View Full Version : MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
;)
Μεγαλώνει η κατηγορία, αυξάνεται ο ανταγωνισμός...
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/videos/2007/august/aug2407streettriplegrouptest/?&R=EPI-93950
Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς πλέον με ευκολία - και ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ - να αποφασίσει για το καλύτερο/α γυμνό/α...
:beer: :beer: :beer:
:wave2: :wave2: :wave2:
doctor x
24/08/2007, 10:48
γιατι???
το βιντεο το λεει ξεκαθαρα
not even close
υποκλιθειτε στους 3 κυλινδρους!!!!
adam_tsouk
24/08/2007, 10:49
βασικα ολα καλα ειναι και ολα υπερεχουν σε καποιο τομεα.
απο κει κ περα κοιτας τον μηχανικο που εχεις, τα φραγκα στη τσεπη σου, τα κεφια σου
:beer:
Cpt. Haddock
24/08/2007, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
υποκλιθειτε στους 3 κυλινδρους!!!!
:D
:smokin:
adam +955
Παιδια παιδια, κατι πρωτοτυπο
Βγαλανε οι Αγγλοι πρωτο....................ΑΓΓΛΙΚΟ μηχανακι!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε αντε απο δω....
Κοντεψε να σπασει και η ζελατινα οπως την χτυπαγε
MCN MY ASS
edit:
Και εξηγω
Το street triple ουτε τιποτα το φοβερο εχει στα φρενα, ουτε καν μια ρυθμιση στις αναρτησεις
Αλλα θα ειναι φοβερο, γιατι ειναι ευρωπαικο, και εχει ''σωστο στησιμο''
Αντε καλες αγορες παιδια
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο, αλλα οχι και ετσι....
βαριεμε να το ανοιξω το 750 λεει ε? καλα καμμια σχεση με το μεγαλο το τριπλ μην μπερδεύεστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
βαριεμε να το ανοιξω το 750 λεει ε? καλα καμμια σχεση με το μεγαλο το τριπλ μην μπερδεύεστε
+1050
To μεγαλο ειναι φοβερο
Το 675 οχι μονο δεν ξεφευγει απο τον ανταγωνισμο, αλλα μπορει να ειναι και κατωτερο
Οδηγηστε το πρωτο, και μετα καυχηθειτε για την δηθεν ροπη των τριων κυλινδρων
Το 1050 εχει ροπη, το 675 ειναι υψηλοστροφο
CPANTELO
24/08/2007, 11:01
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ STREET TRIPLE ΜΕ 167 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 107 ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ GSR ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ....
107 αλογα ε?:rolleyes:
Να επισημανω απλως, οτι το 1050 ανακοινωνεται 130 αλογα, ενω στον τροχο φτανουν 110-115
Κλεβουν δηλαδη ακομα πιο πολυ και απο Ιαπωνικα εργοστασια
CPANTELO
24/08/2007, 11:17
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΛΕΓΑΝΕ 98 HP ΚΑΙ 183 KG ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΔΑΝΕ:
2006 89 HP ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ 213 KG
2007 86 HP ΤΡΟΧΟ KAI 217 KG
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ TRIUMPH?? MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ SPEED TRIPLE ΤΟ ΖΥΓΙΣΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 210 ΓΕΜΑΤΟ ΟΠΟΤΕ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ STREET TRIPLE ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 200 KG.
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΛΕΓΑΝΕ 98 HP ΚΑΙ 183 KG ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΔΑΝΕ:
2006 89 HP ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ 213 KG
2007 86 HP ΤΡΟΧΟ KAI 217 KG
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ TRIUMPH?? MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ SPEED TRIPLE ΤΟ ΖΥΓΙΣΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 210 ΓΕΜΑΤΟ ΟΠΟΤΕ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ STREET TRIPLE ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 200 KG.
210 κιλα φιλε μου, αλλα χωρις καυσιμο
Χωρις καυσιμο το SD ειναι 187, και το FAZER1000 206
Απο τα πιο βαρια σε πληροφορω ειναι το speed triple
adam_tsouk
24/08/2007, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:D
:smokin:
adam +955
ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια εχεις σε θρεντ που μιλανε για γληγορα μηχανακια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
210 κιλα φιλε μου, αλλα χωρις καυσιμο
Χωρις καυσιμο το SD ειναι 187, και το FAZER1000 206
Απο τα πιο βαρια σε πληροφορω ειναι το speed triple sd 05 φουλ καυσιμα και υγρα (:blush: ) (μιας και οι τιμες σε ολα τα μηχανακια ειναι χωρις τιποτα..) 194 κιλα.
Cpt. Haddock
24/08/2007, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια εχεις σε θρεντ που μιλανε για γληγορα μηχανακια
ούτε εγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απλά σπαμάρω :lol:
adam_tsouk
24/08/2007, 11:44
ούτε εγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απλά σπαμάρω :lol:
κατσε, θα σου ανοιξω ενα υρεντακι στις γενικες να σε βοηθησω
Παντως συμφωνω με τον duke σε βαρος πολλα υστερουν
Πάντως εμένα μου τη σπάει που τα μεσαία γυμνά (με την εξαίρεση ίσως του Monster; ) υστερούν σε χαρακτηριστικά. Δε λέω να έχουν αναρτήσεις - φρένα της 1098s, αλλά τουλάχιστον ποιοτικά περιφερειακά που να αντέχουν στο χρόνο. Αν δε θέλω περισσότερη δύναμη, αλλά περισσότερη οδηγική απόλαυση - μιλάμε για γυμνά και ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ - πρέπει να καταφύγω ντε και καλά σε after market; :smokin:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
adam_tsouk
24/08/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
Πάντως εμένα μου τη σπάει που τα μεσαία γυμνά (με την εξαίρεση ίσως του Monster; ) υστερούν σε χαρακτηριστικά.
:rotflmao: :rotflmao:
καλο!
:rotflmao: :rotflmao:
καλο!
:D ίσως είπα!!!
πήγα να προλάβω πιθανή διαμάχη, μια και μερικές φορές τα post μετατρέπονται σε μπ@@ρδέλ@ πριν προλάβεις να πεις κύμινο!!!:winka:
:look: :look: :look:
adam_tsouk
24/08/2007, 12:37
:D ίσως είπα!!!
πήγα να προλάβω πιθανή διαμάχη, μια και μερικές φορές τα post μετατρέπονται σε μπ@@ρδέλ@ πριν προλάβεις να πεις κύμινο!!!:winka:
:look: :look: :look: απλα εχω αντιθετη αποψη, που δεν με ενδιαφερει να μετατραπει σε διαμαχη :winka:
απλα εχω αντιθετη αποψη, που δεν με ενδιαφερει να μετατραπει σε διαμαχη :winka:
:wave2:
κι εγώ, αλλά σκέφτηκα την πιθανότητα να προβάλει κάποιος το Monster, κάποιος άλλος να το χαρακτηρίσει .... και να γίνει χαμός one more time...
:look: μου φαίνεται με αυτές τις διαμάχες έχω παρανοήσει...
πολλές φορές δε λέω την άποψή μου :blush: σ' ότι διαβάζω γιατί σκέφτομαι:
ο x θα πει αυτό, o y το άλλο και άκρη δε θα βγει...
:alien:
:beer: :beer: :beer: μεσημέριασε, ώρα για μπύρες :beer: :beer: :beer:
adam_tsouk
24/08/2007, 12:55
κι εγώ, αλλά σκέφτηκα την πιθανότητα να προβάλει κάποιος το Monster, κάποιος άλλος να το χαρακτηρίσει .... και να γίνει χαμός one more time...
:look: μου φαίνεται με αυτές τις διαμάχες έχω παρανοήσει...
πολλές φορές δε λέω την άποψή μου :blush: σ' ότι διαβάζω γιατί σκέφτομαι:
ο x θα πει αυτό, o y το άλλο και άκρη δε θα βγει...
:alien:
:beer: :beer: :beer: μεσημέριασε, ώρα για μπύρες :beer: :beer: :beer:
κουβεντα να γινεται ρε μαν
Συγνώμη που θα στεναχωρήσω μερικούς ιαπωνόφιλους αλλά
THE BRITISH EMPIRE STRIKES BACK! :a25:
Μπορεί την δεκαετία του '80 η Triumph να πέρασε μια κρίση (είχε κλείσει το εργοστάσιο της)
Μπορεί την δεκαετία του '90 να έβγαζε μέτρια μηχανάκια και ζημιάρικα
Αλλά τα 2-3 τελευταία χρόνια ότι βγαίνει από το εργοστάσιο της χτυπάει κατ'ευθείαν ΚΟΡΥΦΗ!!
Το 675,το tiger και τώρα το speed triple είναι τα καλύτερα στις κατηγορίες τους!
Πείτε ό,τι θέλετε για την έλλειψη αντικειμενικότητάς μου,για την Ελιοφίλ,για τα ακριβά ανταλλάκτικά-και με το δίκιο σας-αλλά η πραγματικότητα είναι πως η triumph ξαναζεί ένδοξες στιγμές...
:a026:
adam_tsouk
24/08/2007, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Συγνώμη που θα στεναχωρήσω μερικούς ιαπωνόφιλους αλλά
THE BRITISH EMPIRE STRIKES BACK! :a25:
Μπορεί την δεκαετία του '80 η Triumph να πέρασε μια κρίση (είχε κλείσει το εργοστάσιο της)
Μπορεί την δεκαετία του '90 να έβγαζε μέτρια μηχανάκια και ζημιάρικα
Αλλά τα 2-3 τελευταία χρόνια ότι βγαίνει από το εργοστάσιο της χτυπάει κατ'ευθείαν ΚΟΡΥΦΗ!!
Το 675,το tiger και τώρα το speed triple είναι τα καλύτερα στις κατηγορίες τους!
Πείτε ό,τι θέλετε για την έλλειψη αντικειμενικότητάς μου,για την Ελιοφίλ,για τα ακριβά ανταλλάκτικά-και με το δίκιο σας-αλλά η πραγματικότητα είναι πως η triumph ξαναζεί ένδοξες στιγμές...
:a026: το triple ειναι το καλυτερο γυμνο?
εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε
εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε
δεν το αρνούμαι αλλά όλα δείχνουν πως θα χτυπήσει κορυφή.
Μην ξεχνάς πως έχει πλαίσιο,κινητήρα και λοιπά περιφερειακά από το 675 daytona.
Ε πες μου ότι και το daytona δεν είναι το κoρυφαίο τα τελευταία 2 χρόνια, μόνο αυτό πες μου,τέλος!
ετσι λεγανε και για το 1000ρι (που το αξιζε κιολας οχι τουτο εδω που δεν εχει τιποτα περισσοτερο απο ποολλλααα αλλλαααα ) αλλα δεν επιασε
και στο τελος εχω πραγματικα μια απορια
οι εταιρειες θελουν να βγαζουν κορυφαια μηχανακια που δε τα αγοραζει κανεις?
η καλα μηχανακια να τα αγοραζουν πολλοι?
τους ενδοιαφερει να μεινουν στην ιστορια?
η να πουλησουν?
τι ειναι πραγματικη επιτυχία τελικα ??
adam_tsouk
24/08/2007, 14:23
Μην ξεχνάς πως έχει πλαίσιο,κινητήρα και λοιπά περιφερειακά από το 675 daytona.
Ε πες μου ότι και το daytona δεν είναι το κρυφαίο τα τελευταία 2 χρόνια, μόνο αυτό πες μου,τέλος!
κ τι να λεει?
ολα κινητηρα απο τα ss των εταιρειων εχουν
αλλα αμα το βαλεις διπλα στα 2 κορυφαια της κατηγοριας θα κανουμε τρελη πλακιτσα :winka:
doctor x
24/08/2007, 14:31
ετσι λεγανε και για το 1000ρι (που το αξιζε κιολας οχι τουτο εδω που δεν εχει τιποτα περισσοτερο απο ποολλλααα αλλλαααα ) αλλα δεν επιασε
και στο τελος εχω πραγματικα μια απορια
τους ενδιαφερει να μεινουν στην ιστορια?
η να πουλησουν?
χμ!!μολις περασα απο την ηλιοφιλ κ η πρωτη παραγγελια εχει κλεισει.απο...την επομενη...για να δουμε!!!
περιεργεια.ολοι αυτοι στα ελληνικα κ ξενα περιοδικα που το αποθεωνουν πρεπει να ειναι μαλλον ασχετοι η....με μετοχες στην triumph(οχι σ αυτη με τα εσωρουχα)
Cpt. Haddock
24/08/2007, 14:35
χμ!!μολις περασα απο την ηλιοφιλ κ η πρωτη παραγγελια εχει κλεισει.απο...την επομενη...για να δουμε!!!
περιεργεια.ολοι αυτοι στα ελληνικα κ ξενα περιοδικα που το αποθεωνουν πρεπει να ειναι μαλλον ασχετοι η....με μετοχες στην triumph(οχι σ αυτη με τα εσωρουχα)
Πέρασες ρε κανάγια; :D
Είχε κανένα στη βιτρίνα; :evil:
Πάντως το παρασκήνιο με τα πάσης φύσεως τεστ των περιοδικών (αυτοκίνητα κ μηχανές) είναι αρκετά βρώμικο
doctor x
24/08/2007, 14:41
Πέρασες ρε κανάγια; :D
Είχε κανένα στη βιτρίνα; :evil:
Πάντως το παρασκήνιο με τα πάσης φύσεως τεστ των περιοδικών (αυτοκίνητα κ μηχανές) είναι αρκετά βρώμικο
μπα ...αρχες σεπτεμβριου τα ντεμο...
δε μου κανει εντυπωση!αν με καταλαβες (που με καταλαβες απλως κουβεντα κανουμε) το να πουληθουν 20 μηχανες δεν ειναι τιποτα και 1098 πουληθηκαν αλλα δε πλουτισε η ντουκατι απο το μοντελο (λεμε τωρα)
και υστερει πολυ εμενα με απογοητευσε η τραιουμφ περιμενα να εχει τα περιφερειακα του μεγαλου (βεβαια σαν εμφανιση το μισω ετσι? αυτα τα ματια του Ε.Τ phone home που εχει μπροστα :yuck: )
αλλα αυτο ειναι τελειος ασχετο με το ποσο καλο μηχανακι ειναι
παραυτα το 750 με ξενερωσε ...............τες πα δε ξερω και την τιμη του να πω την αληθεια.
αληθεια ποσο κανει?
τους ενδοιαφερει να μεινουν στην ιστορια?
η να πουλησουν?
οεο?
εγώ απ'οτι έχω καταλάβει οι ευρωπαιοι φτιάχνουν πιο ακριβα και με καλα περιφερειακα μηχανακια ενώ οι ιαπωνες στοχευουν περισσότερο στις πωλησεις
μπα ...αρχες σεπτεμβριου τα ντεμο...
οντως. τα πρωτα θα διατεθουν την επομενη βδομαδα για δοκιμες ενω τα πρωτα μηχανακια ειναι ηδη κλεισμενα!
σε ποιο καταστημα ρωτησες?
οεο?
εγώ απ'οτι έχω καταλάβει οι ευρωπαιοι φτιάχνουν πιο ακριβα και με καλα περιφερειακα μηχανακια ενώ οι ιαπωνες στοχευουν περισσότερο στις πωλησεις
αν εξαιρεσεις την καβασο που χ@στηκε ποσες μηχανες πουλαει (το τμημα παραγωγης μοτοσυκλετων ειναι το μικροτερο στην εταιρεια-κολοσσος )
θα ηθελα να δω τα εσοδα πχ τα περσυνα ολων των εταιριων (των γνωστων ) και ιαπωνιας και ευρωπης και κινας(ναι και αυτα απο περιεργια) αν οχι μονο στην ελλαδα γενικα
δε βρισκω τπτ στο νετ ομως
για να δω αν τελικα συμφερει να κοστολογεις μια μηχανη 25000 ευρω απευθηνομενος σε πολυ λιγα ατομα που μπορουν να την παρουν αβλεπη
η αν ειναι καλυτερα να πουλας σε πολλους μηχανες των 7000 ευρω.
αν εξαιρεσεις την καβασο που χ@στηκε ποσες μηχανες πουλαει (το τμημα παραγωγης μοτοσυκλετων ειναι το μικροτερο στην εταιρεια-κολοσσος )
θα ηθελα να δω τα εσοδα πχ τα περσυνα ολων των εταιριων (των γνωστων ) και ιαπωνιας και ευρωπης και κινας(ναι και αυτα απο περιεργια) αν οχι μονο στην ελλαδα γενικα
δε βρισκω τπτ στο νετ ομως
για να δω αν τελικα συμφερει να κοστολογεις μια μηχανη 25000 ευρω απευθηνομενος σε πολυ λιγα ατομα που μπορουν να την παρουν αβλεπη
η αν ειναι καλυτερα να πουλας σε πολλους μηχανες των 7000 ευρω.
άσε μην ψάχνεις τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο.
διάφορες εταιρείες ακολουθούν διαφορετικές πολιτικές,καλό είναι αυτό, ας υπαρχει μια διαφοροποιηση, όση μπορει να υπάρξει στην εποχή της παγκοσμιοποίησης...
to speed triple ine to pio omorfo kai kata poli pio dinato apo ta ala exi k gamati odigikh shberifora gia mena lei pio poli apo tala( den exo odighsh pote apoti mouxoun pei kai oti exodiabasei sta test etsi ine belos !)