Σύνδεση

View Full Version : Aντι Καστιγιο

nakedorange
10/08/2007, 16:41
Οταν εισρεουν στο ταμειο της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16 μιλιονια απο το `ξεπουλημα` του καλυτερου παικτη σε προσφορα (για την περσινη περιοδο,μαζι με τον Ριμπο...) Νερι Καστιγιο και η Π.Α.Ε επενδυει τριχες σε λουα-λουα (http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=40999)

που περιμενετε να παμε συγγαυροι?

...η ομαδα δεν ειναι του Σωκρατη ουτε του Πετρου ουτε του Λουβαρη :nono:

εμεις ειμαστε η ομαδα ,ο κοσμος του Ολυμπιακου...

λουα-λουα σου λεει ... ο αντι Καστιγιο..:eyepop:

la_villa
10/08/2007, 20:18
άστα να πάνε

σιγά μην χαλάγαν τα λεφτα...

έδινε 5,7 λέει για Νενε ,ήθελε 6

έδινε 6 για Ντελγάδο ήθελε 7

ρε δεν γ@#$στε

αφού είχε πρώτη προτεραιότητα τον Νενε ας έδινε 6 να τον έπαιρνε

π#$@στιες του Σωκρατάτη αστα διάλα

idi
11/08/2007, 00:54
...Σε ερώτηση για το τι ξέρει για τον Ολυμπιακό, ο Αφρικανός άσος απάντησε: "Ξέρω πολλά. Ξέρω ότι αγωνίζεται ο ήρωας μου, ο Ριβάλντο"...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nakedorange
11/08/2007, 01:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: ::

...και ομως εχεις δικιο!

:mad:

nikos33ath
11/08/2007, 10:03
Μπορει να αποδειχτεί και παλτο,αλλα εχω την αισθηση οτι αυτος ο παιχτης θα κανει ''παπάδες''
και θα ξεσηκώσει την κερκίδα!
Εχει μια τρέλα που μου αρέσει,μακάρι να μπορεσουν να τον ''κουλαντρισουν'' λιγάκι.
καλές και ουσιαστικες μεταγραφες φέτος ο ολυμπιακός,αλλα θα αργησει να δέσει σαν ομάδα!
αλλαξε όλη η εντεκάδα

zubitos
11/08/2007, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
Μπορει να αποδειχτεί και παλτο,αλλα εχω την αισθηση οτι αυτος ο παιχτης θα κανει ''παπάδες''
και θα ξεσηκώσει την κερκίδα!
Εχει μια τρέλα που μου αρέσει,μακάρι να μπορεσουν να τον ''κουλαντρισουν'' λιγάκι.
καλές και ουσιαστικες μεταγραφες φέτος ο ολυμπιακός,αλλα θα αργησει να δέσει σαν ομάδα!
αλλαξε όλη η εντεκάδα

βάλε οτι δεν έχει και προπονητή :sad:

nikos33ath
11/08/2007, 11:02
Δεν ειναι κακός ο Sir Takis,αλλα δυστυχώς δεν εχει το κύρος και την πυγμή!
Το καλό ειναι οτι φέτος δεν εχει και τοσες πολλές βεντέτες να του πάρουν τον αερα!(βλεπε Giovanni,carembe,Rivaldo,castigio kai η παλιά εχει φυγει βλεπε Ανατολάκης,γεωργάτος κτλ)
Περιμένω απο Χριστούγεννα και μετα η ομάδα να ρολάρει,αλλα δυστυχώς βλέπω να εχουμε αλλο προπονητή μεχρι τότε,γιατι ο κοσμος δεν εχει μαθει να εχει υπομονή!

zubitos
11/08/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
Δεν ειναι κακός ο Sir Takis,αλλα δυστυχώς δεν εχει το κύρος και την πυγμή!
Το καλό ειναι οτι φέτος δεν εχει και τοσες πολλές βεντέτες να του πάρουν τον αερα!(βλεπε Giovanni,carembe,Rivaldo,castigio kai η παλιά εχει φυγει βλεπε Ανατολάκης,γεωργάτος κτλ)
Περιμένω απο Χριστούγεννα και μετα η ομάδα να ρολάρει,αλλα δυστυχώς βλέπω να εχουμε αλλο προπονητή μεχρι τότε,γιατι ο κοσμος δεν εχει μαθει να εχει υπομονή!

καλώς είναι ο sir takis για να παίζει με τον Παράσχο και τον Ματζουράκη,αλλά ρε φίλε έλεος,
στο CL που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα γατόνια τι θα κάνει?

nikos33ath
11/08/2007, 12:01
Φίλε μου συμφωνώ,αλλα
δεν ξεκινάς να φτίαξεις μια ομαδα που να παιζει στην ευρωπη απο την μια μερα στην αλλη.
να δώσουμε χρονο στον κάθε προπονητη να προσπαθήσει να φτίαξει μια ομαδα.Αν δεν πετύχει ψαχνεις για προπονητη με τα στοιχεια που θέλεις(γνωσεις,τσαμπουκά,οραμα)και οχι προπονητη αμφιβόλου ποιοτητας με μοναδικο κριτηριο να δεχεται τις πιεσεις του καθε παραγοντα και φιλάθλου!
Να στηριξουμε τον Λεμονή χωρις φωνες γιουχα,βρισιες κτλ
αν στο τελος της χρονιας δεν ειμαστε ικανοποιημένοι με το θέαμα που παρουσιασε η ομαδα,τοτε το συζητάμε!
Τοτε πρεπει η διοικηση να παρει τις κατάλληλες αποφασεις
Ειμαι ικανοποιημένος γιατι για 1η φορά υπαρχει στην ομαδα καποιος που εχει παιξει και ξερει μπάλα(Ivic),ιατι μεχρι περυσι προπονητές και παιχτες εφερνε ο προεδρος,η κερκίδα και κατι κολλητοι!
Αν και δεν μου αρεσαν τα πρωτα δειγματα,εχω υπομονή

vangelis 64
11/08/2007, 12:45
Ρε παιδιά έλεος!Μπάστα!!!

Λέγεσαι Ολυμπιακός,έχεις προπονητή κάποιον που είναι στα αζήτητα,που είναι παντελώς άγνωστος στην Ευρώπη,που οι παίχτες τον φωνάζουν "Τάκη"....
και θες να κάνεις πορεία στο C.L. και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι και καλός;:confused: :confused:

Γίνεται ποτέ αυτό;Δηλαδή τι περιμένετε,ν' αρχίσουν οι κατραπακιές τύπου Γιούβε και να πέσει το κλάμα τής αρκούδας;
Ή θα αρκεστείτε αν κερδίσετε τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ;

Προπονητής τού Ολυμπιακού ο Λεμονής...αυτό είναι από μόνο του ανέκδοτο ρε παιδιά.:(

nikos33ath
11/08/2007, 12:49
Δεν λέω οτι ειναι καλος!
Λεω οτι απο την στιγμη που τον επελεξες,στηριξε τον και αστον να δουλεψει!
Αν στο τελος της χρονιας δεν........
τοτε με σοβαρα κριτηρια επελεξε αλλον!
τοσο παραλογο ακουγεται αυτο?

vangelis 64
11/08/2007, 13:01
Το παράλογο Νίκο είναι ότι υποτίθεται ότι,σαν Ολυμπιακός,πάς για το κάτι παραπάνω.Και λέω υποτίθεται γιατί στην πράξη άλλα συμβαίνουν.
Κι αυτό που βλέπω εγώ να συμβαίνει είναι ότι ο Κόκκαλης αρκείται στα κέρδη τών συμμετοχών τού C.L. και στο Ελληνικό-μπουρδέλο πρωτάθλημα.
Μού δίνει την εντύπωση τής φιλοσοφίας "Ό,τι αρπάξει ο κώλος μας".Δεν έχει παραπάνω βλέψεις.

Τώρα αν εσύ είσαι τής γνώμης να μείνει ο Λεμονής μερικά χρόνια ώστε να στρώσει η ομάδα και να φανεί το έργο του,να πάω πάσο.
Απλά πιστεύω ότι το image τής ομάδας θα πέσει πολύ ακόμα.

la_villa
11/08/2007, 14:15
εγώ θεωρώ ότι με τις μεταγραφες που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι κρίμα να μην έχει έναν καλό προπονητή.

χάνεις μια ευκαιρία

nakedorange
11/08/2007, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το παράλογο Νίκο είναι ότι υποτίθεται ότι,σαν Ολυμπιακός,πάς για το κάτι παραπάνω.Και λέω υποτίθεται γιατί στην πράξη άλλα συμβαίνουν.
Κι αυτό που βλέπω εγώ να συμβαίνει είναι ότι ο Κόκκαλης αρκείται στα κέρδη τών συμμετοχών τού C.L. και στο Ελληνικό-μπουρδέλο πρωτάθλημα.
Μού δίνει την εντύπωση τής φιλοσοφίας "Ό,τι αρπάξει ο κώλος μας".Δεν έχει παραπάνω βλέψεις.

Τώρα αν εσύ είσαι τής γνώμης να μείνει ο Λεμονής μερικά χρόνια ώστε να στρώσει η ομάδα και να φανεί το έργο του,να πάω πάσο.
Απλά πιστεύω ότι το image τής ομάδας θα πέσει πολύ ακόμα.

...δυστυχως εχεις δικιο,καπιοι εθελοτυφλουν στον Ολυμπιακο...γιατι ομως?Το παραπανω που θες να κανεις πως και με ποιους θα το κανεις?

Διοικηση,τεχνικη ηγεσια,ποδοσφαιριστες,κοσμος δεν βρισκουν κωδικα επικοινωνιας(ο καθενας ας επωμιστει το κομματι ευθυνης που του αναλογει...) και οσο θα ισχυει η κατασταση αυτη ΟΜΑΔΑ κυριολεκτικα δεν θα εχουμε...

:sad:

υ.γ αφου ο Λουλουα-Λουλουα ειναι παικταρας γιατι τον εδωσε η Πορτσμουθ?
...γιατι δεν τον πηρε η Ρεαλ,η Μπαγερν,η Μιλαν?

zubitos
11/08/2007, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
εγώ θεωρώ ότι με τις μεταγραφες που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι κρίμα να μην έχει έναν καλό προπονητή.

χάνεις μια ευκαιρία

+ 1

zubitos
11/08/2007, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
...δυστυχως εχεις δικιο,καπιοι εθελοτυφλουν στον Ολυμπιακο...γιατι ομως?Το παραπανω που θες να κανεις πως και με ποιους θα το κανεις?

Διοικηση,τεχνικη ηγεσια,ποδοσφαιριστες,κοσμος δεν βρισκουν κωδικα επικοινωνιας(ο καθενας ας επωμιστει το κομματι ευθυνης που του αναλογει...) και οσο θα ισχυει η κατασταση αυτη ΟΜΑΔΑ κυριολεκτικα δεν θα εχουμε...

:sad:

υ.γ αφου ο Λουλουα-Λουλουα ειναι παικταρας γιατι τον εδωσε η Πορτσμουθ?
...γιατι δεν τον πηρε η Ρεαλ,η Μπαγερν,η Μιλαν?

αυτό δεν είναι λογική φίλε μου,
με την ίδια λογική και ο Ρικέλμε μ@λ@κ@ς παίχτης είναι,γιατί τον έδωσε η Βιγιαρεάλ,
γιατί δεν τον πήρε η Ρεάλ,η Μπάγερν ή η Μίλαν?

Η ο Ντούντεκ που τον πήρε η Ρεάλ είναι παιχταράς?

nakedorange
12/08/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
αυτό δεν είναι λογική φίλε μου,
με την ίδια λογική και ο Ρικέλμε μ@λ@κ@ς παίχτης είναι,γιατί τον έδωσε η Βιγιαρεάλ,
γιατί δεν τον πήρε η Ρεάλ,η Μπάγερν ή η Μίλαν?

Η ο Ντούντεκ που τον πήρε η Ρεάλ είναι παιχταράς?

1.O loya ουσιαστικα εξεδιωχθη απο την Πορτσμουθ λογω αστατου χαρακτηρα και αντιεπαγγελματικης συμπεριφορας(το ταλεντο του δεν αμφισβητειται...)

2.Η Ρεαλ,η Μπαγερν,η Μιλαν εχουν στη θεση του Ρικελμε πολυ καλους ποδοσφαιριστες

3.η Βιγιαρεαλ πουλησε τον Ρικελμε δυο μιλιονια?(συμφωνοι ολοι και ολα εχουν μια τιμη,αλλα αλλη η τιμη του λουα λουα και αλλη του ρικελμε)

4.ναι ο Ντουντεκ ειναι παιχταρας!

zubitos
12/08/2007, 10:30
και στην θέση του λουα λουα η Μιλαν,η Μπαγερν και η Ρεάλ έχουν παιχταράδες,άρα γιατί αναρωτιέσαι γιατί δεν τον πήραν?

2)Η βιγιαρεάλ δέν τον πούλησε τον Ρικέλμε,δανεικό τον έδωσε.

3)αφού ο Ντούντεκ είναι παιχταράς να δούμε πόσα παιχνίδια θα παίξει στην Ρεάλ :winka:

la_villa
12/08/2007, 11:10
ότι και να λέμε πρεμιερ λιγκ έπαιζε ο άνθρωπας βασικότατος

όσο να ναι το τόπι το κατέχει.πολυτέλεια για εδώ

αλλά ο ντελγκάδο που είδα βιντεάκια είναι άλλο πράμα.παιχτούρα τρελή

monarxis
13/08/2007, 08:30
Οταν εισρεουν στο ταμειο της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16 μιλιονια απο το `ξεπουλημα` του καλυτερου παικτη σε προσφορα (για την περσινη περιοδο,μαζι με τον Ριμπο...) Νερι Καστιγιο και η Π.Α.Ε επενδυει τριχες σε λουα-λουα (http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=40999)

...η ομαδα δεν ειναι του Σωκρατη ουτε του Πετρου ουτε του Λουβαρη :nono:

εμεις ειμαστε η ομαδα ,ο κοσμος του Ολυμπιακου...

λουα-λουα σου λεει ... ο αντι Καστιγιο..:eyepop:

Αχαριστε,επι Σωκρατη δεν εγιναν μελη ο Μαραντονα και ο Πελε?Θες και μεταγραφες!!!

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

CIRUS
13/08/2007, 08:44
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@ΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ!!!!) ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

la_villa
13/08/2007, 09:52
cirus αυτό είναι σίγουρο

οι φετινές μεταγραφές είναι όλοι παιχταράδες.
για θέμα ντελγκάδο εγώ είπα ότι απλώς έπαθα με αυτά που είδα να κάνει.
τωρα για προπονητη δεν ξέρω αλλά δεν το βλέπω να τραβάει πολύ ο sir
μακάρι να με διαψεύση

Gandalf dr685sm
13/08/2007, 10:25
παικταράδες είναι σίγουρα... και πολύ καλύτεροι θα έλεγα απο αυτούς που πήραμε εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις. Το θέμα είναι όμως αν θα κάνουν "χημεία". Αν μπορεί ο προπονητής να τους κουμαντάρει.

Έχοντας Γκαλέτι, Λούα, Σέζαρ, Ραούλ, Νούνιες που αποδεδειγμένα έχουν ισχυρή προσωπικότητα (βλ. Λατίνοι) το θεωρώ ώς και απίθανο να υπάρξει πειθαρχία μέσα στην ομάδα, δεδομένου οτι ο Λεμονής στο παρελθόν δεν τα είχε καταφέρει σε αυτό τον τομέα.
Προσθέστε επίσης οτι και η διοίκηση του ΟΣΦΠ δεν έχει και ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα και έχετε έτοιμο το μείγμα.

Gandalf

Yannis37
13/08/2007, 13:57
ελάτε τον Δεκέμβρη λεει η Crouz για τον Delgado. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ είναι τόσο τρελή παιχτούρα (όπως φαίνεται στα videakia αλλά και σε πολλά αφιερώματα στο youtube) δεν τον έχει καπάρο καμια real - barcha - milan κλπ κλπ????........δεν καταλαβαίνω.
Ο Ολυπμιακός δεν έπρεπε να διώξει τόσους παίκτες και ειδικά κάποιους που για πάγκο ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ όπως οι maric - bulut - Ταραλίδης.
και κάτι ακόμα......ο Στολτίδης δεν φαινόταν από περσυ ότι δεν παει βήμα? τι τον κράτησε?
Τα "τιμης ενεκεν" εχουν φαει τον Ολυμπιακο.

CIRUS
13/08/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
ελάτε τον Δεκέμβρη λεει η Crouz για τον Delgado. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ είναι τόσο τρελή παιχτούρα (όπως φαίνεται στα videakia αλλά και σε πολλά αφιερώματα στο youtube) δεν τον έχει καπάρο καμια real - barcha - milan κλπ κλπ????........δεν καταλαβαίνω.
Ο Ολυπμιακός δεν έπρεπε να διώξει τόσους παίκτες και ειδικά κάποιους που για πάγκο ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ όπως οι maric - bulut - Ταραλίδης.
και κάτι ακόμα......ο Στολτίδης δεν φαινόταν από περσυ ότι δεν παει βήμα? τι τον κράτησε?
Τα "τιμης ενεκεν" εχουν φαει τον Ολυμπιακο.

ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΡΕΑΛ (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ 2 ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΙΤΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ? ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!!!! :D

vangelis 64
13/08/2007, 15:32
Μάγκες,έτσι και δεν υπήρχε ο Στολτίδης θα μιλάγαμε για πολλούς κορνέδες.

Κάντε το σταυρό σας να είναι γερός και να μπορεί να παίζει!

la_villa
13/08/2007, 18:47
πράγματι για τον στολτίδη δεν πρέπει να λέει κανεις κουβέντα

το ότι μετά απο 3 χρόνια συνεχόμενα που τρέχει μόνος του στο κέντρο πέρσυ "έσκασε" και έπεσε ΄'ιγο δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι έπρεπε να φύγει.

δηλ τι άλλο να κάνει?

προφάνως "Ντελγκάδο" έχουν αρκετούς οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες

nakedorange
13/08/2007, 20:38
Αδέρφια, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Τι θέλουμε από τον Ολυμπιακό, εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας, κάθε χρόνο και όχι μια στο τόσο; Νταμπλ, πρόκριση τουλάχιστον στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καλό ποδόσοφαιρο στο σύνολο των αγώνων. Μέχρι εδώ πιστεύω ότι συμφωνούμε όλοι. Πάμε παρακάτω τώρα.

Υπάρχουν προπονητές και παίκτες α) σταρ, β) ργνωσμένης αξίας, γ) λαχεία. Εγώ ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό, που θα έχει έναν προπονητή σταρ ή έστω εγνωσμένης αξίας. Η βασική ενδεκάδα, να έχει 5 τουλάχιστον παίκτες, που να κάνουν τη διαφορά. Είτε σταρ (Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς), είτε εγνωσμένης αξίας (Ραούλ Μπράβο, Γκαλέτι, Ζέτεμπεργκ, Ζε Ελίας). Είτε κράμα και από σταρ και από εγνωσμένης αξίας. Οι υπόλοιποι της βασικής ενδεκάδας ας είναι λαχεία.

Επίσης και η 2η ενδεκάδα ας είναι λαχεία. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνεις τις πιθανότητες σου να πετυχαίνεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και όχι ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ, τους 3 παραπάνω στόχους σου. Που το στηρίζω αυτό;;;

Ας πάρουμε για παράδειγμα, μια γκόμενα. Τα φτιάχνεις με κάποια, επειδή σου αρέσει και επειδή βγήκατε 3-4 φορές έξω και είδες ότι ταιριάζατε. Στο μέλλον, μπορεί η γκόμενα να χοντρύνει, μπορεί να σκάρτη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά το μέλλον δεν προβλέπεται. Εσύ είσαι πολύ σωστός που τα ‘φτιαξες μαζί της, διότι τη συγκεκριμένη στιγμή που τα φτιάξατε, ήταν ωραίο τυπάκι και ταιριάζατε.

Αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε για προπονητή τον Χίντινγκ, τον Λεγκέν ή τον Χίτζφελντ που έχουν τεράστιο βιογραφικό και αποτύγχαναν, ποιος θα κατηγορούσε ύστερα τη διοίκηση που τους έφερε; Στο μπάσκετ πήραμε τον Γκέρσον, ο οποίος απέτυχε, αλλά κανένας δεν έβρισε τον Αγγελόπουλο που τον πήρε, επειδή ο Γκέρσον έχει σπουδαίο βιογραφικό. Όταν λοιπόν σαν διοίκηση κάνεις σωστές κινήσεις, κανένας δεν θα σε βρίσει, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ!!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, μετά από 3 χρόνια τεραστίων εσόδων, λόγω του νέου γηπέδου, τι κινήσεις έκανε;;; Πήρε τον Μπάγεβιτς, τον καλύτερο προπονητή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά με φτωχό ευρωπαϊκό βιογραφικό. Γιατί τον πήρε; Μετά τον Μπάγεβιτς, πήρε τον Σόλιντ. Ποιο ήταν το ευρωπαϊκό βιογραφικό του Σόλιντ την στιγμή που τον προσλάβαμε;;; Μετά το Σόλιντ, πήραμε τον Λεμονή. Εδώ δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για ευρωπαϊκό βιογραφικό....

Για παίκτες ας μη μιλήσω καλύτερα. Πλην του Ριβάλντο τον οποίο διώξαμε με αλήτικο τρόπο, δεν αποκτήθηκε σε αυτά τα 3 χρόνια Καραϊσκάκη, ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης με σοβαρό βιογραφικό. Τα αποτελέσματα γνωστά. 3 χρόνια Καραϊσκάκη = 3 χρόνια άθλιας μπάλας = 3 χρόνια αποτυχιών στην Ευρώπη. Πάλι καλά που οι υπόλοιποι στην Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια και πήραμε 3 πρωταθλήματα.

Ύστερα από 3 χρόνια εμπαιγμού από τη διοίκηση, η ΘΥΡΑ 7 έβγαλε ανακοίνωση ότι αυτό είναι το τελευταία καλοκαίρι της υπομονής. Στις 26 του μήνα, η ομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της. Τι είπαμε ότι θέλουμε; Έναν προπονητή σταρ ή έστω εγνωσμένης αξίας, η βασική ενδεκάδα, να έχει 5 τουλάχιστον παίκτες, που να κάνουν τη διαφορά. Είτε σταρ (Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς), είτε εγνωσμένης αξίας (Ραούλ Μπράβο, Γκαλέτι, Ζέτεμπεργκ, Ζε Ελίας). Είτε κράμα και από σταρ και από εγνωσμένης αξίας.

Οι υπόλοιποι της βασικής ενδεκάδας ας είναι λαχεία. Επίσης και η 2η ενδεκάδα ας είναι λαχεία. Μέχρι τώρα, έχουμε... Προπονητή τον Λεμονή, 2 μόνο παίκτες εγνωσμένης αξίας (Γκαλέτι και Ραούλ Μπράβο), που βέβαια δεν είναι και οι σούπερ σταρ. Και ακόμα μένει κενή η θέση του στόπερ και του αριστερού χαφ. Και το πιο αστείο: Οι μεταγραφές που μέχρι τώρα έχουμε κάνει στοιχίζουν ΟΛΕΣ μαζί, 15 εκατομ. Ευρώ.

Όσο δηλαδή πουλήθηκε ο Καστίγιο. Κύριε Ίβιτς, μας λέγατε ότι το μπάτζετ αυτής της σεζόν είναι 12 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αστείο βέβαια σε σχέση με τα έσοδα της ΠΑΕ. Αλλά ακόμα και αυτά τα 12 εκατ. ευρώ, δεν έχουν μέχρι τώρα ξοδευτεί ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Όλες οι μέχρι τώρα μεταγραφές κάνουν 15 εκατ. ευρώ, δηλαδή τα λεφτά με τα οποία ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ τον Νέρι να φύγει.

Ας περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και αν δε διορθωθεί η κατάσταση, περιμένω από τη ΘΥΡΑ 7 δυναμική κριτική. Φυσικά, μετά την κριτική, οφείλουμε όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα για να την στηρίξουμε, αλλά σε περίπτωση που και το φετινό πείραμα αποτύχει, πλέον χρειάζεται επανάσταση. Όχι γιατί θα αποτύχουμε (αν αποτύχουμε), αλλά γιατί οι κινήσεις της διοίκησης (μέχρι τώρα) δεν ήταν αυτές που έπρεπε.

:mad:

fantacid
13/08/2007, 20:42

λαε του γαυρου συσπειρωσου.........μια τηγανιά αρκει!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε ρε κατι παλικαρια!!!!!

monarxis
14/08/2007, 05:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
λαε του γαυρου συσπειρωσου.........μια τηγανιά αρκει!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε ρε κατι παλικαρια!!!!!

το βγαλες το συμπερασμα παλι ...

:smokin:

ΚΑΠΛΑΝΙ
14/08/2007, 07:29
cirus αυτό είναι σίγουρο

οι φετινές μεταγραφές είναι όλοι παιχταράδες.
για θέμα ντελγκάδο εγώ είπα ότι απλώς έπαθα με αυτά που είδα να κάνει.
τωρα για προπονητη δεν ξέρω αλλά δεν το βλέπω να τραβάει πολύ ο sir
μακάρι να με διαψεύση

Καλως την μικτοι κοσμου.Τρεμε Μπαρτσα.

monarxis
14/08/2007, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Καλως την μικτοι κοσμου.Τρεμε Μπαρτσα.

Εσυ δεν μας ειπες τι ομαδα εισαι...

μαλλον πικραμενος θασαι:winka:

:lol:

ΚΑΠΛΑΝΙ
15/08/2007, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
Εσυ δεν μας ειπες τι ομαδα εισαι...

μαλλον πικραμενος θασαι:winka:

:lol:

ΑΕΚΑΡΑ:lol: :sun: :sun:

nakedorange
15/08/2007, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
ΑΕΚΑΡΑ:lol: :sun: :sun:

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω...αγριογατα!

λες να χουμε κανα βομβαρδισμο το βραδυ?

:winka:

monarxis
17/08/2007, 07:56
Οπως ειδαμε εχθες ο Ολυμπιακος δεν ειναι ακομη ετοιμος και ως εδω κανενα προβλημα αν αναλογιστει κανεις οτι βρισκομαστε σε περιοδο ρονταρισματος.

Υπαρχουν ομως προβληματα στην ομαδα που φαινονται και σε μας τους απλους φιλαθλους και εχουν να κανουν με...

την συγκροτηση(συνθεση)

και την αναπτυξη

η εντυπωση μου λοιπον,ειναι οτι ο ΟΣΦΠ...

1)δεν εχει συνοχη στις γραμμες του,ασυνεννοησια στην αμυνα,εμπλουτισμενη με πολλα και σοβαρα ατομικα λαθη,χαφ που "καταστρεφουν" αλλα δεν δημιουργουν,που δεν σουταρουν κλπ

2)εχει παικτες σε λαθος θεσεις...

3)δεν εχει αυτοματισμους...

4)ειναι αργη σαν ομαδα γενικοτερα...

5)Δεν παιζει την "κοντρα" σε εκτος εδρας παιχνιδια...(με ποιους βεβαια να το κανει)

απο την αλλη τωρα...

1) λειπουν βασικα κομματια του παζλ(Λουα-λουα,στοπερ,αριστερο χαφ...) ο χρονος προσαρμογης των οποιων ειναι αγνωστος.

2)εχουμε 17 Αυγουστου και εννια μερες για το ντερμπι...

3)Ο Λεμονης (σορυ κοουτς) δεν εχει χρονο αλλα ουτε "ματι" απο τον παγκο..για να αλλαξει κατι ουσιαστικα.

Δεν τα βλεπω καλα τα πραματα στον Θρυλο ...

:winka:

la_villa
17/08/2007, 10:51
α ρε ντούσαν που είσαι??

monarxis
17/08/2007, 11:09
α ρε ντούσαν που είσαι??

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα,εγω παντως τον γουσταρα τον Ντουσαν...

:wave2:

CIRUS
17/08/2007, 11:32
Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα,εγω παντως τον γουσταρα τον Ντουσαν...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ!!!!

ΑΣΧΕΤΟ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

monarxis
17/08/2007, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ!!!!

ΑΣΧΕΤΟ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

Περα απο θεμα γουστου,εχω την αισθηση πως αντικειμενικα ο Ντουσαν ειναι κανα δυο κλικ καλυτερος του Λεμονια.

Προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι απο που "ψωνιζει" ο Θρυλος,περιμενω να τους δω ολους αυτους μεσα στην "αρενα",το τι εχω ακουσει και το τι διαβαζω δεν μου λεει τιποτε πια.

Μονο στα ματια μου πιστευω:winka: (και αυτα οχι παντα!)

p.s την ψιλοκλικα τους θα την κανουν οι Αργεντινοι σιγουρα!(και μεις ναμαστε καμμια δεκαρια Ελληνες εξω μαζι θα ταπιναμε...)

CIRUS
17/08/2007, 12:43
Περα απο θεμα γουστου,εχω την αισθηση πως αντικειμενικα ο Ντουσαν ειναι κανα δυο κλικ καλυτερος του Λεμονια.

Προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι απο που "ψωνιζει" ο Θρυλος,περιμενω να τους δω ολους αυτους μεσα στην "αρενα",το τι εχω ακουσει και το τι διαβαζω δεν μου λεει τιποτε πια.

Μονο στα ματια μου πιστευω:winka: (και αυτα οχι παντα!)

p.s την ψιλοκλικα τους θα την κανουν οι Αργεντινοι σιγουρα!(και μεις ναμαστε καμμια δεκαρια Ελληνες εξω μαζι θα ταπιναμε...)

ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΘΑ ΛΕΓΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΙΓΚΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΚΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΜΑΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

la_villa
17/08/2007, 14:01
δεν το λέω ειρωνικά
ο ντούσαν τώρα θα είχε φτιάξει ομάδα όχι μαλακίες