View Full Version : cbr125 vs crypton x
darkrider
22/08/2007, 10:09
προκειται να αγορασω καινουργιο μηχανακι μιας και πηρα το Α1 διπλωμα...
και ειμαι αναμεσα στο cbr125 του 2007 και στο καινουργιο crypton x.
εγω γερνω λιγο προς το cbr λογο εμφανισης και συμπλεκτη αλλα φοβαμαι μηπως μου <<ριχνει>> το cryptonx σε επιδοσεις,μιας και βγαζουν τα ιδια αλογα ενω το crypton ειναι ελαφρυτερο...
τι προτεινετε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από darkrider
τι προτεινεται???
Να ασχοληθείς με πράγματα σημαντικότερα από το αν θα σου "ρίχνει" ένα παπί με ο,τιδήποτε κι αν πάρεις...
:wave2:
darkrider
22/08/2007, 12:57
κανεις που να εχει καποιο απο αυτα τα μηχανακια για να πει καμια εμπειρια/αποψη υπαρχει?
:D
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ HONDA CBF 250 ΚΑΙ YAMAHA YBR 250 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΙΜΗ! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!!:wave2:
makis206
22/08/2007, 13:54
Εμένα αυτό το Cryptonάκι πολύ μου άρεσε στη βιτρίνα που το είδα πάντως :p
Για να το δούμε κι έξω..
:beer:
darkrider
22/08/2007, 14:17
δεν παιζουν τοσα λ7 για ybr250 και cbf250,αυτα θα φτασουν πανω απο 4000 με αδειες...δεν μου πολυ αρεσει και το στιλ τους...
ισα ισα τα 3400 για το cbr εχω,και μαλλον αυτο θα παρω τελικα γιατι οπως λετε δεν εχουν τοση σημασια οι επιδοσεις τελικα
επιπλεον πρεπει να εχει σιγουρα καλυτερο κρατημα και φρενα απο το παπι.
thanx
Cpt. Haddock
22/08/2007, 14:22
ισα ισα τα 3400 για το cbr εχω
thanx
Στα 3400 να υπολογίσεις επιπλέον καμια 600αρια για βασικό εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπουφαν)
και φυσικά το κόστος χρήσης - μικρό μεν αλλα όχι και ανύπαρκτο
Καλορίζικο, να το χαρείς και να προσέχεις
δεν παιζουν τοσα λ7 για ybr250 και cbf250,αυτα θα φτασουν πανω απο 4000 με αδειες...δεν μου πολυ αρεσει και το στιλ τους...
ισα ισα τα 3400 για το cbr εχω,και μαλλον αυτο θα παρω τελικα γιατι οπως λετε δεν εχουν τοση σημασια οι επιδοσεις τελικα
thanx
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!
thanx
Κι εγώ της ίδιας γνώμης είμαι, το CBRάκι θα είναι καλύτερο "σχολείο" αν θέλεις να πάρεις μεγαλύτερη σπορ μηχανή αργότερα. Το παπί από την άλλη θα είναι λίγο πιο βολικό σαν εργαλείο πολλαπλών χρήσεων. Μπορείς να ψάξεις και το περσινό CBR καινούριο ή ελαφρά μεταχειρισμένο για πιο φτηνό.
takistrigonis
27/08/2007, 12:05
Πάρε παπί πολύ καλήτερο στην πόλη. Σήμερα ή Αύριο το πολύ θα το έχω και ξεκινά το στρώσιμο, και μετά βλέπουμε πιο είναι πιο γρήγορο, γιατί θέλουμε κάτι καλό φτηνό αξιόπιστο και γρήγορο πάνω από όλα. Αν πάρεις cbr125 κοίτα μην σε περνάει το παπί θα είναι κάπως.
Αν και έχω μηχανή όμως τα θέλω όλα να είναι δύναμη γρήγορα
Αυτά
eleos plaka mou kanete exo odigish k ta dio mhxanakia lete to cryptonx na pernai to cbr ??? den lei oti to cbr ine k pirablos ala poli pio grigoro apo to crypton :D poli pio aksiopisto kai kalitero se strofilikia frena kratima ase pou o syblekths den sigrinete me imiaftomato me to cbr tha kaneis tis mlkies k tra pexnidia sou me asflia ego sou leo parto ektos an ise paNO APO 185 thase san kagouras ine mikroskopiko
darkrider
27/08/2007, 14:50
προλαβες και οδηγησες και τα 2 μοντελα του 2007?
τι τελικες ειδες?
οχι δεν ειμαι τοσο ψηλος...(οχι οτι αυτο ειναι καλο)
1.76 ειμαι,οποτε ενταξει θα δειχνω στο cbr
σιγουρα ο συμπλεκτης ειναι ατου,και δεν πιστευω να μου δημιουργησει προβληματα στην πολη
basika sto crypton kathomoun pios :)) k den telikiasame ala den ediposiastika to cbr 130darizei kai ta ftanh orea xorhs xalaroshs pigene kialo omos fadazome tha pigenh 140+
schumifer
06/09/2007, 22:42
Απλά πληροφοριακά, με το συμπλέκτη στην Αθήνα θα το μετανιώσεις πικρά. Αν το θες για τη ναύλα σου τότε cbr
οσο αν σκεφτεσαι για τελικες σκεψου το κιτακι τησ μαλοσι που με 250ε αν θυμαμαι καλα το κανεις το cbrακι 180αρι
Με το σιμπιαρ θα κανεις και την καυλα σου (λεμε τωρα οσο μπορει κ αυτο) αλλα το κριπτονακι ειναι οπως και να το κανουμε παπακι :yuck:
ψαξε θα σου προτεινα για μεταχειρο cbr θα βρεις ευκολα σε χαμηλες τιμες και σε αρκετα καλη κατασταση
στην τελικη εσυ αποφασιζεις παρε οτι προτιμας
καλυτερα το cbr λεω κι εγω,
μπορει να ναι μικρουλι για ss αλλα τουλαχιστον θα ναι ενα μικρο σχολειο για να μη φας εντελως τα μουτρα σου στα 21 που πιθανον θα θελησεις να ανεβεις κυβικα...:winka:
ορθιος!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καλυτερα το cbr λεω κι εγω,
μπορει να ναι μικρουλι για ss αλλα τουλαχιστον θα ναι ενα μικρο σχολειο για να μη φας εντελως τα μουτρα σου στα 21 που πιθανον θα θελησεις να ανεβεις κυβικα...:winka:
ορθιος!:beer:
δίκιο έχεις.
όποιος θέλει να προχωρήσει σε πραγματικές μηχανές ας πάρει κάτι μικρό με συμπλέκτη να εξοικειωθεί με τις ταχύτητες κτλ.
το cbrάκι δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά για πρώτο μια χαρά!
lampros_fazer
07/09/2007, 02:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos7
ala poli pio grigoro apo to crypton :D poli pio aksiopisto
Ρε λέτε ότι παπαριά σας κατέβει..;:a38: Το crypton πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε..Πότε προλάβατε και το βγάλατε λιγότερο αξιόπιστο..;Πες μου έχουν μαζεμένα τα σπασμένα κρυπτον να παώ να τα δω κι εγώ..
Κάτσε να περάσει κανας χρόνος να δούμε αν βγάζει κάτι..
lampros_fazer
07/09/2007, 02:34
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το crypton ή να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα να μαζέψεις κανα φράγκο κ να πάρεις κανα 250ρι..Το cbr δεν είναι τίποτα παρά ένα παπί με φέρινγκ κ συμπλέκτη,βρήκε τρόπο η honda ν'αρπάζει 3χίλιαρα από πιτσιρικάδες..
Εκτός από το οτι το crypton έχει κανα χιλιάρικο+ φτηνοτερο,το πιθανότερο είναι πας σε μεγαλύτερη μηχανή σε κάποιο καιρό..Το cbr αργά ή γρήγορα θα το βαρεθείς..Το παπί όμως (που όπως φαίνεται το νέο crypton είναι πολύ καλό) θα σου μείνιει για πάντα..Και μεγάλη μηχανή να πάρεις αργότερα,το παπί είναι πάντα χρήσιμο (απαραίτητο μη σου πω)..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το crypton ή να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα να μαζέψεις κανα φράγκο κ να πάρεις κανα 250ρι..Το cbr δεν είναι τίποτα παρά ένα παπί με φέρινγκ κ συμπλέκτη,βρήκε τρόπο η honda ν'αρπάζει 3χίλιαρα από πιτσιρικάδες..
Εκτός από το οτι το crypton έχει κανα χιλιάρικο+ φτηνοτερο,το πιθανότερο είναι πας σε μεγαλύτερη μηχανή σε κάποιο καιρό..Το cbr αργά ή γρήγορα θα το βαρεθείς..Το παπί όμως (που όπως φαίνεται το νέο crypton είναι πολύ καλό) θα σου μείνιει για πάντα..Και μεγάλη μηχανή να πάρεις αργότερα,το παπί είναι πάντα χρήσιμο (απαραίτητο μη σου πω)..
τον βλεπω να μη παιρνει τπτ απο τα 2 στο τελος!!:lol:
(σωστα οσα ειπες:winka: )
darkrider
07/09/2007, 12:15
:rotflmao:
μπα,την εχω κανει την επιλογη μου...
ειναι πλεον θεμα γραφειοκρατιας το ποτε θα παρω το cbr,περιμενω να εκδοθει το διπλωμα μου...
ισως σε κανα μηνα μου ειπαν απο τη σχολη
:rotflmao:
μπα,την εχω κανει την επιλογη μου...
ειναι πλεον θεμα γραφειοκρατιας το ποτε θα παρω το cbr,περιμενω να εκδοθει το διπλωμα μου...
ισως σε κανα μηνα μου ειπαν απο τη σχολη
καλοριζικο ρε !:beer:
αντε και μιας και συνεβαλα καθοριστικα στην επιλογη σου θα μου το δινεις καμια βολτα :smilea: :D
ε???
:rotflmao: :rotflmao:
darkrider
07/09/2007, 20:42
κατσε να το παρω πρωτα στα χερια μου...
φχαριστω παντως
εγω μενω Πατρα οποτε λιγο δυσκολο να το κανεις βολτα
:)
κατσε να το παρω πρωτα στα χερια μου...
φχαριστω παντως
:)
και που να ξερες ποιος σπουδαζει εκει που μενεις!
ο ξαδερφος μου βρε τυχερουλη!
αντε καλες μας βολτες!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περα απο τη πλακα τωρα εσυ σπουδαζεις εκει (για το ξαδερφο μ παντως αληθεια σ ειπα) :p
lampros_fazer
08/09/2007, 20:09
Φέρτο να στο στρώσω.. :D :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Φέρτο να στο στρώσω.. :D :evil:
εεεε!
:mad:
νομιζω κατι ειπαμε παραπνω...:rolleyes::D
extremist
17/09/2007, 19:33
to crypton einai 135cc h cbr124,7
kai ta 2 exoun 13 peripou aloga
an 8eleis na kaneis th douleia sou kai na phgenoerxesai synexws kalytera 8a htan
to crypton.(kserw oti exeis hdh kanei thn epilogh sou apla ekferw gnwmh) :D
an 8eleis na kaneis voltes kai na eksikiw8eis me ths mhxanes tote kalytera to cbr!
kaloriziko & kalotaksido pantws :)