View Full Version : Husqvarna 610 VS BMW C 1200
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ξεκιναμε παρεα εντος ολιγου για "κατω" .
Για οσους ξερουν θα ειμαστε διπλα στην "φυστικιά" .......:winka:
ΕΕΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ??????
:mad:
OrEsTiS82
28/09/2007, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ορεστη, τελικα εκπέμπουμε σε εντελως άλλο μηκος κύμματος! ΠΑΛΙ δεν με "πιάνεις"
Ήμαρτον όμως, δε μπορω να κάθομαι να απαντάω σε μιά-μία σου λέξη ξεχωριστά μπάς και...
Προσωπική μου άποψη είναι: Γάματα, αλλά, who cares? :rolleyes:
Τεσπα, καλή τυχη και ισως καποτε....καταλάβεις!
:wave2:
Μηπως πρεπει να καταλαβεις καποτε καποια πραγματα εσυ; οποτε σας "στριμωχνω" δεν μπορειτε να απαντησετε με επιχειρηματα το γυριζετε στο οτι δε καταλαβαινω και ειμαι βλακας, πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι,μηπως εισαι λιιιιιγο υποκριτης; για αυτο ταιριαξατε ε;
OrEsTiS82
28/09/2007, 21:54
Επειδη πολλα λεμε...
Θα ειμαι με Βαυαρικο μοτερ με κινητηρα μποξερ.
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το δικο σου μοτερ ποτε θα το φτιαξεις; τι βασιλιας της βουτας εισαι,ολο διαβαζω οτι θα κατεβεις με δανεικά μηχανακια στην Βουτα, αμα ειναι ετσι να κατεβω με δανεικο R1.
LoOOOOOooOOL
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Παρασκευη ειναι o κοσμος τετοια ωρα ξεκιναει για ποτο,δεν κανουν κοντρες στην Βουτα στις 22:00, θα σκοτωσεις κοσμο,μαθε οτι αλλες μερες κανουν τις κοντρες και οχι στις 22:00 το βραδι.
ΥΓ: Ξερω τωρα θα πειτε οτι πλακα καναμε και δεν πηγαμε η πηγαμε να φαμε φυστικια στην παραλια και να χαζεψουμε καραβακια και δεν μας καταλαβαινεις ρε παιδι μου εσυ σε αλλο μηκος κυματος εκπεμπεις ,δε μπορουμε να τα βρουμε με τιποτα, εμεις ειμαστε οι σωστοι μοτοσυκλετιστες.
ρε δε τον εχετε πιασει τον ορεστακο....
τπτ απο αυτα δε κανει το παιδι....ετσι και αλλιως...οπου ακους πολλα κερασια....
Νταξει παιδια τελος.
Ακρη δεν θα βγει με την καμια, εχουμε πεσει σε λουπα.
Ορεστη, σου ζητω για πρωτη και τελευταια φορα συγνωμη για το γεγονος οτι ασχοληθηκα μαζι σου ενω δεν επρεπε.
Το πραγμα σταματαει εδω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καλά ήταν! :smokin:
Πολυ καπνιζεις.....
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Πολυ καπνιζεις.....
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
τι μου θυμισες τωρα.....!:lol:
καλά ήταν! :smokin:
Εσυ μου πηρες τα τσιγαρα και τα εψαχνα;
Και σου εδωσα ραντεβου κατω απο την φυστικια και σε εψαχνα στις βελανιδιες....:hypnotize
OrEsTiS82
29/09/2007, 02:30
Νταξει παιδια τελος.
Ακρη δεν θα βγει με την καμια, εχουμε πεσει σε λουπα.
Ορεστη, σου ζητω για πρωτη και τελευταια φορα συγνωμη για το γεγονος οτι ασχοληθηκα μαζι σου ενω δεν επρεπε.
Το πραγμα σταματαει εδω!
Αντε στο καλο παιδακια...
DimChios
29/09/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Μηπως πρεπει να καταλαβεις καποτε καποια πραγματα εσυ; οποτε σας "στριμωχνω" δεν μπορειτε να απαντησετε με επιχειρηματα το γυριζετε στο οτι δε καταλαβαινω και ειμαι βλακας, πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι,μηπως εισαι λιιιιιγο υποκριτης; για αυτο ταιριαξατε ε;
Ε, Α Γ@ΜΗΣΟΥ!!!
Ε, Α Γ@ΜΗΣΟΥ!!!
μη μου το πληγωνεις ρε το τρυφερουδι!!!
:lol: :lol: :lol:
DimChios
29/09/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μη μου το πληγωνεις ρε το τρυφερουδι!!!
:lol: :lol: :lol:
ΕΣΥ, ξερεις! :mad:
ΕΣΥ, ξερεις! :mad:
και εσυ ξερεις...!:winka:
Ε, Α Γ@ΜΗΣΟΥ!!!
Δημητρη σε παρακαλω μην ξαναασχοληθεις ποτε με τον συγκεκριμενο.
Αλλωστε ειναι ολοφανερο απο τα γραπτα μας οτι δεν εχουμε επιχειρηματα...
Καντο για χαρη μου αν θες μονο.
DimChios
29/09/2007, 15:01
Ήταν η τελευταία μου προσπάθεια η προηγούμενη και νομίζω το κατάλαβες!
Αυτη που παρέθεσες ήταν η τελευταία μου ανάμιξη, το πόρισμα και η ευχή μου!
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:01
Ε, Α Γ@ΜΗΣΟΥ!!!
Ετσι να διαβαζει ο κοσμος τι ξεφτιλας εισαι...(που βριζεις απο τα πληκτρολογια οπως ο φιλαρακος σου).
Μην το παιζεις σοβαρος ανθρωπος επιπεδου σε μενα,γιατι ουτε για φτυσιμο δεν εισαι, και να σε φτυσω πολυ σου ειναι, αξια θα παρεις,ουτε οι αδερφες στην συγγρου δε βριζουν απο τα πληκτρολογια,χειροτερος και απο εκεινους εχεις καταντησει, σε λυπαμαι φιλε...
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:03
ρε κομπλεξικε εγω ασχολουμαι μαζι σας ; εσεις τρεχετε στα θεματα μου και κραζετε, παλι σε θεμα μου εισαι; χθες ελεγες οτι δεν προκειται να ασχοληθεις μαζι μου και μετα απο λιγες ωρες βλεπω μηνυμα σου, ΡΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟY ΜΟΤΟ.GR ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑ, Ε ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ...
ΥΓ:Πως πηγαν οι κοντρες με το βαυβαρικο μοτερ στις 22:00 χθες; τους εσκισες ολους παλι ε; αρε μεγαλεεεεεεεεεεεεε!!!
Dimchios σαν "σωστος μοτοσυκλετιστης" που εισαι γιατι δεν τον εκραξες τον φιλαρακο σου; εκανε κοντρες χθες στις 22:00 μας ειπε.
ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ MOTO.GR ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ,ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 11.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χθες ελεγες οτι δεν προκειται να ασχοληθεις μαζι μου και μετα απο λιγες ωρες βλεπω μηνυμα σου,
Γιατι σε σενα απευθυνομουνα;
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:28
Υπαρχουν και τα p.m φιλαρακο,και υπαρχουν και κινητα τηλεφωνα και σταθερα, τι χρωσταμε να διαβαζουμε τις προσωπικες σας συζητησεις; εδω ειναι forum μοτοσυκλετας δεν ειναι forum crook και dimchios οπως μερικοι νομιζετε.
Εισαι εκτος θεματος εδω υπαρχει συγκεκριμενο θεμα για τις κοντρες, και διαβαζουμε για εσενα και τον dimchio,καταλαβαινω οτι θελετε να ασχολουμαστε μαζι σας αλλα δεν γινεται συνεχεια,αφηστε μας να συζητησουμε μια φορα χωρις spam και γελοιες συζητησεις.
Ρε Μητσο καταλαβες τωρα γιατι σου ειπα να μην ξαναγραψουμε;:sad:
dirtbird
29/09/2007, 16:34
Όποιος σταματήσει πρώτος να απαντά κερδίζει βόλτα με την κούτα (με την κλειστή εξάτμιση) όσο εγώ θα βρίζω τον πατέρα (μην συγχίζεστε, το κάνω από παλιά) :) :)
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όποιος σταματήσει πρώτος να απαντά κερδίζει βόλτα με την κούτα (με την κλειστή εξάτμιση) όσο εγώ θα βρίζω τον πατέρα (μην συγχίζεστε, το κάνω από παλιά) :) :)
LOoOOOoOOOL ε ρε τι τραβαμε απογευματιατικα παλι...
Dirt πως πανε οι βολτες ολα καλα;;;;;;;
....... υπαρχει συγκεκριμενο θεμα για τις κοντρες...
απ οτι θυμαμαι για κοντρα σε ειχε προ(σ)καλεσει ο dukas αλλα κοτεψες.
εχτες σου ειπανε οτι θα ειναι βουτα αλλα παλι κοκοκο
να σου πω ρε παλικαρε θελεις να τα παμε οι 2 μας???αλλα θα βαλουμε τις αδειες.εισαι???
και επειδη δε λεει σε δημοσιο δρομο, διαλεξε σε ποιο td θα ερθεις μεγαρα να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος.αντε γιατι το παραξεχειλωσες.
εγω ειμαι on topic οπως βλεπεις και επισεις να σου πω οτι και off topic να ημουν...υπαρχουν και mods δε σε διορισαμε μπατσακο του φορουμ.
θα περιμενω να δουμε ποτε θα παμε πιστουλα.
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:49
απ οτι θυμαμαι για κοντρα σε ειχε προ(σ)καλεσει ο dukas αλλα κοτεψες.
εχτες σου ειπανε οτι θα ειναι βουτα αλλα παλι κοκοκο
να σου πω ρε παλικαρε θελεις να τα παμε οι 2 μας???αλλα θα βαλουμε τις αδειες.εισαι???
και επειδη δε λεει σε δημοσιο δρομο, διαλεξε σε ποιο td θα ερθεις μεγαρα να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος.αντε γιατι το παραξεχειλωσες.
εγω ειμαι on topic οπως βλεπεις και επισεις να σου πω οτι και off topic να ημουν...υπαρχουν και mods δε σε διορισαμε μπατσακο του φορουμ.
θα περιμενω να δουμε ποτε θα παμε πιστουλα.
1)O doukas προκαλεσε με Street μοτοσυκλετα ενω εγω εαν ξερεις εχω μονοκυλινδρο,εαν θελει ο δουκας να ερθει να ανοιξουμε σε φιλικο επιπεδο με μονοκυλινδρο δεν εχω προβλημα.
2)ΧΘΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MOTO.GR ΚΑΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ MODERATOR ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ82 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.
3)ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.
4)Moderators δε βλεπω να υπαρχουν γιατι η συγκεκριμενη παρεουλα σας παντοτε εκτος θεματος ειναι αλλα ποτε δεν σβηνει κανενας moderator μηνυματα σας η μπινελικια σας, φενεται πανε Δελεαρ μερικοι απο αυτους.
1)O doukas προκαλεσε με Street μοτοσυκλετα ενω εγω εαν ξερεις εχω μονοκυλινδρο,εαν θελει ο δουκας να ερθει να ανοιξουμε σε φιλικο επιπεδο με μονοκυλινδρο δεν εχω προβλημα.
2)ΧΘΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MOTO.GR ΚΑΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ MODERATOR ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ82 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.
3)ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.
σιγα μην ηθελε...
(μιλησα για πιστα οχι για κοντρα σε δημοσιο δρομο.και δε σε εχω βρισει ποτε.ετσι για την ιστορια)
α και που σαι ψηλε τα εβο, bmw ηταν μονοκυλινδρα???
:lol: :lol: :lol: :lol:
κοτκοτκοτκοτκοτ
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:54
Και που ξερεις εσυ οτι εκανα την κοντρα με το Evo? με BMW δεν ηταν κοντρα,κολλητος μου το εχει και παιζαμε στο δρομο.
Εσυ αμα θελεις παρε ενα μονοκυλινδρο να κατεβω με R1 να σε περασω και κατι εγινε...
ΥΓ:Περισσοτερο ενδιαφερον εχει να δοκιμασεις με Evo παρα με μια μηχανη αλλων κυβικων.
ΥΓ2: Και το ξαναλεω δεν πηρα μοτοσυκλετα για κοντρες αλλα σαν μοτοσυκλετιστης τρεχω οπως ολοι.
Και που ξερεις εσυ οτι εκανα την κοντρα με το Evo? με BMW δεν εχω κανει εγω αλλος χρηστης εχει κανει.
κοτκοτκοτκοτκοτ
OrEsTiS82
29/09/2007, 16:59
LOoOOOoOOL!!!!!
με bmw αυτοκινητο δεν εχω κανει αλλος χρηστης εκανε και εγραψε θεμα νομιζω χθες,νομιζα οτι ελεγες για αυτοκινητο, με GS1200 (bmw) εχω κανει ναι με κολλητο μου αλλα παιζαμε καθως πηγαιναμε Πεντελη.
:beer: :beer: :beer:
DimChios
29/09/2007, 16:59
http://www.xo.gr/searchParser.action
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΥΓΕΙΑ / ΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΦΡΟΝΑ 30
ΚΥΨΕΛΗ, 11364
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2108670600
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:00
ΚΥΨΕΛΗ, 11364
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Α εκει πηγαινεις; ειναι καλος; θα του τηλεφωνησω να του πω οτι δεν σε εχει κανει τελειως καλα :)
:beer: :beer: :D
ΚΥΨΕΛΗ, 11364
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
δε θα το καταλαβει ρε....:lol: :lol: :lol:
με GS1200 (bmw) εχω κανει ναι με κολλητο μου αλλα παιζαμε καθως πηγαιναμε Πεντελη.
:beer: :beer: :beer:
μονοκυλινδρο???:lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
29/09/2007, 17:03
ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!!!!1
:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oresth ξαναπερασα απο το πιστακι μεταξυ σπατων λουτσας... εκεινο το εγκαταλελειμενο για καρτ ακι ΣΜ που ειχαν μπαζωσει...
το καθαρισανε...
εχει βεβαια μερικες τρύπες αλλά το γυροφέρνεις άνετα με ΣΜ
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:05
http://www.x-e.gr/pages/Results.aspx?cat_id=64&SC_GUID=7b9dd7a4-1e83-4772-bcb5-60c7921935c7
Ανακαλύψτε την πηγή. Μεγεθυντές, ερωτικά βοηθήματα, DVD τελευταίας κυκλοφορίας, εσώρουχα εισαγωγής, περιοδικά, super προσφορές, 12 DVD των μεγαλύτερων εταιρειών original 50 ευρώ, 30 DVD 100 ευρώ, 50 DVD 150 ευρώ, 12 κασέτες 30 ευρώ, 1 κούκλα, 1 δονητής 50 ευρώ, 1 μεγεθυντής, 1 δονητής 50 ευρώ.
Πρώτη δημοσίευση: 19/8/2007 Τελευταία δημοσίευση: 23/9/2007
ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ εμφανίσιμες αλλοδαπές ζητούν να γνωριστούν με Ελληνες όλων των ηλικιών, για συμβίωση, φιλία, γάμο, ανοικτά και Σαββατοκύριακα
Πρώτη δημοσίευση: 12/1/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/9/2007
ΑΝΕΤΟ και φιλικό περιβάλλον 150 τ.μ., Υπεύθυνη ενημέρωση. Υπερεξελιγμένοι μεγεθυντές άμεσης νεανικής σκληρότητας, αύξησης 3 - 8 πόντων, υπεραληθοφανείς δονητές, ζώνες, ρούχα - εσώρουχα, δερμάτινα, βοηθήματα, 10.000 DVD, ειδικά θέματα ακυκλοφόρητα. Ασυναγώνιστες τιμές, χονδρική. Παραγγελίες 1 ώρα στο χώρο σας.
DimChios
29/09/2007, 17:06
Αχ και να ξερε μια ψυχη τί δουλεια κανω!
:rolleyes: :smokin:
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:06
χααχαχαχαχ πως τα παρουσιαζεται ολα ετσι οπως θελετε, δεν ειπα οτι το BMW ειναι μονοκυλινδρο παλι χαζος το παιζεις; ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΑ, ΤΟ GS 1200 ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ,ΑΜΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ.
DimChios
29/09/2007, 17:07
oresth ξαναπερασα απο το πιστακι μεταξυ σπατων λουτσας... εκεινο το εγκαταλελειμενο για καρτ ακι ΣΜ που ειχαν μπαζωσει...
το καθαρισανε...
:a014: :a014: :a014:
το καθαρισανε...
ορεστηηηηηηηηη
πες αλευριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
χααχαχαχαχ πως τα παρουσιαζεται ολα ετσι οπως θελετε, δεν ειπα οτι το BMW ειναι μονοκυλινδρο παλι χαζος το παιζεις; ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΑ, ΤΟ GS 1200 ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ,ΑΜΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ.
φοβασαι ε???
δε πειραζει
:a9:
:a55: :a55: :a014: :a014: :a014: :a014: :a022: :a34:
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:09
Αχ και να ξερε μια ψυχη τί δουλεια κανω!
:rolleyes: :smokin:
Στην Χρυση ευκαιρια δουλευεις; :)
Στην Χρυση ευκαιρια δουλευεις; :)
τα υπολοιπα τα προσπερασες ε???
:rolleyes:
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:10
φοβασαι ε???
δε πειραζει
:a9:
Σε φοβαμαι παρα πολυ, δε ξερω αμα θα κοιμηθω αποψε...
εισαι και πολυ κακος σαν τον Eddie των Iron maiden, ακομα εκει εμεινες; στα τερατακια; δε μεγαλωσες;
Σε φοβαμαι παρα πολυ, δε ξερω αμα θα κοιμηθω αποψε...
παντως δε θα τα στησεις...κοτκοτκοτ
τουλαχιστον οχι με μενα αλλα για να σε δω εκει με τον κατανα....:smokin:
εισαι και πολυ κακος σαν τον Eddie των Iron maiden, ακομα εκει εμεινες; στα τερατακια; δε μεγαλωσες;
αρκετα παντως για να βαλω τη μαπα μου και να το παιζω τζοβενο.:cool:
DimChios
29/09/2007, 17:13
Κατσε να φτιαξω κι αλλα...
:a014: :a014: :a014: :a014:
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:13
Με τον Katana θα κανονισουμε να παμε κανενα προβλημα,τον παω και το ξερει,απορω πως σας κανει παρεα τους υπολοιπους της παρεας. :beer: :beer:
Με τον Katana θα κανονισουμε να παμε κανενα προβλημα,τον παω και το ξερει,απορω πως σας κανει παρεα τους υπολοιπους της παρεας. :beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν αντεξα ρε σεις...ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OrEsTiS82
29/09/2007, 17:15
KatanaBoy και κατω αμα πηγαινεις στα γνωστα μερη μπορει να συναντηθουμε και να παμε οπου θες,εγω κατεβαινω αμα ξερω οτι ειναι γνωστα παιδια κατω και δοκιμαζουμε διαφορα.
εγω κατεβαινω αμα ξερω οτι ειναι γνωστα παιδια κατω και δοκιμαζουμε διαφορα.
GAY POST ALERT!!!!
:a53: :a53: :a53:
dirtbird
29/09/2007, 17:31
Η προσφορά ίσχυε για μία ώρα :wave2: :wave2: :D
Κερδισα!
ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ!:D :lol:
DimChios
29/09/2007, 17:33
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αυτα τα λενε νωριτερα!
Θα παραπονεθω στην υπηρεσια προστασιας καταναλωτων!!!!!
:evil: :evil: :evil: :mad:
DimChios
29/09/2007, 17:34
Κερδισα!
ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ!:D :lol:
Ε α γ@μηδια κι εσυ!!!!!
:mad: :mad: :mad:
blackbusa
29/09/2007, 17:54
.
blackbusa
29/09/2007, 17:55
Θα ξαναβαλω το Busa σε χωμα,αλλα αυτο δεν χανετε με τιποτα........για να κανονιστει η κοντριτσα και για μας τους κουλους.......να μαθαινουμε..........Katanas 6,5 vs Orestis 1,10....ελα να παιζουν τα στοιχηματα.......
nikos force
29/09/2007, 18:07
το καθαρισανε...
εχει βεβαια μερικες τρύπες αλλά το γυροφέρνεις άνετα με ΣΜ tou pappou les????ayto pou eixan riksei ladia?????(makari na leei ayto):a09:
nikos force
29/09/2007, 18:08
Ε α γ@μηδια κι εσυ!!!!!
:mad: :mad: :mad: you should really :a019:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
tou pappou les????ayto pou eixan riksei ladia?????(makari na leei ayto):a09:
ναι... αυτη!
αλλά εχει ψιλοχαλασει, εχει 2 μεγαλες τρυπες και εχει χασει την επιπεδη επιφανεια της...
για χαλαρη προπονηση σε ντριφτ και άλλα ειναι ακομα καλουτσικη!
απλά το ανέφερα επειδη ειχα πει στον ορεστη για την χρησιμοτητα και δυνατοτητα των ΣΜ...
προκειμενου να βρει κατι που ταιριαζει περισσοτερο στην μοτο του και σε αυτον!
θα χε πλακα παντως καποια στιγμη να μαζευτουμε στο πιστακι και να παιξουμε με χρονους!
ναι... αυτη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ειμαι φρόνημο παιδάκι! :a05: :a01:
nikos force
29/09/2007, 18:49
ναι... αυτη!
αλλά εχει ψιλοχαλασει, εχει 2 μεγαλες τρυπες και εχει χασει την επιπεδη επιφανεια της...
για χαλαρη προπονηση σε ντριφτ και άλλα ειναι ακομα καλουτσικη!
απλά το ανέφερα επειδη ειχα πει στον ορεστη για την χρησιμοτητα και δυνατοτητα των ΣΜ...
προκειμενου να βρει κατι που ταιριαζει περισσοτερο στην μοτο του και σε αυτον!
θα χε πλακα παντως καποια στιγμη να μαζευτουμε στο πιστακι και να παιξουμε με χρονους!
:wave2: :a013: wraia tha itan...kai efoson einai free akoma pio wraia tha itan kata tis 4to apogeyma kathimerinis... drosia kai xalara ...(gia ta ladia eisai sigouros oti katharisame?????tin eixan kanei poly mouni)
devil's animal
29/09/2007, 19:01
:a15: :a15: :a15: :a15:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
devil's animal
29/09/2007, 19:04
Ξεκιναμε παρεα εντος ολιγου για "κατω" .
Για οσους ξερουν θα ειμαστε διπλα στην "φυστικιά" .......:winka:
την κοψανε την φιστικια μαστορα.....
καποιοι πηγαιναν και "φιστικωνοντουσαν":a021: :a021:
αντι να κανουν καμια κοντρα!
devil's animal
29/09/2007, 19:07
Ε, Α Γ@ΜΗΣΟΥ!!!
Μητσοο μην του το λες ετσι ρε γιατι ειναι φιλοτιμος και μπορει να παει...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Μητσοο μην του το λες ετσι ρε γιατι ειναι φιλοτομος και μπορει να παει...
Εχεις ακουσει ποτε αυτο που λενε: " Τριβεσαι σαν την προβατινα στην γκλιτσα του τσοπανη; "
devil's animal
29/09/2007, 20:14
Εχεις ακουσει ποτε αυτο που λενε: " Τριβεσαι σαν την προβατινα στην γκλιτσα του τσοπανη; "
ναι :rolleyes:
αλλα δεν ξερω τι να κανω και βαριεμαι...
makis206
29/09/2007, 20:23
Ρε'σεις.. και υποθέτουμε ότι λέει το οκ και το στήνει το ρημάδι με κάποιον από εσάς.. κι αυτός ο κάποιος κερδίζει κι ο Ορέστης τομπούλογλου σ'αυτή την κόντρα.
Τι θα κερδίσετε ;
makis206
29/09/2007, 20:25
Εσύ ν'αφήσεις τις ιστορίες του δρόμου και να πας στ'ανέκδοτα να μου πεις προς τα που θα πάει το λεωφορείο !:mad:
Επειδή βαριέσαι το λέω ρε :lol: :rotflmao: :lol:
Κουραγιο μεχρι την Πεμπτη που ερχεται κατι καλο στο σινεμα για απιστευτο γελιο.
Ρωτα τον ται...:smokin:
devil's animal
29/09/2007, 20:38
Κουραγιο μεχρι την Πεμπτη που ερχεται κατι καλο στο σινεμα για απιστευτο γελιο.
Ρωτα τον ται...:smokin:
αληθεια??
:a8: :a32:
θα παμε σινεμαδακι την Πεμπτη??
:a54: :a25: :a30:
devil's animal
29/09/2007, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ ν'αφήσεις τις ιστορίες του δρόμου και να πας στ'ανέκδοτα να μου πεις προς τα που θα πάει το λεωφορείο !:mad:
Επειδή βαριέσαι το λέω ρε :lol: :rotflmao: :lol:
αφου δεν λενε οι μπαγλαμαδες...
Ε, Α Γ@ΜΗΣΟΥ!!!
paidia tsakoneste kai ksepernate ta oria, ton brizis kai ama se vrei se kamia sinantisi kai soy spasi ta moutra i se katsabidwsei tha ftaiei o allos meta
DimChios
01/10/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmboy
...kai ama se vrei se kamia sinantisi kai soy spasi ta moutra i se katsabidwsei tha ftaiei o allos meta
:alien: :alien: :alien: :alien: :alien:
DimChios
01/10/2007, 14:35
paidia tsakoneste kai ksepernate ta oria, ton brizis kai ama se vrei se kamia sinantisi kai soy spasi ta moutra i se katsabidwsei tha ftaiei o allos meta
Τωρα που το ξαναδιαβαζω....
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
costas81
01/10/2007, 14:52
:confused: :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vourkoufales
01/10/2007, 15:24
π@π@ρι@ Μ@ντολες!
είχα ξεκινήσει να διαβάζω τη βιογραφία του Ρόσι το βράδυ! αλλα μιλάμε οτι με εσας εχω πεθάνει στα γέλια!
:a16:
Τσάμπα μάγκες! λόγια και μονο λόγια και το παλικαράκι που είπε παραπάνω για κατσαβίδια κ μπουνιές δίκιο έχει!
αυτα που συμβουλέψατε σε άλλα θέντ κοιτάτε μη τα φάτε στη μάπα!
:a24:
πότε δε ξέρεις με τι μλκ εχεις να κάνεις και πόσο λογικός είναι για να χρησιμοποιεί αυτα που έχει επάνω του (εάν εχει)
μη φλερτάρετε με τα λόγια γτ μπορεί κάποιοι να πιάνονται απ αυτα και να τα κάνουν έργα!
:a019: Πρέπει να μου τελειώσει η σύνδεση! :rotflmao:
DimChios
02/10/2007, 02:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
π@π@ρι@ Μ@ντολες!
είχα ξεκινήσει να διαβάζω τη βιογραφία του Ρόσι το βράδυ! αλλα μιλάμε οτι με εσας εχω πεθάνει στα γέλια!
:a16:
Τσάμπα μάγκες! λόγια και μονο λόγια και το παλικαράκι που είπε παραπάνω για κατσαβίδια κ μπουνιές δίκιο έχει!
αυτα που συμβουλέψατε σε άλλα θέντ κοιτάτε μη τα φάτε στη μάπα!
:a24:
πότε δε ξέρεις με τι μλκ εχεις να κάνεις και πόσο λογικός είναι για να χρησιμοποιεί αυτα που έχει επάνω του (εάν εχει)
μη φλερτάρετε με τα λόγια γτ μπορεί κάποιοι να πιάνονται απ αυτα και να τα κάνουν έργα!
:a019: Πρέπει να μου τελειώσει η σύνδεση! :rotflmao:
Θα κρατησω μονο τη πρώτη σου φράση!
π@π@ρι@ Μ@ντολες!
Ουτε ο άλλος ξερει τι και αν εχω κι εγω κατι και επισης ψαξε ποιος ξεκιναει χαρακτηρισμούς πρώτος!
Τελος απο μενα, κοψτε το λαιμο σας και εκει που εισαι ήμουν!
e min sfazeste ,ego to eipa na sas balo merikes mprizes kai arpaksate me tin mia,xalaroste kai na iste enomenoi xoris diamaxes,
esi ton ebrises ton alon. o allos den ida na brisei
Vourkoufales
02/10/2007, 10:15
Θα κρατησω μονο τη πρώτη σου φράση!
π@π@ρι@ Μ@ντολες!
Ουτε ο άλλος ξερει τι και αν εχω κι εγω κατι και επισης ψαξε ποιος ξεκιναει χαρακτηρισμούς πρώτος!
Τελος απο μενα, κοψτε το λαιμο σας και εκει που εισαι ήμουν!
Μακάρι αν βρεθετε να μην αρχίσετε να λέτε αυτα που γράφετε εδω μεσα γτ θα παίξετε τπτ μπουνιές!
παίζει κ να γίνετε κ στούπα απο τπτ μπύρες αλλα τεσπα!
:a12:
Κάτ γιορ νεκ! :a55:
μολις διαβασα το αλλο θρεντακι με το εβο...
παλι τα ιδια..
μα καλα βρε ορεστη μου, εισαι τελειως μαλακας??? γιατι δεν ακους??
κυριοι, καποιος πρεπει να του τραβηξει κανα χαστουκι να του παρει την μοτο και να του δωσει ποδηλατακι με βοηθητικες..
--οι δικοι σου δεν σου δωσαν αρκετη προσοχη οταν ησουν μικρος...????
ημαρτον ρε π...τη μου!
δεν ξαναγραφω σε αυτον τον παπαρα τιποτε, γα...με και το φορουμ με βλακειες!
DimChios
18/10/2007, 03:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μολις διαβασα το αλλο θρεντακι με το εβο...
παλι τα ιδια..
μα καλα βρε ορεστη μου, εισαι τελειως μαλακας??? γιατι δεν ακους??
κυριοι, καποιος πρεπει να του τραβηξει κανα χαστουκι να του παρει την μοτο και να του δωσει ποδηλατακι με βοηθητικες..
--οι δικοι σου δεν σου δωσαν αρκετη προσοχη οταν ησουν μικρος...????
ημαρτον ρε π...τη μου!
δεν ξαναγραφω σε αυτον τον παπαρα τιποτε, γα...με και το φορουμ με βλακειες!
Σου απαντησα και στο αλλο!
Εχουμε αγανακτησει οι περισσότεροι, πιαστηκαν τα δαχτυλα μας να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια!
Μυαλό ΔΕΝ!
pedia iremiste ligo to fagate to pedi olo ton brizete
telika o oresths82 akoma na mpi;
ama milame gia ton idio anthropo palia sta limanakia empene enas oresths fantastika
de ksero ama ine aytos alla itan ena pedi me mayro 610 pu eixe kani fobera pragmata
orangefactor
05/11/2007, 18:39
re sys molis diavasa k to allo me ton oresth k to evo k twra ayto.GIATI TSAKWNESTE SAN TOUS MALAKES???vlepete oti den mboreite na synneohtheite kopste thn syzhthsh h mbainetai se post pou den sas endiaferoun.toso apla.diavazw gia mbounies klwtsies katsavidomata eleos.oute sto lykeio den epefte tetoio xylo.tou oresth,tou katana k tou trooper tou aresoun oi kontres opws k se pollous apo emas,tou dim k tou grook oxi,dhl na kanoume anaxwmata k na arxisoume polemo?
tespa.apo oti vlepw to stamathsate ektos an plakwneste se allo topic!
DimChios
06/11/2007, 02:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
re sys molis diavasa k to allo me ton oresth k to evo k twra ayto.GIATI TSAKWNESTE SAN TOUS MALAKES???vlepete oti den mboreite na synneohtheite kopste thn syzhthsh h mbainetai se post pou den sas endiaferoun.toso apla.diavazw gia mbounies klwtsies katsavidomata eleos.oute sto lykeio den epefte tetoio xylo.tou oresth,tou katana k tou trooper tou aresoun oi kontres opws k se pollous apo emas,tou dim k tou grook oxi,dhl na kanoume anaxwmata k na arxisoume polemo?
tespa.apo oti vlepw to stamathsate ektos an plakwneste se allo topic!
Ασε γιατι πλεον αλλαξανε τα μυαλα μας και αρεσουν σε μενα οι κοντρες αλλα ο Τρουπερ δε θελει!
Μαλλον θα βαλω με τον Κρουκη αλλα θα με πανε μεσα για βιασμο ανηλικου αγοριου!
:sad:
mats8282
26/11/2007, 01:03
Τελικα το περασες το GS :confused:
DimChios
26/11/2007, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ρωτα τη Γιοβαννα69
Baggelhs20
01/12/2007, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Τον σουταρανε απο το Μοτο και να θελει να σου απαντησει δε μπορει
mats8282
02/12/2007, 19:41
Γαμωτο ...............
Δεν θα μαθω ποτε τωρα :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Μόνος του έφυγε. :sick:
παιζει και να΄'χει φυγει απ την ζωη με αυτα που κανει
Eisai filos tou orestis82?
Παιδιά μην ανησυχείτε το παιδί ζει και όποτε μπορεί και προλαβαίνει μας τα χώνει που δεν είμαστε τόσο άντρες να κάνουμε κόντρες και άλλα πολλά . νάνε καλά μας θυμάται συχνά
παιζει και να΄'χει φυγει απ την ζωη με αυτα που κανει
fath glwssa soy re
ti einai ayta poulete?
mia sto jydi mia sto ladi mia sto ladojydo... ftoy ftoy ftoy
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
,tou katana k tou trooper tou aresoun oi kontres opws k se pollous apo emas
:rolleyes: :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
:rolleyes: :look: :look:
εμενα μου αρεσουν ειναι η αληθεια, αλλα σε ελεγχομενο περιβαλλον και με φουλ προστασια και με χρονομετρα... με αξιοπρεπεια δηλαδη :lol:
εμενα μου αρεσουν ειναι η αληθεια, αλλα σε ελεγχομενο περιβαλλον και με φουλ προστασια και με χρονομετρα... με αξιοπρεπεια δηλαδη :lol:
Αρα μιλάμε για αγώνα. Είπα και εγώ :beer: :beer: :wave2: