Σύνδεση

View Full Version : kristar 125

notakos
22/08/2007, 14:37
gia sas ti kanete?paidia 8elw na parw papi k exw akousei gia to kristar 125 oti einai kalo papi alla exw dei k to daytona sprinter k mou arese.eseis ti lete?8elw na mou peite tis gnwmes sas.

Meyaleleth
22/08/2007, 14:38
to phra egw file prin 2 mhnes...

paroti den eixa pote allo papi, mporw na sou pw pws einai skyli!!

poly kalo :)

sou protinw AN to pareis, na allajeis amesws lastixa vevaia...

makis206
22/08/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
prin 2 mhnes...
skyli!!

Κουταβάκι καλύτερα..:D

:p :p

MikeG
22/08/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κουταβάκι καλύτερα..:D

:p :p

Μάκη by the way που λένε & οι 2μετρες ξανθιές & εσύ δε πήρες ένα τέτοιο?:D

notakos
22/08/2007, 14:48
8elw na sou kanw mia ewthsh giati an to parw na allaksw lastixa?

makis206
22/08/2007, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάκη by the way που λένε & οι 2μετρες ξανθιές & εσύ δε πήρες ένα τέτοιο?:D

Εγώ πήρα το Kriss το 115 κι έχω τις καλύτερες εντυπώσεις όσο αναφορά τα φρένα, το κράτημα αλλά και το γκάζι του, δεν τρίζει κι έχει φοβερή άνεση σε σύγκριση με όλα όσα είχα οδηγήσει και όσα είχα αποκτήσει μέχρι σήμερα.

Όλα άψογα πάνω του κι ήταν κρίμα που το σνομπάριζα τόσα χρόνια απλά και μόνο επειδή ήταν ατσούμπαλο κάτω απ'τη σέλα (τα καλώδια χύμα) σε σύγκριση με όλα τα Ηonda που πέρασαν απ'τα χέρια μου, ειλικρινά είναι ότι καλύτερο πήρα ποτέ σε παπί !

Αν εξαιρέσει κανείς τις αρρυθμίες που είχε μέχρι το στρώσιμο οι οποίες φτιάχτηκαν στο σέρβις με απλή ρύθμιση του καρμπυρατέρ, όλα τέλεια !

Το Κristar νομίζω είναι καλύτερο σε όλα απ'το Κriss αλλά συνεχίζω ν'ακούω για το πρόβλημα με τις αρρυθμίες από πολλούς.. ας πουν οι κάτοχοι για να μην το αδικήσω και αυτό. :)

:beer:

makis206
22/08/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos
8elw na sou kanw mia ewthsh giati an to parw na allaksw lastixa?

Tα λάστιχά του οπωσδήποτε πέταμα !!

Στο στρώσιμο μέχρι τα πρώτα 300χιλιόμετρα κόντεψα να πέσω 2 φορές !

Κακής ποιότητας, απλά.:winka:

Ο πατέρας μου μου είπε να τα κρατήσω τα "μαμά" για να τα βάλει στο Innova του αλλά εγώ τα πέταξα να φανταστείς.

Μάπα τα καρπούζι :lol:

Meyaleleth
22/08/2007, 15:33
arry8mies.....

den eixa kanena provlhma oute mia fora...

makis206
22/08/2007, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
arry8mies.....
den eixa kanena provlhma oute mia fora...

Μακάρι και σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ !

Εγώ ότι γράφω το ακούω από γύρω γύρω πρώτα, δεν έχω λόγο να βγάζω κακίες για ένα μηχανάκι μιας εταιρίας που όπως είπα απ'την αρχή το είχα αδικήσει ενώ μετά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, φίλος όμως προχώρησε σε αντικατάσταση του καρμπυρατέρ με ένα άλλο και με δικά του έξοδα χωρίς να χρησιμοποιήσει εγγύηση κλπ μπας και.. αλλά παρόλο που βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση έχει ακόμα κάποια σβησίματα όταν περιμένει στο φανάρι.

Το ίδια είχα ακούσει και για το Kriss και μου επιβεβαιώθηκε πριν 1-2 μήνες που το πήρα, στο σέρβις των 1000χλμ όμως με το ρύθμισμα καθάρισα, ο άλλος με το Kristar όμως συνεχίζει να το παλεύει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ασχολείται κι όλη τη μέρα με το παπί κι άλλη δουλειά δεν κάνει :lol:

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι μεμονομένη περίπτωση η δική του κι όσοι άλλοι μου είπαν το ίδιο (για 2 κατόχους λέμε τώρα) δεν τους είδα μετά το πρώτο σέρβις να μου πουν αν διόρθωσαν το προβληματάκι.

Άλλος πάλι λέει ότι απλά ο έμπορος που τα φέρνει στα Χανιά τα παραδίδει στους κατόχους χωρίς να τα τσεκάρει πρώτα απ'την άλλη πάλι όμως, ο Γκοργκολής σαν εισαγωγέας και γενικός αντιπρόσωπος δεν κάνει ένα ρύθμισμα πριν τα στείλει στους γύρω εμπόρους ; Εγώ δεν είμαι σε θέση να το ψάξω ούτε με καίει κι ιδιαίτερα δηλαδή, σιγά το πρόβλημα στο φινάλε αφού το δικό μου δουλεύει αστέρι μετά το σέρβις :lol:

Γενικά όμως εγώ έγραψα τα λόγια του κόσμου που βρέθηκε δίπλα μου και ρώτησα γνώμες, Kristar δεν έχω καβαλήσει ποτέ.

Και για το Kriss είχα ακούσει, αγόρασα καινούργιο, επιβεβαίωσα τα λόγια, διόρθωσα, τέλος, τόσο απλά !

Και πολλά είπα ο σπάμερ :lol:

Στο φίλο που ψάχνει για παπί θα του έλεγα να το πάρει με κλειστά μάτια πάντως αφού το Kriss με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο μέχρι στιγμής κι είμαι σίγουρος πως το Kristar είναι καλύτερο σε όλα τα σημεία (αν εξαιρέσει κανείς εκείνο το κωλοφάναρο):uplate:

:lol: :beer: :beer:

skynet
23/08/2007, 09:51
κριστάρ δαγκωτό..

το έχω απο το νοεβριο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

για την κατηγορία του έχει ΤΑ φρένα και ΤΟ κράτημα,
καμμία σχέση με το ίνοβα που έχω οδηγήσει αρκετά.

και η αντιπροσωπεία σουπερ..

notakos
24/08/2007, 11:07
file maki eipes gia to kwlofanaro.yparxei provlima ekei?

makis206
24/08/2007, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos
file maki eipes gia to kwlofanaro.yparxei provlima ekei?

Όχι φίλε μου, δεν έχω ακούσει κάτι απλά εγώ το βλέπω απαίσιο, αίσχος και πολλές άλλες κακές λέξεις :lol:

Προσωπική γνώμη, σε όποιον αρέσει δεν θα δοκιμάσω καν να του αλλάξω γνώμη.

Αλλά δεν μπορεί παρά να συμφωνήσεις ότι είναι εμετικό !:yuck:

:lol: :beer: :beer: :lol: