PDA

View Full Version : ποσο ζωα...

SPORAKIAS
25/08/2007, 15:14
μπορει να ειμαστε...?

χθες το βραδυ γυρνοντας απο τη δουλεια...κατα τις 01,30....βλεπω μπροστα μου αυτοκινητο με αλαρμ...

μου κανουν νοημα να παω σιγα...μολις ειχε γινει τρακαρισμα...δεν πρεπει να ειχε περασει το διλεπτο...

μετωπικη παπι με αυτοκινητο...στη φιδιπιδου(καπως ετσι)...ο δρομος που ερχετε απο μεσογειων και περναει απεναντι στην αλεξανδρας...

το παπι ανεβαινε την βασ.σοφιας και εκανε δεξια...(αναποδα)..δεν το εκανε επιτηδες...οσοι θυμουνται παλια ο δρομος πηγαινε...ειχε να περασει πολυ καιρο και μπερδευτηκε....απροσεχτος ομως ..τελειως..

μολις σταματησα βλεπω τα παλληκαρι κατω αλλα με τις αισθησεις του ...ειχε κτυπησει τη μυτη του μεσα απο το κρανος και ετρεχε συνεχεια αιμα.....ειχε βγει και η οδηγος του αυτοκινητου ..ηταν σαν χαμενη....

την ρωταω αν πηρε το ΕΚΑΒ....μου λεει οχι..δεν ξερω..δεν μπορω...και αλλες τετοιες μαλακιες......λεω απο μεσα μου ..τι ζωο...και λεω ζωο...γιατι?...γιατι την αστυνομια και τη μαμα της και το μπαμπα της και το φιλο της... ηξερε να τους παρει....αλλα λεω απο μεσα μου..μη της πω τπτ αστη να...

περνω το εκαβ και μου λενε σε 10 λεπτα θα ειναι εκει..

τα αιματα τρεχανε..της λεω να μου δωσει χαρτομαντιλα απο το αυτοκινητο..παλι τα ιδια...δεν ξερω... δεν κανω....δεν..δεν...

μου δινει ενα παλληκαρι απο ενα αυτοκινητο που περναγε...

και οπως ειμαστε εκει...ακουω το θεικο.....

πω πω...παει το αυτοκινητο....να λεει η καριολα...

εκει δεν κρατηθηκα....της τα εχωσα...τι λες ρε ....εδω το παιδι εχει κτυπησει και εσυ σκεφτεσε το αυτοκινητο....εισαι με τα καλα σου...ελεος.....

ερχετε το ασθενοφορο και το τοτα.....

να της λεει ο αστυνομικος να κανει ακρη το αυτοκινητο της και αυτη .....οπως μιλαγε στο κινητο(μαλλον με τον πατερα της) .....να τον ρωταει...μου λεει ο αστυνομικος να το κανω ακρη το αυτοκινητο..να το κανω..?

τα περνει και ο αστυνομικος και να της τα ψιλοχωνει και αυτος...

τελικα το παλληκαρι πρεπει να ηταν ενταξει....εκτος αν ειχε τπτ εσωτερικο...που το απευχομαι...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ...:yuck:

προσοχη ρε παιδια...μονο αυτο...

T.R.E
25/08/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ...:yuck:

Mαλλον πρεπει να αρχιζεις να το συνηθιζεις γιατι εχω την εντυπωση οτι θα το βλεπουμε πιο συχνα απο δω και μπρος...:sad: :sad: :sad:

trigger
25/08/2007, 15:31
Φίλε μου τα ζώα έχουν αισθήματα, εμείς όμως;
Πρίν από μια εβδομάδα έγινε ένα ατύχημα κάτω από το σπίτι μου αυτοκίνητο παραβίασε στοπ και χτύπησε παπί delivery! Μαζεύτηκε κόσμος να βοηθήσει γιατι το παιδί με το παπί δεν φορούσε κράνος και είχε χτυπήσει στο κεφάλι.Το ευχάριστο ήταν η αντίδραση του οδηγού του αυτοκινήτου που ήθελε να μεταφέρει μόνος του το παιδί στο νοσοκομείο αλλά όλοι του είπαν πως είναι επικίνδυνο, μετά απο λίγα λεπτά τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και το παιδί έδειχνε καλά.Το δυσάρεστο ξέρεις ποιό είναι..... υπήρχε μία η οποία είχε διπλοπαρκάρει το αυτοκίνητο της έτσι που έκανε τον οδηγό να παραβιάσει το στοπ γιατί δεν έβλεπε εξαιτίας της.Το αποκορύφωμα δε της υπόθεσης είναι ότι είπε αυτή:
"το είδα το κωλόπαιδο με το παπί που έτρεχε, κράνος δε φόραγε καλά να πάθει! Να λέει πάλι καλά που δεν έπεσε και πάνω στο δικό μου γιατι θα τον σκότωνα εγώ τον αλήτη! "

:eyepop:
Είμαστε ζώα; Δε νομίζω! Αναίσθητοι, αδιάφοροι, υλιστές σίγουρα είμαστε, ζώα όμως δε θα καταφέρουμε να γίνουμε γιατί τα ζώα έχουν ψυχή! :mad:
:wave2:

tai
25/08/2007, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger

Είμαστε ζώα; Δε νομίζω! Αναίσθητοι, αδιάφοροι, υλιστές σίγουρα είμαστε, ζώα όμως δε θα καταφέρουμε να γίνουμε γιατί τα ζώα έχουν ψυχή! :mad:
:wave2: +10000

:mad:

SPORAKIAS
25/08/2007, 16:02

σωστα τα λες.......

εγω δεν το διατυπωσα σωστα....:(

hercul
25/08/2007, 16:37

+10000000

Τα μάτια μας 14 παιδιά!!
Πολύ προσοχή!!

apav
25/08/2007, 17:54
Εγώ θα ήθελα να 'ξέρα με τι ψυχή βγαίνουν και τα λένε όλα αυτά; Σε γυάλα ζουν; Δεν έχουν ζητήσει βοήθεια ποτέ; Δεν τους έχουν προσφέρει βοήθεια; :mad:

EVI
25/08/2007, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Εγώ θα ήθελα να 'ξέρα με τι ψυχή βγαίνουν και τα λένε όλα αυτά; Σε γυάλα ζουν; Δεν έχουν ζητήσει βοήθεια ποτέ; Δεν τους έχουν προσφέρει βοήθεια; :mad:

ελα ντε........

HateNord
25/08/2007, 20:08
Παιδιά μισό λεπτο...μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια πόλη των 5 εκατομυρίων και πολλοί από αυτά τα 5 μιλιούνια η πλειοψηφία θα έλεγα δεν την ενδιαφέρει ο διπλανός...πολύ απλά να παει να γαμηθεί ο αλλος απλά εγώ να κάνω τη δουλειά μου και χέστηκα για τους υπολοιπους.Ετσι σκέφτονται...και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...:beer:

DimChios
25/08/2007, 20:11
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ????

Ε???

:mad: :mad: :mad: :mad:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕΣ ΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ????

ΗΛΙΘΙΑ ΡΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ???

SPORAKIAS
25/08/2007, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ????

Ε???

:mad: :mad: :mad: :mad:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕΣ ΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ????

ΗΛΙΘΙΑ ΡΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ???

τι να την βρισω ρε μητσο...

και που της μιλησα το σαλιο μου χαλασα....:yuck:

σιχαθηκα που ειμαι ανθρωπος....τοσο στασαρχιδισμος....το παλληκαρι ηταν κατω με αιματα και αυτη κοιταγε τα σιδερα...

αστο διαλο.....σκατομαλακισμενη.....

ktmakis
25/08/2007, 21:26
Δεν φταίει αυτή.....εκείνοι οι καριολιδες που τη μεγάλωσαν και της πήραν αυτοκίνητο φταίνε....

SPORAKIAS
25/08/2007, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Δεν φταίει αυτή.....εκείνοι οι καριολιδες που τη μεγάλωσαν και της πήραν αυτοκίνητο φταίνε....

οντως.... και αυτο....:(

trigger
25/08/2007, 23:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Το κακό είναι οτι και αυτή κάποια στιγμή θα μεγαλώσει παιδιά και αφού καταβάλει υπερπροσπάθειες θα τα κάνει σαν τα μούτρα της!!!! :yuck:
Έτσι πάντα η ιστορία θα συνεχίζεται..... :mad:

power hornet
26/08/2007, 09:19
δεν ξερω παιδια εγω τωρα τελευταια εχω φρικαρει πολυ με αυτα που βλεπω.
προχτες ειχα παει με την κοπελια μου στο λουτρακι στο μαιστραλλι για φαγητο,στην εθνικη πηγαινα στην μεσαια λωριδα με 110 με 120 μεγιστο γιατι ειχε πολυ αερα και γενικα οταν ειμαι με την κοπελια μου δεν τρεχω,οπως ειμαι στην μεσαια βλεπω στην αριστερη λωριδα δυο αμαξια να πηγαινουν κοματια ενα subarou και ενα evo7 δεν προλαβαινω να πω απο μεσα μου κοιτα εδω τους μαλακες με προσπερναει που ηταν αριστερα και το κοβει αποτομα δεξια ενα τζιπ πορσε καγιαν με περασε παιδια τοσο ξυστα και πηγε τερμα δεξια μαλλον για να πιασει τους αλλους να κοντραριστει.
τα ειχα παρει ειλικρινα τοσο στο κρανιο που αμα δεν ειχα την κοπελια μου και ειχα ενα ακομα πιο δυνατο μηχανακι να τον επιανα αμα μπορουσα να του ελεγα κανε στην ακρη να τον κατεβασα και να τον αρχιζα στα κλωτσομπουνιδια.
παιδια δεν ξερω αμα το εχετε συνηδητοποιησει θελουν να μας σκοτωσουν.
εγω απο εδω και περα το λεω ευθεως θα συμπεριφερομαι διαφορετικα θα ξεχασω τους καλους μου τροπους γιατι αυτοι μονο με φοβερα θα καταλαβουν και πολυ ξυλο.

Defiant
26/08/2007, 10:06

Καλα τωρα μιλαμε και εμεις?

Που η πλειοψηφια μετα απο πτωση κοιταμε πρωτα τι ζημια επαθε η μηχανη?

Νταξει μην ευλαγαμε συνεχεια τα γενια μας και κυριως ας βλεπουμε και λιγο πρωτα τον εαυτο μας και μετα τι κανουν οι αλλοι

Μαμω την υποκρισια μας μαμω

SPORAKIAS
26/08/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant

Νταξει μην ευλαγαμε συνεχεια τα γενια μας και κυριως ας βλεπουμε και λιγο πρωτα τον εαυτο μας και μετα τι κανουν οι αλλοι

φιλε μου δεν με ξερεις και απο χτες για να με λες και υποκριτη.....

και αμα ειδες εγραψα .....ΕΙΜΑΣΤΕ....και οχι ειναι ή εισαστε....καπου ολοι εχουμε κανει ενα λαθος....

αλλα εστω εγω ενδιαφερθηκα και σταματησα να προσφερω σε ενα συνανθρωπο μου......

εσυ το εχεις κανει ποτε...?

και εμενα εχουν τρακαρει...αλλα στα @@ η μηχανη μου...αφου ημουνα καλα...αυτα επειδη μιλας χωρις να ξερεις...

dimokritos
26/08/2007, 13:12
όσον αφορά την κοπέλα που χτυπησε με το παπί, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος όταν είναι σε κατάσταση πανικού και σοκ. εντάξει, κατακριτέα η συμπεριφορά της αλλά κανείς μας απο δω δεν την ξέρει προσωπικά. ένα τρακάρισμα (φτου φτου σκόρδα) ποτέ δεν είναι ευχάριστο ειδικά όταν υπάρχουν και τραυματισμοί.

δεν λέω ότι έχει το ακαταλόγιστο αλλά ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς σε τέτοιες καταστάσεις..

Defiant
26/08/2007, 13:29
φιλε μου δεν με ξερεις και απο χτες για να με λες και υποκριτη.....

και αμα ειδες εγραψα .....ΕΙΜΑΣΤΕ....και οχι ειναι ή εισαστε....καπου ολοι εχουμε κανει ενα λαθος....

αλλα εστω εγω ενδιαφερθηκα και σταματησα να προσφερω σε ενα συνανθρωπο μου......

εσυ το εχεις κανει ποτε...?

και εμενα εχουν τρακαρει...αλλα στα @@ η μηχανη μου...αφου ημουνα καλα...αυτα επειδη μιλας χωρις να ξερεις...

Και εγω στον πληθυντικο μιλησα, τωρα γιατι αρπαχτηκες ........ :winka:

SPORAKIAS
26/08/2007, 19:10
Και εγω στον πληθυντικο μιλησα, τωρα γιατι αρπαχτηκες ........ :winka:

ok...γραψε λαθος..

ειχα την εντυπωση οτι αναφεροσουνα σε εμενα.....

ας γινουμε λιγο πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ......

SPORAKIAS
26/08/2007, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
όσον αφορά την κοπέλα που χτυπησε με το παπί, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος όταν είναι σε κατάσταση πανικού και σοκ. εντάξει, κατακριτέα η συμπεριφορά της αλλά κανείς μας απο δω δεν την ξέρει προσωπικά. ένα τρακάρισμα (φτου φτου σκόρδα) ποτέ δεν είναι ευχάριστο ειδικά όταν υπάρχουν και τραυματισμοί.

δεν λέω ότι έχει το ακαταλόγιστο αλλά ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς σε τέτοιες καταστάσεις..

αν ειχε παρει μονο τους δικους της θα της εδινα το ακατολογιστο...πανω στο σοκ σκεφτεσαι μονο τους δικους σου..

αλλα ειχε παρει και την αστυνομια....εκει δεν ειχε παθει σοκ...?...εκει ηξερε να παρει....το εκαβ δεν ηξερε....!!!!....σκατα στα μουτρα της....

οταν καβαλας αυτοκινητο ή μηχανη...πρεπει να τα περιμενεις αυτα....και να εισαι σε μια κατασταση να ανταπεξελθεις...αν νομιζεις οτι δεν μπορεις παιρνεις τα Μ.Μ.Μ ή ΤΑΞΙ....

αντε πηραμε ενα οχημα και παμε...βουρ...και οποιον παρει ο χαρος....

αυτο παει να πει ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....αλλα στο ελλαντα...που...?!?!?!?!

dimokritos
26/08/2007, 19:29
αν ειχε παρει μονο τους δικους της θα της εδινα το ακατολογιστο...πανω στο σοκ σκεφτεσαι μονο τους δικους σου..

αλλα ειχε παρει και την αστυνομια....εκει δεν ειχε παθει σοκ...?...εκει ηξερε να παρει....το εκαβ δεν ηξερε....!!!!....σκατα στα μουτρα της....

οταν καβαλας αυτοκινητο ή μηχανη...πρεπει να τα περιμενεις αυτα....και να εισαι σε μια κατασταση να ανταπεξελθεις...αν νομιζεις οτι δεν μπορεις παιρνεις τα Μ.Μ.Μ ή ΤΑΞΙ....

αντε πηραμε ενα οχημα και παμε...βουρ...και οποιον παρει ο χαρος....

αυτο παει να πει ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....αλλα στο ελλαντα...που...?!?!?!?!

φίλε μου δίκιο έχεις, αλλά μεσα στην ταραχή σου δεν μπορείς να τα ελεγξεις αυτα.

σίγουρα θα πρέπει να ξερεις πως να αντιδράσεις σε τετοιες περιπτώσεις, αλλά εδώ ο κοσμος που κυκλοφορεί δεν ξέρει να οδηγάει και περιμενουμε να συμπεριφερθει σωστα σε μια τέτοια κατάσταση?? πολύ μοιρολατρικό αυτο που λέω αλλα εχει μεγαλη δόση ρεαλισμού.

αν και τώρα που το σκέφτομαι, με φόβο να με φάνε ολοι εδω μεσα, θα πώ οτι καλά έκανε και πήρε μόνο την αστυνομία. αύτη είναι υπεύθυνη να καλέσει το εκαβ. σε ένα τρακάρισμα καλούμε παντα την αστυνομια. ο λόγος είναι οτι έχουν γίνει πολλες αντιδικίες μεταξυ αστυνομιας και εκαβ για τις καθυστερήσεις, και πλέον αν δεχτούν κληση απο την αστυνομία έρχονται πολύ γρηγορότερα απο το αν τους καλέσει ενας πολίτης.

SPORAKIAS
26/08/2007, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos

αν και τώρα που το σκέφτομαι, με φόβο να με φάνε ολοι εδω μεσα, θα πώ οτι καλά έκανε και πήρε μόνο την αστυνομία. αύτη είναι υπεύθυνη να καλέσει το εκαβ. σε ένα τρακάρισμα καλούμε παντα την αστυνομια. ο λόγος είναι οτι έχουν γίνει πολλες αντιδικίες μεταξυ αστυνομιας και εκαβ για τις καθυστερήσεις, και πλέον αν δεχτούν κληση απο την αστυνομία έρχονται πολύ γρηγορότερα απο το αν τους καλέσει ενας πολίτης.

δεν ξερω αν ειναι δουλεια της αστυνομιας...

παντως οταν ηρθε το τοτα..(πρωτο ηρθε και μετα το εκαβ)...πρωτα ρωταγε ποιανου ειναι το καθε οχημα και μετα ρωτησε αν εχουμε παρει το εκαβ...αλλοι μαλακες και αυτοι....

αρα το αν παιρνει η αστυνομια το εκαβ δεν το ξερω...(αν και μου φαινετε λιγο κουφο διοτι δεν ξερει αν υπαρχει τραυματισμος...εκτος και αν του το εχει αναφερει αυτος που τους πηρε τηλ.....που και στο προχθεσινο συμβαν σιγα μην το ειχε αναφερει το βλημα....)....αρα και να ειναι τελικα η δουλεια της αστυνομιας απ'οτι φαινετε δεν την ειχε κανει....αρα ολα ειναι στο χερι καποιων που νοιαζονται...

ετσι απλα....:) :(

HateNord
26/08/2007, 20:17
Παιδιά μισό λεπτο...μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια πόλη των 5 εκατομυρίων και πολλοί από αυτά τα 5 μιλιούνια η πλειοψηφία θα έλεγα δεν την ενδιαφέρει ο διπλανός...πολύ απλά να παει να γαμηθεί ο αλλος απλά εγώ να κάνω τη δουλειά μου και χέστηκα για τους υπολοιπους.Ετσι σκέφτονται...και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...

:beer: :beer:

SPORAKIAS
26/08/2007, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...

εχεις δικιο...:(

αλλα καλο ειναι να τα αναφερουμε και αυτα που και που για να μην ξεχνιομαστε....:winka:

Defiant
26/08/2007, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Παιδιά μισό λεπτο...μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια πόλη των 5 εκατομυρίων και πολλοί από αυτά τα 5 μιλιούνια η πλειοψηφία θα έλεγα δεν την ενδιαφέρει ο διπλανός...πολύ απλά να παει να γαμηθεί ο αλλος απλά εγώ να κάνω τη δουλειά μου και χέστηκα για τους υπολοιπους.Ετσι σκέφτονται...και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...

:lol: :lol: :lol:

Δεν εχει να κανει με τα 5 εκ ψυχες

εχει να κανει συνολικα με τον τροπο που μας μαθαινουν να ζουμε

αλλα οκ lets play the fucking game :a22: :a22: :a22:

apav
27/08/2007, 11:08
δεν ξερω αν ειναι δουλεια της αστυνομιας...

Όταν είχα χτυπήσει εγώ, τηλεφωνήσαμε στην Τροχαία (τηλεφωνικός αριθμός 100, δεν ξέρω που σε βγάζει) και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν είναι εάν υπάρχει τραυματισμός. Πρώτα ήρθε το ασθενοφόρο και μετά η Τροχαία.

devil's animal
28/08/2007, 11:07

ΑΝ δεν υπαρχει τραυματισμος.....κοιταμε τις υλικες ζημιες...

αν εχω χτυπησει εστω και ελαχιστο

στ'@αρχιδια μου για την μηχανη!!

και ειναι λογικο...
πρωτα παει ο ανθρωπος...μετα η μηχανη...μετα ο μαντροτοιχος-κολωνα κ.ο.κ

Maira
28/08/2007, 13:58

Απλά πιστεύουν ότι δε θα συμβεί ποτέ σ' αυτούς κάτι, για να χρειαστούν βοήθεια!!!!

:look: :look: :look:

Maira
28/08/2007, 14:04

Μη συγκρίνεις τα ασύγκριτα!

Όταν πέφτει το μηχανάκι μου/σου, τότε ναι σε ενδιαφέρει το μηχανάκι, θα το πληρώσεις από την τσέπη σου (και μιλάμε για πτώση όχι για τρακάρισμα!). Αν χτυπήσεις όμως κάποιον και πάθει ζημια το μηχανάκι είναι σίγουρο ότι το πρώτο που θα κάνεις είναι να δεις αν είναι όλοι καλά!!!!!

όταν υπάρχει τραυματισμός δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα καθόταν να δει τι έπαθε η μηχανή, το αυτοκίνητο, το τρόλεϊ!!!

Maira
28/08/2007, 14:10
Όταν είχα χτυπήσει εγώ, τηλεφωνήσαμε στην Τροχαία (τηλεφωνικός αριθμός 100, δεν ξέρω που σε βγάζει) και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν είναι εάν υπάρχει τραυματισμός. Πρώτα ήρθε το ασθενοφόρο και μετά η Τροχαία.

Δεν καλεί η τροχαία το εκαβ. Απλά ρωτάει για να ξέρει αν πρέπει να έρθει γρήγορα ή μπορεί να βάλει κάποια άλλη πρωταιρεότητα. Αν έχετε παρατηρίσει, σε τροχαία χωρίς τραυματισμό κάνουν πολλές ώρες να φανούν. Και ο λόγος είναι αυτός. Βάζουν σε προταιρεότητα τα τροχαία με τραυματισμό. Το Εκαβ πρέπει να το καλέσεις μόνος σου και να αναφέρεις ότι είναι τροχαίο. Έρχονται πολύ γρήγορα γενικά, σε τέτοιες περιπτώσεις!

hidefnick
28/08/2007, 14:43
Live συζήτηση σε διπλανό τραπέζι στην Πάρο:

-Ρε παιδία, έφαγα 2 κλήσεις για ζώνη προχτές. Μια το πρωί και μία το απόγευμα. (ξανθιά)
-Καλά, αφού έφαγες την πρώτη δεν έβαζες καμιά ζώνη και εσύ? (ο γαμπρός tobe)
-Την δεύτερη φορά δεν θα με έγραφε, αλλά μίλαγα στο κινητό και κράταγα καφέ και τσιγάρο. Και όταν με ρώτησε από που να αρχίσει το γράψιμο (ο τροχαίος) του είπα ότι το πρωί με ξαναγράψανε για ζώνη (μα τελείως ξανθιά) και με έγραψε ο μ@λ@κ@ς.

Αν δεν την κράζανε απο την παρέα της ειλικρινά θα είμουν μέσα για ξυλοδαρμό...............

ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

(Η συζήτηση συνεχίστηκε με τα μπλουζάκια της Puma που βρήκαν φτηνά, αλλά μάλλον ήταν μαιμού γιατί το ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ήταν τυπωμένο ανάποδα)

dimokritos
28/08/2007, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
(Η συζήτηση συνεχίστηκε με τα μπλουζάκια της Puma που βρήκαν φτηνά, αλλά μάλλον ήταν μαιμού γιατί το ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ήταν τυπωμένο ανάποδα)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε το ζώο, και μυαλό δεν έβαλε..