PDA

View Full Version : Eri3a to kranos...

Pan_Londinium
01/09/2007, 08:47
Paidia xriazomai sumboulh:

ths kopelas mou to kranos (kainourio -4wn mhnwn- Scorpion EXO 400) epese apo ta xeria ths (apo 1/2 metro pes) k ekane ena xthphma sto panw meros tou kronous.

den einai san gratzounia alla san rogmh...

den 3erw kata pws epeidei einai to epanw meros tou kranous k epeidh epese apo poli mikro ipsos ama einai ok akoma?

8ewritika ama peseis apo mhxanh den xtupas to panw meros toso poli etsi? (idiws mes thn polh).

ti lete na parei kanourio h oxi

euxaristw

YG 8a ebaza kamia photo alla to exei kleidomeno sto scooteraki

KaTaNaS
01/09/2007, 08:52
σε εκδρωμες μας ξερεις πόσα κράνη έχουν πέσει αποπ καρέκλες και τραπέζια;

δεν παθαινει τίποτα το κράνος... η ρωγμη βεβαια που περιγραφεις δεν ξερω τι δουλεια εχει εκει...

πήγαινε τζωρτζοπουλο να το δούνε και θα σου πούνε!

Ζεύκας
01/09/2007, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πήγαινε τζωρτζοπουλο να το δούνε και θα σου πούνε!

το παλικάρι μάλλον μένει Λονδίνο...

STOYBI
01/09/2007, 11:43
Ρωγμη ???

Στειλτο να παει στο καλο .... :rolleyes:

Βρε Σταυρο σε οποιον και να παει μπορει να του εγγυηθει ??? :confused:

project.breeze
01/09/2007, 13:04
Παιδιά αφού η πτώση είναι από τόσο μικρό ύψος αποκλείεται η ρωγμή να είναι στο κέλυφος του κράνους,εγώ φαντάζομαι πώς απλά θα δημιουργήθηκε ρωγμή στο βερνίκι του.Μάλλον απίθανο να έπαθαν ζημιά τα δομικά στοιχεία του...Από την άλλη,ποτέ δεν ξέρεις...:confused:

zzr2005
01/09/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Παιδιά αφού η πτώση είναι από τόσο μικρό ύψος αποκλείεται η ρωγμή να είναι στο κέλυφος του κράνους,εγώ φαντάζομαι πώς απλά θα δημιουργήθηκε ρωγμή στο βερνίκι του.Μάλλον απίθανο να έπαθαν ζημιά τα δομικά στοιχεία του...Από την άλλη,ποτέ δεν ξέρεις...:confused:

εκτός αν έσκασε σε καποιο αιχμηρό σημείο του εδάφους...πχ μια μυτερή πέτρα ή κατι άλλο...ποτέ δεν ξέρεις...
αν ειναι πραγματικά ρωγμή καλύτερα πέτατο φίλε...
δεν μπορείς να κάνεις συμφωνία που θα χτυπήσεις σε ενδεχόμενη πτώση....

και αν εχει κανει ρωγμή το εξωτερικό κέλυφος σίγουρα χάνει τις ιδιότητές του σε ολόκληρο το κέλυφος και όχι μονο εκεί που έκανε τη ρωγμή....

project.breeze
01/09/2007, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εκτός αν έσκασε σε καποιο αιχμηρό σημείο του εδάφους...πχ μια μυτερή πέτρα ή κατι άλλο...ποτέ δεν ξέρεις...
αν ειναι πραγματικά ρωγμή καλύτερα πέτατο φίλε...
δεν μπορείς να κάνεις συμφωνία που θα χτυπήσεις σε ενδεχόμενη πτώση....

και αν εχει κανει ρωγμή το εξωτερικό κέλυφος σίγουρα χάνει τις ιδιότητές του σε ολόκληρο το κέλυφος και όχι μονο εκεί που έκανε τη ρωγμή....

Έχεις δίκιο φίλε ΖΖR γι'αυτό είπα κι εγώ ποτέ δεν ξέρεις.Πάντως αν όντως έχει πάθει ζημιά τέτοια το κέλυφός του με μία πτώση από μισό μέτρο (και αν φυσικά έπεσε στο πάτωμα και όχι σε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο) δεν είναι λίγο περίεργο;

apav
01/09/2007, 16:59
Όχι γιατί όπως έχει ξανά-αναφερθεί σε παλαιότερο θέμα, είναι σχεδιασμένα για να πέφτουν "γεμάτα". :winka:

Pan_Londinium
01/09/2007, 20:04
wriste mia photo gia na sas boh8hsw:

101383

apav
01/09/2007, 20:12
Για να βγει καλλυτερη φωτογραφία, βάλε την λειτουργία χωρίς φλας και αυτόματη χρονομέτρηση. :winka:

Φαίνεται ότι πάει για το ράφι!

:wave2:

alx255
01/09/2007, 22:15
αποψη μου παρε αλλο νασαι οκ

arxaios
01/09/2007, 22:33
Αντίο κρανάκι !!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ παίζουμε με αυτά τα πράγματα !!!!!!!!!
Πες του αντίο και πάμε γι' άλλα !!!!!!!!!

Nikoskazer2000
02/09/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αντίο κρανάκι !!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ παίζουμε με αυτά τα πράγματα !!!!!!!!!
Πες του αντίο και πάμε γι' άλλα !!!!!!!!!

+1000

gcrook
02/09/2007, 12:44
Δεν φαινεται καλα η φωτο αλλα μοιαζει σαν να εχει τσακισει το χρωμα...
Οποτε μαλλον δεν υπαρχει προβλημα.
Αν η ρωγμη ειναι στο κελυφος (αν αντεχεις με ενα μαχαιρακι σπασε το χρωμα να δεις μεχρι που φτανει η ρωγμη) ,τοτε ειναι καιρος να μπει στο παταρι...

Stelth
02/09/2007, 13:21
Αδελφέ

με την παραμικρή υποψία ρωγμής

Π Ε Τ Α Τ Ο

Εκτός και αν θέλεις να αλλάξεις κοπέλα (μαζί με το κράνος):)

project.breeze
02/09/2007, 17:21
Είσαι σίγουρος πως οι ρωγμές αυτές στο χρώμα προκλήθηκαν από την πτώση;Εμένα μου φαίνεται πως το χρώμα έχει "τινάξει" από μέσα προς τα έξω όπως τινάζει ο σοβάς στα σπίτια όταν υπάρχει πολύ υγρασία...Είσαι σίγουρος πώς δεν υπήρχαν και πριν από την πτώση δηλαδή;

fantacid
02/09/2007, 18:32
η φωτο δεν ειναι η καλυτερη, αλλα απο τη φαινετε εχει χτυπησει το χρωμα κ οτι το κελυφος!

κανε αυτο που ειπε ο αποπανω.....
στη περιοχη του χτυπηματος ξυστο λιγο να σιγουρευτεις οτι δεν εχει σπασει το κελυφος, αλλα μονο το χρωμα.

καλυτερα ενα γδαρμενο κρανος παρα ενα αχρηστο κρανος!!

εαν δεν εισαι σιγουρος καλο θα ειναι να παει στο ραφι,
γιατι, σκεψου να μη κανει τη δουλεια οταν (κ αμα ποτε) χρειαστει ποτε!

Pan_Londinium
03/09/2007, 07:12
h rwgmes sigoura eginan meta..

k egw upopsiazomai oti den einai poli sobaro..

prospa8hsa na parw kalhterh photo

101486

Pan_Londinium
03/09/2007, 07:12
K

101487

zzr2005
03/09/2007, 10:25
και μένα δεν μου φαίνεται για ράγισμα απο την πτώση...

αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να το πας στον αντιπρόσωπο για εκτίμηση.....:wave2:

993cc
11/09/2007, 14:21
Και μένα μου έπεσε αλλά από την σέλα όπως το είχα ακουμπισμένο... Ύψος σέλας 77 πόντοι σύμφωνα με τον κατασκευαστή οπότε λίγο παραπάνω από το μισό μέτρο του φίλου όμως καμμία ρωγμή απλά κάποια μικρά σημαδάκια ακριβώς στην κορυφή.... χτύπησε σε τελείως ομαλό επίπεδο από μπετόν (τελείως λείο σε βενζινάδικο -όχι σαγρέ). Το κράνος είναι Shoei Raid II 1 έτους άθικτο ώς τώρα... τι λέτε? Το μαγαζί μπορεί απλά να πει να πάρω καινούργιο για προφανείς λόγους :confused:

KaTaNaS
11/09/2007, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από 993cc
σε τελείως ομαλό επίπεδο από μπετόν (τελείως λείο σε βενζινάδικο -όχι σαγρέ).

βιομηχανικό δάπεδο :wave2:

993cc
14/09/2007, 11:37
Ναι το ξερω απλα το περιεγραψα για να καταλαβουν οι περισσοτεροι........... κατά τα άλλα?...

p@nos
16/09/2007, 01:30
Ρε φιλε κατα την ταπεινη μου αποψη δεν εχει τιποτα το κρανος σου...
Τα κρανοι ειναι κατασκευασμενα για να δεχονται τεραστιες δυναμεις,οποτε δεν μπορει εκ των πραγματων να παθει κατι αν σου πεσει κατω...

Ειναι πολυ πιο ισχυρα απ'αυτο που νομιζουμε...

Να σας πω μια ιστοριουλα...

Υπηρχε στο παταρι ενα shoei το '85 νομιζω,εμβανισιακα δεν θα μπορουσε να ηταν χειροτερο,οποτε βρηκα την ευκαιρια να πειραματιστω...

Πρωτα το ετριψα ολο με γυαλοχαρτο(τοσο πολυ που εξαφανηστικαν πολυ βαθιες γρατζουνιες) και το εβαψα...Επειδη ομως το χρωμα δεν εμενε πανω στο κρανος αποφασισα να το πεταξω,αλλα πρωτου το στειλω στα σκουπιδια να ''τεσταρω'' τις αντοχες του...
Πρωτα το βαρουσα οσο πιο βιαια μπορουσα(και δεν ειμαι και κανενας μικροκαμομενος)με σφυρι με την πλευρα που εχει ακρη σαν μπιλια...

Στη συνεχεια επειδη δεν καταφερα να το καταστρεψω αρχισα να το βαραω με την ΒΑΡΙΑ!!!:eek:

Με οση δυναμη μπορουσα και τελικα ΔΕΝ καταφερα να το σπασω!!!

Υπολογησε τωρα τι βιασμο υπεστει το κρανος,χωρις να διαλυθει...

Γι'αυτο μην αγχωνεσε απο τετοια!!!

Αυτα πιστευω ειναι ζημιες επιφανιακες,του χρωματος...

Μην περιμενεις να σου πουν κατι στο μαγαζι...
Και να το ξεσκονισεις το κρανος θα σου πουν να παρεις καινουργιο...

:wave2: