Σύνδεση

View Full Version : Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

Σελίδες : 1 [2] 3

alximistis
27/08/2007, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
exoume paragnoristoi edo mesa..

ego den sas ksero:lol:

end of spamm

δεν ξέρω δεν είδα ένα πράγμα :D

alximistis
27/08/2007, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Εμ ετσι σκεφτωνται οι εξυπνοι ανθρωποι...:sun:

Και γιατι να ντρεπεσαι; Δεν το καταλαβα....

Αν και μη αριστερος, αυτο που σκεφτομαι και γω ειναι πολυ κοντινο στην σκεψη σου.

Αντε να ακουγονται και σοβαρα πραγματα επιτελους γιατι αυτα τα περι ασυμμετρης ειναι για νηπια...Αλλα ουτε και τα οικοπεδα, βοσκοτοπια το εξηγουν ολο αυτο .Ειναι αστειο.

Μια χαρα τα λες

:)

vangelis 64
27/08/2007, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Παλι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
Τι καταφεραν οι Αγγλιδες με την αποχη;Να χασουν οι μεγαλεμποροι τα λεφτα τους.
Μου αρεσει αυτος οτροπος αντιδρασης που δυστηχως στην Ελλαδα δεν τον εχουμε
συνηδητοποιηση.
ΠΩς θα κανεις ομως τους πολιτικους να χασουν τον υπνο τους;Εκβιαζοντας τους οτι
θα χασουν την καρεκλα τους με οτι αυτο συνεπαγεται.Και αυτο γινεται μονο με την
ψηφο σου ισως δυστηχως και οχι με την αποχη.
Οπως ελεγε και ενας σοφος"Το μεγαλυτερο εγλημα για ενα πολιτη ειναι να απεχει απο τα κοινα" Βρε χρυσέ μου άνθρωπε,πώς θα χάσει ο χαραμοφάης τον ύπνο του,όταν εσύ πάς και ψηφίσεις τον άλλο χαραμοφάη;Πλάκα μού κάνεις;
Αν κλείσεις την τηλεόραση,απέχεις από τα κοινά;(Ναι εγώ την έχω κλείσει.Θεωρώ ότι απευθύνεται σε ηλίθιους!)Νταξ'...βλέπω λίγο.:lol:
Αν σταματήσεις να "αγοράζεις" ό,τι σού πλασσάρουν,θεωρείσαι παθητικός και αμέτοχος πολίτης;

ΚΑΠΛΑΝΙ
27/08/2007, 00:40
exoume paragnoristoi edo mesa..

ego den sas ksero:lol:

end of spamm
Ρε παιδια εφυγε σιγουρα ο μπατιστουτα;

Akatanomastos
27/08/2007, 00:43

einai anamesa mas

:alien: :a01:

vangelis 64
27/08/2007, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥΤ@Ν@...'' ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.... ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ...........................................:sad: ..............................................

Ζεύκας
27/08/2007, 00:44

άσε μη μου το θυμίζεις... :sad:

Akatanomastos
27/08/2007, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
άσε μη μου το θυμίζεις... :sad: :lol: :lol: :lol:

kiriakost
27/08/2007, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε πατε καλα?

σκατα στα μουτρα ολων τους....

ο Καρατζαφερης πηγε -και καλα- και βοηθησε στην κατασβεση να τον παρουν οι καμερες που
κραταει την μανικα - λαστιχο....αν δεν ειναι αυτο λαϊκισμος πειτε μου τι θα μπορουσε να ειναι.....που θελει να βοηθησει ο παπαρας ....που πας ρε χαμενε που εισαι σαν μπιφτεκι (γεμιστο κιολας) στα δεκα μετρα θα μεινεις ρε βουζα....

Δεν ξέρω τι σκατά πίνεις , αλλά σταμάτα ΤΟ .... ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ...
ΒΟΗΘΗΣΕ !! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ... ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ..

ΑΙ ΝΤΕ ... πες μας καμιά μαλακιούλα πάλι , να περάσει η ώρα !! :lol:

ΚΑΠΛΑΝΙ
27/08/2007, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Βρε χρυσέ μου άνθρωπε,πώς θα χάσει ο χαραμοφάης τον ύπνο του,όταν εσύ πάς και ψηφίσεις τον άλλο χαραμοφάη;Πλάκα μού κάνεις;
Αν κλείσεις την τηλεόραση,απέχεις από τα κοινά;(Ναι εγώ την έχω κλείσει.Θεωρώ ότι απευθύνεται σε ηλίθιους!)Νταξ'...βλέπω λίγο.:lol:
Αν σταματήσεις να "αγοράζεις" ό,τι σού πλασσάρουν,θεωρείσαι παθητικός και αμέτοχος πολίτης;

Οχι ισα ισα μου αρεσει οτροπος που σκεφτεσαι και επεμβαινεις στα πραγματα με αυτη την συμπεριφορα σου.Και εγω καπως ετσι σκεφτομαι και μακαρι να σκεφτονταν ολοι καπως ετσι.
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω με την αποχη πως επεμβαινεις στα πολιτικα πραγματα εκτος εαν δεν σε απασχολει κατι το οποιο σε επηρεαζει αμμεσα ειτε το θελεις ειτε οχι..

Akatanomastos
27/08/2007, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ...

ela re si..

10 lepta tha vrekse ta podia tou kai tha fige..

min mas peite pos eixe paei kai o Adonis..:lol:

ΚΑΠΛΑΝΙ
27/08/2007, 00:55
ela re si..

10 lepta tha vrekse ta podia tou kai tha fige..

min mas peite pos eixe paei kai o Adonis..:lol:

Που τον θυμηθηκες αυτον;Φυλαει μαλλον το βιβλιοπολειο του

Akatanomastos
27/08/2007, 00:56
Φυλαει μαλλον το βιβλιοπολειο του

kala nai stadar!!!!!!!

kiriakost
27/08/2007, 00:58
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ... ΕΣΥΥΥΥΥ ΣΚΟΥΦΕ ΕΛΛΗΝΑ .. έφυγες για την μεγάλη πόλη , έγραψες στα τέτοια σου το μικρο χωριό , άφησες έναν παππού και μια γιαγιά , να ξεχορταριάζουν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ , έριξες και μια μεγάλη κοτρόνα πίσω σου .... και τώρα ΒΡΙΖΕΙΣ .. ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕΣ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ..για να είσαι ευχαριστημένος ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ... Εσυ που δεν πας ούτε για Χριστούγεννα, να δεις τα Γερόντια ..... ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ .. Να κάνεις Πάσχα στα κάρβουνα

Ωραία ήτανε ... εκτονώθηκα :lol:

Ζεύκας
27/08/2007, 01:00
Που τον θυμηθηκες αυτον;Φυλαει μαλλον το βιβλιοπολειο του

κ να κυριες και κύριοι....

ιδού ο λόγος που απεσύρθην ο αγαπητός μας μπατιστούτα από το λατρεμενο μας φόρουμ...

έχει βιβλιοπωλείο να φυλάξει...

vangelis 64
27/08/2007, 01:00

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω με την αποχη πως επεμβαινεις στα πολιτικα πραγματα εκτος εαν δεν σε απασχολει κατι το οποιο σε επηρεαζει αμμεσα ειτε το θελεις ειτε οχι.. Απλά,αν σε δυόμιση βδομάδες δεν πηγαίναμε στίς κάλπες.....αν δεν πήγαινε κανείς σε προεκλογικούς λόγους......αν δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά του σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τίς καταστροφές...(το ξέρω,είμαι σάχλας) .................

........δεν νομίζεις ότι κάτι θα είχε αρχίσει να παίρνει μπρος;

Αλλά γι' αυτό το πράγμα καλέ μου φίλε,χρειάζεται συνείδηση,Και δεν μάς έχει μείνει και πολλή.:(

Ζεύκας
27/08/2007, 01:01
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ... ΕΣΥΥΥΥΥ ΣΚΟΥΦΕ ΕΛΛΗΝΑ .. έφυγες για την μεγάλη πόλη , έγραψες στα τέτοια σου το μικρο χωριό , άφησες έναν παππού και μια γιαγιά , να ξεχορταριάζουν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ , έριξες και μια μεγάλη κοτρόνα πίσω σου .... και τώρα ΒΡΙΖΕΙΣ .. ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕΣ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ..για να είσαι ευχαριστημένος ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ... Εσυ που δεν πας ούτε για Χριστούγεννα, να δεις τα Γερόντια ..... ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ .. Να κάνεις Πάσχα στα κάρβουνα

Ωραία ήτανε ... εκτονώθηκα :lol:

βασικά την τελευταία ατάκα έπρεπε να την βάλεις πιο κάτω να μας ψαρώσεις περισσότερο! :lol:

:beer: :beer:

kiriakost
27/08/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
βασικά την τελευταία ατάκα έπρεπε να την βάλεις πιο κάτω να μας ψαρώσεις περισσότερο! :lol:

:beer: :beer:

:lol: :wave2: Αντε τα λέμε ... πρέπει να πάμε για το μεροκάματο το πρωί ..

Ζεύκας
27/08/2007, 01:07
:lol: :wave2: Αντε τα λέμε ... πρέπει να πάμε για το μεροκάματο το πρωί ..

φευγεις κ εσύ? γαμωτ...

αντε καλό μεροκάματο!

:wave2:

ΚΑΠΛΑΝΙ
27/08/2007, 01:19
Απλά,αν σε δυόμιση βδομάδες δεν πηγαίναμε στίς κάλπες.....αν δεν πήγαινε κανείς σε προεκλογικούς λόγους......αν δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά του σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τίς καταστροφές...(το ξέρω,είμαι σάχλας) .................

........δεν νομίζεις ότι κάτι θα είχε αρχίσει να παίρνει μπρος;

Αλλά γι' αυτό το πράγμα καλέ μου φίλε,χρειάζεται συνείδηση,Και δεν μάς έχει μείνει και πολλή.:(

Συνειδηση οχι δυστηχως δεν μας εχει μεινει πολυ.
Χρειαζεται ομως δραστηριοποιηση με οποιο τροπο μπορουμε.
Πρεπει να κανουμε ολα αυτα που λες αλλα αυτο προυποθετη οτι πρεπει να εχουν εναν
αποδεκτη.Οπως καταλαβαινεις θεωρω την πολιτικη ενα αναγκαιο κακο.Οχι σαν κατι που θα με σωσει αλλα σαν κατι που θα μου βελτιωσει λιγο την ποιοτητα της ζωης στην χωρα που ζω.
Οι πολιτικοι να ειναι αυτοι που θα με φοβουνται(μεσω της ψηφος μου για να μην χασουν την καρεκλα που τοσο αγαπανε)και θα πρεπει να μου προσφερουν κατι καλυτερο απο αυτο που μου δινουν τωρα.Το θεωρεις πολυ ουτοπικο αυτο;

vangelis 64
27/08/2007, 01:29
Συνειδηση οχι δυστηχως δεν μας εχει μεινει πολυ.
Χρειαζεται ομως δραστηριοποιηση με οποιο τροπο μπορουμε.
Πρεπει να κανουμε ολα αυτα που λες αλλα αυτο προυποθετη οτι πρεπει να εχουν εναν
αποδεκτη.Οπως καταλαβαινεις θεωρω την πολιτικη ενα αναγκαιο κακο.Οχι σαν κατι που θα με σωσει αλλα σαν κατι που θα μου βελτιωσει λιγο την ποιοτητα της ζωης στην χωρα που ζω.
Οι πολιτικοι να ειναι αυτοι που θα με φοβουνται(μεσω της ψηφος μου για να μην χασουν την καρεκλα που τοσο αγαπανε)και θα πρεπει να μου προσφερουν κατι καλυτερο απο αυτο που μου δινουν τωρα.Το θεωρεις πολυ ουτοπικο αυτο; Κάθε άλλο!Ουτοπικό είναι αυτό που λέω εγώ.
Συμφωνώ μαζί σου ότι η πολιτική είναι αναγκαίο κακό,έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ανθρώπινη συνείδηση,απλά η δική μου συνείδηση δεν την δέχεται.
Έτσι λοιπόν,μετά τη συναυλία τού Paco στη Θεσσαλονίκη στίς 13 τού μηνός,θα κάνω,για πρώτη φορά στη ζωή μου διακοπές,
Τι κρίμα που συμπίπτει με τών υπέρ πάντων αγώνα!:lol: :lol: :wave2:

ΚΑΠΛΑΝΙ
27/08/2007, 01:34
Κάθε άλλο!Ουτοπικό είναι αυτό που λέω εγώ.
Συμφωνώ μαζί σου ότι η πολιτική είναι αναγκαίο κακό,έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ανθρώπινη συνείδηση,απλά η δική μου συνείδηση δεν την δέχεται.
Έτσι λοιπόν,μετά τη συναυλία τού Paco στη Θεσσαλονίκη στίς 13 τού μηνός,θα κάνω,για πρώτη φορά στη ζωή μου διακοπές,
Τι κρίμα που συμπίπτει με τών υπέρ πάντων αγώνα!:lol: :lol: :wave2:

Φιλε μου καληνυχτα και καλλες διακοπες αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε:beer: :sun: :sun:

vangelis 64
27/08/2007, 01:36
Φιλε μου καληνυχτα και καλλες διακοπες αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε:beer: :sun: :sun: Γεια σου ρε ΑΕΚΑΡΑ!!:beer: :wave2:

vangelis 64
27/08/2007, 02:17
Παραθέτω μια φωτογραφία που έβαλε ο Κώστας a.k.a. LIBYKOS σε άλλη κατηγορία και τή βάφτισε "Πρόληψη"...........

100861

el_hymador
27/08/2007, 06:59

ωχ πεσαμε σε ψηφοφορο....

για αυτο χθες βγηκε και ελεγε στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΑ να παν στο διαλο καναλι του ανα 2΄λεπτα ΕΓΩ πηγα και βοηθησα ΕΓΩ κραταγα την μανικα ΕΓΩ ημουν εκει κτλ-κτλ γιατι καηκε το χωριο του....και για αυτο τον τραβαγανε και οι καμερες και μετα επαιζε στην εκπομπη σε repeat mode ενα βιντεακι 2' λεπτων που τον εδειχνε να σβηνει εναν θαμνο...επειδη καηκε το χωριο του...για αυτο επειδη ειναι μεγαλος ο θρηνος του πηγε να βοηθησει και το προβαλε συνεχως μετα....

ελεος

αν αγαπας τον τοπο σου, πας βοηθας και το κανεις γαργαρα ....καποιοι εχασαν συγγενεις και περιουσιες με ολη αυτη την ιστορια....δεν παιζουμε με αυτα γαμοτο μου!!!!

ας παει καλυτερα σε κανα αγιασμο η καμια δεηση ....ετσι και αλλιως πρωτη μουρη ειναι παντα σε τετοιες εκδηλωσεις....

:mad: :yuck:

Xapns
27/08/2007, 07:19
ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...

kaps
27/08/2007, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από batistuta 13
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΔΕΣ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΡΕΟΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΒΡΙΖΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ... :beer:

LIBYKOS
27/08/2007, 07:54
Παραθέτω μια φωτογραφία που έβαλε ο Κώστας a.k.a. LIBYKOS σε άλλη κατηγορία και τή βάφτισε "Πρόληψη"...........

Γιάννης φιλαράκι

el_hymador
27/08/2007, 09:34
Οτι πιο σωστο εχω διαβασει μεχρι σημερα....απο το anadasosi

http://anadasosi.blogspot.com/2007/08/blog-post_27.html

Προς πολιτικούς και κόμματα
Το ΠΑΣΟΚ έδωσε το 30% του προυπολογισμού του για τις εκλογές. Ο Καρατζαφέρης έδωσε το 100%.(Αυτος που βοηθουσε στην κατασβεση ντε...) Οι άλλοι τι θα κάνουν;
Μήπως θα έπρεπε να δώσουν όλα τα κόμματα όλα τα χρήματα στoυς πληγέντες που βρίσκονται σε εξαθλίωση; Ο λαός κύριοι είναι πάνω από τις καρέκλες σας. Να κάνετε εκλογές χωρίς χρήματα. Αποδείξτε μας πως είστε πατριώτες που ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου. Ιδού η ευκαιρία σας.

Οικονομική βοήθεια στους πληγέντες
Πέντε εκ. ευρώ προσφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος
Δέκα εκατομμύρια ευρώ βοήθεια προσφέρει το ζεύγος Αγγελοπούλου
Οι άλλες τράπεζες είναι σε δυσμενή οικονομική κατάσταση άραγε;
Αλλοι επιχειρηματίες και επιχειρήσεις θα βοηθήσουν;
Εστω και για διαφήμιση, ας κάνουν κάτι. Θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από το να τα δίνουν στα ΜΜΕ. Ας δώσουν και ας το διαφημίσουν. Πολύ θα το εκτιμήσουμε.

Τα ΜΜΕ θα βοηθήσουν;
Τρεις μέρες η Ελλάδα καίγεται και χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, έχουν καταστραφεί οικονομικά και έμειναν στο έλεος του Θεού.
Μήπως είναι καιρός να οργανωθούν και ν'αρχίσουν να μαζεύουν χρήματα και εφόδια για τους πυροπαθείς;

H εκκλησία που βρίσκεται;
Mήπως νοσεί με τον αρχιεπίσκοπο;
Το πορτοφόλι θα το ανοίξει η εκκλησία???? Η μόνο να εισπράττει ξέρει ???
Γιατί δυστυχώς οι προσευχές δεν φτάνουν, ούτε να στεγάσουν, ούτε να σιτίσουν τόσα άτομα.
Αλλά ξέχασα, εδώ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ του αρχιεπισκόπου. Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
Mια ζωή υποτιμούν την νοημοσύνη μας. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

620
27/08/2007, 09:47
H ekklhsia? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Alla ayta na ta blepoun oi geroi kai oi grioules pou kegonte ta spitia tous alla ta leyta tous ta dinoun sthn ekklhsia.Pou einai twra oi ekklhsia na tous boithisei?
Pou kanonika ola h ekklhsia tha eprepe na ta edine kai ta leyta kai thn stegasi kai to fagito.Tosa leyta exoun oi tragopapes.Giati pistepste me h ekklhsia exei pio polla leyta apo olous aytous pou anaferate kai apo to zeygos aggelopoulou kai apo to pasok kai thn n.d.
Alla mono na trwne kseroun kai na kanoun allaksokolies.
Ftou re ston tafo tou karkiniari kai se aytous pou koumantaroi.

Gandalf dr685sm
27/08/2007, 09:49
100.000€ έδωσε χθες το βράδυ η Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης , στο ταμείο πυροπαθών που άνοιξε η Ελληνική Τράπεζα.

Αυτό ανακοινώθηκε χθες απο την ΕΤ3.

Για τις υπόλοιπες τράπεζες και επιχειρήσεις... συμφωνώ με όσα λέτε.

Gandalf

super_toto
27/08/2007, 10:06
Βασικά καλησπέρα σας, επέστερψα κι εγώ . Τι τό θελα? Δεν καθόμουν στην Κρήτη. Δεν είχα πάρει πρέφα για τις φωτιές και μια μέρα που είμαι εδώ έχω αηδιάσει τόσο που δεν μου βγαίνουν τα λόγια . Δεν μπορώ να πώ τίποτα ουτε κάν σχόλιο να κάνω τόσο με έχει χαλάσει το θέμα.

Αλλά επειδή βλεπω ότι μιλάτε για εκκλησία θα σας πώ το εξής. Η περιουσία της εκκλησίας είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να αγοράσει 10 καναντέρ χωρίς να ζοριστεί καθόλου. Για πλάκα θα το είχε αν ήθελε.

Στην Κρήτη που πήγα ειδα στον δρόμο προς Σητεια, να κατασκευάζεται ένα resort από τα μεγαλύτερα που έχω δει, και όπως έμαθα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Όταν ρώτησα φίλο μου ντόπιο για το ποιός είναι ο επενδυτής, αυτό που μου είπε με κούφανε εντελώς. Μια μονή της περιοχής η Μονή Τοπλου είναι ο κύριος επενδυτής.

Φανταστείτε, μια Μονή στην Κρήτη, δεν μιλάμε για το σύνολο της εκκλησίας ή για κάποια επισκοπή. Μιλάμε για μια και μόνο Μονή.

Μονι καπέλο...

Akatanomastos
27/08/2007, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
100.000€

...OUAOU

vangelis 64
27/08/2007, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Γιάννης φιλαράκι :blush: ....Εν συγχύσει διατελών.:wave2:

vangelis 64
27/08/2007, 10:16
100,000? η εκκλησία ε;Σα δε ντρέπεστε ρε αγύρτες ,Στο διάλο παλιοξεφτύλες!:mad: :mad: :mad:

EVI
27/08/2007, 10:32
εγω ακουσα οτι ο αλφα δινει εως και ενα εκατομμυριο ευρω σε οποιον πει πληροφοριες για τους εμπρηστες ραδιο αρβυλα?

costas_k
27/08/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω ακουσα οτι ο αλφα δινει εως και ενα εκατομμυριο ευρω σε οποιον πει πληροφοριες για τους εμπρηστες ραδιο αρβυλα?

αληθεια ειναι,αλλα και ?ουτε τα δεντρα θα ξαναφυτρωσουν ουτε τα σπιτια θα ξαναχτιστουν και ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.

kapeos
27/08/2007, 10:42
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ 23.30 ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΡΙΣΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ

kapeos
27/08/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΟΧΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

LsKostas
27/08/2007, 10:45
Εγω θα πω καλημερα κι ας μην ειναι...

καλημερα παιδες...

Ωσπου να ψηφισουμε και να τους ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
(Ρε γαμωτο...δεν γουσταρω να εκτονοθω σ ενα πληκρολογιο γι αυτο και δεν ΘΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑΣΩ ...)

ας κανουμε κατι για τους ανθρωπους μας εκει...

Απο εναν λογο συμπαραστασης πρωτα...

ενα τηλεφωνο σε ενα μακρινο μας ξαδερφο,θεια κτλ που μπορει να μην "μιλαμε" πολυ συχνα
αλλα ισως αυτην την ωρα να εχει την αναγκη μας...

Να προσφερουμε ΕΜΕΙΣ βοηθεια γιατι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν ειναι επαιτες,ΕΧΟΥΝ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
και ισως
να εχουν αναγκη ν ακουσουν αυτο τοσο απλο...

"Μπορω να σε βοηθησω σε κατι,πες μου σε παρακαλω..."

Και σιγουρα κατι απ το απεραντο κενο που νοιωθουν αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...

ισως κατι...

εστω και λιγο...

θα καλυψουμε...

Αβοηθητοι απο κρατος,λαμογια πολιτικους,κωλο-κρατος προνοιας
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ...

Εμεις ατομικα πρεπει να φανουμε ανθρωποι,μονο ετσι "σωζετε" την κατασταση...

μετα οταν θα κατακατσει η σταχτυ θα τα πουμε με τους "ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ"!!!!

Akatanomastos
27/08/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ 23.30 ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΡΙΣΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.

se grapsane?

cityfly
27/08/2007, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το λέω κι εδώ οκ δεν τρέχει τίποτα. Το πολύ'πολύ... είπαμε! Πέτρες!!! :D

Δεν υιοθετώ τις θεωρίες πεερί ασύμμετρης απειλής τρομοκρατίας και τρίχες τέτοιες ΟΠΩ~ λέγονται.
ΑΠό την άλλη όμως... αρνούμαι να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός είναι αποτέλεσμα μερικών οικοπεδοφάγων!
Για δύο λόγους.
1. Δεν μπήκαν όλες οι πυρκαγιές σε εκτάσεις και περιοχές οι οποίες να μπορούν να διεκδικηθούν.
2. Αν οι οικοπεδοφάγοι και οι λοιποί απατεώνες είναι τόσο οργανωμένοι... καλύτερα να βάλουμε ένα κλειστόν στο μαγαζί που λέγεται χώρα και ας την κάνουμε. :(

Θεωρώ ότι από πίσω κρύβονται άλλοι κύκλοι ΟΧΙ του εξωτερικού οι οποίοι έχουν στόχο να βλάψουν μακροπρόθεσμα όχι τη χώρα αλλά τους θεσμούς!
Ναι ξέρω ακούγεται χαζό και γελοίο και ίσως να είναι. Οκ.
Αλλά εδώ και μέρες καίνε τα πάντα μπαίνουν φωτιές 3'4 το πρωί σε δύσβατες περιοχές στέλνουν την πυροσβεστική αλλού την υποχρεώνουν να διασπά τις δυνάμεις της... αυτό εμένα μου κάθεται σε αμιγώς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
Ποιοι;;;
ΑΝ λέω ΑΝ στόχος τους είνα η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του κράτους να φανούν όλοι άχρηστοι ανίκανοι κ.λπ αυτό ανοίγει το δρόμο σε άλλες... καταστάσεις.

το σενάριο να είναι ήδη άχρηστοι και ανίκανοι και αυτό να είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψουν την πυροσβεστική σου πέρασε από το μυαλό;
έχουν λυσάξει οι πυροσβέστες να φωνάζουν ότι έχουν 4000 ελλείψεις και αντί για πυροσβέστες προσλαμβάνονται αγροφύλακες

kapeos
27/08/2007, 11:36
se grapsane?

Οχι ρε φίλε αλλά δε είναι το θέμα να σε γράψουν αλλά τι σκατά έκαναν τα σκυλιά σε μια τέτοια Εθνική καταστροφή όταν βουήζουν οι τηλεοράσεις και έχει κηρυχτεί η Ελλάδα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης?

Stergios69
27/08/2007, 11:37
Aγροφύλακες προσλάβαν γιατί κοστίζουν πολύ λιγότερο σε εκπαιδευση- μισθούς...
Οσον αφορά το ''σχέδιο'' εμενα μου δίνεται η εντύπωση ότι η Γαια προσπαθεί με κάποιο τρόπο να μας ξεφορτωθει, είτε με φωτιές είτε με πλυμήρες είτε με σεισμούς...

simeon
27/08/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!

LsKostas
27/08/2007, 12:15
...και πολυ σωστα τα λεει ο kapeos

Στο κρυονερι που εκαναν ελεγχο σε μαυρους για πλαστα cd
ΕΦΑΓΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΙΣΙΜΟ(πετρες επρεπε..) απο τους κατοικους...

γιατι πιο περα καιγοταν η Δροσσια ΚΑΙΓΟΤΑΝ ...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ & ΠΙΛΟΤΟΥΣ...

Παλευουν μονοι τους με τον καθε ρουφιανο πολιτικαντη να τους στελνει
μεσα σε φωτειες χωρις μισθο,χωρις επιδομα,χωρις ρεπο,χωρις υποστηριξη(4000 ατομα

θελει ΚΑΙ επισημα η πυροσβεστικη για να καλυψει τισ αναγκες της)

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

Respect
27/08/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Aγροφύλακες προσλάβαν γιατί κοστίζουν πολύ λιγότερο σε εκπαιδευση- μισθούς...
Οσον αφορά το ''σχέδιο'' εμενα μου δίνεται η εντύπωση ότι η Γαια προσπαθεί με κάποιο τρόπο να μας ξεφορτωθει, είτε με φωτιές είτε με πλυμήρες είτε με σεισμούς... Αυτό πράγματι είναι η πικρή αλήθεια!! :(

iosif
27/08/2007, 13:29
Λοιπόν
ιδού οι "ΒΆΡΒΑΡΟΙ"
τη δεκαετία του 50 και του 60 ήταν οι κομμουνιστές
την του 70 ήταν οι χουντικοί
την του 80 μέχρι το 85 ήταν οι "μεταξικοί¨της 4ης αυγούστου
από 85-90 οι τούρκοι
τη δεκαετία του 90 οι αλβανοί και οι σκοπιανοί
τώρα είναι οι αντιεξουσιαστές (ίσως προκύψουν και τίποτα μουσουλμάνοι στη πορεία...)
Τελικά οι έλληνες οικοπεδοφάγοι, αδαείς κτηνοτρόφοι, αμόρφωτοι γεωργοί (που καίνε τα σπάρτα αντί να τα κομποστοποιήσουν για οργανικό λίπασμα), η ΔΕΗ με το ασυντήρητο δίκτυο και τους πυλώνες μέσα στα δάση και οι συμπατριώτες μας ΗΛΙΘΙΟΙ που έχουν γεμίσει το τόπο χωματερές γνωστές και άγνωστες ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Κακώς πολύ κακώς που δεν έχω φύγει ακόμα από την κωλοχώρα....

ΥΓ μουλεγε πέρσι φίλος πυροσβέστης: το 67% των πυρκαγιών είναι εξ αμελείας. από αυτές 30 % ξεκινούν από τις "χωματερές" που λέγονται parking εθνικών οδών...

MUSTILI
27/08/2007, 13:55
Χθες--Ομονοια με τη χωρα σε κατασταση εκτακτου αναγκης και να βρεχει σταχτη, οι αστυνομικοι κυνηγουσαν το παζαρι της Αγιου Κωνσταντινου. Ακουσα στο Γαλατσι για κρανη αλλα και στα Καλυβια εθελοντες με μηχανη (δυστυχως ξεκρανωτους) να τους γραφουν. Ειναι ή δεν ειναι παρανοϊκη αυτή η χώρα.

Χα! Τα κινητα τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να τα εντοπισουν; Φτασαμε να ειναι τα ΜΜΕ αρωγος στην πυροσβεση....

FZR600R
27/08/2007, 14:13
Ναι στην αποχή ΟΧΙ στην απόχη

Λοιπον... παιξτε Χ για να'στε μεσα.

Αν ψηφιζουν ολο και λιγοτεροι θα γινουν lemmings οι προδοτες.

Κοιταξτε τα προβληματα σας και σταματηστε να τρεχετε για την καριερα του καθε πολιτικαντη.

Και να γιατι>>

Οταν μεινουν μερικες χιλιαδουλες ψηφοφοροι θα ειναι ΕΥΚΟΛΗ Η ΛΕΙΑ!

Θα τους περιμενουμε με τα ροπ... τα κουφετα.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΣ!

FZR600R
27/08/2007, 14:15
ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΩΡΕ!

zephyr1
27/08/2007, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΩΡΕ!

Πως δεν σε εχει περιλαβει εσενα ο Afro , μου κανει πολυ εντυπωση.

FZR600R
27/08/2007, 14:18
RAUS!

zephyr1
27/08/2007, 14:18
RAUS!

Γεια σου ρε ελληναρα.:wave2:

FZR600R
27/08/2007, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γεια σου ρε ελληναρα.:wave2:

Ηρθα για να φυγω.....! Μπραβο

zephyr1
27/08/2007, 14:23
Ενω εσυ θα μεινεις στην ιστορια .:lol: :rotflmao: :bigcry:

FZR600R
27/08/2007, 14:26
zephyr1 εισαι οπου παιρνει ο ανεμος. Με γεια σου. Κοπασε λιγο...

zephyr1
27/08/2007, 14:31
zephyr1 εισαι οπου παιρνει ο ανεμος. Με γεια σου. Κοπασε λιγο...

:rolleyes:

http://fzr600r.com/

:wacko:

alximistis
27/08/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το σενάριο να είναι ήδη άχρηστοι και ανίκανοι και αυτό να είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψουν την πυροσβεστική σου πέρασε από το μυαλό;
έχουν λυσάξει οι πυροσβέστες να φωνάζουν ότι έχουν 4000 ελλείψεις και αντί για πυροσβέστες προσλαμβάνονται αγροφύλακες

Έλα ρε φίλε τώρα. Αυτί είναι το πρόβλημα με μας τους Έλληνες γαμώτο!
Ότι αντί να βγαίνουμε και να τους κράζουμε και να διαμαρτυρόμαστε για τα λάθη τα σφάλματα και την αμέλειά τους εμείς ξεκινάμε ένα γενικό ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ είναι και τελείωσε.
Εσύ τι λες; Δεν υπάρχουν 2-3 ανάμεσά τους που να ξέρουν πέντε πράγματα;
Όταν τα γενικεύουμε όλα απλώς ΔΕΝ διορθώνουμε κάτι. Καταντάει φωνή για τη φωνή.

FZR600R
27/08/2007, 14:34
Αχα.

simeon
27/08/2007, 15:15
να πω κι εγω μια απορια που εχω:

ποιοι να βγουνε να κραξουνε ποιους?????
για ΟΛΟΥΣ τους πολιτικουσ δεν το συζητω καν...
απο εκει και περα για σκεφτειται ποιος ειναι ΣΩΣΤΟΣ ωστε να κραξει τους αλλους????

οι γεωργοι μας προμηθευουν τροφιμα γεματα φυτοφαρμακα και ασχολουνται μονο πως θα μεγαλωσει η παραγωγη,
οι ψαραδες μας ταϊζουνε κατεψυγμενα για φρεσκα,
ο υδραυλικος περνει 200 ευρω για μια ωρα,
η ΔΕΗ μας κλεβει κανονικα,
ο ΟΤΕ ή τελλας η φορτθνετ (η οπως αλλιως τον λενε) μας κοροιδευουν κανονικα,
οι εταιριες κινητες σπερνουν παντου κεραιες αδιαφοροντας για την ακτινοβολια,
οι δημοσιογραφοι ειναι οι τα μεγαλυτερα τσιρακια που εξυπηρετουν συμφεροντα,
τα super market μας κατακλεβουν,
η αστυνομια ειναι ανικανη,
ο στρατος εχει διαλυθει,
οι πωλητες στη λαϊκη κλεφτες
οι βενζινοπωλες νοθευουν τα καυσιμα
το εργο των δημοσιων υπαλλήλων τελειωνει μολις πιασουν την θέσουλα τους,
οσοι δεν μπορουν να χτισουν αυθερετο βριζουν τους αλλους μισους επειδη μπορουν
ολα τα κτισματα εχουν και την παρατυπια τους για να κλεψουμε λιγα τετραγωνικα βεραντας
οι δασκαλοι ξερουν μονο να ζητανε και ασχολουνται πως θα εξασφαλισουν ιδιαιτερα για να γεμισουν το χρονο τους
οι ακτοποικες ανεβαζουν τα εισητηρια κατηε χρονο αδιαφοροντασ για τα ξεχαρβαλομενα καραβια
η ολυμπιακη μας κοστιζει τα αντερα μας αλλα κανεις δεν θελει να κλεισει
οι ταξιτζιδες ψαχνουν να βρουνε κανα χωριατη ή κανα ξενο για να κλεψουνε
στην εφορια πληρονουμε τα αντερα μας αλλα προτιμαμε να ψωνιζουμε χωρις αποδειξη ή για να πληρωσουμε λιγοτερα ή για να βοηθησουμε τον κακομοιρη που εχει το μαγαζι
ολλοι βριζουμε τα μεγαλα κομματα αλλα ολος περιεργως περνουν 80% στις εκλογες (τα μικρα παραπονουνται γιατι δεν μπορουν να γινουν μεγαλα για να φανε κι αυτοι περισσοτερα)
τα δωματια στις διακοπες κοστιζουν 70-100 ευρω αλλα δεν εχουν ουτε ζεστο νερο
ξερουμε οτι περνωντας με κοκκινο μπορει να σκοτωσουμε καποιον συνανθρωπο μας αλλα το κανουμε για να μην καθυστερησουμε 40 δευτερολεπτα
ο λαστιχας μας βαζει λαστιχα 10 ετων για να μην του ξεμεινουνε χωρις να νοιαζετε αν θα σκοτωθουμε στην εθνικη

σιγουρα ξεχναω αρκετα επαγγελματα αλλα σιγουρα αν δειτε 2-3 βραδια δελτια ειδησεων θα δειτε και οποιυς εχω ξεχασει παραπανω....

και ρωταω ολους ΜΑΣ (και τον εαυτο μου) ποιος φταιει για την καταντια αυτου του τοπου????
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! γιατι λοιπον αναζητουμε ευθυνες και δεν υπομενουμε καρτερικα τα αποτελεσματα των ενεργειων μας...

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ γιατι ο καθενας στον τομεα του κοιταει να εκκμεταλευτει τους υπολοιπους οποτε τι μας φαινετε περιεργο καθε φορα που δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε μια καταστροφη??? ποιος να βοηθησει και να συννενοηθει με ποιον??? αφου ολοι κανουν αγωνα ποιος θα κλεψει περισσοτερο και ποιος θα εκκμεταλλευτει τους αλλους....

δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

tilo_wolff
27/08/2007, 15:26
«Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων» δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας αναφερόμενος στην καταπολέμηση των πύρινων μετώπων που εδώ και τέσσερις ημέρες κατακαίνε την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν έκανε λόγο για «ασύμμετρη απειλή», ωστόσο είπε ότι στις έρευνες παίρνει μέρος η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εξετάζοντας τις ενδείξεις, τις μαρτυρίες και τα ευρήματα.

Τόνισε ότι κατά την επίσκεψή του, την Κυριακή, στις πληγείσες περιοχές είδε ότι η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, αλλά το Δευτέρα λόγω ανέμου η κατάσταση άλλαξε προς το χειρότερο.

Ακόμη, είπε ότι θα υπάρξει αναδιάταξη δυνάμεων στα μέτωπα της Ολυμπίας, της Μεσσηνίας, της Ανδρίτσαινας και της Εύβοιας.

Εν τω μεταξύ, σε σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ στις προσπάθειες υποστήριξης του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Εκτός του κ. Πολύδωρα παρόντες ήταν ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Αν.Δημοσχάκης και ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, πρέσβης Ιωάννης Κοραντής.

Ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωσε για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη προς το προσωπικό του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες, προκειμένου να ενταθούν στο έπακρο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στις πληγείσες περιοχές και οι προσπάθειες των υπηρεσιών, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται δίπλα του την Πολιτεία.

Από την πλευρά του, ο κ. Πολύδωρας διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι όλο το προσωπικό του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως πράττει και θα πράττει το καθήκον του.

Newsroom ΔΟΛ

100875

tilo_wolff
27/08/2007, 15:27
:sad: :sad:

100876

tilo_wolff
27/08/2007, 15:31
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ!!!

100877

tilo_wolff
27/08/2007, 15:32
:sad:

100878

tilo_wolff
27/08/2007, 15:34
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΥΣ!!!

100879

el_hymador
27/08/2007, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon

απο εκει και περα για σκεφτειται ποιος ειναι ΣΩΣΤΟΣ ωστε να κραξει τους αλλους????

οι γεωργοι μας προμηθευουν τροφιμα γεματα φυτοφαρμακα και ασχολουνται μονο πως θα μεγαλωσει η παραγωγη,
η ΔΕΗ μας κλευει κανονικα,
ο στρατος εχει διαλυθει,
ολα τα κτισματα εχουν και την παρατυπια τους για να κλεψουμε λιγα τετραγωνικα βεραντας
οι δασκαλοι ξερουν μονο να ζητανε και ασχολουνται πως θα εξασφαλισουν ιδιαιτερα για να γεμισουν το χρονο τους
οι ακτοποικες ανεβαζουν τα εισητηρια κατηε χρονο αδιαφοροντασ για τα ξεχαρβαλομενα καραβια
στην εφορια πληρονουμε τα αντερα μας αλλα προτιμαμε να ψωνιζουμε χωρις αποδειξη ή για να πληρωσουμε λιγοτερα ή για να βοηθησουμε τον κακομοιρη που εχει το μαγαζι
ολλοι βριζουμε τα μεγαλα κομματα αλλα ολος περιεργως περνουν 80% στις εκλογες (τα μικρα παραπονουνται γιατι δεν μπορουν να γινουν μεγαλα για να φανε κι αυτοι περισσοτερα)
ξερουμε οτι περνωντας με κοκκινο μπορει να σκοτωσουμε καποιον συνανθρωπο μας αλλα το κανουμε για να μην καθυστερησουμε 40 δευτερολεπτα
ο λαστιχας μας βαζει λαστιχα 10 ετων για να μην του ξεμεινουνε χωρις να νοιαζετε αν θα σκοτωθουμε στην εθνικη

σιγουρα ξεχναω αρκετα επαγγελματα αλλα σιγουρα αν δειτε 2-3 βραδια δελτια ειδησεων θα δειτε και οποιυς εχω ξεχασει παραπανω....

και ρωταω ολους ΜΑΣ (και τον εαυτο μου) ποιος φταιει για την καταντια αυτου του τοπου????
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! γιατι λοιπον αναζητουμε ευθυνες και δεν υπομενουμε καρτερικα τα αποτελεσματα των ενεργειων μας...

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ γιατι ο καθενας στον τομεα του κοιταει να εκκμεταλευτει τους υπολοιπους οποτε τι μας φαινετε περιεργο καθε φορα που δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε μια καταστροφη??? ποιος να βοηθησει και να συννενοηθει με ποιον??? αφου ολοι κανουν αγωνα ποιος θα κλεψει περισσοτερο και ποιος θα εκκμεταλλευτει τους αλλους....

τα πες ολα.

οσο και αν ακουγεται οξυμωρο ...οι φωτιές ειναι η κορυφη του παγόβουνου.

kapeos
27/08/2007, 15:49

ο στρατος εχει διαλυθει,

+1.000.000.000.000000000:mad:

bartlal
27/08/2007, 15:52
Αχα.

που τους θυμηθηκες...

alximistis
27/08/2007, 15:52

ο στρατος εχει διαλυθει,

Ισοπέδωσις των πάντων!!! Και...
γενικότις γενικοτήτων... τα πάντα γενικότις... :(

afrotwin
27/08/2007, 15:55

den to ipe gia sena tzoutzouko mou
min mou stenaxoriese...

re pedia ke to pedi mas dimosiografos ine ton pligonete...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
27/08/2007, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
den to ipe gia sena tzoutzouko mou
min mou stenaxoriese...

re pedia ke to pedi mas dimosiografos ine ton pligonete...

Ρουφιάνε!!!!!!! :D

LsKostas
27/08/2007, 16:03
Καθε μα ΚΑΘΕ καταστροφη εχει συγκεκριμμενα ονοματα απο πισω...

Η Πυροσβεστικη εχει ελλεψεις ΤΡΑΝΤΑΚΤΕΣ...κι ας φωναζουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Ποιος ειναι υπευθυνος για τις προσληψεις...???Εγω???Εσυ???Η γιαγια που
κλειστηκε στο σπιτι που καηκε???

Οταν οι ηρωες-πιλοτοι παλευουν με τον θανατο και οταν πατουν το ποδι
τους στην γη ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3 ΚΑΙ 60...

Οταν οι δημοι δεν εχουν υδροφορες...
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τεμπελοσκυλα της δημοτικης...

Οταν περιμενει η αστυνομια να καει το συμπαν ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ στις
δασικες περιοχες...
(...Φυσικα οι αυτοι που εριξαν μπογια στο καζινο της Παρνηθας πιαστηκαν αμεσως ετσι????)

Κατ οπως φαινεται υπαρχει οργανωμενο σχεδιο...ΔΕΝ Μ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ...

Οταν το κρατος τα σκαει αβερτα για κομματικες προσληψεις δασονομων,ειδικων

και παραλληλα αφηνει στην "απ εξω" πυροσβεστες,γιατρους,νοσοκομους,δασκαλους...

ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...

Τοτε με λυπη σας πληροφορω οτι η μονη λυση ειναι

1. στην photo του Lacrimosa παραπανω...

2.στην αυτονομη ευαισθητοποιηση προς τους πληγεντες με βοηθεια υλικη (πρωτιστος)
αλλα και ηθικη...

Μην περιμενετε το κρατος...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...τα περιοδικα μοτοσυκλετας ισως
να ειναι πιο ευαισθητοποιημενα...(Που φθασαμε το φελεκι μου ρε συ???:eyepop: )

simeon
27/08/2007, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Καθε μα ΚΑΘΕ καταστροφη εχει συγκεκριμμενα ονοματα απο πισω...

Οταν περιμενει η αστυνομια να καει το συμπαν ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ στις
δασικες περιοχες...

...
...
...

1. στην photo του Lacrimosa παραπανω...

απο οτι βλεπω στην photo περιμενεις να σε βοηθησει αυτος που καλεις να του πεταξουμε πετρες...
ειναι λιγο οξυμορο...

τουλαχιστον η φωτογραφια δειχνει 2 καραγκιοζηδες να πετανε πετρες εναντιον της αστυνομιας και το πιθανοτερο ειναι να σπανε το μαγαζι καποιου ανθρωπου που ετυχε να βρισκετε εκει διπλα ή να του ανοιξει το κεφαλι (ειτε αστυνομικου ειτε περαστικου).....
τουλαχιστον με βαση τα στοιχεια που μας δινεις κατι τετοιο φαινεται...

tilo_wolff
27/08/2007, 16:39
τουλαχιστον η φωτογραφια δειχνει 2 καραγκιοζηδες να πετανε πετρες εναντιον της αστυνομιας και το πιθανοτερο ειναι να σπανε το μαγαζι καποιου ανθρωπου που ετυχε να βρισκετε εκει διπλα ή να του ανοιξει το κεφαλι (ειτε αστυνομικου ειτε περαστικου).....
τουλαχιστον με βαση τα στοιχεια που μας δινεις κατι τετοιο φαινεται...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΞΕΡΕΙΣ....ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ:::ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΣΤΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ!!!

MikeG
27/08/2007, 16:45
.....

100885

kiriakost
28/08/2007, 00:05
ο στρατός έχει διαλυθεί,

Αυτην την ΜΕΓΑ μαλακία , να μην, καν την ξανασκεφτείς !! όχι να την πεις !

Αμα έχεις πανικοβληθεί απο τα γεγονότα , είναι άλλο καπέλο .

Οι μηχανισμοί αντιμετώπισης εκτάκτων γεγονότων της χωράς είναι σε κριση , ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ..... Θα συνέλθουμε .. έχουμε άξιους ανθρώπους , και ανάξιους διαχειριστές στο πολιτικό προσωπικό .. αυτό είναι όλο .

Akatanomastos
28/08/2007, 01:28

den exei kai poli adiko o tipos pou ta leei etsi

anyway

dimosiografos? pou ? efimerida? poia?

Akatanomastos
28/08/2007, 01:29
Αυτην την ΜΕΓΑ μαλακία ,
, ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ..... Θα συνέλθουμε .. έχουμε άξιους ανθρώπους , και ανάξιους διαχειριστές στο πολιτικό προσωπικό .. αυτό είναι όλο .

ta pisteveis afta?
i ellada exei svisei apo to xarti apo to 70 kai meta toulaxiston..

apokia ton amerikanon eimaste

kiriakost
28/08/2007, 01:35
Οσο και να με τσιγκλίζεις :lol: εγώ θα πάω για ύπνο . :D

Akatanomastos
28/08/2007, 01:55
Οσο και να με τσιγκλίζεις :lol: εγώ θα πάω για ύπνο . :D

:lol:
OK bye :wave2:

zephyr1
28/08/2007, 09:29
:bigcry:

100928

Akatanomastos
28/08/2007, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:bigcry:
kovo fleves tora

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

einai omos metriofron, xarisma pou prepei na exei kathe megalos politikos..

Xapns
28/08/2007, 09:46
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

super_toto
28/08/2007, 09:48
Ρε δεν παίζεται το άτομο λέμε. Gamei και δέρνει. Στα φρύδια του όλα. Για κάτι τέτοιους είναι η ζωή. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος πιστεύει όντως ότι είναι ο καλύτερος που πέρασε ποτέ. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που όταν θα τελειώσει θα έχει αλλάξει η μόδα.
Ούστ .

iosif
28/08/2007, 11:36
απορώ πως ακόμα δεν κατηγόρησε τους εβραίους...

vangelis 64
28/08/2007, 13:39
Ρε λέτε να τού μοιάζουνε και στα μούτρα;.Πω πωωωωωω.....:eek: :eek: :eek: φρίκη!:rotflmao: :rotflmao:

zephyr1
28/08/2007, 13:43
Παω να κανω πλαστικη.Θα τους πω να με κανουν ιδιο και μετα θα της παντρευτω και της 2.

Ε ρε χαρες ο πεθερος.:bigcry:

OrEsTiS82
28/08/2007, 14:33
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

alximistis
28/08/2007, 14:43
καλά καλά... κατηγορείτε εσείς τον άνθρωπο!
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ τι έγινε πριν λίγα λεπτά!!!
Εκεί που καθόμουνα και πάσχιζα στο pc ξαφνικά σκάει μήνυμα στο κουνητό.
Το ανοίγω και βλέπω παίδες:

Βύρων Πολύδωρας!!!! Όχι δεν κάνω πλάκα!
Ο κ. Πολύδωρας σας ενημερώνει (μα τι λέτε μεγάλη μου τιμή) ότι λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών και της συμφοράς (της ποιας; την ξέρει κιόλας ) με τους νεκρούς η συνάντηση με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης (ναι μάλιστα) αναβάλλεται!!!!!!!!!!! (Τι λε ρε παιδάκι μου! Μα κάντην γιατί; )
Η συνάντηση ήταν να γίνει... στο Χίλτον και αναβάλλεται επ αόριστον!!!!!!!!!!!!!

Τι οδύνη! Τι πόνος!!!! Νιώθω σέβας για το μεγαλείο του κ. Πολύδωρα... :(

afrotwin
28/08/2007, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

na sas po tora 8a leme poles malakies...

apav
28/08/2007, 14:54

Ο κ. Πολύδωρας σας ενημερώνει (μα τι λέτε μεγάλη μου τιμή) ότι λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών και της συμφοράς (της ποιας; την ξέρει κιόλας ) με τους νεκρούς η συνάντηση με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης (ναι μάλιστα) αναβάλλεται!!!!!!!!!!! (Τι λε ρε παιδάκι μου! Μα κάντην γιατί; )
Η συνάντηση ήταν να γίνει... στο Χίλτον και αναβάλλεται επ αόριστον!!!!!!!!!!!!!

Πληρώνουμε για να στέλνει sms το υπουργείο; :bigcry:

bartlal
28/08/2007, 14:59

καλα ρε χαλιας, εχει το νουμερο σου ο πολυδωρας και μας το παιζεις συντροφι? :mad: :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
28/08/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καλα ρε χαλιας, εχει το νουμερο σου ο πολυδωρας και μας το παιζεις συντροφι? :mad: :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχω άλλη νοοτροπία ρε! Το σύστημα το γαμάς από μέσα! Σιγά-σιγά και βελτιώνοντας καταστάσεις. Όχι δίνοντας μπουνιά στο μαχαίρι. ;)

blackbusa
28/08/2007, 15:19
Τελευταιο ανακοινωθεν.......

Με χαρα ο Β.Πολυδωρας ανακοινωσε οτι εξαρθροθηκε η σπειρα που εβαλε φωτια στην Αρχαια Ολυμπια......Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες η σπειρα αποτελειτω απο 2 ατομα.....μια γυναικα ελαφρων ηθων και ενδυσης,και ενος τουρκοαλβανου τουριστα κομμουνιστικοφασιστικουκεντροου φρονηματος.....ειδου και οι πρωτες φωτο τον κατηγορουμενων......

100985

alximistis
28/08/2007, 15:23
Κι επειδή μου έχετε σπάσει μην πω τι με το κράτος το κακό και δωστου πάλι το ανύπαρκτο κράτος και άντε ξανα οι διεφθερμένοι πολιτικοί που δεν νιάζονται για τίποτα και μπλα μπλα μπλα...
πάρτε μία άποψη για να τσακωθούμε για τα καλά. Αλλά σας το λέω από τώρα ΔΕΝ αλλάζω την άποψη μου!

Δύο πράγματα μόνο.
Καλλη η κουβέντα η απόγνωση ο σκεπτικισμός και οι βρισιές αλλά η μαγκιά είναι να κάνουμε και τίποτα. Όχι μόνο να λέμε.

Υπάρχει καταρχάς μία Διαμαρτυρία ΟΧΙ πορεία αλλά διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος αύριο το απόγευμα.
Μοναδική "υποχρέωση" να φορέσουμε μαύρα ρούχα.

Δεύτερον γνωρίζω φαντάζομαι όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πως γνωστό περιοδικό μοτοσικλέτας προς τιμήν του αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα τα οποία θα στείλει σε χωριά στην Ηλεία. Όποιος είναι μέσα... να οργανωθούμε να στείλουμε πράγματα.
Επίσης υπάρχει ειδικός λογαριασμός τράπεζας για όσους έχουν κάποια χρήματα αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να μαζευτούμε πιο οργανωμένα ώστε να μαζέψουμε αρκετά υλικά και να τα στείλουμε. Χωρίς μπλα-μπλα και ιστορίες.

Το δευτερο τώρα. Παίζει να με ξαποστείλετε βέβαια ή να μην μου ξαναμιλήσετε, αλλά εγώ θα τα πω!

Τα έχετε βάλει με το κράτος χωρίς να έχετε αφιερώσει ένα λεπτό να σκεφτείτε όπως κάνουν οι ώριμοι άνθρωποι.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;
Κάποια αόρατη μηχανή; Κάποιοι άνθρωποι που κινούνται μόνοι τους; Μία κυβέρνηση σε έναν πύργο;
Ποιος τους ψηφίζει; Ποιος τους βγάζει; Ποιος όταν έρθει η στιγμή για εκλογές ΞΕΧΝΑ τα πάντα και πάει και δίνει την ψήφο;

Και ακόμα χειρότερα.
ΠΟΙΟΣ πηγαίνει και συναλάσσεται με τα κόμματα για να βρει θέση; Ποιος παρακαλά υποψήφιους για να βρει δουλειά για να χωθεί κάπου; Ποιανού το όνειρο είναι να βολευθεί; Ποιανού η ιδέα περί επιτυχίας είναι μία δουλίτσα ένα καλό ωράριο και ένας μισθούλης και κάνει τα πάντα για να το πετύχει; Ε;

Θέλετε κι άλλα; Γιατί έρχονται χειρότερα!
ΠΟΥ είναι όλο αυτό το διάστημα οι ΜΗ πολιτικοί μας; ΟΚ οι πολιτικοί είναι αλήτες εγκληματίες κ.λπ.

ΠΟΥ σκατά είναι οι αθλητές μας; Οι συγγραφείς μας; Οι καθηγητάδες μας; Ο πνευματικός κόσμος; ΠΟΥ είναι ρε οι ΟΜΑΔΕΣ καιοι ΣΥΛΛΟΓΟΙ που θησαυρίζουν; Οι παίκτες είδωλα;

Στην πολύ τελική που είμαστε εμείς;
να σας πω για να μην κουράζεστε. Είτε γράφουμε μαλακίες στα pc είτε τα χώνουμε δεξιά και αριστερά γενικόλογα μέχρι να πάμε σπίτι μας να φάμε και να πηδήξουμε την γκόμενα είτε βλέπουμε λίγο tv δακρύζουμε και ολίγον τι και μετά όλα μέλι γάλα. Η αναισθησία και η καθημερινότητα μας μας έχουν μετατρέψει σε αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που είμαστε. Να κριτικάρουμε χωρίς να πράτουμε!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Και ΟΛΟΙ ΣΑΣ που μιλάτε για κράτος ανύπαρκτο και άσχετους πολιτικούς που τα παίρνουν θυμηθείτε δύο πράγματα.
1). ΤΟΥΣ αφήνουμε να το κάνουν με την στασαρχιδική συμπεριφορά μας.
2). ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ γιατί δεν κουνάμε το δαχτυλάκι μας ούτε τόσο για να αλλάξουμε κάτι. Κι όταν λένε ορισμένοι πως κάτι πρέπει να γίνει το γυρνάτε όλοι στο και τι θα γίνει μωρέ και τι θα αλλάξει καιτι δύναμηέχουμε και μπούρδες! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ΑΛΛΟΘΙ για τη δική μας ανικανότητα και αναισθησία!!!

Άντε τώρα... συνεχίστε να κατηγορείτε. Είναι το πιο εύκολο άλλωστε.

l@gos
28/08/2007, 15:45
Κι επειδή.................................................

(στα γρηγορα γιατι πρεπει να φυγω......)

τα λες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αλλα...........

1)το "κρατος" δλδ την κυβερνηση οπως αφηνεις να εννοηθει την εκλεγει
περιπου το 52% απο το συνολο του 70% που ψηφιζει!!!!!!!!!
κανε τους λογαριασμους κ τα συμπερασματα δικα σου.......:winka:
2)πιστευω (η μαλλον θελω να πιστευω) οτι οι περισοτεροι που εκφερουν
αποψη για τετοιου ειδους θεματα, συμμετεχουν ενεργα στα κοινα, ητοι στην δικη μας
περιπτωση, με καποια καταθεση-ενεργη βοηθεια κοκ.......

ΔΕΝ νοηται ανθρωπος, ο οποιος ΔΕΝ εχει ενεργη συμμετοχη στα κοινα, εμπρακτα,
να εκφερει κανενος ειδους αποψη!!!!!!!!!(πρωσοπικη αποψη, παντα.....)

ακομα μια φορα, μαζι σου σε ΟΛΑ, πλην των παραπανω
κ να συμπληρωσω, μια κουβεντα αγαπημενη ειναι
"σε οποιον δεν αρεσει η ελλαδα, υπαρχουν πολλες χωρες στον κοσμο, ας διαλεξει μια
να εγκατασταθει, αλλιως ας κανει κατι να αλλαξει αυτα που δεν του αρεσουν"

afrotwin
28/08/2007, 15:47
Κι επειδή μου έχετε σπάσει μην πω τι με το κράτος το κακό και δωστου πάλι το ανύπαρκτο κράτος και άντε ξανα οι διεφθερμένοι πολιτικοί που δεν νιάζονται για τίποτα και μπλα μπλα μπλα...
πάρτε μία άποψη για να τσακωθούμε για τα καλά. Αλλά σας το λέω από τώρα ΔΕΝ αλλάζω την άποψη μου!

Δύο πράγματα μόνο.
Καλλη η κουβέντα η απόγνωση ο σκεπτικισμός και οι βρισιές αλλά η μαγκιά είναι να κάνουμε και τίποτα. Όχι μόνο να λέμε.

Υπάρχει καταρχάς μία Διαμαρτυρία ΟΧΙ πορεία αλλά διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος αύριο το απόγευμα.
Μοναδική "υποχρέωση" να φορέσουμε μαύρα ρούχα.

Δεύτερον γνωρίζω φαντάζομαι όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πως γνωστό περιοδικό μοτοσικλέτας προς τιμήν του αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα τα οποία θα στείλει σε χωριά στην Ηλεία. Όποιος είναι μέσα... να οργανωθούμε να στείλουμε πράγματα.
Επίσης υπάρχει ειδικός λογαριασμός τράπεζας για όσους έχουν κάποια χρήματα αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να μαζευτούμε πιο οργανωμένα ώστε να μαζέψουμε αρκετά υλικά και να τα στείλουμε. Χωρίς μπλα-μπλα και ιστορίες.

Το δευτερο τώρα. Παίζει να με ξαποστείλετε βέβαια ή να μην μου ξαναμιλήσετε, αλλά εγώ θα τα πω!

Τα έχετε βάλει με το κράτος χωρίς να έχετε αφιερώσει ένα λεπτό να σκεφτείτε όπως κάνουν οι ώριμοι άνθρωποι.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;
Κάποια αόρατη μηχανή; Κάποιοι άνθρωποι που κινούνται μόνοι τους; Μία κυβέρνηση σε έναν πύργο;
Ποιος τους ψηφίζει; Ποιος τους βγάζει; Ποιος όταν έρθει η στιγμή για εκλογές ΞΕΧΝΑ τα πάντα και πάει και δίνει την ψήφο;

Και ακόμα χειρότερα.
ΠΟΙΟΣ πηγαίνει και συναλάσσεται με τα κόμματα για να βρει θέση; Ποιος παρακαλά υποψήφιους για να βρει δουλειά για να χωθεί κάπου; Ποιανού το όνειρο είναι να βολευθεί; Ποιανού η ιδέα περί επιτυχίας είναι μία δουλίτσα ένα καλό ωράριο και ένας μισθούλης και κάνει τα πάντα για να το πετύχει; Ε;

Θέλετε κι άλλα; Γιατί έρχονται χειρότερα!
ΠΟΥ είναι όλο αυτό το διάστημα οι ΜΗ πολιτικοί μας; ΟΚ οι πολιτικοί είναι αλήτες εγκληματίες κ.λπ.

ΠΟΥ σκατά είναι οι αθλητές μας; Οι συγγραφείς μας; Οι καθηγητάδες μας; Ο πνευματικός κόσμος; ΠΟΥ είναι ρε οι ΟΜΑΔΕΣ καιοι ΣΥΛΛΟΓΟΙ που θησαυρίζουν; Οι παίκτες είδωλα;

Στην πολύ τελική που είμαστε εμείς;
να σας πω για να μην κουράζεστε. Είτε γράφουμε μαλακίες στα pc είτε τα χώνουμε δεξιά και αριστερά γενικόλογα μέχρι να πάμε σπίτι μας να φάμε και να πηδήξουμε την γκόμενα είτε βλέπουμε λίγο tv δακρύζουμε και ολίγον τι και μετά όλα μέλι γάλα. Η αναισθησία και η καθημερινότητα μας μας έχουν μετατρέψει σε αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που είμαστε. Να κριτικάρουμε χωρίς να πράτουμε!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Και ΟΛΟΙ ΣΑΣ που μιλάτε για κράτος ανύπαρκτο και άσχετους πολιτικούς που τα παίρνουν θυμηθείτε δύο πράγματα.
1). ΤΟΥΣ αφήνουμε να το κάνουν με την στασαρχιδική συμπεριφορά μας.
2). ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ γιατί δεν κουνάμε το δαχτυλάκι μας ούτε τόσο για να αλλάξουμε κάτι. Κι όταν λένε ορισμένοι πως κάτι πρέπει να γίνει το γυρνάτε όλοι στο και τι θα γίνει μωρέ και τι θα αλλάξει καιτι δύναμηέχουμε και μπούρδες! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ΑΛΛΟΘΙ για τη δική μας ανικανότητα και αναισθησία!!!

Άντε τώρα... συνεχίστε να κατηγορείτε. Είναι το πιο εύκολο άλλωστε.

xaxanouli emis psifizoume tous an8ropous ekinous pou 8a merimnisoun gia emas to kratos diladi ke panta tous dinoume psifo empistosisnis gia na to praksoun

den dioikoume oloi tin xora
pera apo mia psifo an den kini8oume diaforetika den imaste tipota alo

na 8imiso pantos oti ola ta dikeomata pou exoume os polites ta exoume kerdisi me agona
ke oxi me paparologies

an den itan afti i agones 8a doulevame akomi ilio me ilio

ke na 8imiso episi oti afti i agones eginan apo merida tou kratous pou simera 8eorounte koumounistes ke kanis mas pia den 8eli na simetexexi se agones pou 8a 8eori8oun koumounistiki i deksioi i kati alo

opos katalavenis iparxoun kapia zitimata pou prepi na lif8oun gia na drasoume sosta elef8era san polites

ke aftin tin sigketrosi avrio pios tin diorganoni?
isos vgoun meta kapia komata foris ke pou oti aftoi diorganosan

ke vre8oume na imaste kapelomeni apo diafora pou den epi8imoume poso malon an ta misoume kiolas

opos opos katalavenis exoume ftasi sto simio opou to kratos genikos gamiete aneleita apo pantou

ine opos stin filaki pou an skipsis gia to sapouni sou kapios 8a stin foresi...

den ine ola toso efkolonoita

alximistis
28/08/2007, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos

τα λες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αλλα...........

1)το "κρατος" δλδ την κυβερνηση οπως αφηνεις να εννοηθει την εκλεγει
περιπου το 52% απο το συνολο του 70% που ψηφιζει!!!!!!!!!
κανε τους λογαριασμους κ τα συμπερασματα δικα σου.......:winka:
2)πιστευω (η μαλλον θελω να πιστευω) οτι οι περισοτεροι που εκφερουν
αποψη για τετοιου ειδους θεματα, συμμετεχουν ενεργα στα κοινα, ητοι στην δικη μας
περιπτωση, με καποια καταθεση-ενεργη βοηθεια κοκ.......

ΔΕΝ νοηται ανθρωπος, ο οποιος ΔΕΝ εχει ενεργη συμμετοχη στα κοινα, εμπρακτα,
να εκφερει κανενος ειδους αποψη!!!!!!!!!(πρωσοπικη αποψη, παντα.....)

ακομα μια φορα, μαζι σου σε ΟΛΑ, πλην των παραπανω
κ να συμπληρωσω, μια κουβεντα αγαπημενη ειναι
"σε οποιον δεν αρεσει η ελλαδα, υπαρχουν πολλες χωρες στον κοσμο, ας διαλεξει μια
να εγκατασταθει, αλλιως ας κανει κατι να αλλαξει αυτα που δεν του αρεσουν"

1). Όντως την ψηφίσει το 52% του λαού. Υπάρχει όμως λύση. Μακροπρόθεσμη μεν αλλά υπάρχει. Τα λέμε όταν έχεις χρόνο. :)

2). εγώ ΔΕΝ το πιστεύω!!!! Νομίζω μάλιστα θα εκπλαγείς αν δειςπόσοι δεν συμμετέχουν τελικά. :(

Και για το τέλος γι αυτόπου είπες για την Ελλάδα...
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!

Τα λέμε :)

EVI
28/08/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
"

στα γρηγορα

το υπολοιπο ποσοστο ειναι τυπακια που πανε στο εξωτερικο και λενε ποιος την μαμα την ελλαδα εγω δεν ειμαι ελληνας σας μισω απαισια σκουληκια

μετα κατι τυπακια που το παιζουν αντιεξουσιαστες και καλυτερα να καουν στη κολαση αντι να ψηφισουν

και μετα ολοι αυτοι που λενε δε παω ρε! δε τους κανω την χαρη

ετσι πανε αυτοι που τους θελουν για διαφορους λογους και βγαινουν

γιατι δε καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που ειπε ο αλχιμιστης -στελιος

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ οι εκλογες

ευτηχως που οι ''επαναστατες'' γουονα μπι στελεχοι που πινουν φρεντοτσινο στις καφετεριες και εχουν ετοιμο φαι και σπιτι απο τους γονεις τους γυρνανε την πλατη τους. ετσι καλα τους κανετε
και μετα βγαινουν και λενε λενε λενε

διαφωνεις?

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: