Σύνδεση

View Full Version : ζελατίνα για fz6 s2

MitsosNaked
30/08/2007, 19:52
Καλησπέρα λεβεντόπαιδα.

Προσφάτως έκανα το πρώτο ταξίδι εθνική οδό με το κουκλί μου και ομολογώ ότι ταλαιπωρήθηκα πολύ από τον αέρα(σώπα!! γυμνό δέν ήθελες θα πείτε).

Μήπως γνωρίζει κανείς άν υπάρχει καμία ζελατίνα που να προσθαφαιρείται χωρίς πολλά πολλά(Αυτή της YAMAHA δέν μου αρέσει καθόλου και θέλει και εγκατάσταση) ώστε να έχω μία κάποια προστασία στην Εθνική οδό αλλά να μπορώ να την αφαιρώ εύκολα όταν είμαι στην πόλη;

cartman
10/09/2007, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Μήπως γνωρίζει κανείς άν υπάρχει καμία ζελατίνα που να προσθαφαιρείται χωρίς πολλά πολλά(Αυτή της YAMAHA δέν μου αρέσει καθόλου και θέλει και εγκατάσταση) ώστε να έχω μία κάποια προστασία στην Εθνική οδό αλλά να μπορώ να την αφαιρώ εύκολα όταν είμαι στην πόλη;

AAA φίλε εδώ έκανες φάουλ. Η ζελατίνα της Γιαμάχα είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη και η ομορφότερη επειδή την έχω ΕΓΩ!!! :smokin:

Ρίξε μια ματιά στο διπλανό thread που έβαλα και φώτο. Μα είναι δυνατόν να μην σου αρέσει? :eyepop:
:D

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45882

Δεν ξέρω κάποια άλλη. Στο πιό πάνω thread προτείνει μερικές ο sotiris68 για fazer. Κοίταξε μπορεί να έχει και για γυμνό...
:wave2: