View Full Version : Μου το χαραξαν
giannis_hornet
18/08/2007, 17:25
Πηγα σήμερα για μπανακι στο καβουρι (μικρο) και μετα απο 2 ωρες που ξεκίνησα για το γυρισμό είδα όλο το τεπόζιτο χαραγμένο σε ζικ-ζακ σχηματισμο καθώς και το πίσω στην ουρά. Το πιθανότερο είναι να έγινε απο κλειδι. Ποσο κάφροι μπορεί να είναι κάποιοι σε αυτή τη χώρα?Να πω και ευχαριστώ που δε μου τρύπησαν το λάστιχο??
Γενικα το λέω για να μου πει καποιος μήπως του έχει συμβεί και εκείνου αλλα και για το αν μπορώ να κανω κατι γιαυτό, καμια κρεμούλα ή κατι τετοιο. Ειναι κρίμα να το βλέπω σε αυτή τη κατάσταση.Το τεποζιτο ειναι μεταλικο σε ματ χρωμα όμως.
Στη περίπτωση που το χρώμα δεν είναι σκαμμένο (που μάλλον είναι) κοίτα εδώ και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26037&highlight=%E8%E1%EC%F0%EF%FD%F1%E5%F2
... μια ειναι η λυση ...
... καμερες παντου ...
φτού φτού και πάλι φτου! :sad: :sad: :( :mad: :mad: :yuck:
πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο...
Γιάννη, λυπάμαι αλλά δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει καμια κρέμα. εκτός του ότι θα είναι βαθιά η χαρακιά, το χρώμα σου είναι ματ.
Κομπλεξικοί λαλάκες τι να πεις ή τι να κάνεις;:mad:
power hornet
19/08/2007, 14:28
καλα κανω εγω και δεν βγαζω το bagster για κατι τετοια.
γιαννη κοιτα εδω ειναι πολυ καλος και στο φτιαχνει οποως ειναι χωρις να ψηλωνεις ντεποζιτα και ουρα.www.scratchout.gr
DrIoannis
19/08/2007, 14:42
Μέγα γκαντεμιά!:mad:
fantacid
19/08/2007, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
... μια ειναι η λυση ...
... καμερες παντου ...
mprabo re file !!!!!
k gamw tis lisis leme!!!!
:bigcry:
kakofonixx
20/08/2007, 14:31
Κριμα φιλε μου...
Τιποτα ανωριμα πιτσιρικια θα το καναν, ετσι, για τη "μαγκια" :sick:
Παντως ειδικα σε ματ χρωμα οι γρατζουνιες δε φευγουν και πολυ ευκολα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
γιαννη κοιτα εδω ειναι πολυ καλος και στο φτιαχνει οποως ειναι χωρις να ψηλωνεις ντεποζιτα και ουρα.www.scratchout.gr
Το λινκ δε δουλευει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis_hornet
Πηγα σήμερα για μπανακι στο καβουρι (μικρο) και μετα απο 2 ωρες που ξεκίνησα για το γυρισμό είδα όλο το τεπόζιτο χαραγμένο σε ζικ-ζακ σχηματισμο καθώς και το πίσω στην ουρά. Το πιθανότερο είναι να έγινε απο κλειδι. Ποσο κάφροι μπορεί να είναι κάποιοι σε αυτή τη χώρα?Να πω και ευχαριστώ που δε μου τρύπησαν το λάστιχο??
Γενικα το λέω για να μου πει καποιος μήπως του έχει συμβεί και εκείνου αλλα και για το αν μπορώ να κανω κατι γιαυτό, καμια κρεμούλα ή κατι τετοιο. Ειναι κρίμα να το βλέπω σε αυτή τη κατάσταση.Το τεποζιτο ειναι μεταλικο σε ματ χρωμα όμως.
Με το ματ χρώμα, υπάρχει θέμα...κι εμένα ματ είναι και άμα κάποιος μου το ξύσει με κανά κλειδί, απλά θα τον πιω...δεν κάνει πολύ καλή δουλειά η αλοιφή...
giannis_hornet
20/08/2007, 15:57
περασα σήμερα απο κάποιο μαγαζί με είδη προστασίας για μηχανές και αυτοκίνητα αλλά μου είπε οτι δεν γίνεται τίποτα σε ματ χρώμα. Θα το αφήσω για κάποιο διάστημα έτσι να γυρίσει κ ο μηχανικός μου απο διακοπές και μετά βλέπουμε..ισως βαψιματάκι ή κάποιο κάλυμα τεποζίτου.Είναι κάτι όμως που απο την αρχή δε μου άρεσε...
Δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους και κάνουν μ@λ@κίες!!!!!
Αααα ρε ξύλο που θέλουν!!!!
:a29: :a29: :a29:
Γιάννη αν το πας σε ένα καλό φανοποιό στο φτιάχνει και δεν φαίνεται τίποτα ;)
power hornet
20/08/2007, 17:29
Το λινκ δε δουλευει... [/B][/QUOTE ναι οντος κατι γινετε,τελοσπαντον αυτος ειναι στην πετρου ραλλη 86,νικαια εναντι απο village cinemas το τηλ 2104940144 αυγερινος γκικας ονομαζετε ο μαστοαρας.
ειναι μια καινουργια μεθοδος απο την αμερικη που σου βγαζει τις γραντζουνιες με τοπικη βαφη πολυ καλος ειναι.
περνα απο εκει ρωτα αμα σε συμφερει και απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις.
παντος ενα εχω να πω οποιος στο εκανε να του κοπουν τα χερια ο καργιολοπουστας ακομα υπαρχουν μαλακες που γρανζτουνανε.
Akatanomastos
20/08/2007, 17:40
an einai dinaton..
koloxora..
H0NDAKIAS
21/08/2007, 22:24
Γαμώ την ελληνική νοοτροπία. Ρε πούστη μου που ζούμε ???:confused: :confused: :confused:
κανονικα ειναι μονο για αμαξια αλλα θα βρεις το χρωμα που χρειαζεσαι
παρτους τηλεφωνο για πληροφοριες :
www.magicstick.gr