Σύνδεση

View Full Version : ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

koursaros7
22/08/2007, 22:39
Έχω να μετάσχω σε κάθε συζήτηση εδώ και πάρα πολύ καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν παρακολουθώ τις συζητήσεις σας.
Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον εδώ και αρκετό καιρό νοιώθω ξένος, ξένος προς την σημερινή έννοια της μοτοσυκλέτας ξένος προς την αντιμετώπιση πολλών απο εδώ απέναντι σε κάτι το οποίο χαρίζει τόσες πολλές χαρές αλλά και τόσες λύπες.
Ο μόνος λόγος που άνοιξα το αποψινό θέμα είναι επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί οι οποίοι διαβάζουν και ας μην γράφουν πολλοί οι οποίοι αναπολλούν άλλες στιγμές τα χρόνια που υπήρχε αξιοπρέπεια σεβασμός και ο λόγος ορισμένων είχε τη δέουσα βαρύτητα και απο αυτούς ξέρω πως δεν θα πάρω απάντηση αλλά ξέρω πως θα καταλάβουν.
Ακόμα ενα θέμα για ακόμα ενα νέο συνάνθρωπό μας έναν νέο 22 χρόνων ο οποίος απόψε δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και αυτό γιατί η αναλγησία και η αναπηρία ορισμένων σε αυτό το ανάξιο κράτος το οποίο ΕΜΕΙΣ διαμορφώσαμε του στερήσε τη ζωή, απο εκείνων και απο τους δικούς του ανθρώπους.
Εχθές μετά τη κηδεία πήρα την κόρη μου στα χέρια μου και τη παρακάλεσα να μη μου χαρίσει ποτέ τέτοιον πόνο το ίδιο παρακαλάω και για όλο τον κόσμο, έναν μεγάλος βασιλειάς της Ανατολής είχε πει πως η μεγαλύτερη κατάρα για έναν πατέρα είναι να κηδεύει το παιδί του, σκεφτέιτε όλοι σας και αν κάποιος πιστεύει πως έχω άδικο ας μου το πεί, αλλά δεν θα με πίσει, αρκετά, αρκετά μέχρι σήμερα.
Λυπάμαι για πολλούς απο εμάς τους αυτοαποκαλούμενους μοτοσυκλετιστές τους ντυμένους στη τρίχα με τα κράνη των 1500 ευρώ και τις μηχανές των πολλών χιλιάδων , ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ξυπνάτε ξυπνάτε και κάντε κάτι να αλλάξετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τον κόσμο αρκετά η καραμέλα οτι φταίει το σύστημα ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε σύστημα είμαστε μέρος του όταν βάζουμε το δάχτυλο στο κόλο μας για να πληρώνουμε κερατιάτικα κάθε μήνα και μόνοι μας εκλέγουμε κυβερνήσεις και ανθρώπους αρκετά λοιπόν με επαναστάστες τύπου Δημητράκη και οργανώσεις τύπου Επαναστατικός Αγώνας ποιός αγώνας ρε ποιός αγώνας ρε φουκαρά με τη φούντα στο χέρι Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ είχε γράψει κάποτε ο Άσιμος, κάτι θα είχε καταλάβει.
Ίσως πολλοί να το διαβάσετε και να γράψετε διάφορες κριτικές ίσως και να με βρίσετε αλλά πριν το κάνετε κάντε πρώτα κριτική στον εαυτό σας έγω την έκανα πριν γράψω και σκέφτηκα καλά τι έγραψα.
Δίχως ίχνος κακίας παρά μόνο με λύπη μεγάλη σας εκτιμώ όλους και ας διαφωνώ με πολλά να είστε καλά και να προσέχετε δυστηχώς αυτή η κατάρα δεν έχει τέλος.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και χαιρετίσματα στο ΓΙΩΡΓΟ,ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΤΟ ΝΤΟΥΛΗ και όλους αυτούς που δεν ξεχνάω αλλά μνημονεύω μέσα μου όπως κάνουν πολλοί.
ΚΡΙΜΑ ................
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.

SPORAKIAS
22/08/2007, 22:47
καλα τα λες...

το μονο που ειχα πει εγω σε καποια φαση ειναι...''μην κανεις αυτα που δεν θες να σου κανουν''...οσο αφορα την αυτοκριτικη και τον αυτοσεβασμο...

απλα τα πραματα....

ας ειναι καλα τα παλληκαρια εκει που ειναι...

:( :sad:

HateNord
22/08/2007, 23:04
Πόσο δίκιο έχεις αγνωστε φίλε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ στο παλληκάρι.

DimChios
22/08/2007, 23:29
Ρε πουστη μου.... :a35:

H.A.Balafoutre
23/08/2007, 00:20
Πολύ σωστά λόγια αν και δεν θα έπρεπε να τα θυμόμαστε μόνον στον πόνο. Κάθε μέρα πρέπει να τα ξέρουμε.

Ειλικρινά, συλλυπητήρια.:sad:

Ζεύκας
23/08/2007, 03:11
22 χρονών παλικάρι...κρίμα...

ίδια ηλικία με μένα ρε γαμώτ...και μπαίνω στη διαδικασία:κι αν ήμουν εγώ στη θέση του?

κουρσάρε από τι πήγε το παλικαράκι?

OrEsTiS82
23/08/2007, 06:40
Γ@μησετ@ πολυ κριμα...

VanDiemen
23/08/2007, 08:16
Καμμιά χαρά, καμμιά αίσθηση ελευθερίας, καμμιά αίσθηση καταξίωσης κάθε είδους που μπορεί να προσφέρει ένα απλό όχημα (πάρτε το χαμπάρι! Αυτό είναι και μόνο αυτό!), δεν αξίζει περισσότερο από τη σωματική ακεραιότητα και πολύ περισσότερο από τη ζωή και δε μπορεί να συγκριθεί με τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει!
Ο ρεαλισμός σου φίλε, εμπνέει αισιοδοξία, όσο παράλογο κι αν ακούγεται.

BUSA MAKIS
23/08/2007, 08:19
Εσύ καλά τα λες, αλλά............

Defiant
23/08/2007, 08:29
Ok αλλα ποιο ακριβως ειναι το θεμα?

Για τι πραγμα κατηγορεις το αναξιο κρατος? και κατ'επεκταση ολους μας?

Αν ειναι απλα πικρια οκ πασο

Stelth
23/08/2007, 08:55
Γιώργο έχεις δίκιο

Καλό ταξίδι στον Παναγιώτη

ggs
23/08/2007, 09:33
Φίλε μου, καταλαβαίνω τον πόνο σου…επέτρεψε μου να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εσένα και στην οικογένεια του Παναγιώτη.
Το να χάσει κάποιος το παιδί του ,δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη κατάρα….είναι η καταστροφή του κόσμου ….
Κάποιος είπε ότι
«όταν έκανα παιδί συνειδητοποίησα ότι η καρδιά και η ψυχή μου κατοικεί σε ένα άλλο σώμα…στο σώμα του παιδιού μου…»
Έτσι νοιώθω κι εγώ τα τελευταία τρία χρόνια…

Επίσης ,καταλαβαίνω ότι μέσα στον πόνο σου είσαι θυμωμένος με όλους και με όλα και πολύ καλά κανείς …

Το , αν το σύστημα το κάνουμε εμείς ή το σύστημα κάνει εμάς έτσι, είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα …σαν την κότα με το αυγό…

Επίσης , μερικοί μπορεί να επιμένουν να ονειρεύονται…

Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εσένα και την οικογένεια σου.

zephyr1
23/08/2007, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από koursaros7

Εχθές μετά τη κηδεία πήρα την κόρη μου στα χέρια μου και τη παρακάλεσα να μη μου χαρίσει ποτέ τέτοιον πόνο

Αυτο δεν διαβαζεται , αποτυπονεται στην μνημη σαν εικονα.

Να ειναι καλα τα παιδια οπου και να ειναι , να περασει ο πονος σου γρηγορα και ποτε η θυμηση τους.

costas81
23/08/2007, 11:22
καλο ταξιδι στο παιδι και δυναμη στους δικους του!!

:(

CIRUS
23/08/2007, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
καλο ταξιδι στο παιδι και δυναμη στους δικους του!!

+100000000000 :sad:

apav
23/08/2007, 12:06

danaos75
23/08/2007, 12:12
...:(

koursaros7
23/08/2007, 15:36
Επειδή δεν θέλω να αφήνω πράγματα να αιωρούνται ξανμπαίνω στη διαδικασία για να αποσαφηνίσω κάποια πράγματα δεν κατηγορώ κανένα κράτος, το οτι το κράτος που ζούμε είναι ενα μεγάλο μπουρδέλο νομίζω πως όλοι μας το κατανοούμε εκτός απο 300 ανθρώπους τους οποίους ΕΜΕΙΣ ψηφίζουμε, εγώ όχι αλλά πολλοί μεταξύ ημών. Δεν κατηγορώ κανέναν άλλο πέρα απο τον εαυτό μου και δεν αισθάνομαι άξιος να κατηγορίσω κανέναν συνάνθρωπό μου όσο γελοίος και αν γίνεται δίχως επιχειρήματα και δίχως ίχνος λογικής σκέψης, ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια ένα έχω να πω εγώ πήγα για μπάνιο σήμερα με το παιδί μου και τη γυναίκα μου ο Παναγιώτης δεν θα ξαναπάει...
Δε ξέρω ποιος νοιώθει τον μεγαλύτερο πόνο αυτός που φεύγει ή αυτοι που μένουν πίσω και μη βιαστείτε να απαντήσετε ΕΔΩ είναι η κόλαση ΕΔΩ και ο παράδεισος ΡΕΕΕ το τι συμβαίνει εκεί πάνω θα το μάθουμε μόνο όταν πάμε και εμείς γι'αυτό κάντε αυτό που πρέπει για να κάνετε τη ζωή τη δική σας καθώς και της οικογένειάς σας παράδεισο και όχι κόλαση ζήστε τη ζώη στα άκρα αλλά μείνετε ζωντανοί εδώ σας θέλουν όσοι σας αγαπάνε και αυτοί θα πονέσουν αν πάθετε κάτι αυτοί είναι μετρημένοι, όλοι οι άλλοι ότι και να πουν θα ξεχαστεί.
Δεν τα έβαλα με κανέναν λοιπόν αγαπητοί μου μόνο με τον εαυτό μου γαιτί έχω συντελέσει και εγώ στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων έχω ανέβει και εγώ στον Άγιο Γιάννη το Ρώσσο με τα γόνατα ξυσμένα και όλα τα σχετικά και παράλληλα είχα το θράσος να μπώ και να ανάψω κερί και να προσευχηθώ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ γιατί τον εαυτό μου σκεφτόμουν και όχι αυτούς που έθεσα σε κίνδυνο κάνοντας οτι έκανα, μπερδεμένα πράγματα και μπερδεμένες σκέψεις οι οποίες αν και ξεκάθαρες μέσα μου δύσκολα αποτυπόνονται στο χαζοκούτι που κοιτάζω και πάλι.
Χάσαμε οτι πιο μοναδικό είχαμε σαν πλάσματα την αμεσότητα φτάσαμε να μιλάμε με κουμπιά και να τρώμε σκατά, μπράβο μας είμαστε Άξιοι πλέον έχουμε και μοτοσυκλέτα τώρα και πάμε με τα όσα να πιάσουμε τη χαμένη ελευθερία που μας στέρησε το κλουβί που ζούμε και πάλι ΑΞΙΟΙ.
Μέσω της μοτοσυκλέτας γνώρισα τη γυναίκα μου και έχω μια υπέροχη οικογένεια, μέσω της μοτοσυκλέτας έζησα όλα εκείνα τα οποία η οικογένειά μου δεν θέλω να ζήσει ποτέ και να μη τα ζήσει η οικογένεια κανενός, καλό απόγευμα και όπως έγραψα κια εχθές ούτ και απόψε θα κοιμηθώ ήρεμα το εύχομαι για εσάς που φοβηθήκατε πως σας κατηγόρησα, δεν το έκανα και δε θα το κάνω τις ευθύνες τις αναζητώ σε όσους κλέινει η πόρτα και ο εαυτός μου ποτέ σε ξένους.

afrotwin
23/08/2007, 15:48
ola stin zoi 8a ginoun opos prepi ke otan prepi
ligi isixia gia ton xamo tou filou den vlapti

ana8ematismoi ke eksorkismoi ke siniditopioisi tou sistimatos tis xoras tin ora pou kideftike an8ropos den xorane

an8ropos simeni prolipsi
me tin idia logiki pou pernoume merika kila kreas gia proliptikous logous

etsi prepi na simperiferomaste sta panta sto pos megalonoume ta pedia mas ti tous ma8enoume pos na odigane ke lipa

isos afto to oksimoro na miazi me to proigoumeno tou meta apo ola arxizoume ke leme
ala ine safos kalitero

pote kanis na min mpi se kamia 8esi tosis asximias ke ponou

kalo taksidi ston atixo filo

EVI
23/08/2007, 16:00
.

vangelis 64
23/08/2007, 16:21
Να πω μόνο ότι χαίρομαι για την ώριμη σκέψη τού Γιώργου,που δεν την συναντάμε εύκολα σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες.

Για τον πόνο του.....βγάζω το σκασμό.:sad: :sad:

koursaros7
23/08/2007, 20:27
ola stin zoi 8a ginoun opos prepi ke otan prepi
ligi isixia gia ton xamo tou filou den vlapti

ana8ematismoi ke eksorkismoi ke siniditopioisi tou sistimatos tis xoras tin ora pou kideftike an8ropos den xorane

an8ropos simeni prolipsi
me tin idia logiki pou pernoume merika kila kreas gia proliptikous logous

etsi prepi na simperiferomaste sta panta sto pos megalonoume ta pedia mas ti tous ma8enoume pos na odigane ke lipa

isos afto to oksimoro na miazi me to proigoumeno tou meta apo ola arxizoume ke leme
ala ine safos kalitero

pote kanis na min mpi se kamia 8esi tosis asximias ke ponou

kalo taksidi ston atixo filo

Καλέ μου φίλε δεν θα σε πω ανόριμο αν και αυτό δείχνει και οτρόπος που σκέφτεσαι και οτρόπος που γράφεις δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι λες, πάντως αν κατάλαβα καλά ενοχλήθηκες και εσύ, καλά έκανες και χαίρομαι μακάρι να μπορούσα να κάνω και άλλους να ανησυχύσουν , βέβεα δεν πρόκειται να αλλάξεις είσαι ένα κομμάτι απο το κρέας που αγοράζεις προληπτικά ??? Πρώτη φορά το ακούω αλλά μάλλον κάτι θα ξέρεις.
Αγαπητέ μου το σύστημα το γνωρίζω αρκετά καλά απο τότε που πήρα την πρώττη μου μηχανή μια και φάινεται οτι είσαι ενας ακόμα μοτοσυκλετιστής και δε μου την πήρε ο μπαμπάς το σύστημα το είδα όταν είδα ανθρώπους να πεθαίνουν γιατί δεν νοιάζεται κανείς, το είδα μέσα στα νοσοκομεία απο πολύ μικρή ηλικία και το βλέπω καθημερινά ώντας εργαζόμενος σε τομέα υγείας, δεν ανέχομαι όμως κριτική απο κανέναν και θα φωνάξω και θα γιουχάρω και θα πω την αλήθεια όπως είναι και ας πειράζει και εσένα και πολλούς άλλους εσείς οι πολλοί άλλοι φτιάχνεται σκατένιες κοινωνίες και ας μην το δέχεσται είστε απόλυτα εναρμονισμένοι με το ρόλο του συστήμαστος και παίζεται τους καραγκιόζηδες μια χαρά.
Και να σου πω και κάτι ακόμα Κε Θιγμένε νεοέλληνα εγώ ντρέπομαι ρε που είμαι Έλληνας ντρέπομαι που είχα παπού στο ΕΑΜ και η κόρη μου δε θα μάθει απο το σχολείο τι ήταν ο προπάππους της δεν θα μάθει τι σημαίνει αρχαίο Ελληνικό πνεύμα κι αρετές και ξέρεις ποιός φταίει να σου πώ εγώ φταίς εσύ και οι όμοιοί σου που δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου και δε θα το κάνεις ποτέ γιατί ποτέ δρ βρέθηκες αντιμέτωπος με αυτά.
Αλλά ας μην σου πώ άλλα γιατί μάλλον τώρα που το διαβάζεις δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις να βρίζεις και να κάνεις κριτική φυσικά δεν θα κάνεις αυτοκριτική.
Ο λόγος που φωνάζω ρε ΗΛΙΘΙΕ δεν είναι γιατί έφυγε ακόμα ένας είναι επειδή βαρέθηκα ρε ΒΛΑΚΑ να πηγαίνω σε κηδείες βαρέθηκα να μην έχω δάκρυα και βαρλεθηκα να λέω ψέματα στους γονείς για δήθεν κουράγιο φωνάζω για να αφυπνήσω συνειδήσεις μήπως και δε θρηνίσει άλλη μάνα το παιδί της μήπως και φάω κουφέτα σε γάμο και όχι σε κηδεία ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ λυπάμαι για λογαριασμό δικό σου και των όμοιών σου και να σου πώ και κάτι σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευακιρία να ξεσπάσω αν και δε νομίζω πως κάτι θα βγάλω ούτε και πρόκειται να γίνεις άνθρωπος απλά να ξέρω πως σου είπα μια αλήθεια μια αλήθεια για το τι είσαι και τι είστε όλοι εσεις που κοιτάζετα;ι το τώρα και το κόλο σας χωρίς ποτέ να νοιαστείται για τους άλλους.
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ .
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ.

zephyr1
23/08/2007, 20:34
Koyrsare ο πονος ειναι πολυς το καταλαβαινω, καλο θα ηταν ομως να χαλαρωσεις γιατι σε λιγο καιρο τα πραγματα θα τα δεις με αλλο ματι.:winka:

Δεν επρεπε να πεις αυτα που ειπες παραπανω (αφου το ενιωθες καλα εκανες)τωρα το θρεντ θα παρει αλλη τροπη.:sad:

marulis
23/08/2007, 20:36
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ στο παλληκάρι.
:sad: :sad:

koursaros7
23/08/2007, 20:50
Δυτηχώς δεν έμαθα ποτέ μου να σωπαίνω δεν θα το κάνω τώρα αν έθιξα κάποιον λυπάμαι την αλήθεια όμως δε την κρύβω ούτε διαχωρίζω τον εαυτό μου απο τα λάθη μου τα αντιμετωπίζω καθημερινά και όχι πάντα με θετικό αποτέλεσμα όμως δε το βάζω κάτω.
Αν πάρει άλλη τροπή δε με ενοχλεί έτσι και αλλοιώς όλοι μας πίσω απο την απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή κάνουμε κριτική και μιλάμε με ιδιαίτερο ύφος, ξέρω καλά τι θα ακούσω και τι θα μου σούρουν πολλοί πάραυτα έχω κρατήσει μια καλή θέση ανάμεσα στα πόδια μου για να τους καταχωρίσω, το θέμα είναι στη καθημερινότητά μας τι κάνουμε στη πραγματικότητα τι γίνεται και όσο για το ίντερνετ καλώδια είμαστε όλοι μας.

Defiant
23/08/2007, 21:06
Ρε μαγκα καταλαβαινω (οσο θα μπορουσα) οτι πονας για την απωλεια του φιλου η δικου σου ανθρωπου

δεν θα ποσταρω (και δεν ποσταρω ποτε) δηθεν κλαψερα emoticon

Αλλα πες μου γιατι φταιει η πουτανα η καινωνια και ο αδικος ντουνιας για τον χαμο του?

Που κολλαει στην ολη ιστορια το σαπιο πολιτικο συστημα,το απροσωπο internet,η επανασταση που δεν ηρθε ποτε και η υποκριτικη κοινωνια μας?

Και στην τελικη τι περιμενες να ακουσεις ποσταροντας εδω μεσα, περα απο "και καλα" φιλικα χτυπηματα στην πλατη και μαλακιες?

Ολα αυτα χωρις πραγματικα καμια διαθεση να σου την πω

Υγ αν απλα ηθελες να εκτονωθεις ξαναμανα πασο αν και βρισκω τον τροπο καπως ποζεραδικο

koursaros7
23/08/2007, 21:20
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΕΕΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΩ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ, Η΄ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ AFRICATWIN ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΥ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ), ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΩ ΠΑΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΖΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΖΑ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ ΦΟΑΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΡΑΨΕ.

Defiant
23/08/2007, 21:29
Ok the κλαψα must go on

κανεις δεν ειπε οτι η κοινωνια μας ειναι τελεια ουτε τπτ απο τα υπολοιπα που λες

δεν τιμας την μνημη του παλικαριου ετσι

kiriakost
23/08/2007, 21:47
koursaros7

Σε καταλαβαίνω απόλυτα , αλλά μάλλον λόγο ηλικίας και βιωμάτων ,
Που σίγουρα τα νέα παιδιά , δεν έχουν .

Μας έσβησαν από το χάρτη τις αξίες , μας σβήνουν από τα βιβλία την ιστορία , μας παίρνουν την υπερηφάνεια , για να μας κάνουν ζωάκια καταναλωτές .

Οχι δεν είμαστε εμείς που έχουμε πλέων το ελέγχω της ζωής μας , αλλά οικονομικά κέντρα που αλλάζουν ότι δεν τους εξυπηρετεί .

Πως γίνετε μια τράπεζα , να έχει στο συμβόλαιο δανείου , 80 όρους , και ο καταναλωτής να μην έχει στο σύνταγμα του, ούτε έναν , που να πηγαίνει κόντρα στους 80 όρους .

Αλλο παράδειγμα , δίνει μια συμβουλή ο πατέρας στο γιο , και ο γιος τον γράφει , διοτι δεν είναι In , να ακούς τον πατέρα σου.

Στο σοβαρό ατύχημα , άμα είσαι κάτω από 30 σε πάνε αμέσως στο χειρουργείο , άμα είσαι πάνω από 30 σε αφήνουν στην αναμονή , εάν υπάρχει νεώτερος που έχει ανάγκη .

Το κράτος σπαταλάει λεφτά , για χαζομάρες , αλλά εάν δυο βρέφη χρειαστούν άμεση μεταφορά , λόγο έλλειψης ειδικών ασθενοφόρον , ένα από τα δυο θα πεθάνει .

Και σταματώ εδώ λέγοντας , σε καταλαβαίνω , αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να μειώσω λίγο τον πόνο σου .
κάτι που με βοηθά στα δύσκολα , είναι μια βόλτα στην θάλασσα , η το άναμμα ενός κεριού σε ένα εκκλησάκι .

Αυτα τα λίγα ..

Ζεύκας
23/08/2007, 22:22
Φίλε κουρσάρε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως πέθανε το παλικάρι?

vangelis 64
24/08/2007, 00:37
koursaros7,

Έκανες μια από τίς πιο ηλίθιες φραστικές επιθέσεις τής ζωής σου.Κρίμα....και το λίγο δίκηο που μπορεί να είχες,τό'χασες.

Δεν είσαι ο μόνος που έχει θρηνήσει το χαμό δικού του ανθρώπου.Εφ' όσον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε πρόβατα,καλύτερα μη γράφεις εδώ,για δεν θα σε καταλάβουμε.

Akatanomastos
17/09/2007, 17:34
koursare min asxolise allo me kapoious

silipitiria