View Full Version : ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΑ!!!
alximistis
24/08/2007, 12:06
ΔΥΟ νεκροί στην πυρκαγιά στην Αερόπολη!!!
Χάνεται η πόλη κινδυνεύει άμεσα παιδιά. Η φωτιά είναι μέσα στην πόλη και οι πυροσβέστες λένε για μάχη σπίτι με σπίτι.
Τι γίνεται πια φέτος;;;;;; :(
adam_tsouk
24/08/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μάχη σπίτι με σπίτι.
( \
μονοπολη παιζουν? :confused:
κ φοινικουντα κ καλαματα
της πουτανας για αλλη μια φορα
καλα παμε
:(
Τραγωδία στις φλόγες
Δύο νεκροί από την πυρκαγιά που μαίνεται σε Ταΰγετο και Πάρνωνα
ΑΠΕ
Η φωτιά εκτείνεται σε μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων
Τραγικός είναι ο απολογισμός από την πυρκαγιά στη Λακωνία, αφού δύο άτομα παγιδεύτηκαν στις φλόγες σε ξενοδοχείο της Αρεόπολης με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια έχουν κανεί, ενώ οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των εναέριων μέσων.
Τέσσερα χωριά στον Ταΰγετο -Καρβέλι, Λαδάς, Αράχοβα και Ελαιοχώρι- έχουν εκκενωθεί, καθώς και η κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα με 45 ηλικιωμένους. Κλειστός είναι ο δρόμος από τη Σπάρτη προς την Καλαμάτα.
Στον Πάρνωνα η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Γεράκι, Καλλιθέα, Αγιοι Ανάργυροι και Γκορτζιά.
Νέα εστία πυρκαγιάς εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Σταυρός - Τσίπα κοντά στην Αρεόπολη. Ήδη, κινδυνεύουν σπίτια και επιχειρήσεις στο χωριό του Νέου Οιτύλου.
Οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός μάχης λόγω των ανέμων έχει τεθεί και το ρωσικό αεροσκάφος.
Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής με δικά τους βυτιοφόρα έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών στο σύνολο των νομών της Πελοπονήσσου, σε μεγάλο μέρος της Στερεάς Ελλάδας, στην Εύβοια, σε τμήμα της Ηπείρου, στα νησιά του Αιγαίου -Κυκλάδες, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία- και η Κρήτη.
Newsroom ΔΟΛ
Gandalf dr685sm
24/08/2007, 12:24
Ριτσώνα , Μέγαρα,Ελευσίνα, Λαγονήσι(Γαλάζια Ακτή), Δομοκό προστέθηκαν στην λίστα και μάλλον άλλος ένας στην λίστα των νεκρών στην Αρεόπολη...
Και το βράδυ θα μας λένε πάλι για εκλογές , αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες...
Gandalf
alximistis
24/08/2007, 12:32
Οι δύο νεκροί ήταν μάλλον περιπατητές-πεζοπόροι. Πήγαν να δούν τη φύση και βρήκαν το θάνατο.:(
Αγνοείται ακόμη ένας άνθρωπος ενώ έχουν τραυματισθεί και δύο πυροσβέστες. Πιθανότατα ο ένας να είναι και διοικητής στην Πελοπόννησο. :(
alximistis
24/08/2007, 12:38
Καίγεται και η μπλε ακτή στο λαγονήσι. Καίγονται σπίτια...
costas81
24/08/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Καίγεται και η μπλε ακτή στο λαγονήσι. Καίγονται σπίτια...
ντροπη μας πια!!
lilipoua
24/08/2007, 13:35
Τέσσερις οι νεκροί στην Αρεόπολη! :(
alximistis
24/08/2007, 13:45
Ναι τώρα το άκουσα.
Ρε γαμώτο... ειλικρινά δηλαδή... τι γίνεται φέτος;;;;;;;;;; Τι είναι αυτό; Από τον Ιούλιο μας έχει πάει γαμώντας!!! :(
χάνουμε τα πάντα!
Gandalf dr685sm
24/08/2007, 13:50
Ιωάννινα, Νέα Πέραμο, Ριτσώνα,Ελευσίνα, Λαγονήσι (έσβυσε!), Φοινικούντα, Πάρνωνας, Ταύγετος και απο όσο λένε οι πυροσβέστες είναι 4 οι νεκροί με άγνωστα στοιχεία ταυτότητας.
Τον χειμώνα θα είναι σκάσε και κολύμπα η κατάσταση απο τις νεροποντές και τις πλημυρες. Περαστικά μας και το βράδυ να δούμε για εκλογές και ομόλογα...
Να μην το ξεχάσουμε παρακαλώ.
Gandalf
Meyaleleth
24/08/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λαγονήσι (έσβυσε!)
esbyse?
gia na doume.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και απο όσο λένε οι πυροσβέστες είναι 4 οι νεκροί με άγνωστα στοιχεία ταυτότητας.
as arxisoume oloi loipon na forame tap giati opws pame....8a xasei h mana to paidi kai to paidi th mana...
afrotwin
24/08/2007, 14:25
kitakste oi neodimokrates katapatites kene oti prolavoun tora mpas ke pesi i nea dimokratia ke den exoun akres meta na kanoun tis vromodoulies tous
meta an vgi to pasok 8a exoume pali emprismous apo tous pasokous..ke pai legontas
psifiste tous na mas kene zontanous den pirazi...:a31:
ke min gkriniazete avrio mpori na iste esis kapios klironomos ton kamenon ke xtismenon pia perioxon
ke tote na dite pos 8a sas niazi an kaikan ke 4 i 14 atoma....
asiniditoi an8ropoi pantos tipou
oloi omos ke me sinexia...
to 8a ftiso stous tafous sas ine ligo
gkmaggas
24/08/2007, 14:43
καιγεται ΑΜΑΛΙΑΔΑ και δασος ΘΙΝΩΝ ΒΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!!!!!
6 οι νεκροί στην Αερόπολη....
Ρε σεις, ότι φάνε, ότι πιούνε κι ότι αρπάξει ο κ@λος τους μέχρι τις εκλογές!!!!
Δεν το πήρατε χαμπάρι ακόμα ότι ότι κάηκε πουλήθηκε κιόλας????
Τσέπωσαν τα λεφτά κι από δω παν κι άλλοι!!!!
Κι αν βγουν οι ίδιοι κακό του κεφαλιού τους! Δε θα έχουν ποιόν να κατηγορ'ησουν για αυτά που έχουν να μας βρούν μες στο χειμώνα!!!!!
Φαντάζομαι όλοι το ξέρουν ότι κάποιοι "πατάνε επί πτωμάτων" και εδώ μιλάμε κυριολεκτικά!!!!!
:a29: :a29: :a29: :a29: :a015: :a016: :a018: :a023:
καιγονται ορεινα χωρια κοντά στη Ζαχάρω...
Κάτι καίγεται πολύ κοντά στην Αθήνα!
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
blackbusa
24/08/2007, 15:44
Να πω και εγω την μαλακια μου.....εκλογες πλησιαζουν.....τι πιο απλο απο το να δειξεις την αναξιοπιστεια μιας κυβερνησης με τους βγαζεις και σε αυτο πιο πολυ αχρηστους.......για να μην παρεξηγηθω απο καποιους για κομματικους λογους......δεν ψηφιζω στην Ελλαδα και δεν με νοιαζει κανενα κομμα.....
Trickster
24/08/2007, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Να πω και εγω την μαλακια μου.....εκλογες πλησιαζουν.....τι πιο απλο απο το να δειξεις την αναξιοπιστεια μιας κυβερνησης με τους βγαζεις και σε αυτο πιο πολυ αχρηστους.......για να μην παρεξηγηθω απο καποιους για κομματικους λογους......δεν ψηφιζω στην Ελλαδα και δεν με νοιαζει κανενα κομμα.....
Την είπε ο Γιακουμάτος την μαλακία του και μερικοί την πίστεψαν... :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Πηγα παραλια Καιφα, απο το πρασινο η εικονες ηταν σαν πινακες τοσο πολυ πρασινο, δεν ηθελα καν να διανοηθω αν πιασει φωτια εκει.
ωραιοι ειστε!Πισω απο μια οθονη και κραζετε οποιον/οτι βρειτε!ΕΥΓΕ :nono:
blackbusa
24/08/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Την είπε ο Γιακουμάτος την μαλακία του και μερικοί την πίστεψαν... :mad:
ΟΚ....εχεις δικιο.....αν μου πεις ποιος ειναι και ο Γιακουματος ειμαστε κομπλε......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aero
ωραιοι ειστε!Πισω απο μια οθονη και κραζετε οποιον/οτι βρειτε!ΕΥΓΕ :nono:
Για πε.:a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Βγηκε και σε video. (http://www.youtube.com/watch?v=e_dmLzGEPGQ):wacko:
Alchimistis
24/08/2007, 16:18
Kαιγεται και η Σαλαμινα η φωτια εχει φτασει πολυ κοντα στο σπίτι μου...καιγονται σπιτια
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πηγα παραλια Καιφα, απο το πρασινο η εικονες ηταν σαν πινακες τοσο πολυ πρασινο, δεν ηθελα καν να διανοηθω αν πιασει φωτια εκει.
για τα παραλιακά δεν ξέρω, πάντως ένας φίλος μου που έχει τους παππούδες του κάπου εκεί κοντά μου λέει ότι καίγονται περιουσίες...
μιλάω για ΟΡΕΙΝΗ ζαχάρω,έτσι?
el_hymador
24/08/2007, 17:13
Τωρα που γυριζα απο Ε.Ο. Κορινθου - Αθηνας φαινοταν ξεκαθαρα η πυρκαγια στην Σαλαμινα...δραμα...
σηκωνει αερα και ξαφνικα τα δαση μας παθαινουν το συνδρομο της αυταναφλεξης...εμπρησμοι απο αμελεια η προμελετημενοι ειναι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
:( Με 9 νεκρους και συνολικά 15 σε όλη τη χώρα λένε οι ειδήσεις!!!!! :uplate: :uplate: :uplate: :sad:
Και καποιο μερος της Ευβοιας? γιατι βλεπω τους καπνους απο απεναντι.:confused:
panagiotispapa
24/08/2007, 18:18
από in.gr
Τραγικός είναι ο απολογισμός από τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο: Επτά νεκροί και επτά ή οκτώ τραυματίες στη Ζαχάρω, έξι ακόμα στην Αρεόπολη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι νομοί Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια έχουν καεί, ενώ οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των εναέριων μέσων.
Τέσσερα χωριά στον Ταΰγετο -Καρβέλι, Λαδάς, Αράχοβα και Ελαιοχώρι- έχουν εκκενωθεί, καθώς και η κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα με 45 ηλικιωμένους.
Στον Πάρνωνα η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Γεράκι, Καλλιθέα, Αγιοι Ανάργυροι και Γκορτζιά.
Στην Αρεόπολη, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Σταυρός - Τσίπα. Οι κάτοικοι εκκένωσαν τα σπίτια τους, ωστόσο, πέντε άνθρωποι -δύο άνδρες, δύο γυναίκες, ένας πυροσβέστης- δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Ένας ακόμα δασοπυρισβέστης πέθανε από καρδιακό επεισόδιο.
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Ζαχάρω στην Ηλεία, όπου καίγονται σπίτια και επτά άτομα φέρεται να έχουν χάσει τη ζωή τους.
Ένα ακόμα μέτωπο εκδηλώθηκε στη Μεγαλόπολη και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι και φωτιά σε περιοχή της Αρκαδίας. Τουλάχιστον ένα χωριό εκκενώθηκε, το χωριό Σούλου, ενώ η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά και σε άλλα χωριά της περιοχής.
Εκκενώθηκαν επίσης οι οικισμοί Λαδά και Καρβέλι, αν και αρκετοί από τους κατοίκους δεν απομακρύνονται, φοβούμενοι ότι θα χάσουν τις περιουσίες τους.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά κατευθύνεται προς τον Πύργο του Δυρρού.
Η εθνική οδός Σπάρτης- Καλαμάτας έχει ανοίξει.
Στην νομαρχία Λακωνίας στη Σπάρτη έφτασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, όπου συμμετέχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς. Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε οικονομικλη βοήθεια 500.000 ευρώ για τους νομούς Λακωνίας και Μεσσηνίας.
«Στην περιοχή, το έργο της κατάσβεσης από τους 100 πυροσβέστες και τα 30 άτομα σε πεζοπόρο σώμα, είναι εξαιρετικά δύσκολο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκος Διαμαντής. «Φωτιές μαίνονται ακόμη σε Καστοριά, Γιάννενα, Αρτα και Αττική. Μας προβληματίζει όμως ιδιαίτερα η φωτιά στην Ελευσίνα, όπου σε κοντινή απόσταση από το μέτωπο υπάρχουν οι δεξαμενές καυσίμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου» προσέθεσε.
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε και στην περιοχή της Φανερωμένης στη Σαλαμίνας όπου στις φλόγες έχουν παραδοθεί σπίτια και αυτοκίνητα.
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι και σε περιοχή της Ελευσίνας, όπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ούτε τα διυλιστήρια.
Ωστόσο, οι φλόγες «άγγιξαν» τις παρυφές της Εθνικής οδού, υποχρεώνοντας την Τροχαία να κόψει για προληπτικούς λόγους τη διέλευση των οχημάτων στην περιοχή.
Φωτιά ξέσπασε περίπου στη 1 το μεσημέρι και στο Λαγονήσι, στη θέση Γαλάζια Ακτή, όπου λόγω και των ισχυρών ανέμων πήρε διαστάσεις. Στο σημείο επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ κάτοικοι δίνουν τη δική τους μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους.
Πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη στη Βοιωτία, την Αιτωλοακαρνανία και την Καστοριά.
Φωτιά και στην περιοχή Ξερόλακκα της Πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και ένα ελικόπτερο.
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο χωριό Περιβόλι του Δομοκού. Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, κυκλώνοντας το χωριό Ασβέστης της Μακρακώμης στη Δυτική Φθιώτιδα, όπου τυλίχθηκαν στις φλόγες πέντε σπίτια.
Αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το χωριό, ωστόσο δέκα κάτοικοι του χωριού με δική τους ευθύνη προτίμησαν να μείνουν εκεί για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.
Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο Αλιβέρι και το Μεσοχώρι Στείρων στην Εύβοια. Στο Μεσοχώρι επιχειρούν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες, δύο αεροσκάφη καναντέρ και ένα ελικόπτερο.
Η Καστοριά καίγεται για ΤΡΙΤΗ μέρα, και η φωτιά έχει φτάσει στην Αλβανία.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά το κομμάτι της Ελλάδας που αγαπήσαμε τόσα χρόνια, σε μεγάλο βαθμό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.......
Akatanomastos
24/08/2007, 20:43
PAIDIA exoun pethanei 18 atoma afti tin stigmi kai akoma ginete tis popis..
o euagellatos exei bgalei toulaxiston 5 atoma apo diaforetika xoria pou einai eglovismenoi me tous katoikous tous..
as efxithoume (pleon mono afto menei) na min xathoun kai alloi athooi
lampros_fazer
24/08/2007, 20:48
:a023: :a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
o euagellatos exei bgalei toulaxiston 5 atoma apo diaforetika xoria pou einai eglovismenoi me tous katoikous tous..
Ο Ευαγγελάτος να πάει να γαμηθεί,είμαι σίγουρος οτι τρίβει τα χέρια του που έχουμε νεκρούς..
Akatanomastos
24/08/2007, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ο Ευαγγελάτος να πάει να γαμηθεί,είμαι σίγουρος οτι τρίβει τα χέρια του που έχουμε νεκρούς..
mazi sou gia ton euagelato, alla opos kai na xei i katastasi einai TRAGIKI
Παιδιά απλά έχω ανατριχιάσει....Δε ξέρω τι να πω..
:sad: :sad: :bawl: :bawl: :a35: :a35: :a35:
Ρε παιδιά 20 άτομα έχουν καεί...ρε παιδιά...ρε γαμώ **************
Ρε παιδιά δεν είμαι καθόλου καλά...
Akatanomastos
24/08/2007, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε παιδιά 20 άτομα έχουν καεί...ρε παιδιά...ρε γαμώ **************
Ρε παιδιά δεν είμαι καθόλου καλά...
file fovamai oti aurio tha trhinoume polla perissotera atoma..
apo afta pou akouo kindinevoun dekades atoma se xoria pano sta vouna..
makari na bgo pseftis..
.................................
Akatanomastos
24/08/2007, 21:18
o prothipourgos pige stin zaxaro..
san ton bush pou xe paei sta sintrimia stous didimous pirgous kai kala eskave na boithisei
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
o prothipourgos pige stin zaxaro..
san ton bush pou xe paei sta sintrimia stous didimous pirgous kai kala eskave na boithisei
& τώρα όλοι θα προσπαθούν να σώσουν το πρωθυπουργό όπως όλοι προσπαθούσαν να σώσουν το καζίνο!
:a06: :a06: :a018: :a018: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Fireball400
24/08/2007, 21:45
Τουλάχιστον ας γεννηθεί από τις στάχτες κάτι καλό...οτιδήποτε και αν είναι αυτό...:sad:
δεν μου αρεσει που το λεω αλλα το πρωι οι νεκροι δυστυχως θα εινα πολλοι περισσοτεροι:( :( :( :(
Akatanomastos
24/08/2007, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Τουλάχιστον ας γεννηθεί από τις στάχτες κάτι καλό...οτιδήποτε και αν είναι αυτό...:sad:
ti na genithei re file?
einai gia kremala polla atoma..
Flowerdub
24/08/2007, 22:10
ki exoun thn eidikh monada tou stratou na ka8etai enw autoi einai se etoimothta apo to apogevma.
eidikh monada, gia apeglovismous etsi?bas kai swsoun kanena xristiano....:confused:
alximistis
24/08/2007, 23:41
Ώρα 00.45!
Η ΝΕΤ αυνανίζεται προσπαθεί εμφανώς να υποβαθμίζει το γεγονός. Ο ΑΝΤ1 λαικίζει όπως και το Άλτερ.
Μέγκα αξιοπρεπές όπως και ο Άλφα χάρη σε μερικούς πολύ καλούς ρεπόρτερ.
Σκάϊ μακράν ο καλύτερος νομίζω!
Αυτήν την κουβέντα είχαμε πριν λίγη ώρα με έναν φίλο και μία φίλη.
Και... γιατί να μας νοιάζει; Τι μας ενδιαφέρει αυτό τούτη την ώρα;
ΈΧω την τρομερή αίσθηση πως μέσα από το χαμο μετατρεπόμαστε σε μικρούς Νέρωνες.:(
ΤΙ Γίνεται πια σε αυτόν τον τόπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βγαίνουν οι νομάρχες και οι δήμαρχοι και ρίχνουν τις ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Κανείς δεν φταίει!
Οι πολιτικοί μας έχουν πάρει σβάρνα και τρέχουν στις πληγείσες περιοχές; ΚΑΙ; Τι θα κάνουν; Που ήταν το ΠΑΣΟΚ με το ρημαδιασμένο το κτηματολόγιο όταν έπρεπε; Που ήταν με την ενίσχυση των μέσων πυρόσβεσης;
Που είναι η κυβέρνηση με τα νέα ήθη και το μέλλον μας μπροστά; Που είναι ο πολύς κ. Πολύδωρας; Ο κ. Φούρλας; Που έβγαλε μία δήλωση κι εξαφανίστηκε μόλις τον στρίμωξαν;;;;;
Παιδιά υπάρχει εγκλωβισμένος κόσμος καμία φωτιά δεν είναι σε ύφεση!
Είδηση τελευταίας στιγμής.
Νέα φωτιά στο Γερολιμένα Μάνης. Ξέσπασε 23.15! Και στα Στύρα Ευβοίας πολεμούν... 12 πυροσβέστες!!! 112 για μια τέτοια φωτιά!!!!
Απόψε πεθαίνουν πολλά πράγματα στη χώρα... :(
el_hymador
24/08/2007, 23:55
Η μητερα μου, εχει αναφερθει πολλες φορες σε ενα περιεργο ζωο, τον Ρισσο, που ζουσε στην Πελοποννησο....ενα ειδος μυρικαστικου που δεν υπαρχει πια ...
Ο πατερας μου λεει πως τα παλια χρονια (πριν 50 δηλαδη...) υπηρχαν λυκοι και τσακαλια στην Ζηρεια και στον Χελμο....
πολυ φοβαμαι πως στον ανηψιο μου και στα παιδια μου (αν κανω) θα τους λεω για τα πευκα και τα ελατα που υπηρχαν στην περιοχη....
και φανταζομαι πως οι επομενες γενιες θα τα βλεπουν μονο σε φωτογραφιες.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
Δεν ειναι θεμα πολιτικων η κρατους ...αχρηστοι ηταν ανεκαθεν δεν χρειαζονταν οι φωτιες για να αποδειχθει το μεγεθος της ανικανοτητας τους...
ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ θεμα.
Good night and good luck.....
Ειμαστε για τον......
Τελος
vangelis 64
24/08/2007, 23:59
Αν νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι,μήπως και γίνει το θαύμα και κάτι αλλάξει, ας κλείσουμε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.Τι λέτε,μπορούμε;
Με το να "ενημερωνόμαστε" για νεκρούς,τραυματίες και λοιπές τραγωδίες,δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το παραμικρό.Και προσωπικά δεν πιστεύω πως θα γίνει.
Είμαστε φύσει βίαιοι και το ξέρουν αυτό οι μάγκες.Γι' αυτό λοιπόν σε 2-3 μέρες οι φωτιές θα είναι σαν να μην άναψαν ποτέ,διότι οι εκλογές πλησιάζουν και πρέπει-με δημοκρατικές διαδικασίες-να διαλέξουμε αυτόν που θα μάς πηδάει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αλήθεια....αυτή στο Βέλγιο,έκανε τίς πίπες που υποσχέθηκε;
:sad: :sad:
el_hymador
25/08/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αν νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι,μήπως και γίνει το θαύμα και κάτι αλλάξει, ας κλείσουμε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.Τι λέτε,μπορούμε;
Με το να "ενημερωνόμαστε" για νεκρούς,τραυματίες και λοιπές τραγωδίες,δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το παραμικρό.Και προσωπικά δεν πιστεύω πως θα γίνει.
Είμαστε φύση βίαιοι και το ξέρουν αυτό οι μάγκες.Γι' αυτό λοιπόν σε 2-3 μέρες οι φωτιές θα είναι σαν να μην άναψαν ποτέ,διότι οι εκλογές πλησιάζουν και πρέπει-με δημοκρατικές διαδικασίες-να διαλέξουμε αυτόν που θα μάς πηδάει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αλήθεια....αυτή στο Βέλγιο,έκανε τίς πίπες που υποσχέθηκε;
:sad: :sad:
θα ειναι οι καλυτεροτερες εκλογες που υπηρξαν ποτε(ς) Βανζελ...
θα αποδειξουμε περιτρανα πλεον ποσο ζωα και κρετινοι ειμαστε ....το πρωτο βημα ειναι να φανε ενα ακυρο η ενα λευκο ....
και μην αρχισετε τα περι πανε στο πρωτο κομμα κτλ-κτλ....αν βγει κανα 20% ποσοστο θα σου πω ποσο τους ποναει...
...θα μου πεις ε και; τα @ρχιδι@ θα τους κλασουμε...ε ας κανουμε τουλαχιστον αυτο για αρχη απο το να παμε να τους ψηφιζουμε σαν προβατα
vangelis 64
25/08/2007, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
θα ειναι οι καλυτεροτερες εκλογες που υπηρξαν ποτε Για να δούμε. Πάντως για μένα θα είναι μια απ' τα ίδια....έχω να ψΟφήσω από το '85.:D
el_hymador
25/08/2007, 00:17
Για να δούμε. Πάντως για μένα θα είναι μια απ' τα ίδια....έχω να ψΟφήσω από το '85.:D
:confused:
δαγκωτο ακυρο/λευκο....μην τους ''χαριζεσαι'' Βαγγελη...η καλυτερη τους ειναι η αποχη...
τι να πω ρε παιδια τωρα φωναζετε για το ποιος κανει τι και γιατι και τι δεν κανει ......
μονο οι φωτιες ειναι!!!!
παντα ετσι λεμε και στο τελος βγαινουν οι ιδιοι
αστο να παει στο διαολο
με τον κοσμο τι γινετε και πριν ενα μηνα στην αχαια και τωρα
γιατι τοσες ζωες ρε γμτ
τωρα εχει παει ο στρατος "λενε" τι να κανουν τα παιδια με μια πετσετα και ενα παγουρι νερο δεν ξερω!!!
:confused:
δαγκωτο ακυρο/λευκο....μην τους ''χαριζεσαι'' Βαγγελη...η καλυτερη τους ειναι η αποχη...
και οπως λεει και ενας γνωστος μια φετα ζαμπον
το ριχνεις και οταν βγει το λιπος βγαζεις αλλα 50-100 ακυρα:rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
25/08/2007, 00:43
Εγώ λέω το εξής:Φαντάζεσαι να μην πάει να ψηφίσει καναααα 75-80% που λέει ο λόγος;Ε,κάποιοι κώλοι δεν θα σφιχτούνε;Λιγάκι;
Αλλά κάτι τέτοια imagine έλεγε και μια ψυχή και μάς άφησε χρόνους....και μόνους.......
που να γινει αυτο ρε Βαγγελη
δεν εχεις ενα παιδι που εχει κανει αιτηση.....:blush:
αυτο που θελει να μπει στο στρατο.......:dizzy:
10 χρονια εχει το πτυχιο......:ZZZ:
και θα μας δωσουν αυξηση.......:eyepop:
για πια αποχη λες τοτε:sad:
el_hymador
25/08/2007, 00:55
Εγώ λέω το εξής:Φαντάζεσαι να μην πάει να ψηφίσει καναααα 75-80% που λέει ο λόγος;Ε,κάποιοι κώλοι δεν θα σφιχτούνε;Λιγάκι;
Αλλά κάτι τέτοια imagine έλεγε και μια ψυχή και μάς άφησε χρόνους....και μόνους.......
οκ αλλα ερμηνευεται τελειως διαφορετικα το
''αδιαφορω για την πολιτικη''
απο το
''ειστε ολοι ΓΤΠ και σας φτυνω''
vangelis 64
25/08/2007, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
που να γινει αυτο ρε Βαγγελη
δεν εχεις ενα παιδι που εχει κανει αιτηση.....:blush:
αυτο που θελει να μπει στο στρατο.......:dizzy:
10 χρονια εχει το πτυχιο......:ZZZ:
και θα μας δωσουν αυξηση.......:eyepop:
για πια αποχη λες τοτε:sad: Σωτήρη μου,ΕΧΩ ένα παιδί που έχει μπει στο πανεπιστήμιο και που έχασε μια χρονιά εξ' αιτίας τών απεργιών,τών καταλήψεων κλπ,έχω κι ένα άλλο που σε λίγα χρόνια θα πάει στο στρατό και σε διαβεβαιώ,όσο δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω :lol: ότι δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω το παραμικρό για να τα βολέψω.
Αηδιάζω και μόνο στην ιδέα.
:yuck: :yuck: :yuck:
Και στα πιστεύω μου είμαι πιστός!!......................Εισέτι.:lol: :lol:
vangelis 64
25/08/2007, 01:02
οκ αλλα ερμηνευεται τελειως διαφορετικα το
''αδιαφορω για την πολιτικη''
απο το
''ειστε ολοι ΓΤΠ και σας φτυνω'' Το αποτέλεσμα όμως μετράει.Και αν το αποτέλεσμα λέει.."Αποχή 70%" το βράδυ τών εκλογών,θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα-πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί.
λέμε τώρα.....
.......ΕΧΩ ένα παιδί.........
Και στα πιστεύω μου είμαι πιστός!!......................Εισέτι.:lol: :lol:
δεν διαφωνω αλλα εισαι στο 5% (ουτε το ειπα για σενα προσωπικα)
το αλλο 95% τι κανει....
ασε που και σωστος να μπεις στο δημοσιο θα βγεις σκαρτος (υπαρχουν και εξερεσεις) για να μην χαλας την πιατσα... που λενε
vangelis 64
25/08/2007, 01:24
δεν διαφωνω αλλα εισαι στο 5% (ουτε το ειπα για σενα προσωπικα)
το αλλο 95% τι κανει....
ασε που και σωστος να μπεις στο δημοσιο θα βγεις σκαρτος (υπαρχουν και εξερεσεις) για να μην χαλας την πιατσα... που λενε Δεν ξέρω αν είμαι στο 5 ή στο 95,αυτό που βλέπω όμως να διαφαίνεται είναι ότι,εκτός από "σώματι" είμαστε περαστικοί και σαν "πνεύματι".
Και αυτό είναι που με σκίζει στα δυό.
Εσύ τώρα ας πούμε,βιώνεις αυτό που απευχόμαστε όλοι όσοι καβαλάμε δίτροχο.Και το βιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό,μεγαλύτερο απ' όσο το πέρασα εγώ και οι πιο πολλοί από δω μέσα.
Το φαντάζεσαι αυτό το πράγμα ρε Σωτήρη στο μυαλό;Και χωρίς ελπίδα επανόδου;
Τέλος πάντων...μ' έχει πιάσει το φιλότιμο απόψε!:look:
Δεν ξέρω αν είμαι στο 5 ή στο 95,αυτό που βλέπω όμως να διαφαίνεται είναι ότι,εκτός από "σώματι" είμαστε περαστικοί και σαν "πνεύματι".
Και αυτό είναι που με σκίζει στα δυό.
Εσύ τώρα ας πούμε,βιώνεις αυτό που απευχόμαστε όλοι όσοι καβαλάμε δίτροχο.Και το βιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό,μεγαλύτερο απ' όσο το πέρασα εγώ και οι πιο πολλοί από δω μέσα.
Το φαντάζεσαι αυτό το πράγμα ρε Σωτήρη στο μυαλό;Και χωρίς ελπίδα επανόδου;
Τέλος πάντων...μ' έχει πιάσει το φιλότιμο απόψε!:look:
και που να βαλω και κανενα ποτηρι κρασι......
ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν γινετε απο το πι-σι, θα μου πεις και απο κοντα να γινει θα αλλαξει τιποτα .... ΟΧΙ
και γιατι ; γιατι ολοι λεμε δεν βαριεσε εγω θα τα αλλαξω
και "αυτοι" ξερουν τι κανουν εχουν μαθει πια πως το ξυλο το αντεχουμε την πιστωτικη ομως και τα δανεια ΟΧΙ
και σου ταζουν αυτα που θες να ακουσεις και εσυ λες ΜΠΟΡΕΙ
και παμε απο την αρχη.... και παμε στο "καρφουρ" που εχει και δωροεπιταγες για ψωνια και οταν κλεισει ο "Βαγγελης" .................:a021:
το πιγα λιγο πιο κατω αλλα .....
vangelis 64
25/08/2007, 01:45
[B]και που να βαλω και κανενα ποτηρι κρασι......
/B] Εγώ έχω βάλει μπύρα,φρεσκοληγμένη.:lol: :lol: Και σού λέω πως θα τα πούμε οπωσδήποτε από κοντά!:beer: :wave2:
Εγώ έχω βάλει μπύρα,φρεσκοληγμένη.:lol: :lol: Και σού λέω πως θα τα πούμε οπωσδήποτε από κοντά!:beer: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
σιγουρα να παρω τα ποδια μου μονο.... και χαιρετισμους στον Βαγγελη .... με το 1300:wave2: :wave2:
vangelis 64
25/08/2007, 02:06
:beer: :beer: :beer: :beer:
σιγουρα να παρω τα ποδια μου μονο.... και χαιρετισμους στον Βαγγελη .... με το 1300:wave2: :wave2: Πίνω με όλη την ψυχή μου στο πρώτο....:beer: :beer: :beer:
αλλά και στο δεύτερο! :lol: :wave2:
Πίνω με όλη την ψυχή μου στο πρώτο....:beer: :beer: :beer:
αλλά και στο δεύτερο! :lol: :wave2:
κατσε να πιασω και εγω μια ... εχω διψα
και ξερεις πιο τραγουδι παει τωρα...
"ο Ιρλανδος και ο Ιουδαιος"...
αντε:beer:
vangelis 64
25/08/2007, 02:22
κατσε να πιασω και εγω μια ... εχω διψα
και ξερεις πιο τραγουδι παει τωρα...
"ο Ιρλανδος και ο Ιουδαιος"...
αντε:beer: Τι είπες τώρα....α παπαααααα:eyepop: :eyepop: ...Τα μικράτα μου,Γιώργος Ζωγράφος,η προχθεσινή συναυλία με τον Λίνο Κόκοτο στην Ψήφτα....:cry: :cry:
Ρε Σωτήρη,βαλτός είσαι απόψε;Άντε βάζω την τρίτη...χικ!:beer:
Band(age)it
25/08/2007, 02:24
Ξερω δε με αφορα αλλα κονομησα κατι μπυρες μαυρες απαισιες πικρες ιρλανδεζικες...πωλουνται - αριστη κατασταση :D :D
vangelis 64
25/08/2007, 02:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ξερω δε με αφορα αλλα κονομησα κατι μπυρες μαυρες απαισιες πικρες ιρλανδεζικες...πωλουνται - αριστη κατασταση :D :D Murphy's?:a8: :a8: :a8:
Band(age)it
25/08/2007, 02:37
Murphy's?:a8: :a8: :a8:
Guiness :hypnotize
Akatanomastos
25/08/2007, 02:38
h net dinei mono akoma nea ap to metopo.
loipon lene 18 episimoi nekroi, alla afta pou misolene me anisixoun..
oti diladi iparxan poloi geroi sta xoria, kai mporei na min prolavan na figoun, to proi tha doume..
klp klp.. afto to mpalamoutiasma den me aresei..
Band(age)it
25/08/2007, 03:16
Ρε παιδες...μενω στο Γαλατσι και επειδη ειμαι αναγκαστικα ξυπνιος τετοια ωρα...μολις βρωμισε το σπιτι καμμενο ξυλο...καιγεται τιποτα κοντα μας και δεν το πηρα πρεφα παλι?
h net dinei mono akoma nea ap to metopo.
loipon lene 18 episimoi nekroi, alla afta pou misolene me anisixoun..
oti diladi iparxan poloi geroi sta xoria, kai mporei na min prolavan na figoun, to proi tha doume..
klp klp.. afto to mpalamoutiasma den me aresei..
Ένας φίλος μου έχει τους παππούδες του στο Κουμουθέκρα Ζαχάρως. Από το πρωί δεν γνωρίζει που βρίσκονται.Το παλικαράκι κλαίει απαρηγόρητο,μίλησα μαζί του το μεσημέρι,προσπάθησα να τον ηρεμήσω αλλά τι να καταφέρω αφού βρίσκεται εκαντοντάδες χιλιόμετρα μακρυά? Τι?
Κάηκαν τα χωράφια του πατέρα του στο χωριό,για το σπίτι τους κανείς δεν ξέρει ακόμα...
:sad:
alximistis
25/08/2007, 04:28
Η φωτιά στη Φιλοθέη-Γαλάτσι είναι υπό μερικό έλεγχο. Και γενικά πάει καλά οκ την πρόλαβαν. Πάλι καλά.
Τώρα η ΝΕΤ μετέδωσε πως υπάρχει πληροφορία για άλλους 4 νεκρούς. Αν αυτό ισχύει πάμε στους 22. :(
Καταντήσαμε να μετράμε νεκρούς και κατστροφές...
Βand(age)it η φωτιά είναι στο άλσος Φιλοθέης. Δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις την πρόλαβαν μέσα στο πάρκο.
Θα το ξέρετε, αλλά ας το βάλω...
41 Νεκροί & ψάχνουν κιάλους & οι μαλάκες οι πολιτικοί βγαίνουν στα κανάλια να κάνουν προεκλογικό αγώνα.:yuck: :yuck: :yuck:
Η καταστροφη ειναι ολοκληροτικη η φωτια καιει κοντα στο καλο νερο.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΑ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ !!!!
ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ;
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ;;;;;;;
Τι είπες τώρα....α παπαααααα:eyepop: :eyepop: ...Τα μικράτα μου,Γιώργος Ζωγράφος,η προχθεσινή συναυλία με τον Λίνο Κόκοτο στην Ψήφτα....:cry: :cry:
Ρε Σωτήρη,βαλτός είσαι απόψε;Άντε βάζω την τρίτη...χικ!:beer:
εχασα καποια επισοδια
δεν την εβγαλα .... αλλα πολλοι αλλοι :sad: :sad: :sad:
vangelis 64
25/08/2007, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ;;;;;;; Τώρα που οι σωτήρες μας θ' αρχίσουν τίς περιοδείες σ' όλη τη χώρα,για να κονομήσουν την ψήφο μας κι έχουνε χαλάσει μερικά δις γι' αυτόν τον ιερό σκοπό,ας πάρουμε από ένα γιαουρτάκι.:mad: :mad:
Θα το ξέρετε, αλλά ας το βάλω...
41 Νεκροί & ψάχνουν κιάλους & οι μαλάκες οι πολιτικοί βγαίνουν στα κανάλια να κάνουν προεκλογικό αγώνα.:yuck: :yuck: :yuck: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :sick:
vangelis 64
25/08/2007, 10:31
εχασα καποια επισοδια
δεν την εβγαλα .... αλλα πολλοι αλλοι :sad: :sad: :sad: Πληρώνουμε την ηλιθιότητά μας σαν ανθρώπινο γένος.Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα δυστυχώς.
Η καταστροφη ειναι ολοκληροτικη η φωτια καιει κοντα στο καλο νερο.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΑ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ !!!!
ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ;
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ;;;;;;; Αν καίγεται και το Καλό νερό σημαίνει πως πάει και το δάσος της Ελαίας..
Μετά τι έχει σειρά; Η Κυπαρισία; :sick: :a018:
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ ( ΖΑΧΑΡΩ ) ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ VAGELIS ΕΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .......
Akatanomastos
25/08/2007, 11:02
tosa xronia einai stin eksousia oloi aftoi
tosa xronia proetoimazoun aftes tis katastrofes
aftoi einai oi ithikoi aftourgoi, aftoi pou den frontisan pote na kanoun kati gia na prostateftei xora kai oi polites tis se tetoies periptoseis, kai anti na paretithoun meta apo 41 nekrous sinexizoun na kanoun siskepseis..
aidia
aisxos
ntropi
TRAGODIA ti allo na leme...........................................
Παιδιά τι να λέμε τώρα...Εδώ με το Καραμανλή & το άρθρο 24 για τον αποχαρακτηρισμό των δασικών εκτάσεων & τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, τι περιμένατε να κάνουν οι εμπρηστές?
Χρόνια τώρα προσπαθούσαν να κάνουν το Καϊάφα γκλάμουρ τουριστικό θέρετρο..Τώρα με τη βοήθεια της σημερινής κυβέρνησης, τα κατάφεραν. Δεν είναι τυχαίο που φέτος ειδικά έχει καεί πραγματικά όλη η Ελλάδα.& φανταστείτε τι έχει να γίνει και το χειμώνα. Να προσθέσω & άλλη μια παράμετρο που εικάζεται..Η φωτιά είναι ακριβώς στα σημεία από όπου είναι η χάραξη της Ιωνιάς οδού..Λογικό δεν είναι να θέλουν ωραία φιλετάκια δίπλα της?
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Akatanomastos
25/08/2007, 11:13
\
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
koita ego den mporo na fantasto oti kaine toso kosmo gia na xtisoun spitia..
apla einai toso koloxaneio o kratikos mixanismos pou i trixa ginete trixia..
fenomena (fotia, emprismoi) diogononte..
koita ego den mporo na fantasto oti kaine toso kosmo gia na xtisoun spitia..
apla einai toso koloxaneio o kratikos mixanismos pou i trixa ginete trixia..
fenomena (fotia, emprismoi) diogononte..
Φίλε μου, είναι καθαρά εμπροισμοί! Μάλιστα χθες από ένα πυροφυλάκιο είδαν ένα αυτοκίνητο το οποίο σταματούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα & έβαζε φωτιές. Τι να πεις..Δε μπορώ να φανταστώ τη ψυχολογία αυτών των αντικειμένων γιατί άνθρωποι δεν είναι.
Φωτιά τώρα & στη Μακρακώμη στη Φθιώτιδα..Έτσι ξαφνικά,τη στιγμή που δεν υπάρχει καμιά άλλη δύναμη να διατεθεί..
Flowerdub
25/08/2007, 11:22
νέο μέτωπο στον Υμηττό.....:confused: :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Flowerdub
νέο μέτωπο στον Υμηττό.....:confused: :confused: :confused: :confused:
Από ότι ακούω μόλις τώρα, επιβεβαιομένο υπάρχει φωτιά, πάνω από την Αττική οδό στο Χολαργό.
με τη φωτια της Παρνηθας το οξυγονο εφτασε το 16.5 % ανα κυβικο μετρο αερα, με οριο επικυνδινοτητας το 15 %.. μετα τις φωτιες στην Πεντελη, Μελισια κλπ κ με τη σημερινη αγνωστο που θα φτασει.. προβλεπονται δυσκολοι καιροι..
Επειδη ξυπνησαν μνημες βαζω μια φωτογραφια που τραβηχτηκε απο το σπιτι μου στο χωριο
Μακαρι ολα να τελειωσουν γρηγορα κ οχι αλλοι νεκροι... :sad: :sad: :sad:
Μονο αν δεις τη φωτια να σε πλησιαζει καταλαβαινεις καλυτερα....
100631
Akatanomastos
25/08/2007, 11:37
Φίλε μου, είναι καθαρά εμπροισμοί! ..
simfono, alla den nomizo na einai gia na xtisoun spitia..
opos kai na xei prepei na iparxei prolipsi, antipirikes zones, katharismoi klp klp klp
eimaste uganta
Εκκένωση νοσοκομείου Κρεστένων..& στον Υμμητό έχει φουντώσει για τα καλά..
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ;;;;;;;
δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα
εδω ειδαμε πλανα απο κατοικους να καθονται και να κοιτουν τη φωτια
τι να κανουν με ενα λαστιχο και αν εχει νερο με 5- 10 μετρα φωτια
αλλα και να φυγεις δεν ειναι ευκολο να βλεπεις το σπιτι σου τη"ζωη" σου να χανετε
και φυσικα τι να κανουν και οι μοναδες της πυροσβεστικης
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ VAGELIS ΕΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
να σου πω
θα πρεπει ολοι οι υποψηφιοι να δωσουν τα χρηματα που θα εδιναν για την καμπανια τους στους πυροπαθεις
μιλαμε για τουλαχιστον 60 εκ ευρα βαλε και αυτα που θα παρουν τα κομματα εξτρα
και οι εκλογες μπορουν να γινουν χωρις αφισες... τα ιδια χαλια θα εχουμε
panagiotispapa
25/08/2007, 12:00
Την φωτιά στον Υμμητό, την γύρισε ο αέρας και την πηγαίνει για Κάντζα!!!!!!!!!!! Σε λίγο θα περάσει από ΑΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάει προς κεραίες!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης, μάλλον υπάρχει και δεύτερη φωτιά στον Σταυρό!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά υπάρχει όριο??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Τελικά υπάρχει όριο??????
ναι
στη θαλασσα:sad:
Τώρα λένε ότι κάπιοι διεκδικούν 300 στρέμματα στον Υμμητό, το αναφέρει ο δήμαρχος Χολαργού, & η φωτιά είναι ακριβώς σε εκείνο στο σημείο. & θα ξαναπώ!Μόλις άκουσαν για το άρθρο 24 που θέλει να αλλάξει ο μπούλης όλοι προσπαθούν να πάρουν το κομματάκι τους.
:yuck: :yuck: :yuck:
ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!
ΚΥΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ!!!!!!
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ
φωτογραφια απο το μπαλκονι μου..παει κ ο υμηττος :sad: :sad:
100639
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
με τη φωτια της Παρνηθας το οξυγονο εφτασε το 16.5 % ανα κυβικο μετρο αερα, με οριο επικυνδινοτητας το 15 %.. μετα τις φωτιες στην Πεντελη, Μελισια κλπ κ με τη σημερινη αγνωστο που θα φτασει.. προβλεπονται δυσκολοι καιροι..
Sorry για το off-topic αλλά αυτό που λές είναι εντελώς ανυπόστατο και λανθασμένο.
Τίποτα δεν άλλαξε με την φωτιά στην Πάρνηθα.
Δηλαδή στην Δήλο που δεν έχει ούτε 1 φυλλαράκι, δεν έχουν οξυγόνο;
Σε όλα τα άλλα μαζί σου
να σου απαντησω με σιγουρια δεν ξερω φιλε μου, γιατι το αρθρο ειναι παλιο.. μαλλον αναφεροταν στην αθηναϊκη ατμοσφαιρα.. εμεις μπορει να χαμε περισσοτερα δαση απο τη Δηλο, εχουμε οπως κ ατμοσφαιρικη μολυνση ενω η Δηλος δεν εχει τιποτα.. αρα τα ποσοστα οξυγονου πεφτουν κ αναπληρωνονται απο οξειδια θειου και αζωτου :sad: :sad:
Akatanomastos
25/08/2007, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
Τίποτα δεν άλλαξε με την φωτιά στην Πάρνηθα.
Σ
:a06:
alximistis
25/08/2007, 15:05
Ξέρω ότι θα ακουστεί ως θεωρία συνομωσίας και σενάρια φαντασίας! Αλλά επειδή σε κάποια πράγματα είμαι φιλύποπτος θέλω να παραθέσω κάποια στοιχεία. Πριν κράξετε σκεφτείτε! :)
Πιάνει η φωτιά στον Υμηττό. Την ΙΔΙΑ στιγμή η Π.Υ. δέχεται κλήσεις για φωτιά στην μονή Πεντέλης, στο Μαραθώνα, στο άλσος Συγγρού στο Πεδίο του Άρεως και στον Παράδεισο Αμαρουσίου!!!
Θέλετε την συνέχεια;
Λίγη ώρα μετά η Πυροσβεστική ειδοποιεί τον Τύπο ότι ΟΛΕΣ αυτές οι φωτιές που σας ανέφερα ήταν ανύπαρκτες!!!!!!! Ψευδείς αναφορές!!!!!!!!!
Αν αυτό δεν προϋποθέτει την ύπαρξη σχεδίου... τότε ναι είμαι σεναριολόγος!