View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ
2wheeler
31/08/2007, 14:41
Nα μια λυπητερη και από εμενα….ΠΡΟΣΟΧΗ διαβαστε προσεκτικα την κλιση που σας εκοψε το οργανο και ελεγξτε αν σας εχει γραψει για τις σωστες παραβασεις...Οσα νευρα και αν εχετε,οσο δυσκολα κι αν σας φαινονται ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ διαβαστε τι σκ@τ@ εχουν γραψει μεσα.Μπορει να εχετε τραγικη εκπτωση κατά την πληρωμη του εάν απλα διαβασετε τιν κλιση.(Όχι σαν και εμενα τον Μ@Λ@Κ@ που διαπιστωσα μολις τωρα που μπηκα σπιτι ότι ενω : πηγαινα αναποδα σε μονοδρομο (αναστροφη επι τοπου γραψαν οι ασχετοι) και κατι ψιλα καθρεπτες και τετοια μου βγηκε κουστουμι 1065 ευρω…καλο ε…!!! Και θα μου πεις που βρηκαν 1065ευρω και γραψανε? ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΩ ΤΟ Φ Ο Ρ Ο Υ Σ Α !!!!! Καλα διαβασετε…Αλλα καλος μ….. εισαι και εσυ,ας την διαβαζες πριν την υπογραψεις…Όμως πειτε μου μετα από τετοιο σοκ(1065) πως διαβαζεις?
Το γεγονος εγινε 31/08 με honda innova.
blackbusa
31/08/2007, 16:40
Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει,αλλα τρεχα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο τμημα που ανηκει και κανε παραπονα στον δοιηκητη,και απειλησε οτι θα κανεις μηνυση......και ρωτα τον δικηγορο σου.......αμεσα ομως
2wheeler
31/08/2007, 18:12
και αφαιρεση διπλωματος-αδειας κυκλοφοριας για 20 μερες.Το θεμα ειναι οτι αφου υπεγραψα...πακετο.Παω αυριο καρφι για εκει.
Με γνώμονα πάντα πως μας λες την αλήθεια σου λέω πως.. ναι μεν αλλά.. τον ήπιες!!!
Και δεν θα είσαι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα έχει πρόβλημα με αρκετούς κομπλεξικούς - κολοπεδαράδες μπάτσους!!
fantacid
31/08/2007, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2wheeler
και αφαιρεση διπλωματος-αδειας κυκλοφοριας για 20 μερες.Το θεμα ειναι οτι αφου υπεγραψα...πακετο.Παω αυριο καρφι για εκει.
ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
αυριο ισως ειναι αργα!!!!
blackbusa
31/08/2007, 18:56
οπως ειπε και ο fanta......πολυ αργησες......επρεπε να πας καρφι εκει απο την στιγμη που το ειδες και οχι να ποσταρεις......
fantacid
31/08/2007, 18:57
συνηθως οι μπατσοι οταν σε σταματανε κ εχεις κανει μλκια κ λιγο πριν σε γραψουν ολο κ καποιο σκοντο σου κανουν
δλδ εχεις 2 παρανομιες σε γραφουν για μια..... τη πιο φθηνη!
εαν φυσικα δεν κατεβεις κ τους αρχισεις στα καντηλια ή τις εξυπναδες!
κ με τετοιο σκορ σαν το δικο σου πιστευω οτι προκαλεσες τη τυχη σου !!!!!!!
να σε γραψουν για κραος ενω το φορουσες?:eyepop:
κ να σου βαλουν κιαλλα για να σκοραρεις στο χιλιαρικο????
ξερω γω.....θα κανες χοντρη μλκια!!!!
:sick:
2wheeler
01/09/2007, 08:35
Παιδες ημουν οχι απλα ευγενικος ,αλλα μεχρι αηδιας.Τι παρακαλια οτι ειμαι φοιτητης, τι παρακαλια να κανουν οτι καλυτερο γινεται...ΤΙΠΟΤΑ!!!Μου ελεγε κιολας ναι ναι...Και γενικα στα μπλοκα ειμαι παντα το καλο παιδι.Αλλα ετσι ειναι.Αυτοι νομιζαν οτι κανανε κατι τωρα...
OrEsTiS82
01/09/2007, 09:21
Παιδια εξαρταται τον αστυνομικο και πως θα του φερθεις, στο δικο μου δεν εχω καθολου φλασακια, ουτε το σημα 07 πανω, και η πινακιδα δεν ειναι σε λασπωτηρα ειναι με λαμάκι στο πισω μερος του φτερου.
Δεν μου εχουν πει ποτε θα σε γραψω για κατι γιατι εχω διπλωμα ασφαλεια και τις υπολοιπες μαλακιες οποτε δεν εχω φαει καμια κληση,φοραω και κρανος.
Σε αλλα παιδια που ξερω τους σταματανε δεν φορανε κρανος και αρχιζουν θα σε γραψω για αυτο για το αλλο, τους γκρινιαζει το παιδι και τον γραφουν για λιγοτερα χρηματα.
Σιγουρα υπαρχουν και μερικοι ζηταδες που βγαινουν μονο για να γραψουν οποτε και εγω αμα πεσω σε τετοιον θα μου βρει 100 λογους για να φαω κληση.
Πιο μικρος που ειχα αλλη μηχανη προσπαθουσε να με γραψει για ασφαλεια ενω το μηχανακι ειχε κανονικα την ασφαλεια του,και μου το επαιζε οτι μου την χαρισε επειδη ημουν φανταρος,πανε να σε ψαρωσουν οτι ειναι και καλοι στο τελος.
Μπορεί να το έκανε από συνήθεια...είναι η πιο κοινές παραβάσεις...Παλιότερα είχαν κόψει κλήση σε κουτάκια για κράνος:lol: (το είχαν δείξει και στις ειδήσεις), πιθανότατα να θέλαν να τον γράψουνε για ζώνη...
Ή απλά μπορεί να έπεσες σε κομπλεξικό μπάτσο...παίζουν κι αυτά
:hypnotize :uplate: :eyepop: :uplate: :hypnotize
τι (π)ειπες τωρα?!?!?!?!?
1065€ :hypnotize :uplate: :eyepop: :uplate: :hypnotize
ρε μλκ μπας και κοιτας το τιμολογιο αγορας του ινοβα ρε?!?!?!?!?
OrEsTiS82
01/09/2007, 10:25
Πριν 1.5 μηνα γνωστος μου πιτσιρικας ειχε παραβιασει σχεδον τον μισο Κ.Ο.Κ και εφαγε 2.000 ευρω περιπου,σουζες,δεν σταματησε σε σημα αστυνομικου,περασε με κοκκινα,stop,δεν εχει διπλωμα,ασφαλεια,την αδεια την εχει χασει,δεν φοραει κρανος,και αλλα πολλα και ειδα κληση περιπου 2 χιλιαρικα.(εχει ξαναφαει και 1.000 ευρω και δεν ειχε βαλει μυαλο).
liakaros
01/09/2007, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Πριν 1.5 μηνα γνωστος μου πιτσιρικας ειχε παραβιασει σχεδον τον μισο Κ.Ο.Κ και εφαγε 2.000 ευρω περιπου,σουζες,δεν σταματησε σε σημα αστυνομικου,περασε με κοκκινα,stop,δεν εχει διπλωμα,ασφαλεια,την αδεια την εχει χασει,δεν φοραει κρανος,και αλλα πολλα και ειδα κληση περιπου 2 χιλιαρικα.(εχει ξαναφαει και 1.000 ευρω και δεν ειχε βαλει μυαλο).
Δεν μου λες??
Ο φιλος σου κυκλοφορει ακομα εξω?
Αν ναι...ενα μεγαλο μπραβο στην ελληνικη αστυνομια και δικαιοσυνη....
kiriakost
01/09/2007, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αν ναι...ενα μεγαλο μπραβο στην ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη....
Εγω θα συμφωνήσω , και θα το τραβήξω ακόμα πιο μακριά ... προτείνω Μπαν από το φόρουμ , και σε όσους μας έρχονται , και μας γράφουν μηνύματα του στυλ .... η μηχανή ρετάρει πάνω από τα 180χλμ !! Τι να κάνω ? βοηθήστε με !! :eyepop: :a38:
blackbusa
01/09/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εγω θα συμφωνήσω , και θα το τραβήξω ακόμα πιο μακριά ... προτείνω Μπαν από το φόρουμ , και σε όσους μας έρχονται , και μας γράφουν μηνύματα του στυλ .... η μηχανή ρετάρει πάνω από τα 180χλμ !! Τι να κάνω ? βοηθήστε με !! :eyepop: :a38:
Να του λες να παρουν busa που μεχρι τα 300 δεν εχει κανενα προβλημα.....:D :D :D
hornetakias
01/09/2007, 14:58
Οι 20 μερες περνανε ευκολα.Το θεμα ειναι τα λεφτα και εκει μην τους αφησεις ησυχους.Οπως μας λενε εμας να αναλαβουμε τις ευθυνες μας ετσι και ο τροχονομος να αναλαβει τις δικιες του για τις μαλακιες που κανει.
Αντε γιατι μερικοι δουλευουν και σκιζονται ενα μηνα για τα λεφτα αυτα.
Το μονο που ξερουν ειναι να γραφουν κλησεις σε παπια και να το παιζουν ψευτομαγκες.Λες και φταινε αυτοι για το μπαχαλο στους δρομους.:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
εγω προτεινω μπαν σε οσους οδηγουν μηχανες κατω των 600κεκ....
επισης σε οσους οδηγουν μονοκυλινδρα....
και γενικα σε οσους καβαλουν μηχανη που δεν γουσταρω....
επισεις μπορουμε να πιεσουμε το κρατος να βαλει καταγραφέα σε ολα τα μηχανακια και να ελεγχουμε ετσι τις ''καγκουριες'' που κανουν μερικοι (οπως και το που ποτε και πως οδηγουν και πηγαινουν οι υπολοιποι....στη αγγλια το σκεφτονται για τα αμαξια αυτο, σοβαρα)
ακομα να περνουν απο ιερα εξεταση οι υποψηφιοι αναβατες και να προσκομιζουν πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων.....
μα ειμαστε σοβαροι τωρα?:a21: :a24:
edit: αν σε ενεοχλουν τοοοοοσο πολυ πια τετοιου ειδους μηνυματα, απλα μη τα διαβαζεις και μην απαντας.....live and let live ( ή let die οτι θες)
Όταν είναι να υπογράψεις κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, είναι κανόνας πως πρέπει να διαβάσεις ΤΙ υπογράφεις!!!!
Τώρα.......τρέχα!!!!!
(καλά ξεμπερδέματα!!!!:wave2: )
VanDiemen
01/09/2007, 21:13
Τι να πω.. Δυστυχώς υπάρχουν οι λίγοι που βγάζουν το κακό όνομα για τους πολλούς! Αν σε είχαν γράψει για την παράβαση που έκανες, δεν το συζητάμε ότι θα σου έλεγα πως καλά σου έκαναν, αλλά τώρα δυστυχώς δεν έχεις άλλη διέξοδο παρά να την πληρώσεις. Εκτός ίσως αν μπορέσεις να τον βρεις και να τον παρακαλέσεις να διορθώσει τη μαλακία του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Να του λες να παρουν busa που μεχρι τα 300 δεν εχει κανενα προβλημα.....:D :D :D
Μα ................ δεν πάει 300
μόνο μέχρι 299 :p
blackbusa
02/09/2007, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Μα ................ δεν πάει 300
μόνο μέχρι 299 :p
Υπαρχει και το ανοιχτο μονδελο......:D :D :D
Παρακαλω τους μοντ να μην φαω Ban.....πριν απο λιγο εφαγα σουτζουκακια και χορτασα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
02/09/2007, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Υπαρχει και το ανοιχτο μονδελο......:D :D :D
Παρακαλω τους μοντ να μην φαω Ban.....πριν απο λιγο εφαγα σουτζουκακια και χορτασα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ τι μιλας ρε???
το δικο σου δεν παει ουτε 220.
"κουραζει τον αναβατη"
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
blackbusa
02/09/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εσυ τι μιλας ρε???
το δικο σου δεν παει ουτε 220.
"κουραζει τον αναβατη"
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: