Σύνδεση

View Full Version : Ερωτηση για αγορά!!!!

onealpha
22/08/2007, 12:51
Βασικά γεια σας.Λοιπόν πουλάω ενα xr 250 motard που έχω εώς τώρα με πολλα extra πάνω (WP ανάποδα 45 μπροστα,χειροποίητα πλαστικά και ντεπόζιτο,τμήματα απο ανθρακόνημα,χειροποίητη εξάτμιση που βγαίνει κάτω από το φτερό(γαμώ τους κώλους),wisenco πιστόνι,μαργαρίτα μπροστά,φιλτροχοάνη,ρυθμισμένο καρμπυρατερ,afam aλυσογράναζα) και σκέφτομαι να το πουλήσω μόνο και μόνο γιατί θέλω λίγο παραπάνω τελική (όχι πολλά πράγματα, να πηγαίνω καλά με 120 - 130 km) έχω βρεί ένα prestige 2ετίας που μου τοδίνει ένας φίλος με 4800-5000 euros (επειδη είναι φίλος μπορώ να ξέρω ότι το μηχανακι είναι μια χαρά) επειδή χτύπησε και ένα drz me 3500 euros με αρκετά extra που το πέρνω από τον μάστορα μου αλλά που του το'χει δώσει ιδιώτης.η μεγάλη μου απορία είναι να τα ρισκάρω τα 1500 euros παραπάνω η όχι.γενικώς δεν μου τρεχουν τα ευρω απο τα παντζακια και δεν θα'θελα να χαλάσω πολλά σε service kai ανταλλακτικά ktm.ξέρω ότι η ερώτηση μου δείχνει πόσο μπερδεμένος είμαι και εγώ ο ίδιος γι'αυτο περιμένω να διαβάσω τι θα έκανε κάποιος αλλος στη θέση μου.σας παρακαλώ μην αρχίσετε να τσακώνεστε όπως γίνεται σε τόσα αλλά παρόμοια posts.[/COLOR]

vagkan
22/08/2007, 15:28
Δεν κατάλαβα τίποτα. Βάλε και καμμιά τελεία.
Μην βάζεις τόσες παρενθέσεις.

Μην πάρεις τίποτα-είσαι μπερδεμένος.:wave2:

onealpha
24/08/2007, 08:37
χεχεχε με κόβω τελικά να κάνω αυτό ακριβώς και να κοιτάξω να πάρω κανα φτηνό αυτοκινητάκι χωρίς να δώσω την μηχανούλα μου.να'σαι καλά πάντως.