Σύνδεση

View Full Version : Γυρίζοντας από τη δουλειά....

Maira
29/08/2007, 23:11
σήμερα το απόγευμα, έπρεπε να περάσω από Φιλοθέη για να αφήσω κάτι φακέλους!!!

Μια χαρά ήταν η μέρα μου μέχρι εκείνη την ώρα! Δεν είχα βρίσει πολύ, δεν είχα τσακωθεί με πάνω από 3, γενικά η οδήγηση στη πόλη ήταν ΄"καλή"!!!

Είμαι σε κεντρικό δρόμο με μια λωρίδα για την κάθε κατευθυνση και πλησιάζω σε διασταύρωση διπλής κατεύθυνσης. Έχω προταιρεώτητα και ένα τεράστιο σαμαράκι καλύπτει όλη τη διασταύρωση (κάτι παλιά κόλπα για να κόβουν ταχύτητα τα οχήματα!). Στον κάθετο και δεξιά βγαίνει αμαξι. Κόβω και προσπαθώ να καταλάβω τις προθέσεις του. Σταματάει. "Ααααααααα, σκέφτομαι, με είδε!!!!". Από την αριστερή εμφανίζεται άλλο αυτοκίνητο. Δεν ανοίγω γκάζι μέχρι να δω και τις δικές του προθέσεις. Σταματάει κι αυτος. "Ααααααααααα, σκέφτομαι, σήμερα οι οδηγοί είναι πολύ προσεκτικοι!!!" αν σκεφτήτε ότι δεν είχαν πατήσει καν τη νοητή γραμμή του πεζοδρομίου!!!!

Με τη σιγουριά λοιπόν ότι έχουν σταματήσει γιατί με είδανε ανοίγω γκάζι να περάσω!!!!! Και ξεινάει ο δεξιά ο οποίος ήθελε να στρίψει και να μπει στο δικό μου αντίθετο ρεύμα! (έτσι για να καταλάβετε τι κλίση πήρε το αμάξι του με το που ξεκίνησε!!!!! Ευτυχώς μου έκοψε και δεν πάτησα φρένα!!!! Δε θα μπορούσα να κάνω ελιγμό να τον αποφύγω (όπως και έγινε) σηκώνωντας βέβαια το δεξί μου πόδι για να μην μου το πάρει παραμάζομα ο προφυλακτήρας του!!!!!!

Η πραγατικότητα: Οτύπος δεξιά μου δεν με είχε δει! Αλλά επειδή ήθελε να στρίψει έπρεπε να περιμένει τον απέναντί του.Ο απέναντί του όμως με είδε και σταμάτησε!!!! Αυτός λοιπόν νόμιζε ότι τον άφηνε να περάσει!!!!!

Δε γίναμε μπίλιες, άκουσε όλο το ιβριστικό ρεπερτότιο και έφυγα τρεμάμενη για το σπίτι!!!!! Αν είχα καπνό θα σταμάταγα για τσιγάρο!!!!

:eyepop: :eyepop: :eek: :eyepop: :eyepop:

EVI
29/08/2007, 23:20
και λες

μα που ειναι αυτος ο μπατσος να του ραψει κουστουμι απο τον αρμανι ?

οχι σοβαρα τωρα

τελος καλο ολα καλα

προσοχη λεμε για 1000στη φορα (οχι οτι δε προσεχες )

καποτε εκανα το τραγικο λαθος να εχω ανοιχτη τη ζελατινα (καπωτε εκανα πολλα τραγικα λαθη) οδηγουσα εγω (εκει ειναι το τραγικο ) και κατι μου μπηκε στο ματι (ζουζουνι ρε ελεος πια :rotflmao: ) και δε μπορουσα να δω πανω στην ποσειδώνος! :eyepop: τι να κανω? δε μπορουσα να οδηγησω δε μπορουσα να σταματησω! εκανα μια πηγα στην δεξια λωριδα εκανα οοοοοσο ακρη μπορουσα σχεδον πανω στη μπαριερα και σταματησα! δε μπορουσα να δω και με ετσουζε το γαμω περιστερι (γιατι τοσο μεγαλο πρεπει να ηταν)

εχω αναψει το φλας το αριστερο να με βλεπουν (απογευμα ) και αφου συνερχομαι λιγο λεω τον πουοουουουουλλοοοο φευγω μην γινει ατυχημα δε προλαβαινω να το σκεφτω το ενα και μοναδικο αμαξι που το οδηγουσε καθυστερημενος εμφανιζετε στον οριζοντα.τον βλεπω απο το καθρεφτη........μακρυα λεμε υπολογιζω την ταχυτητα του με βλεπει και αυτος ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΟΥΝ και παω να φυγω (με το φλας αναμενο και γρηγορα) και τοτε που εβαλα την ροδιτσα μου αριστερα ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ δε καταλαβα και απο τα 100 πες παει στα 120 -130 πες

με περναει ξυστα εχω καταλαβει τι κανει εχω σταματησει (ευθεια δε μπορουσα να παω γιατι θα πηγαινα προς κηφισο ενω εγω ηθελαν να παω πειραια) και κορναρι προσπερνοντας με με τερμα γκαζι (ενω πριν πηγαινε κοτα)

ειμαι με το σκουτερ

αναθεματιζω την ωρα και την στιγμη που δεν ειμαι με το Ζ (ξερω μαλακια αλλα πανω στη τρομαρα και να νευρα............)

τι να πω..........................:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

EVI
29/08/2007, 23:21
ρε φουστη μου τι σεντονι εγραψα? :look: :look: :look: :eyepop: :uplate:

Λεωνίδας
29/08/2007, 23:24
να κρατάτε καπνό / τσιγάρα οι καπνίζοντες
εγώ έχω ένα φλασκί τσικουδιά κάτω από τη σέλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
29/08/2007, 23:25
ρε τι θα γινει με σας???

εχετε αφησει δουλεια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45272) στη μεση κ πηγατε σε θρεντ????

τς τς !!!

:D :D :D

Maira
29/08/2007, 23:27
Καλά αυτά είναι κλασσικές περιπτώσεις!!!!

Στον Κηφισό, όταν θέλω να προσπεράσω (ξέρεις τώρα, από 105 να πιάσω τα 115) και πρέπει να βγω αριστερή, αν είναι κανένα αμάξι που πάει με 106 χλμ, λίγο πιο πίσω, απλά ανάβω φλας (που πάντα ανάβω, απλά το ανάβω λίγο πιο νωρίς), Ε τους πιάνει τρέλα θωλώνει το μ΄΄ατι τους και πιάνουν τα 140 στο δευτερόλεπτο!Προσπερνάνε, Ε και βγαίνω αριστερή κυρία εγώ!!!!! :D :D :D

είναι ο καλύτερος τρόπος για να σε προσπεράσει κάποιος!!!!

:beer: :beer: :wave2:

EVI
29/08/2007, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

:a33: :a33: :a33:

EVI
29/08/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε τι θα γινει με σας???

εχετε αφησει δουλεια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45272) στη μεση κ πηγατε σε θρεντ????

τς τς !!!

:D :D :D

αφου λειπουν οι αλλες εγω με την μαιρα που ειναι καβασακι μαντνες και θα σας πατα ολους απο πανω :smokin: (αντικειμενικα) δε τσακωνομαστε περιμενε να μπουν οι αλλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
29/08/2007, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αφου λειπουν οι αλλες εγω με την μαιρα που ειναι καβασακι μαντνες και θα σας πατα ολους απο πανω :smokin: (αντικειμενικα) δε τσακωνομαστε περιμενε να μπουν οι αλλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2: :smokin:

fantacid
29/08/2007, 23:36

αυτο κανω.........................

:a55:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dodos 900
30/08/2007, 00:19

εγώ έχω ένα φλασκί τσικουδιά κάτω από τη σέλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]

H καλύτερη λύση είναι αγωνιστική φόρμα με ουίσκι στην καμπούρα!
Σε κάθε τι ανάποδο παίρνεις και μιά γουλιά!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
30/08/2007, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
H καλύτερη λύση είναι αγωνιστική φόρμα με ουίσκι στην καμπούρα!
Σε κάθε τι ανάποδο παίρνεις και μιά γουλιά!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: γι' αυτό χαμογελάει συνέχεια ο Alx 84 :confused: :confused:

kakofonixx
30/08/2007, 08:35
να κρατάτε καπνό / τσιγάρα οι καπνίζοντες
Καλη η τσικουδια, αλλα πιο καλα ειναι να εχεις κανα κουμπουρι :D

KaTaNaS
30/08/2007, 08:39
maira στην φιλοθεη αυτη η διασταυρωση ειναι πολύ υπουλη...

πάντα προσοχή... άσε να καθαριζει τελειως ο δρόμος...

παιδιά μη βιάζεστε, δεν αξίζει με την καμμία ο κόπος... να νοιωθετε καθε μερα σαν να ειναι η πρώτη σας μερα που οδηγάτε

ενας παθών!:sad:

:wave2:

sotpag
30/08/2007, 10:55
εχουν να δουν πολλα τα ματια σου

απλα να ειναι ανωδυνα

bartlal
30/08/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
maira στην φιλοθεη αυτη η διασταυρωση ειναι πολύ υπουλη...

πάντα προσοχή... άσε να καθαριζει τελειως ο δρόμος...

παιδιά μη βιάζεστε, δεν αξίζει με την καμμία ο κόπος... να νοιωθετε καθε μερα σαν να ειναι η πρώτη σας μερα που οδηγάτε

ενας παθών!:sad:

+1000000...

zephyr1
30/08/2007, 11:47
Αυτο υσχιει για ολες της διασταυρωσεις.:beer:

apav
30/08/2007, 12:54
Ωραίος ο Katanas! :beer:

Maira
30/08/2007, 12:57
Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν ότι ήταν και τα δύο οχήματα σταματημένα!!!!

Δεν πήγαινε το μυαλό σου ότι κάποιος δε σε έχει δει ή θα ξεκινήσει!!!!!

ευτυχώς όλα καλά!!! είμαι λίγο βραχνιασμένη μόνο από τις φωνές και τα καντήλια που του έριξα!!!!

Aggelos_SV
30/08/2007, 14:50
δε τσακωνομαστε περιμενε να μπουν οι αλλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ουουουουουουουουου κορίτσιααααα :blush: :blush:

Τώρα μπορούμε να τσακωθούμε?

Θα σκίσουμε τα στριγκακια μας :lol: :lol:

Πάντα τέτοια Maira...εννοώ να είναι απλά αποφυγές ατυχήματος και τα υπόλοιπα ξου ξου μακρυά από μας.Κοστίζουν σε άσπρες τρίχες βέβαια....

sober
30/08/2007, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν ότι ήταν και τα δύο οχήματα σταματημένα!!!!

Δεν πήγαινε το μυαλό σου ότι κάποιος δε σε έχει δει ή θα ξεκινήσει!!!!!

ευτυχώς όλα καλά!!! είμαι λίγο βραχνιασμένη μόνο από τις φωνές και τα καντήλια που του έριξα!!!!

Και λιγα 8α του ειπες και γενικως αμα κανουν τετοιες και παρομοιες μλκιες (ως συνη8ως!!) ΛΙΓΑ ακουνε!!

Ευτυχως εισαι καλα!!

:beer: :beer: :wave2:

devil's animal
03/09/2007, 09:38
αφου το εσωσες...μην το λες ουτε του παπα!
:rolleyes:

liakaros
03/09/2007, 19:25
Παιδια προσοχη...

Το οτι μας κοιτανε δεν σημαινει παντα οτι μας εχουν δει κιολας...ειναι νομος αυτο...