View Full Version : Να τι θα ψηφίσω
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/826669_b.jpg Αυτό ακριβώς θα μπει στο ψηφοδέλτιο μου...να πάνε να γαμηθούν ΟΛΟΙ τους
Meyaleleth
27/08/2007, 08:15
kanonika den prepei kaneis mas na paei na pshfisei..apoxh olwn...na paroun ta @@ mas..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
kanonika den prepei kaneis mas na paei na pshfisei..apoxh olwn...na paroun ta @@ mas..
Η αποχή δεν είναι κομμα φίλε...
και κάποιο κόμμα θα βγεί όσα φάσκελα και αν βάλεις στο φάκελο.
Meyaleleth
27/08/2007, 08:27
8a vgei opoio komma tous symferei na vgei , eite pshfisoume eite oxi...
Ο τυπακος παραπανω εχει δικιο
καλυτερα μικρα κομματα :winka:
Αυτό που με λυπεί είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε να τους ψηφίσουν.......πάμε μια βόλτα στα αποκαίδια να δούμε τι ώρα που είναι.........ουφ,,ασυνάρτητος είμαι σήμερα το ξέρω...έχω τόσα νεύρα..οριακά βγάζω δουλειά
vangelis 64
27/08/2007, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ο τυπακος παραπανω εχει δικιο
καλυτερα μικρα κομματα :winka: Ναι ναι....να φάει και κανάς άλλος.:look: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι ναι....να φάει και κανάς άλλος.:look: :smokin:
Οχι ρε
η αποχη,ακυρα,λευκα πανε στους 2 μεγαλους στο τελος
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
27/08/2007, 10:36
Οχι ρε
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ :lol: :lol: :lol: Για φαντάσου αυτούς τούς χαραμοφάηδες να βγούνε στο μπαλκόνι και από κάτω να μην υπάρχει ψυχή.......:D
Υπάρχει καλύτερη τιμωρία;
Για φαντάσου αυτούς τούς χαραμοφάηδες να βγούνε στο μπαλκόνι και από κάτω να μην υπάρχει ψυχή.......:D
Υπάρχει καλύτερη τιμωρία;
Ρε συ man συμφωνω αλλα θες να βγαλουν βουλη οι υποψηφιοι και τα κομματοσκυλα μονοι τους? :D
καλα κ ωραια τα λετε αλλα......
το μοναδικο μεσο που εχουμε για να μας ακουσουν,
ειναι η ψηφος μας.......
οποτε αυτοματως, εαν την "χαλασουμε" ακυρωνοντας την,
χανουμε κ το δικαιωμα που εχουμε ν'αλλαξουμε κατι σ'αυτο τον τοπο.....
vangelis 64
27/08/2007, 11:02
Ωραία.Πάμε λοιπόν στις κάλπες και καταφέρνουμε να βγάλουμε κάποιο άσημο κόμμα.Τού οποίου κάποιος θα ηγείται.Και θα γίνει πρωθυπουργός.Και θα έχει την εξουσία που τώρα έχει ο μπούλης.
Τι φαντάζεστε πως θα κάνει,θα προσπαθήσει να οργανώσει και να βάλει τάξη;Θα κοιτάξει το κοινό συμφέρον;Δεν νομίζω......:sick:
Ωραία.Πάμε λοιπόν στις κάλπες και καταφέρνουμε να βγάλουμε κάποιο άσημο κόμμα.Τού οποίου κάποιος θα ηγείται.Και θα γίνει πρωθυπουργός.Και θα έχει την εξουσία που τώρα έχει ο μπούλης.
Τι φαντάζεστε πως θα κάνει,θα προσπαθήσει να οργανώσει και να βάλει τάξη;Θα κοιτάξει το κοινό συμφέρον;Δεν νομίζω......:sick:
Ας ειμαστε ρεαλιστες δεν νομιζω οτι προκειται να βγει καποιο μικρο και ασημο κομμα
σιγα μην βγει αν δεν εχει απο πισω του Media,χρηματοδοτησεις και υποστηριξη διαφορων ισχυρων ντοπιων και ξενων συμφεροντων
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
.
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
εγραψες μεγαλε!!!!!!!!!
απλα, εγραψες!!!!!!
fantacid
27/08/2007, 11:43
Οχι ρε
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ :lol: :lol: :lol:
τα ακυρα ειναι ΑΚΥΡΑ κ δεν καταμετρωνται!
τα λευκα που στην ουσια σημαινει "δε με νοιαζει οτι κ να βγει" πανε στο πρωτο κομα !
τωρα η αποχη που παει ........ μαλλον σε καμια παραλια!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/826669_b.jpg Αυτό ακριβώς θα μπει στο ψηφοδέλτιο μου...να πάνε να γαμηθούν ΟΛΟΙ τους
Λέει να τυπώσουμε και να τα μοιράσουμε έξω απτά εκ. τμήματα
Να σας πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί!!!!
1. Δεν κατεβαίνει ο Βεργής που τον πάω με 1000!!!!
2. Το ΠΑΣΟΚ δε θέλω να βγει γιατί θα πέσει σε τέτοια σκατά και οι άλλοι θα κάνουν αντιπολίτευση, αυτοί που φταίνε για όλη τη σημερινή κατάσταση!!!
3. ΝΔ δεν πάει το χέρι να ψηφίσω ρε αδελφέ!!!
4. Από αριστερόθεν δε γουστάρω τις φάτσες τους! Δεν έχουν λύσεις! Μόνο απεργία έχουν!!!
5. Άκυρο δεν έριξα ποτέ! Θέλω να συμμετέχω σε κάτι που με αφορά!
6. Λευκό............ όχι, με ενδιαφέρει το τι γίνεται στη χώρα μου!!!!
Μικρό κόμμα.
Αλλά θέλω να τους δω αυτούς τους σημερινολυς να τρέχουν πανικόβλητοι το χειμώνα!!!! Να γίνονται πορείες κόντρα πορείες και να χαλάει ο κόσμος κάθε μέρα από αγανάκτηση! Δε θέλω να την σκαπουλάρουν έτσι, να κρυφτούν πίσω από την μάσκα της αντιπολίτευσης!!!!! πρέπει να πληρώσουν και αυτό θα γίνει μόνο αν συνεχίσουν να είναι πάνω!!!!!!!
Η ερώτηση είναι όμως, ο Ελληνικός λαός αντέχει να μας κυβερνάνε αυτοί οι ανίκανοι?????
:look: :confused: :eyepop: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Η ερώτηση είναι όμως, ο Ελληνικός λαός αντέχει να μας κυβερνάνε αυτοί οι ανίκανοι?????
:look: :confused: :eyepop: :alien:
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!
vangelis 64
27/08/2007, 12:18
Η ερώτηση είναι....
Είμαι σε θέση να κυβερνήσω τον εαυτό μου;
Η ερώτηση είναι....
Είμαι σε θέση να κυβερνήσω τον εαυτό μου;
Η σωστη ερωτηση ειναι και να ηθελα θα μπορουσα, θα με αφηναν?
fantacid
27/08/2007, 12:27
Η σωστη ερωτηση ειναι και να ηθελα θα μπορουσα, θα με αφηναν?
μια φορα σε αφησαμε να παρεις μια αποφαση μονος σου κ τι εκανες????
πηρες βεφα!!!!
ουστ παλιο καμπιε!
:lol: :lol: :lol:
Ελεος μιλας με XR? ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μια φορα σε αφησαμε να παρεις μια αποφαση μονος σου κ τι εκανες????
πηρες βεφα!!!!
ουστ παλιο καμπιε!
πες τα ρε μαν!!!!
του τα λεω αλλα δεν με ακουει!!!!!
(.tiff εεεεεεε? τωρα να δεις τι θα σε καμω!!!!:winka: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
πες τα ρε μαν!!!!
του τα λεω αλλα δεν με ακουει!!!!!
(.tiff εεεεεεε? τωρα να δεις τι θα σε καμω!!!!:winka: )
Θυμισε μου να σε νικησω ατιμωτικα (5 Βασιλισσες ειναι οκ?) :D
gif babe gif :evil:
FLIPTOPBOX
27/08/2007, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
Η αποχή δεν είναι κομμα φίλε...
και κάποιο κόμμα θα βγεί όσα φάσκελα και αν βάλεις στο φάκελο.
:a18:
vangelis 64
27/08/2007, 12:38
Η σωστη ερωτηση ειναι και να ηθελα θα μπορουσα, θα με αφηναν? Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν θέλεις.Διότι εσύ κι εγώ κι όλοι μας,έχουμε βολευτεί στο να αποποιούμεθα τών ευθυνών μας.
Κάποιοι άλλοι θα κάνουν για μάς αυτά που δεν θέλουμε να κάνουμε ή που βαριόμαστε να κάνουμε εμείς.Έτσι έχουμε μάθει.και είναι όντως πολύ βολικό αυτό ξέρεις.Σε κάθε στραβή,όπως τώρα κακή ώρα,τίς ευθύνες τίς ρίχνουμε αλλού.
Φταίει ο μητσοτάκης,φταίει ο χοντρός,φταίει ο γιωγούλης,φταίει το νέφος,φταίνει οι μπριζόλες που είναι σκληρές....εγώ ποτέ δεν φταίω.
Έτσι και τώρα λοιπόν μού λές ότι "κάποιοι" δεν σε αφήνουν να γίνεις κύριος τού εαυτού σου,να κουμαντάρεις τη ζωή σου με τον τρόπο που εσύ νομίζεις.Ποιοί είν' αυτοί αδερφέ;
Πές μου σε παρακαλώ,ποιός είναι αυτός που θα ορίσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και ενεργώ,χωρίς τη συναίνεσή μου;
Ο Νικόλας ο Καζαντζάκης έλεγε..."Εγώ θ' αλλάξω αυτόν τον κόσμο.Κι αν ο κόσμος δεν αλλάξει,εγώ θα φταίω."
Θυμισε μου να σε νικησω ατιμωτικα (5 Βασιλισσες ειναι οκ?) :D
gif babe gif :evil:
27/08/2007 ωρα 13:47
"να ΜΗΝ ξεχασω, να θυμισω στον Defiant να ερθει με την οπισθεν
για γνωστη κινηση εκκενωσης βρωμερων αεριων......"
:lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Ο Νικόλας ο Καζαντζάκης έλεγε..."Εγώ θ' αλλάξω αυτόν τον κόσμο.Κι αν ο κόσμος δεν αλλάξει,εγώ θα φταίω."
ακριβως ετσι!!!!
εχουμε την ψηφο κ αξιζει εστω κ μια προσπαθεια!!!
δεν ειμαι υπερ του ακυρου/λευκου, αλλα ρε γαμωτο
αξιζει μια προσπαθεια, μια ευκαιρια.......
Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν θέλεις.Διότι εσύ κι εγώ κι όλοι μας,έχουμε βολευτεί στο να αποποιούμεθα τών ευθυνών μας.
Κάποιοι άλλοι θα κάνουν για μάς αυτά που δεν θέλουμε να κάνουμε ή που βαριόμαστε να κάνουμε εμείς.Έτσι έχουμε μάθει.και είναι όντως πολύ βολικό αυτό ξέρεις.Σε κάθε στραβή,όπως τώρα κακή ώρα,τίς ευθύνες τίς ρίχνουμε αλλού.
Φταίει ο μητσοτάκης,φταίει ο χοντρός,φταίει ο γιωγούλης,φταίει το νέφος,φταίνει οι μπριζόλες που είναι σκληρές....εγώ ποτέ δεν φταίω.
Έτσι και τώρα λοιπόν μού λές ότι "κάποιοι" δεν σε αφήνουν να γίνεις κύριος τού εαυτού σου,να κουμαντάρεις τη ζωή σου με τον τρόπο που εσύ νομίζεις.Ποιοί είν' αυτοί αδερφέ;
Πές μου σε παρακαλώ,ποιός είναι αυτός που θα ορίσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και ενεργώ,χωρίς τη συναίνεσή μου;
Και έρχεται η μεγάλη στιγμή!!!! Τι βάζεις σε αυτόν τον σημαδοφάκελο? Σκέφτεσαι: ποιός είναι ο καλύτερος???? Ή μάλλον ποιός είναι ο λιγότερο χειρότερος????? Ή μάλλον, τους βαρέθηκα του δύο μεγάλους! Θα ψηφίσω κάτι άλλο! Μα αυτό το κάτι άλλο είναι τελείως ψεύτικο! Δεν ξέρει καν να κρύβεται! Να ψηφίσω αυτόν που είχα και πριν για να του βγάλω το λάδι, ή να ψηφίσω κα΄ποιον άλλο για να τον κάνω αντιπολίτευση και να μην δουλεύει πάλι τίποτα?
Μήπως βλέπετε κάποια επιλογή που δε βλέπω όσον αφορά την συμμετοχή στις εκλογές????
:confused: :confused: :confused:
siakattackj
27/08/2007, 12:47
+++++1.000.000.000.000.000
Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν θέλεις.Διότι εσύ κι εγώ κι όλοι μας,έχουμε βολευτεί στο να αποποιούμεθα τών ευθυνών μας.
Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει απαντηση στο υπαρχον κοινωνικο συστημα που αυτοματως οδηγει σε τετοιες καταστασεις
δεν υπαρχει ιδεολογικο υποβαθρο δλδ και φυσικα εννοω παγκοσμιως, ολα τα αλλα ειναι σαν την ατακα στον Αλχημιστη "οταν θελεις κατι πολυ το συμπαν συνωμοτει" :lol: :lol: :lol: η οποια ειναι πολυ ομορφη αλλα welcome to the real world
τεσπα ισως δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα
vangelis 64
27/08/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
+++++1.000.000.000.000.000 Και βάλε!
27/08/2007 ωρα 13:47
"να ΜΗΝ ξεχασω, να θυμισω στον Defiant να ερθει με την οπισθεν
για γνωστη κινηση εκκενωσης βρωμερων αεριων......"
:lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Θα ποσταρω screenshots :smokin:
afrotwin
27/08/2007, 13:04
giati nomizete oti to na vgoun me to sinolo 20.000 psifon i na vgoune me to sinolo 11.000.000 ine to idio?:a24:
tetia sistimata mikris simetoxis exoun diksi oti i kivernisis pou proekipsan itan i kaliteres me to megalitero endiaferon gia ola ke lipa
i apoxi ine i spoudeoteri dilosi ton politon oti apilite to opio dipote koma ke i disareskia rei af8oni ke i kivernontes ine se pliri epifilaki...
den 8eloume na minoume akiverniti me ta sistimata pou exoume den ginete alios
ala mporoume na dilosoume tin disareskia mas me apoxi
ego plirofori8ika oti olokliro nisi den 8a psifisi kan
8a ma8ete pio ine en kero ke sigoura 8a iparksoun ki ala
Τα ειχαμε πει και παλιοτερα Νομοθετικη,Δικαστικη,Εκτελεστικη εξουσια ειναι στην πλειοψηφια τους πιονια και οσοι δεν ειναι η δεν θελουν να ειναι διωκονται και περιθωριοποιουνται
Αυτοι που πραγματικα ελεγχουν τον κοσμο ειτε μεσω των παραπανω ειτε κατευθυνοντας τον τροπο που σκεφτομαστε (Media,θρησκεια,Αθλητισμο,Κινηματογραφο κλπ κλπ) ειναι η Ελιτ του χρηματος παγκοσμιως
To eixa pei paliotera...to ksanaleo tora....
Pame stin Politeia, ekso apo tis epavleis ton gnoston efopliston pou kata tixi exoun kai oles tis megales trapezes alla simmetoxi kai se megala kommatia ton media, kaime ta spitia tous tous kremame kai tous kaime zontanous.
Tora...ekloges....Oute ego tha psifiso alla etsi i allios den psifizo arketa xronia tora...Apo tote pou siniditopoiisa poso apati einai to na psifizeis kai posi ligi simasia exei...tha sas kanei entiposi mipos an den paei to 40% na psifisei kai parolauta sta noumera fanei oti psifise to 80%??? Emena pali katholou.
Δυστυχως η αποχη για να εχει νοημα πρεπει να φτασει σε τρελα νουμερα +40 ή 50%!Επειδη χλωμο το κοβω αυτό η λυση που βλεπω ειναι τα μικρα κομματα εστω για μια φορα εστω ως ψηφο διαμαρτυριας.
Προσωπικα μονο μικρο κομμα ψηφιζω αλλα βλεπω σε πολυ κοσμο μια φοβερη καχυποψια για αυτα τα κομματα.
Δεν επαθαν τιποτα τοσες χωρες με κοινοβουλευτισμο που ειχαν συνεργασιες ή κυβερνησεις με ισχνη αυτοδυναμια.
Είναι αρκετά δύσκολο σε τετοιες περιπτώσεις να αποφασίσεις τι θα κάνεις!!!!!
Όλα φαίνονται σωστά και λάθος ταυτόχρονα!!!!!
:sad: :sad: :sad: :sad:
αφορα περισοτερο τους φιλους που υποστηριξαν την αποχη....
πρεπει να καταλαβουμε οτι εαν ΔΕΝ ψηφησουμε (ομολογω οτι μου περασε
απο το μυαλο, σαν ιδεα, aka in my darkest hour......) ή θα εκλεγει καποιο
απο τα "μεγαλα" κομματα ή θα υπαρξει κυβερνηση συνασπισμου,
αφου κανενα κομμα δεν θα μπορει να εχει αυτοδυναμια!!!!!
οποτε ο τελικος "χαμενος" θα ειμαστε παλι εμεις, ο λαος.......
ως εκ τουτου, ταπεινη μου αποψη ειναι να μετεχουμε στα κοινα
οσο πιο ενεργα μπορουμε, ετσι ωστε να μπορεσουμε, καποια στιγμη,
να διαμορφωσουμε ενα σωστο πολιτικο πεδιο......
Θα ποσταρω screenshots :smokin:
αυτος που ξερει να κερδιζει, ξερει κ να χανει!!!!!!!!:smokin:
αφορα περισοτερο τους φιλους που υποστηριξαν την αποχη....
πρεπει να καταλαβουμε οτι εαν ΔΕΝ ψηφησουμε (ομολογω οτι μου περασε
απο το μυαλο, σαν ιδεα, aka in my darkest hour......) ή θα εκλεγει καποιο
απο τα "μεγαλα" κομματα ή θα υπαρξει κυβερνηση συνασπισμου,
αφου κανενα κομμα δεν θα μπορει να εχει αυτοδυναμια!!!!!
οποτε ο τελικος "χαμενος" θα ειμαστε παλι εμεις, ο λαος.......
ως εκ τουτου, ταπεινη μου αποψη ειναι να μετεχουμε στα κοινα
οσο πιο ενεργα μπορουμε, ετσι ωστε να μπορεσουμε, καποια στιγμη,
να διαμορφωσουμε ενα σωστο πολιτικο πεδιο......
Μια κυβέρνηση συνασπισμού δεν είναι καλύτερη από ένα από τα μεγάλα κόμματα μόνο του????
:confused: :confused: :confused:
Aggelos_SV
27/08/2007, 15:52
Ψηφίστε Λεβέντη ρεεεεεεεεε , βάλτε τον στη βουλή.
Αφού οι ''''''''άρχοντες'''''''''''' του τόπου μας κάνουν πλάκα κάντε τους κι εσείς.
Τουλάχιστον είναι ο μόνος που τους ( Παπανδρεοκαραμανλομητσοτάκηδες) έχει ρίξει χριστοπαναγίες και κατάρες δημοσίως.
Δεύτερη επιλογή είναι ο Λάσκος με τον γάιδαρο, θα κατέβει άραγε?
Ό,τι πιο καμμένο ψηφίστε,ταιριάζει και στις μέρες μας.:sad:
αυτος που ξερει να κερδιζει, ξερει κ να χανει!!!!!!!!:smokin:
Δεν ξερεις κανενα απο τα 2 δλδ
:a48: :a48: :a48:
Είναι αρκετά δύσκολο σε τετοιες περιπτώσεις να αποφασίσεις τι θα κάνεις!!!!!
Όλα φαίνονται σωστά και λάθος ταυτόχρονα!!!!!
Τοσο χρονια πραττουμε το ιδιο προβλεψιμο λαθος.
Ας γινουμε λοιπον απροβλεπτοι, και ας κανουμε μαγαλυτερη κουτσουκελα απο πριν.
Ισως κατι να μας διδαξει στο μελλον αυτη η αποφαση.
Fuck φορα παρτιδα τα λες,τα εξηγεις και ο κοσμος τον χαβα του
τι να λεμε δεν υπαρχει ελπιδα
Fuck φορα παρτιδα τα λες,τα εξηγεις και ο κοσμος τον χαβα του
τι να λεμε δεν υπαρχει ελπιδα
δλδ ρε φιλε, αυτο που μας λες εσυ ειναι οτι απλα , δεν υπαρχει ελπιδα ετσι?
οτι δλδ οποιον κ να ψηφησουμε "εμεις", "αυτοι" θα βγαλουν αυτον που θελουν ετσι?
αυτο μας λες?
μερικές σκόρπιες σκέψεις...
α) οσοι υποστηρίζουν να μην ψηφίσουμε ουτε το ενα ουτε το αλλο μεγάλο κομμα αλλα ουτε και κάποιο απο τα ''μικρά''...αλλα ταυτόχρονα δεν λενε και σαφέστατα ποια ειναι η ''λύση'' κατα την αποψη τους....φοβούνται? πειτε ρε παιδια αυτο εκεινο το αλλο...ποια ειναι η λύση? επανάσταση? αναρχεια? δικτατορία? ΤΙ ΡΕ ΓΜΤ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΙ?????? (δεν προσπάθω να χρωματίσω καποιους (μακρια απο μενα τετοια) αλλα μου την δίνουν τα μισόλογα... εξάλλου οι περισοτεροι εδω μέσα ειμαστε αρκέτα ωριμοι ωστε να μπορουμε να δεχτουμε και μια ''αιρετική'' αποψη...)
β) παρτε το χαμπάρι επιτέλους. καμια κυβέρνηση δεν ''επιβάλεται'' απο καποιο κεντρο εξουσιας, καμία κυβέρνηση δεν διατηρείτε στην εξουσία απο ''συμφέροντα''. ΕΜΕΙΣ τους ανεβάσαμε εκει , ΕΜΕΙΣ τους επιβραβευσαμε σε ολες τις εκλογες και ΕΜΕΙΣ θα ορίσουμε την αποχωρηση τους....ΑΝ επιτέλους ΕΜΕΙΣ αλλαξουμε μυαλα και οταν ΕΜΕΙΣ ανοιξουμε τα ματια μας....μεχρι τοτε ΕΜΕΙΣ θα φταιμε για ολα και ΕΜΕΙΣ θελουμε να ειναι ετσι τα πράγματα.....
γ)τα εχω πάρει ασχημα με ολα και με ολους μα πολυ περισοτερο με τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ που επέτρεψα να γίνει έτσι αυτή χωρα....αί σιχτιρ στο διαολο να παμε ολοι μας τετοιοι ειμαστε και ετσι μας αξιζει....
:confused: :mad: :confused: :mad: :confused:
Μερικες ακομα σκορπιες σκεψεις.
Περα απ'αυτο που λεει ο div , που της ειδατε ρε της επιλογες μονο πρασινο και μπλε τι αλλο μπορουμε να επιλεξουμε?:confused:
Εμεις την καναμε την χωρα ετσι?
ΑΡΧΙΔΙΑ
Συνηδειτα δεν την καναμε εμεις την χωρα ετσι , εμεις που σπαμε το κεφαλι μας απο την οργη και την λυπη να βρουμε μια λυση , εμεις που νιωθουμε χαρα οταν βρισκουμε ανθρωπους ομοιδεατες να εποικινωνουμε, εμεις που προσπαθουμε να κανουμε την δουλεια μας σωστα και να μεγαλωνουμε την οικογενεια μας σωστα(οσο μας επιτρεπεται) ε οχι δεν πιστευω οτι εμεις την καναμε ετσι.
Και εμεις κυριοι ειμαστε τοσο λιγοι που δεν κουναμε ουτε μια τριχα απο τους μπλε και τους πρασινους , να μην μιλησω για την εκκλησια.
Ας συνεχισουμε εμεις να κανουμε σωστα την δουλεια μας και ας αφησουμε τους αλλους να τα γαμησουν ολα.
Που ξερεις σε 50 -100 χρονια μπορει να αλλαξει οι κοινη συνηδειτοτητα και να αλλαξει κατι.
Ας αφησουμε τωρα τους αλλους να κανουν κουμαντο γιατι επιλογη μεσω της ψηφοφοριας κακα τα ψεματα δεν εχουμε.
καλησπερα & καλα κουραγια σε ολους παιδια ,
πιστευω πως δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ
εγω θα ψηφισω γιατι τωρα ειδικα πιστευω οτι ειναι σημαντικο να εκφρασω την αντιθεση μου & στην τελικη ξανακανουμε εκλογες αν δεν βγει κομμα με αυτοκυριαρχια , αλλα το προβλημα ειναι ολοι αυτοι οι παραμυθιασμενοι πολιτες & αυτοι που περιμενουν το κατι τις , απ' τους μ@λ#κες
el_hymador
27/08/2007, 18:43
Δινει αυτη την ωρα συνεντευξη τυπου ο ''κος'' κυβερνητικος εκπροσωπος....εμετος μου ηρθε...
το υφακι αυτο κε Ρουσσοπουλε να πατε να το μοστραρετε στους πυροπληκτους....στο κεντρο των Αθηνων και με δεκαπεντε φουσκωτους κανετε μαγκιες!!!!
αντε μην πω καμια βαρια κουβεντα !!! εχουν το θρασος να μιλανε και απο επανω οι κρετινοι!!
και αυτοι και ολοι τους!!
επικοινωνιακα τρικ αυτα τους μαρανανε....σε λιγο θα μας βαλουν να τους πουμε και ευχαριστω....
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΡΕ!!!!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!
....ποσο σκατοψυχος και αναισθητος πρεπει να εισαι για να γινει πολιτικος ρε γαμοτο....
H.A.Balafoutre
27/08/2007, 18:56
Οι εκλογές δεν θα έπρεπε να γίνονται υπό καθεστώς πίεσης ή συναισθηματικής φόρτισης.
Είναι τεράστιο λάθος που οδηγεί σε αποπροσανατολισμό και αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας μας....ΝΑΙ ακόμη και μετά από τέτοια τραγικά περιστατικά.
Θεσμικά ο πολίτης πρέπει να ψηφίζει ανεπηρέαστος από συμπτωματικά περιστατικά όσο τραγικά κι αν είναι.
Ίσως έκανε λάθος ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε τόσο πρόωρες εκλογές αλλά το έκανε χωρίς να ξέρει κανένας μας την καταστροφή που ερχόταν.
Σκεφτείτε επίσης πως τα σώματα ασφαλείας είναι υπο κατάσταση εκλογών....όπου γενικότερα υπάρχει ένα μπάχαλο αρμοδιοτήτων στο δημόσιο.
Μας έπιασαν όλους στον ύπνο αυτές οι φωτιές.
Καλώς ή κακώς κάτι θα ψηφίσουμε όλοι μας. Απλώς ελπίζω να μην αποσταθεροποιηθεί η δημοκρατία μας και η χώρα μας από αυτό.
Τώρα πρέπει να φανούμε πολύ προσεκτικοί και στις επιλογές μας διότι σε τέτοιες στιγμές δεν κερδίζει κανένας, αντίθετα χάνουμε όλοι μας. Η αποχή ας είναι μηδενική. Όλοι ας πάνε στις κάλπες.
soundstorm
27/08/2007, 19:10
Δεν βαρεθηκατε πια?
Καθε φορα τα ιδια.
Ερχετε ενας και λεει,λεει λεει,κατηγορει,
Αλλα αυτο που στην ουσια θελει να πει ειναι ''η νδ ειναι οι μλκες,ψηφιστε πασοκ που ειναι οι καλοι.
Μετα ερχετε ο αλλος ,οχι το πασοκ ειναι οι μλκες ψηφιστε νδ.
Την αλλη τετραετια το αντιθετο.
Και παει λεγοντας.
Δηλαδη για να καταλαβω,ολοι τωρα που κραζουν,δεν ψηφιζουν?
Εστω οι μισοι που κραζουν να μην ψηφιζαν τα δυο μεγαλα κομματα,τωρα το κκε,το λαος,ο συνασπισμος τουλαχιστον ενα 15% θα το ειχαν στην βουλη.
Δεν κουραστηκατε ποια?
Και αντε μερικοι πραγματι το κανουν.
Χεστηκαμε και η βαρκα εγειρε.
Αντε και αμα αλλαξει κατι μετα τις εκλογες εγω θα την κοψω να την ταισω στις γατες.
Το πολυ πολυ να διοριστουν μερικοι.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Οι εκλογές δεν θα έπρεπε να γίνονται υπό καθεστώς πίεσης ή συναισθηματικής φόρτισης.
Είναι τεράστιο λάθος που οδηγεί σε αποπροσανατολισμό και αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας μας....ΝΑΙ ακόμη και μετά από τέτοια τραγικά περιστατικά.
Θεσμικά ο πολίτης πρέπει να ψηφίζει ανεπηρέαστος από συμπτωματικά περιστατικά όσο τραγικά κι αν είναι. Ίσως έκανε λάθος ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε τόσο πρόωρες εκλογές αλλά το έκανε χωρίς να ξέρει κανένας μας την καταστροφή που ερχόταν.
Σκεφτείτε επίσης πως τα σώματα ασφαλείας είναι υπο κατάσταση εκλογών....όπου γενικότερα υπάρχει ένα μπάχαλο αρμοδιοτήτων στο δημόσιο.
Μας έπιασαν όλους στον ύπνο αυτές οι φωτιές.
Καλώς ή κακώς κάτι θα ψηφίσουμε όλοι μας. Απλώς ελπίζω να μην αποσταθεροποιηθεί η δημοκρατία μας και η χώρα μας από αυτό.
Τώρα πρέπει να φανούμε πολύ προσεκτικοί και στις επιλογές μας διότι σε τέτοιες στιγμές δεν κερδίζει κανένας, αντίθετα χάνουμε όλοι μας.
δημοκρατία?!?!?!!?:look: :uplate: :alien: ποια δημοκρατία? μας κρατανε ομηρους!
μας κρατανε ομηρους γιατι μας βολεψαν ή θα μας βολέψουν!
μας κρατάνε ομηρους γιατι μας εδωσαν ή θα μας δώσουν (στους πολλους ψηχουλα και στους ''λίγους'' εκλεκτους....)!
μας κρατάνε ομηρους γιατι καταφεράν να μας περάσουν την σκέψη οτι μονο αυτοί ειναι οι σωτήρες μας!
μας κρατάνε ομήρους γιατι εμείς δεν φταιμε σε τπτ αυτοι τα κάνουν ολα!
μας κρατάνε ομηρους γιατι ''ωωωχ μωρε αδερφε τωρα με τα ιδεολογικα σου, ασε μωρε και δεν βρισκουμε διαρκειας....''!
μας κρατάνε ομηρους γιατι ΕΜΕΙΣ τους θέλουμε λαμογια, διοτι και ΕΜΕΙΣ λαμογια ειμαστε!
μας κρατάνε ομηρους γιατι ΘΕΛΟΥΜΕ να ειμαστε ομηροι....στον καναπε,μπροστα στην 40'' επιπεδη οθονη, με την κουρσα να περιμένει στην πυλωτη της προφάτως ανεργεθεισας πολυκατοικιας (σε οχι και πολυ παλια καμμενη δασική εκταση) και την θεσουλα μας να μας περιμένει αυριο καποια στιγμή στις 10,30...α ξεχασα εχουμε ρεπο αυριο.....
:confused: :mad: :confused: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δινει αυτη την ωρα συνεντευξη τυπου ο ''κος'' κυβερνητικος εκπροσωπος....εμετος μου ηρθε..
το υφακι αυτο κε Ρουσσοπουλε να πατε να το μοστραρετε στους πυροπληκτους....στο κεντρο των Αθηνων και με δεκαπεντε φουσκωτους κανετε μαγκιες!!!!
αντε μην πω καμια βαρια κουβεντα !!! εχουν το θρασος να μιλανε και απο επανω οι κρετινοι!!
και αυτοι και ολοι τους!!
επικοινωνιακα τρικ αυτα τους μαρανανε....σε λιγο θα μας βαλουν να τους πουμε και ευχαριστω....
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΡΕ!!!!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!
....ποσο σκατοψυχος και αναισθητος πρεπει να εισαι για να γινει πολιτικος ρε γαμοτο....
:sad: :sad:
+1
:sad: :sad:
Ενα ποστ, ενα forum η ψευδαισθηση οτι κατι κανεις
Το υπαρχον και χωρις αντιπαλο κοινωνικο συστημα ειναι ο ακρατος Καπιταλισμος βασικη αρχη του οποιου ειναι
το μονο που εχει σημασια ειναι το κερδος και η μεγιστοποιηση του, μεγαλυτερη ακομα και απο την ανθρωπινη ζωη
Νομιζεις οτι εισαι ελευθερος ετσι? Ναι εισαι ελευθερος να αγορασεις Honda,Sony,Nokia
Γεννιεσαι και οι γονεις σου προσπαθουν να σε κανουν σωστο και καλο ανθρωπο, αυτο που βλεπεις ομως εσυ ειναι οτι κοινωνικος αποδεκτος εισαι οταν εχεις πολλα φραγκα,μεγαλο και πολυτελες σπιτι,χλιδατο αυτοκινητο ασχετα με το ποσο λαμογιο εισαι, ασχετα αν πατησες επι πτωματων για ολα αυτα, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
και αρχιζεις να δουλευεις σαν τρελος γιατι θελεις να εισαι σημαντικος γιατι σου εμαθαν οτι ετσι θα εισαι ευτυχισμενος, οσα ομως περισσοτερα αποκτας τοσο λιγοτερο ευτυχισμενος εισαι, αλλα δεν ξερεις τι φταιει, τι διαολο δεν κανεις καλα?
και καποια στιγμη θα φερεις το παιδι σου στον κοσμο για να αντικαταστησει το γραναζι που εισαι και να συνεχισει να δουλευει και να αγοραζει
ενα κοσμο τιγκα στην ακτινοβολια των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας γιατι χρειαζεσαι οπως και δηποτε κινητο
ενα κοσμο τιγκα στα γενετικα τροποποιημενα τροφιμα γιατι οι εταιρειες πρεπει να συνεχισουν να κερδιζουν
ενα κοσμο οπου οι λαοι ωθουνται στον πολεμο γιατι η McDonnell Douglas πρεπει να πουλησει νεα οπλικα συστηματα
ενα κοσμο οπου οι εταιρειες πρεπει να πιεσουν τους Ιρακινους να τους παραδωσουν την εκμεταλλευση πετρελαιοπηγων αφου πρωτα τους ισοπεδωσουν και στην συνεχεια τους βοηθησουν :lol: :lol: :lol: να ξαναχτισουν την καμμενη γη τους δανειζοντας τους και κρατωντας τους οικονομικα ομηρους
ενα κοσμο που θα σε πεισουν οτι η Τρομοκρατια ειναι ο εχθρος σου και θα πρεπει να τους εκχωρησεις διαφορες ελευθεριες σου για να σε προστατεψουν :lol: :lol: :lol: (να σε ελεγχουν μαζικοτερα και αποτελεσματικοτερα)
δουλευεις σκληρα και αγοραζεις μερικες εβδομαδες διακοπων, γιατι ολο τον υπολοιπο χρονο τρεχεις σαν πουστης να προλαβεις τις απειρες υποχρεωσεις ολα αυτα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ
δεν εισαι ομως και δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι? και δουλευεις ακομα ποιο σκληρα και πουλας τον χρονο σου και δεν σου μενει τπτ για σενα,τπτ για τους ανθρωπους που αγαπας τπτ για να κανεις ολα οσα σε ευχαριστουν
και τα χρονια περνανε και γινεσαι συνεχεια ολο και ποιο κυνικος και σκληρος,ζηλευεις τον γειτονα σου με το ταδε μουρατο αυτοκινητο το μεγαλο σπιτι
και νιωθεις μειονεκτικα απεναντι του και αποτυχημενος και ολο και περισσοτερο κοιτας μοναχα την παρτη σου, γιατι κανενας δεν νοιαζεται για σενα, γιατι ολοι κανουν τα παντα για να αποκτησουν περισσοτερο χρημα αδιαφορωντας για οτιδηποτε αλλο
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ,για να συνεχιζεις να αγοραζεις ολα αυτα που σου λενε οτι χρειαζεσαι
και δεν μπορεις να ξεφυγεις απο ολο αυτο το σκηνικο, γιατι η Ελιτ νομοθετει και οι νομοι φυσικα ισχυουν μονο για σενα τον ανθρωπακο γιατι ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
και φυσικα δεν μπορεις να καταλαβεις τι φταιει, γιατι δεν εισαι καλα?
ειναι η ωρα να σε αποπροσανατολισουν για να μην επαναστατησεις γιατι νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα, με ψευτικες και διαστρεβλωμενες ειδησεις με την θρησκεια που θελει να μην σκεφτεσαι και να πιστευεις με προπαγανδιστικες εντυπωσιακες παραγωγες του Holywood με με με ............
soundstorm
27/08/2007, 19:26
Το υπαρχον και χωρις αντιπαλο κοινωνικο συστημα ειναι ο ακρατος Καπιταλισμος βασικη αρχη του οποιου ειναι
το μονο που εχει σημασια ειναι το κερδος και η μεγιστοποιηση του
Νομιζεις οτι εισαι ελευθερος ετσι? Ναι εισαι ελευθερος να αγορασεις Honda,Sony,Nokia
Γεννιεσαι και οι γονεις σου προσπαθουν να σε κανουν σωστο και καλο ανθρωπο, αυτο που βλεπεις ομως εσυ ειναι οτι κοινωνικος αποδεκτος εισαι οταν εχεις πολλα φραγκα,μεγαλο και πολυτελες σπιτι,χλιδατο αυτοκινητο ασχετα με το ποσο λαμογιο εισαι, ασχετα αν πατησες επι πτωματων για ολα αυτα, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
και αρχιζεις να δουλευεις σαν τρελος γιατι θελεις να εισαι σημαντικος γιατι σου εμαθαν οτι ετσι θα εισαι ευτυχισμενος, οσα ομως περισσοτερα αποκτας τοσο λιγοτερο ευτυχισμενος εισαι, αλλα δεν ξερεις τι φταιει, τι διαολο δεν κανεις καλα?
και καποια στιγμη θα φερεις το παιδι σου στον κοσμο για να αντικαταστησει το γραναζι που εισαι και να συνεχισει να δουλευει και να αγοραζει
ενα κοσμο τιγκα στην ακτινοβολια των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας γιατι χρειαζεσαι οπως και δηποτε κινητο
ενα κοσμο τιγκα στα γενετικα τροποποιημενα τροφιμα γιατι οι εταιρειες πρεπει να συνεχισουν να κερδιζουν
ενα κοσμο οπου οι λαοι ωθουνται στον πολεμο γιατι η McDonnell Douglas πρεπει να πουλησει νεα οπλικα συστηματα
ενα κοσμο οπου οι εταιρειες πρεπει να πιεσουν τους Ιρακινους να τους παραδωσουν την εκμεταλλευση πετρελαιοπηγων αφου πρωτα τους ισοπεδωσουν και στην συνεχεια τους βοηθησουν :lol: :lol: :lol: να ξαναχτισουν την καμμενη γη τους δανειζοντας τους και κρατωντας τους οικονομικα ομηρους
ενα κοσμο που θα σε πεισουν οτι η Τρομοκρατια ειναι ο εχθρος σου και θα πρεπει να τους εκχωρησεις διαφορες ελευθεριες σου για να σε προστατεψουν :lol: :lol: :lol: (να σε ελεγχουν μαζικοτερα και αποτελεσματικοτερα)
δουλευεις σκληρα και αγοραζεις μερικες εβδομαδες διακοπων, γιατι ολο τον υπολοιπο χρονο τρεχεις σαν πουστης να προλαβεις τις απειρες υποχρεωσεις ολα αυτα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ
δεν εισαι ομως και δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι? και δουλευεις ακομα ποιο σκληρα και πουλας τον χρονο σου και δεν σου μενει τπτ για σενα,τπτ για τους ανθρωπους που αγαπας τπτ για να κανεις ολα οσα σε ευχαριστουν
και τα χρονια περνανε και γινεσαι συνεχεια ολο και ποιο κυνικος και σκληρος,ζηλευεις τον γειτονα σου με το ταδε μουρατο αυτοκινητο το μεγαλο σπιτι
και νιωθεις μειονεκτικα απεναντι του και αποτυχημενος και ολο και περισσοτερο κοιτας μοναχα την παρτη σου, γιατι κανενας δεν νοιαζεται για σενα, γιατι ολοι κανουν τα παντα για να αποκτησουν περισσοτερο χρημα αδιαφορωντας για οτιδηποτε αλλο
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ,για να συνεχιζεις να αγοραζεις ολα αυτα που σου λενε οτι χρειαζεσαι
και δεν μπορεις να ξεφυγεις απο ολο αυτο το σκηνικο, γιατι η Ελιτ νομοθετει και οι νομοι φυσικα ισχυουν μονο για σενα τον ανθρωπακο γιατι ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
ειναι η ωρα να σε αποπροσανατολισουν για να μην επαναστατησεις γιατι νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα, με ψευτικες και διαστρεβλωμενες ειδησεις με την θρησκεια που θελει να μην σκεφτεσαι και να πιστευεις με προπαγανδιστικες εντυπωσιακες παραγωγες του Holywood με με με ............
Αρα ειτε το επικροτεις ειτε αντιστεκεσε.
Καθε ενα εχει και το τιμημα του!
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Αρα ειτε το επικροτεις ειτε αντιστεκεσε.
Καθε ενα εχει και το τιμημα του!
X_NR750 :wave2:
Δεν υπαρχει διεξοδος ετσι απλα μονο ημιμετρα
οσο ο κοσμος κοιμαται
............
πολυ δυνατο το ποστ φιλε.......
μπραβο μονο κ μονο για τον ειρμο των σκεψεων κ την καταπληκτικη αποδοση
στον γραπτο λογο......
αλλα καλε μου φιλε, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, ορισμενοι απλα ξεχωριζουν απο τους
υπολοιπους, απο τη μαζα εαν θελεις.
κ πιστεψεμε, δεν ειναι τα λεφτα που τους κανουν να ξεχωριζουν, αλλα πολλα μικρα
πραγματα του χαρακτηρα τους.
:wave2:
soundstorm
27/08/2007, 19:33
X_NR750 :wave2:
οσο ο κοσμος κοιμαται
Αρα ο ΚΟΣΜΟΣ το επικροτει.
Συμφωνει,του αρεσει ρε παιδι.
Αρα μια χαρα ειμαστε.
Αρα τα ξαναλεμε την αλλη τετραετια!!
(καλα εμεις θα παμε καμια βολτα πιο πριν)
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Αρα ο ΚΟΣΜΟΣ το επικροτει.
Συμφωνει,του αρεσει ρε παιδι.
Αρα μια χαρα ειμαστε.
Αρα τα ξαναλεμε την αλλη τετραετια!!
(καλα εμεις θα παμε καμια βολτα πιο πριν)
Ο κοσμος δεν ξερει και δεν τον αφηνουν να δει
τεσπα δεν βγαζω την ουρα μου εξω
ολοι στα ιδια σκατα κολυμπαμε
πολυ δυνατο το ποστ φιλε.......
μπραβο μονο κ μονο για τον ειρμο των σκεψεων κ την καταπληκτικη αποδοση
στον γραπτο λογο......
αλλα καλε μου φιλε, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, ορισμενοι απλα ξεχωριζουν απο τους
υπολοιπους, απο τη μαζα εαν θελεις.
κ πιστεψεμε, δεν ειναι τα λεφτα που τους κανουν να ξεχωριζουν, αλλα πολλα μικρα
πραγματα του χαρακτηρα τους.
Νομιζω πως ξερεις την απαντηση, τα εχουμε πει
Ο κοσμος δεν ξερει και δεν τον αφηνουν να δει
τεσπα δεν βγαζω την ουρα μου εξω
ολοι στα ιδια σκατα κολυμπαμε
Δεν ξέρει γιατί δεν θέλει να μάθει, όχι ότι δεν τον αφήνουν. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Δεν ξέρει γιατί δεν θέλει να μάθει, όχι ότι δεν τον αφήνουν. :wave2:
Δεν νομιζω :wave2:
Εχοντας λοιπον πουλησει τον εαυτο σου,αργα η γρηγορα ολα αυτα που ονειρευοσουν ολα αυτα που πραγματικα ποθεις αρχιζουν να φωναζουν
ψιθυριστα στην αρχη και οσο περνανε τα χρονια ο ψιθυρος γινεται ουρλιαχτο
και ειναι μερες που δεν μπορεις να τα περιορισεις και δεν σε χωραει ο κοσμος ολος
και οσο και να τα καταπιεσεις οσο και να τα κοιμησεις ειναι παντα εκει
οσο γρηγορα και να τρεξεις με την μηχανη σου οσο επικινδυνα και να πας ειναι παντα εκει
να σου θυμιζουν οτι δεν ησουν φτιαγμενος για να ζεις ετσι
να σου θυμιζουν οτι οσα και να ξερεις οσο και να καταλαβαινεις πως παιζεται το παιχνιδι, μονος δεν μπορεις
Οσο υπαρχη κινηση στον κοσμο υπαρχη και αλλαγη.Και οσο τα πραγματα αλλαζουν
παντα υπαρχη ελπιδα για κατι καλυτερο.Καποτε οι ανθρωποι πολεμησανε επειδει δεν
μπορουσαν να αγορασουν ουτε τα βασικα για την επιβιωση τους.Τωρα ισως πρεπει να
πολεμησουμε για να παψουμε να αγοραζουμε οτι μας σερβιρουν οι πολυεθνικες για αναγκαια.
Το να ψηφιση κανεις ειναι πιστευω μια καλλη αρχη.Το να το ριξει σε ενα μικρο κομμα το θεωρω μια καλη ιδεα.Εαν δεν μπορει για οποιο λογο ισως το να πεταξει απο την βουλη ολους τους
δεινοσαυρους μαζι με παιδια ανηψια εγγονια γαμπρους και δεν ξερω εγω τι αλλο(εχει καταντηση
η βουλη βασιλικος οικος και η καρεκλα παει απο πατερα σε γιο)ισως θεωρηθει και αυτο μια αλλαγη.Αλλα πρεπει να ξερουμε οτι η ψηφος ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.
Μετα πρεπει να ειμασται ενεργοι πολιτες διεκδικωντας τα παντα οχι στα λογια η μεσω φορουμ
αλλα κυριως στους δρομους ειτε σε απασχολει αμμεσα ειτε εμμεσα ηεπικαιροτητα της στιγμης.
Αν δεν βοηθησεις τον γειτονα να σβησει την φωτια στο σπιτι του τοτε σιγουρα θα ερθει και στο δικο σου.Στην ιδια κοινωνια που ζουμε το προβλημα του καθενος πρεπει να γινει και δικο μας..
το μονο που εχει σημασια ειναι το κερδος και η μεγιστοποιηση του, μεγαλυτερη ακομα και απο την ανθρωπινη ζωη
ΜΠΡΑΒΟ
+1000
:beer: :beer:
γνωστές αληθειες που κανεις ομως δεν κανει κατι για αυτό.....
Και τι μπορεις να κανεις απεναντι σ'αυτο?
ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xapns
ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...
Δεν μπορεις να τους ακουμπησεις
ισως να μπορεις να ακουμπησεις τα τσιρακια τους, τους πολιτικους ισως
αλλα και αυτοι οι αλητες αναλωσιμοι ειναι
παντα θα βρισκονται νεα τσιρακια
το χρημα μιλαει, εχει αποψη την κυριαρχη αποψη και την επιβαλει
Akatanomastos
28/08/2007, 08:43
eimai eksartima ego tis mixanis kai o gios mou to antakalikto..
Δεν μπορεις να τους ακουμπησεις
ισως να μπορεις να ακουμπησεις τα τσιρακια τους, τους πολιτικους ισως
αλλα και αυτοι οι αλητες αναλωσιμοι ειναι
παντα θα βρισκονται νεα τσιρακια
το χρημα μιλαει, εχει αποψη την κυριαρχη αποψη και την επιβαλει
Δε το περιορίζω στις εκλογές. Μαύρο κάθε μέρα σ΄αυτούς που μου δίνουν έγχρωμη TV με δόσεις και μου μαυρίζουν τη ζωή ΕΦΑΠΑΞ...
Είχα μια συζήτηση χτες και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει τελικά να ψηφίσουμε τους ίδιους. να μην τους δώσουμε την άνεση της αντιπολίτευσης! Να μην τους κρύψουμε πίσω από θέσεις ανεύθυνες! Να μην δώσουμε το δικαίωμα στους άλλους να μας πουν "παραλάβαμε καμένη γη!" Να φάνε λίγο από τα χάλια που δημιούργησαν!!!!!
Δε ξέρω αν είναι σωστή αυτή η σκέψη.
Αλλά και πάλι το χέρι δεν πάει!!!:mad:
nikos33ath
28/08/2007, 09:10
Αν ξαναβγουν ,θα πουνε οτι ''Ο κοσμος πιστευει οτι ειμαστε ικανοι και σοβαροι γιαυτο μας ξαναψηφισε'',και τιποτα δεν θα αλλαξει.
Οχι οτι πιστευω οτι οι αλλοι θα αλλαξουν κατι,αλλα ισως παψουν να ειναι τοσο αλαζονικοι!!!
Την καλημερα μου
Ναι αλλά ο κόσμος θα ξέρει γιατί τους έβγαλε!!!!
Και δε πά να λένε............!!!!!
:mad: :mad: :mad:
Μικρα κομματα
γιατι ετσι και αλλιως καποιο απο τα 2 μεγαλα κομματα θα βγει
αλλα αν βγουν φοβερα αποδυναμωμενοι δεν θα εχουν τα @@ να περνανε σχεδον απροκαλυπτα τις μαλακιες τους
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ
nikos33ath
28/08/2007, 09:22
Μακαρι καποια στιγμη να σοβαρευτουμε ολοι μας και να βγαλουμε καποιους που πραγματικα θα πονεσουν αυτη την χωρα!
Πιστευω οτι αυτες οι εκλογες θα ειναι μουγγες οπως ελεγε και ο Θωμας ο Σκουταρης!!!!
Πολυς κοσμος ειναι προβληματισμένος για το που θα ριξει την ψηφο του!
Μικρα κομματα
Το σκέφτομαι πολυ σοβαρα!
8a vgei opoio komma tous symferei na vgei , eite pshfisoume eite oxi...
δε το ηξερα οτι υπαρχουν ανθρωποι στην Ελλαδα που αμφισβητουν την διαδικασια των εκλογων ωσ ακυρη....
εχουμε ξεφυγει πια... οτι να ναι λεμε..... :( :( :( :(
ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZzzzz
Akatanomastos
28/08/2007, 10:45
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ
to mono sigouro einai pos oi allages den ksekinane mesa apo ta forum
kai poso mallon apo motosikletistika forum
nikos33ath
28/08/2007, 10:59
δεν ξερω αν οι αλλαγες ξεκινάνε απο φορουμ,αλλα τουλαχιστον καλο ειναι να δειχνουμε οτι δεν παραμένουμε απαθεις!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Οκ αν αυτο νομιζεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επετρεψε μου να διαφωνησω φιλε μου.....
οι αλλαγες ξεκινανε απο παντου!!!!!
απο το σπιτι, απο μια παρεα, απο ενα φορουμ, ακομα κ απο μια καφετερια!!!!
αλλα πανω απ'ολα, ξεκινανε απο μεσα μας.....
πρεπει πρωτα να πιστεψουμε εμεις οι ιδιοι στην αλλαγη κ μετα να μιλησουμε.....
Όλα βασικά ξεκινάνε από την ιδέα, από το διάλογο και την συζήτηση.
Ναι πρέπει να τους αποδυναμώσουμε αλλά πρέπει να μάθουν πως ακόμα κι αν είναι πάνω την δύναμη την έχουμε ακόμα εμείς!!!! Ο λαός!!!!
Αλλά βλέπεις έχει περάσει πλέον το σχέδιό τους!!! "Διαίρει και βασίλευε"
Κι αυτό πάει για όλα τα μεγάλα κόμματα!!! Αν ήμασταν ενωμένοι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά τώρα τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!!!
Δεν θέλω να βγει κανείς από τους δυο μεγάλους, αλλά θέλω και να δω τον μπούλη να πελαγώνει μη ξέροντας τι να κάνει με έναν κόσμο εξαγριωμένο από κάτω!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Αν ήμασταν ενωμένοι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά τώρα τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!!!
Δεν τσακωνομαστε , συζητηση κανουμε.:D
:lol: :beer: :wave2:
Akatanomastos
28/08/2007, 13:05
ακομα κ απο μια καφετερια!!!!
tin kafeteria ti theoro kalitero meros gia na ksekinisei mia sizitisi kai meta mia praksi oste na ginei mia sosti allagi.
dioti iparxei i fisiki epafi, eisai ekso ston kosmo, milas poio realistika, kai den milas apo ton kanape tou spitiou sou
afto pou thelo na po einai oti ta pcia ta fora sinithos apomononoun kata kapoion tropo tous anthropous kai <<skotonon>> tin sillogikotita
leo sinithos giati dexomai oti iparxoun oloklires koinotites athropon mesa apo to net
Aggelos_SV
28/08/2007, 13:16
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΜΑΥΡΟ/ΑΚΥΡΟ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ''ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ'' :a04: :a020:
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
:a52: :a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν τσακωνομαστε , συζητηση κανουμε.:D
:lol: :beer: :wave2:
Δε λέω για μας!!!
Για τον υπόλοιπο κόσμο λέω που τρώγεται υποστηρίζοντας το ένα ή το άλλο κόμμα!!!!
Δειχνεις στον κοσμο το δασος και αυτος κοιταει το δαχτυλο σου
νταξει δεν υπαρχει ελπιδα λεμε
ασχοληθειτε με τις my ass ασυμμετρες απωλειες ,με τις θεωριες συνωμοσιας κατα του εθνους και με οποια αλλη @@ρια σας σερβιρουν για να σας κρυψουν την απλη αληθεια
ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
ερχονται εκλογες και πρεπει να διασφαλισουν ξανα την καρεκλα τους
για να συνεχισουν να μιζαρουν απο οπου μπορουν
για να συνεχισουν να βολευουν τους δικους τους
για να συνεχισουν να κανουν πολυτελεις ζωες με τα λεφτα μας
οκ καταλαβαινω οτι ολοι ειμαστε οργισμενοι και αηδιασμενοι απο τους ανικανους αλητες καιροσκοπους φαφλαταδες υποκριτες που μας κυβερνουν
καταλαβαινω οτι δεν θελουμε να εχουμε καμια αναμιξη και καμια ορεξη να ασχοληθουμε με ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
αλλα
σκεφτειτε ψυχραιμα
αποδυναμωστε τους, διαιρεστε τους
οκ το παιχνιδι δεν κερδιζεται προς το παρων
καντε οτι καλυτερο μπορειτε