View Full Version : DimChios & Co, goes to Chania!!!
DimChios
25/08/2007, 15:09
Η ώρα περνάει, ο Λάμπρος δεν έχει έρθει ακόμη, (είπαμε, συννενόηση τσιμέντο) και ο Μάκης σκέφτεται: "Άχχχχχχ, Χαρά μου!"
:a07:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:blush:
100675
DimChios
25/08/2007, 15:12
Εγώ, καθότι ρομαντικό αγόρι :hypnotize :blush: :lol: και μιας και εχει αρχίσει να δύει, βγάζω φωτό το ηλιοβασίλεμα!
:sun:
100678
DimChios
25/08/2007, 15:14
Οι "σχεδόν" τελευταίες φωτό, εμπεριέχουν το κλίμα, την "τρέλα" και τη διάθεση αυτών των ημερών!
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!
Παντα να μαστε καλα να βρισκόμαστε!!!
:a33: :beer: :a33: :beer: :a33:
:lol: :lol: :lol: :lol:
100679
DimChios
25/08/2007, 15:15
:wacko: :blush:
100680
DimChios
25/08/2007, 15:15
:winka: :cool: :smokin:
100681
DimChios
25/08/2007, 15:17
Ωρα να ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση! :(
Φτάνω στο σπίτι του Λεωνίδα όπου και φιλοξενήθηκα και αρχίζω να φορτώνω! :bawl: :bawl:
100682
DimChios
25/08/2007, 15:19
Η ωρα, (τωρα!!!) είναι 16:30 κι εγώ έχω πρόβα! :wacko:
Sorry, τα υπόλοιπα το βράδυ! :D
Σας "γκάστρωσα" το ξέρω, αλλά λίγο ακόμη υπομονή και θα ανταμοιφθείτε! :winka:
:wave2:
πέρασες καλά μωρή χαμούρα στην κρήτη τελικά :)
να μου πείς με τόσους άντρες ............... :winka:
σιγά μην και δεν πέρναγες καλά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άντε και του χρόνου καλύτερα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
HateNord
25/08/2007, 17:46
Μπράβο παιδιά και πάντα τέτοια...Με ταξίδεψες αδερφέ στα Χανιά που έχω να πάω από το 1989 φαντάρος...Να σαι καλά.:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
...
Κρατηθειτε ρε μεχρι να τελειωσει ... :wacko:
Οπως καταλαβαινετε... ΘαΜαςΦαειΟΚατωΚοσμοςΟύλους (αμα τη ενάρξη)... :D :evil:
DimChios
25/08/2007, 19:23
Η Sober θα έφτανε με το πλοίο που εγώ και ο Lambros_fazer θα αναχωρούσαμε! :D
Είχα κατα νού να μείνω 2 μέρες ακόμα όμως ούτε εισιτήρια βρήκα, ούτε θα ξεκουραζόμουν 1-2 μέρες αν επέστρεφα στην Αθήνα τη Δευτερα και καπάκια πήγαινα για πρόβα! :rolleyes:
Κάναμε λοιπον κάτι σαν "παράδοση-παραλαβή" επισκεπτών στο λιμάνι της Σούδας!
Τα είπαμε λίγο στο πόδι, συμβουλέψαμε την νεοαφιχθείσα για το πού να πάει και τί να προσέξει :lol: :lol: και μετά από αγκαλιές και φιλιά (και χάδια με μερικούς :blush: ) βγάλαμε την τελευταία φωτό!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Σημ: Ο Λεωνίδας που υποτίθεται θα ερχόταν στο λιμάνι να χαιρετηθούμε και να παραλάβει τη Sober, του προέκυψε, σε συνεργασία με τη Στάκα :lol: :bigcry: :lol: ένα έκτακτο ραντεβού διαρκείας με το WC! :lol:
Δεν ήρθε κι έτσι τηλεφωνηθήκαμε για το goodbye! :wave2:
100708
DimChios
25/08/2007, 19:25
Με βαριά καρδιά λοιπόν αλλά γεμάτοι εικόνες, γεμάτα στομάχια, μπαταρίες, γέλια, πειράγματα και αρκετή συγκίνηση, εγώ και ο Lampros_fazer πήραμε τα εισιτήρια στο χέρι και μπήκαμε στο πλοίο της επιστροφής! :cry:
100710
DimChios
25/08/2007, 19:45
Όπως συνήθως συμβαίνει, ένα ταξιδιωτικό και μερικές δεκάδες φωτό δεν μπορούν να μεταφέρουν ούτε το 50% από όσα ζούμε στις εξορμήσεις μας! :)
Όπως συνήθως συμβαίνει, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δε μπορεί να είναι αντάξιο της εκτίμησης, της φιλοξενείας, της επαφής δίχως κανένα συμφέρον, μεταξύ ανθρώπων που η μοτοσυκλέτα υπήρξε αφορμή να γνωριστούν!
Το Λεωνίδα τον ήξερα λίγο, το Λάμπρο και το Νικόλα ελάχιστα, το Μάκη ΚΑΘΟΛΟΥ παρά μόνο μέσω του forum!
Τους γονείς και τον αδελφό του Λεωνίδα τους γνώρισα κι αυτούς τη στιγμή που οι άνθρωποι μου άνοιξαν το σπίτι τους για να μείνω!
Υποβάλω σε όλους τα σέβη μου για τη φιλοξενεία, τη παρέα, την αγάπη και όσα άλλα ο καθένας με τον τρόπο του μου προσέφερε!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! Αγάπησα τον τόπο σας κι εσάς περισσότερο!
Κάποια πράγματα θα μείνουν εύχομαι για πάντα και επιφυλάσομαι για τη συνέχεια!
Δε ξέρω τί άλλο να πώ! Τα μόνα που θέλω να ευχηθώ είναι δύο!
Το πρώτο ότι θα ήθελα πολύ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, να έχω μείνει παραπάνω και να γνωρίσω όσους δε γνώρισα, και το δεύτερο να είμαστε πάντα καλά, με υγεία και διάθεση να ζούμε πάντα τέτοιες όμορφες μέρες!
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!!!
AYTO ΤΟ THREAD ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Άν ξέχασα να αναφέρω κάποιον, ζητώ ταπεινά συγνώμη! Ό,τι θυμηθώ στη πορεία θα το αναφέρω! :winka:
Τωρα μπορείτε να το "κάψετε"! ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ!
100715
SPORAKIAS
25/08/2007, 19:53
παντα τετοια ρε μουρλοκομεια....:beer: :beer: :beer:
παλιο gayδες.... :alien:
:smokin:
Μια χαρά πέρασες!!!Άντε με το καλό και στην επόμενη να σε πάω & στο Κεδρόδασος...:smokin: :smokin:
By the way, για κάτι άλλες photos που αναφαιρόσουν συχνά πυκνά τι θα γίνει? Α!! & με αυτή τη Χαρά...?Έχουμε εκρεμμότητες.:wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
25/08/2007, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μια χαρά πέρασες!!!Άντε με το καλό και στην επόμενη να σε πάω & στο Κεδρόδασος...:smokin: :smokin:
By the way, για κάτι άλλες photos που αναφαιρόσουν συχνά πυκνά τι θα γίνει? Α!! & με αυτή τη Χαρά...?Έχουμε εκρεμμότητες.:wave2:
Ηταν δελεαρ για να μη σπαμαρετε ενδιάμεσα, οι υποσχέσεις!
Ρε συ, πραγματικά, θα μας κράξουν αν μπούνε!
Ένα cd όμως για όποιον ενδιαφέρεται, το καίω! :winka:
Βεβαίως υπάρχει και η λύση να τις ανεβάσω κάπου και να δώσω link, δε νομίζω να πειράζει, ε? :rolleyes: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ηταν δελεαρ για να μη σπαμαρετε ενδιάμεσα, οι υποσχέσεις!
Ρε συ, πραγματικά, θα μας κράξουν αν μπούνε!
Ένα cd όμως για όποιον ενδιαφέρεται, το καίω! :winka:
Βεβαίως υπάρχει και η λύση να τις ανεβάσω κάπου και να δώσω link, δε νομίζω να πειράζει, ε? :rolleyes: :smokin:
Αυτό το τελευταίο που πρότεινες είναι η λύση...Περιμένω το link:D :D
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αυτό το τελευταίο που πρότεινες είναι η λύση...Περιμένω το link:D :D
:wave2: :wave2: :wave2:
Πολύς κόσμος περιμένει το link. :D :D :D
Λεωνίδας
25/08/2007, 23:40
Όπως συνήθως συμβαίνει, ένα ταξιδιωτικό και μερικές δεκάδες φωτό δεν μπορούν να μεταφέρουν ούτε το 50% από όσα ζούμε στις εξορμήσεις μας! :)
Όπως συνήθως συμβαίνει, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δε μπορεί να είναι αντάξιο της εκτίμησης, της φιλοξενείας, της επαφής δίχως κανένα συμφέρον, μεταξύ ανθρώπων που η μοτοσυκλέτα υπήρξε αφορμή να γνωριστούν!
Το Λεωνίδα τον ήξερα λίγο, το Λάμπρο και το Νικόλα ελάχιστα, το Μάκη ΚΑΘΟΛΟΥ παρά μόνο μέσω του forum!
Τους γονείς και τον αδελφό του Λεωνίδα τους γνώρισα κι αυτούς τη στιγμή που οι άνθρωποι μου άνοιξαν το σπίτι τους για να μείνω!
Υποβάλω σε όλους τα σέβη μου για τη φιλοξενεία, τη παρέα, την αγάπη και όσα άλλα ο καθένας με τον τρόπο του μου προσέφερε!
Το πρώτο ότι θα ήθελα πολύ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, να έχω μείνει παραπάνω και να γνωρίσω όσους δε γνώρισα, και το δεύτερο να είμαστε πάντα καλά, με υγεία και διάθεση να ζούμε πάντα τέτοιες όμορφες μέρες!
Άν ξέχασα να αναφέρω κάποιον, ζητώ ταπεινά συγνώμη! Ό,τι θυμηθώ στη πορεία θα το αναφέρω! :winka:
Τωρα μπορείτε να το "κάψετε"! ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ! τι :look: ότι τι :look: θα ξανάρθεις :confused: :confused: :cry: :cry: :cry:
Λεωνίδας
25/08/2007, 23:41
σοβαρά τώρα
δε θα γράψω κατεβατά δεν είμαι makis
αν και τον έχω σχεδόν στα γόνατά μου :blush: :blush:
Δημήτρη και Λάμπρο ευχαριστούμε για την παρέα και που ήρθατε και μας ξεσηκώσατε λίγο (εμένα λιγότερο αλλά οκ :lol: :lol: :lol: )
Σας περιμένουμε σε πρώτη ευκαιρία ξανά :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
HateNord
26/08/2007, 00:19
Ρουφιάνε όλο πορτοκαλί μπλουζάκια μου είσαι.:D :beer: :lol: :uplate:
Ρακές, καλή παρέα, οφθαλμόλουτρα, παραλίες και BMW R 1200 Gs???
Αυτά είναι.... :winka: :winka:
Πάντα τέτοια!!! :beer: :beer:
lampros_fazer
26/08/2007, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Ρακές, καλή παρέα, οφθαλμόλουτρα, παραλίες και BMW R 1200 Gs???
Αυτά είναι.... :winka: :winka:
Το τελευταίο να έλειπε.. :D
Λαμπρος: - Φίλε μου το μηχανάκι σου γ@μεί και δέρνει!!!
Dim: - Το ξέρω ρε φίλε! Είσαι τυχερος που δεν έχεις το 4κύλινδρο σε αυτές τις διαδρομές! Θα είχες φτύσει αίμα μιλάμε!
Η "Μπέμπα" μου δεν παραπονιέται πουθενά!
Η άνεση και ο τρόπος που συμπεριφέρεται έχει αφήσει το Λάμπρο με το στόμα ανοιχτό! :a09:
Στάση για φωτό και να πάρει ένα τηλ να πεί πόσο ενθουσιασμένος είναι! :wacko:
ΝτιμΧίε θα σε σκίσω (δεν σου έφτανε 4 μέρες ε..)..τα παραλές..:mad: Είπαμε,έχει καλά φρένα κ ανάρτηση..αυτά.. :D
Κατα τ'άλλα,το'πες και μόνος σου,στο γκαράζ με τις νταλίκες.. :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
26/08/2007, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το τελευταίο να έλειπε.. :D
ΝτιμΧίε θα σε σκίσω (δεν σου έφτανε 4 μέρες ε..)..τα παραλές..:mad: Είπαμε,έχει καλά φρένα κ ανάρτηση..αυτά.. :D
Κατα τ'άλλα,το'πες και μόνος σου,στο γκαράζ με τις νταλίκες.. :rotflmao: :rotflmao:
:a38: :a38:
ΩΞΩ ΚΟΠΡΙΤΗ!!!
:mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol:
lampros_fazer
26/08/2007, 01:00
[/SIZE]
+10000...000 σε όλα (για να μην ξαναγράφω :lol: )
4 φανταστικές μέρες,μπορεί να ήταν λίγες αλλά ήταν γε(α)ματες..Ευχαριστούμε πολύ Μάκη,Λεωνίδα,Νικόλα και σενα Μήτσο με το μπουρδέλο σου,είδα μέρη που πιθανόν να μην έβλεπα..
Και ναι,το ξέρω οτι σου άρεσε η παρέα μου από πίσω.. :D:D
:lol::lol:
lampros_fazer
26/08/2007, 01:04
Μια φωτό,δεν ξέρω και γω πόσες λέξεις..
:a13: :a13:
Κατάλαβες ε..; :lol:
100738
DimChios
26/08/2007, 01:07
Μια φωτό,δεν ξέρω και γω πόσες λέξεις..
:a13: :a13:
Κατάλαβες ε..; :lol:
Μλκ αυτη σκεφτηκα να τη βαλω κι εγω αλλά...
@@δια!!! :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
26/08/2007, 01:08
@@δια!!! :eyepop:
Όπως το'πες..! :bigcry: :bigcry:
αυτη είναι η άλλη.. :lol:
Τι γέλιο και κείνο το βράδυ..
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
DimChios
26/08/2007, 01:16
Τι γέλιο και κείνο το βράδυ..
Όντως!!! :lol:
Χ3στήκαμε! :eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kostas NL
26/08/2007, 11:50
Ρε τρελοκομεία, πρέπει να περάσατε πολύ καλά.
Το κέφι σας προδίδεται στις φωτογραφίες που ποστάρατε.
Μπράβο, να ανταμώνετε συχνά και να περνάτε εξίσου όμορφα και ακόμη ομορφότερα.
Πραγματικά είχα ένα συνεχές χαμόγελο όσο διάβαζα τα κατορθώματά σας, θενκς γι' αυτό.
:beer: :beer: :beer:
DimChios
26/08/2007, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Ρε τρελοκομεία, πρέπει να περάσατε πολύ καλά.
Το κέφι σας προδίδεται στις φωτογραφίες που ποστάρατε.
Μπράβο, να ανταμώνετε συχνά και να περνάτε εξίσου όμορφα και ακόμη ομορφότερα.
Πραγματικά είχα ένα συνεχές χαμόγελο όσο διάβαζα τα κατορθώματά σας, θενκς γι' αυτό.
:D :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
fantacid
26/08/2007, 15:19
κωλοπαιδα μια χαρα περασατε κ ηρθε ο αλλος ο τραχανας κ μας εβαλε 10 σελιδες φωτο να τραβαμε τις κοτσιδες μας απο ζηλεια!!!!!
ΡΕ να σου καει το βιντιο ΡΕ αληταρα!!!
μπραβο ρε παιδια γαματες φωτο, γαματες παραλιες, γαματο παρεακι......τι αλλο θες απο τις διακοπες σου???
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2: :wave2:
α! μη ξεχασω.....................ΘΕΛΩ Κ ΓΩ 2 TEQUILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!
makis206
26/08/2007, 21:03
Για άλλη μια φορά είδα εκείνες τις εικόνες που μου ξανάφεραν στο μυαλό τις όμορφες στιγμές.. δεν έιναι η κατάλληλη στιγμή να γράψω τώρα, μόλις αποχαιρέτισα τον Road Spirit και προετοιμάζομαι ψυχολoγικά για τη Sober αύριο..
Παιδιά το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι απ'τη μεριά μας, επειδή ήρθατε, μας γεμίσατε, μας κάνατε να αισθανθούμε πως είναι οι πραγματικές διακοπές, πως είναι να γνωρίζεις καινούργιους φίλους και να περνάς αξέχαστα μαζί τους, πως είναι οι βόλτες με μοτοσυκλέτα με μια παρέα που όλοι γουστάρουν ισάξια το ίδιο πράγμα, γελάσαμε, τσουγκρίσαμε το ποτήρι, βγάλαμε φωτογραφίες μαζί, σχεδιάσαμε τις διαδρομές μας, κάναμε τα μπάνια μας, εμένα προσωπικά μου δώσατε την ευκαιρία να δω πράγματα στο ίδιο το νησί που μένω εδώ και 29 χρόνια που ούτε καν είχα φανταστεί..
Έχω περάσει πολλά όμορφα καλοκαίρια, πολλές αξέχαστες βόλτες, ταξίδια με εικόνες που μένουν χαραγμένες στην ψυχή για πάντα, με καινούργιες γνωριμίες, με καινούργιες μυρωδιές και γεύσεις, αυτό όμως που έζησα απ'την προηγούμενη Δευτέρα, απ'τη μέρα δηλαδή που ξεπρόβαλε ο ΝτιμΧίος μέσα απ'το πλοίο όρθιος πάνω στο GS ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ !
Δούλευα τις πρώτες μέρες και παρόλο που έκανα αμάν για να πέσει η άδεια ένοιωθα σαν να βρισκόμουν στις δικές μου διακοπές σε κάποιο απ'αυτά τα παραδεισένια νησιά που βλέπουμε στις καρτ-ποστάλ και στα εξώφυλλα των ταξιδιωτικών οδηγών ! Ήμουν στο γραφείο και μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Μήτσο και τον Λάμπρο δυο-τρεις φορές μέχρι να σχολάσω, μου δίνανε δύναμη !
Τι να πω ρε παιδιά, αυτή τη μαγεία που μου προσφέρατε απλόχερα το πρώτο τετραήμερο εσείς οι δυο αλλά και όλη την επόμενη βδομάδα η δεσποινίς και τα υπόλοιπα παλικάρια εύχομαι να την έχετε στην καθημερινότητά σας, δείξαμε όλοι μαζί πως γίνεται με τα λίγα να περνάει ένας άνθρωπος υπέροχα ! Να τα βράσω τα πλούτη και τα παλάτια, αυτή τη μαγεία δεν την ανταλλάζω με τα πλούτη όλου του κόσμου !
Έχω ήδη αρχίσει να μελαγχολώ αλλά σας έβαλα βαθειά μέσα μου και φέρνοντάς σας στο μυαλό θα παίρνω δύναμη, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα μου προσφέρατε αδέρφια μου, ελπίζω να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη μαγεία σύντομα, σε όποια λημέρια λάχει !
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
27/08/2007, 01:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...
Δημήτριε έχεις κόψει πολλές φωτό....
:rolleyes: :blush: :wave2:
περιμένουμε... :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:
DimChios
27/08/2007, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δημήτριε έχεις κόψει πολλές φωτό....
:rolleyes: :blush: :wave2:
περιμένουμε... :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:
Τσακώστε ενα [URL=.....[/URL] με ό,τι έχω από τα "άλλα" να μη με πρήζετε!
EDIT: Το URL ΔΕΝ ισχυει πλεον!
DimChios
27/08/2007, 14:28
Εχει πάρει φωτιά το rapidshare με ενημερώνουνε!
ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!
Τσακώστε ενα link (http://rapidshare.com/files/51295348/CHANIA_4_UPLOAD.zip) με ό,τι έχω από τα "άλλα" να μη με πρήζετε!
ντρεπομαι για τη ποιοτικα χαμηλη σου αρεσκεια....
μολις 1 στα 134...
τζαμπα το bandwidth που εφαγα...
DimChios
27/08/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ντρεπομαι για τη ποιοτικα χαμηλη σου αρεσκεια....
μολις 1 στα 134...
τζαμπα το bandwidth που εφαγα...
Κοιτα μεγαλε!
Πρωτον δεν ειναι μονο απο τη δικη μου ψηφιακη!
2ον, μετα απο τις ρακες και τις τεκιλες, τι ψαχνεις να βρεις?
3ον μηπως θες να ανεβασω απο παραλιες και με αυτο το τροπο με προκαλεις?
4ον αν δε σ αρεσει σβηστες, στ@@δια μου
5ον, αποσυρω το link και το αυτο επιθυμω να κανεις κι εσυ απο το quote
Κοιτα μεγαλε!
Πρωτον δεν ειναι μονο απο τη δικη μου ψηφιακη!
2ον, μετα απο τις ρακες και τις τεκιλες, τι ψαχνεις να βρεις?
3ον μηπως θες να ανεβασω απο παραλιες και με αυτο το τροπο με προκαλεις?
4ον αν δε σ αρεσει σβηστες, στ@@δια μου
ξυδι :smokin:
road spirit
27/08/2007, 16:33
dim και lampros, πάντα τέτοια :beer:, να μας ξανάρθετε στο νησί (αν και εγω δεν σας πρόλαβα) να πάμε και αλλού :D
Cpt. Haddock
27/08/2007, 16:35
EDIT: Το URL ΔΕΝ ισχυει πλεον!
Πολύ καλά κάνεις και το απέσυρες :smokin:
ουφ... :lol:
road spirit
27/08/2007, 16:35
Για άλλη μια φορά είδα εκείνες τις εικόνες που μου ξανάφεραν στο μυαλό τις όμορφες στιγμές.. δεν έιναι η κατάλληλη στιγμή να γράψω τώρα, μόλις αποχαιρέτισα τον Road Spirit και προετοιμάζομαι ψυχολoγικά για τη Sober αύριο..
Παιδιά το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι απ'τη μεριά μας, επειδή ήρθατε, μας γεμίσατε, μας κάνατε να αισθανθούμε πως είναι οι πραγματικές διακοπές, πως είναι να γνωρίζεις καινούργιους φίλους και να περνάς αξέχαστα μαζί τους, πως είναι οι βόλτες με μοτοσυκλέτα με μια παρέα που όλοι γουστάρουν ισάξια το ίδιο πράγμα, γελάσαμε, τσουγκρίσαμε το ποτήρι, βγάλαμε φωτογραφίες μαζί, σχεδιάσαμε τις διαδρομές μας, κάναμε τα μπάνια μας, εμένα προσωπικά μου δώσατε την ευκαιρία να δω πράγματα στο ίδιο το νησί που μένω εδώ και 29 χρόνια που ούτε καν είχα φανταστεί..
Έχω περάσει πολλά όμορφα καλοκαίρια, πολλές αξέχαστες βόλτες, ταξίδια με εικόνες που μένουν χαραγμένες στην ψυχή για πάντα, με καινούργιες γνωριμίες, με καινούργιες μυρωδιές και γεύσεις, αυτό όμως που έζησα απ'την προηγούμενη Δευτέρα, απ'τη μέρα δηλαδή που ξεπρόβαλε ο ΝτιμΧίος μέσα απ'το πλοίο όρθιος πάνω στο GS ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ !
Δούλευα τις πρώτες μέρες και παρόλο που έκανα αμάν για να πέσει η άδεια ένοιωθα σαν να βρισκόμουν στις δικές μου διακοπές σε κάποιο απ'αυτά τα παραδεισένια νησιά που βλέπουμε στις καρτ-ποστάλ και στα εξώφυλλα των ταξιδιωτικών οδηγών ! Ήμουν στο γραφείο και μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Μήτσο και τον Λάμπρο δυο-τρεις φορές μέχρι να σχολάσω, μου δίνανε δύναμη !
Τι να πω ρε παιδιά, αυτή τη μαγεία που μου προσφέρατε απλόχερα το πρώτο τετραήμερο εσείς οι δυο αλλά και όλη την επόμενη βδομάδα η δεσποινίς και τα υπόλοιπα παλικάρια εύχομαι να την έχετε στην καθημερινότητά σας, δείξαμε όλοι μαζί πως γίνεται με τα λίγα να περνάει ένας άνθρωπος υπέροχα ! Να τα βράσω τα πλούτη και τα παλάτια, αυτή τη μαγεία δεν την ανταλλάζω με τα πλούτη όλου του κόσμου !
Έχω ήδη αρχίσει να μελαγχολώ αλλά σας έβαλα βαθειά μέσα μου και φέρνοντάς σας στο μυαλό θα παίρνω δύναμη, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα μου προσφέρατε αδέρφια μου, ελπίζω να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη μαγεία σύντομα, σε όποια λημέρια λάχει !
παλιόπαιδο με συγκίνησες
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πολύ καλά κάνεις και το απέσυρες :smokin:
ας ειναι καλα τα quotes!
όχι αυτές.... ρεεεεεε.....
τις άλλες τις μεταξύ σας τις κομμένες.... ξέρεις εσύ... :winka: :winka: :winka: :D :wave2:
όχι αυτές.... ρεεεεεε.....
τις άλλες τις μεταξύ σας τις κομμένες.... ξέρεις εσύ... :winka: :winka: :winka: :D :wave2:
ποιες αυτες? αφου το εσβησε το λινκ. εσυ που τις ειδες? :confused:
:p
ποιες αυτες? αφου το εσβησε το λινκ. εσυ που τις ειδες? :confused:
:p :a13: :a13: :a13:
lampros_fazer
27/08/2007, 17:22
Για άλλη μια φορά είδα εκείνες τις εικόνες που μου ξανάφεραν στο μυαλό τις όμορφες στιγμές..
Όσο και να προσπαθείς,μόνο το fazer μ'έχει κάνει να δακρύσω.. :D
Γένοιωθα σαν να βρισκόμουν στις δικές μου διακοπές σε κάποιο απ'αυτά τα παραδεισένια νησιά που βλέπουμε στις καρτ-ποστάλ και στα εξώφυλλα των ταξιδιωτικών οδηγών !
Αφού σε τέτοιο ζεις ρε μλκ..!
Έχω ήδη αρχίσει να μελαγχολώ αλλά σας έβαλα βαθειά μέσα μου
Νταξ',δεν είναι ανάγκη να μάθουν όλοι τι κάναμε.. :blush:
:rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
27/08/2007, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
dim και lampros, πάντα τέτοια :beer:, να μας ξανάρθετε στο νησί (αν και εγω δεν σας πρόλαβα) να πάμε και αλλού :D
Αν μας θέλετε..και κάπου θα σε πετύχω.. :D
:beer: :beer:
DimChios
28/08/2007, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προλαβες?
Μπράβο ρε μάγκες
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
Ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό του στον ορισμό "ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΕΑ" έχει την παακάτω φωτό
100947
Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
Ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό του στον ορισμό "ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΕΑ" έχει την παακάτω φωτό
επετρεψε με να σε διορθωσω: στο λημα "μια gay παρεα" εχει αυτη τη φωτο!
Γεώργιε το ότι ζηλεύεις τον DimChios το έχουμε όλοι καταλάβει αλλά σήμερα καταλάβαμε και το μέγεθος της ζήλεια σου.
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
Γεώργιε το ότι ζηλεύεις τον DimChios το έχουμε όλοι καταλάβει αλλά σήμερα καταλάβαμε και το μέγεθος της ζήλεια σου.
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
βρε Μαρκο μου, παρατηρησε τις φατσες στην φωτο και μετα ξαναπες μου αν ειναι τρελλη ή gay παρεα! :winka:
τι να ζηλεψω? την παρθενια μου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
28/08/2007, 13:07
βρε Μαρκο μου, παρατηρησε τις φατσες στην φωτο και μετα ξαναπες μου αν ειναι τρελλη ή gay παρεα! :winka:
Γκέι αλλά με τρέλα λέμεεεεεεεε !!! :lol: :rotflmao: :lol:
100966
Γκέι αλλά με τρέλα λέμεεεεεεεε !!! :lol: :rotflmao: :lol:
Για αυτό παράτησες τις διακοπές σε γνωστό "ανεύθυνο" νησί... και ψάχνεσαι για "gay" παρεάκια??? :rolleyes: :blush: :confused: :p :winka:
Λεωνίδας
28/08/2007, 21:17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τουλάχιστον αυτή η παρέα κοιμόταν σε μονά κρεβάτια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
DimChios
29/08/2007, 00:07
Για αυτό παράτησες τις διακοπές σε γνωστό "ανεύθυνο" νησί... και ψάχνεσαι για "gay" παρεάκια??? :rolleyes: :blush: :confused: :p :winka:
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟ!!!!
:mad:
DimChios
29/08/2007, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τουλάχιστον αυτή η παρέα κοιμόταν σε μονά κρεβάτια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ΠΕΣ ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΛΕΩ!!!
:mad: :mad: :mad:
Λεωνίδας
29/08/2007, 01:33
τουλάχιστον αυτή η παρέα κοιμόταν σε μονά κρεβάτια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: ή σε διπλά με γυναίκες :D
DimChios
29/08/2007, 01:36
ή σε διπλά με γυναίκες :D
:rolleyes: :confused:
:a014:
Λεωνίδας
29/08/2007, 01:41
:rolleyes: :confused:
:a014: o makis ρε ψάρακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nikoskazer2000
29/08/2007, 01:42
Ρε φίλε το διάβαζα την Παρασκευή το βράδυ που είχα βάρδια στο hotel αλλα δεν πόσταρα τίποτα οπως ζήτησες για να ολοκληρώσεις.
Απ' τη μια χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά, απ' την αλλη λυπάμαι που δεν ήμουν μαζί σας πέρα του 15 Αύγουστου για να το ζήσω και 'γω.
Στην επόμενη ελπίζω και να κάτσεις παραπάνω και 'γω να εχω ρεπό τις σωστές μέρες!
Για οσες δεν ήπιαμε μαζί: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πάντα όρθιος και χαμογελαστός να 'σαι!
DimChios
29/08/2007, 01:44
o makis ρε ψάρακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το καταλαβα! :o
Ποιός άλλος θα ήταν? :cry:
Λεπτομέρειες θέλω όμως!
Nikoskazer2000
29/08/2007, 01:45
Αφιερωμένη special απο τη Σούγια με αγάπη! :smokin:
101032
Nikoskazer2000
29/08/2007, 01:48
Δεν ξέρω γιατί αλλα το μόνο emoticon που μπορούσα να σκεφτώ μετά απ' αυτή την φωτογραφία-->
101033
Nikoskazer2000
29/08/2007, 01:48
ηταν αυτό-->
101034
Nikoskazer2000
29/08/2007, 01:49
sorry guys αλλα είμαι ειληκρινής
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
29/08/2007, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Δεν ξέρω γιατί αλλα το μόνο emoticon που μπορούσα να σκεφτώ μετά απ' αυτή την φωτογραφία-->
ηταν αυτό-->
Το'χει το μέρος,ε ΝτιμΧίε..;
Nikoskazer2000
29/08/2007, 01:59
:nono:
Nikoskazer2000 speaking.
DimChios
29/08/2007, 02:12
Το'χει το μέρος,ε ΝτιμΧίε..;
Μη ρωτας εμένα μΑρή αδερφούλα!
lampros_fazer
29/08/2007, 03:25
Μη ρωτας εμένα μΑρή αδερφούλα!
Δε μ'έπιασες..Λέω για όταν γυρίσαμε και σταματήσαμε στο ίδιο μέρος..Το αμάξι,τα φώτα..u know.. ;)
(Νικόλα άλλο εννοώ,είναι 'συνθηματικό'..)
Nikoskazer2000
29/08/2007, 03:27
Δε μ'έπιασες..Λέω για όταν γυρίσαμε και σταματήσαμε στο ίδιο μέρος..Το αμάξι,τα φώτα..u know.. ;)
:confused:
Για 'πε για 'πε ρε Λάμπρο μπας και δούμε και 'μεις το ΦΩΣ το αληθινό...:wacko:
:a014: :a014: :a014:
μαλιστα μαλιστα μαλιστα μαλιστα
να σχολιασω;
να μην σχολιασω;
:look:
Sotirios
29/08/2007, 09:29
Από τις φωτογραφίες σας και τις φωτογραφίες σας και μόνο ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Κρήτης πρώτα από όλα και σε όλη την παρέα έπειτα. Το να φιλοξενείς ανθρώπους που δεν ξέρεις έιναι πολύ σημαντικό και λέει πολλά :beer: . Να στε καλά και..... κλασικά .......πάντα τέτοια.
filipp0s
29/08/2007, 09:47
Μπραβο ρε παίδες! Ωραια παρέα!:beer: :beer: :beer:
Εκδρομούλες, καλό φαγητό και moto.gr :wave2:
τι άλλο να θέλει κανείς?:)
DimChios
29/08/2007, 11:59
Ναι ρε!!! ΧΑΧΑΧΑΧ!! Τωρα το καταλαβα!!!
Πώπωωωω!!!
DimChios
29/08/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μαλιστα μαλιστα μαλιστα μαλιστα
να σχολιασω;
να μην σχολιασω;
:look:
Για πε...ενδιαφερων θα έχει!!!
:evil: :evil: :evil:
DimChios
29/08/2007, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Από τις φωτογραφίες σας και τις φωτογραφίες σας και μόνο ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Κρήτης πρώτα από όλα και σε όλη την παρέα έπειτα. Το να φιλοξενείς ανθρώπους που δεν ξέρεις έιναι πολύ σημαντικό και λέει πολλά :beer: . Να στε καλά και..... κλασικά .......πάντα τέτοια.
Αυτο ειναι όντως πολύ σημαντικό φίλε και κάτι που μας κάνει χαρούμενους όταν στην εποχη μας συναντάς ακόμη τέτοιους ανθρώπους!
Λεωνίδας
29/08/2007, 12:06
Αυτο ειναι όντως πολύ σημαντικό φίλε και κάτι που μας κάνει χαρούμενους όταν στην εποχη μας συναντάς ακόμη τέτοιους ανθρώπους!
:beer: :beer: :beer: :blush: :blush: :blush:
σταμάααατααααααα
DimChios
29/08/2007, 12:08
:blush: :blush: :blush:
σταμάααατααααααα
Εσυ τί πετάγεσαι ρε?
:rolleyes:
Για πε...ενδιαφερων θα έχει!!!
:evil: :evil: :evil:
ασε... θα περιμενω λιγο ακομα...
Λεωνίδας
29/08/2007, 12:24
Εσυ τί πετάγεσαι ρε?
:rolleyes: :a35: :a35:
DimChios
29/08/2007, 12:24
ασε... θα περιμενω λιγο ακομα...
Περίμενε!
Ετσι κι αλλιώς, σε λίγο την κάνω και θα ξαναμπώ τα ξημερώματα...τζανεράλε σήμερα... :wacko:
Περίμενε!
Ετσι κι αλλιώς, σε λίγο την κάνω και θα ξαναμπώ τα ξημερώματα...τζανεράλε σήμερα... :wacko:
τι ειναι το το τζανεραλε;
θα ειναι ο ΤΖΑνετακος;
θα εχει ΤΖΑναμπετες;
:wacko: :wacko:
DimChios
29/08/2007, 12:27
:a35: :a35:
ΡΟΦΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Ο Ροφός, του ροφού κτλ... :lol: :bigcry:
:a9: :a9: :a9:
DimChios
29/08/2007, 12:29
τι ειναι το το τζανεραλε;
θα ειναι ο ΤΖΑνετακος;
θα εχει ΤΖΑναμπετες;
:wacko: :wacko:
:mad: :mad:
ΤΖΕνεράλε με Βανέσσα και Κέλλυ κι εσύ να σκάσεις! :evil:
Ζηλιάρη!
εμεις ειμαστε και πολυ large τυποι: χρειαζεται να κοιμομαστε σε διπλα κρεβατια, τι να φτουρισουν τα μονα!
ΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜ!!!!!!!!!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα .... 2 μερες εχω στην Α8ηνα και το μυαλο μου βρισκεται κατω στα παιδια ...
Πραγματικα αξεχαστες στιγμες και φοβερη παρεα ... κριμα που σας εχασα και τα ειπαμε εστω και λιγο στο λιμανι αλλα ελπιζω οτι 8α ειμαστε ολοι καλα για τετοιες και καλυτερες (αν γινεται..που ΔΕΝ γινεται..:D ) συναντησεις ...!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Αν και καποιες τις ειχα ψιλοδει...εχω λιωσει στο γελιο με τις φοτο..!!!
:lol: :lol: :lol: :bigcry:
makis206
29/08/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Αν και καποιες τις ειχα ψιλοδει...εχω λιωσει στο γελιο με τις φοτο..!!!
:lol: :lol: :lol: :bigcry:
Κι εγώ έχω λιώσει με τη φάτσα σας κύριε Μητσοτάκη !
road spirit
29/08/2007, 14:31
:lol: μακαβριότατο μέλος βεβαίως βεβαίως
DimChios
29/08/2007, 14:39
Σκασε ρε μλκ, μη το λες αυτο το όνομα και εχω πρεμιέρα αυριο!!
:mad: mad:
Κι εσυ Sober, βγάλτον το μλκ!!!
Σκασε ρε μλκ, μη το λες αυτο το όνομα και εχω πρεμιέρα αυριο!!
:mad: mad:
Κι εσυ Sober, βγάλτον το μλκ!!!
Τι να κανω ..??? Το Ναζγκουλ ωχρια μπροστα του!!!
Μην ανησυχεις Ντιμ...του εχω κανει μαγια του μπαμπουλα (τα εμα8α στα Ανωγεια :) ) και δεν μπορει να σε πειραξει ο τρισκαταρατος...!!!
makis206
29/08/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μην ανησυχεις Ντιμ...του εχω κανει μαγια του μπαμπουλα (τα εμα8α στα Ανωγεια :) ) και δεν μπορει να σε πειραξει ο τρισκαταρατος...!!!
Α κοίτα τώρα τι ξέχασα να σου πω !!
Θυμάσαι προχτές όταν φύγαμε απ'την ταβέρνα και σε πηγαίναμε στο λιμάνι που γύρισα και σε κοίταξα κι έριχνα τα φώτα μου με σινιάλο σε ένα σπίτι για να το δεις εκεί στην κατηφόρα ;;
Εκεί μένει το άβατάρ σου !
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
29/08/2007, 15:18
μπραβο ρε αλητες!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
φαινεται οτι περασατε πολυ καλα!!!
το θεμα ειναι οτι με ωθειτε να βαλω φωτο απο Χαλκιδικη!! :rolleyes:
DimChios
29/08/2007, 15:18
Α κοίτα τώρα τι ξέχασα να σου πω !!
Θυμάσαι προχτές όταν φύγαμε απ'την ταβέρνα και σε πηγαίναμε στο λιμάνι που γύρισα και σε κοίταξα κι έριχνα τα φώτα μου με σινιάλο σε ένα σπίτι για να το δεις εκεί στην κατηφόρα ;;
Εκεί μένει το άβατάρ σου !
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Πάλι καλα που δεν το καταλαβε εκείνη την ΄ωρα γιατί μπορεί και να ....έπεφτε!
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το θεμα ειναι οτι με ωθειτε να βαλω φωτο απο Χαλκιδικη!! :rolleyes:
κοτα! :smokin:
Την κινηση τη 8υμαμαι...τι σκ@τ@ μου εδειχνες ρε Μακη δεν καταλαβα αλλα οπως λεει κι ο Ντιμ παλι καλα!!!
:hypnotize :hypnotize :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
taxydromos
29/08/2007, 16:40
ε ρε γλεντιαα>:rotflmao:<:beer:
μας βλεπω ολους 'επιτιμους' πολιτες της κρητης!:cool: ...:cool:
αντε να κανονισουμε καμια χειμερινη...