PDA

View Full Version : απατη στα διοδια ελευσινας?

marmel.gr
20/08/2007, 14:08
εχετε παρει χαμπαρι τι κανουν στα διοδια ελευσινος?

σημερα το πρωι περασα τα διοδια κατα το ρολοι του σταθμου διοδιων στις 08:03.
κοιταω το κινητο μου και το κινητο μου ελεγε 08:17.
παει λαθος το κινητο μου? οχι . το τσεκαρισα. και το τσεκαρισα και στο γυρνα στα διοδια στο λουτρακι. παει σωστα.αντε να εχανε ενα η δυο λεπτα. οχι 15.
λοιποοοννν

το πρωι με τη δροσουλα στις 8 ειναι ενα γεροντακι εκει στα διοδια στην ελευσινα και φοραει πορτοκαλι γιλεκο ταχα μου σκουπιδιαρης.αν παρατηρησετε με το που ξεκινας για να φυγεις απο τα διοδια ειναι γεματο σκουπιδια καθ οτι ελληνες ολοι τα πεταμε.σημερα επειδη ημουν με τη δουλεια κρατησα το χαρτι για να πληρωθω μετα. ηταν και ο λογος που πηγα χαμπαρι την κομπινα.επισης παρατηρησα οτι επειδη ειχα αυτοκινητο μπροστα μου το χαρτακι μου το εδωσε σε κλασμα δευτερολεπτου. η μηχανη που το τυπωνει θελει 2-3 δευτερολεπτα. 2-3 δευτερολεπτα εκανε να μου το δωσει το χαρτακι η κοπελα στα διοδια στο λουτρακι. τι γινεται? δεν ξυπνησαν στο λουτρακι ακομα οι υπαλληλοι?

ο γερος ψαχνει τα ΚΟΛΑΡΙΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ και ζουμαρει με τα ματια του ποιο εχει κοπει περιπου 3-5-7 λεπτα πιο πριν και τα επιστρεφει στην-στον ταμια.
δεν μαζευει τα τσαλακωμενα χαρτακια. επειδη κοιταξα την ωρα με την αμφιβολια που ειχα με το κινητο μου αμεσως μολις τον ειδα εβγαλα αλαρμ και σταματησα μες τη μεση του δρομου να δω τι κανει. μολις μαζευει μερικα χαρτακια τα παει στον ταμια και ξανα το ιδιο. στα 100 χαρτακια ειναι 50 ευρω μεροκαματο αερα πατερα και αφορολογητο. και γω καθομαι και ιδρωνω...

λοιπον η καποιοι τον εχουν βαλει εκει το γερο και του δινουν κανα μπουρμπουαρ 20 ευρω
η ειναι και αυτος στο κολπο ταμιας. δεν ξερω τι να πω. σαστισα.
παραδεχομαι ομως το ατρομητο ελληνικο μυαλο που σκεφτεται τα παντα ετσι ωστε να εξοικονομει χρημα και μαλιστα αφορολογητο.

μην ξεχνατε πως και μεις οι ιδιοι δεν παμε πισω. πιο παλια που τα διοδια ηταν χωρις μπαρες και χωρις μηχανημα για την αποδειξη ΟΛΟΙ διναμε το μισο αντιτιμο και ΔΕΝ περναμε χαρτακι. που σημαινει οτι και μεις πληρωναμε τα μισα και αυτοι τα εβαζαν κατευθειαν στην ΒΑΘΕΙΑ τσεπη τους....

αυτα τα ολιγα.....

το κουβεντιασα αυτο στη δουλεια μου σημερα 20-8-2007 και αναφερθηκε ενα παραδειγμα για πιο παλια εποχη μαλλον χωρις τις μπαρες για εναν υπαλληλο που μαλλον δεν ετρωγε και κατειγγειλε ολους τους υπολοιπους ακομα και τον προισταμενο του. το θεμα ειχε βγει στις ειδησεις και ειχε φτασει μεχρι τον υπουργο. τελικα τον απελυσαν. σημαινει αυτο οτι τρωνε παρα πολλοι πισω απο την πλατη μας?

αρα ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ

afrotwin
20/08/2007, 14:13
ke na ta tsalakosis file mou me ta resta ta tsalakoni o tamia etsi ke alios

to 8ema ine na min ta petame ke gia oikoligikous logous

ke an ine kapios poli pa8iasmenos me to petagma tis apodiksis ke den mpori xoris afto
as pigeni stin tami ke na tis to dini na min skivi ke to gerontaki...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
20/08/2007, 14:15
την πιθανότητα ο "γερος" να είναι οδοκαθαριστής και να τα μαζεύει για να τα πετάξει τη σκεφτήκαμε;

:rolleyes:

afrotwin
20/08/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
την πιθανότητα ο "γερος" να είναι οδοκαθαριστής και να τα μαζεύει για να τα πετάξει τη σκεφτήκαμε;

oxi giati afto ine poli efkolo gia to diskolo mialo mas...
:rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
20/08/2007, 14:20
Τα παλιόπαιδα τ' ατίθασα.:lol: :lol: :lol:

Α ρε μεγάλε Τσιφόρε!

vagkan
20/08/2007, 14:33
Δεν γίνεται αυτό και να σας το αποδείξω:
1.Σε μια κομπίνα για να υπάρχει διάρκεια πρέπει να τρώνε όλοι. ¨αρα ο κάθε ταμίας πρέπει να έχει ένα δικό του γέρο με πορτοκαλί γιλέκο να του βρίσκει χαρτάκια. Εκτός και αν ο γέρος δουλέυει σύστημα ρολόι και δίνει τα χαρτάκια που βρίσκει στους ταμίες εκ περιτροπής. Αλλά τοτε θα τσακωθούνε ποιός πήρε τα πιό πολλά. Οπότε χρειάζονται τόσοι γέροι όσοι και ταμίες.
2.Το χαρτάκι το πετάμε αφου ξεκινήσουμε, άρα πάει στην μέση του δρόμου. Αρα θα έχουμε μεγάλη απώλεια σε γέρους (πάνω από το 2%) που σκουπίζουν στην μέση της εθνικής.

taxydromos
20/08/2007, 14:35
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]την πιθανότητα ο "γερος" να είναι οδοκαθαριστής και να τα μαζεύει για να τα πετάξει τη σκεφτήκαμε;

"δεν μαζευει τα τσαλακωμενα χαρτακια. επειδη κοιταξα την ωρα με την αμφιβολια που ειχα με το κινητο μου αμεσως μολις τον ειδα εβγαλα αλαρμ και σταματησα μες τη μεση του δρομου να δω τι κανει. μολις μαζευει μερικα χαρτακια τα παει στον ταμια"

:D

marmel.gr
20/08/2007, 14:35
αν δεν παρεις ρεστα δεν τσαλακωνεται.

αν μαζευε τα σκουπιδια μονο τα τσαλακωτα του ειπαν να μαζεψει? και μαλιστα με τα χερια? μηπως του ειπαν να κοιταει και την ωρα ωστε να μαζευει τα φρεσκα? καθησα εκει και τον ειδα σας λεω...

χωρια το οτι το χαρτι που πηρα στην ελευσινα ηταν πιο μπαγιατικο απο αυτο του λουτρακιου. μια φωτοτυπια αν την παρεις αμεσως αμεσως μολις βγει φαινεται ρε παιδι μου. κανει μπαμ...

Cpt. Haddock
20/08/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
2.Το χαρτάκι το πετάμε αφου ξεκινήσουμε, άρα πάει στην μέση του δρόμου. Αρα θα έχουμε μεγάλη απώλεια σε γέρους (πάνω από το 2%) που σκουπίζουν στην μέση της εθνικής.

Το χαρτάκι ΔΕΝ το πετάμε στο δρόμο αλλα το κρατάμε μέχρι να βρόυμε κάδο

Στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς...

marmel.gr
20/08/2007, 14:40
μαλακια που δεν τραβηξα βιντεο γμτ...
θα βρω και τον μπελα μου στο τελος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
20/08/2007, 14:43
Μλκ τώρα το είδα αυτό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
εβγαλα αλαρμ και σταματησα μες τη μεση του δρομου να δω τι κανει

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

μπράβο ρε... :sick:

marmel.gr
20/08/2007, 14:50
Μλκ τώρα το είδα αυτό...

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

μπράβο ρε... :sick:
ρε δεν ειχε κινηση. μες τη μεση εννοως αμεσως μετα απο το τσιμεντενιο κρασπεδο μετα τον ταμια. δεν υπηρχε κινδυνος και δεν ερχοταν κανενας απο πισω μου...

Cpt. Haddock
20/08/2007, 14:54
ρε δεν ειχε κινηση. μες τη μεση εννοως αμεσως μετα απο το τσιμεντενιο κρασπεδο μετα τον ταμια. δεν υπηρχε κινδυνος και δεν ερχοταν κανενας απο πισω μου...

Ότι και να είναι.

Εκεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρκάρεις...

ΤέΛΛος

marmel.gr
20/08/2007, 14:57
Ότι και να είναι.

ΤέΛΛος
καλα μπαμπα....:wave2:
πες οτι χαλασε......

sniper
20/08/2007, 14:58
καλα μπαμπα....:wave2:
πες οτι χαλασε......

Πες ότι κάποιος δεν σε είδε κι έπεσε πάνω σου.....

Με μοτό.....

ή καμμιά νταλίκα... φορτωμένη τσιμέντο.....

DUKASII
20/08/2007, 15:00
Ότι και να είναι.

ΤέΛΛος ρε καπετανιε....

αστυνομία και ετσι?

το χαρτακι το κραταμε..

εκει δε παρκαρουμε..

οχι κορνες...

μη αυτο μη εκεινο...

περναμε καινουρια κριση τι είναι αυτο τωρα?
σου ρθε??

zephyr1
20/08/2007, 15:01
μαλακια που δεν τραβηξα βιντεο γμτ...
θα βρω και τον μπελα μου στο τελος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οχι στο τελος...............πολυ νωριτερα.:rolleyes:

:lol: :wave2:

Cpt. Haddock
20/08/2007, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε καπετανιε....

το χαρτακι το κραταμε..
εκει δε παρκαρουμε..
οχι κορνες...
μη αυτο μη εκεινο...
περναμε καινουρια κριση τι είναι αυτο τωρα?
σου ρθε??

καμία κρίση....

βασικά πράγματα που ξεχωρίζουν τις χώρες απο τα μπουρδέλα - εκτός αν σ' αρέσει ξεκινώντας απο τα διόδια να δεις ένα αυτοκινητο παρκαρισμένο μπροστά σου

:wave2: :wave2: :wave2:

(για κόρνα δεν είπα τίποτα πάντως :rotflmao: )

l@gos
20/08/2007, 15:05
προσωπικα σε πιστευω....
το κανουν εδω κ χρονια σε καφε, μπαρ, εστιατορια and so on.......
δεν ειναι καθολου απιθανο να το κανουν κ εκει...

costas_k
20/08/2007, 15:10
νομιζω οτι πολλες φορες λογω φορτου(πολλη κινηση αρα και ουρες)οι υπαλληλοι κοβουν απο πριν 10-15 χαρτακια μαζι για να μην καθυστερουν.επειδη περναω συχνα διοδια λογω δουλειας.οποτε εχει κινηση η ωρα του χαρτιου με την πραγματικη εχει σχεδον παντα αποκλιση.βεβαια μπορει να κανω και λαθος

costas81
20/08/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
νομιζω οτι πολλες φορες λογω φορτου(πολλη κινηση αρα και ουρες)οι υπαλληλοι κοβουν απο πριν 10-15 χαρτακια μαζι για να μην καθυστερουν.επειδη περναω συχνα διοδια λογω δουλειας.οποτε εχει κινηση η ωρα του χαρτιου με την πραγματικη εχει σχεδον παντα αποκλιση.βεβαια μπορει να κανω και λαθος

το χαρτακι βγαινει στο δευτερολεπτο!

θερμικος εκτυπωτης ειναι σαν της ταμιακης μηχανης!

Σιγα την καθηστεριση!

Stelth
20/08/2007, 15:47
Πολύ έξυπνο αυτό με το χαρτάκι

Α ρε ΑΘΑΝΑΤΟ Ελληνικό Πνεύμα

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που το πετάνε, δεν μπορούν να το κρατήσουν για να το πετάξουν αργότερα σε ένα κάδο????????

Και στην τελική ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ο εκάστοτε ταμίας των διοδίων.

ΕΣΕΝΑ τι σε πειράζει?????????

Μήπως λέω μήπως ότι ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις εσύ????

Μήπως ζηλεύεις που "βγάζει" κάποια χρήματα αφορολόγητα ενώ εσύ δεν μπορείς να το κάνεις?

Μάλλον το δεύτερο

Συνέχεια σήμερα στο Δελεαρ από κοντά
:)

zephyr1
20/08/2007, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Θα ρθεις σημερα?:eek:

Βαρεθηκες να με περιμενεις?:lol:

Stelth
20/08/2007, 16:24
Έτσι λέω :)

Αλλα δεν είναι τπτ σίγουρο ακόμα

DrIoannis
20/08/2007, 16:47
Κάτι μου μυρίζει περίεργα σε αυτήν την υπόθεση.Πολύ πιθανό να πρόκειται για απάτη αφού ο παππούλης τα γυρνάει στον ταμία.Ο ταμίας υποχρεούται να κόψει απόδειξη την ώρα που τον πληρώνεις και όχι 10-15 λεπτά πριν.

vagkan
20/08/2007, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Πολύ έξυπνο αυτό με το χαρτάκι

Α ρε ΑΘΑΝΑΤΟ Ελληνικό Πνεύμα

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που το πετάνε, δεν μπορούν να το κρατήσουν για να το πετάξουν αργότερα σε ένα κάδο????????

Και στην τελική ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ο εκάστοτε ταμίας των διοδίων.

ΕΣΕΝΑ τι σε πειράζει?????????

Μήπως λέω μήπως ότι ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις εσύ????

Μήπως ζηλεύεις που "βγάζει" κάποια χρήματα αφορολόγητα ενώ εσύ δεν μπορείς να το κάνεις?

Μάλλον το δεύτερο

Ωραία η λογική σου φίλε... Γιατί να μην τα παρει ο παπούλης? Γιατί να μην κλέψει ο ταμίας? Γιατί να μην θέλει φακελάκι ο γιατρός? Να κάνει ιδιαίτερο ο καθηγητής? Μίζα ο εφοριακός? κλπ. κλπ. Πρωτοποριακά συστήματα που δεν εφαρμόζονται ούτε στην ουγκάντα (εκεί κόβουν και κανένα χέρι άμα το απλώνεις)

Να σου πω γιατί να μην κλέβει ο ταμίας των διοδίων. Γιατί για να κάτσει στο ταμείο του εχει παρακαλέσι το βουλευτή του για να φάει ένα κομματι ψωμακι. Αυτό πρέπει να το σέβεται και να μην κλέβει την τσέπη που τον ταϊζει. Άμα θέλει παραπάνω μεροκάματο να μοιράζει πίτσες το βρ΄δυ όπως κάνουν και άλλοι υπάλληλοι που δεν καθονται σε ταμεία διοδίων.
Παντως απάτη καραμπινάτη είναι η υπόθεση, χρειάζεται βιντεο και τριανταφυλλόπουλος.

apav
20/08/2007, 17:19
:a18: vagkan

Το ίδιο γίνεται και στα καραβάκια Ρίο-Αντίριο, ειδικά όταν ήταν μονοπώλειο, αλλά γιατί περνάμε από τα ΔΙΟΔΙΑ (http://www.bloka.com/content/view/90/141/); :nono:

Akatanomastos
20/08/2007, 17:56
korifaia kompina,

eimai sigouros pos etsi ginete, tetoio koloxaneio pou eimaste..

o papous ti ta thelei ta lefta? mazi tou tha ta parei?:lol: :lol: :lol:

trigger
20/08/2007, 18:09

Επικαλέστηκες λόγους καθαριότητας ή μου φάνηκε; Στην Ελλάδα ρε Captain; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Για τον παραπάνω λόγο λοιπόν ξεκινάμε πρώτα από την αθάνατη ελληνική κομπίνα!!!

blackbusa
20/08/2007, 18:14
Ολες τις φορες στα διοδια,με το χαρτακι τυλιγουν τα ρεστα....σε μενα τουλαχιστον.....αρα και τα τσαλακωμενα παιζουν αν γινεται τετοια κομπινα......και σιγα τα ωα.......εχετε τσεκαρει ποτε την αποδειξη που σας φερνουν με τον καφε σας????οπου μπορει να παιξει κομπινα,πιστευω οτι ολοι την ψαχνουν....

ΥΓ.Συμφωνω με τον cpt στο θεμα της καθαριοτητας......ασε που αν σε σταματησουν και δεν εχεις το χαρτακι παιζει και προστιματακι.....και στο οτι εισουν λαθος με την ακινιτοποιηση με αλλαρμ στην μεση του δρομου οπως ειπες....

marmel.gr
20/08/2007, 20:45
αντε παλι καβαντζωμενος σταματησα ισα να δω το γερο για 20 δευτερολεπτα. δεν ειχε κινηση. κανενας δεν ηρθε απο πισω μου.

αν δωσεις 2 ευρω πως θα παρεις ρεστα δλδ? ολοι κοιταμε να δωσουμε κερματα. ειδικα αν ειμαστε με αμαξι. ειδα ποοολλλα ατσαλακωτα χαρτακια σημερα να τα μαζευουν εκει κατω και για αυτο μου εκανε εντυπωση και για αυτο σας το λεω.

προσφατα εμαθα οτι οι υπαλληλοι των διοδιων ελευσινας ειναι τιμωρημενοι υπαλληλοι απο τα διοδια της πατρας γιατι εκει ειχαν κανει μια κομπινα και κρατουσαν την μπαρα ανοιχτη. το ειχαν πει και οι ειδησεις.... και οτι τους μετεφεραν ελευσινα....
τωρα ποιοι ειναι μονο ο θεος ξερει....

KaTaNaS
21/08/2007, 06:56
γνωστο το κολπο απο πολύ παλιά...

πριν βαλουν βεβαια μπάρες και τάπητα που μετραει τροχούς...

και τα τελευταια τα έβαλαν για τηνηχανογράφηση κια για την αποφυγη τετοιων κρουσματων...

απαξ και χρεωθει ο ταμιας απο τον ταπητα πρεπει να παρουσιασει τα εσοδα στο ταμειο του...

εκτος και αν εχουν σκαρφιστει κατι καινουργιο παλι!

τεσπα,οπως και να εχει, τα χαρτακια ή στο λογιστηριο, ή στα σκουπιδια ή στην ανακύκλωση!

επιτελους μην ριπτετε τα απορριματα απο τα παραθυρα , μακρια να ειναι κι ας ειναι παντου! (ελληνικη γαμημενη νοοτροπια! )

θα παω να ζησω σε αλλους τοπους! (αυτο ειναι απο αλλού! :lol: )

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ Ε; :sad:

KaTaNaS
21/08/2007, 06:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχετε τσεκαρει ποτε την αποδειξη που σας φερνουν με τον καφε σας????οπου μπορει να παιξει κομπινα,πιστευω οτι ολοι την ψαχνουν....

μιας και ανοιξαμε θεμα με τις αποδειξεις... σαν νεοέλληνες μαγκιας κλανιάς πρέπει να ξεπερασουμε το ταμπου της μή αναγνωσης-ελέγχου της εκάστωτε απόδειξης (ιδιαιτερα σε καταστηματα βροσης και πόσης)...

επιτελους ας γινουμε ευρωπαιοι σε κάτι , έστω τόσο μικρό...

Cpt. Haddock
21/08/2007, 09:17
Εγώ λέω να γίνω κακός πάλι...

Πριν τις μπάρες και τις αυτόματες εκτυπώσεις χαρτακίων (!) διναμε τα μισά στον διοδιατζή (!) λέγαμε ένα "δικά σου" και φεύγαμε χωρίς απόδειξη έχοντας πληρώσει εμείς το μισό κι έχοντας βάλει αυτός το μισό στην τσέπη.

Παλιό, γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο....

Τώρα, ενδεχομένως πάλι γινεται πουστιά, πάλι βγάζει λεφτα ο "διοδιατζής" αλλά τώρα δεν έχουμε εμείς όφελος και αυτό ειναι που μας πειράζει

Α, ρε ψωροκώσταινα

:sad:

DUKASII
21/08/2007, 09:22

Πριν τις μπάρες και τις αυτόματες εκτυπώσεις χαρτακίων (!) διναμε τα μισά στον διοδιατζή (!) λέγαμε ένα "δικά σου" και φεύγαμε χωρίς απόδειξη έχοντας πληρώσει εμείς το μισό κι έχοντας βάλει αυτός το μισό στην τσέπη.

Τώρα, ενδεχομένως πάλι γινεται πουστιά, πάλι βγάζει λεφτα ο "διοδιατζής" αλλά τώρα δεν έχουμε εμείς όφελος και αυτό ειναι που μας πειράζει

Α, ρε ψωροκώσταινα

:sad: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

EVI
21/08/2007, 09:24
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ηταν απο οτι καταλαβαινω γαμωτ γαμωτ :bawl: :bawl:

Cpt. Haddock
21/08/2007, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ηταν απο οτι καταλαβαινω γαμωτ γαμωτ :bawl: :bawl:

Ήταν...

(και παραμένουν - για τις μηχανές - βορείως της Τραγάνας :D )

Stelth
21/08/2007, 10:26
Ωραία η λογική σου φίλε... Γιατί να μην τα παρει ο παπούλης? Γιατί να μην κλέψει ο ταμίας? Γιατί να μην θέλει φακελάκι ο γιατρός? Να κάνει ιδιαίτερο ο καθηγητής? Μίζα ο εφοριακός? κλπ. κλπ. Πρωτοποριακά συστήματα που δεν εφαρμόζονται ούτε στην ουγκάντα (εκεί κόβουν και κανένα χέρι άμα το απλώνεις)

Να σου πω γιατί να μην κλέβει ο ταμίας των διοδίων. Γιατί για να κάτσει στο ταμείο του εχει παρακαλέσι το βουλευτή του για να φάει ένα κομματι ψωμακι. Αυτό πρέπει να το σέβεται και να μην κλέβει την τσέπη που τον ταϊζει. Άμα θέλει παραπάνω μεροκάματο να μοιράζει πίτσες το βρ΄δυ όπως κάνουν και άλλοι υπάλληλοι που δεν καθονται σε ταμεία διοδίων.
Παντως απάτη καραμπινάτη είναι η υπόθεση, χρειάζεται βιντεο και τριανταφυλλόπουλος.

Φίλε vagkan έχεις απόλυτο δίκιο (ας μη μεταφερθούμε στις διαμάχες)

Αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όχι από την ουρά ;)

Τριανταφυλλόπουλος ναι αλλά όχι στον ταμία των διοδίων

Με 50 & 100 ευρώ δεν σώζετε η Ελλάδα όταν οι πολιτικοί τρώνε από παντού

marulis
21/08/2007, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γνωστο το κολπο απο πολύ παλιά...
πριν βαλουν βεβαια μπάρες και τάπητα που μετραει τροχούς...
και τα τελευταια τα έβαλαν για τηνηχανογράφηση κια για την αποφυγη τετοιων κρουσματων...
απαξ και χρεωθει ο ταμιας απο τον ταπητα πρεπει να παρουσιασει τα εσοδα στο ταμειο του...
εκτος και αν εχουν σκαρφιστει κατι καινουργιο παλι!
τεσπα,οπως και να εχει, τα χαρτακια ή στο λογιστηριο, ή στα σκουπιδια ή στην ανακύκλωση!
επιτελους μην ριπτετε τα απορριματα απο τα παραθυρα , μακρια να ειναι κι ας ειναι παντου! (ελληνικη γαμημενη νοοτροπια! )
θα παω να ζησω σε αλλους τοπους! (αυτο ειναι απο αλλού! :lol: )

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ Ε; :sad:

Να πω και εγώ τη μλκ μου

Χωρίς να αποκλείω τη κομπίνα πως τα καταφέρνουν να ξεγελάσουν τα μηχανήματα
:confused: :confused:

Υπάρχει ένας τρόπος που είχαν δείξει στης ειδήσεις αλλά πρέπει να μένει η μπάρα μονίμος ανοιχτή.
:eyepop: :eyepop:

Stelth
21/08/2007, 10:29

Α, ρε ψωροκώσταινα

:sad: [/B]

Έτσι ετσι :beer:

marulis
21/08/2007, 10:34
Α ξέχασα . γιατί ρε παιδιά πετάμε σκουπίδια στο δρόμο? Πόσο μλκς είμαστε πια

Τσεπούλες δεν έχουμε? Δεν θα σταματήσουμε να κινούμαστε ποτέ? Ή μήπως τώρα που τη μάθαμε δεν τη χορταίνουμε με τίποτα?

:a31: :a13:

marulis
21/08/2007, 10:42

:a19:

( Και ένα μυστικό , αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο κόσμος :a024: )
:winka:

bartlal
21/08/2007, 10:59
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ΕΜΕΝΑ παντως μη με ρωταας. ουτε που θελω να τα βλεπω...:yuck: :yuck: :yuck:

και ας μου την λενε....:sad:

marulis
21/08/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΕΜΕΝΑ παντως μη με ρωταας. ουτε που θελω να τα βλεπω...:yuck: :yuck: :yuck:

και ας μου την λενε....:sad:

+ το γεγονός ότι οι παρακάμψεις είναι πολύ καλύτερες από την εθνική και σε κάποιες περιπτώσεις ( σπάνια ) ασφαλέστερες .

ΥΓ. όποιος κοροϊδεύει τον άλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του και όποιος λέει ψέματα πέφτει μες τα αίματα .:lol: :lol:

blackbusa
21/08/2007, 13:45

Α, ρε ψωροκώσταινα

:sad:

Δεν γινεσαι κακος,αλλα...........
ο ''διοδατζης'' πληρωνεται απο εμενα και εσενα και απο ολους,και γιατι να βγαζει αυτος ''χαρτζιλικη'' και να μην εχω και εγω οφελος???απο την στιγμη ιδίος που,θεωριτικα μονο,τα λεφτα απο τα διοδια πρεπει να πηγαινουν για την συντηρηση των ΕΟ....και ολοι βλεπουμε τι συντηρηση γινεται....:lol: :lol: :lol:
Για τους κολοδρομους που εχουμε παρα πολλα πληρωνουμε....και βεβαια ολες οι νεες ΕΟ κατασκευαζονται,χαρις στο 3ΚΠΣ.....

Ερωτηση:Γιατι προς τα βορεια οι μηχανες δεν πληρωνουν καθολου διοδια.....οσες φορες εχω ανεβει τα μονα διοδια που εχω πληρωσει ειναι τα 2 πρωτα(αφνιδων & σχηματαριου).....οποιος ξερει να απαντησει παρακαλω...

argg
21/08/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ερωτηση:Γιατι προς τα βορεια οι μηχανες δεν πληρωνουν καθολου διοδια.....οσες φορες εχω ανεβει τα μονα διοδια που εχω πληρωσει ειναι τα 2 πρωτα(αφνιδων & σχηματαριου).....οποιος ξερει να απαντησει παρακαλω...

Την ίδια απορία έχω και εγώ, μόνο Αφίδνες-Σχηματάρι και στην επιστροφή από Θεσ/κη μόνο στην Τραγάνα :confused:

costas81
21/08/2007, 16:21
σήμερα ερχόμενος στην δουλειά έκατσα και πρόσεξα πόσα χαρτάκια ειναι πεταμένα ακριβώς μετά το ταμείο!!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

πρέπει να ήταν πάνω απο 30 χαρτάκια στα πρώτα 10 μετρα!

Ντροπή μας όχι γιατι τα εκμεταλεύεται ο ταμίας αλλα γιατι εμεις ειμαστε βρωμιάρηδες και δεν σεβομαστε τιποτα!

marmel.gr
21/08/2007, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
σήμερα ερχόμενος στην δουλειά έκατσα και πρόσεξα πόσα χαρτάκια ειναι πεταμένα ακριβώς μετά το ταμείο!!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

πρέπει να ήταν πάνω απο 30 χαρτάκια στα πρώτα 10 μετρα!

Ντροπή μας όχι γιατι τα εκμεταλεύεται ο ταμίας αλλα γιατι εμεις ειμαστε βρωμιάρηδες και δεν σεβομαστε τιποτα!
ποσα ηταν τσαλακωμενα και ποσα ατσαλακωτα?:rotflmao: :rotflmao:

εδω ρε καψαμε ολη την ελλαδα στα χαρτακια θα κολησουμε τωρα?

BUSA MAKIS
23/08/2007, 08:51

Σωστός.

Νομίζω πως η μπάρα ανοίγη μόνο μετά την είσπραξη. :wave2:

hercul
23/08/2007, 09:00

+1000

Eϊμαστε απαράδεκτοι!! :a45:

vagkan
23/08/2007, 09:22
ρε εδώ ο άλλος εστησε σωλήνες και βάννες και πήρε 120 τόνους (λένε) ντήζελ από τα διυλιστήρια ασπροπύργου!!!!!!!!!!!!!

Αθάνατο ελληνικό πνέυμα!!!!!!!!!!!

Πως τρυπάνε σιδερένια σωλήνα και κολλάνε ενώ είναι γεμάτη με ντήζελ???

odt
23/08/2007, 09:29
ρε εδώ ο άλλος εστησε σωλήνες και βάννες και πήρε 120 τόνους (λένε) ντήζελ από τα διυλιστήρια ασπροπύργου!!!!!!!!!!!!!

Αθάνατο ελληνικό πνέυμα!!!!!!!!!!!

Πως τρυπάνε σιδερένια σωλήνα και κολλάνε ενώ είναι γεμάτη με ντήζελ???

Για τους 120 τόνους που πήρε, χύθηκαν και άλλοι 40...

vagkan
23/08/2007, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Για τους 120 τόνους που πήρε, χύθηκαν και άλλοι 40...

Σωστό! το πιθανότερο είναι ότι έτσι τον εντόπισαν, αφού γέμισε η θάλασσα ντήζελ.