View Full Version : Μαλλον κλεμμενο Xt
reinmeister
13/08/2007, 13:20
εδω και κανα τριμηνο βλεπω στην γειτονια μου ενα XT 600 μιζατο, μαλλον 2003 ειναι,παρατημενο και μαζευει σκονη...ειναι μαυρου χρωματος,φοραει μαυρο bagster και εχει ενα τελικο remus titanium...η κλειδαρια του ειναι παραβιασμενη και δεν εχει πινακιδα...περαν αυτων φαινεται μια χαρα...
το μηχανακι βρισκεται (deleted by sniper - Λεπτομέρειες με ΠΜ στον δημιουργό της συζήτησης)
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εδω και κανα τριμηνο βλεπω στην γειτονια μου ενα XT 600 μιζατο, μαλλον 2003 ειναι,
Γιατί δεν κάνεις ένα τηλ. στο 100 καρντιά μου; Κανονικό είναι η S/M ;
:rolleyes: rein, σβύσε διεύθυνση γιατί έρχονται για "σήκωμα" ...:winka:
sniper δεν κάνεις κανένα τηλ. στο SFέφη; Απίθανο μέν αλλά που ξέρεις καμμιά φορά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
sniper δεν κάνεις κανένα τηλ. στο SFέφη; Απίθανο μέν αλλά που ξέρεις καμμιά φορά;
Είναι στην Χαλκιδική απ' όσο γνωρίζω :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι στην Χαλκιδική απ' όσο γνωρίζω :rolleyes:
Και να τΟΝ πεις να προσέχει πως οδηγάει ...
(και να ΜΗΝ κυνηγάει Ducati στις στροφές της Σάρτης, γιατί ΚΑΙ δεν ξέρει τον δρόμο ΚΑΙ δεν μπορεί να τα πιάσει ΚΑΙ η Vanda δεν φταίει τίποτε...) :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και να τΟΝ πεις να προσέχει πως οδηγάει ...
(και να ΜΗΝ κυνηγάει Ducati στις στροφές της Σάρτης, γιατί ΚΑΙ δεν ξέρει τον δρόμο ΚΑΙ δεν μπορεί να τα πιάσει ΚΑΙ η Vanda δεν φταίει τίποτε...) :winka:
Με τι τα κυνηγάει; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με τι τα κυνηγάει; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με την φαντασία του ....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A..... Kαλώς τότε.... Γιατί ζέστη κάνει και περίμενα σε λιγο να πεις ότι καβαλάει KTM και κυνηγάει τα XR :D
Ρε κυκλοφοράει με νοικιάρικη γουρούνα, μιλάμεεεε ...:D
Ρε κυκλοφοράει με νοικιάρικη γουρούνα, μιλάμεεεε ...:D
Που καταντάει ο άνθρωπος..... Φευ.... :rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
Το ΧΤ της Vanda, είχε κανένα σημάδι ; Αν θυμάσαι στείλε πμ. Το απόγευμα θα περάσω από ΄κει, μιας και είναι στο δρόμο μου.
Συγνώμη που σας διεκοψα :blush: :D
Το ΧΤ της Vanda, είχε κανένα σημάδι ; Αν θυμάσαι στείλε πμ. Το απόγευμα θα περάσω από ΄κει, μιας και είναι στο δρόμο μου.
Παρε αρ. πλαισίου ή κινητήρα και δώστα μου :D
Μπααα δεν πειράζει ...!!! :beer:
(αλλά νομίζω ότι το ΧΤ της Vanda ήταν μπλε ...) :confused:
Μπααα δεν πειράζει ...!!! :beer:
(αλλά νομίζω ότι το ΧΤ της Vanda ήταν μπλε ...) :confused:
Μπορεί περνώντας από Βόλο να το βάψανε μαύρο:lol:
Λεωνίδας
13/08/2007, 14:12
μαύρο ήταν
bagster δε νομίζω να είχε
ήταν SM και εξάτμιση Supertrapp
(ή δείτε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32922) )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μαύρο ήταν
bagster δε νομίζω να είχε
ήταν SM και εξάτμιση Supertrapp
(ή δείτε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32922) )
Λεώ το είδα το ποστ και ότι είχε Supertrapp. Το μόνο που ταιριάζει είναι το χρώμα και η χρονολογία. Ο rein δεν μου απάντησε αν είναι SM, (περιμένει να τον πάρω τηλ. τον κόπρο). :mad:
1% να είναι, ας ρίξω μια ματιά.
Νικο, στείλε μου το τηλ. σου, γιατί θα λείπω μέχρι την Πέμπτη.
reinmeister
13/08/2007, 14:25
χμ...το σκεφτηκα το θεμα σηκωματος αλλα θεωρησα βλακωδως οτι δεν θα ειναι καποιος τοσο καφρος ετσι ωστε να το κανει...
anyway...θα παω να δω αρ. πλαισιου και κινητηρα και θα επανελθω...
το μηχανακι ειναι εντουρο η οτι σκατα ειναι αυτα τα παρταλια μαμα τελοσπαντων και ειναι απο τα τελευταια...ειπα 2003 για να βαλω μια χρονολογια...παντως ειναι μιζατο...το γραφει στα καπακια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χμ...το σκεφτηκα το θεμα σηκωματος αλλα θεωρησα βλακωδως οτι δεν θα ειναι καποιος τοσο καφρος ετσι ωστε να το κανει...
anyway...θα παω να δω αρ. πλαισιου και κινητηρα και θα επανελθω...
το μηχανακι ειναι εντουρο η οτι σκατα ειναι αυτα τα παρταλια μαμα τελοσπαντων και ειναι απο τα τελευταια...ειπα 2003 για να βαλω μια χρονολογια...παντως ειναι μιζατο...το γραφει στα καπακια...
Αντώνη στείλτα με πμ στον sniper.
reinmeister
13/08/2007, 14:34
καλως...
dirtbird
20/08/2007, 17:37
.......και να ΜΗΝ κυνηγάει Ducati στις στροφές της Σάρτης .....
....πφφφφ σιγά τις στροφές :rolleyes: :rolleyes:
να 'λεγες τουλάχιστον για Πυργαδίκια και βράδυ και να μην έχεις ξαναπεράσει να πω εντάξει.... ;) :D
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, που με σκεφτήκατε και το ψάξατε.. δυστυχώς δεν είναι το δικό μου. Εγώ πάντως ακόμα κουβαλάω τα κλειδιά του μπας και το δω πουθενά να το πάρω να φύγω! :)
ΥΓ. Να πάτε κι εσείς Πυργαδίκια.. αν δε σας αρέσουν οι στροφές θα σας αρέσουν σίγουρα τα ψάρια. :D