Σύνδεση

View Full Version : ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!

blackbusa
28/08/2007, 15:00
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.......

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.......

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δεν άντεξε! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Είναι οξύμωρο να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Πολλοί συμπατριώτες προσπαθούν να σώσουν το βιός τους»

απο την συνεντευξη τυπου που για τον αγωνα με την Σεβιλλη.....

Ειναι το πρωτο δημοσιο προσωπο (προτυπο για πολλους) που δειχνει την πραγματικη εικονα....δεν εχει κανενα συμφερον,μονο ΠΟΝΟ οπως σχεδον ολοι μας.Και οι ρουφιανοδημοσιογραφισκοι και οι πολιτικοι συνεχειζουν να λενε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ....

100982

bartlal
28/08/2007, 15:04
να βαλει τον προεδρο του τα εσοδα απο σεβιλλη να πανε στους πυροπληκτους, οπως δηλωσε ο ατρομητος. :smokin:

Stergios69
28/08/2007, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να βαλει τον προεδρο του τα εσοδα απο σεβιλλη να πανε στους πυροπληκτους, οπως δηλωσε ο ατρομητος. :smokin:
... γιατί από λόγια χορτάσαμε...

blackbusa
28/08/2007, 15:08

Επειδη πιστευω οτι σε κατι τετοια θεματα ο Θεμιστοκλης Νικολαιδης ειναι αρκετα ευαισθητοποιημενος οταν ερθει η στιγμη θα κανει το ΣΩΣΤΟ......

alximistis
28/08/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Επειδη πιστευω οτι σε κατι τετοια θεματα ο Θεμιστοκλης Νικολαιδης ειναι αρκετα ευαισθητοποιημενος οταν ερθει η στιγμη θα κανει το ΣΩΣΤΟ......

Δηλαδή... πότε ρε φιλαράκι;
Κι εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά οκ τα λόγια. Ας πει από δύο αγώνες τι δύο τρεις αγώνες τα έσοδα από τα εισιτήρια στους πληγέντες!
Και να προσθέσω κάτι ακόμα.
ΟΛΕΣ οι ομάδες θα έπρεπε να το κάνουν.

STOYBI
28/08/2007, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

+ 100.000 !!

LsKostas
28/08/2007, 15:26
και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οταν επαιζε ΨΥΧΑΡΑ τον ελεγα...

απλα μιλησε σαν ανθρωπος...και δυστυχως αυτο σπανιζει...

να τσακιστουν ολοι οι μαλακες κωλο-προεδροι να κανουν καμια κινηση...

blackbusa
28/08/2007, 15:30
Δηλαδή... πότε ρε φιλαράκι;
Κι εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά οκ τα λόγια. Ας πει από δύο αγώνες τι δύο τρεις αγώνες τα έσοδα από τα εισιτήρια στους πληγέντες!
Και να προσθέσω κάτι ακόμα.

Το θεμα παει να ξεφυγει,γιατι το ανοιξα για αλλο λογο.....αυτη ειναι η τελευταια απαντηση μου για αυτο.....Βρισκομαστε ακομα σε κατασταση εκτακτου αναγκης.....οι φωτιες δεν εχουν σβησει.......δεν ξερουμε ακομα δυστηχως το τελικο μεγεθος των ζημιων και τον αναγκων.....η παραπληροφορηση παει και ερχεται (πχ κατοικος ανωνυμα καταγγειλε οτι σε καποιο ιατρικο κεντρο δεν υπηρχε κανεις και πεθενανε μπροστα τους,και στο καπακι βρηκανε και βγαλανε τον υπευθηνο που επωνυμα δηλωσε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει).......η αγαπη και η βοηθεια του κοσμου ειναι τοσο τεραστεια που υπαρχει προβλημα συντονισμου (στο 0300 το ξερουν καλυτερα...θα ειμαι εκει κατα τις 6 να βοηθησω αν μου πουν οκ).....Ωσ που να μπουνε ολα σε ενα σωστο δρομο και ροη θελουμε δυστηχως χρονο....ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....εν θερμω δεν περιμενω να μου πουν κατι γιατι το ποσο που μπορει να δωσουν ολοι αυτοι, οταν τα πραγματα θα ξερουμε ποσο τραγικα θα ειναι,μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο καποιο που θα προσφεραν τωρα....

alximistis
28/08/2007, 15:32
Το θεμα παει να ξεφυγει,γιατι το ανοιξα για αλλο λογο.....αυτη ειναι η τελευταια απαντηση μου για αυτο.....Βρισκομαστε ακομα σε κατασταση εκτακτου αναγκης.....οι φωτιες δεν εχουν σβησει.......δεν ξερουμε ακομα δυστηχως το τελικο μεγεθος των ζημιων και τον αναγκων.....η παραπληροφορηση παει και ερχεται (πχ κατοικος ανωνυμα καταγγειλε οτι σε καποιο ιατρικο κεντρο δεν υπηρχε κανεις και πεθενανε μπροστα τους,και στο καπακι βρηκανε και βγαλανε τον υπευθηνο που επωνυμα δηλωσε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει).......η αγαπη και η βοηθεια του κοσμου ειναι τοσο τεραστεια που υπαρχει προβλημα συντονισμου (στο 0300 το ξερουν καλυτερα...θα ειμαι εκει κατα τις 6 να βοηθησω αν μου πουν οκ).....Ωσ που να μπουνε ολα σε ενα σωστο δρομο και ροη θελουμε δυστηχως χρονο....ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....εν θερμω δεν περιμενω να μου πουν κατι γιατι το ποσο που μπορει να δωσουν ολοι αυτοι, οταν τα πραγματα θα ξερουμε ποσο τραγικα θα ειναι,μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο καποιο που θα προσφεραν τωρα....

Μπορούν να κάνουν ένα πρώτο βήμα. Μία πρώτη κίνηση. και μετά μόλις καταλαγιάσει κάπως ο χαμός τότε συμφωνώ μαζί σου να προχωρήσουν σε άλλες κινήσεις.
Αλλά νομίζω πως ένα πρώυο δείγμα πρέπει να το δώσουν. :)

afrotwin
28/08/2007, 15:37
ola ksexniounte ke tora me ta kinita pou katastrefoun tin mnimi mas 8a ta ksexasoume ke pio grigora

ke siga re min plironoun i polites tis rimoules ton politikon ke tou sinafiou tous

afti ta kanane skata afti na ta ka8arisoun

bartlal
28/08/2007, 16:01

+998 και απο μενα!

και για να μην λεω για τον ποδοσφαιριστη της 1 ομαδας (που ετυχε να ειναι ο της απο πανω φωτο) και οι αλλες ομαδες. και οσες βγαλουν καποια παραπανω εσοδα ειτε λογω ch.l. ειτε γιατι μοσχοπουλησαν παικτες, ΑΣ αποδειξουν ποσο πολυ αγαπανε το φιλαθλο/συναδελφο/ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ πνευμα των πληγεισων περιοχων... :mad:

EVI
28/08/2007, 16:09
στα @@ τους.

εχουν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ παρα ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ δε φανταζεστε ποσο.

η αγγελοπουλου εδωσε 3000000 ΕΥΡΩ! ΑΒΛΕΠΗ εγω αν δοσω 5 ευρω θα μου λειψουν (που λεει ο λογος)

ενταξη εκλαψε και οι αλλοι του στιβου στεναχωρεθηκαν και ο λεμονης στεναχωρεθικε ΜΠΟΥΡΔΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ (ετσι και αλλιως τα μισα + εμεις τους τα εχουμε δωσει)

μην παραμυθιαζεστε αλλο.(γενικα μιλωντας)

bartlal
28/08/2007, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
στα @@ τους.

εχουν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ παρα ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ δε φανταζεστε ποσο.

η αγγελοπουλου εδωσε 3000000 ΕΥΡΩ! ΑΒΛΕΠΗ εγω αν δοσω 5 ευρω θα μου λειψουν (που λεει ο λογος)

ενταξη εκλαψε και οι αλλοι του στιβου στεναχωρεθηκαν και ο λεμονης στεναχωρεθικε ΜΠΟΥΡΔΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ (ετσι και αλλιως τα μισα + εμεις τους τα εχουμε δωσει)

μην παραμυθιαζεστε αλλο.(γενικα μιλωντας)

καταλαβες τωρα γιατι αν και ειμαστε της ιδιας ομαδας, δεν τους πληρωνω ουτε αμεσα (μεσα στο γηπεδο) ουτε εμμεσα (αγοραζοντες εφημεριδες/μπλουζες κλπ)?
γιατι πανε στις τσεπες τους και να γουσταρουμε κιολας να μας παραμυθιαζουν για την δηθεν ποιοτητα που προσφερουν και την δηθεν στεναχωρια που τραβανε...

(γενικα ομιλωντας και εγω...) :p :p :p

EVI
28/08/2007, 16:17
καταλαβες τωρα γιατι αν και ειμαστε της ιδιας ομαδας, δεν τους πληρωνω ουτε αμεσα (μεσα στο γηπεδο) ουτε εμμεσα (αγοραζοντες εφημεριδες/μπλουζες κλπ)?
γιατι πανε στις τσεπες τους και να γουσταρουμε κιολας να μας παραμυθιαζουν για την δηθεν ποιοτητα που προσφερουν και την δηθεν στεναχωρια που τραβανε...

(γενικα ομιλωντας και εγω...) :p :p :p

+750 στο νεο καραισκακη εχω πατησει 2 φορες που ανοιξαν τις πορτες ελευθερα δεν ειμαι μελος και ουτε θα γινω

στο οακα πληρωνει ο ιντι εγω ποτε δε θα το κανω αυτο

υπαρχει και η τβ

γενικα λεμε τωρα :rotflmao:

blackbusa
28/08/2007, 16:27
Παλι βγαινουμε εκτος θεματος.......bart και Evi......ανοιξα αυτο θρεντ για να καταδειξω οτι ενω καποιοι που θα επρεπε να ντρεπονται και να κρυβονται,γιατι ξεσκιζουν τον πονο των απλων ανθρωπων,η τους λενε μαλακιες και δεν εχουν χυσει ουτε ενα δακρυ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)........ενας ασχετος θεωριτικα,που ομως ειναι δημοσιο προσωπο δεν τον ενοιαξε να φαινεται να κλαιει μπροστα στις καμερες,για τον πονο που ενοιωθε....Η Γιαννα και η καθε Γιαννα οσα λεφτα και να χαρισει,δεν πιστευω να εχει ριξει εστω ενα δακρυ (μην χαλασει και το μεικ απ)...και το κανει μονο για την δημοσια προβολη της......

Υ.Γ. Τελικα ο αγωνας Αεκ-Σεβιλλη ακυρωθηκε για την ερχομενη Δευτερα.....ο λογος οχι ο γνωστος,αλλα γιατι μολις τωρα ανακοινωθηκε οτι πεθανε απο καρδια ο 22χρονος παικτης της Σεβιλλης Πουερτα......:( :( :(

bartlal
28/08/2007, 17:08
Παλι βγαινουμε εκτος θεματος.......bart και Evi......ανοιξα αυτο θρεντ για να καταδειξω οτι ενω καποιοι που θα επρεπε να ντρεπονται και να κρυβονται,γιατι ξεσκιζουν τον πονο των απλων ανθρωπων,η τους λενε μαλακιες και δεν εχουν χυσει ουτε ενα δακρυ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)........ενας ασχετος θεωριτικα,που ομως ειναι δημοσιο προσωπο δεν τον ενοιαξε να φαινεται να κλαιει μπροστα στις καμερες,για τον πονο που ενοιωθε....Η Γιαννα και η καθε Γιαννα οσα λεφτα και να χαρισει,δεν πιστευω να εχει ριξει εστω ενα δακρυ (μην χαλασει και το μεικ απ)...και το κανει μονο για την δημοσια προβολη της......

Υ.Γ. Τελικα ο αγωνας Αεκ-Σεβιλλη ακυρωθηκε για την ερχομενη Δευτερα.....ο λογος οχι ο γνωστος,αλλα γιατι μολις τωρα ανακοινωθηκε οτι πεθανε απο καρδια ο 22χρονος παικτης της Σεβιλλης Πουερτα......:( :( :(

ρε συ blackχαβουζα [:lol: :lol: :lol:] θα στο πω διαφορετικα αυτο που προσπαθω: πεεεεεεεεερα απο το τι λεμε/κλαιμε/δειχνουμε/οριομαστε μπροστα ή πισω απο τις καμερες σημασια εχει τι κανουμε γμτ το στανιό μου!

ΔΕΝ με ενδιαφερει να δω τον οποιοδηποτε να δειχνει οπως δειχνει στην καμερα αλλα ΤΙ ΚΑΝΕΙ. να ΓΜΘει να τρεξει μεσα στο γηπεδο και να πασχισει να βαλει γκολς και οχι να τα εχουν παρατησει (συμφωνα με τα υπονοουμενα τους).

και στο τελος, να κανουν και μια σουμα απο τι μπορουν σε $$$ να προσφερουν...

fantacid
28/08/2007, 17:39
+998 και απο μενα!

θες να μας πεις κατι αλλα ντρεπεσε καρδια μου???

:smokin:

blackbusa
28/08/2007, 19:44
ρε συ blackχαβουζα [:lol: :lol: :lol:] θα στο πω διαφορετικα αυτο που προσπαθω: πεεεεεεεεερα απο το τι λεμε/κλαιμε/δειχνουμε/οριομαστε μπροστα ή πισω απο τις καμερες σημασια εχει τι κανουμε γμτ το στανιό μου!

ΔΕΝ με ενδιαφερει να δω τον οποιοδηποτε να δειχνει οπως δειχνει στην καμερα αλλα ΤΙ ΚΑΝΕΙ. να ΓΜΘει να τρεξει μεσα στο γηπεδο και να πασχισει να βαλει γκολς και οχι να τα εχουν παρατησει (συμφωνα με τα υπονοουμενα τους).

και στο τελος, να κανουν και μια σουμα απο τι μπορουν σε $$$ να προσφερουν...

Για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,φανταζομαι οτι σιγουρα θα προσφερει αρκετα $$$,σιγουρα ανονυμα,γιατι δεν εχει αναγκη να τον μαθει κανεις,γιατι δεν ειναι ψωνιο,και γιατι δεν θα το κανει για το θεαθηναι......και δεν εκλαψε δημοσιος γιατι ειναι ηθοποιος η γιατι επρεπε να το κανει....αλλα γιατι αισθανθηκε οπως πολοι απο εμας......για το γενικο συνολο συμφωνω μαζι σου και επαυξανω.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

HateNord
28/08/2007, 20:18
Μπράβο στον Νικόλα μίλησε η ανθρωπιά μέσα του...Κι αυτή η UEFA ρε παιδί μου:confused: Καηκε και καίγεται η Ελλάδα όλη παίζεται ένα τρομερό δράμα σε όλη τη χώρα κλαίει όλος ο λαός της ειπε η ΑΕΚ λόγω της συγκυρίας να μην γίνει το παιχνίδι αλλά αυτοί οι ΟΥΝΟΙ στα παπάρια τους.Πέθανε ο παίκτης της Σεβίλλης και αιφνης ματαιώθηκε ο αγώνας...ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ UEFA.

fantacid
28/08/2007, 20:29
πως τα καταφερνουμε για ενα θεμα να ανοιγουμε 8 θρεντς, ακομα δεν εχω καταλαβει!!!!

αυτο πια δεν ειναι σπα ειναι κατι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ!!!!!!

αρε μοτο.γρ δε παιζεσε!!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Stelth
28/08/2007, 20:37
ΟΛΕΣ οι ομάδες θα έπρεπε να το κάνουν. [/B][/QUOTE]

+1000

idi
30/08/2007, 13:18
Κίνηση ανθρωπιάς

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές και φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Ο Τραϊανός Δέλλας πρότεινε στους συμπαίκτες του να δώσουν το μισθό του μήνα, καθώς επίσης και όποιο άλλο ποσό επιθυμεί ο καθένας, κάτι που έγινε δεκτό από όλους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοιχτεί για τους πυρόπληκτους.

:a20: :a20: :a20: :a20: :a20: :a19: :a19: :a19: :a23: :a23: :a23: :a23:

CIRUS
30/08/2007, 13:42
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ) ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!

blackbusa
30/08/2007, 16:01
Bartttttttttttttttttttttttttttttttt ενταξει?????αυτοι οι εκατομυριουχοι,και σιγουρα θα το κανουν ολοι απο τις ομαδες,δειξανε την ανθρωπια τους......και για να μην με αποπαρεις,σε λιγο ειναι και η σειρα των προεδρων και τον ΠΑΕ.με τον Ντεμη πιστευω παλι πρωτοπορο.....η εστω συνηδηπορο (δεν γραφεται ετσι αλλα....) με Τζιγγερ και Σωκρατες......και βεβαια ολους τους αλλους μαζι.....

lampros_fazer
30/08/2007, 16:30
Το Νικόλα πάντα τον σεβόμουνα και τον εκτιμούσα..Ναι,σεβασμό στο Λυμπερόπουλο γιαυτό που έκανε (και ήταν πραγματικό)..Αλλά δε νομίζω οτι του αξίζει περισσότερος σεβασμός απ'οτι στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..

lampros_fazer
30/08/2007, 16:34
+ άπειρο..

Ο Ολυμπιακός λέει θα διοργανώσει φιλικό και τα έσοδα θα πάνε στους πληγέντες..Πάλι ο κόσμος θα βάλει τα λεφτά δλδ..Δώσε ρε μαλάκα Κόκκαλη (Βαρδινογιάννη κλπ) από την ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ,κι αν θέλει ο κόσμος να συνεισφέρει κι άλλο άνοιξε κι ένα λογαριασμό..

bartlal
30/08/2007, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
..Αλλά δε νομίζω οτι του αξίζει περισσότερος σεβασμός απ'οτι στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..

+1000 :winka:

Jo.Da.
30/08/2007, 17:13
akousa oti o ivic kanonizei filiko osfp-erythrou astera kai ta esoda stous plhgentes...
makari na ginei kai na akolouthisoun ki alles omades...

fantacid
30/08/2007, 17:13
πολλα λενε οτι θα κανουν αυτοι οι ενωσιτες!!!

θες να βοηθησεις φιλε κ πολυ καλα κανεις κ φουλ ρισπεκτ!

τωρα το κατα ποσον χρειαζετε δελτιο τυπου για να μαθουμε ποσο καλος ανθρωπος εισαι δε ξερω εαν ειναι αναγκαιο!

εκτος εαν ο σκοπος τις δωρεας δεν ειναι επειδη το αισθανεσαι πραγματικα κ θελεις ΕΣΥ αλλα για να το βλεπουν οι αλλοι κ κανει καλο στη δημοσια εικονα σου!

μακαρι να ειμαι οφσαιντ στη συγκεκριμένη φαση !

blackbusa
30/08/2007, 18:41
Eπειδη θα με τρελλανετε ολοι......Αυτο το THREAD το ανοιξα εγω,για καποιο λογο που με συγκινησε και ξεφυγε σε γενικοτητες,πολυ σωστες ομως......αν διαβαζατε καλα το αρχικο ΠΟΣΤ θα καταλαβαινατε τι εννοω.....αντε αλλη μια φορα.......

Ο λογος αυτου του thread ειναι για να δειξω την διαφορα απο επωνυμους και επωνυμους (με το επωνυμους εννοω του γνωστους σχεδον σε ολους μας γιατι επωνυμο εχουμε ολοι μας).......

Απο την μια πλευρα εχουμε δημοσιογραφους,πολιτικους,επιχηρηματιες ΚΥΡΙΩΣ ,τραγουδιστες,ηθοποιους,μαιντανους καθε ειδους που εμφανιζονται καθε μερα στα ΜΜΕ που το μονο που κανανε ειταν να πουν για την θληψη τους......οι δε πρωτοι παρακαλαγανε να εχουμε ΝΕΚΡΟΥΣ για να κανουν νουμερα,τα παλιοΝΟΥΜΕΡΑ,οι δευτεροι το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα την βγαλουν καθαρη ως τις εκλογες και παει λεγοντας.......

Απο την αλλη πλευρα εχουμε εχουμε εναν απο τους καλυτερα αμοιβομενους ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα,που σε μια συνεντευξη τυπου (που πηγε με μιση καρδια,αλλα το ζητησε αυτος) πριν απο ενα κρισιμο αγωνα για πολυ κοσμο(και για την τσεπη του θα πουν καποιοι και εγω μαζι) και ειπε ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.....''Ποια μπαλλα ρε παιδια.....εδω πεθαινει κοσμος......την μπαλλα θα σκεφτομαστε......''.Αυτος ο στιγνος επαγγελματιας,που βγαζει σε 1 χρονο οσα δεν θα βγαλουμε εμεις σε ολη μας την ζωη,ειπε στ@@ μου η μπαλλα......και το ειπε κλαιγοντας γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ οπως ολος ο απλος κοσμος οπως ολοι εμεις......χωρις να εμπλεκετε αμεσα με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ (δημοσιογραφοι,πολιτικοι)......για αυτο τον σεβασμο......οχι παραπανω απο ολον τον υπολειπο κοσμο,αλλα και του παρακατω....απλα το ιδιο.....η μαλλον ισως λιγο παραπανω γιατι ειναι ενα δημοσιο προσωπο,προτυπο για πολυ κοσμο και παρα μα παρα πολλα παιδια,που δειχνει οτι πριν απο ποδοσφαιριστης,εκατομυριουχος,προτυπο κλπ κλπ ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

Ακριβως το ιδιο ΤHREAD θα ανοιγα αν το εκαναν (για εμενα ο μισητοι) Ανατολακης,Τζορτζεβιτς,Γκουμας η και ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ......(και οποιος ασχολειτε με μπαλλα ξερει τη σημαινει για πολλους Αεκτζηδες το ονομα του ακατανομαστου)

Ελπιζω επιτελους να εγινα κατανοητος.......

Φιλικα σε ολους.....:beer: :beer: :beer:

blackbusa
30/08/2007, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

τωρα το κατα ποσον χρειαζετε δελτιο τυπου για να μαθουμε ποσο καλος ανθρωπος εισαι δε ξερω εαν ειναι αναγκαιο!

εκτος εαν ο σκοπος τις δωρεας δεν ειναι επειδη το αισθανεσαι πραγματικα κ θελεις ΕΣΥ αλλα για να το βλεπουν οι αλλοι κ κανει καλο στη δημοσια εικονα σου!

Εισαι offside γιατι με την ιδια λογικη πρεπει να κατακρινουμε το φιλικο που θα δωσει ο Ολυμπιακος και οτι αλλο γινει στο μελλον......και ειμαι σιγουρος οτι πολυ αλλοι παιχτες εκτος απο το τι θα κανουν φανερα θα βοηθησουν στα μουλοχτα γιατι δεν γουσταρουν την παραπανω δημοσιοτητα απο οσο ειναι υποχρεωμενοι να εκτηθονται......και ο Νικος Λυμπεροπουλος ειναι ενας απο αυτους......

fantacid
30/08/2007, 18:47
Eπειδη θα με τρελλανετε ολοι......Αυτο το THREAD το ανοιξα εγω,για καποιο λογο που με συγκινησε και ξεφυγε σε γενικοτητες,πολυ σωστες ομως......αν διαβαζατε καλα το αρχικο ΠΟΣΤ θα καταλαβαινατε τι εννοω.....αντε αλλη μια φορα.......

το θρεντ φιλε ειναι σαν τη συζητηση που κανεις με την παρεα σου.....

ναι μεν εχει ενα θεμα αλλα ευκολα μπορει να παρεκκλίνει κ να θιχτουνε κ αλλα παρεμφερή θεματα!

αλλο ποσο οταν ποσταρεις στο μοτο.γρ που σε καθε θρεντ παιζει ενα τετοιο!

101227

blackbusa
30/08/2007, 18:51
το θρεντ φιλε ειναι σαν τη συζητηση που κανεις με την παρεα σου.....

ναι μεν εχει ενα θεμα αλλα ευκολα μπορει να παρεκκλίνει κ να θιχτουνε κ αλλα παρεμφερή θεματα!

αλλο ποσο οταν ποσταρεις στο μοτο.γρ που σε καθε θρεντ παιζει ενα τετοιο!

Γιαυτο και φιλε μου,ειπα για ΣΩΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ,αλλα μην υποβιβαζουμε και τον λογο που ανοιχτηκε αυτο.....μπορει να γινει ενα καινουργιο απο οποιον θελει και εκει να γραφει ο καθενας οτι πιστευει και θελει.....:wave2: :wave2: :wave2:

ΚΑΠΛΑΝΙ
30/08/2007, 21:59

Αν δεν το ανακοινωνανε θα λεγατε ολοι δωσανε εκτος απο τους ενωσιτες.
Τωρα που το ανακοινωσανε το κανανε για διαφημιση.Δεν σας βρισκει κανενας πουθενα.
Τελος παντων τα δημοσια πρωσοπα ισως επιβαλλεται για τον κοσμο να ανακοινωνουν
καποιες ενεργειες τους και υστερα στα κρυφα οτι τους πει το φιλοτιμο τους.
Παντως για μενα επειδει φοβαμαι πολυ για το ποτε και αν και σε ποιους θα πανε τα λεφτα
το καλυτερο θα ηταν να κανουν οι λεφταδες τουλαχιστον αυτο που δηλωσε η Κυπρος,οτι
δηλαδη θα φτιαξει ξανα ενα απο τα καμμενα χωρια..