View Full Version : Μηχανή και Γυναίκα!
alximistis
17/08/2007, 12:56
Ίσως ο τίτλος να μην είναι ο σωστότερος και μαλλον δεν είναι αλλά πως αλλιώς να το έγραφα;
Τεσπα ήθελα να βάλω εδώ και καιρό τον προβληματισμό μου σε μορφή ερώτησης αλλά τελικά λόγω προσωπικών ζητημάτων τον βάζω ως απόφαση που έλαβα. Αν θέτε βεβαίως να ακολουθήσει κουβεντούλα άλλωστε προβληματισμός είναι. :)
Λοιπόν, όπως ξέρετε κάποιοι από εδωμέσα και κάποιοι άλλοι έχετε ακούσει είμαι τρελλά "ερωτευμένος" με το ducati to Multistrada το 1.000 το οποίο και είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Το τελευταίο διάστημα βάδιζα ολοταχώς προς την απόκτησή του και για να μην λέω ψέμματα μερικές φορές όχι πάντα έπιανα τον εαυτό μου να... μετρα ημέρες. :)
Να όμως που πάντα υπάρχουν και απρόοπτα!
Κι εδώ έσκασε απρόοπτο και μάλιστα... αξεπέραστο. :D
Η γυναίκα μου ΔΕΝ επιθυμεί με τίποτα να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχανάκι. Για την ακρίβεια το ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ μέχρι εκεί που δεν πάει για λόγους τους οποίους δεν επιθυμώ να εκθέσω.
Κάποια στιγμή λοιπόν το ζήτημα χωρίς όμως να μου το πει ποτέ ή να μου το θίξει προς τιμήν της πιστεύω ήταν τελικά ή αυτό ή εγώ! Και για να προλάβω τους κακόπιστους δεν εννοώ ότι ήταν ή αυτό ή φεύγω. Όχι!
Απλώς καταλάβαινα τι θα ακολουθούσε τι θα γινόταν. Δεν θα ανέβαινε ποτέ δεν θα πηγαίναμε πουθενά θα το λοξοκοίταζε πάντα θα έτρωγα στην τελική όλο τον αρνητισμό στη μάπα.
ΚΑΙ... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αυτό! Για κανένα μηχανάκι του κόσμου πιστεύω.
Αν ήμουνα μόνος μου ή αν κάποια στιγμή είμαι μόνος μου τότε το πράγμα αλλάζει. ΟΚ. Από την στιγμή όμως που είμαι με κάποιον οφείλω πιστεύω να λάβω σοβαρά υπόψη μου τη γνώμη του και να την σεβαστώ.
Στο κάτω κάτω τι αξίζει περισσότερο; Να έχεις ένα μηχανάκι να γουστάρεις για πάρτη σου και να ξεδίνεις μόνος ή να έχεις μία μηχανή να πηγαίνεις βόλτες εκδρομές και ταξίδια με τη φίλη σου; Τι μετρά περισσότερο;
Εγώ όπως αντιλαμβάνεστε έχω ήδη αποφασίσει. :)
Προτιμώ το δεύτερο μακράν. Βολτίτσες χαλαρά ταξιδάκια και ωραίες στιγμές.
Στο κάτω-κάτω αρκετά την πλήρωσα την εμμονή μου σε κάποια πράγματα. :(
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε αλλά οκ... έτσι το βλέπω.
καλύτερα οι δυο μας που λέει το τραγούδε με άλλη μοτοσικλέτα και χαρούμενοι παρά να πηγαίνω μόνος ή να πιέζεται για να ανέβει και να μην νιώθει και καλά.
Ευτυχώς... αρχίζω να νιώθω πάλι... το καλοκαίρι... έστω τώρα... :) :)
doctor x
17/08/2007, 13:01
εχεις δικιο!!παρε αλλη...
τοσα μοντελα υπαρχουν......
γυναικων!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Όντως, να αλλάξεις γυναίκα σκέφτηκες; :lol:
Το θέτεις πολύ σωστά άλλωστε ποιός από εμάς που οδηγούμε θα ήθελε να ακούει γκρίνια για τη μηχανή του; Άσε που πιστεύω πως επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μας πάνω στην οδήγηση! Σκέψου το καλά και πιστεύω πως θα κάνεις την καλύτερη αγορά χωρίς συμβιβασμούς που επιπλέον θα ικανοποιεί και τους δύο σας! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
εχεις δικιο!!παρε αλλη...
τοσα μοντελα υπαρχουν......
γυναικων!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
+675 :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Προτιμώ το δεύτερο μακράν. Βολτίτσες χαλαρά ταξιδάκια και ωραίες στιγμές.
Στο κάτω-κάτω αρκετά την πλήρωσα την εμμονή μου σε κάποια πράγματα. :(
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε αλλά οκ... έτσι το βλέπω.
καλύτερα οι δυο μας που λέει το τραγούδε με άλλη μοτοσικλέτα και χαρούμενοι παρά να πηγαίνω μόνος ή να πιέζεται για να ανέβει και να μην νιώθει και καλά.
ομοιοπαθης :beer:
πρεπει να καταλαβουμε οτι σε μερικες καταστασεις θα βγουμε χαμενοι... :sad:
δουλεψε το το πράμα λιγο ακομα ομως - αμα τα πατε οσο καλα λες και αμα ειναι λογικη θα δει ποσο το θες το μουλτι και ισως υπαρξει καποιος συμβιβασμος :winka:
doctor x
17/08/2007, 13:13
εχεις σκεφτεις να εχεις δυο?
μηχανες?!!(αλλο νομιζατε οτι θα εγραφα ε?got you!!:smokin: )
moyltistrada 1000 kai de thelei???
SAN TI MHXANAKI EXEI STO MYALO THS GENIKA?
MH KATALHXEIS ME KANA STEED LEO..:wave2:
Απο τι στιγμη πους λες οτι είσαι ερωτευμένος με το μοτορι
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ
Εκτος κι αν είσαι πολυ ερωτυλος :lol: :lol: και γουσταρεις και αλλο μοτορι
που τυγχάνει να αρέσει και στην κυρία σου...οπότε πέρνεις αυτό!
Πιστευω οτι αν της δείξεις το παραπάνω κείμενο του προβληματισμού
σου θα κατανοησει την αγαπη σου για την συγκεκριμένη μοτο και
........θα υποχωρήσει!
:wave2: :wave2: :wave2:
fantacid
17/08/2007, 13:30
ok καλα!
δε θελει το μουλτι.
για πες τι θελει (τι θα ηθελε!)???
αν κ νομιζω οτι πρεπει να της δωσεις να καταλαβει οτι εχει ηδη πολλες ελευθεριες κ οτι σε καποια πραματα πρεπει να κανει απλα ..........τουμπεκι!
κ στη τελικη
.................πες της ποσο τυχερη ειναι που παει κομμωτηριο κ δε φοραει μπουρκα!
:wave2:
παντοφλα μου μυριζει ...........:lol: .........:a38: ........
fantacid
17/08/2007, 13:35
..........πες μου οτι θελει κουτι!!!!!
:a53::a53::a53::a53::a53::a53:
τωρα το σκεφτηκα κ ανατριχιασα!!!!
doctor x
17/08/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μπαααααααααααα:cool:
99677
Και για νά 'χουμε καλό 'ρώτημα Στέλιο, ποια μηχανή προτιμά το έταιρον ήμισυ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
Μιτσούκο χαλαρά....:D
Και δεν μπορεί να τρέξει ακόμη ο Στέλιος ρε γαμώτ......:sad:
alximistis
17/08/2007, 13:43
Δεν έχει δηλώσει ότι θέλεικουτί δε νομίζω κάτι τέτοιο. Αν επιθυμεί αυτό... θα υπάρξει πρόβλημα αλλά μην πιάνουμε τώρα κουβέντα για κάτι που ίσως να μπορεί κ.λπ.
Όσο για τα υπόλοιπα επειδή το ρωτάτε αρκετοί δεν έχει πει ακόμη τι θέλει αλλά δεν θέλω και να την πιέσω κιόλας. Καθόλου! Μην ξεχνάτε παιδιά ότι έχει φάει και δύο γαμ... πρώτου μεγέθους έτσι!
Μία όταν έπεσα και χτύπησα ένα βράδυ μεθυσμένος και μία όταν έπεσα και έσπασα το πόδι μου. Κι όλα αυτά τα υπομένει (να ναι καλά). Κι έγιναν μέσα σε ενάμισι χρόνο! ΄Μανίκια!
Θα μάθω εν καιρώ. :)
Πάντως για να το καταστήσω σαφές... το να βρω άλλη γυναίκα... δεν παίζει. :D Όχι τώρα τουλάχιστον. :)
Cpt. Haddock
17/08/2007, 13:47
Ξέρει τι λέει η γυναίκα σου Στέλιε...
Άκου να θες να δώσεις το Tiger για τo Μulti... :evil:
doctor x
17/08/2007, 13:48
προτεινω κατι σαν το παρακατω.ασφαλες ,κλασσικο και με πολυβολο για τους ενοχλητικους(εχει και triumph-λαθος μοντελο πηρες καπ!)
99679
ρωτησε κανεις την γυναικα του?? ......"Μαιρη ,να παρω την ΧΧ 1200? " ........"Τι λες?"........αντε και δεν αρεσε στην Μαιρη αλλα ολοι θα την εγραψαν στα απαυταρια τους :lol: και θα πηραν την ΧΧ........100%.
μαλλον εισαι ατυχος ρε alximisti :( ......γνωμη μου επρεπε να την αγορασεις και μετα αντε να τσινισει μια ,δυο .....θ ακολουθησει .Τωρα σ εχει στο χερι και σε βλεπω με καμια γουρουνισια bmw η οτιδηποτε σκουτεροειδες που εχει φαρδια σελα .......το πιασες το υπονοουμενο ?? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άκου να θες να δώσεις το Tiger για τo Μulti...
:evil: (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38517)
alximistis
17/08/2007, 13:57
Παρακαλούνται οι κάτοχοι Triumph να μην προκαλούν το γενικό κλίμα. :D
Cpt. Haddock
17/08/2007, 13:58
Παρακαλούνται οι κάτοχοι Triumph να μην προκαλούν το γενικό κλίμα. :D
:a39:
doctor x
17/08/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a39:
:beer:
99680
thePrince
17/08/2007, 14:03
Εγώ το πήρα ήδη το Multistrada, η γυναίκα δεν είχε πρόβλημα. Αλλά τώρα λέει κάνει πολύ φασαρία, η σέλα του συνεπιβάτη δεν της αρέσει, η μπαγκαζιέρα την χτυπάει στην πλάτη και το αμορτισέρ είναι σκληρό. Με άλλα λόγια, θα το σκεφτεί δύο φορές πριν ξεκινήσουμε να πάμε οπουδήποτε μακρύτερα από μισή ώρα δρόμο και είναι πρόβλημα. Είναι ψυχοφθόρο - σου στερεί την απόλαυση, το να μοιράζεσαι το συναίσθημα, την ομορφιά του ταξιδιού με μηχανή. Έτσι έχει μείνει η μηχανή μόνο για δουλειά-σπίτι και σύντομες αποστάσεις. Δεν είναι απλό το ζήτημα. Προτείνω να πάρεις άλλη μηχανή - απλά.
Ταξιδευτής
17/08/2007, 15:00
Ρε παιδια, με αυτα που διαβαζω εχω φριξει... :uplate: Εγω δεν ξερω, τι να πω, ισως ημουν τυχερος, αλλα της δικιας μου της αρεσε παρα πολυ το Ζ και ακομα περισσοτερο η 999. Δωστης ταξιδι και παρτης την ψυχη! :cool:
Στελιο, επειδη ομως σε ξερω τοσα χρονια, και ξερω καλα και την Μαρια, νομιζω οτι αλλο ειναι το θεμα της. Ξερεις... Θυμασαι εκεινο το πρωι στο νοσοκομειο την κουβεντα με τους δικους σου που ηταν και η Μαρια μπροστα...
Εξαλλου δεν βρισκω καμια λογικη στο μια κοπελα που ΔΕΝ εχει αποψη απο μηχανες (και δεν την ενδιαφερει ιδιαιτερα), να βρισκει αποδεκτο το Tiger ενω το Multi οχι. Και τα δυο ειναι παραπλησια μηχανακια, τοσο στο τι μπορουν να κανουν οσο και στην εμφανιση.
Τελοσπαντων, δεν νομιζω οτι ειναι σκοπιμο να το αναλυσω το θεμα εδω... Θα τα πουμε απο κοντα αυτα... Εν τω μεταξυ μην βιαστεις να αποφασισεις για οτιδηποτε.
Θα τη βρουμε την ακρη αδερφε! :winka: :wave2:
Η γυναίκα μου ΔΕΝ επιθυμεί με τίποτα να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχανάκι. Για την ακρίβεια το ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ μέχρι εκεί που δεν πάει για λόγους τους οποίους δεν επιθυμώ να εκθέσω.
στο είπα ρε παπάρα ότι ειναι άσχημο!!:lol:
τι φταίει η μαρία που είναι χάλια η παπαριά :lol:
τάξε της γάμο, και θα δεις οτι θα της αρέσει μετά:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε κατι άντρες που θέλουν να κυκλοφορούν και μηχανές:mad:
που είναι εκείνα τα χρόνια που οι μηχανόβιοι βρωμαγανε βαρβατίλα ΓΜΤ:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
που είναι εκείνα τα χρόνια που οι μηχανόβιοι βρωμαγανε βαρβατίλα ΓΜΤ:mad:
σου λειψανε και σενα εκεινα τα χρονια ε? :sad: :blush: :sad:
αφηστε τα παιδια αμα μπλεξεις ετσι γινετε
και εγω ηθελα να παρω το Ζ1000 και αρχισε της μουρμουρες ο δικος μου
τι να το κανεις εχω εγω χιλιαρι παιρνε το δικο μου και τετοια
μετα μου προτεινε (βερσυς και er ) και προσπαθουσε να με πεισει κιολας :rotflmao:
ειδα και επαθα με αυτον τον ανθρωπο να μην με αφηνει μονη μου ρε γμτ να αποφασισω?
ετσι ξαναγυρισα στο Ζ που εδωσα αλλα με φερινγκ για αλλαγη και για να τον εχω στις ευθεις με μποφορια
:D :D :D :D
:ninja:
καταπιεση..................:alien:
blueblack
17/08/2007, 16:04
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ............
Πού τό άντιμετώπισα ό άνθρωπος πολύ πρίν άπό σένα τό πρόβλημα.....
Πήγα πήρα έναν κουβά...v-strom...μετά ......varadero καί όλα είναι θαύμα,τέλεια....!!!!!!!
Χωράει δύο ξαπλωμένους έπάνω.............
βολτούλα............κ.λ.π.......
Πήγα χτύπησα καί ένα hayabusa........έβαλα άπό τήν πρώτη μέρα
τό μονόσελλο............ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..........!!!!!!!!!!
Μοναδικό πρόβλημα τό οίκονομικό.........
Φίλε άπό Τiger πάντως δέν πάς σέ multi....mixer.........
Έσύ άνάποδα τό πάς...........
Καί έγώ νάμουν γκόμενα θά κλωτσούσα........!!!!!!!!!!!!
Ό κώλος τού συνοδηγού πού θά πάει...????
Άσε πού είναι καί μισό μέτρο πάνω,σά νά είσαι στό γήπεδο.....!!!!!!!!!
Έπειτα έκείνο τό βελούδινο δούλεμα..........άμα κατεβείς γιά μισή ώρα
είσαι μέ Πάρκισον.........μουδιασμένος άπό τήν τρεμούλα....!!!!!!!!
Κί άν πληροφορήθηκε ή γυναίκα τίς ίστορίες μέ τά ήλεκτρικά.......????
Θέλει καί όδική βοήθεια σού λέει.........
Δύσκολα τά πράμματα........
stratosZX10
17/08/2007, 16:26
καλα που εχει φτασει αυτη η κοινωνια...............
καθεστε και ρωτατε τις γυναικες σας τι μηχανη θα παρετε?????
και τι παπαριες ειναι αυτες δεν θα ανεβαινει, και μονος μου τι θα κανω...........
ας μην ανεβει αν δεν θελει, με το ζορι θα την ανεβασω..........
εμενα μου ειπε αν παρεις μηχανη 1000 κυβικα χωριζουμε...........
και της απαντησα, κατσε να μαζεψω τις βαλιτσες σου εγω για να μην κουραζεσαι..........
η μηχανη ειναι κατι διαφορετικο που δεν μπορουν να το καταλαβουν οι περισσοτερες γυναικες.
βασικα πιστευω οτι ειναι η τελευταια καθαρα αντρικη ασχολια.......
το 95% των οδηγων ειναι αντρες.......
αντε και για να μην στεναχωρησω την EVI ενα 5% ειναι γυναικες...........
fantacid
17/08/2007, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Πήγα πήρα έναν κουβά...v-strom...μετά ......varadero καί όλα είναι θαύμα,τέλεια....!!!!!!!
Πήγα χτύπησα καί ένα hayabusa........έβαλα άπό τήν πρώτη μέρα
τό μονόσελλο............ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..........!!!!!!!!!!
Μοναδικό πρόβλημα τό οίκονομικό.........
ε ναι ρε φιλε!
εαν ειναι να παρεις 5 μηχανακια γιοα να κανεις τη δουλεια σου το οικονομικο θα ειναι το προβλημα οχι οι επιλογες!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου λειψανε και σενα εκεινα τα χρονια ε? :sad: :blush: :sad:
ναι:rolleyes: :blush:
Και μετά απο ενα μήνα πλύθηκε!!!
Ξενέρωσα :yuck:
ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ:uplate:
αυτό και Τελλλλος:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ε ναι ρε φιλε!
εαν ειναι να παρεις 5 μηχανακια γιοα να κανεις τη δουλεια σου το οικονομικο θα ειναι το προβλημα οχι οι επιλογες!!!
έτσι ειναι ρε !!!
άμα το εχεις το μαρούλι, είσαι και πολύ άντρας να'ουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τουλαχιστον, ηταν το σαπουνι απο ελαιολαδο, εστω απο ποτασσα ή βρεθηκες απροετοιμαστος οταν στα ξαφνικα μυριζε fa ή camay και ειχε τιγκαρει με gel τα ατημελητα μαλλια του? :blush:
....εγω παντως ετσι την πατηΚΣα.... :sad:
τουλαχιστον, ηταν το σαπουνι απο ελαιολαδο, εστω απο ποτασσα ή βρεθηκες απροετοιμαστος οταν στα ξαφνικα μυριζε fa ή camay και ειχε τιγκαρει με gel τα ατημελητα μαλλια του? :blush:
....εγω παντως ετσι την πατηΚΣα.... :sad:
άμα ο άνθρωπΑς είναι ομοιοπαθείς, πως πιάνει με την μια τον πόνο σου:rolleyes:
μεταξυ μας τωρα, μετρωντας εναγωνιως τις μερες για τις διακοπες, αρχιζω και....πως να το πω.... gcrookιζω. :look:
καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλο αυτο.... :nono:
για αυτο, πρεπει να του δωσουμε μια καλη αδεια μετ΄αποδοχων γιατι ΔΕΝ θελω να δω πως θα ειναι του χρονου τετοιες μερες αν δεν παρει αδεια... :(
.....
μπορει να το έχει γραψει ηδη καποιος πριν απο μενα (οχι δεν εκατσα να διαβασω ολο το thread :D )
στέλιο, εχεις δικο απο την πλευρα σου και καλα κανεις και προβληματιζεσαι με το θεμα αλλα....
καθε φορα που θα βλεπεις multi ΘΑ στραβοκοιτας την κοπελια σου και μεσα σου θα της χρεώνεις τον συμβιβασμο σου με κάτι που δεν σου αρεσε.... και αυτο αργα ή γρηγορα θα το εξωτερικευσεις στην σχεση σου και τοτε....τι?
συγνωμη αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι περα για περα εγωιστής ..... θα επερνα αυτο που μου αρέσει... και δεν θα δεχόμουν ''εκβιαστικα διληματα'' του τυπου ή αυτο ή εγω!!!
φαντασου την αντιδραση της αν εκανες εσυ ετσι για ενα πχ φουστανη που θελει να παρει γιατι της αρεσε!!!!
ΕΣΥ θα γκαυλωσεις και ΕΣΥ θα ξενερωσεις με το μηχανακι που καβαλας ( ασε που ΕΣΥ θα το πληρωσεις...:smokin: ) αρα ΕΣΥ θα αποφασίσεις!!!
ετσι το βλεπω εγω!
οτι και να κανεις μαζι σου :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Ταξιδευτής
17/08/2007, 17:36
"Πονο"τον λεμε τωρα ρε συ Χρηστο;;; :lol: :lol: :lol:
περιεργη η αρνηση της κοπελας παντως :confused: .........αν παρεις το μουλτι-φουλτι δεν θα σε κοιτανε ουτε οι γριες :lol: ...........αρα δεν σε ζηλευει .........:beer:
HateNord
17/08/2007, 19:13
Δηλαδή ρε παιδιά για μισό λεπτό...πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα μου αν θα παρω μηχανή ή τι μηχανή θα πάρω??? δεν κατάλαβα...ΕΓΩ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν.Αμα θέλει ας ανέβει αμα δεν θέλει χέστηκα (μετά συγχωρήσεως)
Nikoskazer2000
17/08/2007, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μπορει να το έχει γραψει ηδη καποιος πριν απο μενα (οχι δεν εκατσα να διαβασω ολο το thread :D )
στέλιο, εχεις δικο απο την πλευρα σου και καλα κανεις και προβληματιζεσαι με το θεμα αλλα....
καθε φορα που θα βλεπεις multi ΘΑ στραβοκοιτας την κοπελια σου και μεσα σου θα της χρεώνεις τον συμβιβασμο σου με κάτι που δεν σου αρεσε.... και αυτο αργα ή γρηγορα θα το εξωτερικευσεις στην σχεση σου και τοτε....τι?
συγνωμη αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι περα για περα εγωιστής ..... θα επερνα αυτο που μου αρέσει... και δεν θα δεχόμουν ''εκβιαστικα διληματα'' του τυπου ή αυτο ή εγω!!!
φαντασου την αντιδραση της αν εκανες εσυ ετσι για ενα πχ φουστανη που θελει να παρει γιατι της αρεσε!!!!
ΕΣΥ θα γκαυλωσεις και ΕΣΥ θα ξενερωσεις με το μηχανακι που καβαλας ( ασε που ΕΣΥ θα το πληρωσεις...:smokin: ) αρα ΕΣΥ θα αποφασίσεις!!!
ετσι το βλεπω εγω!
Κι' ελεγα τόσην ώρα που διαβάζω τον προβληματισμό του Στέλιου τι να γράψω..:sick:
Σ' ευχαριστώ Div400!
:beer: :beer:
Nikoskazer2000
17/08/2007, 23:45
Aggelos_SV
18/08/2007, 00:40
+1821
Πάντως αν το πρόβλημα της συντρόφου σου alximisti είναι γενικότερα το οποιοδήποτε δίτροχο και όχι το multi τότε φοβάμαι πως έχεις σοβαρό θέμα...:rolleyes:
taxydromos
18/08/2007, 08:23
φιλε Στελιο,θελω να σε ρωτησω:
εχεις κανει long test drive στο ducati η απλως το ειδες και σου αρεσε?
κανω την ερωτηση αυτη γιατι το multistrada ειναι sportive μηχανη και καπως αβολη σε μακρινα ταξιδια..:smilea:
blueblack
18/08/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
καλα που εχει φτασει αυτη η κοινωνια...............
καθεστε και ρωτατε τις γυναικες σας τι μηχανη θα παρετε?????
και τι παπαριες ειναι αυτες δεν θα ανεβαινει, και μονος μου τι θα κανω...........
ας μην ανεβει αν δεν θελει, με το ζορι θα την ανεβασω..........
εμενα μου ειπε αν παρεις μηχανη 1000 κυβικα χωριζουμε...........
και της απαντησα, κατσε να μαζεψω τις βαλιτσες σου εγω για να μην κουραζεσαι..........
η μηχανη ειναι κατι διαφορετικο που δεν μπορουν να το καταλαβουν οι περισσοτερες γυναικες.
βασικα πιστευω οτι ειναι η τελευταια καθαρα αντρικη ασχολια.......
MOY ΑΡΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...............
Μή ξανοίγεσαι όμως,γιατί πού ξέρεις μπορεί νά έκτεθείς......!!!!!!!!!!!!!!!
blueblack
18/08/2007, 10:22
έτσι ειναι ρε !!!
άμα το εχεις το μαρούλι, είσαι και πολύ άντρας να'ουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ................
Γιά νά γράφουμε καί καμμιά άλήθεια........
Ξέρεις τί είναι νάχεις............
2 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ...........
καί νά κάνεις διακοπές,ταξιδιάρικες..................ΜΕ ΠΕΖΩ WAGON.....???????????
:rotflmao: ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ..........καί νά σέ περνάνε στά στροφιλίκια στά
βουνά τά μηχανάκια...............
Συμπέρασμα γιά τούς μή έχοντες καί κατέχοντες.............?????????
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VanDiemen
18/08/2007, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
......................
Υποννοείς πως δεν ξέρει μαθηματικά 4ης δημοτικού και γράφεις τη "λύση" του "προβλήματος" για να μη μείνει με την απορία και στενοχωρεθεί;
taxydromos
18/08/2007, 12:11
τωρα που το αναφερατε....εχω παρατηρησει οτι πολλα κοριτσια αγοραζουν το kawa z....
γιατι συμβαινει αυτο τωρα δεν κατεχω..ισως οι καμπυλες της μοτο που φερνουν προς το θυληκο..ισως το χαμηλο υψος......who knows....αβυσσος η ψυχη της :ninja:
YEAH...BABY..YEAH!! (http://www.youtube.com/watch?v=laQZPfWkwRQ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τωρα που το αναφερατε....εχω παρατηρησει οτι πολλα κοριτσια αγοραζουν το kawa z....
γιατι συμβαινει αυτο τωρα δεν κατεχω..ισως οι καμπυλες της μοτο που φερνουν προς το θυληκο..ισως το χαμηλο υψος......who knows....αβυσσος η ψυχη της :ninja:
YEAH...BABY..YEAH!! (http://www.youtube.com/watch?v=laQZPfWkwRQ)
ναι οντως και το er-6 και ΧΤ-τρανσαλπ cbf250 cbr125 και οι πιο πολλες με μεγαλη διαφορα gs650bmw μιλαμε εχω δει τις απειρες
και το Ζ δε φερνει σε τιποτα με θυληκο ουτε κατα διανοια απλως ειναι ομορφο και για τους αντρες και για τις γυναικες (που οπως ξερετε ολοι γουσταρουν τα ''αλητικα''):winka:
kiriakost
18/08/2007, 14:45
Εγω θα έπαιρνα αυτό που ήθελα , και ο πεθερός ας πληρώσει τα γούστα της κόρης του , συνηθισμένος είναι , έτσι και αλλιώς . :)
Εδω το θέμα δεν είναι απλά γούστου .... η κυρία θέλει να εφαρμόσει εξουσία στις βουλές σου , άμα την αφήσεις μια φορά , θα εισαι η γάτα που την έσκισαν . :lol:
dodos 900
18/08/2007, 15:19
Μήν την καλομαθαίνεις!
Βρές και αγόρασε κανα παλιό 500άρι ss δίχρονο!
Άν το αντέξει αυτό,σημαίνει ότι θα σε αγαπάει για πάντα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάνε ότι γουστάρεις,δικό σου παιχνίδι αγοράζεις! :winka:
:rolleyes: Βρε παιδιά όταν είσαι με κάποιον-α που αγαπάς εκτιμάς κλπ. δεν κάνεις του κεφαλιού σου - Εγώ αυτό θέλω και πανε πνίξου εσύ!
Θεωρητικά το ψάχνεις το πράγμα προκειμένου να βρεθεί μια γενικά αποδεκτή λύση (εκτός αν μιλάμε για ασπρο - μαύρο... )
Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον!
Εδώ στα αδέρφια μου λέω να έρθουν συνεπιβάτες σε βόλτα και όταν λένε όχι στεναχωριέμαι πάω την βόλτα μου και σκέφτομαι γμτ τί καλά θα ήμασταν τώρα παρεάκι... :winka:
taxydromos
18/08/2007, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
:rolleyes: Βρε παιδιά όταν είσαι με κάποιον-α που αγαπάς εκτιμάς κλπ. δεν κάνεις του κεφαλιού σου - Εγώ αυτό θέλω και πανε πνίξου εσύ!
Θεωρητικά το ψάχνεις το πράγμα προκειμένου να βρεθεί μια γενικά αποδεκτή λύση (εκτός αν μιλάμε για ασπρο - μαύρο... )
Εδώ στα αδέρφια μου λέω να έρθουν συνεπιβάτες σε βόλτα και όταν λένε όχι στεναχωριέμαι πάω την βόλτα μου και σκέφτομαι γμτ τί καλά θα ήμασταν τώρα παρεάκι... :winka:
ει,γεια σου.....εκανες 5 χρονια να γραψεις αλλα ποτε δεν ειναι αργα..
καλα και γρηγορα χ-τρα σου ευχομαι!:wave2:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Να 'σαι καλά!
Καλά χλμ και σε σενα! :beer:
alximistis
18/08/2007, 22:28
Αυτό προσπάθησα να πω... :)
μεταξυ μας τωρα, μετρωντας εναγωνιως τις μερες για τις διακοπες, αρχιζω και....πως να το πω.... gcrookιζω. :look:
Γαμας και συ περιεργους;:rolleyes:
Προσπαθησε να την ξεγελασεις παιρνοντας μια μοτο που θα φαινεται σοβαρη και ανετη για 2,με χωρους για μπαγκαζια αποσκευες κτλ,με προστασια απο αερα, (πχ Ηονδα Μπλακμπερντ) και μετα βαλτην πανω και πηγαινετηνΑ γαμιωντας μεχρι το Καρπενησι χωρις σταση στα Καμμενα Βουρλα.
-Αχ Στελιο μου φτασαμε στα Καμμενα, κατσε μια να φαμε λουκουμαδες, να παω και προς νερου μου.
-Σκασε μωρη, οταν οδηγαει ο Στελαρας καμια δεν τρωει λουκουμαδες:lol:
Μετα εξηγησε της οτι ολες αυτες οι ανετες και ταξιδιαρικες μηχανες για δυο, προδιαθετουν για χιλιομετρα, η εν παση περιπτωσει βρες ενα τροπαρι ωστε να τηνΕ δειξεις ποσο πολυ θελεις να ταξιδευεις μαζι της.
Το πιο πιθανο ειναι οτι πηγαινετε τρελες εκδρομες μετα.
Εσυ με την μηχανη και αυτη με το ΚΤΕΛ.:lol:
Υ.Γ Αντι για Μπλακμπερντ δες και το Σπριντ:winka:
Σοβαρο φαινεται...και ανετο:rotflmao:
Υ.Γ 2 Θες και μουλτιστραντα λουλη.:smokin: :wave2: :beer:
υπάρχει και η αποψη που λεει οτι εκεινος-η που σε αγαπάει θα κατανοήσει/σεβαστεί/δεχθει/υποστηρίξει την αγαπη σου για τις μηχανές και δεν θα σε φέρει στην δυσκολη θέση που ειναι τωρα ο στέλιος.....δεν ξέρω λεω εγω τώρα.
εγω ξέρω παντως οτι δεν θα έκανα καμία υποχώρηση σε αυτό το θέμα (και γένικα σε οτι αφορά τις μηχανές) πράγμα που το έχω ξεκαθαρίσει απο την πρώτη μέρα της σχέσης!
και ως σωστός δημοσιογράφος....αλλα ΗΘΕΛΕΣ να πείς....αλλα ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ πως ΗΘΕΛΕΣ να πεις....αλλα ΕΓΡΑΨΕΣ....και αλλα ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ....
οπως λεει και ο αποστρατος πτεραχος....που μου θες και multi:a38: (πλακα πλακα η δικια μου, μου ειπε χθς να δωσω το sv και να παρω multistrada για να πηγαινουμε δικαβαλες βολτες..... :eek: :look: )
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
οχι σοβαρα τωρα :rolleyes: η περιπτωση να κρατήσεις τον τιγρη δεν παιζει?
Συμφωνώ και το κάνω και εγώ . μάλιστα προσπαθώ να τις εξηγήσω το μου <<αρέσει>>
Όμως όταν αγκαλιάζεις τι μηχανή και φεύγεις είσαι μόνος
Ένας παλιός μου είπε κάποτε ότι η μηχανή είναι για έναν . τότε δεν κατάλαβα αλλά είχε δίκιο. :sad:
Δεν θέλω να πηγαίνω μόνος αλλά η σχέση με τη μηχανή είναι προσωπική.
Πολύ δύσκολη απόφαση και το δίλημμα έχει τεθεί και σε εμένα . έκανα του κεφαλιού μου με μεγάλη δυσκολία και τελικά όλα πήγαν καλά. Ίσως αν το πάρεις να αλλάξει γνώμη :wave2:
kiriakost
19/08/2007, 10:01
OFF TOPIC
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γαμας και συ περιεργους;:rolleyes:
Ρε σεις μην τα πετάτε έτσι απότομα , μου έφυγε το ποτήρι με τον καφέ από τα γέλια !! :lol: :rotflmao:
:) :wave2:
DrIoannis
19/08/2007, 11:18
Λοιπόν απαντώντας στην ερώτηση του topic θα έλεγα το εξής:
ΕΣΎ θα την πληρώσεις,ΕΣΎ θα την καβαλάς οπότε ότι και αν πάρεις δεν της πέφτει λόγος πέρα από το να εκφράσει την άποψή της,το οποίο και έκανε.Πρέπει να το καταλάβουν αυτό από την αρχή.Θα την συνηθίσει με τον καιρό και πιστεύω ότι ειδικά αυτήν την μοτοσυκλέτα θα την συμπαθήσει μόλις κάτσει στη σέλα.
vangelis 64
19/08/2007, 11:18
ετσι το βλεπω εγω!
:beer: :beer: :beer: Συμφωνώ απολύτως.
Όσο γι' αυτό....
Απλώς καταλάβαινα τι θα ακολουθούσε τι θα γινόταν. Δεν θα ανέβαινε ποτέ δεν θα πηγαίναμε πουθενά θα το λοξοκοίταζε πάντα θα έτρωγα στην τελική όλο τον αρνητισμό στη μάπα.
...στα δικά μου αυτιά ηχεί σαν "ή εγώ ή αυτό".Δεν είναι τρομερά εγωιστικό;
Κι αυτό που μού κάνει εντύπωση είναι το πόσο εύκολα μπορούμε να δεχθούμε την άποψη τού άλλου επειδή φοβόμαστε να μην μάς κάνει τη ζωή μαύρη.Έτσι δεν κάνουμε όλοι;
Στη σχέση δεν μοιράζονται όλα ρε παιδιά.Ούτε υπάρχουν τέλειες σχέσεις,απλά γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.
Το θέμα είναι να καταλαβαίνει ο καθένας μέχρι πού μπορεί να πάει.:wave2:
dammed_kittin
19/08/2007, 12:11
το εγω ή αυτο ειναι πολυ κακο
κ νομιζω ο αλχ το λεει μεταφορικα
απο κει κ περα ειπε κατι σημαντικο
οτι αυτη η γυναικα ηταν διπλα του μετα απο 2 πτωσεις
για ποσες ακομα θα εχει υπομονη?
κ αν οχι υπομονη μηπως θεωρει το multi πιο επικινδυνο??
κ δεν νοιαζεται για τα γουστα της
αλλα για την ασφαλεια τη δικη της κ του αλ
εμενα μου φαινεται πολυ υπευθυνη
κ οτι σκεφτεται καλως ή κακως μακροπροθεσμα!!!
γενικως ο καθενας σας σκεφτεται την παρτη του
ο αλ σκεφτεται ενα ατομο ακομα κ πεσατε πανω του να τον φατε
μονο κ μονο επειδη σκεφτεται να υποχωρησει
(που μπορει να μην ειναι σιγουρα υποχωρηση)
@ αλ κατσε μιλησε μαζι της κατι θα βρειτε που θα αρεσει κ στους 2 κ θα σας ικανοποιει
κ θα ειναι συμβιβασμος απο κοινου!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
....
Στη σχέση δεν μοιράζονται όλα ρε παιδιά.Ούτε υπάρχουν τέλειες σχέσεις,απλά γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.
Το θέμα είναι να καταλαβαίνει ο καθένας μέχρι πού μπορεί να πάει.:wave2:
+996
:beer:
ειμαι σιγουρος οτι ο στελιος θα κάνει την καλυτερη επιλογη υπο τις συνθήκες...
:beer: :wave2:
εξάλλου η μηχανη για εκεινον δεν ειναι παρα το μεταφορικο μεσο που θα τον παει οσο πιο γρηγορα στην κοντινότερη μπριζολα!!!!........
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Ρε κατι προβληματισμους που εχετε :lol: :lol: :lol:
Αμα σε θελει ο αλλος ανεβαινει και σε RCV, ολα τα αλλα ειναι ψιλοτριχες
Παρε αυτο που πραγματικα θες γιατι αλλιως ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ
Οσο για τα ταξιδια που θες να κανετε μαζι, βαλε καμια αφτερμαρκετ σελα συνεπιβατη και γενικως με αμοιβαιες υποχωρησεις το θεμα θα τακτοποιηθει
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
.....
δεν πεσαμε να τον φαμε, απλα λεμε την γνωμη μας....
συμβιβασμούς κανεις καθημερινα σε μια σχεση ΑΛΛΑ μέχρι ενος σημειου που διαφέρει απο ατομο σε ατομο......και σε εκεινο το σημειο βάζεις το οριο!!!
εξάλλου αν κάποιος σε αγαπα, σε αγαπα για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ και οχι για αυτό που μπορεις να γίνεις ή να σε κάνει εκείνος!!! γενικοτερα αυτό!!!
το οτι του έχει σταθεί στις δυσκολες στιγμές του δεν το αμφισβητει κανεις (πως εξάλλου ? ) και έχει τον θαυμασμό μας για αυτό και της βγάζουμε το καπέλο....:a18: :a20: :a19:
dammed_kittin
19/08/2007, 16:17
δεν πεσαμε να τον φαμε, απλα λεμε την γνωμη μας....
καλα εκανες γιατι πρεπει να ειναι αναλατος!!!
συμβιβασμούς κανεις καθημερινα σε μια σχεση ΑΛΛΑ μέχρι ενος σημειου που διαφέρει απο ατομο σε ατομο......και σε εκεινο το σημειο βάζεις το οριο!!!
οκ! κανεις σας δεν φτανει στο οριο που εφτασε ο αλχι - τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω
εξάλλου αν κάποιος σε αγαπα, σε αγαπα για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ και οχι για αυτό που μπορεις να γίνεις ή να σε κάνει εκείνος!!! γενικοτερα αυτό!!!
αυτη τη καραμελα φτυσ τη!! πολυ συγκινιτικο το μελοδραμα σου
αλλα ως γνωστον απ τη θεωρια ως την πραξη εχουμε ενα τσιμπημενο 70% απωλεια
το οτι του έχει σταθεί στις δυσκολες στιγμές του δεν το αμφισβητει κανεις (πως εξάλλου ? ) και έχει τον θαυμασμό μας για αυτό και της βγάζουμε το καπέλο....:a18: :a20: :a19:
ουδεν σχολιον
Μικρη
αν ο αλλος δεν αγαπα η τουλαχιστον δειχνει ανοχη για τα διαφορα "πραγματακια" που αγαπας και σε κανουν ευτυχισμενο τοτε δεν σου κανει
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
υπάρχει και η αποψη που λεει οτι εκεινος-η που σε αγαπάει θα κατανοήσει/σεβαστεί/δεχθει/υποστηρίξει την αγαπη σου για τις μηχανές και δεν θα σε φέρει στην δυσκολη θέση που ειναι τωρα ο στέλιος.....δεν ξέρω λεω εγω τώρα.
εγω ξέρω παντως οτι δεν θα έκανα καμία υποχώρηση σε αυτό το θέμα (και γένικα σε οτι αφορά τις μηχανές) πράγμα που το έχω ξεκαθαρίσει απο την πρώτη μέρα της σχέσης!
Καλησπέρα :)
Το λοιπόν... είναι διαφορετικό να μιλάμε για συγκρουόμενες απόψεις που δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν κάπου π.χ. δεν θα πάρεις/ξαναπάρεις μηχανή κλπ και διαφορετικό δεν μου αρέσει καθόλου πχ αυτό το μοντέλο... κι εγώ αν μου έλεγε θα πάρω harley δεν θα το άντεχα έστω κι αν έχω την δική μου... :winka:
Επίσης είναι αλλιώς να το λέει κάποιος που έχει πονέσει από αυτήν την ενασχόληση (οπότε φοβάται το λέει επειδή σε νοιάζεται κλπ) και διαφορετικό να το λέει κάποιος επειδή ξαφνικά του την βίδωσε...
Γενικά υπάρχουν πολλές παράμετροι σε αυτά τα θέματα και εμείς απλά λέμε μια γενική άποψη με βάση αυτά που ξέρουμε.
Και εγώ ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι δεν θα αφήσω την μηχανή μου... όμως αν γνωριζα κάποιον που θα θεωρούσα σημαντικό και θα έβλεπα ότι δεν του αρέσει/φοβάται κλπ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά... όσο κι αν μου κόστιζε. Εννοείται όχι διλλήματα του τύπου αν πάρεις μηχανή ξέχασέ με - εκεί έχουν τελειώσει όλα. Αν όμως με άφηνε αλλά έβλεπα ότι δεν συμμετείχε/δεν του άρεσε/φοβόταν κλπ. (οτι είπε ο αλχημιστής δηλ.) θα άλλαζε το θέμα.
Γιατί εκεί δείχνει ότι σε σέβεται ότι ανέχεται την αγάπη σου για κάτι - δεν μπορείς όμως να περιμένεις να του αρέσει κιόλας.
Σας ζάλισα νομίζω... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Συμφωνώ και το κάνω και εγώ . μάλιστα προσπαθώ να τις εξηγήσω το μου <<αρέσει>>
Όμως όταν αγκαλιάζεις τι μηχανή και φεύγεις είσαι μόνος
Ένας παλιός μου είπε κάποτε ότι η μηχανή είναι για έναν . τότε δεν κατάλαβα αλλά είχε δίκιο. :sad:
Δεν θέλω να πηγαίνω μόνος αλλά η σχέση με τη μηχανή είναι προσωπική.
Πολύ δύσκολη απόφαση και το δίλημμα έχει τεθεί και σε εμένα . έκανα του κεφαλιού μου με μεγάλη δυσκολία και τελικά όλα πήγαν καλά. Ίσως αν το πάρεις να αλλάξει γνώμη :wave2:
Χαιρομαι που όλα πήγαν κατ' ευχήν!! :) Ενα φιλαράκι έκανε κάτι διαφορετικό αν και με ίδια κατάληξη... δεν την πήρε... και είχε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα... όχι γκρίνια και τέτοια, η θλίψη η ίδια... στο τέλος του λέει... δεν αντέχω να σε βλεπω έτσι... Πήγαινε να την πάρεις!!! :D
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι για έναν... αλλά τις λίγες φορές που το μονόσελο φεύγει χαίρομαι πολύ να μοιράζομαι το χαμόγελο που έχω στην στάση για καφέ.... και γμτ αν ο άλλος δεν το χαίρεται δεν χαμογελάει... και εκεί σου το χαλάει όλο... :(
taxydromos
19/08/2007, 19:47
Σας ζάλισα νομίζω... :wave2:
..μπα το αντιθετο θαλεγα!:eyepop:
μου θυμιζεις την φιλολογο μου στη β' λυκειου..
στελιο να ακουσεις την γυναικα σου ! για να σε ακουσει και εκεινη σε κατι αλλο
και στο τελος τελος το ντουλαπι εεεε ντουκατι δε σου μαγειρευει ουτε σου σιδερωνει τα ρουχα ουτε σε αγκαλιαζει μονο λεφτα σου παιρνει και κανεις τους λαδαδες πλουσιους και ανεβαζουν τις τιμες και την πληρωνουμε εμεις οι υπολοιποι μακρυα~:wave2: :wave2:
:lol:
vangelis 64
19/08/2007, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
στελιο να ακουσεις την γυναικα σου ! για να σε ακουσει και εκεινη σε κατι αλλο
και στο τελος τελος το ντουλαπι εεεε ντουκατι δε σου μαγειρευει ουτε σου σιδερωνει τα ρουχα ουτε σε αγκαλιαζει μονο λεφτα σου παιρνει και κανεις τους λαδαδες πλουσιους και ανεβαζουν τις τιμες και την πληρωνουμε εμεις οι υπολοιποι μακρυα~:wave2: :wave2:
:lol: Τώρα Εύη,αν κατάλαβα καλά,είπες ότι μια Ducati σού τα παίρνει.....ενώ η γυναίκα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
19/08/2007, 22:51
Τώρα Εύη,αν κατάλαβα καλά,είπες ότι μια Ducati σού τα παίρνει.....ενώ η γυναίκα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αστο καλητερα να μεινει το θρεντ στη θεση του Βανζελ... Κριμα δεν ειναι
να μεταφερθει και αυτο το θρεντ... :evil:
ON TOPIC:
Στελιο θα ακουσεις πολλες αποψεις, και στη τελος αυτο που θα πρεπει να δεις
ειναι αυτο που θα αποφασησεις να σε κανει εσενα να νιοθεις καλα!! :winka:
alximistis
19/08/2007, 22:58
Παίδες σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απόψεις σας. Ασχέτως με ποιες συμφωνώ και με ποιες όχι ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ το ξαναλέω που απαντήσατε. :)
Προσωπικά μόνο θα μου επιτρέψτε να σταθώ σε μία άποψη γιατί πρώτον την είπε κάποιος που δεν το περίμενα και δεύτερον γιατί είπε κάτι πολύ-πολύ συγκεκριμένο! Και μάλιστα απορώ πως δεν το προσέξατε. :)
Μιλώ για την άποψη της damned kittin.
Να το επισημάνω αυτό που είπε γιατί μάλλον δεν το προσέξατε!
Μου ΣΤΑΘΗΚΕ δίπλα μου σε δύο πτώσεις. Και μάλιστα σε δύο γερές πτώσεις!!! Και με σπασμένο πόδι να "σέρνομαι" κάτι μήνες ήταν δίπλα μου.
Για μένα παίδες αυτό λέει πάρα πολλά. Δεν θεωρώ λοιπόν εγωϊσμό της αυτό που λέει μάλλον έχει φοβηθεί πολύ και ο καθένας έχει δικαίωμα στο φόβο.
Στο κάτω-κάτω έχει ανέβει μαζί μου σε test ride με μούλτι και την είδα. Κατέβηκε εμφανώς φοβισμένη.
Θα κάνω συμβιβασμό και είναι σαφές αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους σας για άλλη μία φορά.
Div thanks για τα καλά σου λόγια για την κοπέλα gkrooki να σαι καλά μ έκανες και γέλασα. :)
ΥΓ. Τα πράγματα θα χαλάσουν σε περίπτωση που ξεκινήσουν τίποτις περίεργα του στυλ όχι μοτοσικλέτα. Αν συμβεί αυτό... ε θα ποστάρω ξανά. :D
Τώρα Εύη,αν κατάλαβα καλά,είπες ότι μια Ducati σού τα παίρνει.....ενώ η γυναίκα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ ! :dizzy: τα σερβις τα λαδια και τυχον ζημιες μιας ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ντουκατι ισοβαθμουν με 5,7 γκομενες στα εξοδα :alien: :alien: :alien: :lol:
VegasKitty
19/08/2007, 23:13
ρε συ ! :dizzy: τα σερβις τα λαδια και τυχον ζημιες μιας ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ντουκατι ισοβαθμουν με 5,7 γκομενες στα εξοδα :alien: :alien: :alien: :lol:
Τωρα αυτο το "5,7" που το βρηκες εσυ??? :eyepop:
Και το ,7 σε γκομενα πως το βγαζεις???? :hypnotize
vangelis 64
19/08/2007, 23:13
ρε συ ! :dizzy: τα σερβις τα λαδια και τυχον ζημιες μιας ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ντουκατι ισοβαθμουν με 5,7 γκομενες στα εξοδα :alien: :alien: :alien: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλό!:beer: :beer:
αυτη τη καραμελα φτυσ τη!! πολυ συγκινιτικο το μελοδραμα σου
αλλα ως γνωστον απ τη θεωρια ως την πραξη εχουμε ενα τσιμπημενο 70% απωλεια
:nono: :nono: :nono:
διαφωνω....αλλα δεν ειναι του παροντος..:wave2: :wave2:
Παίδες σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απόψεις σας. Ασχέτως με ποιες συμφωνώ και με ποιες όχι ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ το ξαναλέω που απαντήσατε. :)
......Μιλώ για την άποψη της damned kittin.
Να το επισημάνω αυτό που είπε γιατί μάλλον δεν το προσέξατε!
Μου ΣΤΑΘΗΚΕ δίπλα μου σε δύο πτώσεις. Και μάλιστα σε δύο γερές πτώσεις!!! Και με σπασμένο πόδι να "σέρνομαι" κάτι μήνες ήταν δίπλα μου.
Για μένα παίδες αυτό λέει πάρα πολλά. Δεν θεωρώ λοιπόν εγωϊσμό της αυτό που λέει μάλλον έχει φοβηθεί πολύ και ο καθένας έχει δικαίωμα στο φόβο.
.....
μα η αγαπη και η σχεση στα δυσκολα κρινεται.... και αντιλαμβάνομαι απο τα λεγομενα σου οτι ''κρίθικε'' με ΑΡΙΣΤΑ οποτε....τεσπα ο καθένας μαλλον θα αντιδράσει διαφορέτικα οποτε ΕΣΥ θα κρίνεις ποια θα ειναι η καλυτερη δυνατη κινηση που θα κανεις...
:wave2: :beer: :wave2: :beer:
υγ: να παρεις hundai....ειναι καλα και αξιοπιστα
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ωρέ alximisti απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα της Μαρίας ΔΕΝ είναι η μηχανή αλλα ο τρόπος που οδηγάς.
Μήπως λέω μήπως, θα πρέπει να βελτιώσεις τον τρόπο οδήγησης σου?
Για ξανασκέψου το συζήτησε το με την κοπελιά και τέλος πάρετε από κοινού τη σωστή απόφαση :smilea:
Nikoskazer2000
19/08/2007, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Ωρέ alximisti απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα της Μαρίας ΔΕΝ είναι η μηχανή αλλα ο τρόπος που οδηγάς.
Για ξανασκέψου το συζήτησε το με την κοπελιά και τέλος πάρετε από κοινού τη σωστή απόφαση :smilea:
Οτι έχει συμβεί στο Στέλιο δεν πιστεύω πως έχει συμβεί απο ανεπαρκή οδηγική ικανότητα αλλα απο λάθος αποφάσεις απο πλευράς του.
Δε μου έχει δώσει την εντύπωση κανένα κ@υλόγκαζου χερά που κάνει :a31: .
@alximistis: Στέλιο οσο πιο λίγους συμβιβασμούς έχει μια σχέση, τόσο το καλύτερο και για τους δυό και ξέρω πως αμα αγαπάς τον αλλο γυρνάς και τον κόσμο ανάποδα για χάρη του, για να μη δείς ούτε ενα δάκρυ να κυλά απ' τα μάτια του. Βρες τη χρυσή τομή και ολα θα πάνε καλά! :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Τωρα αυτο το "5,7" που το βρηκες εσυ??? :eyepop:
Και το ,7 σε γκομενα πως το βγαζεις???? :hypnotize
μερικες ειναι Π.Τ.Ο. στο μεγεθος :smokin: :smokin:
Cpt. Haddock
20/08/2007, 11:40
Στο κάτω-κάτω έχει ανέβει μαζί μου σε test ride με μούλτι και την είδα. Κατέβηκε εμφανώς φοβισμένη.
Είμαστε σίγουροι οτι έφταιγε το multi? :D
Cpt. Haddock
20/08/2007, 11:43
Πέρα απο την πλάκα ΣτέλιΕ, αν έχει συνηθίσει την άνετη σέλα που έχει ο Τίγρης, δύσκολα θα αντεξει την σιδερώστρα που έχει το μουλτι για κάθισμα...
Το μουλτι ειναι μια σπορτιβικι παιχνιδιάρα μηχανή (όπως ξέρεις εμένα μΕ αρεσει πολύ και το σκεφτόμουν να την αγοράσω) αλλα λογικό ειναι να μην έχει την άνεση του τίγρη...και στο κάθισμα αλλα και στο ταξίδι.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αν θες να συμβιβαστείς, ξέχνα το μουλτι - απλά.
Π.Τ.Ο.
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
runnerma
20/08/2007, 12:23
Για την ακρίβεια το ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ μέχρι εκεί που δεν πάει για λόγους τους οποίους δεν επιθυμώ να εκθέσω.
Από τα γραφόμενα σου "κατι" δεν της πάει καλά με το multi....
Προσπάθησε να το εξομαλύνεις...
Να σας πω εδώ τη δικία μου ιστορία....
Είμαι παντρεμένος εδώ και 7 χρόνια. Κανά χρόνο πριν παντρευτώ πούλησα την τελευταία μηχανή που είχα για οικονομικούς λόγους (έχουν περάσει πολλά μηχανάκια από τα χέρια μου καθότι ήμουν μέσα στο είδοσ (πωλητής ανταλλακτικών μοτο)). Όταν παντρεύτηκα πήρα και ένα παπί για να κάνω τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη...
Πριν μερικούς μήνες κι ενώ είμασταν σε κάποια γενέθλια φίλου η συζήτηση στρεφόταν περί μοτο.
Οπότε έτσι που ξεφύλλιζα ένα περιοδικό της κάνω για πλάκα "να αυτή θα πάρω".
Οπότε γυρίζει και μου απαντάει με ένα τελείως φυσικό ύφος "εάν σου αρέσει πάρτην , αφού σε βλέπω πως τρέχουν τα σάλια σου βλέποντας τις μοτοσυκλέτες δίπλα σου", και μένω κάγκελο....
Μπορούσα να πάρω ότι μηχανή ήθελα, όσα κυβικά ήθελα δεν υπήρχε περιορισμός....
Διάλεξα κάτι που θα μπορώ να το απολαύσω μαζί της χωρίς να την κουράζει και χωρίς να είναι 2 σκαλοπάτια ψηλότερα από εμένα....
Στέλιο τα πράγματα είναι περίεργα σε τέτοιες καταστάσεις!!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι κάθετος ένας άνθρωπος σε τέτοια θέματα. Και εξηγώ.... αν πραγματικά έβλεπε ότι την αγαπάς αυτή τη μηχανή και την θέλεις πάρα πολύ γιατί να μην κάνει ένα βήμα πίσω? Βέβαια αν ξέρει ότι λέγοντάς σου μια τέτοια κουβέντα θα έκανες εσύ πίσω, .....χμ......., μάλλον δεν θα έκανε εκείνη γνωρίζοντας το αποτέλεσμα!!!!
Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να μετρήσει τις καταστάσεις. Μόνος σου θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο πάνω για σένα!!!!
Δε θα δεχόμουν ποτέ να μου πει κάποιος " Αν πάρεις την τάδε μηχανή δεν ανεβαίνω" γιατί τότε μάλλον δεν με ξέρει και δεν καταλαβαίνει πόσο ανάγκη έχω να πάρω την συγκεκριμένη μηχανή! Αλλά αυτό ισχύει στην δική μου περίπτωση και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική περίπτωση!!!!
Ό, τι κι αν αποφασίσεις πάντως να ξέρεις ότι θα το αποφασίσεις για σένα και για κανέναν άλλο!!!!
dammed_kittin
20/08/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
αφου εχει πει οτι η κοπελα δεν ξερει απο μηχανες
λογικο ειναι το ενα να της ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο επικυνδινο απ το αλλο
δεν χρειαζεται να ξερει
το βλεπει κ δεν της αρεσει-το φοβαται
θα ειναι λογικο να παει ο αλχ να το παρει
κ η τυπισσα να ειναι πανω απ το τηλ ολη την ωρα?
ειναι οπως οι γονεις με τα παιδακια
οταν λεει ο γονιος στο 3ων χρονων παιδι να μην βαλει το χερι στην πριζα
το λεει γιατι φοβαται μην παθει κατι
οταν μεγαλωνουν τα παιδια κ πανε βολτες φοβουντε μην τους συμβει κατι
παντα φοβομαστε μην παθει κατι καποιος που αγαπαμε
κ παντα θελουμε να τον προστατευουμε
κ στη συγκεκριμενη περιπτωση η κοπελα εχει φαει 2 κεραμυδια στο κεφαλι
κ παρολα αυτα δεν του λεει μην παρεις ξανα μηχανη κ ή εμενα ή αυτη κτλ
του λεει οτι δεν θελει αυτη κ αλλες "3" συγκεκριμενες
σεβασμος κ κατανοηση!!!
αφου εχει πει οτι η κοπελα δεν ξερει απο μηχανες
λογικο ειναι το ενα να της ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο επικυνδινο απ το αλλο
δεν χρειαζεται να ξερει
το βλεπει κ δεν της αρεσει-το φοβαται
θα ειναι λογικο να παει ο αλχ να το παρει
κ η τυπισσα να ειναι πανω απ το τηλ ολη την ωρα?
ειναι οπως οι γονεις με τα παιδακια
οταν λεει ο γονιος στο 3ων χρονων παιδι να μην βαλει το χερι στην πριζα
το λεει γιατι φοβαται μην παθει κατι
οταν μεγαλωνουν τα παιδια κ πανε βολτες φοβουντε μην τους συμβει κατι
παντα φοβομαστε μην παθει κατι καποιος που αγαπαμε
κ παντα θελουμε να τον προστατευουμε
κ στη συγκεκριμενη περιπτωση η κοπελα εχει φαει 2 κεραμυδια στο κεφαλι
κ παρολα αυτα δεν του λεει μην παρεις ξανα μηχανη κ ή εμενα ή αυτη κτλ
του λεει οτι δεν θελει αυτη κ αλλες "3" συγκεκριμενες
σεβασμος κ κατανοηση!!!
Άλλο φοβάμαι όμως και άλλο δεν δίνω δεκάρα για την ανάγκη του ανθρώπου που αγαπάω να πάρει κάτι που θέλει τόσο πολύ! Οποιαδήποτε μηχανή είναι επικίνδυνη! Δεν είναι θέμα εμφάνησης! και όλοι ανησυχούμε για όλους, ανεξάρτητα αν καβαλάμε μηχανή, αν ξέρουμε απ' αυτές ή όχι!
Άν το 3χρονο παιδάκι βάλει το χέρι του στην πρίζα είναι σίγουρο ότι θα πάθει κάτι. Αγοράζοντας μια μηχανή είναι απλά πιθανό!!!!
dammed_kittin
20/08/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Άλλο φοβάμαι όμως και άλλο δεν δίνω δεκάρα για την ανάγκη του ανθρώπου που αγαπάω να πάρει κάτι που θέλει τόσο πολύ! Οποιαδήποτε μηχανή είναι επικίνδυνη! Δεν είναι θέμα εμφάνησης! και όλοι ανησυχούμε για όλους, ανεξάρτητα αν καβαλάμε μηχανή, αν ξέρουμε απ' αυτές ή όχι!
Άν το 3χρονο παιδάκι βάλει το χέρι του στην πρίζα είναι σίγουρο ότι θα πάθει κάτι. Αγοράζοντας μια μηχανή είναι απλά πιθανό!!!!
το παρελθον επηρεαζει το παρον κ ακομα περισσοτερο το μελλον!!!!
κ το δεν δινω δεκαρα για τον αλλον δεν νομιζω οτι ισχυει
ειναι κατι τελειως ατοπο συμφωνα παντα με αυτα που εχει πει ο αλχ
οταν ησουν μικρη εβλεπες ενα παπακι κ μια ss1000 κ σου φαινοταν το ιδιο ε?
alximistis
20/08/2007, 13:21
Για πολλοστή φορά... πρέπει-νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους. :)
Παιδιά συνεχίστε μου κάνετε πολύ καλό. :D Να στε καλά.
Τώρα επιτρέψτε μου μερικές απαντήσεις σε κάποιους από εδώ.
Μητσάρα (Div 400) ΔΕΝ κρίθηκε με άριστα η σχέση μου αλλά μην το αναλύσουμε τώρα ούτε να μπούμε στα.. ενδότερα! Με άριστα κρίθηκε η δική της αντίδραση σε αυτό που μου συνέβη!!!
Φίλε Stelth. Δεν είναι ο τρόπος που οδηγώ το πρόβλημα, πίστεψε με. Δεν είμαι παράτολμος ούτε επικίνδυνος οδηγός. Συντηρητικός είμαι προσεκτικός μην σου πω και... κότα. :D
Μάλλον όμως κάποια συγκεκριμένη περίοδο ήμουν κακός οδηγός και το παραδέχομαι. Για ένα συγκεκριμένο διάστημα δεν οδηγούσα ούτε ως όφειλα ούτε όπως μπορούσα. Γι αυτό και θέλω τελικά όχι υποχρεώνομαι θέλω να συμβιβαστώ! :)
Νιkoskazer τελικά... ταιριάζουμε σε πολλά.
Τη χρυσή τομή ψάχνω! Πίστεψε με.
Καπετάνιε μου... πληρώνω τα λάθη μου! Και είναι σοβαρά και γι αυτό ο προβληματισμός μου ξεπερνά τα αυστηρά μοτοσικλετιστικά όρια το πως είναι και τι κάνει η κάθε μοτοσικλέτα.
Mairoula μου... το ίδιο ισχύει και για σένα, αυτό που είπα στον Ηλία δηλαδή. Είναι βαθύτερες οι αιτίες κουκλί.
Όταν έχεις προξενήσει ανησυχία στον άλλον γιατί από ένας ήρεμος ψύχραιμος και νηφάλιος οδηγός βγάζεις μία νευρικότητα και μία αστάθεια δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να κατανοήσει πως η αγορά της μοτοσικλέτας που θέλεις δεν είναι μέρος ενός... νέου ανώριμου και επιπόλαιου χαρακτήρα. Οπότε φοβάται περισσότερο.
ΑΥτά και πάλι ευχαριστώ όλους σας. Keep talking... is good to talk... :D
Cpt. Haddock
20/08/2007, 13:39
Keep talking...
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16:
:rotflmao:
Mairoula μου... το ίδιο ισχύει και για σένα, αυτό που είπα στον Ηλία δηλαδή. Είναι βαθύτερες οι αιτίες κουκλί.
σε μενα ποτε θα μου την πεσεις? :sad: :sad: :sad: :bawl:
τωρα θες να σου τα γραψω εδω μεσα???
αντεχεις να ακουσεις???
:look:
alximistis
20/08/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα θες να σου τα γραψω εδω μεσα???
αντεχεις να ακουσεις???
:look:
ΜΗΝ διανοηθείς!!!!!
Κάποια είναι για μεταξύ μας!!! :) Καλοτάξιδος φιλαράκι...
ΜΗΝ διανοηθείς!!!!!
Κάποια είναι για μεταξύ μας!!! :) Καλοτάξιδος φιλαράκι...
το παρελθον επηρεαζει το παρον κ ακομα περισσοτερο το μελλον!!!!
κ το δεν δινω δεκαρα για τον αλλον δεν νομιζω οτι ισχυει
ειναι κατι τελειως ατοπο συμφωνα παντα με αυτα που εχει πει ο αλχ
οταν ησουν μικρη εβλεπες ενα παπακι κ μια ss1000 κ σου φαινοταν το ιδιο ε?
Ε το παπάκι το έβρισκα πιο επικίνδυνο!!!!!
Γιατί προλάβαινα να το δω!!!!!! :eek: :eek: :eek:
:lol: :lol: :lol: :lol:
taxydromos
20/08/2007, 14:26
Keep walking...:D
99934
alximistis
20/08/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
:) :) :D