Σύνδεση

View Full Version : ΔΕ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ Varadero...

Σελίδες : 1 [2]

DimChios
31/08/2007, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Τι είναι αυτά που λες ρε Δημήτρη;
Απίστευτα ταξίδια δικάβαλος με τριπλέτα, με απίστευτα κρατήματα και σταθερότητα στο δρόμο που 200άριζε για πλάκα το "αποτυχημένο".

Μπορεί να μη πηγαίνει σε χωματόδρομους όπως το άφρικα ή το δικό σου αλλά η άποψη που διατύπωσες πιο πάνω καμία σχέση δεν έχει με τη πραγματικότητα.
Για εκεί που είναι φτιαγμένο είναι πάρα πολύ δυνατό σα μηχάνημα.

Δε σου απαντώ σε κόντρα απλά νομίζω μια και το έχω, πως έχεις πλήρως λανθασμένη εικόνα για το v-strom 1000.

Από την άλλη, 34000km χωρίς το παραμικρό πρόβλημα πλην μιας τσιμούχας του εμβόλου του συμπλέκτη αξίας 8€.

Δεν το εγραψα σωστα! Έπρεπε να το γραψω έτσι: "Ασε Μητσο, Από τα μεγαλύτερα και πλέον μπουρδέλ@ και αποτυχημενα μηχανακια!"

Οτι και καλά, ετσι μου ειπε ο φιλος, εγω δεν το εχω οδηγησει!

:wave2:

gcrook
31/08/2007, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αυτο μαλιστα, ειναι εμπεριστατωμένη άποψη! :rolleyes:

Η προηγουμενη ηταν πιο εμπεριστατωμενη.
Το μηχανακι αυτο δεν σου δινει την αισθηση οτι καβαλας κατι με δυο ροδες.
Γι'αυτο εχει και τοση απηχηση μαλλον.

DimChios
31/08/2007, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η προηγουμενη ηταν πιο εμπεριστατωμενη.
Το μηχανακι αυτο δεν σου δινει την αισθηση οτι καβαλας κατι με δυο ροδες.
Γι'αυτο εχει και τοση απηχηση μαλλον.

Εχω την εντυπωση οτι καταλαβα αλλα καλου κακου δεν το κανεις πιο λιανα?

Αντε γιατι θα :a020:

vagkan
02/09/2007, 12:05
Δηλαδή φταίει το βαραντέρο που "πέφτει" ο άνθρωπος και γίνεται ολόκληρο θέμα για το ποιά μηχανή δεν πέφτει????????

Ρε τι κάνει ο 4ος κάυσωνας....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
02/09/2007, 17:15
Αφού το θες για την πόλη δεν παίρνεις ενα FMX,ένα ΧΤΧ ή ΧΤR;Πανάλαφρα,ευκολοδήγητα στην πόλη,οικονομικά και σε καύσιμο και σε συντήρηση αλλά και ΑΝ έρθει η κακή στιγμή από θέμα κόστους ανταλλακτικών.Άσε που κρατάνε και καλή αξία μεταπώλησης.Αν είχα Busa για τις βόλτες μου εκτός σίγουρα κάτι από αυτά θα έπαιρνα για την πόλη...

blueblack
02/09/2007, 22:32
:rolleyes:

ΔΕΝ την οδήγησες όμως! Να δείς πώς είναι...

Αυτο προσπαθώ να κάνω τόση ώρα! Όχι να σε πείσω να πάρεις BMW, αλλα να σου/σας πώ τί έχω βιώσει με αυτό το μηχανάκι και σε σχέση με το Αφρικα που είχα και ξέρω 5-10 πράγματα!

Μη σε πούνε κι εσένα "BMW-ΔΑΚΙΑ" δηλαδή, ε?
Κι εμένα με λένε αλλά χέστηκα! Ξερω ότι την αγόρασα όχι για να γίνω έτσι αλλά γιατί μου άρεσε και εξακολουθεί να μ αρεσει! Μεχρι την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμες τουλάχιστον! Αυριο... :rolleyes:

Η ΠΟΙΑ???? :eyepop:

:rolleyes: :nono: Εκτός αν εννοείς το οτι σε HONDA κάνεις στα 12.000 σερβις ενω στη BMW στα 10.000! Αν ειναι αυτο τοτε πάσο! :alien:

Αυτο δεν το γνωρίζω....τι να σου πώ....

35.000 χλμ σε 15 μήνες δεν εχει κάνει "τσικ"!

Συμβιβάζεσαι, ίσως όπως και με το βαραντέρο γιατι το μηχανάκι ΔΕΝ είναι πολης! Όμως δεν ειναι και ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ!!!

MIA KAI KANOYME KOYBENTA............

Ποτέ δέν μπόρεσα νά έχω άποψη γιά κάποιο μηχανάκι μέ ένα άπλό όδήγημα........

Τό πρόβλημα μου δέν ήταν ποτέ τό τί θά μέ πούνε....!!!!!!!!!!
'Α δέν μέ κατάλαβες τή μούρη...ΤΗΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ.........άπό αύτούς πού πουλάνε bmw.......!!!!!!!

Μού είπαν πώς θέλει κάθε 5000 λάδια,κάθε 10000 βαλβίδες καί έμαθα ότι τά άεροελαιόψυκτα
boxer δέν είναι μοτέρ πού τά παρατάς,θέλουν φροντίδα...ΜΗ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.....!!!!!!!!

Άπό τήν άλλη μεριά ,ή Χόντα προτείνει λάδια κάθε 12000 καί βαλβίδες δέν ξέρω πότε.......
Έχω άπειρα Χόντα σέρβις στήν πόλη μου καί ένα bmw.......!!!!!!!!!!!!

Όσο γιά τά ήλεκτρικά................ΣΥ ΕΙΠΑΣ........!!!!!!!!!!!
Τά διάβασα άπό τό forum τών bmw καί τού μοτό βεβαίως......!!!!!!!!!!!

stradas
03/09/2007, 12:52
Γιατι δεν κοιτας κανα LT (ή μηπως RT ?)...???

Πιστευω καλυτερο δικαβαλο ταξιδι απο GS, μια η αλλη μεσα στην πολη απο δυσκολια και αισθηση πιο κοντα στο μπουζα...

blueblack
03/09/2007, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Γιατι δεν κοιτας κανα LT (ή μηπως RT ?)...???

Πιστευω καλυτερο δικαβαλο ταξιδι απο GS, μια η αλλη μεσα στην πολη απο δυσκολια και αισθηση πιο κοντα στο μπουζα...

ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..........ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......

Όχι βαπόρι.......!!!!!!!!!!!!!!

Άπό τά μεγάλα μόνο ένα μού άρεσε ..........

Τό FJR-1300.............γαμώ τά έργαλεία ,πάς μέ 180 στή βροχή καί δέ ....
βρέχεσαι........!!!!!!!!!
Τί νά μάς πούνε τά BMW.........άσε πού θές καί καμμιά τριαντάρα.....!!!!!!!!!

Πάντως παιδιά πήγα καί είδα τό όδόστρωμα πού στούκαρα.......
Κλονίστηκα,φταίω έγώ καί ή άσφαλτος........δέν έπρεπε νά περάσω άπό έκεί
μέ τόσα........
Ίσως νά μή φταίει τόσο πολύ τό φαλαινοθηρικό........
Έλα όμως πού έμένα μού καρφώθηκε πώς φταίνε.................
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί ή πουτάνα ή άπόσβεση τού μπροστινού....????????

vagkan
03/09/2007, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..........ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......

Όχι βαπόρι.......!!!!!!!!!!!!!!

Άπό τά μεγάλα μόνο ένα μού άρεσε ..........

Τό FJR-1300.............γαμώ τά έργαλεία ,πάς μέ 180 στή βροχή καί δέ ....
βρέχεσαι........!!!!!!!!!
Τί νά μάς πούνε τά BMW.........άσε πού θές καί καμμιά τριαντάρα.....!!!!!!!!!

Πάντως παιδιά πήγα καί είδα τό όδόστρωμα πού στούκαρα.......
Κλονίστηκα,φταίω έγώ καί ή άσφαλτος........δέν έπρεπε νά περάσω άπό έκεί
μέ τόσα........
Ίσως νά μή φταίει τόσο πολύ τό φαλαινοθηρικό........
Έλα όμως πού έμένα μού καρφώθηκε πώς φταίνε.................
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί ή πουτάνα ή άπόσβεση τού μπροστινού....????????

τώρα τα λές καλά:
τα κιλά δεν τα γλυτώνεις ότι και να πάρεις, για + ή - 10 - 20 στα 220 (χωρίς τους επιβάτες και την βενζίνα) η κατάσταση δεν αλλάζει.
με χαλίκια και άσφαλτο γυαλί θέλει προσοχή αλλιώς ξαπλώνουν όλα τα εργαλέια.
δηλ. αμα είχε πιο μεγάλη απόσβεση το μπροστινό δεν θα έπεφτες??.. Δεν ήσουνα σε καμμιά πίστα, οπότε δεν νομίζω να άλλαζε τίποτα.

FZR1000
03/09/2007, 21:56
Οντως ολα ξαπλωνουν... bmw1200, v-strom 1000, tdm...

ολα τα μεγαλα on-off...

ενα πχ fz1 το ιδιο ευκολα πεφτει?

THEOD
03/09/2007, 22:09
Πολύ κακό για το τίποτα...

Επειδή δηλαδή ένας έκανε μια λαμακία και σούπιασε σε γυαλισμένη άσφαλτο επ' αυτού θα βγάλουμε συμπέρασμα για οτιδήποτε κυκλοφορεί ??? Ψυχραιμία ρε παιδιά..το λάθος και οι συνθήκες φταίνε όχι η...απόσβεση του μπροστινού...
Ή μήπως δεν έχετε δει-ακούσει για γελοίες τούμπες με υπερόπλα ???...

FZR1000
03/09/2007, 22:31
Δηλαδη δεν υπαρχει καμια διαφορα?

σε μια στροφη με ασφαλτο γυαλι με τα ιδια χλμ μπαινουν ολες οι μηχανες κ τον ιδιο ελεγχο εχουν σε περιπτωση που γλυστισουν?

ειπαμε στις προηγουμενες σελιδες οτι δεν εφταιγε η μηχανη αλλα ο δρομος και τωρα μας το επιβεβαιωνει ο iriniaa...

αλλα αφου εχουμε σκατα δρομους τουλαχιστον η μηχανη πρεπει να κρατα το μεγιστο δυνατο...

blueblack
03/09/2007, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πολύ κακό για το τίποτα...

Επειδή δηλαδή ένας έκανε μια λαμακία και σούπιασε σε γυαλισμένη άσφαλτο επ' αυτού θα βγάλουμε συμπέρασμα για οτιδήποτε κυκλοφορεί ??? Ψυχραιμία ρε παιδιά..το λάθος και οι συνθήκες φταίνε όχι η...απόσβεση του μπροστινού...
Ή μήπως δεν έχετε δει-ακούσει για γελοίες τούμπες με υπερόπλα ???...

ΕΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....?????

Διαφορετικά δέν έξηγείται ό τρόπος πού .....ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.......

Άκου λοπόν φιλαράκο.......
Έπειδή τυχαίνει νά έχω καί ένα HAYABUSA.........καί άρκετή τρέλλα πήγα καί έκανα.........
ΑΚΡΙΒΩΣ...........ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ..........2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....!!!!
ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ..........!!!!!!!

Τό μηχανάκι............

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..............ΤΙΠΟΤΕ..............!!!!!!!!!

Άν όλα αύτά μπορούν νά βοηθήσουν κάποιους νά βγάλουν μερικά συμπεράσματα.......
θά είμαι πολύ εύχαριστημένος.........

Άν έσένα τό μόνο πού σού έμενε νά πείς δίπλα στά περαστικά τών άλλων γιά τό
άτύχημα μου είναι ότι είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ.........πού έπεσα.....τότε τά σχόλια τά άφήνω.......
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.........!!!!!!!!

Ένημερωτικά σού λέω πάντως πώς τό on-off σου ή μπαχαντέλλα σου,όπως καί ή δικιά μου
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..............ΜΕ ΕΝΑ.........MHXANAKI ΔΡΟΜΟΥ.....
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ..........
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΡΕΜΕΝΟ.........
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΣΦΑΛΤΟ..........

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ.........

Τό ζητούμενο μας είναι ποιός κουβάς κρατάει.....ΑΝ ΚΡΑΤΑΕΙ.......καλύτερα

Άν έχεις κάτι έπ'αύτού εύχαρίστως νά σέ άκούσουμε........
Άν ή παρέμβαση σου ήταν νά προσβάλεις.........ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.........

Όλως τυχαίως όσοι συμμετέχουν έδώ .............
ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........ΜΙΑ ΕΥΧΗ.............ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ........!!!!!!!!!
Όσο μεγάλη καί νάταν ή μαλακία πού έκανα,φίλε......ΟΔΗΓΑΡΑ......!!!!
Έτσι κι άλλιώς όλες οί πτώσεις άπό μεγάλη άτυχία....ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.......

Ό σκοπός τής συζήτησης.....ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ............
δέν ήταν νά βγάλουμε συμπεράσματα όρμώμενοι άπό τήν τούμπα μου,
ούτε λαμβάνοντες σάν ένδεικτικό καί κύριο σημείο αύτήν
ΠΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΕΙΣ...........
ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΦΟΡΜΗ................
γιά νά καταθέσουμε όλοι τίς άπόψεις μας γιά τή συμπεριφορά τών μηχανών μας
παρότι πιστεύω πώς ίσως ό καθένας μας θεωρεί τό δικό του .....ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......!!!!!!

Άν λοιπόν παλικάρι μου........ΔΕΝ ΤΟΠΙΑΣΕΣ..........ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ
γιά νά κεντρίσω τό ένδιαφέρον όλων γιά μιά χιλιοειπωμένη κουβέντα στήν όποία τό σύνηθες
άποτέλεσμα είναι πώς.............
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.........!!!!!!!!!!!

vagkan
04/09/2007, 00:17
Συγνώμη, αλλά εννοεις ότι οποιοδήποτε ον οφ θα έπεφτε???

ενώ το γιαχαμβουσα πέρασε??

τι είναι εκεί, ονοφοπαγίδα?:a11:

Nikoskazer2000
04/09/2007, 00:28
Παντως μάγκες, η BMW παίζει να έχει βγάλει το πιό άσχημο μηχανακι (ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΜΙΛΑΩ) EVER!!!

:yuck: :yuck: :yuck:

Καλά καλά, "ιδιαίτερο" είναι, μη βαρατε!

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

Ελα ρε Δημήτρη γιατί το λες αυτό..?

Έχει ωραία δισκόπλακα!!!!!!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Nikoskazer2000
04/09/2007, 00:31
Λάζαρε μάλλον πως αυτό που εννοούσε ηταν οτι έκανες μια μλκ στο δρόμο, οπως ολοι μας δλδ, και τρέξανε ολοι να το θάψουν το μηχανάκι. Όχι οτι σε έβρισε προσωπικά.

Φιλικά.

THEOD
04/09/2007, 00:37
Φίλε σορρυ που θα στο γράψω ωμά αλλά έχεις λαλήσει τελείως...

Δεν είπα ότι είσαι μαλάκας - εσύ το λες...ίσως περί αυτού να γνωρίζεις περισσότερα...

Εγώ είπα ότι προφανώς έκανες κάποια στιγμή μια μαλακία στην οδήγηση-ένα απλό καθημερινό λάθος βρε αδελφέ από αυτά που ΟΛΟΙ μας κάνουμε κάθε τόσο... Το λάθος αυτό μαζί με τις συγκεκριμένες συνθήκες του δρόμου είχε σαν αποτέλεσμα μια μικρή πτώση...Τώρα το πως αυτό το γεγονός μπορεί να μεγιστοποιηθεί σε απίστευτο βαθμό ώστε μέσα από μια γελοία λογοδιάροια να βγούν λίγο-πολύ επικύνδυνα όλα τα μηχανάκια πλην του ΗΑΥΑ, αυτό είναι απορίας άξιο...

Κάθε μέρα ξαπλώνουν στην άσφαλτο αρκετά μηχανάκια από ψιλολάθη ή ατυχίες ή υπερεκτίμηση της στιγμής και των συνθηκών.. Μεταξύ αυτών και υπερόπλα με εξαιρετικό κράτημα όπως και πιο απλά καθημερινά μηχανάκια...Δεν είναι θέμα "κρατήματος"...Στην γυαλισμένη άσφαλτο ΟΛΑ μπορούν να πέσουν από ένα απλό μπλοκάρισμα ή ένα "δίπλωμα" του μπροστινού ή από την πιθανόν λάθος αντίδραση ενός αφηρημένου και ξαφνιασμένου αναβάτη...Τα SS δε με τα πολύ δυνατά τους φρένα και την γρήγορη γεωμετρία τους πολλές φορές και πιο εύκολα από πιο καθημερινά μηχανάκια...αυτο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ένα μηχανάκι όσο αφορά το κράτημά του ή το αν είναι ασφαλές ή όχι...Όπως και δεν λέει τίποτα το λάθος της στιγμής για την οδηγική ικανότητα του αναβάτη...Και οι οδηγάρες κάνουν λάθη...

Απορώ ειλικρινά που με τόσα χρόνια πείρας στην οδήγηση (τουλάχιστον με βάση τα γραφόμενά σου) δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...Και επίσης απορώ με το ότι αναφέρεις ότι προσπάθησες να αναπαραγάγεις τις συνθήκες της πτώσης σου με άλλο μηχανάκι....Αυτό και μόνο δείχνει το λάθος του συλλογισμού σου...Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ΚΑΘΕ ατύχημα είναι μοναδικό και σχεδόν αδύνατον να αναπαραχθεί με ακρίβεια μετά...Κυρίως γιατί ο αναβάτης το προσπαθεί επί τούτου, ενώ την ορίντζιναλ φορά δεν το ήξερε-περίμενε ότι θα συμβεί...
Τέσπα...ψιλά γράμματα μου φαίνεται ότι είναι όλα αυτά...

Παραμένει όμως το συμπέρασμα ότι αφού εσύ πιστεύεις ότι κινδυνεύεις κυκλοφορώντας με ότιδήποτε άλλο πλην του ΗΑΥΑ σου, με γειά σου με χαρά σου - δεν έχεις παρά να κυκλοφορείς συνέχεια με αυτό...

DimChios
04/09/2007, 00:47

Δεν είπα ότι είσαι μαλάκας - εσύ το λες...ίσως περί αυτού να γνωρίζεις περισσότερα...

Εγώ είπα ότι προφανώς έκανες κάποια στιγμή μια μαλακία στην οδήγηση-ένα απλό καθημερινό λάθος βρε αδελφέ από αυτά που ΟΛΟΙ μας κάνουμε κάθε τόσο... Το λάθος αυτό μαζί με τις συγκεκριμένες συνθήκες του δρόμου είχε σαν αποτέλεσμα μια μικρή πτώση...Τώρα το πως αυτό το γεγονός μπορεί να μεγιστοποιηθεί σε απίστευτο βαθμό ώστε μέσα από μια γελοία λογοδιάροια να βγούν λίγο-πολύ επικύνδυνα όλα τα μηχανάκια πλην του ΗΑΥΑ, αυτό είναι απορίας άξιο...

Κάθε μέρα ξαπλώνουν στην άσφαλτο αρκετά μηχανάκια από ψιλολάθη ή ατυχίες ή υπερεκτίμηση της στιγμής και των συνθηκών.. Μεταξύ αυτών και υπερόπλα με εξαιρετικό κράτημα όπως και πιο απλά καθημερινά μηχανάκια...Δεν είναι θέμα "κρατήματος"...Στην γυαλισμένη άσφαλτο ΟΛΑ μπορούν να πέσουν από ένα απλό μπλοκάρισμα ή ένα "δίπλωμα" του μπροστινού ή από την πιθανόν λάθος αντίδραση ενός αφηρημένου και ξαφνιασμένου αναβάτη...Τα SS δε με τα πολύ δυνατά τους φρένα και την γρήγορη γεωμετρία τους πολλές φορές και πιο εύκολα από πιο καθημερινά μηχανάκια...αυτο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ένα μηχανάκι όσο αφορά το κράτημά του ή το αν είναι ασφαλές ή όχι...Όπως και δεν λέει τίποτα το λάθος της στιγμής για την οδηγική ικανότητα του αναβάτη...Και οι οδηγάρες κάνουν λάθη...

Απορώ ειλικρινά που με τόσα χρόνια πείρας στην οδήγηση (τουλάχιστον με βάση τα γραφόμενά σου) δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...Και επίσης απορώ με το ότι αναφέρεις ότι προσπάθησες να αναπαραγάγεις τις συνθήκες της πτώσης σου με άλλο μηχανάκι....Αυτό και μόνο δείχνει το λάθος του συλλογισμού σου...Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ΚΑΘΕ ατύχημα είναι μοναδικό και σχεδόν αδύνατον να αναπαραχθεί με ακρίβεια μετά...Κυρίως γιατί ο αναβάτης το προσπαθεί επί τούτου, ενώ την ορίντζιναλ φορά δεν το ήξερε-περίμενε ότι θα συμβεί...

Παραμένει όμως το συμπέρασμα ότι αφού εσύ πιστεύεις ότι κινδυνεύεις κυκλοφορώντας με ότιδήποτε άλλο πλην του ΗΑΥΑ σου, με γειά σου με χαρά σου - δεν έχεις παρά να κυκλοφορείς συνέχεια με αυτό...

Ειχα πει στον εαυτο μου πως δε θα ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ, μιας και οπως "προφητευσα" λιγα καταλαβατε απο οσα εγραψα (για την ακριβεια, καταλαβατε οτι παινευω το μηχανακι μου πραγμα εντελως ασχετο) αλλά δε κρατιεμαι, θα συμφωνησω στα περισσοτερα με τον THEOD!

blueblack
04/09/2007, 02:09

OTAN O ANΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ............ΧΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ

Εύχομαι νά μήν πάθεις τίποτε ποτέ,ούτε άν βρεθείς χτυπημένος κάποτε νά βρεθεί κάποιος νά
σού κάνει ύψηλή κριτική........χωρίς έστω μιά κουβέντα έναν καλό λόγο
γιά περαστικά,γιά άνάρρωση.........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ...........!!!!!!!!!

Γιά τά ύπόλοιπα δικαίωμα σου νά γράφεις ότι θέλεις.......
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ......ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

Άπλά άπαντώ μόνο σέ ένα πολύ χοντρό.......κύριε δικηγόρε
ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ...........ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ..........
ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ..........SS....H.......SPORT TOURING.........

ΠΑΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...............ΜΕΓΑΛΟΚΟΥΒΑ........!!!!!!!!!

Έγώ τό πλήρωσα πολύ άκριβά μέ δύο varadero.......!!!!!!!
Έσύ έχεις δοκιμάσει μέ .........
HAYABUSA............BLACKBIRD..........ZZR........ZX-9...........????????????

blueblack
04/09/2007, 02:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Λάζαρε μάλλον πως αυτό που εννοούσε ηταν οτι έκανες μια μλκ στο δρόμο, οπως ολοι μας δλδ, και τρέξανε ολοι να το θάψουν το μηχανάκι. Όχι οτι σε έβρισε προσωπικά.

Φιλικά.

MAKAΡΙ..............ΝΑΤΑΝ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Τή μαλακία σίγουρα τήν έκανα,μόνο πού έπεσα.........ΑΛΛΑ......τό ήθος
φαίνεται κι άπό άλλού.....!!!!!!!!

FZR1000
04/09/2007, 14:46
Έγώ τό πλήρωσα πολύ άκριβά μέ δύο varadero.......!!!!!!!

Φτηνα το πληρωσες!!!

εγω το ειχα πληρωσει με ενα tdm 850, μια λαμα στον μοιρο, ενα βγαλμενο ομο, μια ραγισμενη λεκανη και ενα αιματωμα στο νεφρο!

εμαθα "the hard way" οτι το μηχανακι ηταν για πατιναζ στους Ελληνικους δρομους...

blueblack
04/09/2007, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Φτηνα το πληρωσες!!!

εγω το ειχα πληρωσει με ενα tdm 850, μια λαμα στον μοιρο, ενα βγαλμενο ομο, μια ραγισμενη λεκανη και ενα αιματωμα στο νεφρο!

εμαθα "the hard way" οτι το μηχανακι ηταν για πατιναζ στους Ελληνικους δρομους...

ONTΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ.......

Έλπίζω τώρα νά είσαι καλά,τόπα αύτό στό θέμα τής ύγείας μου ήμουν.....
ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ..........

Καί μιά καί μπορούμε νά συζητήσουμε καί όχι νά έπιδειχθούμε ή νά προσβάλλουμε
θέλω νά σού πώ πώς όντως ξεγελάστηκα.......
μιά ζωή μαθημένος στά έλαφρά μονοκύλινδρα καί πηγαίνοντας στό v-strom 650 δέν
είδα τή μεγάλη διαφορά.
Λίγο ή καλή όδική συμπεριφορά,λίγο τά κιλά όριακά κάτω άπό τά 200 καί τό v-strom
τσουλούσε καλά.....!!!!!
Άλλά μέχρι έκεί.......μάλλον δέν έπρεπε νά τό άλλάξω.......!!!!!!
Πάντα έν τώ μεταξύ είχα καί δεύτερο είτε SS είτε sport touring.....
Tώρα έτοιμάζομαι νά ξανακάνω λάθος ........v-strom 1000 ένώ ή λογική λέει τό πολύ 650...!!!!

Θέλω νά άνεβαίνει καί δεύτερος .άνετα,πολύ άνετα ,αύτό μέ έφαγε φυσικά.......!!!!!!
Είχα δεί τό faser τό 1000 άλλά δέν μού άρεσε ούτε τό τιμόνι ούτε ή σέλλα συνοδηγού,
ένώ τό 600 πολύ καλύτερο στόν τομέα αύτόν.....
Άλλη έπιλογή βγάζουμε άπό τό haya τό μονόσελλο καί ό Θεός βοηθός......!!!!!!

FZR1000
04/09/2007, 17:43
Το δις εξαμαρτανειν ουκ ανδρος σοφου...

το τρις?:rolleyes:

Θα ελεγα ή βγαλε το μονοσελο ή πηγαινε την γυναικα με το αμαξι!!!

Ή αν τελικα παρεις v-strom να εισαι 2πλα πιο προσεκτικος...
:cool:

blueblack
04/09/2007, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Το δις εξαμαρτανειν ουκ ανδρος σοφου...

το τρις?:rolleyes:

Θα ελεγα ή βγαλε το μονοσελο ή πηγαινε την γυναικα με το αμαξι!!!

Ή αν τελικα παρεις v-strom να εισαι 2πλα πιο προσεκτικος...
:cool:

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ...........

Ώρα.......!!!!!!!

Respect
04/09/2007, 20:16
Το V-strom 1000 είναι 207kg.

Ε, δεν είναι και τόσο πιο βαρύ από το 650cc.

iriniaa πάρτο. Από το Varadero είναι καλύτερο.
(ότι είχες με το 650cc + κάμποσα ακόμα.. θα δεις! :winka: )

blueblack
04/09/2007, 21:26
Το V-strom 1000 είναι 207kg.

Ε, δεν είναι και τόσο πιο βαρύ από το 650cc.

iriniaa πάρτο. Από το Varadero είναι καλύτερο.
(ότι είχες με το 650cc + κάμποσα ακόμα.. θα δεις! :winka: )

MOΛΙΣ ΕΜΑΘΑ........ ΟΤΙ.........

Τό v-strom 1000 είναι μόνο 12 κιλά βαρύτερο άπό τό 650........!!!!!!!!!!!
Όπότε μπήκα στόν πειρασμό καί τό σκέφτομαι......!!!!!!!!!

TROOPER
05/09/2007, 11:02
οχι ρε ιρινιαα...

προσεχε ρε συ.μη με στεναχωρεις !!!!!

:beer: :beer: :beer:

p@nos
05/09/2007, 12:05

Aν δεν θελεις ον-οφ γιατι δεν κοιτας κατι σε F800, CBF1000....
...ή τον καινουριο τιγρη:D ????

FZR1000
05/09/2007, 15:08

Μονο 14 κιλα βαρυτερο ειναι!!!

http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_v-strom_1000_2007.php

http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_v-strom_650_2007.php

blueblack
07/09/2007, 07:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Aν δεν θελεις ον-οφ γιατι δεν κοιτας κατι σε F800, CBF1000....
...ή τον καινουριο τιγρη:D ????

TO ΤΙGER ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ.........

Άπό τήν άντιπροσωπεία γιά τέστ......
Οί άνθρωποι είναι σοβαροί......
Άλλά τό μηχανάκι δέ μού ταιριάζει,είναι μιά ψηλή μηχανή δρόμου,
ένα μείγμα μοτά,on-off,δρόμου........!!!!!
Καί ό δεύτερος ...ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ........γιά ταξίδι....!!!!!
Πολύ γρήγορο,τά 240 πραγματικά τά πιάνει γιά πλάκα......!!!!!!!
Μηχανή μέ κουστούμι on-off καί φιλοσοφία δρόμου......!!!!!!

blueblack
07/09/2007, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι ρε ιρινιαα...

προσεχε ρε συ.μη με στεναχωρεις !!!!!

:beer: :beer: :beer:

Η ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΤΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ............

Γιά μία άκόμα φορά.....
Νά δούμε μέχρι πότε..........
Λές νά μήν είναι γραφτό μου νά πάω άπό μηχανάκι....??????

Νά προσέχεις........

08/09/2007, 14:46
Το οποίο το πήρε φίλος που είχε πρίν Αφρικα και μόλις έκανε το πρώτο του ταξίδι το πούλησε καπάκι!

Από τα μεγαλύτερα και πλέον μπουρδέλ@ και αποτυχημενα μηχανακια! Το 1000 εννοώ!

Αυτό κι αν είναι τώρα κουφό ? Γιατί είναι το Vstrom 1000 όσα λες ?

Γιατί αποτυχημένο ?

Πιθανές απαντήσεις :
μήπως δεν στρίβει ?
μήπως δεν είναι γρήγορο ?
μήπως δεν έχει καλό κινητήρα ?
μήπως ....

γιατί δεν συμπληρώνεις εσύ τα υπόλοιπα, αφού πρώτα ρωτήσεις τον φίλο σου να σου πει.

blueblack
09/09/2007, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Αυτό κι αν είναι τώρα κουφό ? Γιατί είναι το Vstrom 1000 όσα λες ?

Γιατί αποτυχημένο ?

Πιθανές απαντήσεις :
μήπως δεν στρίβει ?
μήπως δεν είναι γρήγορο ?
μήπως δεν έχει καλό κινητήρα ?
μήπως ....

γιατί δεν συμπληρώνεις εσύ τα υπόλοιπα, αφού πρώτα ρωτήσεις τον φίλο σου να σου πει.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ V-STROM 1000............

Eίναι ότι βρίσκεται στή σκιά...........τού 650........!!!!!!!!!
Καί καλό καί πολύ φτηνό μηχανάκι σέ σχέση μέ τόν άνταγωνισμό.....!!!!
ΚΑΙ MADE IN JAPAN..........!!!!!!!!!

Θά μού πείτε τώρα τό transalp γιατί πουλάει....????
Πολύ άπλό.........
Γιατί τό v-strom 650........ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ..............δίπλα στά μεγάλα
οn-off........!!!!!!!
Τό transalp όμως είναι όντως μικρό δίπλα στό varadero............
Aύτό πιστεύω ήταν καί τό ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ.........
Δύο-τρία χρόνια μετά τό v-strom 1000 έδωσε στό κοινό............
ένα μηχανάκι πού σέ σχέση μέ αύτά πού ύπολείπετο άπο τό 1000.........αύτά
στά όποία πλεονεκτούσε..........
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...........!!!!!!!!!

Ό κόσμος τό άγκάλιασε καί μαζί μέ τίς φοβερές πωλήσεις του έναντι τού
άνταγωνισμού..........ΕΘΑΨΕ.........καί τό 1000........!!!!!!!!!!

Κατά τά άλλα τό v-strom 1000 είναι ένα πολύ ώραίο μηχανάκι,πολύ ποιοτικό
σέ σχέση μέ κάτι άλλα νά μή λέμε όνόματα καί σούπερ άξιόπιστο......!!!!!!

Τά ύπόλοιπα είναι γιά νά λέμε........!!!!!!!

vagkan
09/09/2007, 09:01
Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα κυβικά. Όποιος θέλει 1000 κυβικά δεν μπορεί να πάρει 650, γιατί δεν είναι το ίδιο, είναι κάτι παραπάνω από το μισό.

STOYBI
09/09/2007, 09:24
Γιατί αποτυχημένο ?

Πιθανές απαντήσεις :
μήπως δεν στρίβει ? ---- ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ... Ειναι πανβαρο ...
μήπως δεν είναι γρήγορο ? Καπου στην μεση ... Απο τους ευρωπαιους λαβαινει κανονικα...
μήπως δεν έχει καλό κινητήρα ? Καποια προβληματα τροφοδοσιας εχουν αναφερθει πυκνα --συχνα ...
μήπως .... Βραζουν τα φρενα του ευκολα οταν το πιεσεις ??? Τα βραζει ... Σουπα γινονται κανονικα... Εχει τα οφελη του ομως !! Δεν πεφτεις οταν γλυστραει ο δρομος !!!

blueblack
09/09/2007, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα κυβικά. Όποιος θέλει 1000 κυβικά δεν μπορεί να πάρει 650, γιατί δεν είναι το ίδιο, είναι κάτι παραπάνω από το μισό.

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΓΩ.........

Πάρε έσύ ένα varadero καί έγώ ένα v-strom 650 καί πάμε μιά βόλτα.....!!!!!!

Respect
09/09/2007, 20:27

:wave2: Εγώ παιδιά αυτά τα βαριέμαι!!
Αναγκαστικά θα σας περιμένω όλους πιο κάτω..

blueblack
09/09/2007, 20:54
Εγώ παιδιά αυτά τα βαριέμαι!!
Αναγκαστικά θα σας περιμένω όλους πιο κάτω..

ΘΑΧΕΙΣ ΠΑΕΙ..........

Άπό νωρίτερα.....??????

:wave2: :rotflmao: :rotflmao:

vagkan
09/09/2007, 21:34

αμα κατέβεις κρήτη πάμε.

τώρα αμα υποστηρίζεις σοβαρά ότι όποιο 650 είναι καλύτερο ή γρηγορότερο από ένα 1000 (της ίδιας κατηγορίας), πάσο, τι να λέμε.... :wave2:

blueblack
09/09/2007, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
αμα κατέβεις κρήτη πάμε.

τώρα αμα υποστηρίζεις σοβαρά ότι όποιο 650 είναι καλύτερο ή γρηγορότερο από ένα 1000 (της ίδιας κατηγορίας), πάσο, τι να λέμε.... :wave2:

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...........

Άλλά θά έπαναλάβω μιά καί δέ μέ διάβασες τόσο προσεκτικά ότι βάζοντας
τά ύπέρ καί τά κατά ένος v-strom 650 καί ένός on-off1000........καί μετά
άπό δοκιμή καί έμπειρία.........
ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΌ 650.........

Συμφωνώ μαζί σου ώς πρός τό............
ΝΟTHING...........BEETS C.C........πού λένε καί τά Άμερικανάκια.......!!!!!

blueblack
14/09/2007, 13:49
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..............15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΙΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

καλά είναι........???????

byron
14/09/2007, 14:13

Οχι....

BILL VUZAS
14/09/2007, 14:14

Ειναι αργη ......η αναρρωση της Βαλκατερο.

:wave2: :D

blueblack
14/09/2007, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
:D

ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..........

Είδικά τή μέρα πού φύσαγε πολύ .....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΟΥΖΑ........στήν
έξώπορτα.....!!!!!!
τό πρωί μετά τίς 9 πάς...?????

STOYBI
14/09/2007, 15:52

1μιση μηνα για μποτα απο μπροστινο er6 φιλου...... Ειναι ποιο καλα ???? :rolleyes:

blueblack
14/09/2007, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
1μιση μηνα για μποτα απο μπροστινο er6 φιλου...... Ειναι ποιο καλα ???? :rolleyes:

KAI TI NA KANΩ ΤΩΡΑ.............ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....????

Στήν Εύρώπη συναρμολογείται τό γαμημένο.......!!!!!!!
Πόσες μέρες θέλει άπό Ίσπανία...????
Άν ήταν καί νά φιαχτεί κάντες είκοσι.....
ΜΑΓΚΕΣ.........ΠΡΟΣΟΧΗ........

ΕΥΧΟΜΑΙ...........
Όχι άλλες άτυχίες......
Όχι άλλα λάθη.....!!!!!!!!

STOYBI
14/09/2007, 21:12
KAI TI NA KANΩ ΤΩΡΑ.............ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....????

Στήν Εύρώπη συναρμολογείται τό γαμημένο.......!!!!!!!
Πόσες μέρες θέλει άπό Ίσπανία...????
Άν ήταν καί νά φιαχτεί κάντες είκοσι.....
ΜΑΓΚΕΣ.........ΠΡΟΣΟΧΗ........

ΕΥΧΟΜΑΙ...........
Όχι άλλες άτυχίες......
Όχι άλλα λάθη.....!!!!!!!!

Αστα ρε φιλε.....:rolleyes:

Τα 80 % αναλωσιμα ανταλακτικα ενος μπροστινου ( μετα απο κλασικο ατυχημα) απο 25 εως 40 μερες παραδοση μπροστινου σε δοσεις.....:sick:

byron
14/09/2007, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αστα ρε φιλε.....:rolleyes:

Τα 80 % αναλωσιμα ανταλακτικα ενος μπροστινου ( μετα απο κλασικο ατυχημα) απο 25 εως 40 μερες παραδοση μπροστινου σε δοσεις.....:sick:

Ρε παλληκάρια δεν παίρνετε κανένα aprilia να γλυτώσετε απ΄ την καθυστέρηση των ανταλλακτικών ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sorry παίδες που γελάω, αλλά όταν πήρα τα aprilia όλοι για τα ανταλλακτικά μου λέγανε, και όταν τα χρειάστηκα τα είχα σε 5 ημέρες....

STOYBI
14/09/2007, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε παλληκάρια δεν παίρνετε κανένα aprilia να γλυτώσετε απ΄ την καθυστέρηση των ανταλλακτικών ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sorry παίδες που γελάω, αλλά όταν πήρα τα aprilia όλοι για τα ανταλλακτικά μου λέγανε, και όταν τα χρειάστηκα τα είχα σε 5 ημέρες....

Αυτο τους λεω και εγω αλλα δεν καταλαβαινουν...... :lol: :lol: :lol:

Οτι ανταλακτικα χρειαστηκα απο ΚΤΜ τα ειχα το πολυ σε τρεις τεσσερις μερες..... :D

blueblack
15/09/2007, 07:31
AΠΟ ΤΟ 70 ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ.............ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΧΕΔΟΝ

Έπιτρέπεται τώρα....???
Πού ζούμε..???????????
Σήμερα .........ΤΟ 2007.........πού ή έπικοινωνία γίνεται στό δευτερόλεπτο
μέ όλα τά μέρη τής γής...?????

Ό γιός μου παιδιά,ζήτησε σά σπουδαστής κάποια όλοκληρωμένα άπό
τό Ντάλλας .......
Τού έστειλαν πάνω άπό 5 φορές..........ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.......στά πλαίσια
τής πολιτικής τους,γιά τήν έρευνα.......!!!!!!!
Πολύ μεγάλη έταιρεία μέ πωλήσεις μόνο χοντρικής......
Τό τμήμα έρευνας τους καί μάρκετιγκ όμως έπιβάλει τήν πολιτική αύτή...
Άγόγγυστα...........τού έστειλαν ότι ζήτησε .....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....
πού θέλω νά καταλήξω......?????

Ήμέρες παράδοσης....?????

6-7 παρακαλώ ..........ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ.......!!!!!!!

Άμα τώρα τά σκάς.........ΧΟΝΤΡΑ..........καί περιμένεις καί τόσο άπό μιά χώρα
δίπλα σου.....???????

Άσε πού θάπρεπε νάχεις καί 5 πλαστικά άποθήκη.....!!!!!!
Τό πρώτο πράμμα πού άλλάζεις.........τό πιό άναλώσιμο....!!!!!!!!

Πάντως παιδιά,πήγα καί ξαναπήγα έκεί πού σαβουρντήστηκα καί παρατηρώντας
πολύ καλά τό δρόμο γιατί είναι καί κεντρικός δρόμος καί δέν άδειάζει
εύκολα είδα αύτό πού πιστεύω ότι μέ έστειλε......
Ό δρόμος είχε λωρίδα φέτα σκισμένη καί κάθετη........
Δέν είχε άπλά τή γνωστή άνωμαλία άπό τά βαριά όχήματα τήν κούρμπα
Ήταν σκισμένος καί χαμηλωμένος κάθετα έπάνω στή στροφή....γιά περίπου
2-3 μέτρα......
Πρέπει τήν ώρα πού έγειρα νά πάτησα άκριβώς έκεί καί νάφυγε τό
μπροστινό σά σκατό......
ήταν καί ό δρόμος γυαλί,ήταν καί ή ζέβρα έπειδή ήταν διάβαση........
είμαι καί γώ χοντρός,είναι καί τό varadero........BARIDIO........!!!!!!!
Mέ κανά παπάκι μπορεί νά τή γλύτωνα......!!!!!!!!!!

Πάντως ρέ παιδιά άμα καβαλλάς τέτοια μηχανάκια κάθεσαι ντούρος ,
περήφανος καί χαλαρός.......
Άλλά καί νάχεις συνέχεια τό μάτι στό δρόμο μέ 20-30 χιλιόμετρα καί μέσα
στήν πόλη...????
Ούτε θυμάμαι πόσες φορές έχω πέσει,είδικά στό χώμα μέ έντούρο........
Τόση άνασφάλεια όμως άπό σούπα ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ......γιατί
δέν κατάλαβα άπό πού μούρθε.....!!!!!!!!
Μετά άπό πολύ σκέψη κατέληξα πώς ό μόνος τρόπος νά τή γλύτωνα
ήταν νά περνούσα μέ λιγώτερα χωρίς νά γείρω καθόλου....!!!!!!!!

Καί γιά άλλη μιά φορά διαπιστώνω πώς τό καλύτερο μηχανάκι γιά τήν πόλη
είναι..................
ΤΟ............ΠΑΠΑΚΙ..........!!!!!!!!!
Μέ τό όποίο παπάκι έχω προλάβει άπειρες φορές τέτοιες χύμες ,άπό ζέβρες,
άνωμαλίες τού δρόμου,κακοτοπιές,άπότομα σταματήματα....κ.λ.π.....
Άσε πού χωράει παντού καί δέν τό κλαίς άμα πέσεις........
5-6 κατοστάρικα,ένα παλιό παπί........
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......!!!!!!!!!

ΥΓ. ΚΤΜ.........καί ΑPRILIA..........στή Θεσσαλονίκη.....?????
Έξειδικευμένο........????.......
Μόνο γιά αύτά.....??????........
Έδώ είναι χωριό ...........ΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ........δέν έχουμε 5-6 μύρρια...!!!
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.........ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.........!!!!!!
Έδώ Χόντα καί ψαχνώμαστε.......!!!!!!!!

BILL VUZAS
15/09/2007, 10:24
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..........

Είδικά τή μέρα πού φύσαγε πολύ .....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΟΥΖΑ........στήν
έξώπορτα.....!!!!!!
τό πρωί μετά τίς 9 πάς...?????

Καμια φορα παω με το αυτοκινητο,για να κινηθει και αυτο λιγο.
Μην φοβασαι,ειμαι σκληροπετσος,ο χειμωνας ειναι η εποχη μου.:a48:

blueblack
16/09/2007, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
Καμια φορα παω με το αυτοκινητο,για να κινηθει και αυτο λιγο.
Μην φοβασαι,ειμαι σκληροπετσος,ο χειμωνας ειναι η εποχη μου.:a48:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ............ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....!!!!!

Μή λέμε μόνο λόγια.....

FZR1000
29/09/2007, 00:11
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=47123 :yuck: