PDA

View Full Version : φτιαγμένα Hornet

Alchimistis
10/08/2007, 21:17
Γεια χαρα παιδες, ψάχνω site με φτιαγμένα Hornet φωτογραφιες η πληροφορίες....

McGyver
10/08/2007, 21:26
Ρώτα και τον Γκούγκλη (http://www.google.com) για "honda hornet tuning" :winka: ...

http://www.motoblog.it/post/702/honda-hornet-600-dragons

:wave2:

odt
11/08/2007, 10:23
Στο bikepics θα βρεις αρκετές φωτογραφίες...

http://www.bikepics.com/honda/hornet/

Τι έχουν κάνει οι ανθρωπεεεεεεεες:sick: :wacko: :yuck: :lol: :eyepop: :rolleyes: :o :)

99166

runnerma
11/08/2007, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt

Τι έχουν κάνει οι ανθρωπεεεεεεεες:sick: :wacko: :yuck: :lol: :eyepop: :rolleyes: :o :)

Xάλια!!! Aν ήθελα φειριγκ έπειρνα και to CBR

hornetakias
12/08/2007, 12:37
,,,

99270

manos cbr600fi
15/08/2007, 23:10
Για κοιτα και εδω

99564

manos cbr600fi
15/08/2007, 23:12
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΑ ΗΟΡΝΕΤ

99565

manos cbr600fi
15/08/2007, 23:14
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΑ ΗΟΡΝΕΤ

99566

manos cbr600fi
15/08/2007, 23:16
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΑ ΗΟΡΝΕΤ

99567

kayak1
04/09/2007, 15:58
Τις πλησιάζω καθόλου???:D :D

kayak1
04/09/2007, 16:36
Τα κατάφερα να τη βάλω τη φωτό??? Με ταλαιπωρούν πολύ αυτές οι επισυνάψεις

101626

sotpag
04/09/2007, 16:45
σε Γαλλικα σαιτ ψαξε

εχουν μεγαλη σχολη οι Γαλλοι

manos cbr600fi
04/09/2007, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kayak1
Τα κατάφερα να τη βάλω τη φωτό??? Με ταλαιπωρούν πολύ αυτές οι επισυνάψεις

Κουκλι το εργαλειο σου εισαι σε καλο δρομο:wave2:
Μπραβο

bsari
05/09/2007, 08:55
εγω βλεπω καρινα,φρυδια ψυγειου,εξατμιση,μπαξτερ το φως δε φαινεται ...καλο αλλα συνηθισμενο πανω κατω ολοι τα ιδια κανουμε ...θελει κατι πιο extreme αλλα εισαι σε καλο δρομο

κανα μονομπρατσο(vfr),upside-down,++++

τα φρυδακια απο που τα πηρες με ενδιαφερουν για το 07,καθως και καρινα:beer:

kayak1
05/09/2007, 09:35
Αυτά που δεν βλέπεις λοιπον γιατί το πάνω κάτω διαφέρει πολύ που λες. Πρέπει να φτάσεις μέχρι εκεί για να προχωρήσεις στο τόσο extreme που λες

1) Φως από FZ1
2) Rizoma καθρέπτες
3) Rizoma πλήρως ρυθμιζόμενες pegs μπρος πίσω
4) Ohlins πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω
5) White power μπροστά
6) Matris stabilizater
7) Σωληνάκια υψηλής
8) Πίσω LED φανάρι με ενσωματωμένα πίσω φλας
9) DPΜ κοντή βάση πινακίδας
10) LOS μανιτάρια
11) BI xenon
12) Power commander με δυναμομέτρηση για να ρυθμιστεί στις Micron εξατμίσεις

+++ αυτά που είπες.

Τα φρύδια είναι no-name (ιδιοκατασκευή e-bay) και η καρίνα μια γνωστή μάρκα μου διαφεύγει τώρα.

Αυτά τα ολίγα. Ας φτάσει κάποιος ως εδώ (σε αυτό το συνηθισμένο) και μετά τον βοηθάω εγώ να κάνει αυτά τα extreme.

makis206
05/09/2007, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
,,,

CBF600S Repsol πως θα φαινόταν άραγε ;:D :D

:look:

bsari
05/09/2007, 12:48
Αυτά τα ολίγα. Ας φτάσει κάποιος ως εδώ (σε αυτό το συνηθισμένο) και μετά τον βοηθάω εγώ να κάνει αυτά τα extreme. [/B][/QUOTE]

πρωτα η φωτο ειναι κακη αφου τα περισσοτερα απο αυτα που λεσ ΔΕΝ φαινονται!!!!!!
το θεμα ΔΕΝ ειναι να φτασει κανεις αλλος εκει αλλα ζητησες γνωμη και την πηρες
το τι γινεται κατω απο το ρεζερβουαρ-καλαμια δε μπορουμε να το ξερουμε
βγαλε καλυτερες φωτο-περισσοτερες για να παρεις την απαντηση που θελεις ,οσο για τη βοηθεια καλα να εισαι αλλα δε θα σε φωναξω σιγουρα για να να φωτογραφησεις ,συνεχισε αφου θελεις ανυπομονουμε να δουμε ολοκληρο το project hornet και γιατι οχι να το κανεισ ακομα καλυτερο!!!

οι καθρεπτες οσο φαινονται καλοι,ολα τα αλλα (περα απο αυτα που προανεφερα)απλα δε φαινονται

εγω την αμαρτια να βαλω απο αλλη μηχανη σε χοντα δε θα την εκανα -θα εβαζα καποια αλλη μα τοσες υπαρχουν!!(περιμενω διαμαχες χε χε)
1) Φως από FZ1

τα παρακατω απλα δε φαινονται

3) Rizoma πλήρως ρυθμιζόμενες pegs μπρος πίσω
4) Ohlins πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω(αυτο το ειδα)
5) White power μπροστά(πολυ λευκα ομως)
6) Matris stabilizater(εξαιρετικο οπως και το χρωμα του????)
7) Σωληνάκια υψηλής
8) Πίσω LED φανάρι με ενσωματωμένα πίσω φλας
9) DPΜ κοντή βάση πινακίδας(πολυ ωραια αλλα που ειναι?)
10) LOS μανιτάρια
11) BI xenon(με τυφλωσαν)
12) Power commander με δυναμομέτρηση για να ρυθμιστεί στις Micron εξατμίσεις(????)
?
:beer:

bsari
05/09/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
CBF600S Repsol πως θα φαινόταν άραγε ;:D :D

:look:

ρε συ σε επαιρνα τηλ ειδες π.μ?

το ειδες το καινουριο?

makis206
05/09/2007, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
ρε συ σε επαιρνα τηλ ειδες π.μ?
το ειδες το καινουριο?

Το είδα Βασίλη αλλά αρκετά καθυστερημένα δυστυχώς.:(

Για ποιο καινούργιο λες ;:beer:

Defiant
05/09/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt

:a8: :a07:

bsari
05/09/2007, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το είδα Βασίλη αλλά αρκετά καθυστερημένα δυστυχώς.:(

Για ποιο καινούργιο λες ;:beer:

γενικα ολος ο στολος αλλαζει με κορυφαιο το χχ και το νεο transalp 700,οσο για hornet 1000 θα τους σκισω αν το ξερα θα περιμανα χαλαρα!!!!

kayak1
05/09/2007, 13:25
@bsari

Κάτι που δεν κατάλαβες από ότι φαίνεται.

βγαλε καλυτερες φωτο-περισσοτερες για να παρεις την απαντηση που θελεις

Τη φωτό δεν την έβαλα για να κάνουν σχόλια για τη μηχανή μου ούτε να την επειδήξω (άμα ήταν θα είχα βάλει καλύτερες φωτό στο σχετικό τοπικ από αυτές που έχω και θα είχα αναφέρει αυτά που είχα κάνει) αλλά για να βοηθήσω το παλικάρι να πάρει κάποιες ιδέες ώστε να τον βοηθήσω με συγκεκριμένα κομμάτια.

Οσο για τα σχόλιά σου στα συγκεκριμένα κομμάτια θα ήθελα να δω στο δικό σου τι έχεις κάνει (αν έχεις κάνει τίποτα) για να μπορέσω να σχολιάσω και εγώ.

εγω την αμαρτια να βαλω απο αλλη μηχανη σε χοντα δε θα την εκανα -θα εβαζα καποια αλλη μα τοσες υπαρχουν!!(

Όσο για αυτό εσύ πάρε μια μάσκα από Varadero και βάλτη πάνω στο Hornet να δούμε πως θα δείχνει:rotflmao:

Sabre
05/09/2007, 13:53
Χρήστο μην μασάς ρε! Το θηρίο σου σπέρνει λεμεεεεε:beer:

Να βάλεις καμιά φωτό ρε man γιατί να μην βάλεις?

Αντε να κλείσουν στόματα!:evil:

kayak1
05/09/2007, 14:13
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου:beer:

Οσοι με γνώρισαν στην βόλτα που πήγαμε κατάλαβαν ότι δεν έχω κανένα σκοπό να επιδείξω τίποτα, άλλωστε και άλλοι είχαν πολλά aftemarket κομμάτια αλλά γιατί γουστάρω το σπορ και ακόμα περισσότερο να γνωρίσω τα άτομα που έχουν κάνει (για μένα) την πιο σωστή επιλογή σε αγορά "γυμνής" μοτοσικλέτας:D

Μπορώ να ανεβάσω ή να στείλω πμ φωτό από οποιοδήποτε κομμάτι ενδιαφέρεται κάποιος και να του δώσω πληροφορίες πώς να τα αγοράσει, ακόμα και για άλλα κομμάτια.Εχω κάνει μεγάλη έρευνα πάνω στο θέμα γιατί το αγαπάω το hornetaki μην ξεχνάτε είχα και το 600 και σπάραξε η καρδιά μου όταν το έδωσα.

Αλήθεια πότε θα πάμε ξανά βόλτα??? Δυστυχώς όμως από Επίδαυρο κάηκε ένα κομμάτι.

bsari
05/09/2007, 16:45
τις πλησιαζω καθολου τι σημαινει?εχεις καποια εργαλεια τα οποια ειναι μοναδικα φτιαγμενα με δικια τους προσωπικοτητα, ανεβαζεις φωτο και ρωτας αν τις πλησιαζεις σου απανταμε οτι εχεις κανει μια προσπαθεια που απλα ειναι συνηθης απο αυτα που φαινονται και σου λενε να ανεβασεις φωτο αλλες για να δουμε!!! και απαντας οτι δε θελεις επιδειξη και οτι οσοι σε ξερουν καταλαβαινουν... ωραια εγω που δε σε ξερω και εφοσον δε θελεις επιδειξη γιατι εγραψες ποσα εχεις που δε φαινονται...και εφοσον ηθελες να δειξεις σε καποιον να παρει μια ιδεα γιατι δεν εδειξες αφου οι φωτο σου ηταν μια ,μακρινη χωρις λεπτομερεια !!!!εγω φιλε μου δεν εχω βαλει κατι ακομα τετοιο ωστε να ΦΑΙΝΕΤΑΙ και να κανει το οχημα μου να ξεχωριζει συν οτι δε το εβαλα σε παραθεση με τα αντιστοιχα projects και ξαναλεω οτι ολα ωραια αυτα που εβαλες αλλα ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ δε σε αμφισβητησε κανεις και πανω απο ολα γουσταρω να βλεπω ανθρωπους να φτιαχνουν τα μοτο ωστε να διαφερουν απο τα αλλα και να ικανοποιουν τον ιδιοκτητη σου ειπα καποια τα οποια για μενα θα πλησιαζαν τη συγκριση που μας εβαλες να κανουμε χωρις σχολιασμο υποθετω ,οσο για τη μασκα varadero δεν εννοουσα να βαλεις honda αλλα aftermarket και οχι καποιας αλλης μοτο που ηδη υπαρχει

συνεχισε τη καλη δουλεια και απλα αν θελεις βαλε φωτο ,εγω στο προηγουμενο και φωτο εβαζα και οτι μου ζητουσαν και σε ολα τα π.μ απαντησα!!!δε σε εθιξε κανεις ,προταση καναμε!!!

runnerma
05/09/2007, 17:13
Μιας και μιλάμε για φτιαγμένα Hornet, για κοιτάχτε ένα Η6 Κ7 :

101710

runnerma
05/09/2007, 17:13
2

101711

runnerma
05/09/2007, 17:14
3

101712

runnerma
05/09/2007, 17:15
4

101713

bsari
που το βρηκες ρε θηριο?ειδες το χρωμα τι μπορει να κανει?ειδες π.μ σου ρανερ ακυρο ολα οκ
ωραια αυτη η εξατμιση απο τις ποιο ωραιες για το η7

runnerma
5

101714

hornetakias
05/09/2007, 17:49
:rolleyes: Το πιο πανω γιατι δεν εχει αλυσιδα..!!??:confused:
Το νεο Hornet μπορει να γινει τουμπανο τελικα...
Μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα φτιαγμενα Hornet γινονται απο εταιρειες ή μαγαζια και οχι απο ιδιωτες.
Το 900αρι του kayak1 παντως απο κοντα ειναι τελειο.Ασε γιατι εκανα την μαλακια και το οδηγησα και ξενερωσα με το δικο μου...... :bigcry: :look:

Alchimistis
05/09/2007, 18:03
Τι γινεται ρε....πω πω τις καβλωτικα μηχανακια ειναι αυτα...τελικα το νεο Hornet φτιαχνεται για τα καλα...

Kayak μια χαρα το μηχανακι σου...βάψιμο εχεις στα σχεδια σου?

gavos
05/09/2007, 18:09
κανα μονομπρατσο(vfr)
[/B]

Πείτε ότι μπορεί να παίξει τέτοιο σκηνικό να τρελαθώ!!!!!!!!!!! :eek: :uplate: :hypnotize :eyepop: :dizzy:

runnerma
05/09/2007, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Πείτε ότι μπορεί να παίξει τέτοιο σκηνικό να τρελαθώ!!!!!!!!!!! :eek: :uplate: :hypnotize :eyepop: :dizzy:

Αμέ!!!

Πάρε κανα δυο φωτο να δεις...

101723

runnerma
05/09/2007, 18:22
2

101724

runnerma
05/09/2007, 18:22
3

101725

Alchimistis
05/09/2007, 20:46
:a8: :a8: :a8: :a8: :a8:

Tι διαφορα θα εχει στη συμπεριφορας την μοτοσυκλετας?

kayak1
06/09/2007, 00:02
εχεις καποια εργαλεια τα οποια ειναι μοναδικα φτιαγμενα με δικια τους προσωπικοτητα, ανεβαζεις φωτο και ρωτας αν τις πλησιαζεις σου απανταμε οτι εχεις κανει μια προσπαθεια που απλα ειναι συνηθης

Τι εννοείς? Δεν έχω καταφέρει να ανοίξω ακόμα τη δική μου εταιρία για να φτιάξω δικά μου κομμάτια και να το παίξω σχεδιαστής αλλά όπως οι περισσότεροι έχω αγοράσει από εταιρίες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτό έλειπε.

πανω απο ολα γουσταρω να βλεπω ανθρωπους να φτιαχνουν τα μοτο ωστε να διαφερουν απο τα αλλα και να ικανοποιουν τον ιδιοκτητη

Για το πόσο γουστάρεις το έδειξες από το πρώτο post που έκανες και με το ύφος σου αλλά και με το που βιάστηκες να σχολιάσεις κάτι συνηθισμένο που δεν είναι ακόμα και με αυτά που έβλεπες. Και εγώ απάντησα αναλόγως όχι γιατί ένιωσα ότι έθιξες εμένα ή την προσπάθειά μου αλλά για το σνομπ υφάκι του post που έκανες (μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι το εξέλαβα)

Το 900αρι του kayak1 παντως απο κοντα ειναι τελειο.Ασε γιατι εκανα την μαλακια και το οδηγησα και ξενερωσα με το δικο μου......

Αν σου πω ότι εγώ ξενέρωσα όταν έκανα test drive το 900? Το 600 και το 900 είναι μηχανές με διαφορετική προσωπικότητα.Το 900 είναι τόσο γραμικό που νομίζεις ότι δεν πας γρήγορα και σίγουρα θα σου λείψει η κλοτσιά που έχει το 600 στις 6000 στροφές.Οπότε μη ξενερώνεις.Όποτε θες πάντως είμαι εδώ για να το ξανακάνεις βόλτα

βάψιμο εχεις στα σχεδια σου?

Όχι μου αρέσει το ματ μπλε χρώμα.Άσε που κατά τη γνώμη μου αυτά τα βαψίματα (ωραία μεν) είναι περισσότερο για κάποια έκθεση παρά για καθημερινή χρήση.

Tι διαφορα θα εχει στη συμπεριφορας την μοτοσυκλετας?

Δεν πιστεύω μεγάλη. Περισσότερο εμφανησιακά αλλάζει το μηχανάκι.Θέλει κάποιους αποστάτες το μονόμπρατσο αλλά δεν είναι και πολύ δύσκολο να μπει.

power hornet
06/09/2007, 00:13
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου:beer:

Οσοι με γνώρισαν στην βόλτα που πήγαμε κατάλαβαν ότι δεν έχω κανένα σκοπό να επιδείξω τίποτα, άλλωστε και άλλοι είχαν πολλά aftemarket κομμάτια αλλά γιατί γουστάρω το σπορ και ακόμα περισσότερο να γνωρίσω τα άτομα που έχουν κάνει (για μένα) την πιο σωστή επιλογή σε αγορά "γυμνής" μοτοσικλέτας:D

Μπορώ να ανεβάσω ή να στείλω πμ φωτό από οποιοδήποτε κομμάτι ενδιαφέρεται κάποιος και να του δώσω πληροφορίες πώς να τα αγοράσει, ακόμα και για άλλα κομμάτια.Εχω κάνει μεγάλη έρευνα πάνω στο θέμα γιατί το αγαπάω το hornetaki μην ξεχνάτε είχα και το 600 και σπάραξε η καρδιά μου όταν το έδωσα.

Αλήθεια πότε θα πάμε ξανά βόλτα??? Δυστυχώς όμως από Επίδαυρο κάηκε ένα κομμάτι. βολτα βολτα παμε παμε ελα να μαζευομαστε,αλα ενας κυριος δεν μπορει γιατι πονανε τα λαιμουδακια του,του ειπα να του δωσω ενα σιροπι αλα δεν ηθελε:rotflmao: :rotflmao:

bsari
06/09/2007, 08:28
δεν ηταν σκοπος μου αυτος ουτε το υφος τεοιο σχο0λιο εκανα για αυτα που εβλεπα και το εγραψα στο πρωτο ποστ απο υαυτα που βλεπω ειπα !!!και σε προετρεψα για περισσοτερες φωτο, ουτε να φτιαξεις δικα σου κομματια προς θεου αλλα διαφωνεις οτι πανω κατω οι περισσοτεροι μια καρινα και εξατμιση και μπαξτερ βαζουν σε διαφορα μοτο?αυτα που λες δειξε τα και σε αλλους ...τωρα για το αν γουσταρω αυτους που τα φτιαχνουν εσυ προφανως δε καταλαβες τιποτα απο ολα αυτα που σου εγραψα η εγω τα εξεφρασα λαθος απλα ηθελα και αλλες φωτο !!!

runnerman θα με βαλεις σε εξοδα στο ξαναειπα!!!
κθκλοφορει εδω ενα χορνετ με φανταστικες αερογραφιες,νικελ και εχει τις 4 εξατμισεις κατω απο ουρα!!!

bsari
06/09/2007, 08:43
για το hornet μαλλον πως ειναι περισσοτερες απο καθε μοτο και μονομπρατσο απο βεφα και φουλ φαιρινγκ και εξατμισεις κατω απο κινητηρα που βγαινουν και απο τις 2 μεριες και τρελα βαψιματα
ορεξη και γκαφρα και φαντασια ...

αντε ρε σεις λετε για βολτες και περασε φετος το καλοκαιρι και δε πηγα πουθενα!!!

runnerma
06/09/2007, 09:32
Για κόφτε τις διαμάχες plz. Μην τα παίρνετε στο κρανίο με ένα σχόλιο του άλλου.

Για να ξεφύγουμε από αυτό για να σχολιάσετε το δικό μου H6.

Είναι στο stage1 (εξωτερικές μετατροπές μόνο) και για να ολοκληρωθεί περιμένω πίσω φτερό με φανάρι και undertray από Barracuda.

Η φώτο είναι από κινητό :/

101793

kayak1
06/09/2007, 10:06
Πολύ όμορφο:beer:

Πολύ σωστή επιλογή κομματιών.Για μένα καλό θα ήταν να αλλάξεις και εξάτμιση. Θα δεις ότι θα κυνηγάς περισσότερο τη μηχανή για το θόρυβο. Οσο για το stage 1 προτείνω να μείνεις εκεί και να μην το πειράξεις μηχανικά αν ζητάς αξιοπηστία.Ένα δόντι περισσότερο μπροστά στο γρανάζι και 2 πίσω θα σου δώσουν τη δύναμη που καμία μετατροπή δεν θα σου κάνει. Βέβαια θα χάσεις σε τελική. Αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου.

Πολύ καλή δουλειά πάντως. Και να πω και την αλήθεια αν και δεν μου άρεσε το Η6 όταν βγήκε με τα πράγματα αυτά γίνεται πολύ όμορφο

runnerma
06/09/2007, 10:44
Πολύ όμορφο:beer:

Πολύ σωστή επιλογή κομματιών.Για μένα καλό θα ήταν να αλλάξεις και εξάτμιση. Θα δεις ότι θα κυνηγάς περισσότερο τη μηχανή για το θόρυβο. Οσο για το stage 1 προτείνω να μείνεις εκεί και να μην το πειράξεις μηχανικά αν ζητάς αξιοπηστία.Ένα δόντι περισσότερο μπροστά στο γρανάζι και 2 πίσω θα σου δώσουν τη δύναμη που καμία μετατροπή δεν θα σου κάνει. Βέβαια θα χάσεις σε τελική. Αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου.

Πολύ καλή δουλειά πάντως. Και να πω και την αλήθεια αν και δεν μου άρεσε το Η6 όταν βγήκε με τα πράγματα αυτά γίνεται πολύ όμορφο

Εξάτμιση δεν θα αλλάξω. 1ον Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η κοφτή που έχει και 2ον μου αρέσει που είναι αθόρυβο αλλά όταν το τσιτάρεις στριγκλίζει. Επίσης ακούγετε η εισαγωγή που γουργουρίζει αν βάλω και κανένα φιλτράκι αφτερ μαρκετ θα ακούγετε πιο πολύ:beer:

Stage 2 θα είναι αναρτήσεις μάλλον αλλά αυτό όχι στο κοντινό μέλλον.

Από γκάζια μια χαρά είμαι δεν θέλω παραπάνω. Η μόνη μετατροπή που θα κάνω είναι 1/5 throttle kit που έχει ήδη παραγγελθεί.

:beer: :beer: :wave2:

bsari
06/09/2007, 19:01
χρυσο με καβαλετα που γραφουν hornet!!!

ειδες οι εξατμισεις πρωτη φορα ειναι πιο ασχημες απο τη μαμα!!
η καρινα ειναι πολυ σουπερ και ...τα φρυδακια (υπενθιμιζω τα θελω εε) λασπωτηρα θα αλλαξεις?

αναρτησεις ασε λιγο να ψαχτουν και οι εταιριες να δουμε ...ειδες σελες καθολου μπηκα στο σαιτ και εφτιαξα μια δικια μου με hornet πολυ καλη(δε την αγοραζω)
ασε το κινητηρα ισως power commander,dna filter και τελος συμφωνω με το γραναζακι πισω το σκεφτομαι μιας και δεν πηγαινω τελικες ...παντως θελω να δω και τα bridgestone-dunlop γιατι τα michellin glystrane οπως και στο παλιο τοτε τα αλλαξα με Z6 αψογα πιστευω...

ειδες η εισαγωγη κανει σαν chevrolet 4000κ.ε. και ρουφαει υπεροχα ειδικα με 2α και γεμισμα απο χαμηλα εεεεε

runnerma
07/09/2007, 09:45
χρυσο με καβαλετα που γραφουν hornet!!!

Tιμονάκι ναι για να μειώσω και τους κραδασμούς. Καβαλέτα τιμονιού όχι :nono: , τα θεωρώ κιτς :yuck:

ειδες οι εξατμισεις πρωτη φορα ειναι πιο ασχημες απο τη μαμα!!
η καρινα ειναι πολυ σουπερ και ...τα φρυδακια (υπενθιμιζω τα θελω εε) λασπωτηρα θα αλλαξεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
και για να ολοκληρωθεί περιμένω πίσω φτερό με φανάρι και undertray από Barracuda.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari αναρτησεις ασε λιγο να ψαχτουν και οι εταιριες να δουμε ...ειδες σελες καθολου μπηκα στο σαιτ και εφτιαξα μια δικια μου με hornet πολυ καλη(δε την αγοραζω) Σέλα μόνο μαύρη. Μου αρέσει το υλικό της σέλας του Varadero'07

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari ασε το κινητηρα ισως power commander,dna filter και τελος συμφωνω με το γραναζακι πισω το σκεφτομαι μιας και δεν πηγαινω τελικες ...παντως θελω να δω και τα bridgestone-dunlop γιατι τα michellin glystrane οπως και στο παλιο τοτε τα αλλαξα με Z6 αψογα πιστευω...

Το δικό μου φοράει bridgestone και είμαι αρκλετά ευχαριστημένος με αυτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari ειδες η εισαγωγη κανει σαν chevrolet 4000κ.ε. και ρουφαει υπεροχα ειδικα με 2α και γεμισμα απο χαμηλα εεεεε

Ακριβώς!!! Μια μέρα έβγαλα το φίλτρο να δώ πως κάνει :eyepop: :eyepop: .
Οι εισαγωγές του αέρα είναι αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να ακούγονται. Από πίσω μου λένε οι φίλοι μου που με ακολουθούν στις βόλτες ότι ακούνε τις εισαγωγές.
Με ένα after market φίλτρο θα είμαστε μιά χαρά.

manhunter
14/05/2008, 10:22
Καρίνα Puig
Bagster γνήσιο
Φίλτρο K&Ν
Μανέτες μπλέ από ebay (κ@υλα)
Οσραμ Nightbraker
Μπλε ταινια στην ζάντα

Σε λίγο μπαίνει

Πίσω φτερό
Undertail με Led που έχει ενσωματωμένα φλας
Βαση πινακίδας Valter Moto (Την έχω ήδη)
Εξάτμιση Mivv X-Cone (με τις κατάλληλες ρυθμισεις στα καρμπ)
Τιμονι Fat Bar wrp

Αυτά προς το παρόν και το μέλλον

130875

lakio-7-
03/07/2012, 15:47
καλησπερα παιδια...!θα ηθελα να ρωτησω κατι....εχω ενα hornet 600 2004..ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μια εξατμηση να του βαλω αλλα δεν ξερω τι....εχω δει στο youtube καποιες (yoshimura, akrapovic) αλλα δεν ξερω τι προβληματα θα συναντησω..φυσικα δεν θα την αλλαξω εγω αλλα θελω να ειμαι ετοιμος....υπαρχει κανενας φιλος που να εχει την ιδια μηχανη να με βοηθησει κ να μου προτεινει καλυτερες περιπτωσεις.....???