PDA

View Full Version : ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

costas_k
29/08/2007, 19:29
φετος το καλοκαιρι πηγα διακοπες κεφαλονια,βασικα κατεληξα εκει αφου για παργα που ηθελα δεν υπηρχε τπτ.ψαχνοντας λοιπον δωματια στο νετ καταφερα και βρηκα ενα,το οποιο ο "ευγενικος" ιδιοκτητης του μου ειπε οτι ειναι διαμερισμα και κανονικα το χρεωνει 100€,αλλα θα μου το αφηνε 70.κανω λοιπον την κρατηση,(ανευ προκαταβολης),και ερχεται η μερα να φυγουμε.φτανοντας ση Σαμη θυμαμαι οτι το ξενοδοχειο ειναι στο χωριο Κοριαννα περιπου 25χλμ εξω απο το Αργοστολι.ρωταω κανα δυο ντοπιους ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.τελοσπαντων μετα απο καμμια ωρα το βρισκουμε,παρκαρουμε και................?
αντικρυζουμε μια πρωτοφανης(ετσι δεν θα λεγε ο ευαγγελατος?)εικονα εγκαταλειψης.ρεσεψιον κλεισμενη με ταβλες!!!,μια αδεια βρωμικη πισινα ,ξεραμενο γκαζον,και το πιο σημαντικο>>ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ με ανοιχτα παραθυρα!!!!!(λεω ρε γαμωτο μονοι μας ειμαστε?)
ο παρακάτω διαλογος ειναι πραγματικος

ξενοδοχος Ξ
εγω Ε
Ε.Δεν εχετε αλλους ενοικους?
Ξ Μπα,δεν το πολυδιαφημιζω
Ε.την πισινα δεν την λειτουργειτε?
Ξ μπα μωρε θελει λεφτα, και γενικα ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ
Ε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι!!!απο περιεργεια και μονο τον αφησαμε να μας οδηγησει στο δωματιοτο οποιο μυριζε κατι σαν μουχλα και ψαριλα μαζι!!αφου ξεκουμπιστηκε,αποφασισαμε να ψαξουμε για αλλου.αυτο ειχε ως αποτελεσμα να γυρισουμε σχεδον ΟΛΗ την κεφαλλονια.τελικα βρηκαμε σε ληξουρι (για 2 μερες)και αγ.ευφημια(για τις υπολοιπες μερες) γαμάτα δωματια με λογικη τιμη.γυρισαμε λοιπον πισω κατα τις δεκα το βραδυ,αυπνοι,κουρασμενοι και νηστικοι,μαζεψαμε βαλιτσες και φυγαμε.τελικα κοιμηθηκαμε σε μια παραλια μεσα στο αμαξι.να αναφερω οτι μολις μπηκαμε στο δωματιο εψαξα να βρω το εντυπο του ΣΕΕΔΕ που ΟΛΑ τα ενοικιαζομενα πρεπει να εχουν,αλλα δεν υπηρχε πουθενα.το επομενο πρωι πηγα καρφι στην τουριστικη αστυνομια και κει που νομιζα πως τα ειχα δει ολα ο αστυνομικος εκει μου ειπε το εξης απιστευτο>>αυτο το ξενοδοχειο εχει κλεισει!!!!!!!!του λεω και πως στο διαολο μου κλεισε δωματια εμενα¨????
καπακι τον πηρε τηλεφωνο ο αστυνομικος,αυτος χεστηκε πανω του και μας ρωτησε αν ειχαμε καμμια απαιτηση εμεις ειπαμε οχι (κακως επρεπε να τον ξεσκισω στις μηνυσεις),και φυγαμε.
εννοειται πως δεν αφησαμε δεκατα τσακιστη ουτε καν για την φυλαξη των αποσκευων μας..

Να πως επισης πως οπου ειπαμε τα παραπανω, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ αλλοι ιδιοκτητες ενοικιαζομενων μας προετρεπαν μονοι τους να παμε στην αστυνομια,και γενικως μας βοηθησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο να βρουμε δωματια

costas_k
29/08/2007, 19:35
καμαρωστε

101089

costas_k
29/08/2007, 19:36
...

101093

costas_k
29/08/2007, 19:40
χαλια μαυρα!!

101094

Defiant
29/08/2007, 19:47
Χλιδα οχι μαλακιες :lol: :lol: :lol:

KiNG-R!
29/08/2007, 20:24
Νταξι φίλε μου έπεσες στην περίπτωση εγώ γιαυτο δεν κλείνω ποτέ από το internet , σε όλα τα νησιά υπάρχουν πάντα άδεια δωμάτια και πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο νησί που είναι τεράστιο.
Πέρα από αυτά η Κεφαλονιά είναι φανταστικό νησί με την ποιο όμορφη παράλια στην Ελλάδα ( Μύρτος ) εκ των πολλών που έχει και πανέμορφα μέρη όπως το Φισκάρδο μην ξεχνάμε ότι έχει και δικό του εθνικό δρυμό τον Αίνο.
Έχω πάει 5 φορές στην Κεφαλονιά και σκέφτομαι να προβώ στην αγορά εξοχικού εκεί.

HateNord
29/08/2007, 20:25
Στο Χίλτον της Κεφαλλονιάς πήγες και έχεις και παράπονο...Εκεί πρέπει να έμεινε πριν 60 χρόνια ο λοχαγός Κορέλλι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

costas_k
29/08/2007, 20:27
ειδες ρε αχαριστος που ειμαι???οχι 70 300 ευρω επρεπε να μου ζητησει!!ποιος αλλος εχει προνομιο να μενει σε αρχαιολογικο χωρο?

costas_k
29/08/2007, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!
Νταξι φίλε μου έπεσες στην περίπτωση εγώ γιαυτο δεν κλείνω ποτέ από το internet , σε όλα τα νησιά υπάρχουν πάντα άδεια δωμάτια και πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο νησί που είναι τεράστιο.
Πέρα από αυτά η Κεφαλονιά είναι φανταστικό νησί με την ποιο όμορφη παράλια στην Ελλάδα ( Μύρτος ) εκ των πολλών που έχει και πανέμορφα μέρη όπως το Φισκάρδο μην ξεχνάμε ότι έχει και δικό του εθνικό δρυμό τον Αίνο.
Έχω πάει 5 φορές στην Κεφαλονιά και σκέφτομαι να προβώ στην αγορά εξοχικού εκεί.

αστο για το μυρτο....θα σε απογοητευσω...