View Full Version : Και που σαιιι...παιδι
Band(age)it
27/08/2007, 22:55
Ζητειται Κινεζο-Μογγολος κατοχος SV για κυκλοφορια ή ανταλλακτικα (ο ιδιος)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ζητειται Κινεζο-Μογγολος κατοχος SV για κυκλοφορια ή ανταλλακτικα (ο ιδιος)...
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ;;; ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΚΑΣΜΑ!!! :lol::lol:
Band(age)it
27/08/2007, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ;;; ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΚΑΣΜΑ!!! :lol::lol:
Μπορει και να επιζησω απ αυτο ποτε δεν ξερεις :p
Τιποτα δικα σ ανταλλακτικα φοβαμαι να ακουμπησω..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κολλησεις :D :D
Τιποτα δικα σ ανταλλακτικα φοβαμαι να ακουμπησω..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κολλησεις :D :D
Ακουμπα τα εσυ και θα φροντισω εγω να μην σε βρει κανα κακο οπως διαθεση για γληγορες βολτες ορεινο στροφιλικι και τα ρεστα.
Χτυπα ξυλο φτου φτου :lol:
Band(age)it
28/08/2007, 00:06
Ακουμπα τα εσυ και θα φροντισω εγω να μην σε βρει κανα κακο οπως διαθεση για γληγορες βολτες ορεινο στροφιλικι και τα ρεστα.
Χτυπα ξυλο φτου φτου :lol:
Η γρηγορη ορεινη βολτα αντε να πουμε πως γινεται αν το πεταξεις απο κανα γκρεμο?Να στριβει εν τω μεταξυ πως το καταφερνεις?:D :D :D :D :D
Η γρηγορη ορεινη βολτα αντε να πουμε πως γινεται αν το πεταξεις απο κανα γκρεμο?Να στριβει εν τω μεταξυ πως το καταφερνεις?:D :D :D :D :D
Τρελλος εισαι;
Που αν βρεθει χωρος για μανουβρες εφ'οσον η εξατμιση σου καταλαμβανει και τα 2 ρευματα κυκλοφοριας;
Την βοηθητικη λωριδα θα μου πεις, αλλα μαλλον θα την χρειαστεις συντομα χαχαχαχ.
Band(age)it
28/08/2007, 00:35
Τρελλος εισαι;
Που αν βρεθει χωρος για μανουβρες εφ'οσον η εξατμιση σου καταλαμβανει και τα 2 ρευματα κυκλοφοριας;
Την βοηθητικη λωριδα θα μου πεις, αλλα μαλλον θα την χρειαστεις συντομα χαχαχαχ.
Θα σου χαρισω ρε την εξατμιση μου να την λιωσεις και να φτιαξεις μπιελες να χεις ανταλλακτικα μια ζωη για το custom σου :rotflmao: :rotflmao:
Την βοηθητικη λωριδα την καταλαμβανω με την εξατμιση εστω και αν κινουμαι στην αριστερη εχεις δικιο :p
βρε αί καβαλα τον θερμοσυφωνα σου...και πουσ(τ)αι..οταν ζεσταθει το νερο φτιαξε τσαϊ...
ΤΟ ΚΕΡΝΑΜΕ.... οταν θα έχουμε μηχανες βεβαιως βεβαιως....
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Band(age)it
28/08/2007, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
βρε αί καβαλα τον θερμοσυφωνα σου...και πουσ(τ)ε..οταν ζεσταθει το νερο φτιαξε τσαϊ...
ΤΟ ΚΕΡΝΑΜΕ.... οταν θα έχουμε μηχανες βεβαιως βεβαιως....
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Εμ βεβαια και το κερνατε...τοσα που σας εχουν κερασει που να καταναλωθει το ατιμο θα σας μεινει στα χερια :beer: :beer:
Θα σου χαρισω ρε την εξατμιση μου να την λιωσεις και να φτιαξεις μπιελες να χεις ανταλλακτικα μια ζωη για το custom σου :rotflmao: :rotflmao:
Την βοηθητικη λωριδα την καταλαμβανω με την εξατμιση εστω και αν κινουμαι στην αριστερη εχεις δικιο :p
Εχεις σαλεψει ρε;
Σιδερενιες μπιελες;
Καβασακι εχω;
Τωρα που το σκεφτομαι αν δωσεις το μηχανακι σου η εστω την εξατμιση που αποτελει το 95% της μοτοσυκλετας σου στην Χαλυβουργικη ολο και κατι θα βρουν να το κανουν.
Καθε φορα που θα πεφτω σε φρεατιο σε καμια λεωφορο θα σε σκεφτομαι και θα ριχνω και μια κλανια.
αχαχουχα :lol:
Εμ βεβαια και το κερνατε...τοσα που σας εχουν κερασει που να καταναλωθει το ατιμο θα σας μεινει στα χερια :beer: :beer:
ποιοι? ποτε? και που?:look:
βρε κουτο βγαλε πρωτα τριχουλες στα @@ σου
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ.......
:look: εε ναι αλλιως το ειχα σκεφτει στο μυαλο μου αυτο.....εεε....
αα και ενα μικρο quiz....: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 3,50€ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΕ ΜΙΑ ΡΑΜΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΛΕΑΡ??????
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ο Band(age)it
τοσα που σας εχουν κερασει....
Ειπαμε να πουμε καμια μαλακια, αλλα εσυ το πηρες τοις μετρητοις....
θα τα πουμε στην καλιμπρα με σενα μετα την πρωτη βροχη....:lol:
αα και ενα μικρο quiz....: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 3,50€ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΕ ΜΙΑ ΡΑΜΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΛΕΑΡ??????
ο Band(age)it
Τωρα 2 πραγματα παιζουν..
Η ακουσε ραμπα (συνεργειου θα νομισε) και για το ξεκαρφωμα πηγε στο παρκινγκ, η του μυρισε η τουαλετα του παρκινγκ και αποφασισε οτι η θαλασσα ειναι πολυ μακρυα για να παει οδικως να το πεταξει.....:lol:
Τωρα 2 πραγματα παιζουν..
Η ακουσε ραμπα (συνεργειου θα νομισε) και για το ξεκαρφωμα πηγε στο παρκινγκ, η του μυρισε η τουαλετα του παρκινγκ και αποφασισε οτι η θαλασσα ειναι πολυ μακρυα για να παει οδικως να το πεταξει.....:lol:
με απαγοητευεις....:sad: δεν ειναι απαντηση αυτη του gcrook που ξερω.... :mad:
ΕΛΑ ΜΩΡΗ Γ@#$%^ΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ......
Band(age)it
28/08/2007, 00:56
Σιδερενιες μπιελες;
Καβασακι εχω;
Ναι ενω οι εργοστασιακες σου αντεξαν :p σιδεροφαγε
Τωρα που το σκεφτομαι αν δωσεις το μηχανακι σου η εστω την εξατμιση που αποτελει το 95% της μοτοσυκλετας σου στην Χαλυβουργικη ολο και κατι θα βρουν να το κανουν.
Καθε φορα που θα πεφτω σε φρεατιο σε καμια λεωφορο θα σε σκεφτομαι και θα ριχνω και μια κλανια.
αχαχουχα :lol:
Κρατα τις κλανιες για καμια προσπεραση ρε :p σου δινουν 5 αλογα τουλαχιστον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με απαγοητευεις....:sad: δεν ειναι απαντηση αυτη του gcrook που ξερω.... :mad:
ΕΛΑ ΜΩΡΗ Γ@#$%^ΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ......
Οτι πεις **λοχυμενε φιλε μου :lol:
Band(age)it
28/08/2007, 00:59
ο Band(age)it
Τωρα...οντως ως κατοχος SV πρεπει να βλεπεις πολυ καλα στο σκοταδι καθως δε μπορεις να ξερεις ποτε θα σου κατσει η επομενη βλαβη...εγω οντως ηθελα να φωτιζεται καλυτερα :D :D
σιδεροφαγε
Ειπαμε να κανουμε διαμαχη οχι να αρχισουμε τις κολακειες...
Κρατα τις κλανιες για καμια προσπεραση ρε :p σου δινουν 5 αλογα τουλαχιστον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να τα κανω τοσα αλογα.Στα χαριζω (γκαργκλ...ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγω οντως ηθελα να φωτιζεται καλυτερα :D :D
Μπορεις να αφησεις το δικο σου κανα δεκαλεπτο σταματημενο.
Οταν θα πυρακτωσει το μοτερ σου θα βλεπεις και χωρις φωτα.
( ολο μαλακιες λεμε αλλα αφου ξεκινησαμε τωρα..... )
Band(age)it
28/08/2007, 01:06
Οντως τι να τα κανεις τοσα αλογα...ποσα αλογα να θελει κανεις για να κανει τα ψωνια του αντε και για ενα κομμωτηριο μετα...(στο πα εγω οτι σου βγαλανε διαφημιση με το Taft)
Οτι πεις **λοχυμενε φιλε μου :lol:
σσσταμααατααα :blush:
ουτε μια διαμαχη της προκοπης δεν μπορεις να κανεις με δαυτους....:sad:
Οντως τι να τα κανεις τοσα αλογα...ποσα αλογα να θελει κανεις για να κανει τα ψωνια του αντε και για ενα κομμωτηριο μετα...(στο πα εγω οτι σου βγαλανε διαφημιση με το Taft)
Ειναι τρεντυ να εισαι βεδυο την σημερον ημερα τελικα....
Band(age)it
28/08/2007, 01:25
Και για ακομη περισσοτερα ψωνια
http://data2.blog.de/media/682/1318682_e7c025b9cf_m.jpg:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Τι είναι η γκάσμα?
Το θεμα ειναι σε ποια σκοτεινη γωνια βρισκεται τωρα;
Band(age)it
29/08/2007, 15:40
Το θεμα ειναι σε ποια σκοτεινη γωνια βρισκεται τωρα;
Αναμεσα στους κυλινδρους σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: