PDA

View Full Version : Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

alximistis
23/08/2007, 10:54
Από την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Αν και 94 ετών δεν το έβαζε κάτω . Πολλοί ηλικιωμένοι , φθάνοντας σε αυτή την ηλικία , δεν βγαίνουν καν από το σπίτι τους . Εκείνος όμως δεν αισθανόταν ότι οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει και οι λόγοι που του προέβαλλαν οι συγγενείς του , δηλαδή ότι βρισκόταν σε τόσο προχωρημένη ηλικία , δεν έκαμπταν τη θέλησή του . Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν .

Εν τέλει , αυτή η εμμονή του τον σκότωσε . Αλλά ίσως βαθιά μέσα του να προτιμούσε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τον αποβάλλει η ζωή .

Ο 94χρονος συνταξιούχος Βασίλειος Σκαρμίτζος , τη Δευτέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκαγιοπουλείου με το δίκυκλο για να πεταχτεί στο κέντρο για κάποια ψώνια . Λίγα μέτρα μετά , στη συμβολή της Ναυαρίνου με την Ιεροθέου , στις 10 : 15 το πρωί , συγκρούστηκε με ένα ΙΧ που οδηγούσε μια 30χρονη κοπέλα .

Σύμφωνα με την Τροχαία , ο ηλικιωμένος παραβίασε « στοπ » και έπεσε επάνω στο ΙΧ , κάτι που σε αυτή την ηλικία ήταν φυσιολογικό να συμβεί . Επιβαρυντικό για την κατάστασή του στάθηκε το ότι δεν φορούσε κράνος .

Το κτύπημα από την πρόσκρουση στο αυτοκίνητο δεν ήταν δυνατό και εάν ήταν μερικά χρόνια νεότερος , ενδεχομένως να το είχε ξεπεράσει . Μεταφέρθηκε προληπτικά στο « Άγιος Ανδρέας », αν και ο ίδιος αρχικά δήλωσε ότι αισθανόταν καλά .

Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική χωρίς να εμφανίσει κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις , ίσως και να έβγαινε τις επόμενες ώρες από τότε που εισήχθη για εξετάσεις .

Ξαφνικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορέσουν να κάνουν κάτι . Χθες το πρωί ο 94χρονος πέθανε .

CIRUS
23/08/2007, 11:04
ΚΡΙΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ 80 ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ZACHKS 50 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ!! ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!

Respect
23/08/2007, 11:12
Για την ιστορία περίπου 3-4 γωνίες πιο πέρα σκοτώθηκε τη προπερασμένη εβδομάδα ο 18χρονος Αλβανός πιτσιρικάς με το cbr που έπεσε πάνω στη κοπέλα..

fantacid
23/08/2007, 11:24
μλκια εκανε ο γερος!

παλι καλα που δεν ειχε ακαριεο θανατο (κακο για τον ιδιο:( ) αλλα τι σου φταιει ρε παππου η κοπελα να εχει τυψεις επειδη ο χαρος ξεχασε να περασει απεναντι???

απτη αλλη παλι καλα που δε πηρε στο λαιμο του κανα 20αρι ή κανενα οικογενιαρχη με κανα 2 κουτσουβελα!

στη τελικη δε κανει να κραζεις νεκρους.......αλλα πιστευω πως ηταν εντελως-τελιως ανευθυνος!

costas81
23/08/2007, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΚΡΙΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ 80 ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ZACHKS 50 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ!! ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!

εδω δεν το κοβουμε εμεις που εχουμε ολα τα καλα θα το κοψει ο παππους μας που την βρισκει σαν την μονη του ελευθερια?

και τι να κανει?

να καθεται ολη μερα στο σπιτι να βλεπει τηλεοραση και να τρωει σουπα?
και αυτο θανατος ειναι!

κριμα για τον παππου αλλα χαλάλι του γιατι δεν προδωσε την αγαπη του μεχρι το τελος!

απο την αλλη με στενοχωρει που βλεπω οτι παραλιγο να προκαλεσει και τον θανατο καπιου αλλου!

Respect
23/08/2007, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μλκια εκανε ο γερος!

παλι καλα που δεν ειχε ακαριεο θανατο (κακο για τον ιδιο:( ) αλλα τι σου φταιει ρε παππου η κοπελα να εχει τυψεις επειδη ο χαρος ξεχασε να περασει απεναντι???

απτη αλλη παλι καλα που δε πηρε στο λαιμο του κανα 20αρι ή κανενα οικογενιαρχη με κανα 2 κουτσουβελα!

στη τελικη δε κανει να κραζεις νεκρους.......αλλα πιστευω πως ηταν εντελως-τελιως ανευθυνος! Εντάξει κολλημένος γέρος.. άντε βγάλε τώρα άκρη..

Το μόνο που παίρνουν αυτές οι περιπτώσεις είναι να διαλύσει κάποιος το πρα-πρα στη ζούλα μπας και το πάρει απόφαση.

AFTER
23/08/2007, 11:31
Δηλαδη εσεις τι θα πειτε?

Θα οδηγω μοτοσυκλετα μεχρι τα 65 και μετα τελος?

Ξερετε πολυ καλα οτι αυτο το θεμα δεν κοβεται, ειναι χειροτερο και απο το τσιγαρο

Γουσταρε να κανει βολτα με το μοτορι, απο οτι να ηταν σε ενα καφενειο και να εξυνε ''ακαματης τα αχαμνα του''

Απλως τετοιας ηλικιας ατομα, θα πρεπει να περνανε απο εξετασεις για να δουνε αν μπορουν να ξαναοδηγησουν

fantacid
23/08/2007, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

να καθεται ολη μερα στο σπιτι να βλεπει τηλεοραση και να τρωει σουπα?
και αυτο θανατος ειναι!

να πα να παρει playstation, να παει εκδρομη με το τοπικο καπη, να πα να παιξει μπινκο τοσα πραματα εχει να κανει

ειναι αναγκη να παριστανει το χαρο σε δυο ροδες?

:confused:

Cpt. Haddock
23/08/2007, 11:35
Αναμικτα συναισθήματα...

Απο τη μία λές οτι έφυγε με δοξα και τιμή (όπως ένας προπάππος μου την ώρα που :a021: :lol: ) απο την άλλη δε μπορώ να μη σκεφτώ οτι στη θέση του αυτοκινήτου θα μπορούσε να είναι ένα μηχανάκι ή ένας πεζός και να μην είναι ο παππούς το μονο θύμα...

:sad: :sick:

υ.γ. Βέβαια, αν ο εν λόγω παππούς οδηγούσε αυοκίνητο και έπεφτε πάνω σε μηχανή θα γράφαμε για τον "κωλογερο που δεν καθόταν σπίτι του"

Τώρα δείξαμε "κατανόηση" :rolleyes:

CIRUS
23/08/2007, 11:36
να πα να παρει playstation, να παει εκδρομη με το τοπικο καπη, να πα να παιξει μπινκο τοσα πραματα εχει να κανει

ειναι αναγκη να παριστανει το χαρο σε δυο ροδες?

:confused:

Ε ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΟΨΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ!!

Xavouza
23/08/2007, 11:38
Ότι και να λέμε δεν γίνεται τίποτα. Ο γέρος ή γριά αν είναι να την κάνει θα την κάνει είτε με μηχανάκι είτε με αυτοκίνητο, είτε με τα πόδια. Μετά από κάποια ηλικία και μετά δεν παιζόμαστε όλοι γενικώς.

Θέλει μάτια 84326573598468285688....14 :eek:

agelos
23/08/2007, 11:44
να ειναι ελαφρυ το χωμα & συλλυπητηρια & στους συγγενεις του ,

απλα εκει ειναι το μεγαλο στοιχημα : να βρεις την δυναμη να κανεις πισω ακομα & αν χρειαστει ν' αφησεις κατι που αγαπας πολυ , καμμια φορα ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι δεν μπορεις αλλο ......:sad: :sad: :sad:
& παλι συλλυπητηρια:sad: :sad: :sad:

AFTER
23/08/2007, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

υ.γ. Βέβαια, αν ο εν λόγω παππούς οδηγούσε αυοκίνητο και έπεφτε πάνω σε μηχανή θα γράφαμε για τον "κωλογερο που δεν καθόταν σπίτι του"

Τώρα δείξαμε "κατανόηση" :rolleyes:

Σε αυτο εχεις δικιο

Για αυτο λοιπον, και επειδη δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, θα πρεπει η ανανεωση διπλωματος να γινεται με τεστ

Εγω βεβαια τελευταια φοβαμαι πολυ αναβατες με μοτοσυκλετες εταιριας κατασκευης γυναικειων εσωρουχων :rolleyes:

bartlal
23/08/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Εγω βεβαια τελευταια φοβαμαι πολυ αναβατες με μοτοσυκλετες εταιριας κατασκευης γυναικειων εσωρουχων :rolleyes:

koyragio...οπου να'ναι πλησιαζει τα 65 χρονια και ευελπιστουμε να παραδωσει το διπλωμα... :sad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
23/08/2007, 11:58

Για αυτο λοιπον, και επειδη δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, θα πρεπει η ανανεωση διπλωματος να γινεται με τεστ
:

οπως ασ'πουμε τα τεστ ικανοτητας οταν δινεις για διπλωμα!!!

:D

Cpt. Haddock
23/08/2007, 12:00

Και πολύ καλά κάνεις... :smokin:

Κι εγώ αν είχα Ζ θα φοβόμουν :evil: :D

να διαβάζει άραγε ο ροφός υπηρεσίας; :look:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
koyragio...οπου να'ναι πλησιαζει τα 65 χρονια και ευελπιστουμε να παραδωσει το διπλωμα... :sad:

:eyepop:

Πήρε triumph ο Oldman?

bartlal
23/08/2007, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Πήρε triumph ο Oldman?

οχι, ο ντιλντομαν τα ΦΟΡΑΕΙ! θα στο διαβεβαιωσει και ο fantacid! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
23/08/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οχι, ο ντιλντομαν τα ΦΟΡΑΕΙ! θα στο διαβεβαιωσει και ο fantacid! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a13: :a13: :a13:

τπτ δε μενει κρυφο, πια!!!!

Xavouza
23/08/2007, 12:07
Επειδή ζούμε στην Ελλαδάρα και ξέρουμε πανω κάτω όλοι τι παιzεται με τα διπλώματα και τις εξετάσεις γενικώς, θα πρέπει μετά από κάποια ηλικία και μετά να μή επιτρέπεται να οδηγείς. Αλλά επειδή αυτό όμως προυποθέτει ακόμα καλύτερη υποδομή στα μέσα μαζικής μεταφοράς το τραγούδι "Ο χαρος βγήκε παγανιά" θα είναι στα Charts για πολύ καιρο.

danaos75
23/08/2007, 12:09
απλα εκει ειναι το μεγαλο στοιχημα : να βρεις την δυναμη να κανεις πισω ακομα & αν χρειαστει ν' αφησεις κατι που αγαπας πολυ , καμμια φορα ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι δεν μπορεις αλλο ......

+1000000000

και στο κατω κατω τι τεστ ικανοτητας να κανεις σε εναν
94 ΧΡΟΝΩΝ.

και καλα οι δικοι του τι εκαναν "προσπαθησαν" πολυ να τον μεταπεισουν????

παμε καλα ρε τι θα γινοταν αν επεφτε πανω σε τιποτα παιδακια ή σε καμια μητερα με μωρο στο καροτσακι που περναει την διαβαση :mad: :mad: :mad:

εγω δεν βλεπω κανενα ηρωισμο ουτε λεβεντια στο να οδηγας οποιοδηποτε οχημα σε τετοια ηλικια. Το παιρνεις αποφαση οτι θα σε μεταφερουν και τερμα...

vagkan
23/08/2007, 14:15

το πουλαέι το σαχς ο παπούλης???

afrotwin
23/08/2007, 14:20
exo na po gia ton 8anato oti oso imaste nnei ton apofevgoume ke ton fovomaste
ala sta 94 mpori na ine ke litrosi

afto pou teriazi ston papou ine ena xamogelo me dakria:wave2:

episis ine kati paromio me ta dio pitsirikia pou to eskasan apo to sxolio ke vgikan mona tous ektos orion

kamia fora exoume to koumpi sta xeria mas ke ta patame moni mas...

CIRUS
23/08/2007, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
το πουλαέι το σαχς ο παπούλης???

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!! ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ!!!:)

Nikker
23/08/2007, 14:30
Αυτό που μου αρέσει είναι πως προσπαθούν να τον προβάλουνε και ως πρότυπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Αν και 94 ετών δεν το έβαζε κάτω . Πολλοί ηλικιωμένοι , φθάνοντας σε αυτή την ηλικία , δεν βγαίνουν καν από το σπίτι τους .
...δεν έκαμπταν τη θέλησή του .

Εν τέλει , αυτή η εμμονή του τον σκότωσε . Αλλά ίσως βαθιά μέσα του να προτιμούσε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τον αποβάλλει η ζωή .

Ο 94χρονος συνταξιούχος Βασίλειος Σκαρμίτζος , τη Δευτέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκαγιοπουλείου με το δίκυκλο για να πεταχτεί στο κέντρο για κάποια ψώνια . Λίγα μέτρα μετά , στη συμβολή της Ναυαρίνου με την Ιεροθέου , στις 10 : 15 το πρωί , συγκρούστηκε με ένα ΙΧ που οδηγούσε μια 30χρονη κοπέλα .

Δηλαδή τι θέλουν...να τον πούμε και ήρωα απο πάνω?
Είδες τι σου είναι τα ΜΜΕ? Πως προβάλλουνε ορισμένα πράγματα.

Ορίστε πως θυματοποιείται ένας άνθρωπος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

Φίλε αυτό που ταιριάζει στον παππού, είναι ένα κωλοδάχτυλο και πολλές φάπες που δεν τις έφαγε όταν του χρειαζόντουσαν.

"Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν ."
Τους έγραψε όλους στα @@ του, ούτε κράνος ούτε τίποτα και βγήκε έξω και τον ηρωωοποιούν οι εφημερίδες.

Την 30κοπέλα που θα τρέχει στα δικαστήρια για τα επόμενα 30 χρόνια την σκέφτηκε κανείς?

Εμάς τους μηχανόβιους ρισκάρουμε την ζωή μας επειδή υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι "ήρωες"
"βαθιά μέσα τους μπορεί να προτιμάνε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τους αποβάλλει η ζωή ", μας σκέφτεται κανείς?

Τόσα παλικάρια που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή μερικά ζώα με πρεσβυωπία και καταράχτη κουράζονται πάρα πολύ να ανάψουνε ένα flash?

Γεγονός:Οι ηλικιωμένοι καλύτερα να βρουν άλλον τρόπο να μετακινούνται.
Πείτε με φασίστα, πείτε με ότι θέλετε. Εγώ όταν θα γεράσω (άμα με το καλό γεράσω ποτέ) και δω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...θα προτιμήσω να αποσυρθώ απο την αγάπη μου για την άσφαλτο, όχι μόνο για πάρτη μου αλλά για το γενικό καλό.

Ο δρόμος δεν είναι δικαίωμα. Είναι προνόμιο.
Στο διάολο τσαντίστηκα τώρα.

Respect
23/08/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xavouza
Επειδή ζούμε στην Ελλαδάρα και ξέρουμε πανω κάτω όλοι τι παιzεται με τα διπλώματα και τις εξετάσεις γενικώς, θα πρέπει μετά από κάποια ηλικία και μετά να μή επιτρέπεται να οδηγείς. Αλλά επειδή αυτό όμως προυποθέτει ακόμα καλύτερη υποδομή στα μέσα μαζικής μεταφοράς το τραγούδι "Ο χαρος βγήκε παγανιά" θα είναι στα Charts για πολύ καιρο. +1000

vagkan
23/08/2007, 14:35
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!! ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ!!!:)

Κρίμα, σαχς - φλορέττα είναι τα οχήματα του μέλλοντος...

vagkan
23/08/2007, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Φίλε αυτό που ταιριάζει στον παππού, είναι ένα κωλοδάχτυλο και πολλές φάπες που δεν τις έφαγε όταν του χρειαζόντουσαν.

"Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν ."
Τους έγραψε όλους στα @@ του, ούτε κράνος ούτε τίποτα και βγήκε έξω και τον ηρωωοποιούν οι εφημερίδες.

Την 30κοπέλα που θα τρέχει στα δικαστήρια για τα επόμενα 30 χρόνια την σκέφτηκε κανείς?

Εμάς τους μηχανόβιους ρισκάρουμε την ζωή μας επειδή υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι "ήρωες"
"βαθιά μέσα τους μπορεί να προτιμάνε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τους αποβάλλει η ζωή ", μας σκέφτεται κανείς?

Τόσα παλικάρια που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή μερικά ζώα με πρεσβυωπία και καταράχτη κουράζονται πάρα πολύ να ανάψουνε ένα flash?

Πείτε με φασίστα, πείτε με ότι θέλετε. Εγώ όταν θα γεράσω (άμα με το καλό γεράσω ποτέ) και δω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...θα προτιμήσω να αποσυρθώ απο την αγάπη μου για την άσφαλτο, όχι μόνο για πάρτη μου αλλά για το γενικό καλό.

Συμφωνώ αλλά μην τσαντίζεσαι τόσο, ψυχραιμία. Είναι γεγονός ότι όλοι οι παππούδες δεν το αφήνουν το ρημάδι το τιμόνι αν δεν στουκάρουν και σπάσουν τα παϊδια τους ή αν στείλουν κανένα στο χάρο. Είναι γλυκό το ρημάδι. Τώρα ο συγκεκριμένος δεν νομίζω ότι ήταν μηχανόβιος εκ πεποιθήσεως, κάτι σαν ιζυ ραϊντερ των καπή, αλλά είχε συνηθίσει να οδηγάει μηχανάκι. Αν είχε συνηθίσει να οδηγάει αγροτικό θα κλέγαμε την κοπέλα.

Αρε και να ήμουνα τώρα στην πελοπόνησο!!!!!!!!!

afrotwin
23/08/2007, 14:57

oxi file ise akiros
ke apla nomizis oti ola sou anikoun
ke fisika ta kseris ola

ise vareta anousios ke adais ke tous xaraktirismous tous kerdises me to spa8i sou

CIRUS
23/08/2007, 15:00
ΠΑΛΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΒΛΕΠΩ!!!!! :D

Nikker
23/08/2007, 15:04
oxi file ise akiros
ke apla nomizis oti ola sou anikoun
ke fisika ta kseris ola

ise vareta anousios ke adais ke tous xaraktirismous tous kerdises me to spa8i sou

Προφανώς το λες γιατί είσαι παππούς.

afrotwin
23/08/2007, 15:08
Προφανώς το λες γιατί είσαι παππούς.

profanos to leo giati ise epioleos ke protrexis se ola stin zoi sou ke exis apopsi eno den kseris tipota ke den exis na pis tipota

ase pou pezi na se piasame se asximi mera na exis ta nevra sou px

file den dikeouse tipota perisotero den sou aniki tipota perisotero
ise to idio me ka8e alon

ke ton papou epidi ir8e i ora tou na pe8ani kati eprepe na ton skotosi
opos ginete eones tora

sou vazo diskola to ksero ala den pirazi pselise merikes kouvente gia na exis kati na les ala den les tipota apla fliaris opos panta:wave2:

blueblack
23/08/2007, 15:10

episis ine kati paromio me ta dio pitsirikia pou to eskasan apo to sxolio ke vgikan mona tous ektos orion

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.........ΜΠΡΑΒΟ..

Όσο γιά τούς ύπόλοιπους ένα θά πώ............

Δικαίωμα στή ζωή έχουμε καί στά 204........!!!!!!!!!

Κι όταν ό άλλος νιώθει ότι είναι ζωντανός.......κανείς δέν μπορεί νά τού στερήσει τίποτε.......

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ.........18χρονα καί 20χρονα.........ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ............
ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ.............
ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.......!!!!!!!!!!!!!!

Γιαυτό άφήστε ήσυχο,(ρατσιστές) τόν παππούλη πού έφυγε κάνοντας αύτό πού έκανε
σέ όλη του τή ζωή.........λαχταρώντας νά ζήσει...........

Ό παππούλης ....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...........τά παρτάλια κάθε ήλικίας ,οί φονιάδες τής άσφάλτου
πού κυκλοφορούν κάθε μέρα είναι ....ΑΠΕΙΡΟΙ........!!!!!!!!!!

Οί παραλιακές τά Σαββατόβραδα μέ τά χαπακωμένα καί τά πιωμένα είναι γεμάτες.....!!!!!!!!!
Ό παππούς ένόχλησε..??? Όλα τά δεινά τής γής αύτός θά τά προκαλούσε μέ τό παπάκι του??
Πού πάει μέ 30.....?????????

Έγώ θά καβαλλάω όσο βαστάω γιατί θά νιώθω ότι ζώ......
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.........!!!!!!!!!!

καί δέ θά νιώθω καί καμμία τύψη άν πέσω καί πάνω σέ κανέναν άφού θά έχω
γλυτώσει ΑΝ γεράσω.................
ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!

:wave2:

blueblack
23/08/2007, 15:15

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ............ :yuck:

apav
23/08/2007, 15:22

Καμία σχέση. :nono: Απλώς τα έγραψε η "Πελοπόννησος". :bigcry: Μην προσπαθείς να βρεις λογική, απλώς κάποιος τους έδωσε το δικαίωμα. :smokin:

Maira
23/08/2007, 15:23
Είναι πολλά!!!!

Καλά έκανε ο παππούλης από την μία! Ίσως να ήταν και το μόνο που τον κράταγε όρθιο

Από την άλλη όμως τι φταίει και ο οδηγός του ΙΧ που ουσιαστικά σκότωσε έναν άνθρωπο????

Κι όμως θα μπορούσε ο παππούλης να έχει πάρει κάποιον στο λαιμό του.

Αλλά είναι όμορφο (όσο γίνεται) να φεύγει κάποιος παρέα με αυτό που αγαπούσε όλη του τη ζωή.

danaos75
23/08/2007, 15:28
ρε afro τι θα πει

ir8e i ora tou na pe8ani kati eprepe na ton skotosi μην ακουω τετοιες παλαβωμαρες τωρα. Δεν ηρθε καμια ώρα του, αυτος προκαλεσε το θανατο του και ευτυχως μονο τον δικο του, το κακο είναι οτι θα μπορουσε να κανει και ζημια σε καποιον αλλον που δεν του εφταιγε σε τιποτα και που δεν θα ειχε "ερθει" η ώρα του.

Τι διαφορα εχει η αποφαση του να οδηγησει σε αυτη την ηλικια με την αποφαση ενος που κατεβαζει μερικα λιτρα αλκοολ γνωριζοντας οτι μετα πρεπει να οδηγησει. Κανενας τους δεν ειναι ηρωας, και οι δυο ειναι το λιγοτερο αμυαλοι και σιγουρα επικινδυνοι. Απλα νομιζουν οτι μπορουν, ενω συμβαινει το ακριβως αντιθετο.

irinia δικαιωμα στην ζωη σαφως και εχουν, δικαιωμα στην ζωη και τον θανατο των αλλων δεν εχουν.
και φυσικα υπαρχουν και χειροτεροι στους δρομους, αλλα στατιστικα θα εκπλαγεις μολις δεις για ποσα τροχαια υπαιτιοι ειναι ηλικιωμενοι οδηγοι.

afrotwin
23/08/2007, 15:29
i tetragoni logiki ine afti pou skotose tin epoxi tou onirou ke tou romantismou
ke meta anarotieste.....

afrotwin
23/08/2007, 15:31
o papous anevike sto saravalo is gnosi tou
edose mia ke vour gia ton alo kosmo
ke ton goustero ke kala ekane

ke esis ke oloi mas diladi as tragoudame...

blueblack
23/08/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Είναι πολλά!!!!

Καλά έκανε ο παππούλης από την μία! Ίσως να ήταν και το μόνο που τον κράταγε όρθιο

Από την άλλη όμως τι φταίει και ο οδηγός του ΙΧ που ουσιαστικά σκότωσε έναν άνθρωπο????

Κι όμως θα μπορούσε ο παππούλης να έχει πάρει κάποιον στο λαιμό του.

Αλλά είναι όμορφο (όσο γίνεται) να φεύγει κάποιος παρέα με αυτό που αγαπούσε όλη του τη ζωή.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ..........ΑΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ...

Σέ αύτή τήν ήλικία τόν στέλνεις σέ άργό καί καταθληπτικό θάνατό ή όχι...???

Άν αύτός ό παππούς έφταιγε μιά φορά γιά ότι έκανε έξ άμελείας καί άδυναμίας
τής άνθρώπινης φύσης του...........
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΟΥΣ..............
πού έξαιτίας τής καφρίλας τους.......προκαλούν άτυχήματα καί μάλιστα
θανατηφόρα.........!!!!!!!!
Σύμφωνα μέ τή λογική κάποιου θάπρεπε νά............
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΤΥΛΑ...........!!!!!!!!!!!

Είναι αίσχρό νά έκφραζόμαστε έτσι ,όχι έσύ φυσικά,γιά τήν τρίτη ήλικία....!!!!

Maira
23/08/2007, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Σέ αύτή τήν ήλικία τόν στέλνεις σέ άργό καίο καταθληπτικό θάνατό ή όχι...???

Γι' αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω! Αλλά από την άλλη λόγω δουλειάς βλέπω πολλούς παππούλιδες χάρους που την γλυτώνω στο παρά τσάκ!!!!

Ανάμηκτα συναισθήματα!!!!!

Αλλά εκεί που είναι δε θα τον κρίνουμε εμείς!!!!!

:sun:

blackbusa
23/08/2007, 15:42

+1000000000000000000000000000000000000000000

blackbusa
23/08/2007, 15:43

Σέ αύτή τήν ήλικία τόν στέλνεις σέ άργό καίο καταθληπτικό θάνατό ή όχι...???

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

blackbusa
23/08/2007, 15:48

Η κοπελλα δεν θα τρεχει ουτε ενα χρονο στα δικαστηρια γιατι απο την στιγμη που το φταιξιμο το εχει ο παππουλης,δεν θα εχει καμμια κυρωσει....μπορει να μην γινει καν δικαστηριο.....το μονο κακο θα ειναι οι τυψεις που θα εχει και θεωριτικα μετα απο κανα χρονο δεν θα τις εχει πια...

Αλλα οντως εισαι απαραδεκτος.......οπως ειπε και ο iriniia (οχι για αυτο που εγραψες,αλλα για το πως το εξεφρασες)

mustaine1990
23/08/2007, 16:06
αστα

εδω κοντα σε ενα χωριο σε αριστερη (για εμας) στροφη ενας παππος με παπι εφυγε ευθεια και χτυπησε πανω μας. μετα, επειδη δεν ειχε διπλωμα σηκωθηκε και ξεκινησε να φυγει με τα ποδια, ενω ετρεχαν αιματα.

ηρθε τελικα ασθενοφορο και αστυνομια. μαθαμε οτι ο τυπος δεν ειναι καλα και οτι καθημερινα πηγαινει απο το ενα χωριο στο αλλο με το παπι σωληνες 5 μετρα...

τελικα εγινε καλα(αν και μετα απο 2 μηνες επαθε εγκεφαλικο)

Nikker
23/08/2007, 16:13
Φίλε Afro μερικοί δεν ψυχαγωγούμαστε τόσο εύκολα...
να τραβάμε μαλακία υπενθυμίζοντας στον εαυτό μας..
""ΦΦφφσσσσ....94 χρονών και οδηγάει ακόμα...αχ ναιι...ΑΧ ΝΑΙΙ....αρνείται να παραιτηθεί απο μία ζωή"

Προφανώς εκεί που διαφωνείς μαζί μου, προτιμώντας να μιλάς για τετράγωνες λογικές και να απαγγέλεις ποίηση

i tetragoni logiki ine afti pou skotose tin epoxi tou onirou ke tou romantismou
ke meta anarotieste.....
είναι στο γεγονός ότι εγώ απλά δεν γουστάρω τους φονιάδες με το τιμόνι. Εσύ με γεια σου με χαρά σου μπορείς να επαναπάυεσαι στην άγνοια σου ότι τάχα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τιμονοφονιάδες.

\

Ό παππούλης ....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...........τά παρτάλια κάθε ήλικίας ,οί φονιάδες τής άσφάλτου

Οί παραλιακές τά Σαββατόβραδα μέ τά χαπακωμένα καί τά πιωμένα είναι γεμάτες.....!!!!!!!!!
Ό παππούς ένόχλησε..??? Όλα τά δεινά τής γής αύτός θά τά προκαλούσε μέ τό παπάκι του??

Και το ότι υπάρχουνε καυλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουνε, και είναι εξίσου επικίνδυνα δεν δικαιολογεί τους παππούδες-ζόμπι.
Μπορεί να έχω τετράγωνη λογική αλλά τουλάχιστον έχω κάποια.
"Ουγκ...κυκλοφορούν χαπακωμένοι οδηγοί άρα μπορούν να κυκλοφορούν και παππούδες..."

Ο irianna με χαρακτήρησε απαράδεκτο.

Ποιός?Αυτός?

\

O irianna που παραδέχτηκε ανοιχτά πως θα συνεχίσει να οδηγάει ακόμα και όταν φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζει το περιβάλλον του ακόμα και όταν δεν θα έχει δίπλωμα...
(Εμ βέβαια...τα ζώα απο νωρίς φαίνονται).
Λίγο δύσκολο να προσβληθώ εδώ πέρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Η κοπελλα δεν θα τρεχει ουτε ενα χρονο στα δικαστηρια γιατι απο την στιγμη που το φταιξιμο το εχει ο παππουλης,δεν θα εχει καμμια κυρωσει....μπορει να μην γινει καν δικαστηριο.....το μονο κακο θα ειναι οι τυψεις που θα εχει και θεωριτικα μετα απο κανα χρονο δεν θα τις εχει πια...

Η κοπέλα δεν θα ξεμπερδέψει μετά απο έναν χρόνο αλλά μετά απο πολλά πολλά δικαστήρια το ξέρω και το έχω βιώσει και το βλέπω ακόμα και τώρα να γίνεται.
Καλύτερα να μην λέμε πράγματα μόνο για να κοντράρουμε.
Στο αυτοκίνητο γνωστού μου προσγειώθηκε δικάβαλο μηχανάκι όπου πέθανε ο ένας εκ των δύο.Είχανε περάσει με κόκκινο. Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες και τα λοιπά, αυτός τρέχει 3 χρόνια στα δικαστήρια και πέρασε και μία νύχτα στο αυτόφορο.
Τον πατέρα μου τον τρέχανε άλλα 7 χρόνια για ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε επάνω του.(Αντίθετο ρεύμα με διαχωριστικό στην μέση...μήπως ήτανε παππούς?Ναι...ήτανε).Πάλι καλά που οδηγούσε και Land Rover Discovery ο πατέρας μου.

Εδώ δεν πρόκειται περί αγάπης για την άσφαλτο, αλλά περί αγάπης για τον εαυτό μας.
Τι και αν έχω πάρκινγσον? Τι και αν είμαι τυφλός?Τι και αν έχω altshaimer και δεν ξέρω τι μου γίνεται?
"Εγώ οδηγάω, κοιτάζω την πάρτη μου σαν γνήσιος μαλάκας Έλληνας οδηγός και στα @@ μου όλοι οι άλλοι."

Εγώ έχω το ήθος και πάνω απο όλα την λογική να αναγνωρίζω την άσφαλτο ως επικίνδυνη, έτσι ώστε όταν κάποια φάση με το καλό δεν είμαι σε θέση να σεβαστώ τους κανόνες να αποσυρθώ.
Εσείς που πάσχετε απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς να κυκλοφορείτε θέτωντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων, μετατρέποντας τους δρόμους σε πολεμικό μέτωπο.

Και εγώ ξέρω έναν παππού που ανέβηκε στο αυτοκίνητο του είς γνώσην του και έκανε ένα βουρ στην άλλη την ζωή...μόνο που μαζί του πήρε και έναν συμμαθητή μου δύο μέρες αφού τελείωσε εξεταστική πανελληνίων τρίτης λυκείου και έφευγε για διακοπές. Περίμενε στα διόδια να πληρώσει όταν έσκασε επάνω του ο παππούλης "που έχει και αυτός δικαίωμα στην ζωή".
Χωρίς να έχει μεγάλη σημασία το παιδί όπως αποδείχτηκε μετά είχε περάσει Ιατρική Αθηνών που ήτανε και το όνειρο του, 18 χρόνια σκοτωνότανε στο διάβασμα, εργαζότανε σκληρά και έφτυνε αίμα, έκανε θυσίες για να τελειώσουν όλα έτσι άδοξα.
Γιατί ο δρόμος είναι δικαίωμα και πρέπει να το απαιτούμε ακόμα και όταν έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας και έχουμε τα αντανακλασστικά ντομάτας.

Αδερφός φίλης μου πέθανε εξαιτίας παππούλη τώρα τον Αύγουστο...
Έχω τρακάρει εγώ με παππούλη που έκανε όπισθεν στην εθνική οδό...
Παπούλης τράκαρε και την αδερφή μου.

marulis
23/08/2007, 16:21
Τι να πω ? δεν ξέρω .:sad:

Μάλλον θα μπορούσα να είμαι στη θέση του παππού ή στη θέση και της κοπέλας .

Μάλλον θα συνεχίσω να οδηγώ όσο νομίζω πως μπορώ, κι ας κινδυνεύω σήμερα από παππούδες

Σίγουρα θα προτιμούσα να πεθάνω όπως ο παππούς κι ας ξέρω ότι είναι λάθος.:(

Το μόνο που ξέρω είναι ότι τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. :confused:

( πριν κάτι χρόνια τράκαρε ο πατέρας ενός φίλου – μεγάλος σε ηλικία – και αποφάσισε να παραδώσει τα κλειδιά της μηχανής στο υιό του. Προσπαθώντας να τον μεταπείσει που δεν έφταιγε του απάντησε << Δεν με πείραξε που τράκαρα , αλλά ότι δεν κατάλαβα πως έγινε ……… >>

blackbusa
23/08/2007, 16:31

Και εγώ ξέρω έναν παππού που ανέβηκε στο αυτοκίνητο του είς γνώσην του και έκανε ένα βουρ στην άλλη την ζωή...μόνο που μαζί του πήρε και έναν συμμαθητή μου δύο μέρες αφού τελείωσε εξεταστική πανελληνίων τρίτης λυκείου και έφευγε για διακοπές. Περίμενε στα διόδια να πληρώσει όταν έσκασε επάνω του ο παππούλης "που έχει και αυτός δικαίωμα στην ζωή".
Χωρίς να έχει μεγάλη σημασία το παιδί όπως αποδείχτηκε μετά είχε περάσει Ιατρική Αθηνών που ήτανε και το όνειρο του, 18 χρόνια σκοτωνότανε στο διάβασμα, εργαζότανε σκληρά και έφτυνε αίμα, έκανε θυσίες για να τελειώσουν όλα έτσι άδοξα.
Γιατί ο δρόμος είναι δικαίωμα και πρέπει να το απαιτούμε ακόμα και όταν έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας και έχουμε τα αντανακλασστικά ντομάτας.

Τελικα τα νευρα σου προερχονται,επειδη ολα τα περιστατικα με οικιους ανθρωπους σου,υπηρχαν μεσα παππουληδες.....με την ιδια λογικη σου,αν σε ολα εμπλεκονταν γυναικες....να πανε ολες οι γυναικες να καθαριζουν πατατες,οι αν ηταν Κουρδοι να τους πυρπολησουμε ολους στο Συνταγμα...για να γυρισω στο θεμα με τους παππουληδες......πρεπει να τους κλειδωσουμε ολους στο σπιτι,γιατι και αυτοι που μπορουν να περπατησουν και πανε βολτες....ολο και καμμια διαβαση πεζων η κανα κοκκινο θα περασουν......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ.....αλλα ο τροπος που τα γραφεις δεν ειναι σωστος (για εμενα)....
Τελειωνω ρωτωντας.....ολοι οι παππουληδες που ανεφερες τι ηλικια ειχαν????γιατι εδω μειλαμε για εναν 94 με παπακι,που πηγαινε το πολυ λεω με 20χλμ.....

SPORAKIAS
23/08/2007, 16:37
""ΦΦφφσσσσ....94 χρονών και οδηγάει ακόμα...αχ ναιι...ΑΧ ΝΑΙΙ....αρνείται να παραιτηθεί απο μία ζωή"

Προφανώς εκεί που διαφωνείς μαζί μου, προτιμώντας να μιλάς για τετράγωνες λογικές και να απαγγέλεις ποίηση

είναι στο γεγονός ότι εγώ απλά δεν γουστάρω τους φονιάδες με το τιμόνι. Εσύ με γεια σου με χαρά σου μπορείς να επαναπάυεσαι στην άγνοια σου ότι τάχα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τιμονοφονιάδες.

Και το ότι υπάρχουνε καυλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουνε, και είναι εξίσου επικίνδυνα δεν δικαιολογεί τους παππούδες-ζόμπι.
"Ουγκ...κυκλοφορούν χαπακωμένοι οδηγοί άρα μπορούν να κυκλοφορούν και παππούδες..."

Ποιός?Αυτός?

O irianna που παραδέχτηκε ανοιχτά πως θα συνεχίσει να οδηγάει ακόμα και όταν φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζει το περιβάλλον του ακόμα και όταν δεν θα έχει δίπλωμα...

Η κοπέλα δεν θα ξεμπερδέψει μετά απο έναν χρόνο αλλά μετά απο πολλά πολλά δικαστήρια το ξέρω και το έχω βιώσει και το βλέπω ακόμα και τώρα να γίνεται.
Στο αυτοκίνητο γνωστού μου προσγειώθηκε δικάβαλο μηχανάκι όπου πέθανε ο ένας εκ των δύο.Είχανε περάσει με κόκκινο. Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες και τα λοιπά, αυτός τρέχει 3 χρόνια στα δικαστήρια και πέρασε και μία νύχτα στο αυτόφορο.
Τον πατέρα μου τον τρέχανε άλλα 7 χρόνια για ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε επάνω του.(Αντίθετο ρεύμα με διαχωριστικό στην μέση...μήπως ήτανε παππούς?Ναι...ήτανε).Πάλι καλά που οδηγούσε και Land Rover Discovery ο πατέρας μου.

Εδώ δεν πρόκειται περί αγάπης για την άσφαλτο, αλλά περί αγάπης για τον εαυτό μας.
Τι και αν έχω πάρκινγσον? Τι και αν είμαι τυφλός?Τι και αν έχω altshaimer και δεν ξέρω τι μου γίνεται?
"Εγώ οδηγάω, κοιτάζω την πάρτη μου σαν γνήσιος μαλάκας Έλληνας οδηγός και στα @@ μου όλοι οι άλλοι."

Εγώ έχω το ήθος και πάνω απο όλα την λογική να αναγνωρίζω την άσφαλτο ως επικίνδυνη, έτσι ώστε όταν κάποια φάση με το καλό δεν είμαι σε θέση να σεβαστώ τους κανόνες να αποσυρθώ.
Εσείς που πάσχετε απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς να κυκλοφορείτε θέτωντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων, μετατρέποντας τους δρόμους σε πολεμικό μέτωπο.

+636...

ρε τι καθεστε και συζητατε...?:confused:

ο ανθρωπος ηταν κινουμενη βομβα..... και εν γνωση του και των δικων του .....και πατε να τον δικαιολογησετε..?

αμα ειχε πεσει πανω σας και σας ειχε ριξει στην κολωνα και ειχατε σπασει τα ποδια σας και τα χερια σας τα ιδια θα λεγατε...?:confused:

ελεος...

nightstalker
23/08/2007, 16:48
ναι μπραβο κριμα στο παππου και καλα εκανε και συνεχιζε να οδηγαει:a31: :a31:

θα λεγατε το ιδιο αν σας σκοτωνε το παιδι, τη γυναικα...

και βεβαια αφου κυκλοφορουν ηδη 9 δολοφονοι γιατι οχι στον 10ο;
ελα μωρε ειναι τριτη ηλικια εχουν κερδισει με τον ιδρωτα τους υστερα απο τοσα χρονια το δικαιωμα να σκοτωνουν ελευθερα κοσμο:confused: :nono:

για την ιστορια υστερα απο φασαρια πηρα τα κλειδια του αυτοκινητου απο τον πατερα μου προσφατα και προτιμησα χιλιες φορες να τον στεναχωρισω εγω τωρα παρα να κλαιμε εμεις η αυτος μετα...

Respect
23/08/2007, 16:49
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.........ΜΠΡΑΒΟ..

Όσο γιά τούς ύπόλοιπους ένα θά πώ............

Δικαίωμα στή ζωή έχουμε καί στά 204........!!!!!!!!!

Κι όταν ό άλλος νιώθει ότι είναι ζωντανός.......κανείς δέν μπορεί νά τού στερήσει τίποτε.......

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ.........18χρονα καί 20χρονα.........ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ............
ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ.............
ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.......!!!!!!!!!!!!!!

Γιαυτό άφήστε ήσυχο,(ρατσιστές) τόν παππούλη πού έφυγε κάνοντας αύτό πού έκανε
σέ όλη του τή ζωή.........λαχταρώντας νά ζήσει...........

:wave2: Aυτή είναι η άποψη του πατέρα;..του φασίστα;..ή του υποτιθέμενου αναρχοαριστερού;

(αφήνω εσένα να μας πεις διότι αν σου απαντήσω και στα 3 μηνύματα που έγραψες θα βγεις πάλι να πεις ότι στην είχα στημένη)

Nikker
23/08/2007, 16:51
Τελικα τα νευρα σου προερχονται,επειδη ολα τα περιστατικα με οικιους ανθρωπους σου,υπηρχαν μεσα παππουληδες.....με την ιδια λογικη σου,αν σε ολα εμπλεκονταν γυναικες....να πανε ολες οι γυναικες να καθαριζουν πατατες,οι αν ηταν Κουρδοι να τους πυρπολησουμε ολους στο Συνταγμα...για να γυρισω στο θεμα με τους παππουληδες......πρεπει να τους κλειδωσουμε ολους στο σπιτι,γιατι και αυτοι που μπορουν να περπατησουν και πανε βολτες....ολο και καμμια διαβαση πεζων η κανα κοκκινο θα περασουν......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ.....αλλα ο τροπος που τα γραφεις δεν ειναι σωστος (για εμενα)....
Τελειωνω ρωτωντας.....ολοι οι παππουληδες που ανεφερες τι ηλικια ειχαν????γιατι εδω μειλαμε για εναν 94 με παπακι,που πηγαινε το πολυ λεω με 20χλμ.....

Eγώ δεν έβαλα κανένα καλούπι.
Δεν είμαι κατά των παππούληδων που οδηγάνε.
Είμαι κατά των παππούληδων που οδηγάνε χωρίς να είναι σε θέση να οδηγάνε.
Φυσικά είμαι κατά του παππούλη που δεν ξέρει να οδηγάει, και κατά της γυναίκας που δεν ξέρει να και κατά του άντρα που δεν ξέρει και κατά του νέου που δεν ξέρει.
Είμαι κατά του κακού οδηγού γιατί ο δρόμος δεν είναι παιχνίδι.

Όταν πραγματικά ζεις με 7 δευτερόλεπτα καθυστέρηση λόγο αντανακλαστικών...που σκατά πας?
Είναι εξίσου ανεύθυνο με το να πίνεις 7 ουίσκια και να βγαίνεις έξω...
Εξίσου ανεύθυνο με το να χαπακώνεσαι και να βγαίνεις έξω νομίζωντας ότι παίζεις need for speed carbon η εξίσου.

Δεν μπορείς να έχεις Parkingson και να βγαίνεις έξω στον δρόμο με την μηχανή σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει τόσο φοβερή εντύπωση.Όταν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπόχρεώσεις του, να καλύψει και τις ευθύνες του απέναντι στους άλλους...τι θέμα τίθεται?

Και φυσικά ξέρω σε προσωπικό επίπεδο 80άρηδες που cruisάρουν τον γύρω της Ευρώπης κάθε καλοκαίρι και ξέρω και 80άρηδες που τα παρατήσανε γιατί απλά είναι ανεύθυνο εκ μέρους τους.

Όσο για το γεγονός ότι οδηγούσε scooterάκι δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα.
Στο λέω γιατί έχω δει παππούλη να προσγειώνεται με 20km/h, στα πράσινα κάγκελα του Δήμου Αθηναίων.Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν μπαίνω γιατί όποιος λέει σιχαμένα πράγματα είναι σιχαμένος απο μόνος του.Απλά πίστεψε με...γάμησε τα.

Πείτε μου λοιπόν εσείς ποιός φταίει για την σκατοκατάσταση της Ελλάδας?
Που να μάθουμε οδηγική παιδία όταν το "μάθημα οδήγησης" περιορίζεται στο λάδωμα?
Μέγιστο κακό κατά την άποψη μου. Απο εκεί ξεκινάνε όλα.

Respect
23/08/2007, 17:18
Φυσικά είμαι κατά του παππούλη που δεν ξέρει να οδηγάει, και κατά της γυναίκας που δεν ξέρει να και κατά του άντρα που δεν ξέρει και κατά του νέου που δεν ξέρει.

Όταν πραγματικά ζεις με 7 δευτερόλεπτα καθυστέρηση λόγο αντανακλαστικών...που σκατά πας?
Εξίσου ανεύθυνο με το να χαπακώνεσαι και να βγαίνεις έξω νομίζωντας ότι παίζεις need for speed carbon η εξίσου.

Δεν μπορείς να έχεις Parkingson και να βγαίνεις έξω στον δρόμο με την μηχανή σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει τόσο φοβερή εντύπωση.Όταν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπόχρεώσεις του, να καλύψει και τις ευθύνες του απέναντι στους άλλους...τι θέμα τίθεται?

Και φυσικά ξέρω σε προσωπικό επίπεδο 80άρηδες που cruisάρουν τον γύρω της Ευρώπης κάθε καλοκαίρι και ξέρω και 80άρηδες που τα παρατήσανε γιατί απλά είναι ανεύθυνο εκ μέρους τους.

Στο λέω γιατί έχω δει παππούλη να προσγειώνεται με 20km/h, στα πράσινα κάγκελα του Δήμου Αθηναίων.Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν μπαίνω γιατί όποιος λέει σιχαμένα πράγματα είναι σιχαμένος απο μόνος του.Απλά πίστεψε με...γάμησε τα.

Που να μάθουμε οδηγική παιδία όταν το "μάθημα οδήγησης" περιορίζεται στο λάδωμα?
Μέγιστο κακό κατά την άποψη μου. Απο εκεί ξεκινάνε όλα. +1000 :a10:

blackbusa
23/08/2007, 17:32

Μέγιστο κακό κατά την άποψη μου. Απο εκεί ξεκινάνε όλα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν και 94 ετών δεν το έβαζε κάτω . Πολλοί ηλικιωμένοι , φθάνοντας σε αυτή την ηλικία , δεν βγαίνουν καν από το σπίτι τους . Εκείνος όμως δεν αισθανόταν ότι οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει και οι λόγοι που του προέβαλλαν οι συγγενείς του , δηλαδή ότι βρισκόταν σε τόσο προχωρημένη ηλικία , δεν έκαμπταν τη θέλησή του . Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν γραφει καπου,οτι ειχε προβλημα υγειας η οτι ηταν αχετος με το μηχανακι του.Το αντιθετο μαλιστα (μαλλον).Απλα και λογικα οι δικοι του ανυσηχουσαν......εδω ανυσηχουν ακομα οι μαναδες ολων μας.....Παντως με αυτο κειμενο σου συμφωνο απολυτα...και οχι με το αλλο που εβγαζες κακια και μισος (κατα εμε).....Και οπως ανεφερες υπαρχουν παππουληδες που μπορουν να καβαλανε ακομα μηχανη...αρα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

:sun: :sun: :sun:

fantacid
23/08/2007, 17:52
το μονο κακο θα ειναι οι τυψεις που θα εχει και θεωριτικα μετα απο κανα χρονο δεν θα τις εχει πια...

κ τι ειναι οι τυψεις?
συναισθήματα χωρις συντηρητικά κ ημερομηνια ληξεως?

το ξες φυσικα οτι οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες απο μας, αρα μονο κ μονο απο αυτον τον παραγοντα θα μπορεσουν κρατησουν το διπλασιο!
εαν υποθεσουμε οτι ειναι κ λιγο πιο ευαισθητη απο το μεσο ορο ή εαν, εαν, εαν, εαν ..........
αυτος ο χρονος μπορει να επιμηκυνθεί αρκετα!

φυσικα αντιστοιχη περιπτωση ειναι, να ειναι κορη βυρσοδεψη οποτε να εχει ανοσια σε αψυχα σωματα κ μετα απο το απογευματινο καφεδακι της να μη τρεχει καστανο!

FZR600R
23/08/2007, 17:54
Α το γερο κανγκουρα

blackbusa
23/08/2007, 17:58
κ τι ειναι οι τυψεις?
συναισθήματα χωρις συντηρητικά κ ημερομηνια ληξεως?

το ξες φυσικα οτι οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες απο μας, αρα μονο κ μονο απο αυτον τον παραγοντα θα μπορεσουν κρατησουν το διπλασιο!
εαν υποθεσουμε οτι ειναι κ λιγο πιο ευαισθητη απο το μεσο ορο ή εαν, εαν, εαν, εαν ..........
αυτος ο χρονος μπορει να επιμηκυνθεί αρκετα!

φυσικα αντιστοιχη περιπτωση ειναι, να ειναι κορη βυρσοδεψη οποτε να εχει ανοσια σε αψυχα σωματα κ μετα απο το απογευματινο καφεδακι της να μη τρεχει καστανο!

Εκφραστικα λαθος.....με το δεν θα τις εχει πια τις τυψεις,εννοουσα οτι με τον καιρο θα το ξεχασει και θα ξεπερασει οποιο σοκ.....ασε που θα πεσουν λογικα και οι τριγυρο στην αρχη και θα γεινει κανονικη πλυση εγκεφαλου....

vagkan
23/08/2007, 20:15

:a18: :a18: :a18: :a18:

Δηλαδή ο παπούς ξεκίνησε, αφού ήπιε το καφεδάκι του και καβάλησε το όχημα με κατεύθυνση ΑΔΗ??

δηλ. άμα μπορούσε και έβλεπε και έιχε αντανακλαστικα και δεν έτρεμε και είχε και φρένα και φόραγε και κράνος και και και ..... πάλι θα πήγαινε να στουκάρει ??? με την θέληση του???

Είχε κάνει καμικάζι στον πόλεμο της Κορέας ο παπούς?
Μας κούφανες!!!!!!!!!!!!

blueblack
23/08/2007, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Aυτή είναι η άποψη του πατέρα;..του φασίστα;..ή του υποτιθέμενου αναρχοαριστερού;

(αφήνω εσένα να μας πεις διότι αν σου απαντήσω και στα 3 μηνύματα που έγραψες θα βγεις πάλι να πεις ότι στην είχα στημένη)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ............ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.....

Ότι χρησιμοποίησα τήν ύπερβολή γιά νά άπαντήσω σέ κάποιον σίγουρα......

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ό όποίος μιλώντας γιά έναν....
ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ...........είπε........
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ..........!!!!!!!!!
Καί ό όποίος δέν είχε τή βασική έφυία νά άντιληφθεί ότι ή διαφωνία μου δέν έγκειτο στό
άν θά έπρεπε κάποιος άνήμπορος βιολογικά νά κρατάει τιμόνι,.........
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ........μή σεβόμενος, τί άλλο

ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ............καί
ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙΣ......!!!!!!!!

Πόση άνθρώπινη βλακεία καί ματαιοδοξία μαζεμένη..........!!!!!!!!

Τούς χαρακτηρισμούς του γιά όλους μας τούς άντιπαρέρχομαι......άλλά τήν έλλειψη σεβασμού
σέ ένα γέρο τή θεωρώ...........

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ,.....ΑΙΣΧΡΗ,........ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ.........συμπεριφορά.. ..........!!!!!!!!

Άν είχες τήν αίσθηση τού χιούμορ θα άντιλαμβανόσουν ότι τό σχόλιο μου σέ προηγούμενη
κουβέντα μας,ήταν μιά άπόπειρα έπικοινωνίας μαζί σου........!!!!!!
Δέν έχω τέτοιους βλακώδεις έγωισμούς.........

Όταν θά γίνεις πατέρας........έλα νά τά ξαναπούμε γιά αύτό τό θέμα........τώρα τί νά λέμε,
είναι σά νάχεις άποψη γιά τό χαλβά χωρίς νά έχεις φάει.......!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιά τούς άλλους δύο χαρακτηρισμούς.........ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........
δέ χρειάζεται νά κουράζουμε τούς ύπόλοιπους

Κάποια άλλη στιγμή πές μας καί σύ τή θέση σου........άν ύπάρχει τόλμη..........άλλιώς δέ
δικαιούσαι νά σχολιάζεις ούτε γιά πλάκα........

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ........ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ..!!

blueblack
23/08/2007, 23:54

Ποιός?Αυτός?

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ..........

Ότι όταν λές ..............
ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ 94χρονο............

θά είχες τήν άπαίτηση νά μή σού άπαντήσω έριστικά καί μέ ύπερβολή......!!!!!!

Άν φίλε μου δέ δουλεύει..........ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ.........φυσικά καί θά όδηγώ στά 110 χωρίς
δίπλωμα.......

Ή ξύπνιος είσαι λοιπόν καί προσπαθείς νά καλύψεις .......ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ.....
ή δέν έπικοινωνείς καί δέν άντιλαμβάνεσαι ότι προκαλώντας ,πρόκληση θά είσπράξεις...!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ................ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ.........!!!!

ΑΛΛΑ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.......πίσω άπό τό πληκτρολόγιο...!!!!

Έτσι γιά νά καταλαβαινόμαστε,νομιμόφρωνα καί άγανακτισμένε πολίτη......!!!!!!

Δυό φορές λοιπόν.........

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ...........

Respect
23/08/2007, 23:59
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ............ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.....

Ότι χρησιμοποίησα τήν ύπερβολή γιά νά άπαντήσω σέ κάποιον σίγουρα......

Καί ό όποίος δέν είχε τή βασική έφυία νά άντιληφθεί ότι ή διαφωνία μου δέν έγκειτο στό
άν θά έπρεπε κάποιος άνήμπορος βιολογικά νά κρατάει τιμόνι,.........
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ........μή σεβόμενος, τί άλλο

Πόση άνθρώπινη βλακεία καί ματαιοδοξία μαζεμένη..........!!!!!!!!

Τούς χαρακτηρισμούς του γιά όλους μας τούς άντιπαρέρχομαι......άλλά τήν έλλειψη σεβασμού

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ,.....ΑΙΣΧΡΗ,........ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ.........συμπεριφορά.. ..........!!!!!!!!

Άν είχες τήν αίσθηση τού χιούμορ θα άντιλαμβανόσουν ότι τό σχόλιο μου σέ προηγούμενη
κουβέντα μας,ήταν μιά άπόπειρα έπικοινωνίας μαζί σου........!!!!!!
Δέν έχω τέτοιους βλακώδεις έγωισμούς.........

Όταν θά γίνεις πατέρας........έλα νά τά ξαναπούμε γιά αύτό τό θέμα........τώρα τί νά λέμε,

Γιά τούς άλλους δύο χαρακτηρισμούς.........ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........
δέ χρειάζεται νά κουράζουμε τούς ύπόλοιπους

Κάποια άλλη στιγμή πές μας καί σύ τή θέση σου........άν ύπάρχει τόλμη..........άλλιώς δέ

:wave2: Κάνεις τεράστιο λάθος!

Μπορώ να αντιληφθώ τρομερά άνετα, όπως και πολλοί άλλοι σε αυτό το forum, κάθε φορά που γράφεις αποκαλώντας μας ρατσιστές που δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη και άλλα παρόμοια (εσύ ο σοφότερος αριστεροαναρχικός φασίστας και πατέρας) ως μια μόνιμη τακτική προκειμένου να υποστηρίξεις τις χαζομάρες σου, πως διαβάζω τα μηνύματα ενός ΜΑΛΑΚΑ!!!..του οποίου το πληκτρολόγιο πιθανόν να είναι χαλασμένο!

:a07:

zephyr1
24/08/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Σύμφωνα με την Τροχαία , ο ηλικιωμένος παραβίασε « στοπ » και έπεσε επάνω στο ΙΧ , κάτι που σε αυτή την ηλικία ήταν φυσιολογικό να συμβεί . Επιβαρυντικό για την κατάστασή του στάθηκε το ότι δεν φορούσε κράνος .

Το κτύπημα από την πρόσκρουση στο αυτοκίνητο δεν ήταν δυνατό και εάν ήταν μερικά χρόνια νεότερος , ενδεχομένως να το είχε ξεπεράσει . Μεταφέρθηκε προληπτικά στο « Άγιος Ανδρέας », αν και ο ίδιος αρχικά δήλωσε ότι αισθανόταν καλά .

Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική χωρίς να εμφανίσει κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις , ίσως και να έβγαινε τις επόμενες ώρες από τότε που εισήχθη για εξετάσεις .

Ξαφνικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορέσουν να κάνουν κάτι . Χθες το πρωί ο 94χρονος πέθανε .

Και η πλακα θα ειναι να παραβιασε η κοπελα το στοπ να εστειλε τον παππου και μετα να τα μαγειρεψαν βαση ηλικιακου συμφεροντος.

Ο καπταιν ειπε το πιο σωστο αν ηταν ο γερος σε ΙΧ ...................θα τριζαν τα κοκκαλακια του τωρα.

Ε ρε ντερτια.:alien:

blueblack
24/08/2007, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κάνεις τεράστιο λάθος!

Μπορώ να αντιληφθώ τρομερά άνετα όπως και πολλοί άλλοι σε αυτό το forum κάθε φορά που γράφεις αποκαλώντας μας ρατσιστές που δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη και άλλα παρόμοια (εσύ ο σοφότερος αριστεροαναρχικός φασίστας και πατέρας) ως μια μόνιμη τακτική προκειμένου να υποστηρίξεις τις χαζομάρες σου, πως διαβάζω τα μηνύματα ενός ΜΑΛΑΚΑ!!!..του οποίου το πληκτρολόγιο πιθανόν να είναι χαλασμένο!

:a07:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.........ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ.......

Τό χειρότερο άπ΄όλα αύτό....!!!!!!!!
Άς τό κόψουμε έδώ........

Nikker
24/08/2007, 01:52
Mας έχεις πει μικρόψυχους, μαλάκες,βλάκες,ρατσιστές,ματαιόδοξους, απαράδεκτους, αλόγιστους, δεν αντέχουμε κριτική...

...είσαι έτσι επικοινωνιακός και στην ζωή σου?

Εγώ δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα. Ούτε άλλαξα τα λεγόμενα μου.
Εσύ την ανάγκη αυτή την ένιωσες καθόλου?

Και μετά προσπαθείς να με βγάλεις και μαλάκα απο πάνω.

Και θεωρείς εμένα προβληματικό

γιά νά άπαντήσω σέ κάποιον σίγουρα......

Και παρεπιπτώντος...κάτι που παρερμήνευσες...

Εγώ είπα να του κάνεις κωλοδάχτυλο...όχι να του βάλεις κωλοδάχτυλο.
Έχει μεγάλη σημασία καθώς αναφερόμουνα στην χειρονομία έναντι του χαιρετισμού που είπε ο Afro.

Εσύ προφανώς, έψανες κωλοδάχτυλο σε παππούδες 94 χρονών, και το βρήκες...

....στο μυαλό σου.

Like I said...κατά τα άλλα εγώ έχω το πρόβλημα...
Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι που χρησιμοποιείς την λέξη "σίγουρα" κιόλας. Γιατί ότι λες είναι γεγονός.Εμ δεν μου το έλεγες εξ αρχής ότι ότι λες είναι νόμος, επιστήμη και θρησκεία?
Να μην κάθομαι να εξηγώ πράγματα με κοινή λογική και επιχειρήματα.

Ναι ρε φίλε...και τι θέλεις να μας πεις?Ότι όταν θα είμαι ανήμπορος με το καλό να οδηγήσω θα απαιτήσω να βγαίνω έξω στους δρόμους διακινδυνεύοντας χιλιάδες ζωές ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου επειδή...αρνούμαι να δεχτώ ότι η "η ζωή με αππέριψε"?
Λυπάμαι, αυτή είναι λογική για τα ζώα.

Ένας ορθολογικός πατέρας λογικά θέλει το καλό των παιδιών του.
Το καλό των παιδιών του είναι να είναι ζωντανά και άρτια.
Η ζωντάνια και η υγεία των παιδιών απειλούνται απο κακούς οδηγούς.

Τώρα ένας μη ορθολογικός πατέρας, απαιτεί να κυκλοφορούν οι παππούδες-ζόμπι στους δρόμους ώστε να ζούνε το όνειρο τους, δεν θα νιώσει τύψεις άμα σκοτώσει το παιδί αλλουνού, ούτε θα αγχωθεί σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο γιος του και παρόλαυτα πιστεύει πως όταν οι άλλοι γίνουνε μπαμπάδες θα τον καταλάβουνε.

Μήπως το όνομα σου είναι Heihachi?(Αστειάκι για πολύ λίγους)

Εγώ...χωρίς να ξέρω σε ποιό είδος μπαμπά κατατάσομαι, νομίζω πως θέλω να πηγαίνω στο εξοχικό μου χωρίς τον φόβο ότι ένας "υπέθυνος" "άνθρωπος" μπορεί να τα τελειώσει όλα επειδή δεν δέχεται πως "η ζωή τον αππέριψε" και άλλες δικαιολογίες τύπου "η τετράγωνη λογική...σκότωσε τον ρομαντισμό...το όνειρο...η Ιθάκη".

Και επειδή πάσχουμε απο αδυναμία αντίλειψης του προφανούς με τον όρο "υπέυθυνος""άνθρωπος" εννοώ ανεύθυνο ζώο.

Ναι ρε παιδιά...μην φοβάστε, ελάτε να συμφωνήσετε με το παλικάρι...να πείτε πόσο λογικό είναι να κυκλοφορεί ένας άνθρωπος που αγνοεί τι γίνεται γύρω του σε ταχύτητες των 50 έως 120 + χιλιομέτρων την ώρα.
Για την ακρίβεια...ας απαιτήσουμε και άλλα πράγματα...
Εγώ γουστάρω να οδηγάω μεθυσμένος και να μιλάω στο κινητό μου...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...
Ο κακομοίρης με το Parkingson? Δεν έχει δικαίωμα να οδηγάει μηχανή?...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...

Απορία:
Μπορεί ένα άτομο σαν και εσένα μπορεί να κρίνει μία συμπεριφορά αηδιαστική, αισχρή και αναίσχυντη? Ένα άτομο που μπορεί να σκοτώσει μέσα στην ανευθυνότητα του και να μην νιώσει τύψεις και απο πάνω?

Αυτό που έχει πλάκα ωστόσο, εκτός απο την σιγουριά σου και το "ανοιχτό" σου μυαλό, είναι πως τονίζεις ορισμένα πράγματα λες και σε πνίγει το δίκιο.

Αυτό που με ανησυχείς είναι...τα πιστεύεις αυτά που λες?

blueblack
24/08/2007, 07:48
Mας έχεις πει μικρόψυχους, μαλάκες,βλάκες,ρατσιστές,ματαιόδοξους, απαράδεκτους, αλόγιστους, δεν αντέχουμε κριτική...

...είσαι έτσι επικοινωνιακός και στην ζωή σου?

Εγώ δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα. Ούτε άλλαξα τα λεγόμενα μου.
Εσύ την ανάγκη αυτή την ένιωσες καθόλου?

Και μετά προσπαθείς να με βγάλεις και μαλάκα απο πάνω.

Και θεωρείς εμένα προβληματικό

Και παρεπιπτώντος...κάτι που παρερμήνευσες...

Εγώ είπα να του κάνεις κωλοδάχτυλο...όχι να του βάλεις κωλοδάχτυλο.
Έχει μεγάλη σημασία καθώς αναφερόμουνα στην χειρονομία έναντι του χαιρετισμού που είπε ο Afro.

Εσύ προφανώς, έψανες κωλοδάχτυλο σε παππούδες 94 χρονών, και το βρήκες...

....στο μυαλό σου.

Like I said...κατά τα άλλα εγώ έχω το πρόβλημα...
Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι που χρησιμοποιείς την λέξη "σίγουρα" κιόλας. Γιατί ότι λες είναι γεγονός.Εμ δεν μου το έλεγες εξ αρχής ότι ότι λες είναι νόμος, επιστήμη και θρησκεία?
Να μην κάθομαι να εξηγώ πράγματα με κοινή λογική και επιχειρήματα.

Ναι ρε φίλε...και τι θέλεις να μας πεις?Ότι όταν θα είμαι ανήμπορος με το καλό να οδηγήσω θα απαιτήσω να βγαίνω έξω στους δρόμους διακινδυνεύοντας χιλιάδες ζωές ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου επειδή...αρνούμαι να δεχτώ ότι η "η ζωή με αππέριψε"?
Λυπάμαι, αυτή είναι λογική για τα ζώα.

Ένας ορθολογικός πατέρας λογικά θέλει το καλό των παιδιών του.
Το καλό των παιδιών του είναι να είναι ζωντανά και άρτια.
Η ζωντάνια και η υγεία των παιδιών απειλούνται απο κακούς οδηγούς.

Τώρα ένας μη ορθολογικός πατέρας, απαιτεί να κυκλοφορούν οι παππούδες-ζόμπι στους δρόμους ώστε να ζούνε το όνειρο τους, δεν θα νιώσει τύψεις άμα σκοτώσει το παιδί αλλουνού, ούτε θα αγχωθεί σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο γιος του και παρόλαυτα πιστεύει πως όταν οι άλλοι γίνουνε μπαμπάδες θα τον καταλάβουνε.

Μήπως το όνομα σου είναι Heihachi?(Αστειάκι για πολύ λίγους)

Εγώ...χωρίς να ξέρω σε ποιό είδος μπαμπά κατατάσομαι, νομίζω πως θέλω να πηγαίνω στο εξοχικό μου χωρίς τον φόβο ότι ένας "υπέθυνος" "άνθρωπος" μπορεί να τα τελειώσει όλα επειδή δεν δέχεται πως "η ζωή τον αππέριψε" και άλλες δικαιολογίες τύπου "η τετράγωνη λογική...σκότωσε τον ρομαντισμό...το όνειρο...η Ιθάκη".

Και επειδή πάσχουμε απο αδυναμία αντίλειψης του προφανούς με τον όρο "υπέυθυνος""άνθρωπος" εννοώ ανεύθυνο ζώο.

Ναι ρε παιδιά...μην φοβάστε, ελάτε να συμφωνήσετε με το παλικάρι...να πείτε πόσο λογικό είναι να κυκλοφορεί ένας άνθρωπος που αγνοεί τι γίνεται γύρω του σε ταχύτητες των 50 έως 120 + χιλιομέτρων την ώρα.
Για την ακρίβεια...ας απαιτήσουμε και άλλα πράγματα...
Εγώ γουστάρω να οδηγάω μεθυσμένος και να μιλάω στο κινητό μου...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...
Ο κακομοίρης με το Parkingson? Δεν έχει δικαίωμα να οδηγάει μηχανή?...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...

Απορία:
Μπορεί ένα άτομο σαν και εσένα μπορεί να κρίνει μία συμπεριφορά αηδιαστική, αισχρή και αναίσχυντη? Ένα άτομο που μπορεί να σκοτώσει μέσα στην ανευθυνότητα του και να μην νιώσει τύψεις και απο πάνω?

Αυτό που έχει πλάκα ωστόσο, εκτός απο την σιγουριά σου και το "ανοιχτό" σου μυαλό, είναι πως τονίζεις ορισμένα πράγματα λες και σε πνίγει το δίκιο.

Αυτό που με ανησυχείς είναι...τα πιστεύεις αυτά που λες?

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Νά καυγαδίζουμε οί δυό μας............

Δυό φορές κόντεψα νά σκοτωθώ στή ζωή μου....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΩ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ....!!!!!!
Δυό φορές μέ τράκαραν ένώ ήμουν μέ μηχανάκι.......
Καί τίς δύο ......ΗΤΑΝ 20ΧΡΟΝΑ............πού ούτε κάν τούς είπα λέξη.....ΕΝΩ ΕΦΤΑΙΓΑΝ........
Νοσοκομεία,κατάγματα .....κ.λ.π.....άπλά ήμουν κωλόφαρδος καί γλύτωσα...!!!!!

Κυκλοφορώ πάνω άπό 30 χρόνια μέ μηχανάκια..........καί τό μόνιμο μου άγχος κάθε μέρα
είναι.........
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ..........
ΠΡΟΞΕΝΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟ..................
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..........!!!!!!!!!!!!

Ποτέ δέν θά έβαζα........ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑ.......σέ κάποιον τρίτης ήλικίας ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ...
γιατί στόν άδύναμο καί τόν άνήμπορο πού τόν έχω τού χεριού μου........

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΙΣΧΡΟ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ...............κ.λ.π...κ.λ.π.....

Καί νάσαι καί σίγουρος πώς όταν θά ένιωθα πώς δέν μπορώ......θά άποσυρόμουν μόνος μου
χρησιμοποιώντας τήν κοινή λογική ,όσο σκληρό καί νάταν αύτό γιά μένα........
καί δέν θά περίμενα...
ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...........
νά μέ προσβάλει,δείχνοντας ή βάζοντας με δάχτυλο......!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΣΕΒΗΣ.................ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ

Ένάμισυ χρόνο γράφω έδώ μέσα καί ήταν άπό τίς σπάνιες φορές πού είπα τέτοιους
χαρακτηρισμούς.......
Καί άν τό έχω κάνει 2-3 φορές έχω έπικοινωνήσει κατ΄ίδίαν μετανιώνοντας γιατί δέ μού άρεσει
ή όξυνση.......!!!!!!!!!!!
Δέ μάλωσα ποτέ στή ζωή μου,άκόμα είδικά δέ όταν προκλήθηκα άπό άνθρώπους πού
τούς είχα γιά μιά μπάτσα.....!!!!!!!!!!

Μάθε λοιπόν πρώτα νά σέβεσαι ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ............καί μετά νά άνησυχείς μήπως καί σέ
πατήσω έγώ άν πάω στά 90......!!!!!!!!!!

Άς μέ συγχωρέσουν οί φίλοι τού forum γιά τόν τρόπο πού έκφράστηκα,άλλά............
ΝΤΡΑΠΗΚΑ........ΠΟΛΥ..........!!!!!!!!!!!

Καί άς εύχηθώ γιατί μόνο αύτό μπορώ νά κάνω,ότι..........
μέχρι νά έρθει ή ώρα μας..............
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..............νά κάνουμε αύτό πού λαχταράμε,
χωρίς νά πειράζουμε........
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ........