View Full Version : Πωλείται οικόπεδο...
Aggelos_SV
15/08/2007, 11:47
...με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και την Χαλκίδα πιάτο.Τοποθεσία Στενή Ευβοίας,παραπλεύρως της επαρχιακής οδού προς Χιλιαδού.Τιμή συζητήσιμη και ευκολίες πληρωμής.Εκτός σχεδίου.Λοιπές πληροφορίες στην πολεοδομία Χαλκίδος.
Είπα κι εγώ να πάω για ένα μπανάκι στη Χιλιαδού που είναι τζιτζί παραλία και έχει και ωραία διαδρομή...Όλα καλά μέχρι εκεί.Στον γυρισμό και καθώς πλησίαζα την Στενή σε μια αριστερή κατηφορική φουρκέτα στην είσοδο της ...χώματα ,προφανώς πεσμένα από κάποιο γαμωφορτηγό/αγροτικό καθώς στο σημείο είναι αδύνατο να πέσουν χώματα από το πλάι του δρόμου .
Το αποτέλεσμα?Έχασα τα φρένα πήγα ίσια ,δεν πρόλαβα να στρίψω και με περίπου 20χλμ/ωρα έφυγα στο χαντάκι με φρεναριστό και χαμένο μπροστινό.:sad: :sad:
Σπασμένος λεβιές και ευτυχώς που είχα ανταλλακτικό μαζί μου γιατί ακόμα την οδική θα περίμενα και το ψυγείο έχει ψιλοστραβώσει από την πρόσκρουση όχι στην άσφαλτο άλλά στο επικλινές σημείο του χαντακιού.Το μανιτάρι ίσα ίσα ακούμπησε και δεν μπόρεσε να προστατέψει το ψυγείο.Καλύτερα να είχα πέσει στην άσφαλτο...
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ
airamhag
15/08/2007, 12:02
εισαι ορθιος κ καλα..
ολα καλα λοιπον!
ποτε ξανα ουτε το παραμικρο !
:beer: :beer: :beer:
μια χαρά, (το ξέρω... το λένε όλοι οι άλλοι αλλά μόνο η τσέπη σου το ξέρει...)
αφού μόνο λεβιές και στραβωμένο λίγο ψυγείο (αν δεν τρύπισε τότε και μπορείς να το κυκλοφορείς ακόμα καλύτερα...)
και αφου λογικά η ταχύτητά σου ήταν λίγη ώστε να μην πάθεις κάτι παραπάνω ,
ΕΝΤΑΞΕΙ!
περαστικά (και στην τσέπη) θα είναι και γρήγορα, αφού εσύ δεν έχεις πάθει κάτι...:wave2:
runnerma
15/08/2007, 12:53
Aφου είσαι καλά τότε όλα οκ....
Μόνο... λύσε μου μια απορία σε παρακαλω...
Εσύ όταν πας για μπάνιο κουβαλάς ανταλλακτικό λεβιέ μαζί σου ???:eyepop: :eyepop: :eyepop:
dodos 900
15/08/2007, 12:58
Όρθιος!:wave2:
Λεωνίδας
15/08/2007, 13:10
άντε περαστικά στην τσέπη και μη χειρότερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Εσύ όταν πας για μπάνιο κουβαλάς ανταλλακτικό λεβιέ μαζί σου ???:eyepop: :eyepop: :eyepop: όχι.... ολόκληρο SV κουβαλάνε οι κάτοχοι :rolleyes: χειρότεροι από ΚΤΜ είναι :bigcry:
Αφου εισαι καλα ... μην το συζητας και ολα τα αλλα φτιαχνονται...
:beer: :beer: :wave2:
Untouchable
15/08/2007, 15:03
Αφου ορθιος, ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες...
Παρηγορια στην τσεπη που θα πονεσει λιγο.
Να σαι καλα εσυ. Τα σιδερα δεν εχεουν ψυχη - εμεις τους την δινουμε.
Giorgos19
15/08/2007, 15:50
:sad:
Κουραγιο και ολα θα φτιαξουν....και η μηχανη και η τσεπη...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Untouchable
Αφου ορθιος, ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες...
Παρηγορια στην τσεπη που θα πονεσει λιγο.
Να σαι καλα εσυ. Τα σιδερα δεν εχεουν ψυχη - εμεις τους την δινουμε.
+750
:beer:
vangelis 64
15/08/2007, 16:19
Κρίμα ρε Άγγελε.:( Δεν πειράζει όμως,μικρό το κακό όπως είπαν και τ' άλλα παιδιά.Εσύ νά 'σαι καλά.:wave2:
blueblack
15/08/2007, 17:06
EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ............
Ρέ φίλε........περαστικά,σπάνια καί άτιμη περίπτωση...
:wave2:
power hornet
15/08/2007, 17:37
αφου εισαι καλα εσυ τα αλλα φτιαχνονται,αλλα ενταξει ειναι το γαμωτο.
Aggelos_SV
15/08/2007, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Μόνο... λύσε μου μια απορία σε παρακαλω...
Εσύ όταν πας για μπάνιο κουβαλάς ανταλλακτικό λεβιέ μαζί σου ???:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Όχι όταν πάω για μπάνιο.Πάντα έχω ένα έξτρα κάτω από το σελάκι.
Και αποδείχτηκε σωτήριο τελικά.
Πραγματικά εύχομαι κανείς να μην αντικρύσει ποτέ του χώματα σε στροφή ,είτα φρεναριστός είτε πλαγιαστός.
Και να πεις ότι δεν ήμουν ψιλιασμένος...την πάτησα .Τέσπα ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω
αφου δεν επαθες εσυ τπτ δεν τρεχει μια.....
καταχωρεις το περιστατικο στο folder ΕΜΠΕΙΡΙΑ και κανεις μια σκεψη με το πως ενδεχομενος θα μπορουσες να ειχες αντιδρασει διαφορετικα στα χωματα και καταχωρεις το αποτελεσμα στο folder ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ (τουμπας)....και συνεχιζεις!!!!
:lol: :rotflmao:
:wave2: :beer:
υγ: καλη κινηση η εξτρα μανετα....:a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
αφου δεν επαθες εσυ τπτ δεν τρεχει μια.....
καταχωρεις το περιστατικο στο folder ΕΜΠΕΙΡΙΑ και κανεις μια σκεψη με το πως ενδεχομενος θα μπορουσες να ειχες αντιδρασει διαφορετικα στα χωματα και καταχωρεις το αποτελεσμα στο folder ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ (τουμπας)....και συνεχιζεις!!!!
:beer:
Ελα ρε αυτα ειναι ψιλοπραγματα με ανησυχησες βραδιατικα
:rolleyes:
Οπως ειπε και ο ντιβ φτιαξε τα φολντερς σου, και καλου κακου εχε καβατζα και μια γαμωμανετα η κανα λεβιε, γιατι ειναι τα πρωτα πραγματα που βρισκουν:beer:
Αντε παμε για αλλα τωρα (δεν εννοω τουυμπες) :lol: :wave2:
ktm640lc4
16/08/2007, 12:19
Αφου εισαι καλα δεν τρεχει τιποτα.
Ο δρομος για χιλιαδου ειναι απιστευτος με καλο κρατημα (νομιζω) και σχεδον καινουργιος.
Απλα σε μερικα σημεια εχει χωματα, ειναι αληθεια, για αυτους που θα πανε ΄το γραφω.
Περαστικα σε σενα (ψυχολογικα) και το μηχανακι θα το φτιαξεις. ΚΟΥΛ....:beer:
Aggelos_SV
16/08/2007, 23:33
Παιδιά όσο σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω για να το αποφύγω ,δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι .Μόνο εαν κράταγα πολύ κλειστή ''γραμμή'' ,δηλαδή να καθόμουν στο αριστερό μέρος της λωρίδας σε αριστερή στροφή το οποίο είναι λίγο έως πάαααρα πολύ λάθος στρίψιμο, ειδικά σε φουρκέτα 180 μοιρών.
Μάλλον καταλήγω στο ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας.
Ο δρόμος για την Χιλιαδού είναι αρκετά στριφτερός ( τι αρκετά ...κάργα δηλαδή).Μέχρι την Στενή δεν έχει στροφές κλειστές αλλά η πρόσφυση είναι ψιλογιατονπούτσοκαβάλα.Από τη Στενή ως τη Χιλιαδού η πρόσφυση για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετά καλή ,με εξαίρεση ορισμένα σημεία όπου ο δρόμος έχει βουλιάγματα και σαμαράκια πάνω σε στροφές και είναι κάπως επικίνδυνα.Πολλά χώματα έχει 15-10 χλμ πριν τη Χιλιαδού ,εκεί θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή.
Εγώ την έπαθα εκεί που δεν έχει ( νόμιζα) χώματα λίγο μετά τη Στενή πηγαίνοντας προς Χιλιαδού.
Tipάκι για μανέτες:
Για να μην σας σπάσει η μανέτα φρένου /συμπλέκτη σε μια πτώση μπορείτε να κάνετε το εξής:
Πάρτε ένα πριονάκι ή Dremel ή κατι που να κόβει σίδερα τέλος πάντων και χαράξτε τη μανέτα σε βάθος 3-5 mm από την πίσω της μεριά και κοντά(σχεδόν δίπλα) στην μπίλια που έχει στην άκρη.
Κατά την πρόσκρουση θα παραμορφωθεί και πιθανότατα θα σπάσει και θα αποκολληθεί το ακραίο τμήμα της μπίλιας ενώ το βασικό σώμα της μανέτας θα μείνει στη θέση του λειτουργικό έτσι ώστε να μπορείτε να κινήσετε την μοτο σας:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
.....Μάλλον καταλήγω στο ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας.
τπτ δεν ειναι θεμα τυχης....τα παντε έχουν ενα λογο και αιτια και αποτελεσμα
τα χωματα ηταν σε ολο το πλατος του δρομου/λοριδας?
δεν μπορουσες να αλλαξεις την τροχια σου και απποφυγεις ετσι τα χωματα?
μηπως τρομαξες απο τα χωματα και φρεναρες?
μηπως τα φρενα ανασηκωσαν το μηχανακι, τρομάζοντας σε ακόμα περισότερο?
μηπως επικεντρωθηκες στο χαντάκι και δεν κοιταξες εκει που θες να πας (target fixation)?
???? δεν ξερω, ρωταώ! ΕΣΥ ησουν εκει και προφανως ξερεις καλυτερα αο μενα που ειμαι οισω απο την οθονη μου
δεν στη λεω, απλα αυτα τα πραγματα (και αλλα ή διαφορετικα) ρωταω τον εαυτό μου μετα απο καθε στραβη/αναποδη/παρα λιγο στραβη...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγώ την έπαθα εκεί που δεν έχει ( νόμιζα) χώματα λίγο μετά τη Στενή πηγαίνοντας προς Χιλιαδού.
στο δρομο δεν νομιζουμε τπτ!
θεωρουμε τα παντα πιθανα και περιμενουμε τα παντα να συμβουν και (πνευματικα) προετοιμαζομαστε για αυτο!
:wave2: :wave2:
Aggelos_SV
17/08/2007, 23:59
Δημήτρη λες να μην τα χω σκεφτεί όλα αυτά...?
Το χώμα είχε παρόμοιο χρώμα με του δρόμου , ξέρεις αυτό το γκριζοπό λεπτό γαρμπίλι και ήταν μια κηλίδα περίπου ένα μέτρο από την δεξιά άκρη του δρόμου.
Την είδα γύρω στα 2-3 μέτρα πριν την πατήσω και ευτυχώς πρόλαβα και μείωσα λίγο την δύναμη στα φρένα , αλλιώς θα είχα φύγει με τη μία από μπροστινό.
Περισσότερες λεπτομέρειες από κοντά στο Δέλεαρ :wave2:
Υ.Γ. ...και μη με χαιρετάς εμένα γιατί :a016: :a016: :p