View Full Version : 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.
Cpt. Haddock
17/08/2007, 10:23
Έχει τελικό ευρωμπάσκετ
:smokin: :D
(αν έχουμε περάσει στον τελικό θα παίξει πολύ επικοινωνιακά αυτό)
:evil:
Εγώ θα είμαι σε άδεια...
:smokin:
Αρχισαν τα οργανα.:rolleyes: :lol: :rotflmao: :lol:
Εγώ δεν μπορώ να μην συμμετάσχω στην υπέρτατη υποχρέωση κάθε συνειδητοποιημένου και πολιτικοποιημένου πολίτη.....
Φυσικά και θα είμαι παρών! :D
99665
Dodok edessa
17/08/2007, 10:37
κατι πηρε το αυτι μου οτι ο κωστακης ......ο καραμανλης ντε ...θα δωσει σε ολους τους ducatisti απο μια 1098 tricolore..:a08:
αλλα ο γιωργακης δινει 1098 την απλη και ενα hyper για τα την πολη ...:a013:
Την παπαρηγα δεν θελω να την ακουσω ...δινει μονο ΜΖ 251 :mad:
πρεπει να σκεφτω που θα το ριξω φετος !!!!:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Την παπαρηγα δεν θελω να την ακουσω ...δινει μονο ΜΖ 251
:nono:
Ural Wolf δίνει πλέον...
99666
Cpt. Haddock
17/08/2007, 10:44
Οτι είναι χρέος να ψηφίζουμε είναι και είμαστε απο τους προνομιούχους λαούς γιατί ειναι πολλά τα κράτη που η έννοια ψήφος είτε δεν υπάρχει (Β. Κορέα) είτε ειναι τυπική (Αίγυπτος).
Και πρέπει να ψηφίζουμε για να μη είμαστε idiots (ιδιώτες...).
Απο εκεί και πέρα, το ελληνικό πρωθυπουργικοκεντρικό σύστημα που δίνει απεριόριστες εξουσίες σε ένα μειοψηφικώς επιλεγμένο πρωθυπουργό, με έναν αρχηγό κράτους/μαριονέτα και έρμαιο πολιτικών παιγνίων, πάσχει απο παντού...
Και ΔΕΝ θα αλλάξει γιατι δε συμφέρει κανέναν αυτή η αλλαγή. Αν είχαμε πραγματικά προεδρευόμενη δημοκρατία αιτήματα εκλογών όπως το σημερινό αλλά και άλλα παλιότερα έπρεπε να απορρίπτονται ασυζητητί απο τον εκάστοτε πρόεδρο.
Αν η αρχή της δεδηλωμένης, που εισήγαγε ο Τρικούπης απο την Αγγλια, ίσχυε πραγματικά και οι βουλευτές είχαν άποψη και δεν ήταν πρόβατα στο μαντρί (copyright Ευαγγελος Αβέρωφ), φερέφωνα, χειροκροτητές και κωλοσφουγγάριοι τότε θα ήταν καλύτερα τα πραγματα.
Πλην όμως....
Δείτε συνεδρίαση αγγλικού κοινοβουλίου και συγκρίνετέ την με αντίστοιχη ελληνική...
Χάσμα
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...
Από 'δώ το πας, από 'κεί το σέρνεις, πάλι στη μαμά Αγγλία το γυρίζεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
17/08/2007, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Από 'δώ το πας, από 'κεί το σέρνεις, πάλι στη μαμά Αγγλία το γυρίζεις...
:D :D :D
Κακά τα ψέματα, είναι το παλαιότερο κοινοβουλευτικό κράτος του κόσμου ΣΕ (σύγχρονης εποχής*) ...
*χρησιμοποιείται πλέον αντί για το Μ.χ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:nono:
Ural Wolf δίνει πλέον...
:nono: :nono:
Εχω έναν insider στον Περισσό.....:D
Το official election bike του ΚΚΕ είναι το ακόλουθο. Προσέξτε θέση για την κομσομόλα !! :lol:
99670
Cpt. Haddock
17/08/2007, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
.... την κομσομόλα !! :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl:
Θα πω ένα τραγούδι στο πιάνο
Για αυτά που κανείς δεν τολμά
Και αν πω κατιτί παραπάνω
Να μου φωναξετέ μαλακά, πιο μαλακά, πες τα τουλάχιστον πιο μαλακά
Ο πολιτικός στο μπαλκόνι
Μιλάει και λέει πολλά
Και ο κόσμος που ακόυει πελάγώνει
Και λέει από μέσα του μαλακά, πιο μαλακά, βγάλε το λόγο σου πιο μαλακά
Μας είπανε ότι τα ράντζα
Θα φύγουν απ’τις κλινικές
Και θα χουν κρεβάτια καβάντζα
Για να ξαπλώνουμε μαλακά, πιο μαλακά, να μας ξαπλώνουνε πιο μαλακά
Μην τρέμεις για την εφορία
Γιατί μόνο αυτή σ’αγαπά
Δώς της λοιπόν τα στοιχεία
Να σε γραπώσουνε μαλακά, πιο μαλακά, καν τις δηλώσεις σου πιο μαλακά
Με λόγια και λόγια και λόγια
Σε φέρανε τούμπα ξανά
Και ενώ σου την κάναν λαμόγια
Πάλι τους πίστεψες μαλακά, πιο μαλακά, πάλι τους πίστεψες πιο μαλακά
Μου λες να σε ξαναψηφίσω
Γιατί μου χεις φτιαξει πολλά
Την ψήφο μου για να τιμήσω
Είναι απαραιτητο μαλακά, πιο μαλακά, να σου την ρίξω εγώ μαλακά
(Χάρρυ Κλυν - Μαλακά / ή οπου άλλου γουστάρετε βάλτε τον τόνο)
:D :D :D
Κακά τα ψέματα, είναι το παλαιότερο κοινοβουλευτικό κράτος του κόσμου ΣΕ (σύγχρονης εποχής*)
Όπως και το παλαιότερο ιμπεριαλλιστικό θα προσέθετα.....:wave2:
Dodok edessa
17/08/2007, 10:57
και το πιο αχωνευτο θα ελεγα !!!:a48:
Cpt. Haddock
17/08/2007, 11:01
μπα... δλδ οι Μογγόλοι τί ήταν;
Οι Ισπανοί;
Οι Πορτογάλοι;
Stergios69
17/08/2007, 11:03
... και δε μΕ λέτε ρε παιδιά...
ΓΙΑΤΙ πάμε για εκλογές;
Οι εκλογές
Εκλογές, κόμματα
με φρου φρου κι αρώματα
Διαδηλώσεις, πτώματα
μ' ανοιγμένα στόματα
Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι όλη νύχτα κ@ύλων@
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα
Υπουργεία τέρατα,
γαμημένα κέρατα
Φέξε μου και γλίστρησα
ως της γης τα πέρατα
Στα σχολεία γάμ@τ@
γράμματα σπουδάματα
Του Θεού τα πράματα
φτύσ' τα τους κατάμουτρα
Πληρωμές, χαρτόσημα,
φόροι γραμματόσημα
Στο γ@μήσι πρόστιμα,
μαγκιά, κλανιά κι απόστημα
Μπάτσοι, αύρες, ράμματα,
ξηγημένα πράματα
Τώρα στα γεράματα
μάθε γέρο γράμματα
Δεν μπορώ άλλο Θανάση,
στα εικοσιπέντε έχω γεράσει
Δεν μπορώ άλλο Θανάση,
κάνε στάση
Τζιμάκος - 1982 ....:wave2:
Cpt. Haddock
17/08/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
ΓΙΑΤΙ πάμε για εκλογές;
Πολύ καλή ερώτηση και ευχαριστούμε που μας τη θέσατε :D
Dodok edessa
17/08/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
ΓΙΑΤΙ πάμε για εκλογές;
για να μας δωσουνε καινουργια μηχανακια ...:D
Resistman
17/08/2007, 11:09
Φωτιές, νεωτερισμοί και εκούσιοι βιασμοί
Μια ημιπολιτική άποψη για τις φωτιές.
Παρακολουθώντας ως συνειδητός τηλεθεατής ( ή μήπως καταναλωτής τις φετινές πυρκαγιές, βγάζω συμπεράσματα. Σίγουρα κάτι άλλαξε φέτος μ’ αυτές. Και δεν εννοώ μόνο το πράσσινο που έγινε μαύρο, αλλά τη διαχείριση αυτών των ζητημάτων.
Λέξη κλειδί: διαχείριση. Είναι τόσο πυκνή πολιτικά, που θα μπορούσε να μας απασχολήσει για μήνες το πως, ποιοι, πότε και γιατί την χρησιμοποιούν. Στο θέμα μας, διαχείριση σημαίνει: μιλιταρισμός, δημιουργία ζωνών έκτακτης ανάγκης, κράτος και ιδιώτες αγκαλιά τρισευτυχισμένοι και το βασικότερο ήσυχοι. Δεν μιλώ για τις καταπατήσεις. Αλλού είναι το ζουμί.
Διαχείριση της πυρκαγιάς ή των δασών σημαίνει: εφαρμόζω πολιτική έντασης στο περιβάλλον ( του γαμώ το σπίτι ανάποδα λέγοντας ότι ο καπιταλισμός λειτουργεί με το δίπολο κέρδη και ζημιές, τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα ), προκύπτει αυξημένη ευθύνη στο δάσος ως σωτήρας των ηλιθίων ( για μας πάει αυτό) [ το δάσος πρέπει να ξεσκατίζει τον αέρα μας, να μας δροσίζει, να..να..να.] . Στη συνέχεια εγκαταλείπω το δάσος ( ως κράτος μιλώ τώρα) με κλαδιά, σκουπίδια, παράνομες βιλίτσες, χωματερές, πυλώνες ΔΕΗ και τι κάνω; ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ…. Σύντομα έρχεται η στιγμή που θες για λόγους πολιτικούς, θες για βίλες, θες για πλάκα, ξεσπά φωτιά. ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΤΕ; Καθυστερώ λίγο τα πυροσβεστικά, έχω φροντίσει να μην έχουν άμεσο ανεφοδιασμό, δεν έχω εννοείται δρόμους κτλ κτλ. Όλα αυτά στο χαλαρό όμως, μη μας πάρουν πρέφα. Η «ελληνική προχειρότητα φταίει», λένε. Και γαμώ τις εξηγήσεις…
Η βασική μου δουλειά ξεκινά τότε. Μην νομίζετε για κάποια αναδάσωση. ΟΟΟΟΧΙ… Βάζω ΜΑΤ να φυλάνε τα καμμένα, κυνηγώ με την αντιτρομοκρατική όποιον επιτίθεται στους κολλητούς στους οποίους χαρίζω 67 στρέμματα ( καζίνο), κάνω σώμα αγροφυλακής (ενώ μου λείπουν 4.000 πυροσβέστες, καμιά 50αριά πυροσβεστικά αεροπλάνα και 300 οχήματα) που θα οπλοφορεί ( εγώ πάντως mountain bike χωρίς αλεξίσφαιρο δεν ξανακάνω) και αράζω. Για την ακρίβεια τελειώνω, σερβίροντας στα ΜΜΕ και στα ζώα-τους ψηφοφόρους, την εξής άποψη: έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ήμασταν όλοι εκεί, κινδύνεψαν οι πυροσβέστες (να και μια αλήθεια για να κάνει το ψέμα πιο αληθινό), τα φαινόμενα ήταν αντίξοα ( να η ψεματάρα ), ας αποδεχτούμε την κατάσταση, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, όλοι τώρα αφοσιωνόμαστε στην προσπάθεια αναδάσωσης ( ε αυτό δεν θέλει σχόλιο ).
Με τη σειρά. Το σώμα αγροφυλακής σημαίνει: σας βάζω και άλλους μπάτσους αφού είστε τόσο ζώα και δεν ζητάτε πυροσβέστες ή δεν αναλαμβάνετε εσείς τα δάση. Το παιχνίδι χοντραίνει: θα οπλοφορούν. Απέναντι σε ποιον κίνδυνο; Τους Τούρκους, τα ελάφια, τις χελώνες, τους λαγούς, τις κουκουβάγιες ή τους εμπόρους ναρκωτικών/όπλων που θα κάνουν τα ντιλ μέσα στο δάσος; Τα όπλα αυτά ήδη σημαδεύουν αυτούς που δεν θα υπακούσουν στα νέα σχέδια για τη χρήση των δασών, ο,τι και αν κάνουν αυτοί, όσοι και αν είναι.
Χρήση δασών; Ώπα! Νέα κόλπα. Το δάσος τετραγωνοποιείται, συστηματοποιείται και βεβαίως αποκτά σκοπό: εντός του δάσους θα μπορεί να γίνονται μόνο 1, 2, 3, 4 πολύ συγκεκριμένα, μετά από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ποινικού μητρώου και άλλων αξεσουάρ νομιμότητας ( πλησιάζει η ώρα που θα το δούμε και αυτό). Βεβαίως τα κολλητάρια του κράτους θα μπορούν να του αλλάζουν τον αδόξαστο, αλλά αυτό θα το λέμε ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. Είναι κόρη της διαχείρισης. Δεν αισθάνεστε τώρα προνομιούχοι που σας επιτρέπουμε να κάνετε μια βόλτα αφού έχετε ξεβρακωθεί μπροστά μας για νας μας αποδέιξετε ότι είστε νόμιμοι και αθώοι; Όποιος κρατήσει πέτρα έστω για σουβενίρ, θα του ανοίγουμε εντελώς δωρεάν φάκελο στην ασφάλεια!!!
Σχηματίζω λοιπόν και προβάλλω ως κράτος την εξής ιδέα που πέφτει ως λογικότατη και σωτήρια μετά από όλα αυτά: το δάσος είναι ο,τι μας έμεινε, απ’ αυτό εξαρτόμαστε, είναι η ζωή ( πολιτική έντασης). Πρέπει να το προφυλάξουμε αφού φτάσαμε ως εδώ ( αποτέλεσμα της πολιτικής της έντασης) με κάθε μέσο και κάθε τρόπο = τώρα θα μιλήσουν ίσως και τα όπλα. Αν όχι με πυροβολισμούς, διά της παρουσίας τους σίγουρα. Σκάστε μικροί μου καταναλωτές και νιώστε ευτυχισμένοι που βλέπετε 5 μπάτσους ανά μισό χιλόμετρο και απολαύστε έναν ήσυχο και ειρηνικό περίπατο. Και να φοράτε διαφανή ρούχα ε….Κάνουν καλό στο μαύρισμα. Όχι πια σεξ, όχι πια βόλτες, όχι πια «ύποπτοι» περίπατοι σε πεύκα, πλαγιές και ξέφωτα. Για να σας βάλουμε το κεφάλι ακόμα πιο κάτω, για να παίρνετε και μέσα στο δάσος την δόση εξουσίας που γουστάρετε, για να νιώθετε την επιτήρηση παντού και να την ζητάτε μόνοι σας, hi-tech είλωτες, με 3G, ΑDSL, οθόνη μισού χιλιοστού και μυαλό μισού γραμμαρίου στο τηλεοπτικό μπλέντερ.
Τα φαινόμενα ήταν αντίξοα: αέρας, δύσβατη περιοχή λέει, ψηλές θερμοκρασίες…Χμμμ…Αν είσαι νεολαίος και πετάς μπογιές στο καζίνο, σε κυνηγάνε για 48 ώρες μπάτσοι, λοκατζήδες, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ελικόπτερα, κάμερες και γενικώς ό,τι υπάρχει για να σε πιάσουν, πούστη τρομοκράτη των Εξαρχείων που θα μας κουνηθείς και στην Πεντέλη τώρα. Με ζέστη, με ήλιο, σε χαράδρες, με ιδρώτα, χωρίς νερό, σε βουνά, στο σπίτι σου το ίδιο θα έρθουμε και θα σε περιποιηθούμε έτσι όπως ξέρουμε, ειδικά όταν δεν μας βλέπει κανείς ( γιατί είμαστε και πολύ άντρες..ατσσσς). Αν είσαι εμπρηστής, είσαι και πολύ αλάνι να ‘ούμε…Ποιος να σε κυνηγά τώρα…Αν σε λένε και Καζίνο, ο εισαγγελέας θα χάσει το φάκελο, μετά θα είναι μισός ο φάκελος, μετά θα περάσει η προθεσμία, μετά θα γίνει ένσταση, μετά φόρτος εργασίας, μετά θα σκάσει και η ρωσίδα πεσκέσι απ’ τον φραγκάτο…Αντε γάμα το απ’ την αρχή και πες ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. Θα κυνηγάμε τους «κακούς» και τους «αλήτες» αυτής της κοινωνίας, ανεξαρτήτως συνθηκών. Για όλους τους άλλους και για την κατάσβεση, δεν μπορούμε, δεν έχουμε, δεν δίνουμε μία. Και αυτό είναι πολιτική ενεργητική και επιθετική, όχι φλου.
Όσο για τις συνθήκες κατάσβεσης: το καλοκαίρι έχει πάντα ζέστη. (Αν ανέβηκε η θερμοκρασία, σίγουρα δεν φταίνε οι μολότωφ.) Για το ότι δεν υπάρχουν δρόμοι και δεν εφαρμόζονται όλες οι γαμημένες ευκολίες για να σβήσει η φωτιά, η κρατική απάντηση είναι μία: χεστήκαμε για το δάσος, για την υγεία, για το κράτος πρόνοιας. Με τις βιομηχανίες, τον τρόπο ζωής που σας μάθαμε, τις πολεμικές βιομηχανίες, τους πολέμους, τα απόβλητα φτιάξαμε μια περιβαλλοντική πραγματικότητα Χ. Την γαμήσαμε και άλλο, την πήγαμε στ’ άπατα και ξάφνου σας λέμε: ωχ! Καταστροφή! Ο πλανήτης κινδυνεύει! Τρέξτε όλοι για εθελοντές. Μη το ένα, μη το άλλο, ανακύκλωσε ζώο, μην καις ρευμα, κάτσε να στο αυξήσω κιόλας να γουστάρεις, βιτσιόζε δούλε. Εμείς θα συνεχίσουμε να γαμάμε αυτό που έχει απομείνει, μόνο που θα προσποιούμαστε ότι σας βοηθάμε σ αυτό, επιβάλλοντας σας περιορισμούς και απαγορεύσεις. Αλλά θα είναι για το καλό σας!!! Για την προστασία αυτών που απέμειναν!!! ( ο φονιάς θέλει ν αναστήσει το θύμα, βιάζοντας τη χήρα του).
Ουσιαστικά βέβαια χεστήκαμε για το δάσος. Γενικα χεστήκαμε για όλα. Αφού δεν υπάρχει κανένας να μας σταματήσει, θα σας βιαζουμε κατ εξακολούθηση. Όσοι το καταλαβαίνετε είναι ώρα ν αρχίσετε να φοβάστε. Όσοι δεν το πιάσατε, συνεχίστε να φλυαρείτε για έλλειψη μέσων και πόρων, έφταιγε εκέινο το άλλο και κολοκύθια τούμπανα. Ποιος σας ακούει; Τα παλιά κόλπα που σας χαϊδεύαμε και σας χτυπάγαμε φιλικά στην πλάτη, πέθαναν. (Τώρα που θ’ ανοίξει και το ασφαλιστικό εκτός των άλλων, θα δείτε τι σας περιμένει.)
Η μόνη διαφορά σε σχέση με παλιότερα είναι στην δικαιολόγηση της απάντησης: παλιά σας λέγαμε ότι δεν δίνουμε γιατί δεν έχουμε. Τώρα σας λέμε, δεν δίνουμε γιατί τα έχουμε για άλλα, αφού έτσι το απαιτούν οι νέες συνθήκες. Αυτό λέγεται επιφαση επιστημοσύνης για να σας φιρμάρουμε επιστημονικά. Είμαστε δυνατοί, πλούσιοι και πανίσχυροι για να σας καταστέλλουμε, αδύναμοι και φτωχοί για τα αδιάφορα έτσι και αλλιώς προβλήματά σας.
Ο καπιταλισμός θέλει να λύσει τα προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί. Και τα λύνει; Όχι. Τα διαχειρίζεται πηγαίνοντας την βίαιη έτσι και αλλιώς νομιμότητά του, ένα βήμα μπροστά. Τα δάση κάποτε ήταν για διακοπές, παιχνίδι, άραγμα, χάζεμα, έρωτα, φιλίες, μουσική, ξύσιμο…Τώρα δεν θα χει τέτοια. Τώρα θα χει μπάτσο (ίσως και κάμερα) να ελέγχει ότι κάνεις αυτά που καθορίσανε οι από πάνω. Αν στα 100 μέτρα φτιάχνουνε γήπεδο γκολφ και πισίνα, αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Άλλωστε και εσύ και εγώ και ο μπάτσος, τη δουλειά μας κάνουμε. Σωστά ;
Καλή και άγια προεκλογική περίοδο, με κατάνυξη και ελπίδα ( που θα πάει, θα πεθάνει κάποτε η πουτάνα )
kiriakost
17/08/2007, 11:14
Εφόσον δεν είμαστε Αγγλία , έχουμε μια ευκαιρία , να σπρώξουμε τα μικρά κόμματα , ώστε να αυξηθεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος , και να μειωθεί η δύναμη , όλων αυτών που ζητάνε πλειοψηφίες , για να κάνουν ότι θέλουν , άσχετα από τις πραγματικές επιθυμίες του λαού .
Κατα δεύτερων , είμαστε Ευρωπαίοι , πράγμα που σημαίνει , οτι η Ελληνική βουλή είναι πιο πολύ, για θέματα εσωτερικής κατανάλωσης , ενώ οι πραγματικές μάχες δίνονται στο Ευρωκοινοβούλιο .
Πραγματικά ντρέπομαι για την συμπεριφορά των Ευρωβουλευτών μας, εκεί , εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων .
Και πιστεύω οτι είναι καιρός , να πάρουν το μάθημα τους , όλοι αυτοί , που θάβουν τα συμφέροντα του έθνους , με αντίκρυσμα το γέμισμα της προσωπικής τους τσέπης .
Stergios69
17/08/2007, 11:14
για να μας δωσουνε καινουργια μηχανακια ...:D
Α, νταξ τότε... :D :wave2:
μπα... δλδ οι .......... τί ήταν;
Captain δεν θα μας τρελλάνεις επειδή πήρες Αγγλικό μηχανάκι :mad:
Ότι κι αν ήταν οι Μογγόλοι, Ρωμαίοι, Ολλανδοί κλπ κλπ, την «ποιότητα υπηρεσιών» των Αγγλων δεν την είχαν.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εφόσον δεν είμαστε Αγγλία , έχουμε μια ευκαιρία , να σπρώξουμε τα μικρά κόμματα , ώστε να αυξηθεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος , και να μειωθεί η δύναμη , όλων αυτών που ζητάνε πλειοψηφίες , για να κάνουν ότι θέλουν , άσχετα από τις πραγματικές επιθυμίες του λαού .
Εγω μονο αυτο βλεπω σαν λυση :sick: χωρις ιχνος κομματικης σκοπιμοτητας.
@Resistman :a013:
Captain δεν θα μας τρελλάνεις επειδή πήρες Αγγλικό μηχανάκι :mad:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω μονο αυτο βλεπω σαν λυση :sick: χωρις ιχνος κομματικης σκοπιμοτητας.
Ναι βέβαια..... Τα μικρά κόμματα θα ακολουθήσουν ρηξικέλευστες προτάσεις που θα ανατρέψουν όλο το πολιτικό χάρτη :lol:
Για ποιά κόμματα μιλάτε ρε παιδιά; Τον παπαθεμελή, τον καρατζαφέρη, το σύριζα ή το κκε;
Cpt. Haddock
17/08/2007, 11:33
Ότι κι αν ήταν οι Μογγόλοι, Ρωμαίοι, Ολλανδοί κλπ κλπ, την «ποιότητα υπηρεσιών» των Αγγλων δεν την είχαν.
Αν και είμαστε εκτός θέματος, θεωρώ τους χειρότερους αποικιοκράτες τους ισπανούς... Αυτοί συνδύασαν στρατιωτική και θρησκευτική καταπίεση
τεσπα
στα δικά μας
Ζήτω η Triumph :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι βέβαια..... Τα μικρά κόμματα θα ακολουθήσουν ρηξικέλευστες προτάσεις που θα ανατρέψουν όλο το πολιτικό χάρτη :lol:
Για ποιά κόμματα μιλάτε ρε παιδιά; Τον παπαθεμελή, τον καρατζαφέρη, το σύριζα ή το κκε;
Ρε Βυρων ιδεες και προτασεις θελουμε για το ελαχιστο δυνατον καλυτερο οχι κριτικη παλι.:(
Resistman
17/08/2007, 11:42
θα με ψηφίσεις;:D
kiriakost
17/08/2007, 11:45
Εγω την ψήφο μου την δίνω άνετα , μόνο σε ξανθιές γαλανομάτες . :lol: :rotflmao:
Γνώμη δικιά μου πάντως είναι οτι αφού Πασόκ και ΝΔ είναι ακριβώς ίδιοι και απαράλαχτοι σε ΟΛΑ (μίζες, ρεμούλες, ρουσφέτια κλπ-κλπ-κλπ) τότε πρέπει πάση θυσία να συρικνωθεί η κοινοβουλευτική τους δύναμη κατά το δυνατόν περισσότερο.
Δυστηχώς ο εκλογικός νόμος σχεδόν δεν επιτρέπει τις κυβερνήσεις συνασπισμού, όπως γίνεται σε πολλές άλλες Ευρωπαικές χώρες, και δυστηχώς θα ξαναστείλει στο Μαξίμου το Γιωργάκη ή τον Κωστάκη, οπότε εμείς σαν ενημερωμένοι -τουλάχιστον- πολίτες θα πρέπει να στείλουμε ένα -όσο γίνεται πιο ισχυρό- μύνημα οτι τους έχουμε πάρει χαμπάρι, και οτι δε μασάμε άλλο κουτόχορτο.
Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν υπάρξει πεντακομματική βουλή απο αυτές τις εκλογές. Ένα παραπάνω κόμμα στη βουλή από το Σεπτέμβριο και μετά, σημαίνει αυτομάτως οτι θα αφαιρέσει δύναμη απο τα 2 μεγάλα κόμματα, οπότε δε θα μπορούν να αλωνίζουν όσο θα ήθελαν, και θα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή τους.
Γι'αυτό λοιπόν στις εκλογές αυτές πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε με έγκυρα ψηφοδέλτια ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα ΕΚΤΟΣ απο τα 2 μεγάλα. Είτε Κυνηγούς, είτε Οικολόγους, είτε Καρατζαφέρη, Συνασπισμό, ΚΚΕ, Λεβέντη (αλήθεια κατεβαίνει αυτός?), είτε οποιοδήποτε άλλο. Η αποχή, το λευκό και το άκυρο είναι ακριβώς βούτυρο στο ψωμί τους, και ουσιαστικά είναι μια λευκή επιταγή να μας κάνουν ότι θέλουν γιατί εμείς δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου για οτιδήποτε αποφασίσουν αυτοί για εμάς. (Τα διοικητικά πρόστιμα των ?700 για το STOP, και τη ζώνη, και η αφαίρεση του διπλώματος για έξι μήνες είναι μερικά παραδείγματα.)
Μόνο έτσι θα δείξουμε οτι πια τους έχουμε πάρει χαμπάρι, και οτι δεν ισχύει πια αυτή η σιγουριά που έχουν οτι " ...μπορεί να βρίζουν όλη την 4ετία, αλλά την ώρα της κάλπης πάλι εμάς θα ψηφίσουν..."
Ρε Βυρων ιδεες και προτασεις θελουμε για το ελαχιστο δυνατον καλυτερο οχι κριτικη παλι.:(
Αμ και εγώ αυτό θέλω ρε Παναγιώτη. Να ακούσω κάτι νέο. Οι νέες ιδέες και η συνέπεια λείπει.
Τα μικρά κόμματα είτε χαρακτηρίζονται από συντηρητισμό (τρις χειρότερο των μεγάλων κομμάτων) ή έχουν χάσει την μπάλλα.
Resistman +1 ψήφο από μένα μόλις «εκτεθείς» στην κρίση του λαού :D
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΤΛ, ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ(ΜΠΙΑΧ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ? :beer: :beer: :beer: ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Resistman
17/08/2007, 11:57
N αρχίσω να τάζω ή θα με ψηφισετε για τα ωραία μου μάτια;
Διακοπές σ ελευθερα καμπινγκ ολο το χρονο και αν κανει κρυο, θα φέρω και καλο καιρο
Αλλο;
- Θασας φτιαξω γεφυρι".
- "Μα δε έχουμε ποταμο"
- " Θα σας φέρω και ποταμο" ( παλιό)
Ποσοστά ΝΔ + ΠΑΣΟΚ στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις :
1996- 79.61 %
2000- 86.53%
2004- 85.91%
Δηλαδή , πάνω από το 80% του Ελληνικού λαού επικροτεί την πολιτική των δυο μεγάλων κομμάτων…
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι όταν η κουβέντα έρχεται γύρω από τις εκλογές ,ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει ότι ψηφίζει τα δυο μεγάλα κόμματα και μάλιστα τα κατηγορεί με βαριές εκφράσεις…
Ακόμη και εδώ στο forum που έχει περίπου 20.000 μέλη δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ που να πει ψηφίζω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ …
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα…
Ή όταν πάμε να ψηφίσουμε παθαίνουμε μαζική ύπνωση σαν έθνος ,
Ή τα αποτελέσματα είναι στημένα…
Επειδή λοιπόν και φέτος θα έχουμε μια από τα ίδια (πάμε στοίχημα καμία μπύρα αν το άθροισμα των ποσοστών των δυο μεγάλων θα είναι πάνω από 80 %...) δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζουμε και να τα κατηγορούμε τα μεγάλα κόμματα εμείς ,η τραγική μειοψηφία του 10-15 %...
«Στης Βουλής τα έδρανα, αχ εγώ να έκλανα…»
kiriakost
17/08/2007, 12:03
Η ανοργανωσιά και τα λάθη στην φιλοσοφία , που μπορεί να παρουσιάζουν τα μικρά κόμματα , είναι σημάδι οτι διοικούνται από το υπερτέλειο Ελληνικό λαϊκό δαιμόνιο .
ΚΑΙ ΟΧΙ από εταιρείες που φτιάχνουν πατατάκια , και πληρώνουν διαφημιστές , για να μετατρέψουν στα μάτια των άλλων , το προϊών ως το τέλειο !!
Dodok edessa
17/08/2007, 12:03
ρε σεις τιποτα δεν κανουνε σωστα !!!:mad:
Καντε εκλογες καθημερινη να παμε καμια βολτιτσα ....τι μου τις κανετε κυριακη !!:mad: :mad:
Βρε ο ΑΡΗΣ να πηγαινει καλα και ολοι οι αλλοι :a021:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα ΕΚΤΟΣ απο τα 2 μεγάλα. Είτε Κυνηγούς, είτε Οικολόγους, είτε Καρατζαφέρη, Συνασπισμό, ΚΚΕ, Λεβέντη (αλήθεια κατεβαίνει αυτός?), είτε οποιοδήποτε άλλο.
Παίδες αφού θα την ρίξετε αλλού την ψήφο σας, θερμή παράκληση. Ψηφίστε
APIΣTEPH ΛAΪKH ΠAPEMBAΣH
να χαρεί και το κουνιαδάκι μου, που τον έχουν φάει οι πορείες.....:sad:
kiriakost
17/08/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ακόμη και εδώ στο forum που έχει περίπου 20.000 μέλη δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ που να πει ψηφίζω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ …
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα
Κάτσε ρε φίλε ... τι το μπερδεύεις το φόρουμ ... να φάω Μπάν επειδή ο ΜΟδερέτορας είναι από άλλο κόμμα !!
Να υποθέσω οτι είσαι ο ΕΝΑΣ ???:D
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ Η ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ HAPPENING ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!
Resistman
17/08/2007, 12:11
Ε τώρα και σεις...Ξεχνάτε....
Υπάρχουν αρκετοί που χωρίς να πουν το ριχνω μπλε και τη βρισκω, μας τα έχουν ζαλίσει για την αλλαγή και τις μεταρρυθμίσεις... Δεν λεω άλλα για να μην ξεκινησει και αλλος εμφυλιος.
Η αλήθεια είναι ότι τα Πασοκια δεν παραφαίνονται και με κανει εντυπωση. Που πηγαν αυτοί; Γιατί δεν μιλάνε; Α δεν μ αρεσει...
Παντως το πραγμα παει για μπλε ξανα, αν και κοινωνικα θα γινει της κακομοιρας. Έρχονται πολλα μαζεμενα και δεν θα καταλαβουμε ποιο θα πονεσει περισσοτερο..:cry:
Dodok edessa
17/08/2007, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ Η ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ HAPPENING ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!
ρε συ ολοι εχουνε σοι ,παιδια ,ανηψια,ξαδερφια που κατεβαινουν στις εκλογες ...αν τα παιδια σου ειναι στα μεσα και στα εξω να δεις τι καλα πας ....και να σου πω και κατι ...για καποιους ειναι μαλακεια και τραγελαφικο να εχεις το δικαιωμα της ψηφου -να μην θελεις να ψηφισεις -και να καθεσαι να το παιζεις ανωτερος ανθρωπος :D
και στο τελος να εισαι και εσυ ενας απο το 90% του δικομματισμού
ρε συ ολοι εχουνε σοι ,παιδια ,ανηψια,ξαδερφια που κατεβαινουν στις εκλογες ...αν τα παιδια σου ειναι στα μεσα και στα εξω να δεις τι καλα πας ....και να σου πω και κατι ...για καποιους ειναι μαλακεια και τραγελαφικο να εχεις το δικαιωμα της ψηφου -να μην θελεις να ψηφισεις -και να καθεσαι να το παιζεις ανωτερος ανθρωπος :D
και στο τελος να εισαι και εσυ ενας απο το 90% του δικομματισμού
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Η Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ! ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΜΗ ΚΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 80% ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
gdevelek
17/08/2007, 12:27
στις προηγούμενες βουλευτικές με είχαν καλέσει για βοήθεια (το πρωί άλλοι που είχαν λάβει την ίδια κλήση πήγαν και κλάφτηκαν στον υπεύθυνο και τους άφησε, εγώ ντράπηκα και έκανα ό,τι μου ζήτησε για αρκετές ώρες)
κάποια στιγμή ήλθε ένας τυπάς καμια 45αριά χρονών, με ένα παιδί εμφανώς καθυστερημένο
τον έβαλε να ψηφίσει κι αυτόν
ο αντιπρόσωπος αντιστάθηκε, τελικά ενέδωσε
ο πατέρας ήταν ανένδοτος και ιδιαίτερα εριστικός, δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να μη βάλει και το παιδί του με δείκτη νοημοσύνης 7 να ψηφίσει
και τα κατάφερε
μιας και ανέφερα το περιστατικό να πω δύο λόγια γενικώτερα
όταν ο εκλογικός νόμος που φυσικά ψηφίζεται απο τα κυρίαρχα κόμματα δίνει 55% των εδρών σε κόμμα που παίρνει 45% των ψήφων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΉ
αυτό το κάνουν γαργάρα ΟΛΟΙ, μαζί και τα ΜΜΕ
όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδευόμαστε πως δήθεν έχουμε δημοκρατία
έχουμε εκλογικονομοκρατία, τόσο απλά
καληνύχτα μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
στις προηγούμενες βουλευτικές με είχαν καλέσει για βοήθεια (το πρωί άλλοι που είχαν λάβει την ίδια κλήση πήγαν και κλάφτηκαν στον υπεύθυνο και τους άφησε, εγώ ντράπηκα και έκανα ό,τι μου ζήτησε για αρκετές ώρες)
κάποια στιγμή ήλθε ένας τυπάς καμια 45αριά χρονών, με ένα παιδί εμφανώς καθυστερημένο
τον έβαλε να ψηφίσει κι αυτόν
ο αντιπρόσωπος αντιστάθηκε, τελικά ενέδωσε
ο πατέρας ήταν ανένδοτος και ιδιαίτερα εριστικός, δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να μη βάλει και το παιδί του με δείκτη νοημοσύνης 7 να ψηφίσει
και τα κατάφερε
:eyepop: Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΠΟΣΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΣΟ @@@@@@ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
doctor x
17/08/2007, 12:37
ολα τα παραπανω σωστα η λαθος εχουν καταντησει να ειναι κοινοτοπιες και ευκολιες στη συζητηση.γιατι να διαφερουν οι πολιτικοι απο μας?εχετε κοιταξει γυρω σας η ...στον καθρεφτη??!!!(βαζω κ τον εαυτο μου μεσα για να μην παρεξηγηθω).την παρτη μας κοιταμε ...ειμαστε δημοκρατες ,δεξιοι αριστεροι,το ενα το αλλο οπου μας συμφερει.ποια ειναι η καθημερινη συμπεριφορα μας για να απαιτουμε κ απ τους αλλους??
alximistis
17/08/2007, 12:37
άρχισαν τα όργανα...
μόλις εχτές μιλάγαμε για τις φωτιές και τη ζημιά και τζουπ να τα πρώτα για τις εκλογές. Να δείτε που σιγά-σιγά θα σκάσουν και πιο σοβαρές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις και που όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα πέφτουν και οι μπηχτές για τα κόμματα... :(
Μία ερώτηση ρε παιδιά!
Εφόσον όλοι εδωμέσα τους βρίζουμε και τους σαρκάζουμε. Και είμαστε αρκετοί εδώ έτσι; Πως μετά παίρνουν τα ποσοστά που πάιρνουν;
Μήπως λέω εγώ τώρα ο πονηρίδης γιατί λέμε λέμε και μετά πάμε και τους τη δίνουμε την ψήφο;
Τζάμπα φωνές τζάμπα μαγκιές δηλαδή...:(
kiriakost
17/08/2007, 12:38
Δεν προσφέρει τίποτα , το να διυλίζουμε τον κώνωπα , στο θέμα συμπεριφορά του Έλληνα ψηφοφόρου.
Η όποια προσπάθεια για να επιτύχει , θέλει ατομική συμμετοχή , το ίντερνετ δεν προσφέρεται ως μέσω αγώνα στην Ελληνική κοινωνία τουλάχιστον .
Ας κρατήσουμε για τα μάτια τουλάχιστον, την συζήτηση σε μια ουδέτερη από θεματολόγιο βάση.
Εγω διάλεξα το νέο μου κόμμα , γράφτηκα σε αυτό , συμμετέχω όσο γίνεται , και μεταδίδω τα πιστεύω μου χωρίς φανατισμό, στον κοντινό μου κύκλο .
Εαν κάνουμε όλοι το ίδιο , τότε θα δημιουργήσουμε , μια νέα βάση , για να στηριχτεί ξανά η δημοκρατία .
Και οχι η πολιτική σκοπιμότητα ..
Ειναι γνωστό οτι στην Ελλάδα , κατά καιρούς , έχουν ψηφίσει και τα δέντρα !!
gdevelek
17/08/2007, 12:39
ο αντιπρόσωπος μου είπε πως τον λυπήθηκε για τα όσα έχει περάσει ανατρέφοντας και φροντίζοντας ένα καθυστερημένο παιδί
δεν είναι κακή δικαιολογία
απλά όπως λένε οι φίλοι του πακετάνιου, two wrongs don't make a right
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
ο αντιπρόσωπος μου είπε πως τον λυπήθηκε για τα όσα έχει περάσει ανατρέφοντας και φροντίζοντας ένα καθυστερημένο παιδί
δεν είναι κακή δικαιολογία
απλά όπως λένε οι φίλοι του πακετάνιου, two wrongs don't make a right
ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΜΥΑΛΟ? ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΛΕΟΣ!!!
gdevelek
17/08/2007, 12:55
το παιδί δεν τραβούσε κανένα ζόρι
απλά ο πατέρας του βρήκε τρόπο να διπλασιάσει την ψήφο του, δίνοντας βέβαια έτοιμο το φακελάκι στο παιδί
ίσως έχει κάνα αυθαίρετο προς "τακτοποίηση", ποιός ξέρει
Resistman
17/08/2007, 20:37
Ειναι ωραιος ο πολιτισμος του εκτακτου.
Εκλογες τωρα, ηρθε η ωρα να σωθουμε, να βολευτουμε, να γνωριστουμε, να μιλησουμε επαναστατικα ΤΩΡΑ!!!
Τωρα ή ποτε, σαν να στο ψιθηριζει 18αρα που την ξεμοναχιασες και σου τρεχουν τα σαλια.
Το εξυπνο ειναι να τη φτυσεις, ωστε να την εχεις πολλους μηνες, αντι για μια μερα ( εγραψα ε;)
Βρε παιδιά μπορούμε να προκυρήξουμε εκλογές για ένα μήνα αργότερα; :wacko:
Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/ethnik_fr.htm) δεν αναφέρει κάτι για εμάς! Δεν ψηφίζουμε ταχυδρομικά; :bigcry:
Δεν μου λέτε...?
Η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης , πότε είναι?
:D
:rolleyes:
Aggelos_SV
18/08/2007, 00:24
:a23: :a23: :a23:
99742
VanDiemen
18/08/2007, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ολα τα παραπανω σωστα η λαθος εχουν καταντησει να ειναι κοινοτοπιες και ευκολιες στη συζητηση.γιατι να διαφερουν οι πολιτικοι απο μας?εχετε κοιταξει γυρω σας η ...στον καθρεφτη??!!!(βαζω κ τον εαυτο μου μεσα για να μην παρεξηγηθω).την παρτη μας κοιταμε ...ειμαστε δημοκρατες ,δεξιοι αριστεροι,το ενα το αλλο οπου μας συμφερει.ποια ειναι η καθημερινη συμπεριφορα μας για να απαιτουμε κ απ τους αλλους??
Σε βρίσκω απόλυτα σωστό! Μέχρι να καταφέρουμε να υιοθετήσουμε αυτή τη λόγική και φιλοσοφία, αυτό που λουζόμαστε, είναι αυτό που αγοράσαμε οι ίδιοι με αποκλειστική γνώση και ευθύνη.
oapomesa
18/08/2007, 19:46
ναί , αλλά
αυτό σημαίνει να το βουλώσω και να κοιτάω τη δουλειά μου
αυτό σημαίνει να αρχίσω να γίνομαι αξιοπρεπής
να πάψω να είμαι τζάμπα μάγκας.
Δεν το δέχομαι με τίποτα γιατί είναι δύσκολο (θέλω να πώ ακατόρθωτο).
Πως θα υπάρξω, που στην πραγματικότητα δεν με ακούει ούτε ο σκύλος μου;
cbr1100xx
18/08/2007, 20:40
1955 πρωθυπουργος Κ.Καραμανλης.
1965 πρωθυπουργος Γ.Παπανδρεου.
1975 πρωθυπουργος Κ.Καραμανλης.
1985 πρωθυπουργος Α.Παπανδρεου
1995 πρωθυπουργος Α.Παπανδρεου
2005 πρωθυπουργός Κ.Καραμανλης.
Αραγε ο ιστορικος του μέλλοντος πως θα μας χαρακτηρίσει σαν λαο??????
Πως λέγετε αυτο το πολίτευμα ειπαμε????? αααααα ξεχασα ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ .
Ειπαμε ρε πο&#$^%#* η μου ειμαστε λαος συντηρητικός αλλα τοσο πολύ ποια????
Και το τελικο ερωτημα προβληματισμο
Ειμαστε για γελια η για κλαματα????:beer:
Aggelos_SV
18/08/2007, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbr1100xx
Mπα....απλά Γ.Τ.Π.Κ.
kiriakost
18/08/2007, 21:05
Ειμαστε για γελια η για κλαματα????
Ρώτησε κανέναν ξένο να σου πει , από Έλληνα δεν θα πάρεις απάντηση .
Άλλη ωραία ερώτηση είναι ... πως γίνεται εγώ να πεινάω και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη να τρώει ?
Άλλη ωραία ερώτηση είναι ... Ποιος είπε ότι δεν πειράζει άμα πεινάω , διότι δεν γίνετε και αλλιώς ?
Αλλά , υπάρχει πάντα και η άλλη όψη ..... πόσο πληρώθηκαν τα μπούτια της Παπαρίζου ? πόσο πληρώθηκαν τα μπούτια του Αργεντινού παίκτη ?
Ποια φίρμα έκαψε δάσος απο φωτοβολίδες εορτασμού, σε πάρτι , και δεν άνοιξε μύτη?
Ποιος έφτιαξε έργα για την Ολυμπιάδα , με τα μισά υλικά ,και την διπλάσια τιμή ?
Ας μην απαντήσει κανένας , απλά , κάνω ένα τεστ γνώσεων στον εαυτό μου .. :sad:
oapomesa
18/08/2007, 22:15
να κοιτάξετε να μην είστε σείς οι ίδιοι για γέλια ή για κλάματα.
μέχρι κεί φτάνει η ευθύνη σας και το δικαίωμά σας.
Οι γενικότητες αυτές (και άρα επιπολαιότητες) επι δικαίων και αδίκων (στην πραγματικότητα δηλαδή λέμε ότι και οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι από μάς) είναι τουλάχιστον αγενείς.
Περιλαμβάνουν ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν εαυτούς ούτε για γέλια κι' ούτε για κλάματα.
Κι' έχουν απόλυτο δικαίωμα να μην θεωρούν τον εαυτό τους τετοιο κι' ούτε να θέλουν να τους χαρακτηρίζουν.
Βέβαια έτσι ο χαβαλές πάει περίπατο.
kiriakost
18/08/2007, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από oapomesa
Βέβαια έτσι ο χαβαλές πάει περίπατο.
Μπααα ο χαβαλές παραμένει , όσο το προφίλ σου είναι άδειο , όπως το πακέτο από τα τσιγάρα μου.
Παω περίπτερο Bye :wave2:
oapomesa
18/08/2007, 22:55
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χαβαλέ.
Αντίθετα, έχω δρέψει δάφνες στο ένδοξο αυτό πεδίο.:wave2:
Βρηκαμε ανοιχτα και μπηκαμε?:rolleyes:
Μια ειναι η ψηφος η σωστη η προστυχη για εφετο.
"Αυτοσεβασμος και αληθεια" ....(αν ζει ακομα ο παππους ιδρυτης βουλευτης και προεδρος του κομματος) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
19/08/2007, 15:04
TO ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ..............
Είδατε παλαμάκια.......στό τσιμέντο στά πλακάκια.......
Ή κουτάλα είναι πολύ μεγάλη,όλοι έλπίζουν νά γλύψουν ένα κοκκαλάκι......
καί οί μεγάλοι κομπάζουν καί φουσκώνουν σάν τά παγώνια.........
Άλλος γιά Δράμα τράβηξε καί άλλος γιά Άθήνα.......!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.......ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.......!!!!!!!!
Πάντως όλους αύτούς πού έχασαν τίς άδειούλες τους καί γύρισαν άρον-άρον
τούς λυπάμαι.........
ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ........!!!!!!
Γιατί άραγε....??????
DO YOU LIKE DANCE...........Mr. ZORBAS........???????????
Gandalf dr685sm
20/08/2007, 08:54
Διαβάζω λέει για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και Συνασπισμό και δεν συμμαζεύεται...
Όλοι λένε πως είναι ίδια τά κόμματα , κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Και αναρρωτιέμαι...
Τι είναι τα κόμματα; Είναι απαρτιζόμενα όργανα απο αλλοδαπούς ή εξωγήινους; Είναι ρομποτικές μηχανές; Τι είναι ακριβώς;
Μήπως ξεχνάμε οτι τα κόμματα είμαστε εμείς;... ο δίπλανος μας , ο εαυτός μας, ο γείτονας μας κτλ; Εμείς που τα ψηφίζουμε και τα συντηρούμε; Εμείς που επικροτούμε εμμέσως την ύπαρξη τους ώς έχει , με την συμμετοχή μας στο εκλογικό σύστημα , αντί μιας αποχής της τάξης του 80%;
Κοίταμε το δάχτυλο και χάνουμε το φεγγάρι!
Μιλάμε για κρατικές υπηρεσίες, οργανισμούς, μπάτσους και αγροφύλακες κτλ. Ποιοί είναι όλοι αυτοί δηλαδή;... ουρανοκατέβατοι είναι; Μήπως είναι ο διπλανός ή ακόμα χειρότερα ο εαυτός μας;
Γιατί να μας φταίνε πάντα οι άλλοι; Ποιός τους δίνει το δικαίωμα να μας "βιάζουν"- "εκβιάζουν" κάθε 4ετια; Μήπως το κάνουμε εμείς οι ίδιοι;
Κυρίες και κύριοι, μόλις λέει εγκρίθηκαν 30 μύρια euro για τις προεκλογικές καμπάνιες τους! Δηλαδή τους πληρώνουμε για να μας κυβερνούν αλλά και για να έχουν δικαίωμα στο να τους εκλέξουμε; Είναι δυνατόν; Και έτσι και αλλιώς δηλαδή τους πληρώνουμε;
Λέει ο Resistman πάνω ενα σενάριο που μπορεί να είναι πιθανό! Αλλά για να είναι πιθανό φίλε μου ,πρέπει πρώτα εμείς να υπαναχωρήσουμε πάνω σε βασικά δικαιώματα μας. Αλλά βλέπεις μια θέση στο δημόσιο ή κάποιο επίδομα είναι κάτι που ονειρεύεται ο Έλληνας.
Δείτε τι αντιδράσεις έχουν πάνω στις ανακλήσεις αδειών για τις εκλογές. Λές και τους σκότωσαν πατέρα και μάνα κάνουν! Εμ... βέβαια! Εκεί τους θίγουν άμεσα χωρίς "βαζελίνη". Αδιακρίτως κομματικού χρώματος. Αλλά όταν καίγεται το δάσος , το σπίτι, κτλ... είναι μακριά απο τον κώλο τους και δεν διαμαρτύρονται. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν!
Μέχρι να πνιγούν τον χειμώνα απο τις πλυμμήρες.
Αν δεν κάνουμε κάτι πρώτα εμείς σαν λαός, σαν νοοτροπία, σαν αντιμετώπιση των πραγμάτων , μην περιμένετε απο τα κόμματα ΄(που είμαστε πάλι εμείς) να κάνουν κάτι διαφορετικό!
Παλαιότερα , στην μεταπολεμική Ελλάδα, έλεγαν πως όλοι οι Έλληνες ήθελαν να γίνουν πρωθυπουργοί. Αυτό ισχύει ακόμα... μόνο που τώρα απλά θέλουν να είναι , χωρίς όμως να παράγουν έργο. Αυτό ισχύει απο τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο απο εμάς!
Gandalf
Meyaleleth
20/08/2007, 19:46
fysika kai 8a pshfisw...........................
..................μορταδέλα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer:
http://salata.wordpress.com/
100026
kiriakost
20/08/2007, 21:43
.
100032
fantacid
20/08/2007, 22:01
1955 πρωθυπουργος Κ.Καραμανλης.
1965 πρωθυπουργος Γ.Παπανδρεου.
1975 πρωθυπουργος Κ.Καραμανλης.
1985 πρωθυπουργος Α.Παπανδρεου
1995 πρωθυπουργος Α.Παπανδρεου
2005 πρωθυπουργός Κ.Καραμανλης.
Αραγε ο ιστορικος του μέλλοντος πως θα μας χαρακτηρίσει σαν λαο??????
Πως λέγετε αυτο το πολίτευμα ειπαμε????? αααααα ξεχασα ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ .
Ειπαμε ρε πο&#$^%#* η μου ειμαστε λαος συντηρητικός αλλα τοσο πολύ ποια????
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Για διαβάστε λίγο εδώ! (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=126074)
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
soundstorm
21/08/2007, 19:56
Ε ρε πουστη μου,μερες μετρουσα να περασει το καλοκαιρι και τωρα ερχονται και εκλογες.....
Ρε εμεις ποτε θα κανουμε διακοπες?:a018:
Gandalf dr685sm
22/08/2007, 07:58
MikeG...
Γιατί σε εκπλήσει αυτό φίλε μου;... Σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε ή θέλουμε να πιστεύουμε, η ΕΥΠ και κάθε Υπηρεσία Πληροφοριών του κόσμου, δεν θα έπρεπε ούτε να δημοσιεύει , ούτε καν να ανακοινώνει ΄το τι γίνεται στα εσωτερικά της , στο δημόσιο. Πέρα ίσως του λιττού όπως εδώ για τις προσλήψεις που έγιναν.
Αν είναι κάθε υπηρεσία πληροφοριών να ανακοινώνει διαγωνισμούς , ονόματα και δεν ξέρω τι άλλο, .... μόνο τέτοια υπηρεσία δεν θα ήταν. Άλλο που εδώ το έχουμε κάνει μπουρδέλο εμείς.
Gandalf
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ....ΕΞΟΔΑ....
"Κατανομή εκλογικής χρηματοδότησης στα κόμματα
11:42 - 22 Αυγούστου 2007
Την κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΝ ΛΑ.Ο.Σ.) ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.Το ποσό της εκλογικής χρηματοδότησης κατανέμεται ως εξής:
Ν.Δ. 3.026.968,85 ευρώ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2.705.902,03 ευρώ
Κ.Κ.Ε 393.472,51 ευρώ
ΣΥΝ. 217.728,7 0ευρώ
ΛΑ.Ο.Σ. 146.367,91 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ 6.490.440,00 ευρώ
Η εκλογική χρηματοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4, του άρθρου 1 του Ν. 3023/2002 (ΦΕΚ 146 Α΄), καθορίζεται σε ποσοστό 0,22% των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2007, που θα χορηγηθεί στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του ίδιου Νόμου, για την αντιμετώπιση μέρους των εκλογικών τους δαπανών.
Όπως σημειώνεται, από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού, ανερχόμενη στο ποσό των 10.817.400,00 και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, οικονομικού έτους 2007 και ειδικότερα τον Κ.Α.Ε. 2595."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
MikeG...
Γιατί σε εκπλήσει αυτό φίλε μου;... Σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε ή θέλουμε να πιστεύουμε, η ΕΥΠ και κάθε Υπηρεσία Πληροφοριών του κόσμου, δεν θα έπρεπε ούτε να δημοσιεύει , ούτε καν να ανακοινώνει ΄το τι γίνεται στα εσωτερικά της , στο δημόσιο. Πέρα ίσως του λιττού όπως εδώ για τις προσλήψεις που έγιναν.
Αν είναι κάθε υπηρεσία πληροφοριών να ανακοινώνει διαγωνισμούς , ονόματα και δεν ξέρω τι άλλο, .... μόνο τέτοια υπηρεσία δεν θα ήταν. Άλλο που εδώ το έχουμε κάνει μπουρδέλο εμείς.
Gandalf
Οι καθαρίστριες είναι φίλε μου τόσο σημαντικό γρανάζι στην Ε.Υ.Π που δεν έπρεπε να βγει ανοιχτή προκύρηξη? Είναι & αυτές under cover..?:yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Οι καθαρίστριες είναι φίλε μου τόσο σημαντικό γρανάζι στην Ε.Υ.Π που δεν έπρεπε να βγει ανοιχτή προκύρηξη? Είναι & αυτές under cover..?:yuck: :yuck: :yuck:
MY NAME IS ..KOULA...KYRA KOULA...
:lol: :lol:
MY NAME IS ..KOULA...KYRA KOULA...
:lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μόνο για γέλια είμαστε:( :(
Gandalf dr685sm
22/08/2007, 12:05
απο όσο διάβασα για το Link που έβαλες, δεν έλεγε τίποτα για καθαρίστριες.. αλλά για προσωπικό. Αλλά ακόμα και επειδή το θέτεις έτσι και ξεχνόντας οτι μιλάμε για Ελλάδα μόνο, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι πρέπει να περάσεις για να γίνεις "καθαριστής" σε υπηρεσία πληροφοριών σε άλλη χώρα.
Φαντάσου οτι σαν καθαριστής-καθαρίστρια έχει πρόσβαση σε χώρους που ούτε "σύνδεσμοι" δεν έχουν. Σκέψου τι περιέχουν κάθε φορά τα σκουπίδια μιας τέτοιας υπηρεσίας!
Σου είπα... σωστές υπηρεσίες πληροφοριών , προσέχουν το κάθε τι που μπαίνει εντός του κτιρίου τους... Βέβαια στις δικές μας , ανακοινώνουν και τα ονόματα επιτυχόντων σε εξετάσεις για προσωπικό ασφαλείας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Gandalf
costas81
22/08/2007, 12:13
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ....ΕΞΟΔΑ....
"Κατανομή εκλογικής χρηματοδότησης στα κόμματα
11:42 - 22 Αυγούστου 2007
Την κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΝ ΛΑ.Ο.Σ.) ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.Το ποσό της εκλογικής χρηματοδότησης κατανέμεται ως εξής:
Ν.Δ. 3.026.968,85 ευρώ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2.705.902,03 ευρώ
Κ.Κ.Ε 393.472,51 ευρώ
ΣΥΝ. 217.728,7 0ευρώ
ΛΑ.Ο.Σ. 146.367,91 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ 6.490.440,00 ευρώ
Η εκλογική χρηματοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4, του άρθρου 1 του Ν. 3023/2002 (ΦΕΚ 146 Α΄), καθορίζεται σε ποσοστό 0,22% των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2007, που θα χορηγηθεί στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του ίδιου Νόμου, για την αντιμετώπιση μέρους των εκλογικών τους δαπανών.
Όπως σημειώνεται, από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού, ανερχόμενη στο ποσό των 10.817.400,00 � και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, οικονομικού έτους 2007 και ειδικότερα τον Κ.Α.Ε. 2595."
ρε δεν φτιαχνουμε ενα κομμα να τα οικονομησουμε??
soundstorm
23/08/2007, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
απο όσο διάβασα για το Link που έβαλες, δεν έλεγε τίποτα για καθαρίστριες.. αλλά για προσωπικό. Αλλά ακόμα και επειδή το θέτεις έτσι και ξεχνόντας οτι μιλάμε για Ελλάδα μόνο, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι πρέπει να περάσεις για να γίνεις "καθαριστής" σε υπηρεσία πληροφοριών σε άλλη χώρα.
Φαντάσου οτι σαν καθαριστής-καθαρίστρια έχει πρόσβαση σε χώρους που ούτε "σύνδεσμοι" δεν έχουν. Σκέψου τι περιέχουν κάθε φορά τα σκουπίδια μιας τέτοιας υπηρεσίας!
Σου είπα... σωστές υπηρεσίες πληροφοριών , προσέχουν το κάθε τι που μπαίνει εντός του κτιρίου τους... Βέβαια στις δικές μας , ανακοινώνουν και τα ονόματα επιτυχόντων σε εξετάσεις για προσωπικό ασφαλείας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Gandalf
Περα απο αυτα,πιστευεις οτι προσφερει κατι η ευπ?
Εκτος βεβαια στο οτι βοηθαει στην καταπολεμηση της ανεργιας.
el_hymador
24/08/2007, 21:14
ΕΚΛΟΓΕΣ....
τα χαλια μας τα μαυρα...
θα με ψηφισω νοητα, να με εκλεξω κυβερνητη απλα φοβαμαι το αλλο μου μισο μην ριξει ακυρο...
εγω απορω με τους παρατρεχαμενους στις διαδηλωσεις .... δηλαδη για ολους αυτους προβλεπεται βολεμα; δεν μπορει ...μερικοι πρεπει να πηγαινουν και για ιδεολογικους λογους..:lol: :lol: :lol:
σκατα στα μουτρα τους και στα δικα μας:wave2:
soundstorm
24/08/2007, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
άρχισαν τα όργανα...
Μήπως λέω εγώ τώρα ο πονηρίδης γιατί λέμε λέμε και μετά πάμε και τους τη δίνουμε την ψήφο;
...:(
Τα σημαιακια ψηλα και ερχεται αγροφυλακη μετα τις εκλογες!!
kiriakost
24/08/2007, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Τα σημαιακια ψηλα και ερχεται αγροφυλακή μετα τις εκλογες!!
Πλακα πλάκα .. η αγροφυλακή χρειαζόταν , μπας και γλυτώσει κανένα κλωναράκι από κανένα δέντρο , και ένας άλλος σοβαρός λόγος είναι και η εύρεση , όλων εκείνων των κοπρόσκυλων , που πετάνε λύματα μέσα στα ποτάμια .
Βέβαια, εάν ζεις σε ένα απόλυτα αστικό περιβάλλον , δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία των παραπάνω, παρά μόνο όταν το πρόβλημα μπει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι !! ( Απο την βρύση ) .
kiriakost
24/08/2007, 23:25
KΑΨΤΕ ΤΟΥΣ
Δεν καίγονται με τίποτα , με τόσα λεφτά που παίρνουν ... έχουν πυροσβεστήρες :lol:
Τον φίλο μου , τον χέρι - χέρι , εγώ θα τον βάλω στην βουλή :wacko:
Οι άλλοι είναι βολεμένοι , δεν χρειάζονται βοήθεια , το μόνο που φοβούνται είναι το ξεβόλεμα . ;)
blueblack
25/08/2007, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΕΚΛΟΓΕΣ....
τα χαλια μας τα μαυρα...
θα με ψηφισω νοητα, να με εκλεξω κυβερνητη απλα φοβαμαι το αλλο μου μισο μην ριξει ακυρο...
εγω απορω με τους παρατρεχαμενους στις διαδηλωσεις .... δηλαδη για ολους αυτους προβλεπεται βολεμα; δεν μπορει ...μερικοι πρεπει να πηγαινουν και για ιδεολογικους λογους..:lol: :lol: :lol:
σκατα στα μουτρα τους και στα δικα μας:wave2:
KAI OMΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..........
Δέν μπορείς νά φανταστείς πόσα .........ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.......ύπάρχουν......!!!!!!
Δεν καίγονται με τίποτα , με τόσα λεφτά που παίρνουν ... έχουν πυροσβεστήρες :lol:
Τον φίλο μου , τον χέρι - χέρι , εγώ θα τον βάλω στην βουλή :wacko:
Οι άλλοι είναι βολεμένοι , δεν χρειάζονται βοήθεια , το μόνο που φοβούνται είναι το ξεβόλεμα . ;)
Ενώ δεν είναι βολεμένος ο παλιοχουντάκλας εθνικιστής που διευθύνει κανάλι & εφημερίδες...
Να γιατί η Ελλάδα είναι μπουρδέλο..:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
kiriakost
25/08/2007, 09:12
παλιοχουντάκλας εθνικιστής που διευθύνει κανάλι
Σωπα ρε φίλε ... :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι άλλοι όλοι είναι παρθένες δηλαδή ! :wacko:
Δεν λέω τίποτα άλλο, ούτε με πειράζει ο χαρακτηρισμός , άμα έχεις βρει καλύτερο δρόμο, ακολούθησε τον . :wave2:
Σωπα ρε φίλε ... :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι άλλοι όλοι είναι παρθένες δηλαδή ! :wacko:
Δεν λέω τίποτα άλλο, ούτε με πειράζει ο χαρακτηρισμός , άμα έχεις βρει καλύτερο δρόμο, ακολούθησε τον . :wave2:
Προφανώς έχω βρει καλύτερο δρόμο από αυτό που είναι ο δρόμος του 1800.. :yuck: :yuck: :yuck:
μαγκες αμα δε σας αρεσει "το συστημα".... στηλτε πμ στο "admin του συμπαντος" να σας το αλλαξει....
το δικο σας παντως περι ανατροπης του πολιτευματος και της εκλογικής διαδικασίας με διακυβέρνηση χρησιμοποιώντας τη βια (χμμμ .....ποιος ειναι ο φασιστας και ο χουντικος αραγε....????) δε θα περασει... fact... live with it.....
Aggelos_SV
25/08/2007, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν μπορει ...μερικοι πρεπει να πηγαινουν και για ιδεολογικους λογους..:lol: :lol: :lol:
Όντως.Και αυτοί είναι και οι πιο ηλίθιοι.Οι μελλοντικοί βολεψάκηδες τουλάχιστον δικαιολογούνται λόγω .....βολέματος
VanDiemen
26/08/2007, 17:27
Προφανώς έχω βρει καλύτερο δρόμο από αυτό που είναι ο δρόμος του 1800.. :yuck: :yuck: :yuck:
Γιατί μιλάς με υποννοούμενα και δε λες ευθέως τι προτείνεις να ψηφίσουμε και μας τυραννάς; Εμείς γίδια είμαστε.. Ότι μας πεις, θα το κάνουμε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μαγκες αμα δε σας αρεσει "το συστημα".... στηλτε πμ στο "admin του συμπαντος" να σας το αλλαξει....
το δικο σας παντως περι ανατροπης του πολιτευματος και της εκλογικής διαδικασίας με διακυβέρνηση χρησιμοποιώντας τη βια (χμμμ .....ποιος ειναι ο φασιστας και ο χουντικος αραγε....????) δε θα περασει... fact... live with it.....
Δεν εχω ξαναματαδει πιο καλοδουλεμενο γραναζι.:a31:
HateNord
26/08/2007, 21:15
Φίλοι μου...μετά τα τελευταία γεγονότα με τις φωτιές και τους θανάτους-προσωπικά είμαι τρομερά συγκλονισμένος με τη μάνα και τα τεσσερα παιδιά της που καηκαν αγκαλιά-έχω δει όλο και περισσότερους να φωνάζουν " που'σαι ρε Παπαδόπουλεεεεεε"...Εχω αηδιάσει τρομερά με την ιδέα οτι αυτές οι μουράκλες γυρνοβολάνε στα κανάλια και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...που έχουμε φτάσει πιά...αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Φίλοι μου...μετά τα τελευταία γεγονότα με τις φωτιές και τους θανάτους-προσωπικά είμαι τρομερά συγκλονισμένος με τη μάνα και τα τεσσερα παιδιά της που καηκαν αγκαλιά-έχω δει όλο και περισσότερους να φωνάζουν " που'σαι ρε Παπαδόπουλεεεεεε"...Εχω αηδιάσει τρομερά με την ιδέα οτι αυτές οι μουράκλες γυρνοβολάνε στα κανάλια και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...που έχουμε φτάσει πιά...αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο ???
Για να σοβαρευτούμε λίγο.....Επειδή δηλαδή έχουν γίνει όλα π*****α θα πρέπει να περάσουμε ότι κάναμε 8 χρόνια να απαλαγούμε & τόσοι μα τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν & όλη η Ελλάδα κατασράφηκε.
Μην ακούω μ*****ες. Άντε γαμώ την ακροδεξιά μου!
tilo_wolff
05/09/2007, 19:42
ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ.............ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΧΗ!!!