View Full Version : Ακομα ενας καφρος, αλλα...
αλλα θα το πω
Ημουν με την μοτοσυκλετα και γυρναγα(στο Χαλανδρι) απο Ν.Ιωνια
Ο δρομος που χρησιμοποιησα ηταν η Καποδιστριου
Ξαφνικα, ενω ημουν στο φαναρι με κοκκινο, με περναει απο διπλα ενα mega scooter Piaggio, και φευγει με κοκκινο με ακρως επικινδυνο τροπο(σχεδον δεν εκοψε)
Στην συνεχεια, και επειδη ηταν ευθεια και μπορουσα να δω, περασε ΟΛΑ τα φαναρια με κοκκινο με τον ιδιο τροπο, απο την Ν.Ιωνια μεχρι και την πλατεια Κενεντυ, στις αρχες της Αγιας Παρασκευης
Και ομως...απιστευτο, επρεπε να τον δειτε πως περασε κατω απο την Κηφισιας
Το ρευμα που αναψε πρασινο, το εκοψε κανονικα και πηγε να γινει ατυχημα
Ειλικρινα παιδια ηθελα να τον φτασω να του σκασω μια σφαλιαρα και να φυγω, αλλα οσο και να παταγα γκαζι, περναγε κοκκινα, οποτε....
Ακομα το θυμαμαι και τρεμω, με τσαντισε παρα πολυ ο ΒΛΑΚΑΣ, για να μην πω αλλη κουβεντα
Αλητες, καφροι, καγκουρες, που εχετε μπει στον κοσμο των 2 τροχων, και ξεφτυλιζετε το οχημα που εγω αγαπω
:mad: :mad: :mad: :mad:
airamhag
28/08/2007, 16:12
τι θα του κανει η σφαλιαρα..
η ερμη η μανα του τι φταιει ...
fantacid
28/08/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
τι θα του κανει η σφαλιαρα..
η ερμη η μανα του τι φταιει ...
κ να'ταν μονο η μανα του.......
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Sorry αλλα δεν βαριεστε αφορητα τα Thread του τυπου αχ αχ ειδα εναν που εκανε αυτο η αχ βαχ μου συννεβη το ταδε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Sorry αλλα δεν βαριεστε αφορητα τα Thread του τυπου αχ αχ ειδα εναν που εκανε αυτο η αχ βαχ μου συννεβη το ταδε?
οχι
HateNord
28/08/2007, 22:48
Καθημερινά βλέπω οχι έναν αλλά πολλούς που το κάνουν.Τίνει να γίνει κανόνας...δεν ασχολούμε πλέον γιατί χαλιέμαι για τον κάθε σκατίβλάκα.Στο κάτω κάτω αυτοί θα σκοτωθούν αλλά αν δούμε και κανέναν αστυνομικό να κάνει παρατήρηση ή να τους κόβει κλήση εμείς πρώτοι δεν θα πούμε "το σκατόμπατσο το γράφει το παιδί" ??? οπότε...δεν ασχολούμε.
Βαριεμαι περισσοτερο να βλεπω τριτους να σκοτωνονται χωρις να φταινε
Πριν μια βδομαδα πετυχα πανιβλακα με vstrom να κανει το ιδιο, και εγω ερχομουν καθετα, πλακωθηκα στα φρενα, και το Αγιο ABS με εσωσε
Μου ερχοταν να του τραβηξω μια κλοτσια και να τον σωριασω κατω, αλλα τελικα αρκεστηκα σε μια μουτζα ΜΕΣ τα μουτρα
Στην συνεχεια κοιταγε οπως εφευγα(τον εβλεπα απο τον καθρεπτη) με τσαντιλα
Το μετανοιωσα που δεν του εριξα κλοτσια
Μπηκαν πολλοι στον κοσμο της μοτοσυκλετας, και βρομισαμε μεχρι εκει που δεν παει
Παλια επαιρνες μηχανη μονο αν την αγαπουσες, τωρα παιρνουν varadero για να κατεβαινουν στο γραφειο στο κεντρο
ΟΞΩ!!!
HateNord
28/08/2007, 23:03
@After
Πόσο δίκιο έχεις...δεν είμαι μόνος γμτ...
DrIoannis
28/08/2007, 23:31
Φυσικά και ΟΧΙ!Όποτε βλέπω κάποιον να κάνει τις απίστευτες βλακείες δεν θα σταματήσω να τον κατακρίνω.Επίσης σκέφτομαι το απίστευτα τρομακτικό σενάριο με αυτόν τον...αχαρακτήριστο να περνάει τα κόκκινα και εμένα να περνάω με πράσινο.Εάν είχαμε σύγκρουση?Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αποδείξεις,αν δεν έχεις αξιόπιστο μάρτυρα,ότι είχες πράσινο?Το έπαθε ένας φίλος με ένα ταξιτζή ο οποίος πέρασε κλασσικό φανάρι με κόκκινο και φυσικά δεν το παραδέχτηκε.Το παιδί νοσοκομείο και εγχείρηση στο πόδι.
DimChios
29/08/2007, 01:00
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΜΟΝΟ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ!
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!
:lol: :rotflmao: :bigcry:
DimChios
29/08/2007, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:lol: :rotflmao: :bigcry:
Γελας που θα με μπανάρουν μαλλον,ε?
:rolleyes:
Δε γ@μιέται! Ξεθύμανα πάντως!
Γελας που θα με μπανάρουν μαλλον,ε?
:rolleyes:
Δε γ@μιέται! Ξεθύμανα πάντως!
Αμα παρατηρησεις και εγω ξεθυμαινω.
Το ''δεν γ@μιεται'' το α ειναι με @ μπας και την γλυτωσεις?:bigcry:
Nikoskazer2000
29/08/2007, 03:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βαριεμαι περισσοτερο να βλεπω τριτους να σκοτωνονται χωρις να φταινε
....
Μπηκαν πολλοι στον κοσμο της μοτοσυκλετας, και βρομισαμε μεχρι εκει που δεν παει
Παλια επαιρνες μηχανη μονο αν την αγαπουσες, τωρα παιρνουν varadero για να κατεβαινουν στο γραφειο στο κεντρο
ΟΞΩ!!!
Έτσι. Μπράβο ρε after πες τα!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[B]ΜΟΝΟ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
+ 1000
:beer: :beer:
ADVENTURAZ
29/08/2007, 21:47
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! +640ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ! :a18: :a19:ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!