.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο... αν ξυπνήσουμε μονομιάς θα έρθει ΟΝΤΩΣ ανάποδα ο ντουνιάς... :(

Το να λέμε οτι ευθύνόμαστε εμείς και οχι οι κυβερνήσεις ...βολεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τις κυβερνήσεις τις οποίες ,ναι μεν, τις έχουμε εκλέξει εμείς ,αλλά η μεγάλη πληοψηφία δεν ψηφίζει με βάση κάποια ιδεολογία αλλά με βάση την κάλυψη βασικών αναγκών όπως ειναι η εργασία κ.λ.π.
Οταν,λοιπόν οι πολιτικοι τάζουν διορισμούς ,διαμεσολαβήσεις και ευκολίες στον κόσμο ,με την προηπόθεση να τους ψηφίσει (και εχουν φτιάξει και τον μηχανισμό ετσι ωστε να τα ελεγχουν) τότε δεν ευθύνεται αυτος που εκβιαζεται αλλά αυτος που εκβιάζει...

alximistis
10/08/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Το να λέμε οτι ευθύνόμαστε εμείς και οχι οι κυβερνήσεις ...βολεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τις κυβερνήσεις τις οποίες ,ναι μεν, τις έχουμε εκλέξει εμείς ,αλλά η μεγάλη πληοψηφία δεν ψηφίζει με βάση κάποια ιδεολογία αλλά με βάση την κάλυψη βασικών αναγκών όπως ειναι η εργασία κ.λ.π.
Οταν,λοιπόν οι πολιτικοι τάζουν διορισμούς ,διαμεσολαβήσεις και ευκολίες στον κόσμο ,με την προηπόθεση να τους ψηφίσει (και εχουν φτιάξει και τον μηχανισμό ετσι ωστε να τα ελεγχουν) τότε δεν ευθύνεται αυτος που εκβιαζεται αλλά αυτος που εκβιάζει...

ΜΟΝΟ τις έχουμε εκλέξει; Δεν τις έχουμε στηρίξει; Δεν έχουμε υποστηρίξει και "σπρώξει" υποψήφιους και κόμματα;
Και η κάλυψη βασικών αναγκών όπως λες... από που προέρχεται; Γιατί πας στον υπουργό και τον κομματάρχη να βρεις δουλειά; Γιατί εμπιστεύεσαι το μέλλον σου σε αυτούς; Και γιατί δεν απαιτείς κάτι καλύτερο;
ΔΕΝ έφτιαξαν αυτοί τον μηχανισμό φίλε. Αυτοί τον τελειοποίησαν! Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα. Από την εποχή που γυρνούσαν στα χωριά και έλεγαν "και παιδιά θα σας κάνουμε" και τους πιστεύαμε.
Τους αφήνουμε να τάζουν γιατί έχουμε βολευθεί σε αυτό.
Άστο... το έχω ψάξει πάρα πολύ. όσο πιο πολύ "κατεβαίνεις" και κάνεις ερωτήσεις τόσο αντιλαμβάνεσαι πως η ευθύνη η τεράστια είναι η δική μας. :(

ggs
10/08/2007, 13:01
Και η κάλυψη βασικών αναγκών όπως λες... από που προέρχεται; Γιατί πας στον υπουργό και τον κομματάρχη να βρεις δουλειά; Γιατί εμπιστεύεσαι το μέλλον σου σε αυτούς; Και γιατί δεν απαιτείς κάτι καλύτερο;
:(

..γιατί φίλε μου (και το ενοώ το φίλε μου...) υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ και ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ των εργαζομένων εκει έξω...Οπότε,το όνειρο του κάθε Ελληνα για δουλειά ,τα τελευταία 100 χρόνια,είναι να ανοίξει μια πόρτα στο ΔΗΜΟΣΙΟ.Και τα κλειδια τα εχουν οι πολιτικοί...

Τους αφήνουμε να τάζουν γιατί έχουμε βολευθεί σε αυτό.
. :(

Οσοι δεν είχαν-έχουν "βολευθεί" ήταν - είναι πάντα κυνηγημένοι-περιθωριοποιημένοι από το εκάστοτε κράτος-παρακράτος-μηχανισμούς ασφαλείας κ.λ.π. με την κατηγορία του "προδότη","συμμορίτη","αριστερού","αναρχικού","τρομοκράτη","αντικοινονικού" κ.λ.π. ανάλογα την εποχή...

Τελός πάντων ,δεν θέλω να φανεί σαν αντιπαράθεση...

Ισως,πρέπει να καταλάβουμε οτι η Δημοκρατία στην Ελλαδα (σε σχέση με άλλες ευρωπαικές χώρες)ειναι ακόμη βρέφος...(περίπου 30 χρονών)...που θα παει θα μεγαλώσει (ελπιζω) :wave2:

alximistis
10/08/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
..γιατί φίλε μου (και το ενοώ το φίλε μου...) υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ και ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ των εργαζομένων εκει έξω...Οπότε,το όνειρο του κάθε Ελληνα για δουλειά ,τα τελευταία 100 χρόνια,είναι να ανοίξει μια πόρτα στο ΔΗΜΟΣΙΟ.Και τα κλειδια τα εχουν οι πολιτικοί...

Κι άλλαξε το δημόσιο με άλλες δουλειές αλλά η νοοτροπία παρέμεινε η ίδια. :(

Οσοι δεν είχαν-έχουν "βολευθεί" ήταν - είναι πάντα κυνηγημένοι-περιθωριοποιημένοι από το εκάστοτε κράτος-παρακράτος-μηχανισμούς ασφαλείας κ.λ.π. με την κατηγορία του "προδότη","συμμορίτη","αριστερού","αναρχικού","τρομοκράτη","αντικοινονικού" κ.λ.π. ανάλογα την εποχή...

Ε όχι οκ. Κάποια χρόνια ίσχυε αυτό αλλά όχι πια. Ευτυχώς κάτι επιτεύθη. :)

Τελός πάντων ,δεν θέλω να φανεί σαν αντιπαράθεση...

Ισως,πρέπει να καταλάβουμε οτι η Δημοκρατία στην Ελλαδα (σε σχέση με άλλες ευρωπαικές χώρες)ειναι ακόμη βρέφος...(περίπου 30 χρονών)...που θα παει θα μεγαλώσει (ελπιζω) :wave2:

Όντως είναι νέα-πολύ νέα η δημοκρατία μας αλλά θέλει τόλμη για να πάει πιο μπροστά.
Μην αγχώνεσαι περί αντιπαράθεσης. Μια χαρά είναι και αυτή. :)

ggs
10/08/2007, 13:15
Όντως είναι νέα-πολύ νέα η δημοκρατία μας αλλά θέλει τόλμη για να πάει πιο μπροστά.
Μην αγχώνεσαι περί αντιπαράθεσης. Μια χαρά είναι και αυτή. :)

ΟΚ
:beer: :beer: :beer:

blueblack
10/08/2007, 16:17
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ......................ΕΛΛΗΝΕΣ..............

Τά μικρά κόμματα έξαφανίστηκαν γιατί τά ...ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ.....
άντελήφθησαν ότι έξω άπό τό μαντρί τούς τρώει ό λύκος καί δέν
έχει μαρμάγκα.........!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.........δέν κατάλαβα άκόμα..!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ....?????
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ....??????
ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΗΜΜΑΤΑ....???????????
ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΝΟ........???????????????

Πείτε μου σάς παρακαλώ....!!!!!!!!!!

Είναι καιρός τό παραμύθι τής άνασφάλειας τής..............

ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.............νά τελειώσει.......

Τό ή έγώ ή τά τάνκς πού είπε κάποιος κάποτε...........φτάνει.....!!!!!!!!!

Άς βγεί μιά κυβέρνηση πού έπιτέλους ........
ΜΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 151........μέσα στή βουλή.......!!!!!!!!

Καί γιά νά γίνει αύτό φίλοι ένας τρόπος ύπάρχει........ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...
Έπιτέλους νά έλέγχονται γιά τά αίσχη τους καί τήν άναισχυντία τους....!!!!!!!

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ...........ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ....!!!!!!!!

50%-50%............
Πάλι Φιλιππίδη ......

:wave2:

l@gos
10/08/2007, 17:28

++++..........
απλα αυτο κ τπτ αλλο......
με καλυψες...

zzr2005
10/08/2007, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.........δέν κατάλαβα άκόμα..!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ....?????
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ....??????
ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΗΜΜΑΤΑ....???????????
ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΝΟ........???????????????

επιλέγω το 2 και το 3......:D

ο δικομματισμός ειναι φυτεμένος στο DNA τού ελληνα ....

να μην ξεχνάμε για πόσα χρόνια ειχαμε χωριστεί σε βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς και που μας οδήγησε αυτό....
εεε κάπως έτσι πάει το πράγμα....
ήμαστε ένας λαός με άρρωστη νοοτροπία....
οι ίδιοι πλημμυροπαθείς-πυροπαθείς κτλ που βρίζουν τώρα την Κυβέρνηση αυτή θα την ψηφίσουν.....
αυτοί που χτες καίγανε εκτάσεις για να χτίσουν αυθαίρετα τώρα διαμαρτύρονται γιατί τους κάψανε το σπίτι κάποιοι άλλοι που ήθελαν αυθαίρετο παραδίπλα ....(φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλους)...
οι βοσκοί που καθημερινά βάζουν σε κίνδυνο το δάσος με τη συμπεριφορά τους κατακεραυνώνουν τους πυροσβέστες που πάνε να σβήσουν τη φωτιά....που πολύ πιθανό να την έβαλαν οι ίδιοι οι βοσκοί.....
κτλ κτλ...

και αυτός που ψάχνει για γιατρό κατακεραυνώνει τον γιατρό που πήρε άδεια και όχι την κυβερνητική πολιτική που δεν επανδρώνει τα νοσοκομεία.....
στην τηλεόραση άκουσα το καλύτερο....έλειπε λέει και ο χειρούργος και ο ειδικευόμενος.....λες και υπήρχε περίπτωση να μείνει πίσω ο ειδικευόμενος και να κάνει επέμβαση σε αγγεία μόνος του.....:eek:

οπότε και πάλι δαγκωτό στα δύο μεγάλα κόμματα.....
ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣ που λέει και ο Τζιμάκος....

:wave2: :wave2:

ermis21
11/08/2007, 20:24
Άξιοι της μοίρας μας είμαστε. Όπως είπε και ο Αλχημιστής όσο και να παραπονιόμαστε ουσιαστικά είμαστε όλοι βολεμένοι από αυτή την κατάσταση. Αλλού θα είχανε πάρει τα όπλα και θα είχανε βγεί στους δρόμους από πιό νωρίς...

αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε το μήνυμα ακόμα και εγώ που δεν θα έχω στηρίξει το σύστημα με την ψήφο μου θα έχω τύψεις.

siakattackj
11/08/2007, 20:49
εύχομαι να πεθάνει ο χριστόδουλος με πολύ πονο......

alximistis
11/08/2007, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
εύχομαι να πεθάνει ο χριστόδουλος με πολύ πονο......

Ώπα φίλε όχι ρε συ. Πραγματικά κακό αυτό που λες. :(
Τον αντίπαλο κι εχθρό μου τον θέλω δυνατό! Δεν θέλω να "χαθεί" για να πω ότι έκανα κάτι ούτε θέλω να πέσω στην παρακμή να το εύχομαι.
Η ανθρώπινη ζωή γενικά η ζωή είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Όχι τέτοια πράγματα. Μην γίνουμε χειρότεροι από αυτό που πολεμάμε. :)

PortisHead
12/08/2007, 00:04
Ο Alchimistis τα ειπε ΟΛΑ !

Εξάλλου το ειχε πει και ο Αριστοτελης.....
ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ

;)

HateNord
12/08/2007, 00:33
Εν κατακλείδι...ποιός είναι ίσος με ποιόν ???

lampros_fazer
12/08/2007, 03:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και επειδή ο Αλαβάνος δείχνει να διαφέρει λίγο από τπυς υπόλοιπους.

Ναι,είναι ο πλουσιότερος απ'όλους..

siakattackj
12/08/2007, 09:44
Ώπα φίλε όχι ρε συ. Πραγματικά κακό αυτό που λες. :(
Τον αντίπαλο κι εχθρό μου τον θέλω δυνατό! Δεν θέλω να "χαθεί" για να πω ότι έκανα κάτι ούτε θέλω να πέσω στην παρακμή να το εύχομαι.
Η ανθρώπινη ζωή γενικά η ζωή είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Όχι τέτοια πράγματα. Μην γίνουμε χειρότεροι από αυτό που πολεμάμε. :)

Kαλά πάω πάσο.....:smilea:

power hornet
12/08/2007, 09:49
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο... αν ξυπνήσουμε μονομιάς θα έρθει ΟΝΤΩΣ ανάποδα ο ντουνιάς... :( σωστος και να προσθεσω και οτι εμεις φταιμε οταν δεν κανουμε απεργιες για να μην χασουμε το μεροκαματο,οταν αλλοι κανουν απεργιες και αντι να κατεβεις κατω στο κεντρο να φωναξεις και να διαδηλωσεις εσυ πας στην καφετερια να πιεις το καφεδακι σου,οταν εισαι απεργοσπαστης.μας εχουν κανει αμερικανακια,κουτοχορτο μασαμε πλεον ρομποποτακια ουτε αντιδραμε πλεον ουτε τιποτα που τα παλια χρονια κατεβαινανε οι οικοδομοι σε πορειες και ψηλωνανε τα πλακακια και τα ριχνανε στους μπατσους.
αυτα δυστηχως δεν υπαρχουν πλεον γιατι στις οικοδομες δουλευουν αλβανοι,ρουμανοι και καθε κωλοφαρα και γινοντε αφεντικα που σε λιγο θα δουλέυουμε για εκεινους και ξερετε γιατι η σκατονεολεα μας κοιτα το ευκολο χρημα πανε οι χειρονακτικες δουλειες,κοιτανε να γινουν οτι σκατα που δειχνουν οι τηλεωρασεις που προοθουν βρε ουστ γαμωτο συγχυστηκα.
αλλα ετσι αξιοι της μοιρας μας ειμαστε σε μερικα χρονια θα μας κυβερνανε αλβανοι,τι νομιζετε οτι ερχονται εδω ξεσκιζοντε να κανουν παιδια να τα βαπτιζουν και να γινοντε χρηστιανοι ορθοδοξοι για να αφομιωθουν σιγα σιγα και να γινοντε ελληνες,που να τους γαμηθει το σπιτι τους γαμω την κωλοφαρα τους.

VanDiemen
13/08/2007, 12:44
Ένα μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα, είναι ενταγμένο σε κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα και με παρωπίδες πιστεύει ότι λέει ο αρχηγός (όταν αναφέρεται ο "αρχηγός" του είτε με το όνομά του, είτε με την ιδιότητά του, π.χ. "ο πρόεδρος", το μάτι γυαλίζει, επιδιώκει να είναι όρθιος και η φωνή του μοιάζει με του Νταλάρα σε ισπανική μπαλλάντα). Σ' αυτό το ποσοστό εντάσσονται συνήθως αυτοί που έχουν εξυπηρετηθεί με παράνομο τρόπο, από πολιτικούς του κόμματος στο οποίο ανήκουν, έχουν παρακάμψει νόμους, κανόνες, προτεραιότητες, σειρές.. Και το χειρότερο είναι πως πραγματικά πιστεύουν ότι είναι αδικημένοι, ότι είναι πιο σωστοί και ηθικοί από άλλους που έχουν κάνει χειρότερα!
Ένα πάλι μεγάλο ποσοστό, (αλλά μικρότερο από το προηγούμενο), ναι μεν βλέπει και καταλαβαίνει τα γνωστά (που λένε όλοι και αμπελοφιλοσοφούν ατέλειωτες ώρες για το ότι κι οι δυο είναι το ίδιο κ.λπ. κ.λπ. κ.λζζζζζζζζζζζζζζζζ :o <-- να τι μου προσέφεραν τα κόμιξ που γκρίνιαζε η μάνα μου! Μπορώ να εκφραστώ καλύτερα σε πολιτικές συζητήσεις! Κι αυτό ήταν μόνο ένα μικρό παράδειγμα. Αν ανάψουν τα αίματα θα χρησιμοποιήσω ολόκληρο τον γλωσσικό πλούτο που αποκόμισα "ζβιιιινν, γκαμπαντάγκ, ζντουπ" κ.ά.), αλλά πάλι ψηφίζουν ένα από τα δυο κόμματα γιατί (Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ και δίνω σ' αυτούς το περισσότερο δίκιο!), πιστεύουν ότι (μια που είστε λίγο πολύ όλοι της γενιάς που μεγάλωσε με χάρυ κλυν και αναφέρθηκε και προηγουμένως) το κόμμα στο οποίο ρίχνουν την ψήφο τους, θα κάνει το μικρότερο κακό!
Την τρίτη κατηγορία, που προφανώς είναι η μικρότερη, την απαρτίζουν αυτοί που πιστεύουν πως θα γίνει ένα μαγικό και οι δυο παραπάνω κατηγορίες θα συνετιστούν, πως έχουν τόση πειθώ που θα καταφέρουν με τον προφορικό λόγο σε μια τηλεοπτική συζήτηση, με το γραπτό λόγο σε ένα μοτοσυκλετιστικό forum, ή με το ξύλο σε πορείες, σπάζοντας ότι βρίσκεται μπροστά τους, να κάνουν όλους τους υπόλοιπους να ξυπνήσουν επιτέλους και να δουν πόσο "άδικο" έχουν που δεν ψηφίζουν αυτό που υποστηρίζουν οι ίδιοι (και που φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστέψουμε πως κι αυτοί δεν είναι τα ίδια κουμάσια). Αυτή είναι η κατάσταση τη σήμερον στην Ελλάδα.
Με το υπάρχον πολιτικό σύστημα δε μπορεί να είναι διαφορετική! Είναι δημοκρατία το πολίτευμά μας; Φυσικά και όχι. Τα κόμματα το εξασφαλίζουν αυτό! Όταν το κόμμα αποφασίζει ποιους από τους υποψηφίους θα εντάξει υπό την προστασία του, στην ουσία επιλέγει το ίδιο (λίγα άτομα που λαμβάνουν τις αποφάσεις δηλαδή), ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος των ψηφοφόρων μιας περιοχής στη βουλή. Αν ένας υποψήφιος κατεβεί ανεξάρτητος, πάαααρα πολύ σπάνια θα εκλεγεί! Κι αυτό, είτε επειδή θα είναι πάαααρα πολύ πλούσιος, ώστε να μπορέσει να προβάλλει τον εαυτό του (πράγμα σπάνιο για μη ενταγμένο σε κάποιο κόμμα), είτε επειδή το κόμμα στο οποίο ανήκει, επέλεξε κάποιον άλλο, ενώ ο ίδιος είχε ήδη μια ιστορία (γεμάτη ρουσφέτια, διευκολύνσεις κάθε είδους κ.λπ. κ.λπ. με αποτέλεσμα να έχει ένα μεγάλο κοπάδι πιστών ψηφοφόρων! Αν διαλύονταν με κάποιο τρόπο τα κόμματα, αν, αν, αν (Σκέψου κι εσύ ένα "αν"! Θα σ' αρέσει!)..
Τέλος πιστεύει κανένας πως δεν είναι φακελωμένος; Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να μας φακελώσουν! Καραείμαστε και όποιος πιστεύει πως κρύβοντας το ονοματεπώνυμό του εδώ μέσα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος, πως μπορεί να λέει τη γνώμη του ελέυθερα, κοιμάται ύπνο βαθύ! Για να μη μιλήσω για κινητά και άλλες χιλιάδες υποθέσεις που κάνουμε καθημερινά όλοι (για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις αλλά καμμιά απόδειξη) θα σας πω ότι π.χ. πριν τις εκλογές του 2004 με πήραν από τη νεολαία ενός κόμματος και με διάφορες ερωτήσεις προσπαθούσαν να με ψυχολογήσουν και να ενημερώσουν ανάλογα το φάκελό μου. Κλείνοντάς τους το τηλέφωνο αγανακτισμένος, είμαι σίγουρος για το τι γράφτηκε (μην περιμένετε φυσικά να σας πω ποιο κόμμα ήταν, γιατί ορισμένοι εδώ μέσα ψοφάνε να μάθουν. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που επέμενε κάποιος σαν το μουλάρι, πως για να πω το αγαπημένο μου χρώμα, θα έπρεπε να πω πρώτα τι ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές. Αλλιώς, λέει, να σκάσω και να το βουλώσω)!

blueblack
15/08/2007, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ένα μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα, είναι ενταγμένο σε κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα και με παρωπίδες πιστεύει ότι λέει ο αρχηγός (όταν αναφέρεται ο "αρχηγός" του είτε με το όνομά του, είτε με την ιδιότητά του, π.χ. "ο πρόεδρος", το μάτι γυαλίζει, επιδιώκει να είναι όρθιος και η φωνή του μοιάζει με του Νταλάρα σε ισπανική μπαλλάντα). Σ' αυτό το ποσοστό εντάσσονται συνήθως αυτοί που έχουν εξυπηρετηθεί με παράνομο τρόπο, από πολιτικούς του κόμματος στο οποίο ανήκουν, έχουν παρακάμψει νόμους, κανόνες, προτεραιότητες, σειρές.. Και το χειρότερο είναι πως πραγματικά πιστεύουν ότι είναι αδικημένοι, ότι είναι πιο σωστοί και ηθικοί από άλλους που έχουν κάνει χειρότερα!
Ένα πάλι μεγάλο ποσοστό, (αλλά μικρότερο από το προηγούμενο), ναι μεν βλέπει και καταλαβαίνει τα γνωστά (που λένε όλοι και αμπελοφιλοσοφούν ατέλειωτες ώρες για το ότι κι οι δυο είναι το ίδιο κ.λπ. κ.λπ. κ.λζζζζζζζζζζζζζζζζ :o <-- να τι μου προσέφεραν τα κόμιξ που γκρίνιαζε η μάνα μου! Μπορώ να εκφραστώ καλύτερα σε πολιτικές συζητήσεις! Κι αυτό ήταν μόνο ένα μικρό παράδειγμα. Αν ανάψουν τα αίματα θα χρησιμοποιήσω ολόκληρο τον γλωσσικό πλούτο που αποκόμισα "ζβιιιινν, γκαμπαντάγκ, ζντουπ" κ.ά.), αλλά πάλι ψηφίζουν ένα από τα δυο κόμματα γιατί (Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ και δίνω σ' αυτούς το περισσότερο δίκιο!), πιστεύουν ότι (μια που είστε λίγο πολύ όλοι της γενιάς που μεγάλωσε με χάρυ κλυν και αναφέρθηκε και προηγουμένως) το κόμμα στο οποίο ρίχνουν την ψήφο τους, θα κάνει το μικρότερο κακό!
Την τρίτη κατηγορία, που προφανώς είναι η μικρότερη, την απαρτίζουν αυτοί που πιστεύουν πως θα γίνει ένα μαγικό και οι δυο παραπάνω κατηγορίες θα συνετιστούν, πως έχουν τόση πειθώ που θα καταφέρουν με τον προφορικό λόγο σε μια τηλεοπτική συζήτηση, με το γραπτό λόγο σε ένα μοτοσυκλετιστικό forum, ή με το ξύλο σε πορείες, σπάζοντας ότι βρίσκεται μπροστά τους, να κάνουν όλους τους υπόλοιπους να ξυπνήσουν επιτέλους και να δουν πόσο "άδικο" έχουν που δεν ψηφίζουν αυτό που υποστηρίζουν οι ίδιοι (και που φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστέψουμε πως κι αυτοί δεν είναι τα ίδια κουμάσια). Αυτή είναι η κατάσταση τη σήμερον στην Ελλάδα.
Με το υπάρχον πολιτικό σύστημα δε μπορεί να είναι διαφορετική! Είναι δημοκρατία το πολίτευμά μας; Φυσικά και όχι. Τα κόμματα το εξασφαλίζουν αυτό! Όταν το κόμμα αποφασίζει ποιους από τους υποψηφίους θα εντάξει υπό την προστασία του, στην ουσία επιλέγει το ίδιο (λίγα άτομα που λαμβάνουν τις αποφάσεις δηλαδή), ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος των ψηφοφόρων μιας περιοχής στη βουλή. Αν ένας υποψήφιος κατεβεί ανεξάρτητος, πάαααρα πολύ σπάνια θα εκλεγεί! Κι αυτό, είτε επειδή θα είναι πάαααρα πολύ πλούσιος, ώστε να μπορέσει να προβάλλει τον εαυτό του (πράγμα σπάνιο για μη ενταγμένο σε κάποιο κόμμα), είτε επειδή το κόμμα στο οποίο ανήκει, επέλεξε κάποιον άλλο, ενώ ο ίδιος είχε ήδη μια ιστορία (γεμάτη ρουσφέτια, διευκολύνσεις κάθε είδους κ.λπ. κ.λπ. με αποτέλεσμα να έχει ένα μεγάλο κοπάδι πιστών ψηφοφόρων! Αν διαλύονταν με κάποιο τρόπο τα κόμματα, αν, αν, αν (Σκέψου κι εσύ ένα "αν"! Θα σ' αρέσει!)..
Τέλος πιστεύει κανένας πως δεν είναι φακελωμένος; Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να μας φακελώσουν! Καραείμαστε και όποιος πιστεύει πως κρύβοντας το ονοματεπώνυμό του εδώ μέσα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος, πως μπορεί να λέει τη γνώμη του ελέυθερα, κοιμάται ύπνο βαθύ! Για να μη μιλήσω για κινητά και άλλες χιλιάδες υποθέσεις που κάνουμε καθημερινά όλοι (για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις αλλά καμμιά απόδειξη) θα σας πω ότι π.χ. πριν τις εκλογές του 2004 με πήραν από τη νεολαία ενός κόμματος και με διάφορες ερωτήσεις προσπαθούσαν να με ψυχολογήσουν και να ενημερώσουν ανάλογα το φάκελό μου. Κλείνοντάς τους το τηλέφωνο αγανακτισμένος, είμαι σίγουρος για το τι γράφτηκε (μην περιμένετε φυσικά να σας πω ποιο κόμμα ήταν, γιατί ορισμένοι εδώ μέσα ψοφάνε να μάθουν. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που επέμενε κάποιος σαν το μουλάρι, πως για να πω το αγαπημένο μου χρώμα, θα έπρεπε να πω πρώτα τι ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές. Αλλιώς, λέει, να σκάσω και να το βουλώσω)!

ΨΙΤ.............ΜΑΓΚΑ.....

Δέν μάς τά λές καλά......
Κατ'άρχήν ψάχτο καί θά δείς ότι ύπάρχουν καί άλλες κατηγορίες έκτός άπό τίς 3 πού άνέφερες..
Πιό πολύ σάν άπολογητικό ύπόμνημα μού φάνηκαν αύτά πού έγραψες.........
Τό γιατί καί τό διότι είσαι καί σύ μέσα σέ αύτό τό 85% τών ................,τών έν πάσει περιπτώσει ύγειώς κατά τήν άποψη σας σκεπτόμενων.....

Όταν θά άντιληφθείς ότι μπορείς νά κυβερνιέσαι..........
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ..........
έδώ είμαστε νά βρούμε τρόπους.......

Όταν θά καταλάβεις ότι πρέπει κάποιος όταν άσκεί έξουσία νά έλέγχεται καί όχι νά έχει
τό άπόλυτο,151 στή βουλή........
τότε πάλι έδώ είμαι νά τό συζητήσω.........

Σέ κάνανε νά νιώθεις άνασφάλεια ότι ,άν δέν τούς ....ΤΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ....
θά διαλύσει αύτός ό τόπος...???????

Θά σέ ένοχλούσε νά έχει 6-7 κόμματα στή βουλή καί ό μικρός νά έλέγχει τό μεγάλο
γιά όλες αύτές τίς ρεμούλες πού μέ τόσο έλαφρυά καρδιά παραβλέπεις άκολουθώντας τό
ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ....???????????

Γιά όλα αύτά πού καταπίνεις έχοντας γίνει ένας άδρανής συμμέτοχος έπειδή βόλεψε κάποιος τό παιδί σου βάζοντας το νά παίρνει μέ ύποαπασχόληση 400-500 εύρώ καί περιμένοντας
Ο ΘΕΟΣ.......τίς έπόμενες έκλογές νά σού ξαναανανεώσει.......ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.......???????????

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ............λοιπόν φιλαράκο..........

Άλλά γιά νάσαι έκεί πρέπει
πρώτα νά μήν κοροιδεύεις τόν έαυτό σου.........
δεύτερον νά έχεις κουλτούρα καί παιδεία άντίστοιχη.........
καί τρίτον καί σπουδαιότερον......
ΝΑΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.........ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ..........
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.......!!!!!!!!!!!

Καί μιά καί όπως είπες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΚΕΛΛΩΜΕΝΟΙ......
μή φοβάσαι.........
ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ............
έτσι κι άλλιώς στούς δυνατούς άνήκεις........ΕΚΤΟΣ ΑΝ........

θέλεις νά τόχεις δίπορτο............
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ...............μέ τούς μπλέ...!!!!!!
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.......μέ τούς πράσινους......!!!!!!!!!!!

Ξέρεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν....?????????????

:wave2

VanDiemen
15/08/2007, 09:34

................................................

Ψιτ! Μάγκα.... Δε διάβασα καν το γράμμα σου.. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά για ποιο λόγο το λέω και μην το παίζεις εξωγήινος. Αν δε βαριέμαι και έχω χρόνο μπορεί να το διαβάσω. Προληπτικά μόνο σου λέω πως είσαι πολύ ρομαντικός (για να μην πω κανένα πιο προσβλητικό επίθετο που θα αντικατοπτρίζει 100% εσένα και τους ομοιδεάτες σου) αν πιστεύεις πως με ότι κι αν γράψεις, όσα αυτοκίνητα κι αν σπάσεις, ακόμα και να αυτοπυρποληθείς στο σύνταγμα, θα καταφέρεις να πείσεις (κι αυτό το γράφω όπως το θες εσύ.."Επιβάλλεις" είναι η σωστή λέξη!) έναν, να ψηφίσει αυτό που θες εσύ!

Προς όλους τους υπόλοιπους: Να ένα εξαιρετικό παράδειγμα της τρίτης κατηγορίας.

Respect
15/08/2007, 09:55
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VanDiemen
15/08/2007, 10:02

Κατ'άρχήν ψάχτο καί θά δείς ότι ύπάρχουν καί άλλες κατηγορίες έκτός άπό τίς 3 πού άνέφερες..
Πιό πολύ σάν άπολογητικό ύπόμνημα μού φάνηκαν αύτά πού έγραψες.........
Τό γιατί καί τό διότι είσαι καί σύ μέσα σέ αύτό τό 85% τών ................,τών έν πάσει περιπτώσει ύγειώς κατά τήν άποψη σας σκεπτόμενων.....

Όταν θά άντιληφθείς ότι μπορείς νά κυβερνιέσαι..........
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ..........
έδώ είμαστε νά βρούμε τρόπους.......

Όταν θά καταλάβεις ότι πρέπει κάποιος όταν άσκεί έξουσία νά έλέγχεται καί όχι νά έχει
τό άπόλυτο,151 στή βουλή........
τότε πάλι έδώ είμαι νά τό συζητήσω.........

Σέ κάνανε νά νιώθεις άνασφάλεια ότι ,άν δέν τούς ....ΤΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ....
θά διαλύσει αύτός ό τόπος...???????

Θά σέ ένοχλούσε νά έχει 6-7 κόμματα στή βουλή καί ό μικρός νά έλέγχει τό μεγάλο
γιά όλες αύτές τίς ρεμούλες πού μέ τόσο έλαφρυά καρδιά παραβλέπεις άκολουθώντας τό
ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ....???????????

Γιά όλα αύτά πού καταπίνεις έχοντας γίνει ένας άδρανής συμμέτοχος έπειδή βόλεψε κάποιος τό παιδί σου βάζοντας το νά παίρνει μέ ύποαπασχόληση 400-500 εύρώ καί περιμένοντας
Ο ΘΕΟΣ.......τίς έπόμενες έκλογές νά σού ξαναανανεώσει.......ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.......???????????

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ............λοιπόν φιλαράκο..........

Άλλά γιά νάσαι έκεί πρέπει
πρώτα νά μήν κοροιδεύεις τόν έαυτό σου.........
δεύτερον νά έχεις κουλτούρα καί παιδεία άντίστοιχη.........
καί τρίτον καί σπουδαιότερον......
ΝΑΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.........ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ..........
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.......!!!!!!!!!!!

Καί μιά καί όπως είπες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΚΕΛΛΩΜΕΝΟΙ......
μή φοβάσαι.........
ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ............
έτσι κι άλλιώς στούς δυνατούς άνήκεις........ΕΚΤΟΣ ΑΝ........

θέλεις νά τόχεις δίπορτο............
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ...............μέ τούς μπλέ...!!!!!!
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.......μέ τούς πράσινους......!!!!!!!!!!!

Το διάβασα και απαντώ (θα έχει πολλή πλάκα! Ήδη έχει, αλλά λέμε...)!
Πουθενά δεν είπα πως εμείς είμαστε οι υγειώς σκεπτόμενοι, ενώ εσύ και το κομμουνολόι σου, είστε οι άσχετοι. Ο καθένας σκέφτεται υποκειμενικά! Πάρ' το χαμπάρι! Και να το πω αυτό, απλώς είναι η δική μου υποκειμενική άποψη. Δε σημαίνει τίποτα! Καθένας έχει τη γνώμη του και την κωλοτρυπίδα του. Απλώς οι γνώμες ορισμένων είναι για να τις βάλουν.. το πιασες το υποννοούμενο, έτσι; (Ή απλώς δίνουν την εντύπωση πως βγήκαν από 'κει)

Στη δεύτερη παράγραφο, όταν αντιληφθώ που κολάει αυτή η μπούρδα (όταν δηλαδή εξηγήσεις τι εννοείς), θα χαρώ να το συζητήσουμε. Ορισμένες γυναίκες ξέρεις τι λένε; Αν δε μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το! Αφού αισθάνεσαι λοιπόν ότι σε πηδάνε, μπες στο club τους!

Τρίτη παράγραφος: Μπούρδες μπούρδες μπούρδες!!!! Τι λέω εγώ; Λέω ότι το πολιτικό σύστημα είναι σωστό ή το αμφισβητώ; Προς το παρόν αμφισβητώ και το IQ σου! Διάβασε τι λέω καλά και μετά πες μου!

Ποιος μίλησε για αυτοδυναμία;;;; Τι αυτοδυναμία μου τσαμπουνάς;;; Μιλάω εγώ για αυτοδυναμία ρε παιδιά;;; Βγείτε ένας να το εκτυπώσει και να του το τρίψει στη μάπα!

Το μη χείρον βέλτιστον.. Ακριβώς αυτό! παρακάτω..

Κανένας δε βόλεψε κανέναν από την οικογένειά μου. Ηλίθιες υποθέσεις προκειμένου να πείσεις! Κόψ' τις μαλακίες! Έλεος! Το κατακρίνω περισσότερο από σένα. Ίσα ίσα που σε κόβω να βάζεις βύσμα για ψύλλου πήδημα και να βγαίνεις εδώ να μας το παίξεις επαναστάτης και αμφισβητίας! <--ε; Σου αρέσει η μαλακισμένη η πρακτική σου; Να κάνεις υποθέσεις και να της φορτώνεις στους άλλους σαν δεδομένες;

Για το τέλος, μου επιφύλασσες μια έκπληξη! Άλλη μια οκά μπούρδες! Δίνεις 5-6 συμβουλές (εκτύπωσέ τες κι αυτές μαζί στο άλλο χαρτί κι αφού το τρίψεις καλά στη μούρη, τσαλάκωσέ το και φά'το) και για το δίπορτο, τι να σου πω ρε δάγκα.. Αν αυτό είναι που κατάλαβες, χρειάζεσαι βοήθεια.

blueblack
15/08/2007, 12:01
Το διάβασα και απαντώ (θα έχει πολλή πλάκα! Ήδη έχει, αλλά λέμε...)!
Πουθενά δεν είπα πως εμείς είμαστε οι υγειώς σκεπτόμενοι, ενώ εσύ και το κομμουνολόι σου, είστε οι άσχετοι. Ο καθένας σκέφτεται υποκειμενικά! Πάρ' το χαμπάρι! Και να το πω αυτό, απλώς είναι η δική μου υποκειμενική άποψη. Δε σημαίνει τίποτα! Καθένας έχει τη γνώμη του και την κωλοτρυπίδα του. Απλώς οι γνώμες ορισμένων είναι για να τις βάλουν.. το πιασες το υποννοούμενο, έτσι; (Ή απλώς δίνουν την εντύπωση πως βγήκαν από 'κει)

Στη δεύτερη παράγραφο, όταν αντιληφθώ που κολάει αυτή η μπούρδα (όταν δηλαδή εξηγήσεις τι εννοείς), θα χαρώ να το συζητήσουμε. Ορισμένες γυναίκες ξέρεις τι λένε; Αν δε μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το! Αφού αισθάνεσαι λοιπόν ότι σε πηδάνε, μπες στο club τους!

Τρίτη παράγραφος: Μπούρδες μπούρδες μπούρδες!!!! Τι λέω εγώ; Λέω ότι το πολιτικό σύστημα είναι σωστό ή το αμφισβητώ; Προς το παρόν αμφισβητώ και το IQ σου! Διάβασε τι λέω καλά και μετά πες μου!

Ποιος μίλησε για αυτοδυναμία;;;; Τι αυτοδυναμία μου τσαμπουνάς;;; Μιλάω εγώ για αυτοδυναμία ρε παιδιά;;; Βγείτε ένας να το εκτυπώσει και να του το τρίψει στη μάπα!

Το μη χείρον βέλτιστον.. Ακριβώς αυτό! παρακάτω..

Κανένας δε βόλεψε κανέναν από την οικογένειά μου. Ηλίθιες υποθέσεις προκειμένου να πείσεις! Κόψ' τις μαλακίες! Έλεος! Το κατακρίνω περισσότερο από σένα. Ίσα ίσα που σε κόβω να βάζεις βύσμα για ψύλλου πήδημα και να βγαίνεις εδώ να μας το παίξεις επαναστάτης και αμφισβητίας! <--ε; Σου αρέσει η μαλακισμένη η πρακτική σου; Να κάνεις υποθέσεις και να της φορτώνεις στους άλλους σαν δεδομένες;

Για το τέλος, μου επιφύλασσες μια έκπληξη! Άλλη μια οκά μπούρδες! Δίνεις 5-6 συμβουλές (εκτύπωσέ τες κι αυτές μαζί στο άλλο χαρτί κι αφού το τρίψεις καλά στη μούρη, τσαλάκωσέ το και φά'το) και για το δίπορτο, τι να σου πω ρε δάγκα.. Αν αυτό είναι που κατάλαβες, χρειάζεσαι βοήθεια.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ..............

Στόν καθένα πού έχει διαφορετική άποψη .......ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ........

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ..........

Άπέναντι σέ πολλούς χρήστες έδώ μέσα,

ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ................καί νά ΜΗ... σού άπευθύνουν
ξανά τό λόγο.............

ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ...........

ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ FORUM.........

Δέ μού άφήνουν περιθώρια παρά τήν καλή διάθεση πού έδειξα καί σέ προσωπική
έπικοινωνία μαζί σου.........

Θά πώ κάτι βαρύ......
Μόνο ένας άνθρωπος μέ άπειρα κόμπλεξ, ίδίως στην έμφάνιση του ή άν έχουν σχέση μέ
τήν άρτιμέλεια του άντιδρά κατ'αύτόν τόν τρόπο......
άπέναντι σέ ένα όλόκληρο forum.....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ........
ΔΕ ΣΠΑΩ ΑΜΑΞΙΑ..........
ΔΕ ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΕΣ.........
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ........
Ούτε όμως στό 85% πού άνήκεις έσύ είμαι....
Ένας άπλός άνθρωπος μέ .......ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΜΑΙ..........
Καί όταν ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ νομίζω ότι κάποιος μέ έκφράζει τόν ψηφίζω γιά νά μέ έκπροσωπήσει.......

Όταν λοιπόν έχεις πολιτική άποψη,καί τήν καταθέτεις, πρέπει καί νά δηλώνεις μέ ποιόν είσαι,άλλιώς...

ΕΙΣΑΙ...................ΑΔΕΡΦΑΡΑ............. [SIZE=4]

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ............
ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ..................

Οί φίλοι μας στό FORUM..............

AΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ.............ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΑΝΕΙ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blueblack
15/08/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΣΥ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ...........

Άλλά δέν πειράζει,συχωρεμένος............

VanDiemen
15/08/2007, 14:46
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ..............

Στόν καθένα πού έχει διαφορετική άποψη .......ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ........

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ..........

Άπέναντι σέ πολλούς χρήστες έδώ μέσα,

ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ................καί νά ΜΗ... σού άπευθύνουν
ξανά τό λόγο.............

ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ...........

ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ FORUM.........

Δέ μού άφήνουν περιθώρια παρά τήν καλή διάθεση πού έδειξα καί σέ προσωπική
έπικοινωνία μαζί σου.........

Θά πώ κάτι βαρύ......
Μόνο ένας άνθρωπος μέ άπειρα κόμπλεξ, ίδίως στην έμφάνιση του ή άν έχουν σχέση μέ
τήν άρτιμέλεια του άντιδρά κατ'αύτόν τόν τρόπο......
άπέναντι σέ ένα όλόκληρο forum.....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ........
ΔΕ ΣΠΑΩ ΑΜΑΞΙΑ..........
ΔΕ ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΕΣ.........
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ........
Ούτε όμως στό 85% πού άνήκεις έσύ είμαι....
Ένας άπλός άνθρωπος μέ .......ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΜΑΙ..........
Καί όταν ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ νομίζω ότι κάποιος μέ έκφράζει τόν ψηφίζω γιά νά μέ έκπροσωπήσει.......

Όταν λοιπόν έχεις πολιτική άποψη,καί τήν καταθέτεις, πρέπει καί νά δηλώνεις μέ ποιόν είσαι,άλλιώς...

ΕΙΣΑΙ...................ΑΔΕΡΦΑΡΑ............. [SIZE=4]

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ............
ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ..................

Οί φίλοι μας στό FORUM..............

AΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ.............ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΑΝΕΙ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το υβρεολόγιο; :confused: Μμμ μάλιστα.. Όποιος δε σου μιλάει με το γάντι, σε βρίζει;
Όλα όσα λες ελήφθησαν υπόψιν! Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι σου στο forum θα σε ανακυρήξουν νικητή, μετά από όλα τα ουσιώδη που λες για το θέμα που μιλάμε. Ειδικά το τελευταίο επιχείρημα, πως να το καταρρίψω; Αυτό που λες πως αφού εγώ είμαι παλιοαδερφάρα, ενώ εσύ είσαι αρτιμελής, άντρακλας και ομορφότερος, έχεις δίκιο!!! Άρα νίκησες!!! Είσαι ο ομορφότερος, ο δυνατότερος και ο νικητής! <--τώρα μιλάω σωστά ε; Να 'σαι καλά, που μου θύμισες τους καυγάδες που είχα στη δευτέρα δημοτικού!

VanDiemen
16/08/2007, 09:21
Αυτά που λέω εγώ τα αιτιολογώ όλα! Με το δικό μου προσωπικό και υποκειμενικό τρόπο. Χαρακτηρίζω μπούρδες τις μπούρδες που λες!
Δε στρέφομαι πουθενά εναντίον σου! Δε λέω πουθενά πως "εσύ; Εσύ είσαι ένας μπουρδολόγος, ένας απατεώνας, ένας τιποτένιος υπάνθρωπος. Άρα εσύ έχεις άδικο αφού είσαι όλα αυτά, ενώ εγώ που είμαι ο hulk, έχω δίκιο!" <---Πρόσεξε! Δε θέλω να σου τα ζωγραφίσω πάλι, ούτε να τα επαναλάβω! Είμαστε (υποθέτω για τη δική σου πλευρά, γιατί έχω πάρα πολλές αμφιβολίες) ενήλικες! Αυτά όλα ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ!!!!!!!!! Αυτό που λέω, είναι πως μ' αυτόν τον τρόπο υποστηρίζεις ΕΣΥ τη γνώμη σου! Ε, αυτό δε σε τιμά καθόλου! <--αυτό είναι το πρώτο πράγμα που λέω εναντίον του ατόμου σου!
Να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά αυτό (πως υποστηρίζεις την άποψή σου):
Επικαλείσαι διενέξεις που είχα στο παρελθόν και τις παρουσίαζεις αυθαίρετα, σχεδόν σα να έκανε κόμμα (προφανώς επειδή στρέφομαι κατά του πολιτικού συστήματος που ευνοεί την ύπαρξή τους), ολόκληρο το forum εναντίον μου! Δεν αιτιολογείς τίποτα, πουθενά! Όλα όσα γράφεις στρέφονται κατά του ατόμου μου και όχι κατά αυτών που λέω! Το τελικό σου συμπέρασμα, επειδή δε σου μιλάω με το γάντι, είναι πως είμαι αδερφάρα! Ας το δούμε λίγο αυτό. Τη σεξουαλική μου προτίμηση δεν την έδειξα ποτέ, ούτε έκρινα σκόπιμο να την κοινοποιήσω σε οποιονδήποτε, όπως και τον πολιτικό μου προσανατολισμό. Ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείς, λόγω της ιδιορρυθμίας του, έχει αποκτήσει και άλλες υποτιμητικές έννοιες (π.χ. ο ψεύτης, ο συκοφάντης, ο υπόγεια κινούμενος κ.λπ.).
Mε βάση λοιπόν την παραπάνω πρακτική σου (που σου ανέλυσα σημείο προς σημείο), σε ρωτάω να μου απαντήσεις αντικειμενικά (αμφιβάλλω για τη δυνατότητά σου να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός πως δε θα το κάνεις, απλώς θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μου). Ποιος από μας τους δύο, είναι η "αδερφάρα";

Respect; Τόλμησες να χαμογελάσεις; Του την είχες στημένη του φουκαρά! Με την πρώτη μαλακία που είπε, ΤΟΛΜΗΣΕΣ να χαμογελάσεις!! Τυχερός είσαι που σε συγχωρεί! Αλλά τι να σου λέω τώρα εγώ ο φασίστας..

power hornet
16/08/2007, 12:11
εγω ενα εχω να πω ξεφυγατε απο το θεμα και το πηγατε προσωπικα και κατι αλλο:a15:

CIRUS
16/08/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
εγω ενα εχω να πω ξεφυγατε απο το θεμα και το πηγατε προσωπικα και κατι αλλο:a15:

+1 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ 2!!!! :a15:

Respect
16/08/2007, 12:58

Respect; Τόλμησες να χαμογελάσεις; Του την είχες στημένη του φουκαρά! Με την πρώτη μαλακία που είπε, ΤΟΛΜΗΣΕΣ να χαμογελάσεις!! Τυχερός είσαι που σε συγχωρεί! Αλλά τι να σου λέω τώρα εγώ ο φασίστας.. :) Οι αναμνήσεις... :o

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31736&perpage=15&highlight=χρονών&pagenumber=4

16/08/2007, 13:22
Λεβέντες μη μαλώνετε. Αν θέλετε ας μοιραστώ κι εγώ τις απόψεις μου.

Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος που σέβομαι κι ασπάζομαι τον κουμουνισμό, όμως τα σημερινά κόμματα της αριστεράς πιστεύω πως δυσκολεύονται να εκφράσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Άλλωστε ο σεβασμός στον αριστερό χώρο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος μια και όλοι μας απολαμβάνουμε άδειες, επιδώματα, 8 ωρο, συνθήκες εργασίας, ασφάλεια - έστω και υποτυπώδη κατά την εργασία κλπ, ασφαλιστικό σύστημα, έστω και με ότι κουσούρια κλπ.

Αν δεν υπήρχε ο κουμουνισμός τότε θα μας έτρωγε ακόμα το μαύρο φίδι των λεφτάδων, των αυτοκρατόρων κλπ κλπ. Όποιος αμφισβητεί αυτά θεωρώ πως τουλάχιστον πνευματικά είναι υπολειπόμενος.

Ως αναφορά όμως τη σημερινή αριστερά πιστεύω πως δεν είναι ευέλικτη, δε θέλει να σπάσει πραγματικά τις ρίζες και κοιτάζει απλά τα κεκτημένα της, με μαθουσάλες εκφραστές που μοιάζουν σα να ξέμειναν από την ιουρασική περίοδο.

Γι αυτό και ο κουμουνισμός είναι κοινωνικό σύστημα και όχι πολιτική παράταξη - κόμμα. Είναι κάτι το ιδεατό, το απόλυτα δίκαιο που δεν μπορεί όμως να εφαρμοσθεί επειδή η ανθρώπινη φύση το απαγορεύει (λαγνειά κλπ αμαρτήματα).

Μετά από πολύ σκέψη όμως κατέληξα πως όταν η Δημοκρατία με καλεί να ψηφίσω θα πρέπει να το κάνω. Όμως με έξυπνο τρόπο. Δεν λέω φυσικά πως ο δικός μου είναι ο σωστός, εσείς θα το αξιολογήσετε αυτό με τα δικά σας κριτήρια.

Θεωρώ λοιπόν πως εκτός από την ψήφο του στυλ "πάω για να βγάλω το κόμμα μου" υπάρχει και η ρυθμιστική ψήφος. Για παράδειγμα ας αφήσουμε τα 2 τέρατα να κυβερνούν αλλά με μια αριστερά, που στο σύνολό της θα είναι στη βουλή. Ας έχουν αυτοί ένα 70 % και το υπόλοιπο 30 % να είναι αριστεροί, να αισθάνονται την ανάσα του αντίπαλου δέους. Βλέπετε πως η ισσοροπία τρόμου τελικά φέρνει αποτέλεσμα.

Φυσικά αν η αριστερά ήταν στα πρόθυρα να κυβερνήσει τότε θα το σκεφτόμουν αν θα της έδινα ισχύ με την μικρή μου ψύφο. Και αυτό γιατί φανταστείτε πως ακόμα στην ΕΣΣΔ, με τους πατέρες του Κουμουνισμού, απέτυχαν γιατί είπαμε πως είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση τελικά.

Όμως με μια δυνατή αριστερά μέσα στη βουλή και στους δρόμους, να πετάει και καμια πέτρα σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που γίνονται σήμερα, σίγουρα η κοινωνίας μας θα ήταν διαφορετική.

Πιστεύεται πως κάπου κάνω λάθος ? Θα ήθελα την άποψή σας ...

power hornet
16/08/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW

Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος που σέβομαι κι ασπάζομαι τον κουμουνισμό, όμως τα σημερινά κόμματα της αριστεράς πιστεύω πως δυσκολεύονται να εκφράσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Άλλωστε ο σεβασμός στον αριστερό χώρο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος μια και όλοι μας απολαμβάνουμε άδειες, επιδώματα, 8 ωρο, συνθήκες εργασίας, ασφάλεια - έστω και υποτυπώδη κατά την εργασία κλπ, ασφαλιστικό σύστημα, έστω και με ότι κουσούρια κλπ.

Αν δεν υπήρχε ο κουμουνισμός τότε θα μας έτρωγε ακόμα το μαύρο φίδι των λεφτάδων, των αυτοκρατόρων κλπ κλπ. Όποιος αμφισβητεί αυτά θεωρώ πως τουλάχιστον πνευματικά είναι υπολειπόμενος.

Ως αναφορά όμως τη σημερινή αριστερά πιστεύω πως δεν είναι ευέλικτη, δε θέλει να σπάσει πραγματικά τις ρίζες και κοιτάζει απλά τα κεκτημένα της, με μαθουσάλες εκφραστές που μοιάζουν σα να ξέμειναν από την ιουρασική περίοδο.

Γι αυτό και ο κουμουνισμός είναι κοινωνικό σύστημα και όχι πολιτική παράταξη - κόμμα. Είναι κάτι το ιδεατό, το απόλυτα δίκαιο που δεν μπορεί όμως να εφαρμοσθεί επειδή η ανθρώπινη φύση το απαγορεύει (λαγνειά κλπ αμαρτήματα).

Μετά από πολύ σκέψη όμως κατέληξα πως όταν η Δημοκρατία με καλεί να ψηφίσω θα πρέπει να το κάνω. Όμως με έξυπνο τρόπο. Δεν λέω φυσικά πως ο δικός μου είναι ο σωστός, εσείς θα το αξιολογήσετε αυτό με τα δικά σας κριτήρια.

Θεωρώ λοιπόν πως εκτός από την ψήφο του στυλ "πάω για να βγάλω το κόμμα μου" υπάρχει και η ρυθμιστική ψήφος. Για παράδειγμα ας αφήσουμε τα 2 τέρατα να κυβερνούν αλλά με μια αριστερά, που στο σύνολό της θα είναι στη βουλή. Ας έχουν αυτοί ένα 70 % και το υπόλοιπο 30 % να είναι αριστεροί, να αισθάνονται την ανάσα του αντίπαλου δέους. Βλέπετε πως η ισσοροπία τρόμου τελικά φέρνει αποτέλεσμα.

Φυσικά αν η αριστερά ήταν στα πρόθυρα να κυβερνήσει τότε θα το σκεφτόμουν αν θα της έδινα ισχύ με την μικρή μου ψύφο. Και αυτό γιατί φανταστείτε πως ακόμα στην ΕΣΣΔ, με τους πατέρες του Κουμουνισμού, απέτυχαν γιατί είπαμε πως είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση τελικά.

Όμως με μια δυνατή αριστερά μέσα στη βουλή και στους δρόμους, να πετάει και καμια πέτρα σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που γίνονται σήμερα, σίγουρα η κοινωνίας μας θα ήταν διαφορετική.

Πιστεύεται πως κάπου κάνω λάθος ? Θα ήθελα την άποψή σας ... +1000 πολυ σωστο σε βρισκω αμα δεν ευπηρχαν και αυτα τα κομματα θα ειμασταν στα σκατα.
παλι καλα που υπαρχουν και γινετε καμια απεργια και παλευουμε για τα δικαιωματα μας.αμα δεν ηταν κωλημενοι με τα παλια και πεταγανε λιγο τις παρωπιδες τους και ηταν πιο πολυ με το λαο θα υπηρχε αριστερο κομμα στην κυβερνηση δεν συμφωνεις?

CIRUS
16/08/2007, 14:09

Πιστεύεται πως κάπου κάνω λάθος ? Θα ήθελα την άποψή σας ...

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Η ΟΧΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ: (ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ Η ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΤΑΔΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΩΧ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΤΛ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ 1000 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ!!!! ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ) , ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ!!!!

16/08/2007, 15:42
Εγώ θα συμφωνήσω και με τους 2 σας.

Φανταστείτε μάλιστα πως μόλις 10 δευτερόλεπτα παίρνει για :

1) Να εκδικηθούμε τους ψεύτες που μας εμπαίζουν
2) Να τους τρομάξουμε και να είναι περισσότερο συνετοί
3) Να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη
4) για να μη μουτζώνουμε τον εαυτό μας για την μαλακία που κάναμε. Άλλωστε μετά την απομάκρυνση από την ... κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Μόνο 10 sec for 4 years and for a life !!!! Αυτά τα 10 δευτερόλεπτα που είμαστε μόνοι μας, εμείς και το παραβάν, που κανείς δεν βλέπει ...

Φανταστικό πραγματικά !!!

Βρε μήπως τελικά πάσχουμε από κάποιας μορφής Πανελλαδικής σχιζοφρένειας ή μήπως τελικά ο Τράγκας με τον Κακακουνάκη όταν μαλώνουν απλά εξυπηρετούν το σκοπό της ύπνωσής μας ???? Καμια προσθήκη ???

Άκου ρε φίλε ... 10 sec for 4 years.

16/08/2007, 15:53
και συμπληρώνω.

Όλα τα κανάλια, όλες οι εφημερίδες, όλοι οι πολιτικοί, όλο το κρατικό σύστημα προσπαθεί να μας κοιμήσει

μόνο και μόνο για να μας κάνει μαλάκες σε αυτά τα 10 δευτερόλεπτα.

Ε όχι ρε φίλε :nono: :nono: :nono:

Να τους πεις να πα να γα.....θουν απο δω.

ΖΟΥΛΑΠΙΑ τελικα που είμαστε

άκου 10 Sec για 4 χρόνια Sex που μας κάνουν μετά ...

blueblack
16/08/2007, 16:04
και συμπληρώνω.

Όλα τα κανάλια, όλες οι εφημερίδες, όλοι οι πολιτικοί, όλο το κρατικό σύστημα προσπαθεί να μας κοιμήσει

μόνο και μόνο για να μας κάνει μαλάκες σε αυτά τα 10 δευτερόλεπτα.

Ε όχι ρε φίλε :nono: :nono: :nono:

Να τους πεις να πα να γα.....θουν απο δω.

ΖΟΥΛΑΠΙΑ τελικα που είμαστε

άκου 10 Sec για 4 χρόνια Sex που μας κάνουν μετά ...

ΤΖΑΜΠΑ...............ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ......

Οί πιό πολλοί είναι κουφοί.......!!!!!!!!!!!
Ξέρεις τί σημαίνει ...............

ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ..............
νά καταφέρνεις νά λές.........

Β Ρ Ε Χ Ε Ι....ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ....!!!!!!!!

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη άπό τούς φίλους τού forum γιά τό σαματά,δέν έχει νόημα....

VanDiemen
16/08/2007, 17:03
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..

tilo_wolff
16/08/2007, 21:23
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!:nono: :a020:

blueblack
17/08/2007, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!:nono: :a020:

ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ..............ΑΥΤΟ....??????

Πώς κολλάει....?????

Cpt. Haddock
17/08/2007, 08:59
http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/17/1399130.htm

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου για τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα γίνει αύριο το πρωί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που θα τον περιμένει στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

.................................

Κακόμοιρε ραγιά* που περιμένεις στην ουρά για ένα κρεβάτι στο ΕΣΥ, διαβάζοντας το ευαγγέλιο που μιλάει για ισότητα των ανθρώπων...

*ραγιας=πρόβατο

zephyr1
17/08/2007, 09:34
Ολα εδω πληρωνονται, νομιζεις οτι την λουγκριτσα την νοιαζει αν παει με μιραζ ή με καραβι, θα που πεις και βεβαια την νοιαζει γιατι η κολαθρα του εχει καλομαθει, το ταξιδι ομως εχει αρχισει και θα ειναι πολυ δυσκολο , με το γνωστο τελος που ειναι κοινο για ολους τους ανθρωπους.

Ξερω τι πιστευεις αλλα θα σου πω μονο οτι καποιος τα βλεπει αυτα(δεν ονομαζω δεν θρησκευομαι).

Στο αγιο ορος υπηρχαν γεροντες που η ψυχη τους εφευγε απο μεσα τους σας τα πουλια και ευωδιαζε το μερος που πεθαιναν και υπηρχαν αλλοι γεροντες που απ'της φωνες τους εκανε αγρυπνια ολη η μονη , τυρανιονταν σαν δαιμονες και φευγαν με πολυ ταλαιπωρια (το ειδα δεν το ακουσα).

Υ.Γ. Μην το κανουμε διαμαχη εε?
:look:

tilo_wolff
17/08/2007, 10:34
eirwnika to lew to se euxaristw thee mou pou gennithika ellinida!!!!!:mad:

TATAR
17/08/2007, 17:30
http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/17/1399130.htm

.................................

Κακόμοιρε ραγιά* που περιμένεις στην ουρά για ένα κρεβάτι στο ΕΣΥ, διαβάζοντας το ευαγγέλιο που μιλάει για ισότητα των ανθρώπων...

*ραγιας=πρόβατο

Και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

blueblack
18/08/2007, 09:50
Και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...........

Θά πέσουν άραγε κάτω άπό τό 85%..........

Ή Κική καί ή Κοκό.........πού λέει καί τό τραγούδι...?????????

ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ............ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ.........

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..........
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.............
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ.............!!!!!!!!!!!!

Άρχισαν σάν τά σκυλιά νά τρώγονται μπρός στίς κάμερες.........!!!!!!

Κι έμείς .........ΤΑ ΖΩΑ..........άπό κάτω....
ΒΑΡΑΜΕ.........ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.........!!!!!!!!!!!!!!

Καλά νά πάθουμε λοιπόν γιά μία άκόμα φορά......!!!!!!!
Θά μπεί άραγε 5ο κόμμα στή βουλή...???????
Αύτός είναι ό καημός τους.....!!!!!!!!

Καί τό έκλογικό σύστημα άν χρειαστεί ,κι αύτό θά τό άλλάξουν
Καί μέ 35% άν χρειαστεί πάλι 151 θά πάρουν.......!!!!!!!
Έχει σημασία ποιός θάναι πρώτος..????

Καί τά ράντζα θά συνεχίσουν νά ύπάρχουν καί όλοι αύτοί οί γελοίοι πού ύποσχέθηκαν
πώς θά τά καταργήσουν θά συνεχίζουν νά λένε ψέματα..........
Καί τά ίδιωτικά θά πληθαίνουν,καί όποιος δέν έχει λεφτά ή ίδιωτικό άεροπλάνο
νά τόν πηγαίνει στήν Άμερική..........
ΕΤΣΙ.................ΑΠΛΑ.........................ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ............!!!!!!!!!!!

Έμείς όμως είμαστε πιό γελοίοι άπό αύτούς...........γιατί δυστυχώς ή κουλτούρα μας
καί ή παιδεία μας μέχρι έκεί φτάνει......
Τά μικροσυμφέροντα καί ή καθημερινότητα θά μάς όδηγούν πάντα........
Καί έναντι...............ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.............πού έλεγαν κάποτε
θά μάς .............
ΠΙΑΝΟΥΝ..............ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ..............!!!!!!!!!!!

Εύχομαι νάστε όλοι καλά...........καί άν έρθει έκείνη ή πουτάνα ή ώρα ........τής άποδημίας
σέ άλλους τόπους χλοερούς καί νοερούς............
νάναι γρήγορη,...................άβασάνιστη ,.............σέ μιά στιγμή..........χωρίς τυράννια.....!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ...................ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ...........!!!!!!!!!!

VanDiemen
18/08/2007, 10:08
Επίσης να συμπληρώσω στο αρχικό κείμενο που ανέλυσα τους τρεις τύπους Ελλήνων ψηφοφόρων, πως αυτοί που καθορίζουν φυσικά το εκλογικό αποτέλεσμα [στην περίπτωση που δεν υπάρξει απόπειρα νοθείας, όπως το 2000 με την ανεξέλεγκτη εισαγωγή ρωσοπόντιων -->(Ζητώ συγνώμη από τους πραγματικούς πόντιους, αν και αυτοί που θα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη για την ξεφτίλα που έχουν προσδώσει στη λέξη "πόντιος", είναι οι ρωσοπόντιοι) ψηφοφόρων, που όχι μόνο πήραν πολιτικά δικαιώματα με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά αυτόματα προήχθησαν σε πολίτες Α' κατηγορίας σε μια τελείως ξένη γι' αυτούς χώρα, αφήνοντας την πλειοψηφεία των πολιτών της, στη Β'], είναι όσοι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, για ευνόητους λόγους.

Akatanomastos
21/08/2007, 21:03
Αθήνα

an to palikari tora parei ena pistoli kai arxisei na pirovolaei opoion ipefthino vrei tha einai trelos kai dolofonos?

MikeG
21/08/2007, 21:08
Για διαβάστε λίγο εδώ! (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=126074)

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

VanDiemen
24/08/2007, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για διαβάστε λίγο εδώ! (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=126074)

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Στην τελευταία παράγραφο, εξηγούνται οι ενστάσεις και οι απορίες του αρθρογράφου.
Στην προ-τελευταία μας λέει πως τον αρμόδιο τον βρίσκουν μόνο σε ημέρες και ώρες γραφείου! Δηλαδή αυτό απαλλάσει τον αρθρογράφο από την υποχρέωση να τον ψάξει και να τον ρωτήσει; Τι σημαίνει αυτό; Ότι ευκαιρεί μόνο στις 3 τα ξημερώματα, να τον πάρει τηλέφωνο και να τον ρωτήσει σχετικά;

g.papalexis
24/08/2007, 12:39

Για πες καμιά πρόταση:rotflmao:

TATAR
27/08/2007, 06:11
Αναμονή στο Μαϊάμι, ζυμώσεις στην Αθήνα

Σε ένα διαμέρισμα, τεσσάρων δωματίων, που ενοικιάσθηκε στο Μαϊάμι, σε απόσταση μιας ώρας από το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων, με συμβόλαιο που διαρκεί ώς τον Δεκέμβριο και με ενοίκιο περί τα 4.000 δολάρια το μήνα, βρίσκεται πλέον ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και η συνοδεία του.

Μ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 26/08/2007