PDA

View Full Version : talk show - ρομπα παρουσιαστης

el_hymador
25/08/2007, 00:31
ειναι ελεεινος ο τυπος...

http://www.youtube.com/watch?v=K8RID3481Oc

dammed_kittin
25/08/2007, 00:45
ελα μωρε θυμηθηκε ενα ανεκδοτο που το ειχε πει η μακιγιερ του πριν την εκπομπη

vangelis 64
25/08/2007, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειναι ελεεινος ο τυπος...

http://www.youtube.com/watch?v=K8RID3481Oc Ρε μλκ...έλεος λέμε,Πού στα διάλα τα βρίσκεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

veagle
25/08/2007, 01:11
:rotflmao: :lol:

hercul
25/08/2007, 03:00
Θεός !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

Nikoskazer2000
25/08/2007, 03:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Θεός !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

...με τρίχες στην παλάμη :a31:

Ρε Herc αφου σίγουρα τον είχαν ενημερώσει για το τι θα αντιμετώπιζε βάση του θέματος που πραγματευόταν η εκπομπή του δε θα πρεπε να είναι πιο συγκρατημένος;

div400
25/08/2007, 08:56
πολιτισμός ομως εκει στας εξωτερικάς χωρας ε?

εδω θα ειχε φάει κατι φάπες....:hypnotize :uplate:

....παντως.....πολυ LOL LOL LOL

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

hercul
25/08/2007, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
...με τρίχες στην παλάμη :a31:

Ρε Herc αφου σίγουρα τον είχαν ενημερώσει για το τι θα αντιμετώπιζε βάση του θέματος που πραγματευόταν η εκπομπή του δε θα πρεπε να είναι πιο συγκρατημένος;

Βασικά δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλος για μια τέτοια εκπομπή!!!
Και οι υπεύθυνοι της εκπομπής προφανώς και θα το γνώριζαν αυτό!
Αλλά όλο αυτό μπορεί να είναι και στημένο για λόγους τηλεθέασης!!

Ο τύπος είναι αυτό που λέμε : "Πιο βλάκας πεθαίνεις" Στα όρια είναι!

Εννοείται ότι αυτό που κάνει είναι μεγάλη καφρίλα αλλά την πρώτη φορά που το είδα και γω έλιωσα στο γέλιο...

kiriakost
25/08/2007, 10:58
όταν μια χώρα έχει 60 κανάλια , σίγουρα έχει έλλειψη από σωστούς παρουσιαστές .

Απο την άλλη , αυτό είναι μια εκπομπή ... σαν να βλέπετε την Ανίτα πάνια ... το εμπόρευμα είναι ο εύκολος ευτελισμός , του κάθε κακομοίρη . ( Οπου τα ΠΑΙΡΝΕΙ , είτε μέσα στην εκπομπή , είτε από έξω ) .

Σαν θεατής έσκασα στα γέλια ... διοτι βγαίνουν αυθόρμητα .... εάν ήμουν στη θέση το παρουσιαστή .. θα διέκοπτα την εκπομπή ... εαν είχα να παρουσιάσω τέτοια φυντάνια . ;)

byron
25/08/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
.... εάν ήμουν στη θέση το παρουσιαστή .. θα διέκοπτα την εκπομπή ... εαν είχα να παρουσιάσω τέτοια φυντάνια . ;)

Εχεις καταλάβει τίποτα απ΄αυτό που είδες? Που τα είδες τα φυντάνια ΡΠΜ ?:confused:

OzZzZzY
25/08/2007, 13:23
κυριακο εδω εχεις αδικο νομιζω..απ οτι καταλαβα δεν προκειται για εκπομπη στυλ Ανιτας αλλα για σοβαρη εκπομπη κοινωνικου περιεχομενου..

kiriakost
26/08/2007, 00:30
Και που τα πιάσατε ρε μάγκες το Νορβηγέζικα ... :) και καταλάβατε το στυλ της εκπομπής !!

τέλος πάντων , ας χαλαρώσουμε καλύτερα ... μας έσπασαν τα νεύρα τα κανάλια σήμερα , και σπάσαμε τα νεύρα μας , μεταξύ μας στην πορεία ... ας χαλαρώσουμε καλύτερα .

Παντως για την ιστορία , οι Νορβηγοί και οι Φινλανδοί και οι Ολλανδοι , ως υπέρ απελευθερωμένοι στα θέματα του SEX , συνηθίζουν να βλέπουν τέτοιες σαπουνο εκπομπές .
Οι οποίες μοιάζουν με δημόσιες συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης .

vthn
26/08/2007, 09:39
όταν μου το έστειλαν με mail, μου είχαν πει πως είναι ιατρική εκπομπή. Ο τύπος έχει κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όρχεων και ο παρουσιαστής την πάτησε μόλις άκουσε τη φωνή του...

Akatanomastos
26/08/2007, 10:17
emena mou fenete poli fake..

an einai ontos apo tileorasi live exoun kaei ekei sta voreia..

sotos2004
26/08/2007, 11:58
Ρε παιδιά μην πιστέυετε ότι σας λένε, οι περισσότεροι δεν τα ψάχνουν. Αυτό το βίντεο το έχω δει εδώ και 1,5 χρόνο. Από το αρχικό ακόμα post που ήταν στα δανεζικα-ιρλανδέζικα-τσεχικα δεν ξέρω και γω τι. Ειναί FAKE. Είναι από μια εκπομπή τύπου ΑΜΑΝ.

Η εκπομπή λέγεται In De Gloria. Αν θέλετε να δείτε και άλλες εκπομπές τους YouTube (http://www.youtube.com/results?search_query=In+De+Gloria&search=Search)

Πάντως όπως και στο ΑΜΑΝ έτσι και σε αυτούς για να γελάσεις πρέπει να ξέρεις τι λένε.

Σε αυτό το video έχω κάνει ερώτηση να μου πουν τι λένε -->In De Gloria Hallo Televisie Zakenreis (http://www.youtube.com/watch?v=1HLugcTnc58)
Έχει πλάκα αρκεί να ξέρεις τι λένε. Δείτε πρώτα το βίντεο και μετά διαβάστε τι γίνεται. Η απάντηση είναι στην πρώτη σελίδα.