PDA

View Full Version : προσαχθησαν 2 ύποπτοι εμπρησμού

iosif
31/08/2007, 08:56
από ΓΑΔΑ

πρόκειται για 2 μικρά πράσινα ανθρωπάκια κατοίκους που πλανήτη κρύπτον που είχαν στη κατοχή τους ένα αναπτήρα και ένα γκαζάκι κάμπινγκαζ και μία κονσέρβα φασόλια (που ως γνωστόν δημιουργούν επικίνδυνα αέρια μεθανίου).

η χρόνια διαμάχη τους με τους κατοίκους του πλανήτη ΕΛ (προέλευση των ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας) καθώς και η συχνή παρουσία τους σε γνωστό μπαρ των εξαρχείων τους καθιστά ύποπτους

εξετάζεται η πιθανότητα διασύνδεης με την αλ κάιντα/αναρχικούς ή κούρδους τρομοκράτες.
τα κόκκινα μαλλιά του ενός στην αρχή οδήγησαν τις έρευνες στην πλευρά του IRA αλλά δεν αποδείχτηκε σχέση διότι ήταν βαμένα.

Maira
31/08/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
από ΓΑΔΑ

πρόκειται για 2 μικρά πράσινα ανθρωπάκια κατοίκους που πλανήτη κρύπτον που είχαν στη κατοχή τους ένα αναπτήρα και ένα γκαζάκι κάμπινγκαζ και μία κονσέρβα φασόλια (που ως γνωστόν δημιουργούν επικίνδυνα αέρια μεθανίου).

η χρόνια διαμάχη τους με τους κατοίκους του πλανήτη ΕΛ (προέλευση των ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας) καθώς και η συχνή παρουσία τους σε γνωστό μπαρ των εξαρχείων τους καθιστά ύποπτους

εξετάζεται η πιθανότητα διασύνδεης με την αλ κάιντα/αναρχικούς ή κούρδους τρομοκράτες.
τα κόκκινα μαλλιά του ενός στην αρχή οδήγησαν τις έρευνες στην πλευρά του IRA αλλά δεν αποδείχτηκε σχέση διότι ήταν βαμένα.

Μήπως να έμπαινε στα ανέκδοτα?????

:confused: :confused: :confused: :confused:

super_toto
31/08/2007, 09:12
Ευτυχώς που δεν ψάξανε το σπίτι μου. Έχω συλλογή από αναπτήρες , πάνω από 100. Δεν γλύτωνα την κρεμάλα με τίποτα. (Τους πέταξα όλους στην χέστρα όταν αντιλήφθηκα τον κίνδυνο τώρα δεν κινδυνεύω)

LsKostas
31/08/2007, 09:15
Καλο θα ηταν να ποσταρουμε και πληροφοριες
για αυτους που εχουν συλληφθει και οντως φαινεται να εχουν ΑΜΕΣΗ
σχεση με οικονομικα συμφεροντα...

Στην Φλωρινα για παραδειγμα μετα απο κατασβεση της Πυρκαγιας που
ευτυχως δεν προλαβε να παρει διαστασεις συννεληφθει ατομο νεαρο
στου οποιου το αυτοκινητο βρεθηκαν

-24 ΓΚΑΖΑΚΙΑ

-4 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ(δεν διευκρινηστηκε αν ηταν παρομοιου τυπου με αυτο που βρεθηκε σε Χολαργο-Υμηττο)

Στην πρωτη ανακριση ειπε στους μπατσους οτι πληρωθηκε για να το κανει
και αν δεν κανω λαθος ηρθε κλιμακιο αντιτρομοκρατικης για να συνεχισει και να τα πει ολα!!!

Η ειδηση μεταδοθηκε απο ρεπορτερ του ΑΝΤ1 πριν 2 μερες πριν απο το βραδυνο δελτιο

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗς ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΕΔΩ...

για μενα αυτη η καταστροφη δεν ανηκει στους "γενικους και αοριστους εμπρηστες"

εχει ονομα και ΑΦΜ (γαμω τα κερατα!!!)

Περιμενω αλλα σχολια και ειδησεις καθως πιστευω οτι κατι παραπανω θα εχετε ακουσει κι εσεις

EVI
31/08/2007, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Καλο θα ηταν να ποσταρουμε και πληροφοριες
για αυτους που εχουν συλληφθει και οντως φαινεται να εχουν ΑΜΕΣΗ

Περιμενω αλλα σχολια και ειδησεις καθως πιστευω οτι κατι παραπανω θα εχετε ακουσει κι εσεις

+750

και οχι σαχλαμαρες με εξωγήινους και αναπτηρες για ενα συμβαν που στοίχισε τη ζωη 65 ανθρώπων μονο να λετε για τους αλλους ειστε τι δικια σας σαχλαμαρα δε την υπολογιζετε (και τουλαχιστον αν την υπολογιζατε δε θα την λεγατε σε αλλους μονο για το Θεαθηναι)

παντως εγω ακουσα χωρις να ξερω οτι σε 2-3 περιπτωσεις μιλανε για αμελεια η παρανοια ηλικιωμενου. δε ξερω.

tifoefs
31/08/2007, 09:20
Εμεις που γυρισαμε Ολλανδια και ειχαμε βενζινα στα ντεποζιτα να φοβομαστε ;;;;

Να πεταξουμε στη τουαλετα τα παπακια μας ;;;

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :eyepop: :look: :look: :a53:

iosif
31/08/2007, 09:28
ουπς σόρρυ εύη δεν θα το ξανακάνω
θα ακούω προσεκτικά τα σχόλια/ δηλώσεις του σαμουράι πολύδωρα και του μπουχέσα πρωθυπουργού που είναι σοβαρά και τεκμηριωμένα και σέβονται τον πόνο που υπάρχει τριγύρω
επίσης τις διαδόσεις των μμε για "παρμένους" παππούδες και ανήλικους αλβανούς που περνούν την ώρα τους καίγοντας τα ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ

λοιπόν αφού σοβαρεύουμε

κάποια επένδυση -τουριστικό χωριό-κάποιου εφοπλιστή κωσταντακόπουλου στη μεσσηνία που έχει κολλήσει μια δεκαετία από οικολόγους την ξέρετε???

όσον αφορά την ιόνια οδό το σενάριο παίζει δυνατά. όπως και σενάρια για αξιοποίηση καιάφα (προσπάθειες δεκαετιών και βάλε)

κάτι τέτοια πάιζουν και για νότιο εύβοια.
αλλά μην ανησυχείται
θα βρεθούν οι ένοχοι όπως βρέθηκαν στην περίπτωση φιλόπουλου, στην περσυνή πυρκαγιά στη χαλκιδική, στην πάρνθηθα, στο αίγιο....

super_toto
31/08/2007, 09:30
θα ακούω προσεκτικά τα σχόλια/ δηλώσεις του σαμουράι πολύδωρα και του μπουχέσα πρωθυπουργού που είναι σοβαρά και τεκμηριωμένα και σέβονται τον πόνο που υπάρχει τριγύρω
επίσης τις διαδόσεις των μμε για "παρμένους" παππούδες και ανήλικους αλβανούς που περνούν την ώρα τους καίγοντας τα ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ

λοιπόν αφού σοβαρεύουμε

κάποια επένδυση -τουριστικό χωριό-κάποιου εφοπλιστή κωσταντακόπουλου στη μεσσηνία που έχει κολλήσει μια δεκαετία από οικολόγους την ξέρετε???

όσον αφορά την ιόνια οδό το σενάριο παίζει δυνατά. όπως και σενάρια για αξιοποίηση καιάφα (προσπάθειες δεκαετιών και βάλε)

αλλά μην ανησυχείται
θα βρεθούν οι ένοχοι όπως βρέθηκαν στην περίπτωση φιλόπουλου, στην περσυνή πυρκαγιά στη χαλκιδική, στην πάρνθηθα, στο αίγιο....

Πεστα ρε μαν

kalesin
31/08/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+750

και οχι σαχλαμαρες με εξωγήινους και αναπτηρες για ενα συμβαν που στοίχισε τη ζωη 65 ανθρώπων μονο να λετε για τους αλλους ειστε τι δικια σας σαχλαμαρα δε την υπολογιζετε (και τουλαχιστον αν την υπολογιζατε δε θα την λεγατε σε αλλους μονο για το Θεαθηναι)

παντως εγω ακουσα χωρις να ξερω οτι σε 2-3 περιπτωσεις μιλανε για αμελεια η παρανοια ηλικιωμενου. δε ξερω.

δεν ειναι ολες οι φωτιες αποτελεσμα εμπρησμων, δεν ειναι κ ολες αποτελεσμα αμελειας.

καποιες απο τις πολλες φωτιες που μας εκαψαν, μπηκαν απο αμελειες [νεκροταφεια, καψιμο κλαριων, μαγειρεμα σε υπαιθρο, εργασιες συγκολησης, τσιγαρα....]

καποια απο τα νεα μετωπα τα κοντινα σε αλλες φωτιες ηταν αποτελεσμα της φυσης της φωτιας κ αυτων των οποιων εκεινη τη στιγμη καιει [πευκα, ζωα κτλ]

κ καποιες ηταν καθαρα αποτελεσμα εμπρησμου, δεν μπορω να εξηγησω αλλιως φωτιες που εβλεπα μπροστα μου να αναβουν στις 01:30 το πρωι...

βεβαια στις συγκεκριμενες συνθηκες, το θεμα της αμελειας σηκωνει πολυ κουβεντα. Αφου ξερεις οτι φυσαει κ δεν εχει βρεξει ολο το καλοκαιρι, πας κ αναβεις φωτια στην υπαιθρο.... δεν ειναι πια αμελεια, χοντρομαλακια ειναι.

τωρα σε οτι εχει να κανει με εξωγηινους, αριστεριστες κ λοιπες ευρωπαικες δυναμεις, ο καθενας στον υπνο του, βλεπει τους εφιαλτες που καλλιεργει στη μερα του

EVI
31/08/2007, 09:41

οτι ναναι :rolleyes:

ρε φιλε κουνα το κεφαλακι σου το μικρο σου ειπα εγω να δινεις βαρύτητα στο καθε λαμογιο πολιτικο?που το ειδες αυτο?αλλο ειπα ξεκολλα μη γραφεις μονο για να γραψεις (μοδα ειναι ?)

εμενα με ενδοιαφερει πραγματικα να μαθαινω νεα για το θεμα θελω να βγει η αληθεια ολη! αυτο ειναι το ιδανικο!

:wave2:

EVI
31/08/2007, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
δεν ειναι ολες οι φωτιες αποτελεσμα εμπρησμων, δεν ειναι κ ολες αποτελεσμα αμελειας.

καποιες απο τις πολλες φωτιες που μας εκαψαν, μπηκαν απο αμελειες [νεκροταφεια, καψιμο κλαριων, μαγειρεμα σε υπαιθρο, εργασιες συγκολησης, τσιγαρα....]

καποια απο τα νεα μετωπα τα κοντινα σε αλλες φωτιες ηταν αποτελεσμα της φυσης της φωτιας κ αυτων των οποιων εκεινη τη στιγμη καιει [πευκα, ζωα κτλ]

κ καποιες ηταν καθαρα αποτελεσμα εμπρησμου, δεν μπορω να εξηγησω αλλιως φωτιες που εβλεπα μπροστα μου να αναβουν στις 01:30 το πρωι...

βεβαια στις συγκεκριμενες συνθηκες, το θεμα της αμελειας σηκωνει πολυ κουβεντα. Αφου ξερεις οτι φυσαει κ δεν εχει βρεξει ολο το καλοκαιρι, πας κ αναβεις φωτια στην υπαιθρο.... δεν ειναι πια αμελεια, χοντρομαλακια ειναι.

τωρα σε οτι εχει να κανει με εξωγηινους, αριστεριστες κ λοιπες ευρωπαικες δυναμεις, ο καθενας στον υπνο του, βλεπει τους εφιαλτες που καλλιεργει στη μερα του

+750 μεγαλο δικιο καπως ετσι το σκεφτομε και εγω

kalesin
31/08/2007, 10:03

λοιπόν αφού σοβαρεύουμε

αλλά μην ανησυχείται

τωρα γυρνας στο αλλο ακρο κ προσπαθεις να κερδισεις τι; τη συμπαθεια; να μας κανεις το μεταμελλημενο παιδακι με το διαβολικο χαμογελο;
τη δικη μου τη συμπαθεια την εχεις, ετσι κ αλλιως παντα συμπαθουσα αυτους που κυνηγανε μια ιδεα. Ασχετο αν συμφωνω η οχι.

Τωρα στο σοβαρο...
Η Ιονια Οδος ειναι σιγουρα ενας βασικος λογος για την καταστροφη που συνεβη. Η βλακεια κ η παντελης ελειψη οργανωσης ειναι ο βασικοτερος.
Το δασος του Καιαφα προστατευεται απο διεθνης συνθηκες κ ανηκει στο παγκοσμιο ταμειο για τη φυση, τη WWF δε θυμαμαι τωρα κ προστατευεται [ειρωνικη λεξη ε;]. Αν τωρα εχει βρεθει τροπος να καταστρατηγηθει αυτη η προστασια, τι να πω;

Οι αντιδικιες μεταξυ καλλιεργητων ''καλωπιστικων/αρωματικων'' φυτων στην περιοχη ειναι επισης ενας λογος για τον οποιο αρπαξαν ολες οι περιοχες που φιλοξενουσαν καλλιεργειες

Οι διεκδικησεις επιχειρηματιων, εκκλησιας, ιδιωτων ειναι επισης ενας λογος

Η βλακεια μας ειναι ο βασικοτερος

Ο καιρος δεν βοηθησε καθολου, ουτε κ η μαζικοτητα των μετωπων βοηθησε στην συγκεντρωση δυναμεων

Κ για να προλαβω μερικους που μπορει να πιστευουν οτι κανω κριτικη απο την ασφαλεια του καναπε μου, ημουν εκει. Ειμαι απο εκει.
Σε καποια στιγμη οταν ηρεμησω μπορει να γραψω για την παρανοια που συνεβενε γυρω μου.
Την παρανοια που επιασε κ μενα κ εκανα περιπολα με οπλισμενη καραμπινα στο δασος για να σωσω το χωριο κ το σπιτι μου.
Την παρανοια του να ακους για φιλους σου να χανουν τις περιουσιες τους
Την παρανοια του να βλεπεις τα δαση που λατρεψες κ γυρισες σπιθαμη σπιθαμη να καιγονται μπροστα σου κ εσυ να εισαι με ενα κουβαδακι κ ενα κλαρι κ να τα κοιτας ανημπορος
Την παρανοια του να εχεις χασει 3 γνωστους

iosif
31/08/2007, 10:04
που ξέρεις ότι έχω μικρό κεφάλι?
φοράω xs στην shark!:rotflmao:

iosif
31/08/2007, 10:07
τωρα γυρνας στο αλλο ακρο κ προσπαθεις να κερδισεις τι; τη συμπαθεια; να μας κανεις το μεταμελλημενο παιδακι με το διαβολικο χαμογελο;
τη δικη μου τη συμπαθεια την εχεις, ετσι κ αλλιως παντα συμπαθουσα αυτους που κυνηγανε μια ιδεα. Ασχετο αν συμφωνω η οχι.

Τωρα στο σοβαρο...
Η Ιονια Οδος ειναι σιγουρα ενας βασικος λογος για την καταστροφη που συνεβη. Η βλακεια κ η παντελης ελειψη οργανωσης ειναι ο βασικοτερος.
Το δασος του Καιαφα προστατευεται απο διεθνης συνθηκες κ ανηκει στο παγκοσμιο ταμειο για τη φυση, τη WWF δε θυμαμαι τωρα κ προστατευεται [ειρωνικη λεξη ε;]. Αν τωρα εχει βρεθει τροπος να καταστρατηγηθει αυτη η προστασια, τι να πω;

είναι περιοχή natura

στις περιοχές natura μπορεί να υπάρξουν "ήπιες χρήσεις"
τι είναι ήπιες χρήσεις? Ας ΠΟΎΜΕ η παραλία λαγανά στην ζάκυνθο!?
Α! δε θέλω τη συμπόνοια κανενός
τον έζησα το κόσμο και τον είδα..

(πάνος γαβαλάς νομίζω)

kalesin
31/08/2007, 10:15

είναι περιοχή natura

Α! δε θέλω τη συμπόνοια κανενός
τον έζησα το κόσμο και τον είδα..

(πάνος γαβαλάς νομίζω)

Δεν εχω προβλημα με τις Ηπιες αναπτυξεις, εχω προβλημα με το ποιος ελεγχει την ηπια αναπτυξη κ πως.
Αλλωστε στον Καιαφα, υπηρχε ηπια αναπτυξη εδω κ πολυ καιρο, κ ολα ηταν αρμονικα ενταγμενα στο περιβαλλον. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που αντιλαμβανονται αλλιως το ηπια αναπτυξη, αλλα αυτο ειναι παρακλαδι του θεματος μας.

αααα

Τη συμπονοια να μην τη θελεις, εγω συμπαθεια εδωσα

:beer:

iosif
31/08/2007, 10:30
αυτό λέω

και στη σητεία "ήπια χρήση" εννοούν την ανάπτυξη τουριστικού χωριού με γήπεδα γκολφ

α! ποιος είναι πρόεδρος των γκόλφερ εν ελλάδι?

τσα! πέτρος δούκας!

byron
31/08/2007, 11:01
H βλακεια μας ειναι ο βασικοτερος

+500000

είναι περιοχή natura

Είμαι περίεργος να δω ποιός επιχειρηματίας/κεφάλαιο/οργανωμένα συμφέροντα κλπ κλπ θα βάλει λεφτά στην περιοχή προκειμένου να την «αναπτύξει» ρε μάγκες.

Αs πάρει καποιος ένα τηλέφωνο πχ στο Robinson club στη Ζαχάρω, να ρωτήσει αν υπάρχουν δωμάτια. Και δεν εννοώ τώρα. Χριστούγεννα-Πάσχα το επόμενο καλοκαίρι κλπ.

Καλή η συνομωσιολογία και τα τσιτάτα από την ¨Προλεταρική Σημαία¨, αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι μια κατεστραμμένη περιοχή δεν μπορεί να προσελκύσει κεφάλαια.

Εσύ την ξέρεις; Πολύ αμφιβάλω.
Η επένδυση του είχε κολλήσει κυρίως εξαιτίας της γραφειοκρατίας (10 χρόνια εκ των οποίων 17 μήνες αφορούσαν την Αρχαιολογική Υπηρεσία), και κυρίως λόγω της δέσμευσης της προηγούμενης και της νυν - κυβέρνησης, να δώσουν έγκριση λειτουργίας κάποιας βιομηχανίας (τσιμέντου νομίζω) ή λατομείου (!) ακριβώς δίπλα στον χώρο που ήθελε να φτιάξει ο εφοπλιστής τα ξενοδοχεία. Προφανώς θα έπρεπε να προχωρήσει μόνο μία απ΄τις δύο επενδύσεις και αφού του εφοπλιστή ήταν μεγαλύτερη (1 δίς $) προχώρησε αυτή.

Για τους οικολόγους και «οικολόγους» μην βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά.

iosif
31/08/2007, 11:04
κάτι ξέρω για την επένδυση κων/λου
έχεις 50% σωστή αλλά ελλειπή πληροφόρηση αλλά βαριέμαι να γράψω πολλά

Συντάκτης Πηγή Γιακουμέλου

24.08.07 (σ.σ. η μέρα που ξεκίνησαν οι πυρκαγιές)

Οι Κορεάτες επενδυτές, εκπρόσωποι του Ομίλου World Trade Center επενδυτές αρχικά χθες το πρωί επισκέφθηκαν τον Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα, με τον οποίο συζήτησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης του νομού τόσο στον τομέα του τουρισμού και σε άλλους παραγωγικούς τομείς. Ειδικότερα αναπτύχθηκε το θέμα της δημιουργίας θεματικών πάρκων που θα περιλαμβάνουν την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας από διάφορες περιοχές της χώρας. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ν.Α. Ηλείας θα είμαστε πρόθυμα στην διάθεσή σας, για να σας παρέχουμε όποια διευκόλυνση απαιτείται εφόσον μας το ζητήσετε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητες του Ομίλου που εκπροσωπείτε και φυσικά με χαρά θα ανταποκριθούμε στα όποια αιτήματά σας», τόνισε ο Νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.

Από την μεριά του ο αντιπρόεδρος του Ομίλου World Trade Center κ. David Lee ανέφερε στον Νομάρχη το επενδυτικό πρόγραμμα που ενδιαφέρεται να αναπτύξει η εταιρεία στην Ηλεία παρουσιάζοντας ένα ενδεικτικό project με τα επενδυτικά σχέδια που έχουν. Παρόντες ήταν ο αντινομάρχης Παναγιώτης Πλατανιάς και εκπρόσωποι της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηλείας με τον πρόεδρο Άγγελο Αγγελόπουλο.

Βλέψεις για το Κατάκολο
Οι Κορεάτες επενδυτές συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο και συζήτησαν εκτενώς το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού Κατακόλου θέτοντας σαν «επενδυτικό» στόχο την πραγματοποίηση κρουαζιέρων από και προς το Κατάκολο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Δημήτρης Αποστολόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πύργου Ανδρέας Κατέβας. Ο δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε στις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νομού, ζητώντας από τους επενδύτες να διαχειριστούν σωστά το περιβάλλον, στην περίπτωση που αποφασίσουν να επενδύσουν στην Ηλεία.την συνέχεια οι εκπρόσωποι της World Trade Center συνομίλησαν με τον πρόεδρο Άγγελο Αγγελόπουλο αλλά και την διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου στα γραφεία του στον Πύργο. Ο κ. Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε: «Η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας έχει όραμα την ανάπτυξη της Ηλείας. Ευχαριστούμε τον Όμιλο για την επίσκεψη που έκανε στο νομό μας και εμείς θα βρισκόμαστε κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν για να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το project που ετοιμάζουν για την Ηλεία». Ο αντιπρόεδρος της World Trade Center κ. David Lee προσκάλεσε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Άγγελο Αγγελόπουλο τον Απρίλιο στην Σεούλ, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με σκοπό να κατατεθούν ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν τις επενδύσεις στον Νομό Ηλείας

iosif
31/08/2007, 11:05
????κυκλοφορεί η προλεταριακή σημαία????????

kalesin
31/08/2007, 11:12
κάτι ξέρω για την επένδυση κων/λου
έχεις 50% σωστή αλλά ελλειπή πληροφόρηση αλλά βαριέμαι να γράψω πολλά

Συντάκτης Πηγή Γιακουμέλου

24.08.07 (σ.σ. η μέρα που ξεκίνησαν οι πυρκαγιές)

Οι Κορεάτες επενδυτές, εκπρόσωποι του Ομίλου World Trade Center επενδυτές αρχικά χθες το πρωί επισκέφθηκαν τον Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα, με τον οποίο συζήτησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης του νομού τόσο στον τομέα του τουρισμού και σε άλλους παραγωγικούς τομείς. Ειδικότερα αναπτύχθηκε το θέμα της δημιουργίας θεματικών πάρκων που θα περιλαμβάνουν την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας από διάφορες περιοχές της χώρας. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ν.Α. Ηλείας θα είμαστε πρόθυμα στην διάθεσή σας, για να σας παρέχουμε όποια διευκόλυνση απαιτείται εφόσον μας το ζητήσετε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητες του Ομίλου που εκπροσωπείτε και φυσικά με χαρά θα ανταποκριθούμε στα όποια αιτήματά σας», τόνισε ο Νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.

Από την μεριά του ο αντιπρόεδρος του Ομίλου World Trade Center κ. David Lee ανέφερε στον Νομάρχη το επενδυτικό πρόγραμμα που ενδιαφέρεται να αναπτύξει η εταιρεία στην Ηλεία παρουσιάζοντας ένα ενδεικτικό project με τα επενδυτικά σχέδια που έχουν. Παρόντες ήταν ο αντινομάρχης Παναγιώτης Πλατανιάς και εκπρόσωποι της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηλείας με τον πρόεδρο Άγγελο Αγγελόπουλο.

Βλέψεις για το Κατάκολο
Οι Κορεάτες επενδυτές συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο και συζήτησαν εκτενώς το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού Κατακόλου θέτοντας σαν «επενδυτικό» στόχο την πραγματοποίηση κρουαζιέρων από και προς το Κατάκολο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Δημήτρης Αποστολόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πύργου Ανδρέας Κατέβας. Ο δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε στις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νομού, ζητώντας από τους επενδύτες να διαχειριστούν σωστά το περιβάλλον, στην περίπτωση που αποφασίσουν να επενδύσουν στην Ηλεία.την συνέχεια οι εκπρόσωποι της World Trade Center συνομίλησαν με τον πρόεδρο Άγγελο Αγγελόπουλο αλλά και την διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου στα γραφεία του στον Πύργο. Ο κ. Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε: «Η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας έχει όραμα την ανάπτυξη της Ηλείας. Ευχαριστούμε τον Όμιλο για την επίσκεψη που έκανε στο νομό μας και εμείς θα βρισκόμαστε κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν για να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το project που ετοιμάζουν για την Ηλεία». Ο αντιπρόεδρος της World Trade Center κ. David Lee προσκάλεσε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Άγγελο Αγγελόπουλο τον Απρίλιο στην Σεούλ, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με σκοπό να κατατεθούν ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν τις επενδύσεις στον Νομό Ηλείας

δεν βλεπω τιποτα το κακο στο να ενδιαφερθουν επενδυτες για αυτη την τελειως "υποβαθμισμενη τουριστικα" περιοχη. Ισα ισα που το βρισκω πολυ καλο. Τοσο για τις θεσεις εργασιας, οσο κ για τα οφελη στην οικονομια της περιοχης.
Βεβαια θα μου πεις, θα αλλοιωθει το περιβαλλον, θα γινει το ενα θα γινει το αλλο... Εει ειναι το θεμα του ελεγχου απο το θεσμικο κρατος. Αλλα το να μην θελουμε να γινει κατι επειδη μπορει να γινει κατι αλλο, αυτο φτανει στο αλλο ακρο.

Φανταζομαι οτι η αναφορα σου στο γεγονος οτι η συναντηση [η το αρθρο] εγιναν τη μερα που αναψαν οι πυρκαγιες, εχει να κανει με την ειρωνια του θεματος κ οχι με κατι αλλο

iosif
31/08/2007, 11:16
ναι

byron
31/08/2007, 11:23
????κυκλοφορεί η προλεταριακή σημαία????????

Φυσικά και κυκλοφορεί. :winka:

Για τα υπόλοιπα ψιλοβαριέμαι να γράψω. Δεν υποστηρίζω (όπως φαντάζεσαι) την παραχώρηση εκτάσεων στον καθένα φραγκάτο, αλλά δυσκολεύομαι (πάρα πολύ!!) να πιστέψω ότι τους βολεύει το κάψιμο. Το «ειδυλλιακό περιβάλλον» είναι αυτό που επιθυμούν και αυτοί, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους απ΄ότι εμείς.

Για την συνάντηση των Κορεατών κλπ, περίμενε να δεις αν θα τους ξαναδεί ο Νομάρχης. Ακόμα θα τρέχουν :lol:

Anyway καλό το «ανάθεμα», αλλά πρέπει να καταλήξουμε και τι είδους ανάπτυξη θέλουμε. Γιατί εκτός από την «βαριά» Βιομηχανία που είναι το Δημόσιο, το μόνο που μπορούμε να πουλήσουμε στην Ελλαδίτσα μας είναι ήλιος, θάλασσα και greek souvlaki.

LsKostas
31/08/2007, 11:28
α! ποιος είναι πρόεδρος των γκόλφερ εν ελλάδι?

τσα! πέτρος δούκας!

EΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ)
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ "ΧΩΜΕΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ GOLFER,ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

Το Μάρτιο του 2004 εξελέγη Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και ορίστηκε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, επικεφαλής της διοίκησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Στις αρμοδιότητες του μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται:

Η κατάρτιση και η παρακολούθηση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, :rolleyes:
Ο Οργανισμός Διαχείρισης του Δημόσιου Χρέους, :rolleyes:
Η Κίνηση Κεφαλαίων, Εγγυήσεων, Δανείων και Αξιών, :rolleyes:
Η Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών, :rolleyes:
Ο Χρηματοδοτικός Προγραμματισμός, :rolleyes:
Η Διαχείριση των Κρατικών Διαθεσίμων, :rolleyes:
Οι Πληρωμές Μισθών και Συντάξεων:rolleyes:

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ !!!

για παμε και σ αλλους...

zephyr1
31/08/2007, 11:28
δεν βλεπω τιποτα το κακο στο να ενδιαφερθουν επενδυτες για αυτη την τελειως "υποβαθμισμενη τουριστικα" περιοχη. Ισα ισα που το βρισκω πολυ καλο. Τοσο για τις θεσεις εργασιας, οσο κ για τα οφελη στην οικονομια της περιοχης.
Βεβαια θα μου πεις, θα αλλοιωθει το περιβαλλον, θα γινει το ενα θα γινει το αλλο... Εει ειναι το θεμα του ελεγχου απο το θεσμικο κρατος. Αλλα το να μην θελουμε να γινει κατι επειδη μπορει να γινει κατι αλλο, αυτο φτανει στο αλλο ακρο.

Φανταζομαι οτι η αναφορα σου στο γεγονος οτι η συναντηση [η το αρθρο] εγιναν τη μερα που αναψαν οι πυρκαγιες, εχει να κανει με την ειρωνια του θεματος κ οχι με κατι αλλο

Γιατι ρε Ηλια να ειναι υποβαθμισμενη η περιοχη?

Ποσο θα ειχε ενα στρεμμα πριν την φωτια και ποσο μετα?

Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να ξαναερθουν οι καλλιεργειες σε κατασταση να παραγουν?

Και το σχεδιο συνεχιζεται..............

byron
31/08/2007, 11:32
ορίστηκε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, επικεφαλής της διοίκησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Στις αρμοδιότητες του μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται:

Η κατάρτιση και η παρακολούθηση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, :rolleyes:
Ο Οργανισμός Διαχείρισης του Δημόσιου Χρέους, :rolleyes:
Η Κίνηση Κεφαλαίων, Εγγυήσεων, Δανείων και Αξιών, :rolleyes:
Η Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών, :rolleyes:
Ο Χρηματοδοτικός Προγραμματισμός, :rolleyes:
Η Διαχείριση των Κρατικών Διαθεσίμων, :rolleyes:
Οι Πληρωμές Μισθών και Συντάξεων:rolleyes:

Εχεις κάποιες άλλες προτάσεις, για το ποιός θα έπρεπε να είναι υπέυθυνος αυτών των υπηρεσιών ΕΚΤΟΣ του Υπ. Οικονομικών ;:confused:

Μη λέμε ότι νά ΄ναι .....

LsKostas
31/08/2007, 11:46
Εχεις κάποιες άλλες προτάσεις,

Ε...ναι εχω μια...

Ενας που να μην εχει παρε-δωσε
με ιδιωτικα συμφεροντα-κατασκευαστικες τουριστικων θερετρων(resort)-sic-

με γυμνο ματι πλεον φαινεται οτι αυτο που παει να γινει με ηπιο τροπο στην Σητεια
εγινε με το "ασσυμετρα βιαιο" τροπο σε ΕΥΒΟΙΑ-ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ-ΠΑΡΝΗΘΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ

Φωτειες με το ετσι ΘΕΛΩ απο "καποιους"...

Πυροσβεστικη "αποδυναμωμενη" και "Πολιτικη προστασια" απουσα

Μια χαρα ηρθε και εδεσε...

Ονοματα για Ιονια οδο δεν βλεπω...ακομα...:(

kalesin
31/08/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γιατι ρε Ηλια να ειναι υποβαθμισμενη η περιοχη?

Ποσο θα ειχε ενα στρεμμα πριν την φωτια και ποσο μετα?

Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να ξαναερθουν οι καλλιεργειες σε κατασταση να παραγουν?

Και το σχεδιο συνεχιζεται..............

κατσε γιατι με μπερδεψες τωρα;

δεν ειναι ''υποβαθμισμενη τουριστικα'' η περιοχη;
σε οτι εχει να κανει με το κοστος στρεμματος, θα εξαρτηθει μαλλον πια απο τις υπολοιπες παραπλευρες παροχες [δρομοι, υποδομες κτλ. Κ οπου τωρα δεν υπαρχουν, μαλλον θα φτιαχτουν]

διευκρινησε λιγο ποιες εννοεις σαν καλλιεργειες; ελιες; ρετσινι; μυρωδικα;

iosif
31/08/2007, 11:54
μηχανική ελφιετζόγλου για αρχή

super_toto
31/08/2007, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Για τα υπόλοιπα ψιλοβαριέμαι να γράψω. Δεν υποστηρίζω (όπως φαντάζεσαι) την παραχώρηση εκτάσεων στον καθένα φραγκάτο, αλλά δυσκολεύομαι (πάρα πολύ!!) να πιστέψω ότι τους βολεύει το κάψιμο. Το «ειδυλλιακό περιβάλλον» είναι αυτό που επιθυμούν και αυτοί, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους απ΄ότι εμείς.

Κι όμως φίλε μου πίστεψέ με το ζητούμενο είναι η γη. Και πολύ περισσότερο η παραθαλάσσια. Το αν είναι καμένη ή όχι ποσώς ενδιαφέρει τους επενδυτές. Το θέμα είναι να αγοράσουν ή να νομιοποιήσουν με πολύ λίγα χρήματα.Μέσα σε 5-10 χρόνια θα έχουν διαμορφώσει τον τόπο σε παράδεισο και θα τον πουλάνε πανάκριβα.. Βεβαίως ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτού που κάηκε.

Κατά την γνώμη μου στην συγκεκριμένη περίπτωση η τεράστεια έκταση που κάηκε είναι αποτέλεσμα όχι μόνο των οικοπεδοφάγων αλλά πολλών παραγόντων που περίμεναν την ιδανική στιγμή για να χτυπήσουν. Βάλε τους ακούσιους εμπρησμούς από μαλάκες απρόσεκτους, βάλε την πολιτική σκοπημότητα, βάλε την αυτανάφλεξη, βάλε τον τρελό του χωριού, βάλε τους χασισοκαλλιεργητές και τον πόλεμό τους. Όλοι αυτοί χτύπησαν μαζί στην χειρότερη δυνατή στιγμή από άποψη καιρικών συνθηκών.

zephyr1
31/08/2007, 12:09
κατσε γιατι με μπερδεψες τωρα;

δεν ειναι ''υποβαθμισμενη τουριστικα'' η περιοχη;
σε οτι εχει να κανει με το κοστος στρεμματος, θα εξαρτηθει μαλλον πια απο τις υπολοιπες παραπλευρες παροχες [δρομοι, υποδομες κτλ. Κ οπου τωρα δεν υπαρχουν, μαλλον θα φτιαχτουν]

διευκρινησε λιγο ποιες εννοεις σαν καλλιεργειες; ελιες; ρετσινι; μυρωδικα;

Υποβαθμισμενη ειναι (οπως πολλες τουριστικες περιοχες της Ελλαδας) γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερον απο τους αναλογους φορεις, ''δεν βαριεσαι''.

16 του μηνος ημουν παραλια καιφα, καποια στιγμη απο το πρασινο δεν μπορουσαν τα ματια μου να συλλαβουν την εικονα, αδυνατουσαν.
Εκατσα και προσευχηθηκα να μην βρει το κακο(φωτια) αυτο το μερος, ξερεις γιατι? γιατι δεν ειδα πυροσβεστικο ,γιατι δεν υπηρχαν δρομοι που να δινουν προσβαση στην αναρχη φυση ωστε να μπορεσουν καποιοι αν τους βρει το κακο να κανουν κατι , με λιγα λογια ειδα την εικονα που αντικατοπτριζει τον κρατικο μηχανισμο στα πανταοχι των τωρινο αλλα απο παντα (κατσε γιατι εχουμε και τους υπερασπιστες των ρουφιανων και θα παρεξηγηθω).
Εμας δεν μας βγαζω απ'εξω γιατι ολοι βαλαμε και βαζουμε το λιθαρακι μας να υπαρχει αυτη η κατασταση.

Ειναι αληθεια οτι Η Κυπρος αναλαβε να φτιαξει εξ ολοκληρου την αρτεμιδα αλλα οχι στελνοντας λεφτα, αλλα με δικα της συνεργεια.Γιατι? γιατι μας εχουν μυριστει και ξερουν οτι τα λεφτα θα φαγωθουν στης προμηθειες.

Πολυ φοβαμαι τα μεταλλαγμενα.:sad:

byron
31/08/2007, 12:15
Πολλά έργα βλέπετε παλληκάρια.....

Αντε και να πιστέψω την διαπλοκή του Δούκα στα διάφορα «συμφέροντα». Το τεκμήριο για να τον κατηγορήσεις είναι ότι είναι πρόεδρος των γκόλφερς ??? :eyepop: :rotflmao: :rotflmao:

To golf το γούσταρε και ο Κ.Καραμανλής (ο πρεσβύτερος). Και ;;;;

Τεσπα.... Υπάρχουν 1 εκατομμύριο λόγοι για να κατηγορήσεις τον Δούκα για διαπλοκή, όπως το ότι ήταν στέλεχος στην Citibank, Merryll Lynch, Eurobank, Pepsi Cola, Τσιμέντα Ηρακλής κλπ κλπ κλπ (δλδ ένας τέλειος τεχνοκράτης), όπως και το ότι είναι γαμπρός του Εβερτ.

Επιλέγεις την ιδιοτητα του ως προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας γκόλφ, για να τεκμηριώσεις την εμπλοκή του με τα διαπλεκόμενα; :look:

@iosif . Μειοδότες της Ιονίας Οδού είναι ΓΕΚ-Cintra-Dragados. Óπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα έργα κομμάτια θα δωθούν σε όλες τις μεγάλες κατασκευαστικές.

Cya guys :wave2:

iosif
31/08/2007, 12:37
όχι δεν κατηγόρησα τον δούκα (μπορώ όμως άνετα και με στοιχεία να τον κατηγορήσω για τα ομόλογα...)

απλά το αναφέρω ως παράγοντα ευαισθησίας απέναντι σε αιτήματα φορέων περιβαλλοντικού χαρακτήρα

όσο για την μηχανική το παρελθόν της εγγυάται το μέλλον της.

LsKostas
31/08/2007, 12:42
Στο ιδιο πραγμα καταληγουμε (παλι καλα) μονο που η αφετηρια ειναι διαφορετικη

Οταν εισαι υπευθυνος για (αντε παλι δευτερη φορα...)

κατάρτιση και η παρακολούθηση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού
Οργανισμός Διαχείρισης του Δημόσιου Χρέους,
Κίνηση Κεφαλαίων, Εγγυήσεων, Δανείων και Αξιών,
Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών,
Χρηματοδοτικός Προγραμματισμός,
Διαχείριση των Κρατικών Διαθεσίμων,
Πληρωμές Μισθών και Συντάξεων

Με τα ταμεια να εχουν ελλειματα,με το δημοσιο χρεος να ανεβαινει
και τα δανεια να εχουν γονατισει τον κοσμακη προφανως καποιοι φταινε
και εχουν και ονομα...

Δεν διαφωνουμε καπου(Μονο στο golf:lol: :lol: ) ποθ και αυτο εχει την σημασια του...

Και αντε τους βρηκες
...καμια κινηση,πορεια,blog,link...εισαι διατεθημενος να κανεις?
Ο καθενας μπορει να κατονομασει...ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

byron
31/08/2007, 12:54
όσο για την μηχανική το παρελθόν της εγγυάται το μέλλον της.

Δεν έκανα quote σε σένα αλλά στον Ls. Για τα ομόλογα τι να λέμε.....:sad: Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα το σκάνδαλο θα είχε προκαλέσει σεισμό. Αλλα είμαστε για τον @ούτσο όπως έχουμε πει.

Για την Μηχανική μην είσαι απόλυτος. Το ότι ο Εμφιετζόγλου θεωρήται δεξιός δεν του έχει προσφέρει περισσότερα απ΄ότι ΣΕ ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες κατασκευαστικές.

Τα μεγαλύτερα έργα τα χτυπάει η ΕΛΛ.ΤΕΧ του Μπόμπολα που αν θυμάσαι ήταν κόκκινο πανί για την ΝΔ, οδηγώντας την στην φωτογραφική ψήφιση του νόμου κατά του Μπόμπολα (βασικός μέτοχος :a31: ) που μας έκανε ρόμπα διεθνώς.

Η τακτική του Εμφιετζόγλου είναι να χτυπάει μικρά έργα (που δεν προσελκύουν δημοσιότητα), αφενός μεν γιατί μπορεί να δουλεύει με μεγαλύτερα περθώρια κέρδους απ΄ότι στα μεγάλα, εφ΄ετέρου γιατί η εταιρία του δεν έχει τις δυνατότητες να κατασκευάσει μεγάλα έργα (ουσιαστικά μόνο η ΕΛΛΤΕΧ-ΑΚΤΩΡ έχουν το know-how).

byron
31/08/2007, 13:12
Δεν διαφωνουμε καπου

Προφανώς δεν διαφωνούμε. Το να διεκδικούν δάφνες εντιμότητας τα περι ου ο λόγος λαμόγια μόνο θλίψη και γέλια μου προκαλεί.

Η μοναδική μου ένσταση αφορά τα «οργανωμένα σχέδια», που πολύ πιθανόν να υπάρχουν, απλά πιστέυω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Στην Ελλαδίτσα μας δεν χρειάζεται να έχεις ένα οργανωμένο σχέδιο για να τα κάνεις μπουρδέλο όλα. Όποιος θυμάται αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων από το παρελθόν θα δει ότι το θέμα οργάνωση-προληψη-λύση του πιθανού προβλήματος είναι άγνωστες λέξεις.

Με την φόρα πηγαίνουμε παλληκάρια. Όταν στραβώσει κάτι, εναποθέτουμε την σωτηρία στο θεό για να σταματήσει. Ο Θεός είναι το «σχέδιο Β». Η τύχη είναι το «σχέδιο Α» (τύχη ονομάζουμε και την αυτοθυσία κάποιων συμπολιτών μας που αποτρέπουν τα χειρότερα)

Και αν ο θεός έχει καμμιά δουλίτσα, ή η τύχη μας γυρίσει την πλάτη, απλά την γαμήσαμε.
Όπως έγινε με την τελευταία καταστροφή. Που περίμεναν να καεί η μισή Ελλάδα, για να σκεφτούν ότι είναι μαλάκες. Που πρέπει να δώσουν 1,5 δις ?, για να αποκαταστήσουν (sic) (λες και μπορεί να ξαναγίνει η περιοχή όπως ήταν, ή να γυρίσουν οι άνθρωποι πίσω), αντί να δώσουν ενα ποσοστό αυτού του ποσού για πρόληψη του να ΜΗΝ συμβεί.

Και επειδή βαριέμαι να γράφω γνωστά σε όλους μας πράγματα, γιατί είμαστε (εντελώς) για τον πέοντα.

Λύση όπως την εννοείς δεν έχω πρόχειρη. Ότι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου πάνω απ΄την κάλπη.