PDA

View Full Version : help εκμαθηση οδηγησης ////

REIKO
18/08/2007, 15:41
γεια σας παιδια εχω ενα φιλαρακι που θελει να μαθει να οδηγει μηχανη και δεν ξερουμε με τι να αρχισει ακουστε λοιπον τις επιλογες μας.dt 125, kdx 200 (διχρονο), χτ 600 του 90 μοντελου.σημειωση οτι το παιδι δεν εχει οδηγησει ποτε μηχανη αλλα θελει για μεγαλη αργοτερα και θελει κατι με ταχυτητες και οχι κανα παπι η scooter. παρακαλω help .thanks

veagle
18/08/2007, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από REIKO
γεια σας παιδια εχω ενα φιλαρακι που θελει να μαθει να οδηγει μηχανη και δεν ξερουμε με τι να αρχισει ακουστε λοιπον τις επιλογες μας.dt 125, kdx 200 (διχρονο), χτ 600 του 90 μοντελου.σημειωση οτι το παιδι δεν εχει οδηγησει ποτε μηχανη αλλα θελει για μεγαλη αργοτερα και θελει κατι με ταχυτητες και οχι κανα παπι η scooter. παρακαλω help .thanks

Από όλα αυτά εγώ θα επέλεγα το ΧΤ 600 του 90.

Τώρα να πάρει δίχρον για να μάθε και ΔΤ;
άντε να ήταν το ΔΤ 50 τότε εντάξει, αλλά το 125 νομίζω δεν είναι για να μάθεις

Θα σου πρότεινα να βρειτε κάτι άλλο απο αυτά που αναφερεις!

div400
18/08/2007, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Από όλα αυτά εγώ θα επέλεγα το ΧΤ 600 του 90.

Τώρα να πάρει δίχρον για να μάθε και ΔΤ;
άντε να ήταν το ΔΤ 50 τότε εντάξει, αλλά το 125 νομίζω δεν είναι για να μάθεις

Θα σου πρότεινα να βρειτε κάτι άλλο απο αυτά που αναφερεις!

ενω ενα μεγαλου κυβισμου μονοκυλινδρο ειναι οτι πρεπει για εναν αρχαριο ε?......:rolleyes:

καταρχάς να πάει να βγάλει διπλωμα, (οχι οτι θα μαθει να οδηγει αλλα τολχ θα ιναι νομιμος)
και τωρα θα πω την κλασικη απαντηση στο ερωτημα σου....να την ερχεται...

να παερι κατι μικρο για να μαθεικαι μετα βλεπει για μεγαλυτερο....πχ cb - ybr 250, xt-xr125, diversion 400-gs 500, cbr1000-r1...πλακα κανω....

κατι τετοιο τελως παντων....