View Full Version : KTM 990 Adventure η bmw gs 1200.ποια ειναι καλυτερη
taksidiotis25
26/08/2007, 04:39
αν και προσφατα πηρα ενα ktm adventure 990 μπορω να πω οτι μου λειπει η gs που ειχα.
σκεφτομαι πολυ σπβαρα να παω και να ξαναπαρω gs.
ασχετα με το ηλιθιο μυαλο μου ομως εσεις ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη?
DimChios
26/08/2007, 05:39
:rolleyes: :smokin:
taxydromos
26/08/2007, 09:16
απ'οτι καταλαβα κινεισαι αποκλειστικα σε παχια ασφαλτο και μονο σ'αυτη...:smokin:
Δυο μηχανακια που δεν συγκρινοντε....Στην Ελλαδα ανηκουν στην κατηγορια on-off αλλα σε ολο τον υπολοιπο κοσμο ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες! ΚΤΜ-rally enduro, BMW-Touring enduro και αυτο ειναι και η μεγαλη τους διαφορα! Θελεις ταξιδια χαλαρα και βολτες, ανεσεις, θερμαινομενα και λοιπα πας σε 1200, θελεις νευρο, χωματα, απιστευτα περιφεριακα, κραδασμους και λοιπα πας ΚΤΜ...Και τα δυο κανουν τα παντα αλλα εσυ αποφασιζεις τι σου ταιριαζει καλυτερα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
αν και προσφατα πηρα ενα ktm adventure 990 μπορω να πω οτι μου λειπει η gs που ειχα.
Εγώ θα σε ρωτήσω μόνο το εξής. Τη παλεύεις? Ρε φίλε μέσα σε μια βδομάδα και μας λες ότι έχεις αλλάξει 3 μηχανάκια. Το versys το πούλησες αμέσως & τώρα..
By the way από το Ηράκλειο Κρήτης είσαι?
:nono:
Gs-Varadero-KTMia.
Γιατί θέλεις να ξανακάνεις κύκλο; Ποιες οι εντυπώσεις σου; Τι σου λείπει από το καθένα; :wave2:
liakaros
26/08/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εγώ θα σε ρωτήσω μόνο το εξής. Τη παλεύεις? Ρε φίλε μέσα σε μια βδομάδα και μας λες ότι έχεις αλλάξει 3 μηχανάκια. Το versys το πούλησες αμέσως & τώρα..
By the way από το Ηράκλειο Κρήτης είσαι?
Ρε παιδια πλακα πλακα ο φιλος varadero ειχε πριν λιγες μερες...:confused:
Ρεεεεεε.... κοψε το,να τα αλλαζεις σαν τα σωβρακα τα μηχανακια...χανεις πολλα λεφτα ετσι...
Εκτως κι αν ξερω γω, δεν παιζει προβλημα με τα φραγγα οποτε παω πασο... :wave2:
Στο χώμα KTM, σε όλα τα άλλα όμως....
Γι αυτό και θέλεις να την ξαναπάρεις...
:beer: :beer:
taxydromos
26/08/2007, 14:58
αυτος πιο πανω που θελει να κρυφτει αλλα η χαρα δεν τον αφηνει......πως ξεπεσε στο γκρειντερ? υπαρχει λογικη εξηγηση??:confused: :confused:
:rolleyes:
...:rotflmao: ...
jasondakar
26/08/2007, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δυο μηχανακια που δεν συγκρινοντε....Στην Ελλαδα ανηκουν στην κατηγορια on-off αλλα σε ολο τον υπολοιπο κοσμο ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες! ΚΤΜ-rally enduro, BMW-Touring enduro και αυτο ειναι και η μεγαλη τους διαφορα! Θελεις ταξιδια χαλαρα και βολτες, ανεσεις, θερμαινομενα και λοιπα πας σε 1200, θελεις νευρο, χωματα, απιστευτα περιφεριακα, κραδασμους και λοιπα πας ΚΤΜ...Και τα δυο κανουν τα παντα αλλα εσυ αποφασιζεις τι σου ταιριαζει καλυτερα!
ΑΚΡΙΒΩΣ:beer:
taksidiotis25
26/08/2007, 16:55
βασικα παιδια εχω γνωστο με καταστημα μοτοσυκλετων που μου κανει οτι καλυτερο μπορει σε τιμες λογω του οτι οντως οταν δε με ενθουσιαζει κατι το αλλαζω γρηγορα.
χανω ναι μεν χρηματα αλλα οχι παρα πολλα.δεν μπορω πραγματικα τρελα ειναι αυτο.
ναι ειμαι απο ηρακλειο κρητης κι αν καποιος ειναι απο δω ας ερθει να δει το ποσο αυκολα αλλαζω μια μηχανη,αυθημερον αν ειναι διαθεσιμη αυτη που θελω.
τωρα στο θεμα μας.
για να βαλω χωμα το ktm δεν το αποκλειω,αυτο που με χαλαει στο ktm ειναι οτι τα λαστιχα που φοραει ειναι με σαμπρελα κατι που σημαινει οτι αν παω μακρινη βολτα και με πιασει λαστιχο τοτε καληνυχτα.δεν μπορω να κανω τιποτα με το Kit επισκευης ελαστικου.
δεν εχω προβλημα στην ανεση,μια χαρα παει και το ktm απλα η bmw ειχε πιο αρχοντικο βαδισμα,να το πω ετσι.
σε γκαζι ναι,δεν τα συγκρηνω καθολου,ktm δαγκωτο.
διλλημα ρε παιδια,μου αρεσε κι η φινετσα της bmw.οχι επειδη ειναι bmw αλλα επειδη μου αρεσε εμενα.
Αρχηγέ μας έχεις τρελάνει...
γνώμη μου είναι να τα πάρεις όλα τα μοτο από το μαγαζί του φίλου σου.
Πάρε ενα βαρα για αρχοντιά, ένα βερσις για (συμπλήρωσε το μόνος σου..........) ,
ένα 1200 για τουρισμο, ένα ΚΤΜ για γκάζια.
υπόγραψε γραμμάτια για όλα.
θα σου έρθει φτηνότερο από το να τα πουλάς μετα από 3 μέρες.
Θα γίνεις πιο φίλος με τον φίλο σου.
και εμείς θα ηρεμήσουμε....
taksidiotis25
26/08/2007, 17:37
δεν λεει:p
δεν ξερω πραγματικα αν με καταλαβαινει κανεις.
βασικα παιδια εχω γνωστο με καταστημα μοτοσυκλετων που μου κανει οτι καλυτερο μπορει σε τιμες λογω του οτι οντως οταν δε με ενθουσιαζει κατι το αλλαζω γρηγορα.
χανω ναι μεν χρηματα αλλα οχι παρα πολλα.δεν μπορω πραγματικα τρελα ειναι αυτο.
ναι ειμαι απο ηρακλειο κρητης κι αν καποιος ειναι απο δω ας ερθει να δει το ποσο αυκολα αλλαζω μια μηχανη,αυθημερον αν ειναι διαθεσιμη αυτη που θελω.
τωρα στο θεμα μας.
για να βαλω χωμα το ktm δεν το αποκλειω,αυτο που με χαλαει στο ktm ειναι οτι τα λαστιχα που φοραει ειναι με σαμπρελα κατι που σημαινει οτι αν παω μακρινη βολτα και με πιασει λαστιχο τοτε καληνυχτα.δεν μπορω να κανω τιποτα με το Kit επισκευης ελαστικου.
δεν εχω προβλημα στην ανεση,μια χαρα παει και το ktm απλα η bmw ειχε πιο αρχοντικο βαδισμα,να το πω ετσι.
σε γκαζι ναι,δεν τα συγκρηνω καθολου,ktm δαγκωτο.
διλλημα ρε παιδια,μου αρεσε κι η φινετσα της bmw.οχι επειδη ειναι bmw αλλα επειδη μου αρεσε εμενα.
Μεγάλε μου φαίνεται ότι είσαι ο κλασικός φραπεδάκιας Ηρακλειώτης που έχεις τη μηχανή για να πηγαίνεις μέχρι τη Καφετέρια..Εδώ ρε φιλαράκι δε ξέρεις τι σου γίνεται. Ποιο μηχανάκι θέλεις & γιατί το θέλεις. Πάρε εκεί ένα σκουτεράκι να κάνεις τη δουλειά σου. Άντε στο καλό.
taksidiotis25
26/08/2007, 18:07
φιλε μου,δεν ειμαι ο κλασσικος ηρακλειωτης φραπεδακιας οπως εσυ λες και προσεχε πως μιλας για το ηρακλειο.
και τις εκδρομες μου κανω και μεγαλες αποστασεις και σε χωμα εχω βαλει την μηχανη μου.οποτε δεν την θελω για καφε και δεν εισαι σε θεση εσυ να μου πεις να παρω σκουτερακι.
ξερω τι θελω απλα δεν ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι καλυτερη περα απο τις δυνατοτητες στο χωμα οπου εκει ξερω οτι το ktm νικαει κατα κρατος.
απλα ρωταω πιο εμπειρους στον χωρο και για το θεμα ζημιων γιατι δεν λεει να καθομαι να σπρωχνω.
την varadero και το versys εκανα λαθος που τα πηρα και το καταλαβαινω αυτο αλλα ενταξει εχασα 500 ευρω απο το καθενα,τα πηγαινω πισω τα μηδενιζουν η δεν ξερω κι εγω τι κανουν,ε και τι με νοιαζει εμενα περα απο το χιλιαρικο που εχασα συνολο.
με τις μηχανες ειμαι τρελαμενος.τωρα το τι καθεται να λεει για μενα ο καθενας λιγο με απασχολει.απλα κι εγω εχω βαρεθει αυτη την διαδικασια και θελω να κατασταλαξω καπου.
φιλε μου,δεν ειμαι ο κλασσικος ηρακλειωτης φραπεδακιας οπως εσυ λες και προσεχε πως μιλας για το ηρακλειο.
και τις εκδρομες μου κανω και μεγαλες αποστασεις και σε χωμα εχω βαλει την μηχανη μου.οποτε δεν την θελω για καφε και δεν εισαι σε θεση εσυ να μου πεις να παρω σκουτερακι.
ξερω τι θελω απλα δεν ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι καλυτερη περα απο τις δυνατοτητες στο χωμα οπου εκει ξερω οτι το ktm νικαει κατα κρατος.
απλα ρωταω πιο εμπειρους στον χωρο και για το θεμα ζημιων γιατι δεν λεει να καθομαι να σπρωχνω.
την varadero και το versys εκανα λαθος που τα πηρα και το καταλαβαινω αυτο αλλα ενταξει εχασα 500 ευρω απο το καθενα,τα πηγαινω πισω τα μηδενιζουν η δεν ξερω κι εγω τι κανουν,ε και τι με νοιαζει εμενα περα απο το χιλιαρικο που εχασα συνολο.
με τις μηχανες ειμαι τρελαμενος.τωρα το τι καθεται να λεει για μενα ο καθενας λιγο με απασχολει.απλα κι εγω εχω βαρεθει αυτη την διαδικασια και θελω να κατασταλαξω καπου.
Ηρακλειώτης είμαι και εγώ & τους βλέπω όλους εδώ. & για να έχουμε καλό ερώτημα πες μας ποιος είναι ο φίλος σου με το μαγαζί , με τον οποίο μηδενίζεται τα κοντέρ να μη πάμε ποτέ στο μαγαζί του & να βγει στη πιάτσα τι κάνει. & στη τελική δε πρόκειται να φτάσεις στα όρια του κανένα από τα μηχανάκια που μας λες, ούτε θα το χρειαστείς πραγματικά ούτε στο 50%. Λοιπόν ξαναλέω πάρε ένα σκούτερ. & χώμα πάει..άντε
taksidiotis25
26/08/2007, 18:44
delete
taksidiotis25
27/08/2007, 02:38
ας κλειδωσει το topic.θα παρω bmw,σταθερη αξια.
blueblack
27/08/2007, 07:23
NA MAΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ..........
Νά πάμε στό φίλο σου νά πάρουμε καί μείς........!!!!!!!!!!
:wave2:
ας κλειδωσει το topic.θα παρω bmw,σταθερη αξια.
Κι αφού δεν έχει γκάζια, κραδασμούς και νεύρο μήπως το ξαναπουλήσεις για ΚΤΜ???
Τα θερμενόμενα τι να τα κάνεις το χειμώνα που πηγαίνεις με το αμάξι??
Και άμα το κρατήσεις πάνω από 2-3 μέρες δεν θα μπορούν να το μηδενίσουν γιατί έχει το ρημάδι το μεμορι...
Κι άμα το πουλήσεις και πάρεις το ..... μετά που δεν θα έχεις τα θερμενόμενα???
Ασε, μεγάλα μπερδέματα....:confused:
σοβαρά τώρα: τόσα μηχανάκια άλλαξες και δεν μας είπες ΓΙΑΤΙ τα άλλαξες, τι σε χαλάει, τι σου αρέσει στο καθένα. Μάλλον πρέπει να μπείς σε ψυχαναλυτικό φόρουμ, είναι πιο είδικοί να σου πουν την γνώμη τους.
Έίσαι και έτοιμος να ανοίξεις μαγαζί με τόσα κόλπα που έμαθες... μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω αγοράς μοτο!!!!!!!!
Όχι και λάθος που πήρες το βαραντέρο, και το κατάλαβες μετά από 2 μέρες....
:lol: :lol: :lol:
Ναι ρε...το Varadero?
Με 12 χιλιάρικα...παίρνεις 90 άλογα...πανέμορφο design...ξεχωριστό μηχανάκι...βγαίνεις και στα χώματα με τις ζάντες αλουμινίου.. είναι και ελαφρύ οπότε πάει χαλαρά στα χώματα.
Copy Paste απάντησης μου απο παρόμοια ερώτηση σε γειτονικό forum (mybike).
R 1200 GS Adventure
1170cc 15050euro
252kg 33Liters
100Hp/7000 11.7kgm/5500rpm
Power to Weight 0,396825397 205km/h
7.14lt κατανάλωση
Τιμή ίππου 150,5
Καραφορτώνεται, αερόψυκτη Βoxer, με 33 λίτρα ντεπόζιτο ξεχνάς να του βάλεις βενζίνη, χαμηλό κέντρο βάρους.
KTM 990 Adventure S
999cc 13980euro
198kg 22Liter
98hp/8000rpm 9.7kgm/6500rpm Power to Weight 0,494949495
Tιμή ίππου 142,6530612
USD WP μπρος, WP πίσω,υγρόψυκτο, πιο ελαφριά, V2 , αρκετά πιο ελαφρύ και ζωηρό.Fun χαρακτήρας όπως είπε και ο Carlos. Είμαι σίγουρος πως κοκκαλώνει με τα φρένα του αλλά...
στο GS φρενάρεις με ταχύτητα χωρίς καθόλου φόβο και άγχος, πατάς την μανέτα με μίσος σε μεγάλες ταχύτητες λόγο ABS.Προσθέτει φοβερή ασφάλεια και είναι πλεονέκτημα κυρίως για κουλάδια, αλλά ότι θα σε σώσει απο σαβούρα θα σε σώσει στάνταρ.
Χωρίς να ξέρω τι εστί 990, το ψηφίζω.
Ορίστε ένα 950 στην Laguna.
http://www.youtube.com/watch?v=nKYryaPurWU
Ποιός απο σας θα είχε τα @@ να μπει στην Laguna?
taksidiotis25
28/08/2007, 01:31
λοιπον πηρα τελικα μια gs μοντελο 2005 τον 7ο μηνα,με παρα πολλα εξτρα πραγματικα.
την πηγα εννοειται για τους καθιερωμενους ελεγχους,αλλαγη ελαστικωνκι ελεγχο,για να δουμε.
παντως η μηχανη ειναι σε κατασταση καινουριας.
100925
DimChios
28/08/2007, 01:57
λοιπον πηρα τελικα μια gs μοντελο 2005 τον 7ο μηνα,με παρα πολλα εξτρα πραγματικα.
την πηγα εννοειται για τους καθιερωμενους ελεγχους,αλλαγη ελαστικωνκι ελεγχο,για να δουμε.
:eyepop: Τί σελα ειναι αυτή???? :confused:
Και Πόσο την πήρες τη μοτο??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ναι ρε...το Varadero?
Με 12 χιλιάρικα...παίρνεις 90 άλογα...πανέμορφο design...ξεχωριστό μηχανάκι...βγαίνεις και στα χώματα με τις ζάντες αλουμινίου.. είναι και ελαφρύ οπότε πάει χαλαρά στα χώματα.
Copy Paste απάντησης μου απο παρόμοια ερώτηση σε γειτονικό forum (mybike).
R 1200 GS Adventure
1170cc 15050euro
252kg 33Liters
100Hp/7000 11.7kgm/5500rpm
Power to Weight 0,396825397 205km/h
7.14lt κατανάλωση
Τιμή ίππου 150,5
Καραφορτώνεται, αερόψυκτη Βoxer, με 33 λίτρα ντεπόζιτο ξεχνάς να του βάλεις βενζίνη, χαμηλό κέντρο βάρους.
KTM 990 Adventure S
999cc 13980euro
198kg 22Liter
98hp/8000rpm 9.7kgm/6500rpm Power to Weight 0,494949495
Tιμή ίππου 142,6530612
USD WP μπρος, WP πίσω,υγρόψυκτο, πιο ελαφριά, V2 , αρκετά πιο ελαφρύ και ζωηρό.Fun χαρακτήρας όπως είπε και ο Carlos. Είμαι σίγουρος πως κοκκαλώνει με τα φρένα του αλλά...
στο GS φρενάρεις με ταχύτητα χωρίς καθόλου φόβο και άγχος, πατάς την μανέτα με μίσος σε μεγάλες ταχύτητες λόγο ABS.Προσθέτει φοβερή ασφάλεια και είναι πλεονέκτημα κυρίως για κουλάδια, αλλά ότι θα σε σώσει απο σαβούρα θα σε σώσει στάνταρ.
Χωρίς να ξέρω τι εστί 990, το ψηφίζω.
Ορίστε ένα 950 στην Laguna.
http://www.youtube.com/watch?v=nKYryaPurWU
Ποιός απο σας θα είχε τα @@ να μπει στην Laguna?
Φοβερή ανάλυση έκανες φίλε.. ειδικά εκεί που λές για τιμή ίππου. Μου άνοιξες νέους ορίζοντες!
Κόιταξε τι βρήκα για σένα!!!
Το Piaggio liberty 125 έχει τιμή ίππου 97,321428571428 ευρώ!!!!
Τα μ@μ@ει όλα και το GS και το ΚΤΜ και το βαρα, τέτοιο να πάρει...
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλοτάξιδος!!!
Χιλιόμετρα? τιμή?
κοίταξες για τζόγο στο διαφορικό? Ρώτησε άν η μηχανή σου είναι από Χανιά... έχει σημασία αυτό.
¨Ελεγχο θα κάνεις αφού την αγόρασες? και έληξε και η εγγύηση πρίν από 1 μήνα....
taksidiotis25
28/08/2007, 08:49
22.000 χιλ,11,500 την πηρα,τζογος σχεδον μηδαμινος,τον ελεγξα κι αυτον στην αντιπροσωπεια.
Γεια σου ρε Ταξιδιώτη που πας & χώμα....Ετοιμάζεσαι για υπερατλαντικό ταξίδι ε? Α ρε δούλεμα που θες...Μας το παίζεις & μηχανόβιος..
Πάρκαρε τη σε καλή θέση όταν πας για καφέ να τη βλέπει όλο το Ηράκλειο ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :sick: :sick:
DimChios
29/08/2007, 00:18
:a014: :a014:
Θελει κανεις?
:look: :lol: :lol:
lampros_fazer
29/08/2007, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:a014: :a014:
Θελει κανεις?
:look: :lol: :lol:
Αν θέλω λέει..
Ποπκορν,όχι bmw ε.. :yuck: :evil:
DimChios
29/08/2007, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αν θέλω λέει..
Ποπκορν,όχι bmw ε.. :yuck: :evil:
Προσεχε γιατι θα σου δωσω....της Χαρας!!!
:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
29/08/2007, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Προσεχε γιατι θα σου δωσω....της Χαρας!!!
:mad:
:lol::lol:
Κι εγώ του αλόγου στο λιμάνι..
:rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Ταξιδιώτη που πας & χώμα....Ετοιμάζεσαι για υπερατλαντικό ταξίδι ε? Α ρε δούλεμα που θες...Μας το παίζεις & μηχανόβιος..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :sick: :sick:
Nα τανε η ζήλεια ψώρα...
Nα τανε η ζήλεια ψώρα...
Λες ε? Αχ & να ήξερες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξέρω.
Αν δεν είναι ζήλεια, τότε τι πρόβλημα έχεις εσύ με τον άνθρωπο που αγόρασε την μηχανή αυτή?
Βοήθησε με να καταλάβω. Γιατί αυτό το καφετέριες πολύ ακούγεται τον τελευταίο καιρό.
Εσύ δηλαδή για καφέ δεν πας? Ή άμα πας παίρνεις ταξί για να πας?
Η μήπως είσαι μάγκας και πετάγεσαι μία βόλτα μέχρι Τουρκμενιστάν...έτσι για ένα τσιγάρο... και τι να μας πει τώρα ο κακομοίρης απο το Ηράκλειο, που θέλει δούλεμα?
Αν όχι ζήλεια, τότε σνομπαρία.
Πάντως είτε ζήλεια, είτα σνομπαρία και στις δύο περιπτώσεις είναι κόμπλεξ.
Sorry που σε θίγω, δεν το κάνω επίτηδες για spamming κτλ. (κάτι που είναι του χαρακτήρα μου) αλλά άμα όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εξήγησε το μου. Γιατί εγώ βλέπω να το δημιουργείς εσύ εδώ.
Δεν ξέρω.
Αν δεν είναι ζήλεια, τότε τι πρόβλημα έχεις εσύ με τον άνθρωπο που αγόρασε την μηχανή αυτή?
Βοήθησε με να καταλάβω. Γιατί αυτό το καφετέριες πολύ ακούγεται τον τελευταίο καιρό.
Εσύ δηλαδή για καφέ δεν πας? Ή άμα πας παίρνεις ταξί για να πας?
Η μήπως είσαι μάγκας και πετάγεσαι μία βόλτα μέχρι Τουρκμενιστάν...έτσι για ένα τσιγάρο... και τι να μας πει τώρα ο κακομοίρης απο το Ηράκλειο, που θέλει δούλεμα?
Αν όχι ζήλεια, τότε σνομπαρία.
Πάντως είτε ζήλεια, είτα σνομπαρία και στις δύο περιπτώσεις είναι κόμπλεξ.
Sorry που σε θίγω, δεν το κάνω επίτηδες για spamming κτλ. (κάτι που είναι του χαρακτήρα μου) αλλά άμα όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εξήγησε το μου. Γιατί εγώ βλέπω να το δημιουργείς εσύ εδώ.
Φίλε, ανθρώπους που αλλάζουν τα μηχανάκια τόσο συχνά όσο τραβάνε το καζανάκι σπίτι τους, αλλά & ανθρώπους που πάνε & αγοράζουν όλα αυτά τα τέρατα & τα βγάζουν για μεγάλη βόλτα μια στο τόσο θέλουν πολύ δούλεμα! Τώρα μη μιλήσω για ανθρώπους που οδηγάνε αυτά τα τέρατα με παντόφλα & προφανώς χωρίς κράνος. & αν θες μπορώ να πω & άλλα πάρα πάρα πολλά, αλλά δεν αξίζει..Θα το ξαναπώ..ΔΟΥΛΕΜΑ που χρειάζεται..& όχι μόνο ο φίλος σου αλλά όλοι αυτοί οι παρόμοιοι. Αλλά τι να κάνεις, αφού πρέπει να πουλήσουμε τη μούρη μας...
liakaros
29/08/2007, 14:40
Ρε παιδια ελεος οτι παιρνει το παλικαρι το αγοραζει με τα χρηματα του...δεν το κλεβει...
Ας παιρνει ο καθε ενας οτι γουσταρει κι ας το εχει μεσα στο σαλονι του να το χαζευει στην τελικη...
Αμαν πια ρε φουστη μου...ολο τα ιδια και τα ιδια...
Nαι αλλά δεν παύει να είναι μία μηχανή κορυφή στην κατηγορία της και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί κάποιος να θέλει να την κάνει δικιά του.
Το να αλλάζεις τις μηχανές συχνά είναι και κατά τις δικιάς μου φιλοσοφίας ωστόσο.
Αλλά εντάξει... τα δικά του λεφτά σπαταλάει.
Στο κάτω κάτω τονώνει και τις Ευρωπαϊκές κατασκευάστριες μηχανών. ΚΤΜ, ΒΜW...
Χάρη σε κάτι τέτοιους περισεύουνε και τα σπρώχνουνε για έρευνα. (ESP, BDAS, αεροσάκος, eject button).
taksidiotis25
30/08/2007, 04:22
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:sick: :sick: μεγαλε πολλες φορες ειναι καλυτερα να τρωμε παρα να μιλαμε...
δεν το παιζω μηχανοβιος αλλα ειμαι μηχανοβιος σε εποχες που αλλοι ηταν στην σκεψη ακομα κι οταν την πηραν την ειδαν ειδημονες ξαφνικα.
το λαθος μου ηταν που εδωσα τοτε την bmw,το διορθωσα ομως παρολο που εφαγα χρονο και χρημα σε βλακειες.η καρδια μου ηταν εκει.και την ξαναπηρα.
τωρα για το τι βολτες κανω να εισαι σιγουρος οτι σιγουρα δεν ειναι μεσα στο ηρακλειο και συγκεκριμενα σε καποια καφετερια αραχτος,μπορεις να με γνωρισεις κι επειτα να κρινεις αν ειμαι μηχανοβιος η απλα μια βιτρινα μηχανοβιου εξω απο μια καφετερια παρεα με χαζογκομενακια.
τωρα το ποιος ειναι για δουλεμα ειναι αλλο θεμα που σιγουρα απαξιω να δωσω απαντηση.
τετοιοι ψευτο ιδεαλιστες δυστυχως σκοτωνουν τον χωρο της μηχανης.
και το καλυτερο?δεν ζητησα απο κανενους την τσεπη χρηματα για καποια απο τις μηχανες που εχω παρει,φροντιζω αποκλειστικα και μονο εγω γι αυτο.
μου αρεσει που πολλοι λενε τους αθηναιους κολλημενους νομιζωντας οτι καποιοι ηρακλειωτες-καγκουρες ειναι καλυτεροι.
ε ρε δουλεμα που οντως χρειαζεστε καποιοι.κολλημενα ατομα.και η ροχαλα πολυ τους ειναι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
taksidiotis25
30/08/2007, 05:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ρε παιδια ελεος οτι παιρνει το παλικαρι το αγοραζει με τα χρηματα του...δεν το κλεβει...
Ας παιρνει ο καθε ενας οτι γουσταρει κι ας το εχει μεσα στο σαλονι του να το χαζευει στην τελικη...
Αμαν πια ρε φουστη μου...ολο τα ιδια και τα ιδια... πες τα ρε φιλε,λες και ζηταω του τυπα μεριδιο στην αγορα.
ρε ουστ:D
φαντασου να δεις με τι καθεται και ασχοληται ο κοσμος.λες και ειναι προβλημα του καθενα το τι κανει ο ενας κι ο αλλος.
κομπλεξικοι ειναι καποιοι τετοιοι ανθρωποι δυστυχως.ας κοιτανε τη καμπουρα τους και μετα ας μιλανε για τους υπολοιπους.
εγω καθε αλλο παρα καλη διαθεση εχω εδω μεσα και δεν γουσταρω καθολου αυτα που γραφω.
τα θεωρω αναρμοστα.
κι ας σταματησει πια εδω.
το θεμα ετσι κι αλλιως εχει κλεισει.