Σύνδεση

View Full Version : Κοντρα : Husqvarna 610 VS BMW GS1200cc

Σελίδες : [1] 2

OrEsTiS82
01/09/2007, 18:24
Πριν πηγαμε βολτα μεχρι την Πεντελη με το GS 1200,ο δρομος ειχε αρκετα αυτοκινητα γιατι ηταν ακομα απογευμα οποτε δεν αναπτυξαμε μεγαλη ταχυτητα, δοκιμασαμε και εν κινηση και απο φαναρι.
Απο φαναρι το 610 εφευγε καλυτερα αλλα το GS μαζευε την διαφορα και εφευγε 2 μηχανακια μπροστα.
Στις 3 φορες που το δοκιμασαμε μονο την 1 φορα καταφερα να φυγω μπροστα μεχρι την 3η μου και εκει απο λαθος δικο μου με εφτασε (μου πεταχτηκε τζιπακι απο στενο στην λεωφορο Πεντέλης και εκοψα και εχασα την αλλαγη μου σε 4η οποτε με εφτασε το 1200).
Εν κινήση οταν τα δοκιμασαμε δεν μπορουσα να κρατηθω μπροστα.(πολυ λογικο εχει τα 2πλασια κυβικα)
Μονο την 1 απο τις 3 φορες που τα δοκιμασαμε τα πηγα καλα,σε μια απο τις αλλες 2 στην εκκινηση εφυγα άτσαλα γιατι σπινιαρε ο πισω τροχος για πολλα μετρα οποτε δε μπορεσα να ξεκινησω καλα να παρω μια διαφορα.
Στις στροφες της Πεντελης ημουν μπροστα με διαφορα αλλα στην ευθεια ειναι πολυ δυσκολο να το περασω.
Καποια στιγμη θα βγαλουμε κανενα βιντεακι να δειτε,δεν το πιεζω το μηχανακι μου το ειχα πει και το απογευμα γιατι δε θελω να γινει καμια μαλακια στην μηχανη μου,δεν ξεπερναω τα ορια ουτε το ανοιγα κοφτες, κανονικες εκκινησεις εκανα,σιγα μη σπασω το 610 για μαλακιες.
:beer:

OrEsTiS82
01/09/2007, 18:30
.

101382

AFTER
01/09/2007, 18:46
E τι σοϊ κοντρα ειναι αν δεν το ανοιγεις κοφτες?
:rolleyes:

OrEsTiS82
01/09/2007, 19:00
Στις 3 φορες που τα βαλαμε μονο την 1 περασα μπροστα,οταν ειπα να ανοιξω αποτομα αρχισε να σπινιαρει και να πεταει τον κωλο δεξια αριστερα και ηταν χειροτερο γιατι εχασα πολλα μετρα ενω το 1200 λογω βαρους καθετε κατω.

AFTER
01/09/2007, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Στις 3 φορες που τα βαλαμε μονο την 1 περασα μπροστα,οταν ειπα να ανοιξω αποτομα αρχισε να σπινιαρει και να πεταει τον κωλο δεξια αριστερα και ηταν χειροτερο γιατι εχασα πολλα μετρα ενω το 1200 λογω βαρους καθετε κατω.

Αν ειναι καλη η ασφαλτος, κραταει μια χαρα
Κανε και κανα burn out πριν να ζεστανεις το ελαστικο
Επιμενω οτι αν το ξεκινησεις καλα, θα φευγεις μεχρι τα 100χλμ/ω ανετα, και οχι μονο στο 1200gs, αλλα και σε πολλα street

McGyver
01/09/2007, 19:08
ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OrEsTiS82
01/09/2007, 19:08
Ξεχασα να γραψω οτι επειδη νωριτερα θα καναμε βολτες ημουν γεματος βενζινη,δε ξερω αμα παιζει ρολο και αυτο.
Οταν ειναι να βγαλουμε κανενα βιντεακι θα το ζορισω και θα παω αδειος :)

odt
01/09/2007, 19:40
δεν το πιεζω το μηχανακι μου το ειχα πει και το απογευμα γιατι δε θελω να γινει καμια μαλακια στην μηχανη μου,δεν ξεπερναω τα ορια ουτε το ανοιγα κοφτες, κανονικες εκκινησεις εκανα,σιγα μη σπασω το 610 για μαλακιες.

Ε, πες μας ότι τον είχες στο χαλαρό...με τόσο μεγάλη εισαγωγή που έκανες, παραλίγο να το χάσω το νόημα :lol:

OrEsTiS82
01/09/2007, 20:57
Δεν πηγα το μηχανακι κόφτες,αυτο δεν σημαινει οτι δεν με περασε δικαια,απο την αρχη του ειχα πει οτι εγω δεν θα το ζορισω πολυ.
Το θεμα ειναι να τραβηξουμε βιντεακι οποτε εκει θα φανουν ολα, και τα λαθη και το το εγινε,και το καλυτερο θα ειναι να μας ακολουθησει μια 3η μηχανη με δικαβαλο και να τραβαει βιντεο.
:)

filipp0s
02/09/2007, 00:17
Ευτυχώς που η bmw αγόρασε τη Husqvarna...μήπως και σταματήσεις τις κόντρες:rolleyes: :D

vangelis 64
02/09/2007, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Nίκοοοοοο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Respect
02/09/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
E τι σοϊ κοντρα ειναι αν δεν το ανοιγεις κοφτες?
:rolleyes: Demi! :lol: :lol: :lol:

devil's animal
02/09/2007, 12:18
γιατι ρε δεν τα βαλατε στην κηφησιας??

:confused: :confused:

οχι,οχι...μ@λακια ειπα......βαλτε τα στην Ιπποκρατους.....
:lol: :bigcry: :lol:

εκει βγαινουν πιο συχνα τζιπακια,παπακια,κουτακια..λεωφορεια:eek: :eek:

ρε τι κανει ο κοσμος....
:a28: :a28:

OrEsTiS82
02/09/2007, 14:11
Στην κηφισιας αμα τα βαζαμε απογευμα ισως μας πετυχαινε κανενα περιπολικο και θα ειχαμε χειροτερα μετα γιατι ο Κ.Ο.Κ λεει 2 χιλιαρικα προστιμο οποτε δε προκειται να σταματησω.
Τα βαλαμε στην λεωφορο Πεντελης αλλα επειδη εχει πολλα στενα που πεταγονται μαλακες ηθελε προσοχη.
2 φορες πηγε να γινει στραβη απο αυτοκινητο που βγηκε απο στενό στο αλλο παιδι και εγω 1 φορα και κριμα γιατι ημουν μπροστα εκεινη την ωρα.

devil's animal
02/09/2007, 15:35
Στην κηφισιας αμα τα βαζαμε απογευμα ισως μας πετυχαινε κανενα περιπολικο και θα ειχαμε χειροτερα μετα γιατι ο Κ.Ο.Κ λεει 2 χιλιαρικα προστιμο οποτε δε προκειται να σταματησω.
Τα βαλαμε στην λεωφορο Πεντελης αλλα επειδη εχει πολλα στενα που πεταγονται μαλακες ηθελε προσοχη.
2 φορες πηγε να γινει στραβη απο αυτοκινητο που βγηκε απο στενό στο αλλο παιδι και εγω 1 φορα και κριμα γιατι ημουν μπροστα εκεινη την ωρα.

ναι αυτο λεω...

για να αυξησετε το επιπεδο της δυσκολιας..η Ιπποκρατους ειναι μια καλη "πιστα"

γλιστερη ασφαλτος,και διαφορα πεταγματα απο οτιδηποτε κυκλοφορει!!

ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????

αν θελετε κοντριτσα σε ρεπριζ πηγαιντε στην εθνικη οδο η στην αττικη.
ανοιξτε και απογειωθειτε
αν θελετε 0-100 πηγαιντε βραδυ στην βουλιαγμενης.
οχι :nono: σε δρομους που πεταγετε ο καθε μ@λακας (τωρα βεβαια ποιος ειναι ο μ@λακας παιζεται...):rolleyes:

gcrook
02/09/2007, 15:57
Δυο χιλιαρικα;
Και εβαλα καινουργιο μπουζι στο παπι...
Αντε να αποδειξεις μετα στο "οργανο" οτι ξεκινησες νορμαλ απο το φαναρι...

thePrince
02/09/2007, 16:25
Μαλάκες αυτοί που πετάγονται; :rotflmao: :bigcry:

Ζεύκας
02/09/2007, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι αυτο λεω...

για να αυξησετε το επιπεδο της δυσκολιας..η Ιπποκρατους ειναι μια καλη "πιστα"

γλιστερη ασφαλτος,και διαφορα πεταγματα απο οτιδηποτε κυκλοφορει!!

ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????

αν θελετε κοντριτσα σε ρεπριζ πηγαιντε στην εθνικη οδο η στην αττικη.
ανοιξτε και απογειωθειτε
αν θελετε 0-100 πηγαιντε βραδυ στην βουλιαγμενης.
οχι :nono: σε δρομους που πεταγετε ο καθε μ@λακας (τωρα βεβαια ποιος ειναι ο μ@λακας παιζεται...):rolleyes:

+1 :rolleyes:

OrEsTiS82
02/09/2007, 23:13
:D

DUKASII
03/09/2007, 08:08
εβαλα και εγω κοντρα με ενα παπάκι 140 της γιαμαχα...

μου φευγε στα πρωτα 12,5 μετρα αλλα μετα τον μαζευα και τον περναγα για κανα 2-3 μηχανάκια...στα επομενα 18 μετρα της κοντρας.

:eek:

αμ πως....:rotflmao: :lol:

μετα απο δυο τρεις προσπαθειες...

μου πε...

ρε φιλαρακο μη τρελενεσαι λεμε....στρωνω δε το σπαω μεχρι κοφτες...

και με ξενερωσε..:sad: :sad: :uplate: :bawl:

nikos force
03/09/2007, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

μου φευγε στα πρωτα 12,5 μετρα αλλα μετα τον μαζευα και τον περναγα για κανα 2-3 μηχανάκια...στα επομενα 18 μετρα της κοντρας.

μου πε...

και με ξενερωσε..:sad: :sad: :uplate: :bawl: na se rwthsw twra pouse brika..oso aneth einai h thesi sinepibati sto super duke??

DUKASII
03/09/2007, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
na se rwthsw twra pouse brika..oso aneth einai h thesi sinepibati sto super duke?? δε ξέρω ρε...δεν εχω κατσει ποτε...

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

βασικα ειναι οσο ανετη...οσο σε αγαπαει η κοπελιά που θα βάλεις πισω..

nikos force
03/09/2007, 10:48
δε ξέρω ρε...δεν εχω κατσει ποτε...

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

βασικα ειναι οσο ανετη...οσο σε αγαπαει η κοπελιά που θα βάλεις πισω.. esy den exeis balei kanenan pisw na soy pei????h kopelia thn exei palepsei se merikes boltes me to husa ...

DUKASII
03/09/2007, 11:10
esy den exeis balei kanenan pisw na soy pei????h kopelia thn exei palepsei se merikes boltes me to husa ... Nαι και αν αντεχε στο μπεργκο..στο σδουκα θα νομιζει οτι πήρες βαραντερο..

OrEsTiS82
03/09/2007, 15:42

μου πε...

και με ξενερωσε..:sad: :sad: :uplate: :bawl:

Α ρε γαμωτο γιατι να μην μενουμε κοντα να σε ταραζω στη φαπα καθε πρωι...

LsKostas
03/09/2007, 16:50
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

DUKASII
04/09/2007, 08:03
Α ρε γαμωτο γιατι να μην μενουμε κοντα να σε ταραζω στη φαπα καθε πρωι...

αμα δινεις φαπες οπως κανεις κοντρες θα γελασουμε πολυ κουκλα μου.

OldMan
04/09/2007, 12:30
Ξεχασα να γραψω οτι επειδη νωριτερα θα καναμε βολτες ημουν γεματος βενζινη,δε ξερω αμα παιζει ρολο και αυτο.
Οταν ειναι να βγαλουμε κανενα βιντεακι θα το ζορισω και θα παω αδειος :)
Μην ξεχάσεις να κόψεις τα νύχια σου και να ξυριστείς κόντρα ...!!!:winka:

LsKostas
04/09/2007, 14:26
Απο εδω και στο εξης απογορευονται οι εκφρασεις

-"Κοντρα ξυρισμα"

-"κοντρα ανεμος"

-"Κοντρα πλακε"

-περιοδικο "Κοντρα" (Καθε Τεταρτη);)

-"Κοντρα στην κοντρα"

και τα αντιστοιχα παραγωγα τους

Τυχον μη-συμμορφωση θα σημανει παυση του εκλογικου δικαιωματος
για 2 τετραετιες δηλαδη ωσπου να τελειωσει η Ιονια οδος (για τρελες "κοντρες" συμφεροντων λεμε...)

:wave2:

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:13
αμα δινεις φαπες οπως κανεις κοντρες θα γελασουμε πολυ κουκλα μου.

Απο τα πληκτρολογια καλα τα λες, περιμενω μηνυμα σου να τα πουμε και απο κοντα να δω ποσο μαγκας εισαι.
Εγω κανω τουλαχιστον και κοντρες,εσυ ησουν χωρις μηχανακι και εγραφες οτι ειχες ακομη super duke ρε καθυστερημενο κομπλεξικο ανθρωπακι.
Και που σου απανταω αξια σου δινω,σε παιδια της φαπας δε μιλαω,αμα θες απο κοντα ελα να τα βρουμε γιατι πολυ "μιλας" στο moto και καποιος πρεπει να σου βαλει επιτελους μυαλο.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ" ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ.

DUKASII
04/09/2007, 15:19
Απο τα πληκτρολογια καλα τα λες, περιμενω μηνυμα σου να τα πουμε και απο κοντα να δω ποσο μαγκας εισαι.
Εγω κανω τουλαχιστον και κοντρες,εσυ ησουν χωρις μηχανακι και εγραφες οτι ειχες ακομη super duke ρε καθυστερημενε.

μαγειρευεις κιολας'??

CPANTELO
04/09/2007, 15:20
Πριν πηγαμε βολτα μεχρι την Πεντελη με το GS 1200,ο δρομος ειχε αρκετα αυτοκινητα γιατι ηταν ακομα απογευμα οποτε δεν αναπτυξαμε μεγαλη ταχυτητα, δοκιμασαμε και εν κινηση και απο φαναρι.
Απο φαναρι το 610 εφευγε καλυτερα αλλα το GS μαζευε την διαφορα και εφευγε 2 μηχανακια μπροστα.
Στις 3 φορες που το δοκιμασαμε μονο την 1 φορα καταφερα να φυγω μπροστα μεχρι την 3η μου και εκει απο λαθος δικο μου με εφτασε (μου πεταχτηκε τζιπακι απο στενο στην λεωφορο Πεντέλης και εκοψα και εχασα την αλλαγη μου σε 4η οποτε με εφτασε το 1200).
Εν κινήση οταν τα δοκιμασαμε δεν μπορουσα να κρατηθω μπροστα.(πολυ λογικο εχει τα 2πλασια κυβικα)
Μονο την 1 απο τις 3 φορες που τα δοκιμασαμε τα πηγα καλα,σε μια απο τις αλλες 2 στην εκκινηση εφυγα άτσαλα γιατι σπινιαρε ο πισω τροχος για πολλα μετρα οποτε δε μπορεσα να ξεκινησω καλα να παρω μια διαφορα.
Στις στροφες της Πεντελης ημουν μπροστα με διαφορα αλλα στην ευθεια ειναι πολυ δυσκολο να το περασω.
Καποια στιγμη θα βγαλουμε κανενα βιντεακι να δειτε,δεν το πιεζω το μηχανακι μου το ειχα πει και το απογευμα γιατι δε θελω να γινει καμια μαλακια στην μηχανη μου,δεν ξεπερναω τα ορια ουτε το ανοιγα κοφτες, κανονικες εκκινησεις εκανα,σιγα μη σπασω το 610 για μαλακιες.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΕΝΑ,ΤΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ
ΜΕΓΑΛΗ :a31: :a31: :a31: :a31: . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑ ....

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:26
Το ξερω οτι ηταν μαλακια δεν ειπα το αντιθετο.
Δεν μας πετυχες για να μας "ριξεις" η για να ερθεις και εσυ καμια βολτα;
Αμα θες μου στελνεις μηνυμα και ερχεσαι και εσυ πανω.

DUKASII
04/09/2007, 15:26
Εγω κανω τουλαχιστον και κοντρες,εσυ ησουν χωρις μηχανακι και εγραφες οτι ειχες ακομη super duke ρε καθυστερημενο κομπλεξικο ανθρωπακι.
Και που σου απανταω αξια σου δινω,σε παιδια της φαπας δε μιλαω,αμα θες απο κοντα ελα να τα βρουμε γιατι πολυ "μιλας" στο moto και καποιος πρεπει να σου βαλει επιτελους μυαλο.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ" ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ.

ειστε εσεις του μοτο οι παρεες γεματες αλήτες....

τελικα θελεις η δε θελεις να με βρεις δε καταλαβα ακριβως.

και αμα με βρεις τι θα κανουμε κοντρες? η θα μου βαλεις μυαλο?

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:31
Επειδη εχεις απο οτι εχω καταλαβει προβλημα μαζι μου και δεν εχω καταλαβει το γιατι πρεπει καποια στιγμη να βρεθουμε γιατι δεν γινεται να γραφω σε διαφορα θεματα και απο κατω εσυ να κοροιδευεις.
Εγω βολτες κανω δεν ειμαι κοντρακιας, και αμα βρεθει καποιος φιλος σε καμια βολτα τρεχουμε και κανουμε μ@λ@κιες.

gcrook
04/09/2007, 15:33
Λοιπον τερμα οι μαλακιες.....
Τωρα μιλανε τα καυτα μπιστονια....

Αυριο βραδυ στην Μαυρη μετα τις 11:00.
Θα δουμε εκει ποιος εχει κοχονες..
Θα ειμαι με "σπεσιαλ" μονοκυλινδρο.
Ζητω καποιον ευγενικο και καλοκαρδο νεο (ακομα καλυτερα αν ειναι εχεμυθος και καθαρος) για να μου βαλει μυαλο και οτι προκυψει..

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αυτο το ποστ δεν ειναι χιουμοριστικο...
Οποιος ερθει πρωτος στον παραδρομο ζηταει τον Κρουκη τον μπιελα...

Αντε να σας δουμε μικροι μου κατρουληδες.....

MikeG
04/09/2007, 15:33
Επειδη εχεις απο οτι εχω καταλαβει προβλημα μαζι μου και δεν εχω καταλαβει το γιατι πρεπει καποια στιγμη να βρεθουμε γιατι δεν γινεται να γραφω σε διαφορα θεματα και απο κατω εσυ να κοροιδευεις.
Εγω βολτες κανω δεν ειμαι κοντρακιας, και αμα βρεθει καποιος φιλος σε καμια βολτα τρεχουμε και κανουμε μ@λ@κιες.

Φίλε πρόσεχε μη και στο τέλος δε μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά εσύ ή κανάς άλλος που δε φταίει!

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε πρόσεχε μη και στο τέλος δε μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά εσύ ή κανάς άλλος που δε φταίει!

Καλα τα λες, συμφωνω.

CPANTELO
04/09/2007, 15:36
Το ξερω οτι ηταν μαλακια δεν ειπα το αντιθετο.
Δεν μας πετυχες για να μας "ριξεις" η για να ερθεις και εσυ καμια βολτα;
Αμα θες μου στελνεις μηνυμα και ερχεσαι και εσυ πανω.

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ...

Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ Μ'ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΔΕΣ ΠΕΤΥΧΑ...

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:40
Φιλε μου νομιζα οτι λες να ανεβεις να μας σκισεις και τετοια γιατι μερικοι ειναι πυροβολημενοι που διαβαζουν και λενε αμεσως τα δικα τους για κοντρα, για αυτο σε ρωτησα.
Το οτι θα παμε βολτα στην Πεντελη δεν σημαινει οτι θα κανουμε την πεντελη πιστα Moto GP,βολτα θα ανεβουμε και σε καποια σημεια θα μπει ο καθενας με οσα θελει και οσα μπορει.
Οσο για τους ζηταδες αμα εχεις τα χαρτια σου στα @@ σου.

MikeG
04/09/2007, 15:40
Καλα τα λες, συμφωνω.

Μάλλον :a21: :a21: :a21: :a21: :a24: :a24: :a24: :a24: :a31: :a31: :a31:

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:43
Δεν σε ειρωνευομαι σου λεω συμφωνω, εσυ γιατι ειρωνευεσαι που βαζεις ανθρωπακια να κανουν το χερι πανω κατω;

Εσυ δε τρεχεις με την μοτοσυκλετα σου; πας νομιμα παντα;

gcrook
04/09/2007, 15:44
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απο τις αναθυμιασεις των χασισοφυτειων που καηκαν..δεν εξηγειται αλλιως....

OrEsTiS82
04/09/2007, 15:47
LoooooooooooL
:rotflmao:

nikos force
04/09/2007, 15:55
που βαζεις ανθρωπακια να κανουν το χερι πανω κατω;

state of art ataka...

CPANTELO
04/09/2007, 16:00
state of art ataka...

ΠΑΕΙ Η COCA COLA ΤΗΝ ΕΧΥΣΑ.... ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
04/09/2007, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ζητω καποιον ευγενικο και καλοκαρδο νεο (ακομα καλυτερα αν ειναι εχεμυθος και καθαρος) για να μου βαλει μυαλο και οτι προκυψει..

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Hρθα αλλα δεν σε βρηκα ρε λαμογιο....ρωτησα ενα ζακι και μια ''φθηνη'' που δουλευει στο μαγαζι του Μητσου του στραβοσουγια για τον Μπουλη τον Κριεκα αλλα δεν σε ηξερε κανεις...

το νου σου αμα σε πετυχω σε χαρακωσα!

Νωντας aka Πριτσινιας aka Ταλαρος...

OldMan
04/09/2007, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...ρωτησα μια ''φθηνη'' που δουλευει στο μαγαζι του Μητσου του στραβοσουγια για τον Μπουλη τον Κριεκα
Εεεεεεε αυτός ήταν ο Κρούκης ο Μπιέλας !!!:winka:

gcrook
04/09/2007, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εεεεεεε αυτός ήταν ο Κρούκης ο Μπιέλας !!!:winka:

Θα μαθεις συντομα ξεπεσμενε χωματινε νταβα, τι μαρτυρια τραβαει αυτος που χαλαει την βιτρινα του κρουκη του μπιελα, aka "πριτσινωτου" ,aka "διαιρουμενου" ,aka "στροφαλοσκεμπε" .
Προσευχησου στον γκουρου σου γιατι εγω δεν δειχνω ελεος (κοινως σου γαμαω το "μαγαζι" μερα νυχτα) .:smokin:

OldMan
04/09/2007, 16:16
Θα μαθεις συντομα ξεπεσμενε χωματινε νταβα, τι μαρτυρια τραβαει αυτος που χαλαει την βιτρινα του κρουκη του μπιελα, aka "πριτσινωτου" ,aka "διαιρουμενου" ,aka "στροφαλοσκεμπε" .
Προσευχησου στον γκουρου σου γιατι εγω δεν δειχνω ελεος (κοινως σου γαμαω το "μαγαζι" μερα νυχτα) .:smokin:
Τι έκρωξε ο ουτιδανός ??? :D

gcrook
04/09/2007, 16:19
Τι έκρωξε ο ουτιδανός ??? :D

Αυριο και μεθαυριο που θα πεσεις για υπνο (σημερα μην κοιμηθεις) ο κρουκης θα "περιεργαζεται" κατι στικυ στο μαγαζι σου....

OldMan
04/09/2007, 16:24
Αυριο και μεθαυριο που θα πεσεις για υπνο (σημερα μην κοιμηθεις) ο κρουκης θα "περιεργαζεται" κατι στικυ στο μαγαζι σου....
Καλέ αυτός έγινε άντρας ... :blush:

bartlal
04/09/2007, 16:25

θες βοηθεια? :D :blush: :smilea:

gcrook
04/09/2007, 16:26
Καλέ αυτός έγινε άντρας ... :blush:

Για σενα προσπαθησα παρα πολυ πορδουλινι μου....:blush:

OldMan
04/09/2007, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
θες βοηθεια? :D :blush: :smilea:
Θα σε δώσω στεγνά στον Πεφτούλιο ...:D :smokin: :mad:

sniper
04/09/2007, 16:29
Τελικά κάνανε κόντρα Χασκι με μπεμπέ;

Ετρεχε ο σκύλος πισω απο το αυτοκίνητο;

Δεν κατάλαβα.....

Ρε φιλαράκο...... Αν εν ανοίγεις το γκάζι στην μηχανή σου τι τα θές τα "ανοίγματα";

Το γκολφ παραμένει ακόμα δημοφιλές... ασχολήσου με αυτό.....

OldMan
04/09/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φιλαράκο...... Αν εν ανοίγεις το γκάζι στην μηχανή σου τι τα θές τα "ανοίγματα";
Σε βρίσκω λίγο αυστηρό με την νεολαία ....:winka:

OrEsTiS82
04/09/2007, 16:49
Τελικά κάνανε κόντρα Χασκι με μπεμπέ;

Ετρεχε ο σκύλος πισω απο το αυτοκίνητο;
τ
Δεν κατάλαβα.....

Κοιταξε αμα μου πληρωνεις το συνεργειο το ανοιγω οσο θελεις το κοπροσκυλο μου.
Οσο για το γκολφ ειμαι μικρος για τετοιο αθλημα, γκολφ παιζουν οι ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, εγω παιζω μπασκετ γιατι μ'αρεσει πολυ να ΠΗΔΑΩ.

bartlal
04/09/2007, 16:49
Θα σε δώσω στεγνά στον Πεφτούλιο ...:D :smokin: :mad:
τα δικα σου ιχνη υπαρχουν! :D :D :evil: :D :D

OldMan
04/09/2007, 16:51
τα δικα σου ιχνη υπαρχουν! :D :D :evil: :D :D
:mad: :D :mad: :D :mad:
πάλι μαλάκας πιάστηκα..

OldMan
04/09/2007, 16:53
Κοιταξε αμα μου πληρωνεις το συνεργειο το ανοιγω οσο θελεις το κοπροσκυλο μου.

Ρε Ladies...!!!
(μια και τόφερε η κουβέντα...)

Σας έχει πει κανείς ότι τα μηχανάκια "χαλάνε" άμα τους ανοίγεις το γκάζι ??? :look:

(εκτός αν είναι μια καλή δικαιολογία για το αρνητικό σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα - κοινώς "κουλαμάρα" ...) :wave2:

OrEsTiS82
04/09/2007, 16:54
LoooooooL! καλο!
:rotflmao: :rotflmao:
Φιλε oldman κουλαμαρα δεν ειναι να εχεις τα @@ να τα βαζεις με διπλασια κυβικα απο την μοτοσυκλετα σου και διπλασια αλογα, ειναι μαγκια, και ας χανεις,τουλαχιστον 1 στις 3 ημουν μπροστα.

OldMan
04/09/2007, 16:55
LoooooooL! καλο!:rotflmao: :rotflmao:
Σ'αρεσε, εεεε ??? :winka:

gcrook
04/09/2007, 16:57

Σας έχει πει κανείς ότι τα μηχανάκια "χαλάνε" άμα τους ανοίγεις το γκάζι ??? :look:
:

Δεν μας το ειπε ποτε κανεις.....:sad:

bartlal
04/09/2007, 16:59
:mad: :D :mad: :D :mad:
πάλι μαλάκας πιάστηκα..

για αυτο ας κανουμε και οι 2 τις παπιες! :winka: :a13: :winka:

OldMan
04/09/2007, 17:00
Δεν μας το ειπε ποτε κανεις.....:sad:
Ρε φούστη Κρούκη ...

Θέλω να γελάσω και δεν μου πάει !!!

:alien:

gcrook
04/09/2007, 17:03
Ρε φούστη Κρούκη ...

:alien:

Ξερω...
Η μπηχτη σου ειναι διπλη.....:sad:

nikos force
04/09/2007, 17:04
Ρε φούστη Κρούκη ...

:alien: anti gia xamogelo ,fora kati poy soy paei tote...:D

OrEsTiS82
04/09/2007, 17:07
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a3:

DimChios
05/09/2007, 01:45
Για τον π00τσο θρεντ

OrEsTiS82
05/09/2007, 06:49
Αφου δεν σ'αρεσε δεν θα κοιμηθω αποψε... :a9:
(Ουτε ειμαι τοσο ψωνιο να κανω θεματα τις διακοπες μου οπως εσυ με φωτογραφιες και να φωτογραφιζω απο το πλοιο μεχρι τον καδο των σκουπιδιων μου που εχει πανω το σημα του ΜΟΤΟ.) :)

makis206
05/09/2007, 07:30
(Ουτε ειμαι τοσο ψωνιο να κανω θεματα τις διακοπες μου οπως εσυ με φωτογραφιες και να φωτογραφιζω απο το πλοιο μεχρι τον καδο των σκουπιδιων μου που εχει πανω το σημα του ΜΟΤΟ .) :)

Και τού'πα του μαλάκα ότι θα γίνουμε ρόμπα !:bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao:

OrEsTiS82
05/09/2007, 07:41
looooooooooooooool !
:a10:

Ενταξει μπορει να αγαπαει το Site και να το εβαλε αλλα εγω θα το εβαζα στο μονιτορ πανω,στα σκουπιδια δεν φενεται και τοσο ωραιο.

DimChios
05/09/2007, 10:08
(Ουτε ειμαι τοσο ψωνιο να κανω θεματα τις διακοπες μου οπως εσυ με φωτογραφιες και να φωτογραφιζω απο το πλοιο μεχρι τον καδο των σκουπιδιων μου που εχει πανω το σημα του ΜΟΤΟ.) :)

Ξαφνικα εχεις γινει ο "γ@μάω" του μοτό? Ποιος αναφέρθηκε συγκεκριμενα σε σενα μου λες?

Τελως πάντων, τι να ασχοληθω αφου το επίπεδο είναι και αυτο για τον π00τσο

el_hymador
05/09/2007, 10:45

ηταν artistic φωτογραφιες ...προφανως δεν καταλαβες τον συμβολιμο

ποσεγγιζοντας τα εργα αυτα με την αισθητικη ''αφελεια'' ενος μικροαστου, αναμενομενα δεν εισπρατεις απολυτως τιποτα...

εμβαθυνοντας ομως, ανακαλυπτεις μια πολυεπιπεδη σημαντοτητα που αναδεικνυει την αποτυπωση ενος τυχαιου γεγονοτος σε εργο τεχνης...

αλλα ας μιλησει καλυτερα ο δημιουργος...

bartlal
05/09/2007, 11:03

αλλος ειναι αυτος που τα κανει αυτα! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

OldMan
05/09/2007, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ηταν artistic φωτογραφιες ...προφανως δεν καταλαβες τον συμβολιμο
ποσεγγιζοντας τα εργα αυτα με την αισθητικη ''αφελεια'' ενος μικροαστου, αναμενομενα δεν εισπρατεις απολυτως τιποτα...
εμβαθυνοντας ομως, ανακαλυπτεις μια πολυεπιπεδη σημαντοτητα που αναδεικνυει την αποτυπωση ενος τυχαιου γεγονοτος σε εργο τεχνης...
αλλα ας μιλησει καλυτερα ο δημιουργος...
Θοδώρααααα .....!!!

έκανες login σε ξένο account ??? :look:

bartlal
05/09/2007, 14:41
Θοδώρααααα .....!!!

έκανες login σε ξένο account ??? :look:

μπορει να ειναι και το πορδουλινι σου :blush:

τα γραφει κατι τετοια! :look:

OldMan
05/09/2007, 14:47
μπορει να ειναι και το πορδουλινι σου :blush:
τα γραφει κατι τετοια! :look:
Το πορδουλίνι μου έγινε ΑΝΤΡΑΣ (προσπάθησε πολύ, δε λέω...) και μιλάει ορθά -κοφτά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=881095#post881095) :a07: :a8:

bartlal
05/09/2007, 14:56
Το πορδουλίνι μου έγινε ΑΝΤΡΑΣ (προσπάθησε πολύ, δε λέω...) και μιλάει ορθά -κοφτά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=881095#post881095) :a07: :a8:

καιρος ηταν να γινει και αυτος, γιατι του ειχατε πεταξει τα ματια κατι χλμ μακρια... :sad: :blush: :sick:

OrEsTiS82
05/09/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ξαφνικα εχεις γινει ο "γ@μάω" του μοτό? Ποιος αναφέρθηκε συγκεκριμενα σε σενα μου λες?

Τελως πάντων, τι να ασχοληθω αφου το επίπεδο είναι και αυτο για τον π00τσο

Ποιος εχει επιπεδο φενεται, απο τις εκφρασεις σου "για τον πουτσ0" , "γ@μαω" και αλλες που γραφεις,ας κρινει ο κοσμος,αυτο μονο με ενδιαφερει,εσεις ειστε γραφικοι, οχι δεν ειμαι αυτος που εγραψες, ειμαι καποιος εκει εξω που δεν ανεχεται να τον ειρωνευονται οπως εκαναν φιλαρακια σου ουτε να με προσβαλλουν επειδη ετρεξα με ενα πιο γρηγορο μηχανακι.
Οποτε τωρα τα ακουτε απο την καλη και απο την αναποδη,ξερω δεν εχετε συνηθισει αλλα θα συνηθισετε μερικοι που θα παει (υπαρχουν τροποι).
Τις κλικες δε τις γουσταρα ποτε (συγκεκριμενα ατομα που οταν ερθω σε αντιπαραθεση μαζι τους πεφτετε 3-4 σαν τα κορακια πανω μου).

MikeG
05/09/2007, 15:17
Ποιος εχει επιπεδο φενεται, απο τις εκφρασεις σου "για τον πουτσ0" , "γ@μαω" και αλλες που γραφεις,ας κρινει ο κοσμος,αυτο μονο με ενδιαφερει,εσεις ειστε γραφικοι, οχι δεν ειμαι αυτος που εγραψες, ειμαι καποιος εκει εξω που δεν ανεχεται να τον ειρωνευονται οπως εκαναν φιλαρακια σου ουτε να με προσβαλλουν επειδη ετρεξα με ενα πιο γρηγορο μηχανακι.
Οποτε τωρα τα ακουτε απο την καλη και απο την αναποδη,ξερω δεν εχετε συνηθισει αλλα θα συνηθισετε μερικοι που θα παει (υπαρχουν τροποι).
Τις κλικες δε τις γουσταρα ποτε (συγκεκριμενα ατομα που οταν ερθω σε αντιπαραθεση μαζι τους πεφτετε 3-4 σαν τα κορακια πανω μου).

Τι κάνεις Γιάννη....?Ε???Κουκιά σπέρνω...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OrEsTiS82
05/09/2007, 15:25
Μαϊντανός του ΜΟΤΟ εγω δε θα γινω, ουτε ανηκω σε καποιο forum ενεργά,την πλακα μου κανω και περναω την ωρα μου εδω μεσα.
Εσεις βγειτε κανα καφεδακι με αυτους που εχουν την σελιδα γλυψτε και λιγακι μηπως σας κανουν τιποτα moderators και παρετε πολυυυυ μεγαλη αξια, θα αποκτησετε εξουσια θα γινετε μεγαλοι,μπορει να χτυπησετε και καμια χαζογκομενα που θα ψαρωσει με κανενα μηχανακι,οι καιροι ειναι δυσκολοι οι γκομενες το παιζουν δυσκολες οποτε μπορει να σας κατσει και κανα καλο.

ΥΓ: Το μοναδικο πραγμα που μ'αρεσει στο φορουμ ειναι οτι υπαρχει ελευθερια, μπορω να λεω την αποψη μου.

GyPsy
05/09/2007, 15:27
Γιατί ρε φίλε,εμείς είμαστε υπάλληλοι να'ούμε?:D

el_hymador
05/09/2007, 15:29
Μαϊντανός του ΜΟΤΟ εγω δε θα γινω, ουτε ανηκω σε καποιο forum ενεργά,την πλακα μου κανω και περναω την ωρα μου εδω μεσα.
Εσεις βγειτε κανα καφεδακι με αυτους που εχουν την σελιδα γλυψτε και λιγακι μηπως σας κανουν τιποτα moderators και παρετε πολυυυυ μεγαλη αξια, θα αποκτησετε εξουσια θα γινετε μεγαλοι,μπορει να χτυπησετε και καμια χαζογκομενα που θα ψαρωσει με κανενα μηχανακι,οι καιροι ειναι δυσκολοι οι γκομενες το παιζουν δυσκολες.

και πως θα ψαρρωσει η γκομενα ρε συ Ορεστη;

''ειμαι και moderator παμε καμια βολτα;''

sniper

Τι θα λεγες αν δεν μπορούσες να την κάνεις εδώ μέσα;

Η αυτοκτονία και τα ναρκωτικά δεν είναι η λύση.....

Άρχισε μαθαίνοντας να καβαλάς αυτό που αγόρασες και το χαραμίζεις....

Α... και μια που δεν το ανοίγεις το γκάζι (για να μην χαλάσει το μηχανάκι σου - συ ειπας), μην γεμίζεις το μοτο με φλυαρίες με κόντρες με EVO, corrola, GS1200cc κλπ..... Τι να μας πεις; Οτι σε περάσανε επειδή δεν ανοίγεις το γκάζι;

Δεν είναι ότι δεν μπορώ... ΑΝ βρω γ@μάω γιατρέ μου :lol:

bartlal

το κακο με σενα ειναι οτι κανεις το παγωνι σε ατομα που ΟΥΤΕ ξερεις ποιοι ειναι, ΟΥΤΕ τι κανουν...

δεν ειναι θεμα ουτε κλικων ουτε προκειται να ακουσω εναν ΑΚΟΜΑ κοκκορα...

ΥΓ: μην απαντησεις, απλα βαλε πρωτα το μυαλο σου κατω και σκεψου τι εγραψα...

OrEsTiS82
05/09/2007, 15:35
Τι θα λεγες αν δεν μπορούσες να την κάνεις εδώ μέσα;

Η αυτοκτονία και τα ναρκωτικά δεν είναι η λύση.....

Άρχισε μαθαίνοντας να καβαλάς αυτό που αγόρασες και το χαραμίζεις....

Α... και μια που δεν το ανοίγεις το γκάζι (για να μην χαλάσει το μηχανάκι σου - συ ειπας), μην γεμίζεις το μοτο με φλυαρίες με κόντρες με EVO, corrola, GS1200cc κλπ..... Τι να μας πεις; Οτι σε περάσανε επειδή δεν ανοίγεις το γκάζι;

Δεν είναι ότι δεν μπορώ... ΑΝ βρω γ@μάω γιατρέ μου :lol:

Επειδη εχω μαθει να λεω στην ζωη μου αληθεια, το Evo δεν ηρθε τελικα, οχι γιατι φοβοταν το παιδι απλα δεν εκατσε η φαση, στην ιδια γειτονια συχναζουμε, εαν τα βαλουμε θα το δεις σε video και ας φαω 8======> εγω θα το ανεβασω το βιντεακι.
Το μηχανακι δε το ζορισα επειδη πηγε να μου φυγει πριν γινει η κοντρα (ανοιγα αποτομα) η αλυσιδα και ειναι λάσκα πολυ και αυτος ηταν ο λογος.
Αυτος ηταν ο λογος που του ειπα να φυγουμε λιγο πιο ηρεμα στην αρχη και ο αλλος αντι να το κανει εφευγε κομματια.
ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ να δεχθω να ανοιξουμε ξεροντας οτι επιτηδες θα ΑΡΓΗΣΩ λογω της αλυσιδας μου ΝΑ ανοιξω,ΣΑΝ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΛΟΓΑ σε φυσιολογικες συνθηκες θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ 1200 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ηταν πολυ πιθανο να ΕΦΕΥΓΕ Η ΑΛΥΣΙΔΑ.
Στις 3-4 φορες που δοκιμασαμε εφευγα αργα γιατι δεν γινοταν αλλιως και με περνουσε, μονο 1 φορα καταφερα να περασω μπροστα και απο 3η σε 4η κινδυνεψα απο αυτοκινητο και εχασα την αλλαγη και με πλησιασε ο 1200.

Οσο για το τελευταιο που ειπες "μη γεμιζεις το μοτο με φλυαριες", οι φλυαριες μου σου εφεραν σε θεμα της σελιδας σου 8.000 αναγνωσεις, το εχεις ξαναδει πολλες φορες αυτο;
Εγω βλεπω οτι το 30% των θεματων ειναι για μοτοσυκλετες,τα υπολοιπα ειναι καλημερες, καληνυχτες,ανεκδοτα, χρονια πολλα κωστα,μητσο,αγλαϊα, για να το διαβασουν 8.000 φορες κατι σημαινει αυτο.
Φλυαριες ειναι τα "spam" που κανουν συγκεκριμενοι που γραφουν απλως για να γραφουν και να τους διαβαζουμε, δεν λενε τιποτα, εγω χανομαι και εμφανιζομαι με καποιο θεμα και γραφω μονο οταν ξερω η εχω καποια γνωση.

devil's animal
05/09/2007, 15:53
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

hector
05/09/2007, 15:56
το κακο με σενα ειναι οτι κανεις το παγωνι σε ατομα που ΟΥΤΕ ξερεις ποιοι ειναι, ΟΥΤΕ τι κανουν...

δεν ειναι θεμα ουτε κλικων ουτε προκειται να ακουσω εναν ΑΚΟΜΑ κοκκορα...

ΥΓ: μην απαντησεις, απλα βαλε πρωτα το μυαλο σου κατω και σκεψου τι εγραψα...

καλα εχεις χαζεψει εντελως....(ξερω τι σου χρειαζεται αλλα θα πρεπει να παρεις το καραβι...) τι καθεσε και λες στο παλικαρι....αφου γουσταρει να πικαρει ολο το forum και ολο το forum τσιμπαει και καθεται και γραφει και γραφει ενα καρο αμπελοφιλοσοφιες, συμβουλες, ηθικα διδαγματα, απομνυμονευματα, μανιφεστα ασφαλους οδηγησης και οτι κατεβασει η κουτρα μας:uplate:
οτι μ@λ@κι@ συζητηση εχει ανοιξει σχετικα με κοντρες, ξυλο, ιντρικες, πλεκτανες, και αλλες τετοιες αρχιδι@ς εχει σπασει τα ταμια και τα πληκτρολογια....

ρε αρχηγε Ορεστη, πραγματικα αδερφε μου σου ευχομαι να εισαι παντα καλα...αλλα εισαι μεγαλος π@π@ρ@ς....ρε συ αρχησε να ασχολησε και με τιποτα αλλο...βρες κανα κοριτσακι...μεχρι τωρα με διασκεδαζες αλλα τωρα νομιζω οτι σε βαρεθηκα!

devil's animal
05/09/2007, 15:58

ΠΡΟΣΟΧΗ!

εγω ειμαι ευγενικος και καλοκαρδος νεος, αλλα επειδη φοβαμαι να ερθω με την μαμα μου??
:blush: :blush:

OrEsTiS82
05/09/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
καλα εχεις χαζεψει εντελως....(ξερω τι σου χρειαζεται αλλα θα πρεπει να παρεις το καραβι...) τι καθεσε και λες στο παλικαρι....αφου γουσταρει να πικαρει ολο το forum και ολο το forum τσιμπαει και καθεται και γραφει και γραφει ενα καρο αμπελοφιλοσοφιες, συμβουλες, ηθικα διδαγματα, απομνυμονευματα, μανιφεστα ασφαλους οδηγησης και οτι κατεβασει η κουτρα μας:uplate:
οτι μ@λ@κι@ συζητηση εχει ανοιξει σχετικα με κοντες, ξυλο, ιντρικες, πλεκτανες, και αλλες τετοιες αρχιδι@ς εχει σπασει τα ταμια και τα πληκτρολογια....

ρε αρχηγε Ορεστη, πραγματικα αδερφε μου σου ευχομαι να εισαι παντα καλα...αλλα εισαι μεγαλος π@π@ρ@ς....ρε συ αρχησε να ασχολησε και με τιποτα αλλο...βρες κανα κοριτσακι...μεχρι τωρα με διασκεδαζες αλλα τωρα νομιζω οτι σε βαρεθηκα!

π@π@ρ@α να πεις τον πατερα σου που δεν σου εμαθε τροπους και βριζεις λακαμα,γκομενα εχω δε περιμενα εσενα ρε καθυστερημενε να μου βρεις,τραβα σε κανενα τσοντοsite να τρομπαρεις και ασε τα θεματα που γραφω στο μοτο παιδι της μαλακιας και της φαπας.
Και εγω σε βαρεθηκα και περιμενω προσκληση σου στο σπιτι σου να γνωρισω και την οικογενεια σου,περιμενω προσωπικο μηνυμα και θα γνωρισετε τον "παπαρα",αυτα που εγραψες παραπανω θελω να τα πεις μπροστα μου κοτοπουλο.

hector
05/09/2007, 16:09
π@π@ρ@α να πεις τον πατερα σου που δεν σου εμαθε τροπους και βριζεις λακαμα,γκομενα εχω δε περιμενα εσενα ρε καθυστερημενε να μου βρεις,τραβα σε κανενα τσοντοsite να τρομπαρεις και ασε τα θεματα που γραφω στο μοτο παιδι της μαλακιας και της φαπας.

:bawl: :bawl: ... εισαι αρχηγος... :a20:...εισαι και ψαρακας :lol: :lol:

over and out:rotflmao:

sniper
05/09/2007, 16:09
1ο βήμα η μεταφορά του παρόντος στις διαμάχες.....

2ο βήμα η μεταφορά του σε τόπο χλοερό.... αν συνεχίσετε τα από πάνω

liakaros
05/09/2007, 16:10
Κοπέλια ηρεμααααα......

Τι διαολο ρε π@υστη μου...χωραφια εχετε να μοιρασετε ορισμενοι εδω μεσα???

Ψυχραιμια λεμεεεε... :beer: :beer: :beer: :beer:

OrEsTiS82
05/09/2007, 16:15
Λοιπον δεν θα εκνευριζομαι με τον καθε καθυστερημενο, τελειωσε το θεμα, οποιος εχει προβλημα μαζι μου και δεν με παει η οτιδηποτε αλλο ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου να τα βρουμε.
Να μπαινω να τσακωνομαι με τον καθενα δεν εχει νοημα ουτε ειμαι πια 17χρονο δεν εχω την ορεξη του καθενος

Τα παραπανω τα γραφω γιατι ειδα οτι μεταφερθηκε το θεμα μου στις διαμαχες, σαν να λεμε αρχιστε μπινελικι ελευθερα και ο κοσμος θα γελαει, επειδη οι διαφορες δεν λυνονται μεσα απο πληκτρολογια και θεωρω πολυ δειλο να βριζω καποιον απο αποσταση (τι να κανω επρεπε να πεσω στο επιπεδο του) καλο ειναι να δωσουμε ενα ραντεβου πχ στην Πεντελη καπου χωρις κανεναν αλλον να τα βρουμε.
Εγω δεν συνεχιζω το θεμα γιατι στις διαμαχες δεν γουσταρω να γραφω γιατι μονο βριζουν.

liakaros
05/09/2007, 16:32
Λοιπον δεν θα εκνευριζομαι με τον καθε καθυστερημενο, τελειωσε το θεμα, οποιος εχει προβλημα μαζι μου και δεν με παει η οτιδηποτε αλλο ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου να τα βρουμε.
Να μπαινω να τσακωνομαι με τον καθενα δεν εχει νοημα ουτε ειμαι πια 17χρονο δεν εχω την ορεξη του καθενος

Τα παραπανω τα γραφω γιατι ειδα οτι μεταφερθηκε το θεμα μου στις διαμαχες, σαν να λεμε αρχιστε μπινελικι ελευθερα και ο κοσμος θα γελαει, επειδη οι διαφορες δεν λυνονται μεσα απο πληκτρολογια και θεωρω πολυ δειλο να βριζω καποιον απο αποσταση (τι να κανω επρεπε να πεσω στο επιπεδο του) καλο ειναι να δωσουμε ενα ραντεβου πχ στην Πεντελη καπου χωρις κανεναν αλλον να τα βρουμε.
Εγω δεν συνεχιζω το θεμα γιατι στις διαμαχες δεν γουσταρω να γραφω γιατι μονο βριζουν.

Παντως ετσι και βρεθεις με κανεναν απ ολους φροντισε να μην φορας το airoh παλι...:lol: :lol:

Υ.Γ Μην τα παρεις στο κρανιο,εντελως στην πλακα το ειπα μπας και αποσυμφορηθει λιγο ατμοσφαιρα. Φιλικα οκ?:wave2:

DimChios
05/09/2007, 16:56
ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
05/09/2007, 16:58
Sniper, να γραψω ρε συ, ή θα το ξυρισεις και μετά δε θα εχει να καυχιέται για το 8000 αναγνώσεων θρέντ του?

:smokin:

Ασε μωρε, τι να γράψω? Πάω να βρώ καμμια γκόμενα καλύτερα, μιας και εμεις δε γαμαμε σε αυτη τη ζωη, μπας και ανοίξει λίγο το μυαλό μου!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

FZR600R
05/09/2007, 18:16
I have you all.