View Full Version : gauro-vazeloi
kalgeorge
27/08/2007, 11:54
θα τα πω μια φορα γιατι βαριεμαι τελειως να ασχοληθω με το θεμα
αναφερομαι μονο κακ μονο γαι να μην βγουν καποιοι και πουν οτι τα λεω κατοπιν εορτης.
Φετος η ομαδα ειναι γαι πολλες ΚΛΩΤΣΙΕΣ
Η φετινη κοροιδια ηταν απο τις πιο τρανταχτες.
Ακουγαμε παιχτες, ονοματα κλπ κλπ κλπ , και πηραμε.....Ντογιε (που πιστευω οτι θα βγει), Ματος ( βλεποντας... ) και απο κοντρερας - λεκι -μπουμσονκ- παβον και αλλα μεγαλα στοπερ πηραμε.......ενακαχιρε.
Μπορει να βγει παιχταρας, αλλα λεμε τι ειναι τωρα.Εχουμε να παρουμε πρωταθλημα ποσο καιρο, και δεν εχουμε πολυτελεια να παιρνουμε παιχτες γαι τα επομενα χρονια και αν.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.
ρε ΗΜΑΡΤΟΝ. Πατε καλα;;;;;;;; Δηλαδη πραγματικα χαρηκατε που γυρισε πισω ο αμπαλος;;;;;
ρε δεν την παλευετε με τιποτα λεμε.
Ειχαμε στησει παρτυ στις κερκιδες οταν εφυγε, και τωρα ειναι μεγαλο ευρωπαικο χαφ και ειστε πανευτυχεις που γυρισε;;;;;
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.....
ΦΥΣΣΑΣ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.....ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΎΤΟΣ ΜΠΑΛΑ....ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ......ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....
34, αμπαλος, παγκιτης στην Χαρτς, ανετοιμος...αλλα εμεις το καναμε το μεγαλο μπαμ και τον πηραμε για να ....προσφερει :eyepop: :eyepop:
επιθετικους...παλι με μητσαρα και σαλπι μονο, και απο εκει και περα ο θεος να βαλει το χερι του....
δεν ειμαστε κυριολεκτικα γαι τιποτα φετος....αν δεν βλεπετε το μεγεθος της κοριοιδιας ειστε αξιοι της μοιρας σας...και πραγματικα πρεπει ο γαυρος να μας πεταξει 3 γαι να στρωσουμε μυαλα....θλιβομαι και μονο που το λεω αλλα ετσι ειναι....
και μεσα σε ολα..........κανουμε τους δυσκολους στο να δωσουμε τον Βυντρα!!!!!!!!!!!!
αν ειχαμε κανει τις μεταγραφες του γαυρου θα λεγατε ολοι...πω πω εχουμε φτιαξει ομαδαρα λεμε....τωρα το κανουμε ολοι γαργαρα και τους βγαζουμε ολους κουλους....
και μετα κοροιδευουμε τους γαυρους.....
με τους αεκτζηδες ουδεις ασχολειται ετσι και αλλιως
εμεις δηλαδη ειμαστε ευτυχισμενοι με τις προσθηκες των....καραγκουνη, φυσσα, ενακαχιρε,ματος,........
μονο οι μαλαρτζ και ντογιε αξιζουν
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ
ρε.......ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤ ΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ................
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.
ρε ΗΜΑΡΤΟΝ. Πατε καλα;;;;;;;; Δηλαδη πραγματικα χαρηκατε που γυρισε πισω ο αμπαλος;;;;;
ρε δεν την παλευετε με τιποτα λεμε.
Ειχαμε στησει παρτυ στις κερκιδες οταν εφυγε, και τωρα ειναι μεγαλο ευρωπαικο χαφ και ειστε πανευτυχεις που γυρισε;;;;;
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.....
ΦΥΣΣΑΣ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.....ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΎΤΟΣ ΜΠΑΛΑ....ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ......ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....
.........
πέστα ρε....
γιατί κάποιοι εδώ μέσα άρχισαν να αποθεώνουν τον Καραγκούνη.....ξέχασαν τα γιούχα που έπεφταν....
καλά για τον Φύσσα δεν σχολιάζω κάν....ούτε για να φέρνει νερό δεν θα τον έπερνα....έφυγε , ήρθε ο Μινχ και έφτιαξε όλη η πλευρά....και πήραμε κ πρωτάθλημα...
τώρα οσον αφορά την ομάδα....για την Ελλάδα ειναι κυρίως θέμα προπονητή.....
μην ξεχνάμε οτι επί Κυράστα παίξαμε μπαλάρα με κάτι παίχτες του στυλ Λαγωνικάκη κα Σιπνιέφσκι.....:lol: :lol:
και ο Ολυμπιακός ότι παίχτες και να πήρε μπάλα έπαιξε μονο επι Μπάγεβιτς με τους τότε πιτσιρικάδες....
kalgeorge
27/08/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πέστα ρε....
γιατί κάποιοι εδώ μέσα άρχισαν να αποθεώνουν τον Καραγκούνη.....ξέχασαν τα γιούχα που έπεφταν....
καλά για τον Φύσσα δεν σχολιάζω κάν....ούτε για να φέρνει νερό δεν θα τον έπερνα....έφυγε , ήρθε ο Μινχ και έφτιαξε όλη η πλευρά....και πήραμε κ πρωτάθλημα...
τώρα οσον αφορά την ομάδα....για την Ελλάδα ειναι κυρίως θέμα προπονητή.....
μην ξεχνάμε οτι επί Κυράστα παίξαμε μπαλάρα με κάτι παίχτες του στυλ Λαγωνικάκη κα Σιπνιέφσκι.....:lol: :lol:
και ο Ολυμπιακός ότι παίχτες και να πήρε μπάλα έπαιξε μονο επι Μπάγεβιτς με τους τότε πιτσιρικάδες....
ο σιμπνιεφσκι ηταν μεγαλη παιχτουρα αλλα δεν τον αφησαμε να παιξει
:wave2:
Gandalf dr685sm
27/08/2007, 12:39
απορώ με την διάθεση σας για να μιλάτε για μπάλα σήμερα... όταν ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν έχουν την διάθεση καν να παίξουν...
τι να πω;:mad:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
απορώ με την διάθεση σας για να μιλάτε για μπάλα σήμερα... όταν ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν έχουν την διάθεση καν να παίξουν...
Gandalf
ασε μην τα λες αυτα τα ειπα και εγω και αμεσως πεταχτηκαν να μου την πουν. αστους να κανουν οτι θελουν
και εμας μην μας παρεξηγητε αλλοι εκτονονοντε ετσι αλλοι αλλιως αν το σκεφτεις ψυχραιμα.:wave2: :wave2:
kalgeorge
27/08/2007, 12:44
Gandalf
ti proteineis re gandalf
na min milame katholou?
to sizitousa twra me ena filo kai to postara
toso asximo itan pou xalastikes?
ti proteineis re gandalf
na min milame katholou?
to sizitousa twra me ena filo kai to postara
toso asximo itan pou xalastikes?
ρε μην τσακωνεστε ! ας σκεφτουμε οτι ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε κατι που τον λυπει
Gandalf
έχουν ανοιχτεί 30 ποστ για τις πυρκαγιές με ανούσια πράγματα...
και άλλα 30 για τις επικείμενες εκλογές που όλοι οι φωστήρες τώρα κατάλαβαν οτι τους δουλεύουν....
και ξαφνικά όλοι παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι με το πολιτικό κατεστημένο....
φυσικά και θα μιλήσω για μπάλα....ή για μηχανές...τα άλλα όλα μου φέρνουν αηδία...:yuck:
Gandalf dr685sm
27/08/2007, 12:47
Ναι...χαλιέμαι... γιατί την ώρα που κάποιος είναι μέσα στο σπίτι του και είναι έτοιμος να υποδεχτεί την φωτιά...
Την ώρα που κάποιοι είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την καταστροφή...
το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ασχοληθούμε μόνο μαζί τους και οχι με πανυγήρια και γιορτές που είναι το ποδόσφαιρο...
ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ... ακόμα και οι αθλητικές εφημερίδες που είναι "βαμένες" το κάνουν...
ακόμα και απο τον καναπέ, μπορεί κάποιος να συμπάσχει τουλάχιστον μαζί τους. Είμαστε άνθρωποι ρε αδερφέ ... σκέψου το!
zzr2005.. ανούσια;... ανούσιο το να ακούς το τι σκέφτεται ο κάθε συνάνθρωπος σου , αυτή την στιγμή για το τι γίνεται γύρω μας;... μάλιστα.. το άκουσα και αυτό!
Εντάξει δεν θες να ασχοληθείς... το κατανοώ. Τι άλλο να πω;
Gandalf
kalgeorge
27/08/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε μην τσακωνεστε ! ας σκεφτουμε οτι ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε κατι που τον λυπει
den tsakwnomaste
akoma den arxisame :p
kalgeorge
27/08/2007, 12:50
Ναι...χαλιέμαι... γιατί την ώρα που κάποιος είναι μέσα στο σπίτι του και είναι έτοιμος να υποδεχτεί την φωτιά...
το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ασχοληθούμε μόνο μαζί τους και οχι με πανυγήρια και γιορτές που είναι το ποδόσφαιρο...
ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ... ακόμα και οι αθλητικές εφημερίδες που είναι "βαμένες" το κάνουν...
ακόμα και απο τον καναπέ, μπορεί κάποιος να συμπάσχει τουλάχιστον μαζί τους. Είμαστε άνθρωποι ρε αδερφέ ... σκέψου το!
Gandalf
kai ti thes na kanoume re aderfe;;;
pigaine tote kai svise oti asxeto postaki uparxei na iremiseis
i stin teliki an xaliesai min baineis kan sto kopo na apantiseis
siga na min dinoume kai logariasmo gai to ti postaroume
:lol:
Gandalf
οι αθλητικές εφημερίδες το κάνουν γιατί δεν ξέρουν τι να γράψουν ...για να πουλήσουν φύλλα...
και το ότι γράφω σε ένα φόρουμ πάει να πει οτι δεν συμπάσχω??? :eek:
τι λογική ειναι αυτή??
αν φάω??συμπάσχω ή οχι???
μήπως να μην δουλέψω??? κρίμα γιατί ούτε το αφεντικό μου δεν συμπάσχει κ θελει να πάω στη δουλειά.....
και αλήθεια θα κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σήμερα???αν κάνεις είσαι ενας άθλιος που δεν αναλογίζεται την κατάσταση του άλλου και το έχει ρίξει στο πήδημα....
και πως ακριβώς ασχολείσαι μαζί τους από τον καναπέ??....κάνεις προσευχές??
έχουμε μεταμορφωθεί σε τηλεκανίβαλους...χαιρόμαστε να βλεπουμε καταστροφές και νομίζουμε οτι συμπάσχουμε βλέποντας τον Ευαγγελάτο να μιλάει για ασύμμετρη απειλή....
:eek:
νομίζουμε οτι βλέποντας τηλεόραση ειμαστε μερος της λύσης...και προσφέρουμε βοήθεια....
τα κανάλια υποκατέστησαν το κράτος....όλοι ζητάνε βοήθεια απο τους δημοσιογράφους...και πιστεύουν οτι τους τη δίνουν.....
και εμείς αποσβωλομένοι παρακολουθούμε την τηλεόραση με μηδέν ειδήσεις και φουλ στον εντυπωσιασμό.....δημοσιογράφοι έτοιμοι να καούν για να δειιξουν οτι ειναι στην πρώτη γραμμή...
:eek:
Υ.Γ.
1. κάτσε να δούμε τι ποσοστά θα πάρουν τα δύο μεγάλα κόμματα στην Πελοπόνησσο....μην αιφνιδιαστείς αν πάρουν μεγαλύτερο απο τις προηγούμενες εκλογές....
2. σταμάστησα να βλέπω δελτία οταν ένας γραφικός 50αρης έκραζε το κράτος για την καμμένη αποθήκη του....και μετά απο ένα 10λεπτο σημείωσε με αδιαφορία οτι κάηκε και η πεθερά του.... :eek:
όταν μια αποθήκη ή μια ελιά αξίζει πιο πολύ απο τη ζωή του συνανθρώπου εγώ απέχω....
Gandalf dr685sm
27/08/2007, 13:02
όλα αυτά που λέτε , ξέρετε τι μου θυμίζουν;
Ποιός θα ασχοληθεί μαζί τους μωρέ που κάηκαν; Καλά να πάθουν και σιγά μην "χαλαστώ" εγώ.
Μάλιστα για να μου το τονίσετε , το τραβάμε και στην υπερβολή στο "οτι δεν πρέπει να πάω δουλειά κτλ..".
Συγνώμη αλλά δεν μετέχω σε κάτι τέτοιο.. προτιμώ να ασχοληθώ με την TV αλλά και να πάω στην τελική να κάνω και την περιπολία μου το βράδυ απο το να απαντήσω άλλο σε κάτι που πραγματικά δεν με εκφράζει σήμερα (αθλητικά) παρόλο που το αγαπάω και μου αρέσει τόσο πολύ.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν ενόχλησα την κουβέντα σας.
Gandalf
Ποιός θα ασχοληθεί μαζί τους μωρέ που κάηκαν; Καλά να πάθουν και σιγά μην "χαλαστώ" εγώ.
Μάλιστα για να μου το τονίσετε , το τραβάμε και στην υπερβολή στο "οτι δεν πρέπει να πάω δουλειά κτλ..".
Συγνώμη αλλά δεν μετέχω σε κάτι τέτοιο.. προτιμώ να ασχοληθώ με την TV αλλά και να πάω στην τελική να κάνω και την περιπολία μου το βράδυ απο το να απαντήσω άλλο σε κάτι που πραγματικά δεν με εκφράζει σήμερα (αθλητικά) παρόλο που το αγαπάω και μου αρέσει τόσο πολύ.
Gandalf
απάντησέ μου μονο σε μια ερώτηση....εσύ βλέποντας τηλεόραση ασχολείσαι μαζί τους???
Επανέρχομαι στο post έτσι για να "ηρεμήσουν" λίγο τα πράγματα!
Γι ' άλλη μια χρονιά θα πάρουμε τα @@, αυτό είναι δεδομένο!
Τα πράγματα δεν πρόκειται ν' αλλάξουν ποτέ αν δεν φύγουν ή αν δε σταματήσει ο μεγαλο-μ@Λ@κ@ς.... να δείνει τέτοια βαρύτητα στη γνώμη των διάφορvων :a31: :a31: & άχρηστων- οικονομιμένων πλέον παρατρεχάμενων του!!
Να σας πω πάντως απο τις μεταγραφές φέτος μου αρέσει ο Ν' Ντογιέ (όπως είπατε όλοι), ο Ενακαρίρε (είναι΄λίγο κριάρι αλλά μασίφ κάτι θα κάνει στην άμυνα) και ο Σεριάγκι (είναι πολύ καλός γενικά)!
Τώρα τα περί Φύσσα.........Ασχολίαστα, απλά.......
P.s. Τα παραπάνω διατυπώθηκαν έτσι απλά, κουβέντα να γίνετε μπας και ξεχαστούμε λίγο-προσωρινά απο τις τραγωδίες των τελευταίων ημερών!
kalgeorge
27/08/2007, 13:04
Gandalf
re file den eipe kaneis oti den asxoloumaste
alla ti theleis na kanoume diladi???
kai stin teliki opoios pragmatika subasxei opws les, na parei mia axina kai duo boukalia nero kai na paei na voithisei opws eida se ena postaki tis Evis nomizw
kai den enoxleis, kouventa kanoume
Gandalf dr685sm
27/08/2007, 13:06
επειδή με ρωτάς θα σου πω οτι δρώ ενεργά , στην περιοχή μου που μπορώ... για να μην έχουμε και άλλα παρόμοια φαινόμενα (όσο περνάει απο το χέρι μου) με περιπολία.
Αν αυτό φαίνεται λίγο... λυπάμαι!
Gandalf
kalgeorge
27/08/2007, 13:13
επειδή με ρωτάς θα σου πω οτι δρώ ενεργά , στην περιοχή μου που μπορώ... για να μην έχουμε και άλλα παρόμοια φαινόμενα (όσο περνάει απο το χέρι μου) με περιπολία.
Gandalf
katarxin xefeugeis
den sxoliasa tis praxeis sou oute sou eipa oti mou fainetai ligo
den me endiaferei kai den asxoloumai me to ti tha kaneis
alla to parakanete otan sas xalaei mia kouventa pou den periferetai gurw apo tin fwtia
iimarton
Gandalf
ωραία..και που ξέρεις οτι εμείς δεν κάνουμε το ίδιο???
επειδή γράφουμε σε ένα ποστ ??
και εσύ γράφεις στο ποστ...αλλά παράλληλα έχεις αναπτύξει δράση στο επίπεδο που μπορείς....
αλλά το οτι προσβάλω και τους νεκρούς και του πυροπαθείς επειδή γράφω σε ένα ποστ για ποδόσφαιρο δεν το δέχομαι.....
Υ.Γ. γενικά ειμαι κατά του εθελοντισμού σε επίπεδο πρόληψης και προστασίας....αλλά είναι τεράστια συζήτηση....
δεν μιλάω για βοήθεια σε συνανθρώπους μας σε περίοδο ανάγκης (βλ. καταστροφές κτλ)....αυτό δεν το θεωρώ εθελοντισμό...ειναι κοινωνική υποχρέωση...
gandalf το νου σου μονο μη πας για περιπολια..γυρισεις σπιτι..και δεις στα καναλια να λενε για υποπτες κινήσεις οδηγου μοτοσυκλετας στη περιοχη της πυρκαγιας...
και τιποτα αυτοπτες μαρτυρες να λενε οτι σε ειδανε να πετας στουπια με βενζίνα...:uplate: :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
gandalf το νου σου μονο μη πας για περιπολια..γυρισεις σπιτι..και δεις στα καναλια να λενε για υποπτες κινήσεις οδηγου μοτοσυκλετας στη περιοχη της πυρκαγιας...
και τιποτα αυτοπτες μαρτυρες να λενε οτι σε ειδανε να πετας στουπια με βενζίνα...:uplate: :hypnotize
μην σου πω οτι θα τον αναγνωρίσουν και ως τούρκο πράκτορα...:eek: :bigcry:
Gandalf
Ρε παιδιά ηρεμία! Απλά εδώ έγινε (προσπάθησε να γίνει) μια κουβέντα διαφορετική έτσι για να ηρεμήσουμε λίγο απ'τα τελευθταία γεγονότα! Πιστεύω όλοι θα βοηθήσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Εγώ π.χ. δεν έχω την ευχέρεια (λόγω δουλειάς κυρίως) να βγώ σε περιπολία ή να πάω να σβήσω κάποια φωτιά (που εδώ μπορεί να γίνω-ο κάθε ένας μας δηλαδή- και επικίνδυνος μιας και δεν έχω/έχουμε όλοι εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο και μπορεί να καθυστερήσω/ουμε και το έργο της Πυροσβεστικής ...)
Αλλά εγώ σίγουρα θα προσφέρω όσο μπορώ με τον τρόπο μου κάποια βοήθεια, όπως ρούχα- πράγματα κλπ. ακόμα και κάποιο χρηματικό ποσό στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!
Gandalf dr685sm
27/08/2007, 13:53
ντεν έκει μηκανή καρντιά μου πλέον!!!!
Απο Χριστούγεννα και βλέπουμε...
Για ύποπτες κινήσεις μπλέ αυτοκινήτου μάρκας Opel θα λένε...:D
Gandalf
kiriakost
28/08/2007, 00:10
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!
Αντε ρε να δούμε τον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ να κάνει καμιά τούμπα .... Υπομονή μέχρι την Κυριακή . ;)
kalgeorge
28/08/2007, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!
Αντε ρε να δούμε τον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ να κάνει καμιά τούμπα .... Υπομονή μέχρι την Κυριακή . ;)
tha kanei touba gaiti kapio diko mas katsiki tha ton sikwsei ston aera :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
28/08/2007, 08:56
να λέμε τώρα ότι δεν μιλάμε για μπάλα μετα απο 4 μέρες φωτιάς είναι λίγο άκυρο
τι σημαίνει δηλ ότι τους προσβάλουμε?ή ότι ήμαστε στα @@ μας
το πρόβλημα ότι και να κάνουμε το έχουνε οι άνθρωποι που καταστραφηκαν εκεί κάτω.Έχεις έναν τρόπο να τους βοηθήσεις?Καντο.
το να λέμε εδώ "α πως μπορείτε να μιλάτε για μπάλα" δεν έχει νοημα.και εγώ μια δυο μέρες δεν ασχολήθηκα.
συνεχίζω να ακούω,να μαθαίνω τι γίνεται αλλά η ζωή συνεχίζεται.και όταν είσαι απέξω περνάει πιο γρήγορα.έτσι είναι.
μετά όταν πιανει παράκρουση τους ρεπόρτερ στην TV δεν μπορω να ακούσω με την καμία.
για μένα οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι με τις μαλακίες που λένε υποκινούν άθελα τους όποιον σχιζοφρενή,πυρομανή υπάρχει να βγει να βάλει φωτιά.μου φώναζε ο άλλος προχτες το βρ'άδυ (θα θυμηθώ όνομα και θα γράψω)
"υπάρχει σχέδιο,σήμερα το βράδυ θα καεί ΟΛΗ η Ελλάδα" , ρε έπαθα εγκεφαλικό
και πέρα απο αυτό είναι ένα θέμα που σε γ$#@ει τόσο ψυχολογικά που δεν μπορείς να το συζητάς συνέχεια.
όσο για τις βαμμένες φυλλάδες άσε,δες τις χτεσινές γιατι τις πρόσεξα.
3 δεν ασχολήθιηκαν καθόλου στο εξώφυλλο και μία ελάχιστα,σήμερα θυμήθηκαν να βάλουν μεγάλη φωτό αλλά όχι τις καταστροφής αλλά παίχτη,
και ήταν και οι 3 ενωσίτικες και ο πρωταθλητης είχε μια μικρή πάνω
μου έκαναν εντύπωση και το θυμάμαι
vangelis 64
28/08/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
όσο για τις βαμμένες φυλλάδες άσε,δες τις χτεσινές γιατι τις πρόσεξα.
3 δεν ασχολήθιηκαν καθόλου στο εξώφυλλο και μία ελάχιστα,σήμερα θυμήθηκαν να βάλουν μεγάλη φωτό αλλά όχι τις καταστροφής αλλά παίχτη,
και ήταν και οι 3 ενωσίτικες και ο πρωταθλητης είχε μια μικρή πάνω
μου έκαναν εντύπωση και το θυμάμαι Τυχαίνει να παίζει η ΑΕΚ με τη Σεβίλλη σήμερα,αυτό είν' όλο.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τυχαίνει να παίζει η ΑΕΚ με τη Σεβίλλη σήμερα,αυτό είν' όλο.:wave2:
Oχι ρε φουστη.... :sad:
Με τι ψυχολογια θα μπουν τα παληκαρια σημερα μεσα να κοιταξουν και να καρφωσουν τους Ισπανους αναμεσα στα ματια ???:sad:
Οτι αποτελεσμα θα ερθει θα ειναι απλα απολυτα δικαιολογημενο .... :winka:
vangelis 64
28/08/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Με τι ψυχολογια θα μπουν τα παληκαρια σημερα μεσα να κοιταξουν και να καρφωσουν τους Ισπανους αναμεσα στα ματια ???:sad:
Οτι αποτελεσμα θα ερθει θα ειναι απλα απολυτα δικαιολογημενο .... :winka: Άσ'τα,ήτανε στραβό το κλήμα.......
kalgeorge
28/08/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άσ'τα,ήτανε στραβό το κλήμα.......
na dw ton Gandalf tha ton peiraxei pou kapoioi ¨asiniditoi¨tha pane gipedo? i ekei ienai ok?:p
kalgeorge
03/09/2007, 08:58
kai twra vgeite kai peite oti exw adiko , kai oti o karagounis elampse extes, oti o panathinaikos fanike plireis, oti den xreiazetai metagrafes kai alles tetoies mal.... :(
kai twra vgeite kai peite oti exw adiko , kai oti o karagounis elampse extes, oti o panathinaikos fanike plireis, oti den xreiazetai metagrafes kai alles tetoies mal.... :( εχεις δικιο σε ολα.
ο Καραγκούνης μου λειψε λεμε....:rotflmao: :lol: :rotflmao:
kalgeorge
03/09/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εχεις δικιο σε ολα.
ο Καραγκούνης μου λειψε λεμε....:rotflmao: :lol: :rotflmao:
giati? den eixes me pion na gelas??
:lol: :lol:
giati? den eixes me pion na gelas??
:lol: :lol: maresei re ayth h fatsa ths moyrmoyras ..to perpathma toy kaboyra..ton pao to poysth..
[i]
με τους αεκτζηδες ουδεις ασχολειται ετσι και αλλιως
[/B]
κανενα προβλημα αμα σας αρεσει η 3η θεση καλα να περνατε εκει
!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οτι αποτελεσμα θα ερθει θα ειναι απλα απολυτα δικαιολογημενο .... :winka:
διαβασα στο ΦΩΣ οτι αμα δε σηκωσετε ψηλα τη μυτη στον ομιλο ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
kalgeorge
03/09/2007, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κανενα προβλημα αμα σας αρεσει η 3η θεση καλα να περνατε εκει
!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kala kaneis kai mas tin les
eksalou prepei na ksereis, mia zwi tritoi kai tetartoi eiste, mathate
kala kaneis kai mas tin les
eksalou prepei na ksereis, mia zwi tritoi kai tetartoi eiste, mathate
δε ξερω οτι και να πεις... κανεις δεν ασχολειται ΜΕ ΕΣΑΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
03/09/2007, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε ξερω οτι και να πεις... κανεις δεν ασχολειται ΜΕ ΕΣΑΣ
baaa..eides postaki gauroi-vazeloi kai esy postareis gai to aekaki :lol: :lol: :lol:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
03/09/2007, 13:27
ΤΙΠΟΤΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΕΣΣΑΡΑ
Ο ΠΑΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΕΙ Η ΛΕΟΦΛΩΡΟΣ:lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΔΕΙΑ Η 13 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!
ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΓΙΕ ΚΑΙ Η ΚΛΑΨΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.
ΕΒΛΕΠΑ ALPHA ΚΑΙ Ο ΦΙΝΟΚΑΛΙΟΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ!!!
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΦΙΝΟΚΑΛΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ DERBY.
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΕΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! :lol: :lol: :lol:
:wave2: :wave2:
tzimakos13
03/09/2007, 14:10
ΚΑΛΑ,ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΤΟΣΟ,ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ 0-1..
ΠΕΡΣΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ,ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΗ..ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ,ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΝΤΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ Η 13 ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ-ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ..(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..)
ΦΙΛΕ kalgeorge ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ..ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
kalgeorge
03/09/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimakos13
ΚΑΛΑ,ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΤΟΣΟ,ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ 0-1..
ΠΕΡΣΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ,ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΗ..ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ,ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΝΤΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ Η 13 ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ-ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ..(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..)
ΦΙΛΕ kalgeorge ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ..ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
tzimako kaneis lathos file
me ton karagouni panta legame na fugei i xoli
efuge kai ton xanaferame
to oti tin ponaei den simainei oti kserei kai bala, oute to oti efuge fusiologika
metagrafi ekane, den borouses na peis tipota
opws kai gai ton giourka
tzimakos13
04/09/2007, 00:41
ΑΡΧΙΚΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΞΩ) ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΥΡΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ???
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...Κ Α Ν Ε Ν Α Σ......
ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΒΙΟ Η ΜΠΙΣΚΑΝ Η ΦΛΑΒΙΟ Η ΕΚΙ Η ΑΝΤΡΙΤΣ..............?
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ kalgeorge ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
giobazolias
04/09/2007, 01:14
tzimako kaneis lathos file
me ton karagouni panta legame na fugei i xoli
οχι δεν λεγαμε ολοι να φυγει!
παρα μονο μερικοι, που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κατηγορουν τους παικτες της ομαδας!
αυτοι που τα βαζουν με τους παικτες, και οταν η διοικηση τους διωχνει, τα βαζουν με τη διοικηση που τους εδιωξε!
πχ. κωνσταντινου, μπασινας, γκεκας....................κτλ κτλ κτλ!
ειναι μεγαλο το θεμα και ισως τα αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη!
μια χαρα ειναι ο καραγκουνης!!!
δεν ειναι τυχαιο που οταν επαιρνε τη μπαλλα, πεφταν 3 παικτες του οσφπ πανω του!!!!!!!!!!!!!!!!
kalgeorge
04/09/2007, 08:47
ΑΡΧΙΚΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΞΩ) ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΥΡΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ???
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...Κ Α Ν Ε Ν Α Σ......
ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΒΙΟ Η ΜΠΙΣΚΑΝ Η ΦΛΑΒΙΟ Η ΕΚΙ Η ΑΝΤΡΙΤΣ..............?
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ kalgeorge ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? `
kala file oti peis, proxwra me karagouni loipon...afou den vrethike kapoios na ton antikatastisei, tote as ton paroume pali pisw :uplate: :uplate: ...oti peite
oso gia to gipedo, oxi itan i prwti fora meta apo xronia pou den piga
den mou aresei na me koroideuoun kai giauto den piga
kalgeorge
04/09/2007, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οχι δεν λεγαμε ολοι να φυγει!
παρα μονο μερικοι, που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κατηγορουν τους παικτες της ομαδας!
αυτοι που τα βαζουν με τους παικτες, και οταν η διοικηση τους διωχνει, τα βαζουν με τη διοικηση που τους εδιωξε!
πχ. κωνσταντινου, μπασινας, γκεκας....................κτλ κτλ κτλ!
ειναι μεγαλο το θεμα και ισως τα αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη!
δεν ειναι τυχαιο που οταν επαιρνε τη μπαλλα, πεφταν 3 παικτες του οσφπ πανω του!!!!!!!!!!!!!!!!
ok file mou, kaneis den ithele na fugei.....
gia na to les kati tha xereis.
porepsou loipon me karagouni kai fussa pou oute kai autos ithelan na fugei:wave2:
la_villa
04/09/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ε ναι είχαμε χεστή απο τον φόβο μας...χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
κάτσε λέμε μην περάσει όλο το κέντρο,όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα ο Πελε
δικιά σας ομάδα είναι αλλα συμφωνώ με τον καλτζωρτζ εδώ
με καραγκούνη και φύσσα???
tzimakos13
04/09/2007, 10:42
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΠ'ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ?????ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ (ΚΑΙ) Ο ΣΕΡΙΤΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΦΥΣΣΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ....
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ:ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ,ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΕΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΗΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΠΑΕ...ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥΣ
ΥΓ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΤΗΣ 13-14...ΚΡΙΜΑ..
giobazolias
04/09/2007, 14:29
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΠ'ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ?????ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ (ΚΑΙ) Ο ΣΕΡΙΤΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΦΥΣΣΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ....
2 αριστερα μπακ εχει η ομαδα, οπως και φυσιολογικα επρεπε να εχει!
αλλα τραυματιστικαν και τα 2!
κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα οταν πεσουν πολλοι τραυματισμοι μαζι!
δεν φταιει η ομαδα γι αυτο!
πηρε το φυσσα για να καλυψει προσωρινα το κενο!
που ειναι το κακο?
δεν τον πηρε για βασικο αλλα για να καλυψει μια τρυπα!!!
τι επρεπε να κανει δηλαδη?.......να δωσει 1μυριο για την τριτη επιλογη αριστερου μπακ?
η να ξεγραψει εντελως το δαρλα??????
ο φυσσας εμπειρος ειναι, και για τα αποδυτηρια καλος ειναι, και ο ερχομος του μπορει να θεωρηθει μηνυμα για καποιους αλλους να επιστρεψουν στην ομαδα!.........
μπορει να μην ειναι γριγορος και να μην βγαζει 90λεπτο, αλλα εχει τα προσοντα να βοηθησει!
για μενα ειναι αχαριστια να κραζετε τους παικτες που πραγματικα προσφεραν στην ομαδα και εχουν διαθεση να προσφερουν!
οσο για τη διοικηση........θα προτιμουσα τον ΠΑΥΛΟ ΤΟ ΘΕΟ αλλα αφου δεν μπορω να τον εχω προτιμω το τζιγγερ απο κατι αλλους παππατζιδες σας τον κοκκαλη που παραμυθιαζει τον κοσμο του!
ας παρουμε παραδειγμα τον ατζα!!!!
πριν 4 περιπου χρονια ολοι οι γαυροι κραζαν τον αντζα που δεν εστριβε και ηταν ποιο αργος απ το ριπλει........ θυμηθητε τον αγωνα του γαυρου με τη σοσιεδαδ στη ριζουπολη!!!
και τωρα που ο αντας ειναι 34 χρονο και ποιο αργος απ οτι ηταν........με το που επεστρεψε στο γαυρο, εγινε ξαφνικα ο καλυτερος ελληνας μπακ!
ολα αυτα ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια που καποιοι εξυπνοι αναπαραγουν πχΜΜΕ και εσεις ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!
:wave2:
, εγινε ξαφνικα ο καλυτερος ελληνας μπακ!
kata την γνωμη σου ποιοσ ειναι?
giobazolias
04/09/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
, εγινε ξαφνικα ο καλυτερος ελληνας μπακ!
kata την γνωμη σου ποιοσ ειναι?
Ο καλυτερος ελληνας κεντρικος μπακ ειναι ο κυριακος!
και ο καλυτερος ελληνας εντος συνορων ο παπασταθοπουλος!!!!!