Untouchable
23/08/2007, 17:04
DT 200, XT600 και η κακιά η ώρα...καπως ετσι θα αρχισω.
Παει καιρος απο τοτε και ειπα να μην το γραψω, αλλα ας το γραψω μηπως και το διαβασει κανεις, και αποφυγει τα ιδια.
Ειχα εναν φιλο (ειχα γιατι πλεον δεν ειναι μαζι μας), που πολλες φορες τα βραδια βρισκομασταν εκτος δουλειας σε cafe bar, και τα λεγαμε.
Συνομιλικος μου στα 36, αλλα με μεγαλο παθος για τις μοτο.
Καθε φορα μου πιπιλιζε το μυαλο, με τα διχρονα.
Του ελεγα τοτε, μαθε να οδηγας κατι μικρο με συμπλεκτη και σταδιακα ανεβα κατηγοριες.
Ετσι κι εγινε.
Καποια στιγμη, βρηκε και αφορασε ενα dt200 λιγο παρταλι, αλλα το εφτιαξε μονος του σιγα σιγα κουκλακι.
Επειδη στο παρελθον ειχα 2 200αρια, του ειπα τα επικυνδινα τους σημεια, και που χρειαζονται την δεουσα προσοχη!!!!
Θα ελεγα οτι δεν ηταν απο τους ινδιανους, ουτε απο τους σουζερ.
Απλα πηγαινε - και που και που το ξεκαπνιζε.
Τελευταιο βραδυ λοιπον, ηταν να παμε σε ενα ταβερνακι μαζι αλλα λογο αλαγης προγραμματος της δουλειας μου, δεν πηγα.
Πηγαινει με ενα φιλο του.
2 μοτο, 1 dt και 1 χτ κινουνται διπλα διπλα, πρωινες ωρες σε δρομο διπλης κατευθυνσης.
Καποια στιγμη ερχεται αμαξι απο πισω...
Επιταχυνει το xt για να πανε ο ενας πισω απο τον αλλον.....και........
.....................................................
χτυπανε τα τιμονια τους!!!!
Το xt πεταγετε εκτος δρομου και αγοραζει χωραφι.
Το dt, περναει στην αντιθετη λωριδα εκτος ελεγχου, και κανει μετωπικη με διερχομενο επιβατικο.
Ο θανατος ακαριαιος...
Η κακια η ωρα, η η κακια στιγμη....δεν εχει σημασια, το κακο εγινε.
Θυμαμαι που μου ελεγε, κατσε ρε να πιουμε 1 ποτακι ακομα, αυριο μπορει να μην ζουμε...Και το αλλο : οταν μεγαλωσω(dt) θα γινω t e n e r e.
Ζουμε φιλε μου ακομα και σε θυμομαστε.
Στα 36 μου χρονια, εχω χασει 4 φιλους σε παρομοια περιστατικα.
στον 3ο τοτε ειχα στεναχωρηθει τοσο πολυ, που δεν ξαναπηρα μηχανη, μεχρι προσφατα.
Προσοχη παιδια. Απο ασημαντα πραγματα, χανονται καθημερινα ζωες.
Παει καιρος απο τοτε και ειπα να μην το γραψω, αλλα ας το γραψω μηπως και το διαβασει κανεις, και αποφυγει τα ιδια.
Ειχα εναν φιλο (ειχα γιατι πλεον δεν ειναι μαζι μας), που πολλες φορες τα βραδια βρισκομασταν εκτος δουλειας σε cafe bar, και τα λεγαμε.
Συνομιλικος μου στα 36, αλλα με μεγαλο παθος για τις μοτο.
Καθε φορα μου πιπιλιζε το μυαλο, με τα διχρονα.
Του ελεγα τοτε, μαθε να οδηγας κατι μικρο με συμπλεκτη και σταδιακα ανεβα κατηγοριες.
Ετσι κι εγινε.
Καποια στιγμη, βρηκε και αφορασε ενα dt200 λιγο παρταλι, αλλα το εφτιαξε μονος του σιγα σιγα κουκλακι.
Επειδη στο παρελθον ειχα 2 200αρια, του ειπα τα επικυνδινα τους σημεια, και που χρειαζονται την δεουσα προσοχη!!!!
Θα ελεγα οτι δεν ηταν απο τους ινδιανους, ουτε απο τους σουζερ.
Απλα πηγαινε - και που και που το ξεκαπνιζε.
Τελευταιο βραδυ λοιπον, ηταν να παμε σε ενα ταβερνακι μαζι αλλα λογο αλαγης προγραμματος της δουλειας μου, δεν πηγα.
Πηγαινει με ενα φιλο του.
2 μοτο, 1 dt και 1 χτ κινουνται διπλα διπλα, πρωινες ωρες σε δρομο διπλης κατευθυνσης.
Καποια στιγμη ερχεται αμαξι απο πισω...
Επιταχυνει το xt για να πανε ο ενας πισω απο τον αλλον.....και........
.....................................................
χτυπανε τα τιμονια τους!!!!
Το xt πεταγετε εκτος δρομου και αγοραζει χωραφι.
Το dt, περναει στην αντιθετη λωριδα εκτος ελεγχου, και κανει μετωπικη με διερχομενο επιβατικο.
Ο θανατος ακαριαιος...
Η κακια η ωρα, η η κακια στιγμη....δεν εχει σημασια, το κακο εγινε.
Θυμαμαι που μου ελεγε, κατσε ρε να πιουμε 1 ποτακι ακομα, αυριο μπορει να μην ζουμε...Και το αλλο : οταν μεγαλωσω(dt) θα γινω t e n e r e.
Ζουμε φιλε μου ακομα και σε θυμομαστε.
Στα 36 μου χρονια, εχω χασει 4 φιλους σε παρομοια περιστατικα.
στον 3ο τοτε ειχα στεναχωρηθει τοσο πολυ, που δεν ξαναπηρα μηχανη, μεχρι προσφατα.
Προσοχη παιδια. Απο ασημαντα πραγματα, χανονται καθημερινα ζωες.