PDA

View Full Version : cb 600f μοντ 2000

cartman
03/09/2007, 00:09
Παιδιά χαιρετώ,
Έχω μπεί στην διαδικασία αγοράς μηχανής και έχω βρεί Hornet μοντ 2000 με 35000 km. Έχει γίνει κάποιο σέρβις πρόσφατα οπότε δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο. Τί έχετε να μου πείτε για το συγκεκριμένο μοντέλο? Γενικά απο αξιοπιστία και επιδόσεις?? Πάντως είναι ωραίο μηχανάκι αλλά με προβληματίζει το ότι είναι κάπως παλιό μοντέλο! Από την άλλη τα Honda δεν μασάνε... εσείς τί λέτε? να το κτυπήσω? η τιμή είναι περίπου στα τρισίμηση χιλιάρικα. Επίσεις σε περίπτωση που το πάρω, θα καταφέρω να το πουλήσω κάποια στιγμή, ή θα αναγκαστώ να το σκοτώσω σε καμιά μάντρα... Περιμένω τις γνώμες σας! Ευχαριστώ Boyz :beer:

power hornet
03/09/2007, 07:51
καλημερα.
εγω του 2000 εχω το μηχανακι μια χαρα ειναι απο επιδοσεις εχει πατησει κατι μαυρα χρεπια hornet 06 π.χ alx84:lol: .
απλα το μονο κακο δεν εχει δεικτη βενζινης και εκει θα εχεις λιγο αγχος στα ποσα χλμ θα σου βγαλει.
αμα το πας νορμαλ λεμε τωρα σε ταξιδι με 140 σου βγαζει αμα δεν το εχει πειραξει ο τυπος γυρω στα 180 αυτονομια μετα γυρνας ρεζερβα εχει αυτο το καλο που την γυρνας εσυ ενω στα καινουργια μπαινει αυτοματα.
τωρα οσο τα χλμ που εχει η μηχανη λιγα μου φαινονται μπας ο τυπος εχει γυρισει πισω τα χλμ?
αυτα αμα θες τιποτα αλο ρωτας.

cartman
03/09/2007, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
καλημερα.
εγω του 2000 εχω το μηχανακι μια χαρα ειναι απο επιδοσεις εχει πατησει κατι μαυρα χρεπια hornet 06 π.χ alx84:lol: .
απλα το μονο κακο δεν εχει δεικτη βενζινης και εκει θα εχεις λιγο αγχος στα ποσα χλμ θα σου βγαλει.
αμα το πας νορμαλ λεμε τωρα σε ταξιδι με 140 σου βγαζει αμα δεν το εχει πειραξει ο τυπος γυρω στα 180 αυτονομια μετα γυρνας ρεζερβα εχει αυτο το καλο που την γυρνας εσυ ενω στα καινουργια μπαινει αυτοματα.
τωρα οσο τα χλμ που εχει η μηχανη λιγα μου φαινονται μπας ο τυπος εχει γυρισει πισω τα χλμ?
αυτα αμα θες τιποτα αλο ρωτας.

Δεν νομίζω να τα έχει γυρίσει επειδή την χρησιμοποιεί μόνο για ταξίδια και έχει παπάκι για την πόλη. Απότι φαίνεται το πρόσεχε το μηχανάκι οπότε μάλλον θα είναι σε καλή κατάσταση. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Μάλλον θα πάω να το οδηγήσω και αν μου προσφέρει το κλασσικό ηλίθιο χαμόγελο της ευχαρίστησης θα το τσιμπίσω!! :beer:

odt
03/09/2007, 10:25
Λοιπόν, τα συγκεκριμένα μηχανάκια, αν δεν πέσουν, δεν παθαίνουν και πολλά πράγματα, ακόμη κι αν οι ιδιοκτήτης τους είναι ινδιάνος - ιππότης της ασφάλτου - αλήτης μηχανόβιος - κοντράκιας - τσακάλι - κάγκουρας - σιδεροφάγος κλπ,κλπ...Έχει αθάνατο μοτέρ από cbr 600f με ποιο χαλαρές ρυθμίσεις που το κάνουν σχεδόν άσπαστο.

Άρα μοτερικά (πλην ελαχίστων περιπτώσεων) μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν είχες ποτέ σου μηχανή, καλύτερα να πας να το δεις με κάποιον γνωστό σου που έχει...γιατί το μάτι σου σίγουρα ακόμη δεν "κόβει" για να δεις αν το μηχανάκι έχει προβλήματα (κυρίως για πεσίματα και ελλειπή συντήρηση).

Τα 3500 χιλιάρικα μου φαίνονται κάπως πολλά...Θα έλεγα, αν καταλήξεις σε αυτό, να μην δώσεις παραπάνω από 3000. Σίγουρα θα θέλει λάστιχα (υπολόγιζε 350?) κι άμα θέλει κι αλυσογράναζα το πιάνεις το 500αρικο άνετα. Αυτές είναι οι στάνταρ φθορές που έχουν οι μηχανές...και τσούζουν αρκετά άμα κάτσουν μαζί...Γι' αυτό χρειάζεται κάποιος που ξέρει...

Επίσης κοίτα τις δισκόπλακες...αν έχουν αυλάκια, τότε μάλλον έχει παραπάνω από 35000χλμ...

Επίσης, όταν ξεκίνησε να βγαινει το μηχανάκι αυτό (το 98) φόραγε 16άρες ζάντες, δεν θυμάμαι ποια περίοδο άλλαξε και άρχισε να φοράει 17άρες, όμως τσέκαρέ το γιατί αν φοράει 16άρες, δεν θα βρίσκεις εύκολα λάστιχα

Αν το τσεκάρεις σωστά και δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα και στο δίνει 3000 ΠΑΡΤΟ !!! Το μηχανάκι είναι φοβερό:wave2:

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε

RESPECT MY AUTHORITAH...:lol:

power hornet
03/09/2007, 10:28
απο 2000 εβαλε 17ζαντες και δεν νομιζω να ειναι πολλα τα χλμ οταν εγω εχω το ιδιο μοντελο και 52.000

odt
03/09/2007, 10:49
απο 2000 εβαλε 17ζαντες και δεν νομιζω να ειναι πολλα τα χλμ οταν εγω εχω το ιδιο μοντελο και 52.000

Σωστός...:)

Εγώ άλλο λέω...Λέω πως τα 35000 χλμ είναι λίγα...και πως μάλλον έχει παραπάνω...και να το τσεκάρει.

Και ας τσεκάρει και για τις ζάντες γιατί η άδεια μπορεί να λέει 2000 αλλά το μηχανάκι μπορεί να είναι παλιότερο...Όπως γίνεται με το δικό μου....

:wave2:

cartman
03/09/2007, 11:20
Ευχαριστώ ρε παιδιά είστε πολύ βοηθητικοί.
Για λάστιχα θα χρειαστεί ένα πίσω αλλά θα το αφαιρέσουμε από την τιμή. Για αλυσογράναζα τα έχει αλλάξει στο τελευταίο service το παιδάκι και έχει βάλει και K&N φίλτρο και και κάτι άλλα που μου έλεγε και δεν θυμάμαι και ούτε έχω ιδέα...Βασικά τα μαγαζιά το παίρνουν με 3300 οπότε δεν λέει να το αφήσει 3000. Αν δεν έχει πειράξει τα χιλιόμετρα και είναι εντάξει και αυτά που μου είπατε (τροχοί, φθορές απο πτώσεις κ.τ.λ) πιστεύω αξίζει τα 3500 ε? Τι λέτε?

και για να μην ξεχνιόμαστε:
God damned...
:D

power hornet
03/09/2007, 12:45
ναι αξιζει γιατι οσο να ειναι παιρνεις μια 600αρα και πολυ αξιοπιστη,εγω το μωρο μου δεν το αλλαζω με τιποτα.
τωρα που βρηκα και γαμαω μαστορα,το δικο μου ειναι ζιγκλερωμενο και γυρναω ρεζερβα στα 210χλμ:a23: παλι καλα που τον βρηκα να ειναι καλα ο alx84

cartman
03/09/2007, 14:29
ναι αξιζει γιατι οσο να ειναι παιρνεις μια 600αρα και πολυ αξιοπιστη,εγω το μωρο μου δεν το αλλαζω με τιποτα.
τωρα που βρηκα και γαμαω μαστορα,το δικο μου ειναι ζιγκλερωμενο και γυρναω ρεζερβα στα 210χλμ:a23: παλι καλα που τον βρηκα να ειναι καλα ο alx84

Ωραίος! :beer:
και κάτι ακόμη: από κατανάλωση τί λέει το θηρίο? επίσεις θα του κάνω και χρήση πόλη (καθημερινά) κάτι που θα το κουράσει και φθείρει...είναι τραγικά τα πράγματα? Θα τα σκάω συνεχώς σε συντηρήσεις ρε παίδες? Ξέρω για χρήση πόλη είναι καλύτερο ένα δικύλινδρο ή μονοκύλινδρο αλλά ερωτεύτηκα τον ήχο μιας cbx 750 που οδήγησα μερικές φορές αυτό το καλοκαίρι, οπότε θα πάω σε κάτι κοντινό σε αυτήν :smokin:

Σορυ αν σας κούρασα, αλλά η κατάσταση είναι κρίσιμη και μπορεί να με έχετε ομόσταβλο σας σύντομα χαχα ...

και καλά να πάθετε :smilea:
:beer:

power hornet
03/09/2007, 16:35
κοιταξε απο καταναλωση αμα το χερακι σου ειναι συνεχεια στο γκαζι το ξεσκιζεις δηλαδη ρουφαει καργα η σφιγγα,αμα το πηγαινεις νορμαλ μια χαρα ειναι καργα οικονομικο.
τωρα με τις συντηρησεις αμα ξερεις καθολου απο μηχανικα μπορεις καθε 3.500 με 4000 μεγιστο να αλλαζεις τα λαδακια μονος σου,στην δευτερη αλλαγη λαδιων θα αλλαζεις και ενα φιλτρο λαδιου.
στα 24.000χλμ που ειναι γενικο θα το πηγαινεις σε μαστορα.αμα μενεις αθηνα θα σου προτεινω εγω τον δικο μου μακραν ο καλυτερος και σου κανει δουλεια ο ανθρωπος.

cartman
03/09/2007, 18:03
κοιταξε απο καταναλωση αμα το χερακι σου ειναι συνεχεια στο γκαζι το ξεσκιζεις δηλαδη ρουφαει καργα η σφιγγα,αμα το πηγαινεις νορμαλ μια χαρα ειναι καργα οικονομικο.
τωρα με τις συντηρησεις αμα ξερεις καθολου απο μηχανικα μπορεις καθε 3.500 με 4000 μεγιστο να αλλαζεις τα λαδακια μονος σου,στην δευτερη αλλαγη λαδιων θα αλλαζεις και ενα φιλτρο λαδιου.
στα 24.000χλμ που ειναι γενικο θα το πηγαινεις σε μαστορα.αμα μενεις αθηνα θα σου προτεινω εγω τον δικο μου μακραν ο καλυτερος και σου κανει δουλεια ο ανθρωπος.

Ευχαριστώ φίλε αλλά είμε φοιτητής Πάτρα. Ε όλο και κάποιος καλός μάστορας θα παίζει και εδώ! Πάντως όσο το ψάχνω μόνο καλά λόγια ακούω για την σφίγγα :D
θα προσπαθήσω να την δώ από κοντά σύντομα και να την βολτάρω και θα ειδοποιήσω για νεώτερα! :wave2:

Alx 84
03/09/2007, 21:24

παλι καλα που τον βρηκα να ειναι καλα ο alx84

αποφάσισε, θα μου τα χώνεις ή θα με ευχαριστείς??? :rolleyes: :mad: :p :p

σχετικά με το παλικάρι που ρώτησε, πολύ καλή μοτοσυκλέτα κ αξιόπιστη. το ίδιο μοτέρ χρησιμοποιεί κ του 06. το μόνο θέμα είναι ότι αν το αγοράσεις θα πρέπει ή να το παντρευτείς ή να το σκοτώσεις αργότερα. 3500 το παίρνεις. πόοοοοοσο να το δώσεις; 2000; λίγα είναι. κράτα το καλύτερα. από εκεί κ πέρα, αν είναι σε καλή κατάσταση τσίμπα το! :wave2:

power hornet
03/09/2007, 21:30
:a22:

cartman
03/09/2007, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
αποφάσισε, θα μου τα χώνεις ή θα με ευχαριστείς??? :rolleyes: :mad: :p :p

σχετικά με το παλικάρι που ρώτησε, πολύ καλή μοτοσυκλέτα κ αξιόπιστη. το ίδιο μοτέρ χρησιμοποιεί κ του 06. το μόνο θέμα είναι ότι αν το αγοράσεις θα πρέπει ή να το παντρευτείς ή να το σκοτώσεις αργότερα. 3500 το παίρνεις. πόοοοοοσο να το δώσεις; 2000; λίγα είναι. κράτα το καλύτερα. από εκεί κ πέρα, αν είναι σε καλή κατάσταση τσίμπα το! :wave2:

Ναι ρε φίλε και εγώ αυτό σκέφτομαι! Ότι μετά δεν θα πουλιέται. Αν το κρατήσω 2-3 χρονάκια μάλλον κανα 2500 ευρά θα πουλιέται στην καλύτερη! είναι ο κύριος λόγος που δεν προχωρώ αμέσως και το σκέφτομαι...:sick:

power hornet
03/09/2007, 22:02
οχι μωρε παρτο σιγα ειανι μια μηχανη που τα κανει σχεδον ολλα και ταξιδακια παει και πιστα το βαζεις τα παντα κανει παρτο

Alx 84
03/09/2007, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ναι ρε φίλε και εγώ αυτό σκέφτομαι! Ότι μετά δεν θα πουλιέται. Αν το κρατήσω 2-3 χρονάκια μάλλον κανα 2500 ευρά θα πουλιέται στην καλύτερη! είναι ο κύριος λόγος που δεν προχωρώ αμέσως και το σκέφτομαι...:sick:

αν έχεις πακετάκι να χώσεις (7000 ευρώ) κάνε το. αλλιώς όοοοοοοτι μεταχείρο πάρεις θα το ψιλοσκοτώσεις. οπότε μη το ρίξεις κ στην πολύ σκέψη. βλάπτει!:wave2:

Alx 84
03/09/2007, 22:11
οχι μωρε παρτο σιγα ειανι μια μηχανη που τα κανει σχεδον ολλα και ταξιδακια παει και πιστα το βαζεις τα παντα κανει παρτο

καλά το είπες. το βάζει πίστα, γιατί εσύ ούτε από έξω δε περνάς! κουλοχαράλαμπε!!! :a22: :a22: :a22:

cartman είσαι κ πάτρα. να ήσουν αθήνα να σου τα δώναμε μια βόλτα να δεις τι λέει κ άν αξίζει.:wave2:

power hornet
03/09/2007, 23:03
καλά το είπες. το βάζει πίστα, γιατί εσύ ούτε από έξω δε περνάς! κουλοχαράλαμπε!!! :a22: :a22: :a22:

cartman είσαι κ πάτρα. να ήσουν αθήνα να σου τα δώναμε μια βόλτα να δεις τι λέει κ άν αξίζει.:wave2: καλα πηγαινε να πιεις τα τσαγακια σου τωρα γιατι σου πεσανε βαρια προχτες μα καλα ειναι δυνατον ενα μοντελο του 2000 να παταει ενα του 2006?

cartman
04/09/2007, 01:20

cartman είσαι κ πάτρα. να ήσουν αθήνα να σου τα δώναμε μια βόλτα να δεις τι λέει κ άν αξίζει.:wave2:

Φίλε αν μου τόδινες το πιό πιθανό θα ήταν αφού χεστώ απ`την χαρά μου ανοίγοντας καμιά 60άρα από τα 98 αλογάκια :eyepop: , να σου το έπερνα και να εφευγα
:evil:
:blush:

Τα μηχανάκι σίγουρα θα το οδηγήσω και να μήν το πάρω, έτσι για να πάρω μια γεύση :a48:
Όσο για το αν αξίζει γενικώς, είμε 100% σίγουρος. Είδωμεν...

Α και κάτι άλλο. Ένα πίσω λάστιχάκι καινούργιο και ένας αξιόπιστος συναγερμός πόσο θα μου κοστίσουν περίπου? Πρέπει να τα λογαριάσω και αυτά σαν εξτρα παραδάκι...

cartman
04/09/2007, 01:35
καλα πηγαινε να πιεις τα τσαγακια σου τωρα γιατι σου πεσανε βαρια προχτες μα καλα ειναι δυνατον ενα μοντελο του 2000 να παταει ενα του 2006?

Και όμως φίλε

Honda CB 600 F Hornet 2000
-98.00 HP (71.5 kW)) @ 12000 RPM
-67.00 Nm (6.8 kgf-m or 49.4 ft.lbs) @ 10000 RPM
-176.0 kg (388.0 pounds)
-0.5568 HP/kg

Honda CB 600 F Hornet 2006
-95.21 HP (69.5 kW)) @ 12000 RPM
-63.00 Nm (6.4 kgf-m or 46.5 ft.lbs) @ 9500 RPM
-178.0 kg (392.4 pounds)
-0.5349 HP/kg

Θα έλεγα ότι τα πιο πάνω έχουν πάρα πολύ μικρές διαφορές για να παίξουν ουσιαστικό ρόλο, αλλά επειδή όλοι οι οδηγοί σφηγγών είναι moto GP οδηγοί, και το παραμικρό αλογάκι κάνει την διαφορά!!!!
:lol: :eyepop: :lol:

nikonian
04/09/2007, 07:25
Πριν από 4 μήνες πούλησα το δικό μου, του 2000 με 35000 χλμ Το΄δωσα 3000.
Ήταν τσάμπα. Αν κοιτάξεις εδώ μέσα θα δεις Χτ 600 , να τα πουλάνε ακριβότερα( αν θεωρείται μηχανή το ΧΤ) με περισσότερα χλμ.
Το Hornet είναι μηχανάρα για όλες τις δουλειές.

Αν αγοράσεις καινούριο, σε 2 χρόνια , θα έχει χάσει 3000 απ'την αξία του.

Παρ'το και μην το πείς πουθενά.

cartman
04/09/2007, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Πριν από 4 μήνες πούλησα το δικό μου, του 2000 με 35000 χλμ Το΄δωσα 3000.
Ήταν τσάμπα. Αν κοιτάξεις εδώ μέσα θα δεις Χτ 600 , να τα πουλάνε ακριβότερα( αν θεωρείται μηχανή το ΧΤ) με περισσότερα χλμ.
Το Hornet είναι μηχανάρα για όλες τις δουλειές.

Αν αγοράσεις καινούριο, σε 2 χρόνια , θα έχει χάσει 3000 απ'την αξία του.

Παρ'το και μην το πείς πουθενά.

Γειά σου φίλε. έχεις και εσύ απόλυτο δίκαιο. Είπες την άλλη όψη του νομίσματος. Πέρσι είχα αγοράσει ένα απόλυτο όπλο, το ybr125 :look: έτσι για να μάθω να οδηγώ πριν πάω σε μεγάλες μηχανές. Έδωσα 2200 ευρά και τώρα μου το πέρνουν κάτι παραπάνω από 1000 επειδή λέει βγήκε το νέο μοντέλο!!! :hypnotize :bawl: :bawl:

Τιιι λέετε ρεεε!!! :confused: Δεν τους το δίνω με τίποτα!

:beer: :beer:

Alx 84
04/09/2007, 13:01

Τιιι λέετε ρεεε!!! :confused: Δεν τους το δίνω με τίποτα!

σε κόβω εσένα να τα κάνεις συλλογή!!:p :p :p

για λάστιχα κ συναγερμό θα σε στείλω ένα που μου να μΕ κανεις ενα τηλ γιατι βαριέμαι να γράφω τώρα!:winka:

cartman
04/09/2007, 14:07
σε κόβω εσένα να τα κάνεις συλλογή!!:p :p :p

για λάστιχα κ συναγερμό θα σε στείλω ένα που μου να μΕ κανεις ενα τηλ γιατι βαριέμαι να γράφω τώρα!:winka:

όχι ρε δεν θα το κρατήσω. Θα το δώσω απλά όχι σε μαγαζί... μας κοροϊδεύουν ρε!
Κοίτα δεν θέλω κάτι αναλυτικά, απλά στο περίπου καμιά τιμή. π.χ για συναγερμό να διαθέσω καμιά 300 και κανενα 200 για λαστιχο ή πολλά λέω?

kayak1
04/09/2007, 14:59
Λοιπόν λίγο αργά απαντάω αλλα καλύτερα από τίποτα. Το 600 έχει απίστευτο μοτέρ που δεν παθαίνει κυριολεκτικά τίποτα όσο και να το πατήσεις αν φυσικα του αλλάζεις τα λάδια. Άρα το 35.000 χιλιόμετρα μόλις το έχει στρώσει ο τύπος. Στην Αγγλία είναι μερικοί που έχουν κάνει πάνω από 100.000 χιλιόμετρα και δεν έχουν ανοίξει μοτέρ. Οπότε μην το σκευτεσαι.

Για τη μεταπωλητική του αξία μη σε νιάζει τόσο γιατι σίγουρα και να θες να αλλάξεις μηχανή το Hornet θα το κρατήσεις :D

Τώρα για το πίσω λάστιχο εξαρτάται από μάρκα και μοντέλο.Γύρω στα 180 πιστεύω.

Για συναγερμό εγώ έχω Spyball 7 χρόνια τον ίδιο και δεν έχει πάθει τίποτα. Οι spyball και οι Meta είναι καλοί.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα spyball περισσευούμενο που είχα αγοράσει και μου έχει μείνει. Είναι το κορυφαίο μοντέλο της spyball o 6527. Αν ενδιαφέρεσαι να τον αγοράσεις μπορείς να μου στείλεις πμ.

cartman
04/09/2007, 15:30
Σας ευχαριστώ όλους παίδες για τις απαντήσεις! ήσασταν μεγάλη βοήθεια...το μηχανάκι θα το οδηγήσω αύριο και θα το πάω και σε μηχανικό να το ελέγξει. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα, αν και ήδη με πείσατε σχεδόν!
:beer: :beer: :beer:

cartman
04/09/2007, 17:45
Τελικά άκυρο το αύριο :cry: Δεν μπορεί το παιδί οπότε αναμένω να το οδηγήσω στις επόμενες μέρες
...
και έτσι για την κουβέντα
...

:look:

...

μεταξύ του hornet 600 mont. 2000 στα 3500 ευράκια (το λεγάμενο μωρέ) και fazer 600 μοντ 2005 το οποίο εξίσου μου αρέσει και το βρήκα στα 5000, ποιό θα διαλέγατε? Έκανα μια βόλτα από μαγαζιά σήμερα και βρήκα το εν λόγο fazer. Μου φάνηκε σε καλή κατάσταση με 1 χρόνο εγγύηση. Από επιδόσεις ξέρω είναι περίπου το ίδιο, αλλά όπως και να το κάνουμε το fazeraki είναι πιο καινούργιο...

Ξέρω ότι είστε hornetάκιδες όλοι εδώ μέσα :a08: , αλλά προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί - όσο γίνεται...

αν κάποιος τα έχει οδηγήσει και τα δύο θα ήθελα πολύ την γνώμη του

Alx 84
04/09/2007, 19:46
αντικειμενικοί είμαστε για αυτό πήραμε hornet!:lol: :lol: :lol:

το fazer το βλέπω πολύ μπούγιο και με χαλάει. οπότε αν δε με φτιάχνει κάτι απλά το αποκλείω.
δε το έχω οδηγήσει οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Nikoooooooooooooooniaaaaaaaaaaaaaaan?????????????????????????:winka: :winka:

λεπόν για συναγερμό παίζει πολύ ο meta (και ο Spyball φυσικά). αν θέλεις κάτι παραπάνω πάνε χτύπα τον scorpio της elser. είναι ακριβός αλλά έχει της παναγιάς τα μάτια. αυτόν έχω βάλει πάνω.

λαστιχάκια τώρα παίζει ανάλογα με τη χρήση που θες. αν πηγαίνεις χαλαρά, κανεις ταξιδάκια κ θες πολλάαααααααα χλμ βάλε pilot road. προσοχή όμως στο πλάγιασμα πάνω απο 3 μοίρες και στο φρενάρισμα (εχω καεί άπειρες φορές)
αν θές κάτι που να τα κάνει όλα (δεν υπάρχει! την πάτησες:lol: :lol: )

εγώ έχω βάλει πάνω τα pireli diablo corsa III. άπαιχτο λάστιχο. μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 11500 κ έχει ακόμα μπόλικο ακόμα. η τιμή του είναι 400 γιούρια το σετ

πολύ καλό κ μαλακό λαστιχάκι είναι το brigestone bt-014, αλλά δε το έχει δοκιμάσει κανείς πάνω στο hornet να δούμε πώς κάθεται. αυτό έχει 350 το σετ
το θέμα όμως είναι να δείς τι έχει βάλει μπροστά άν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις μπρός πίσω (εγώ σετ θα τα άλλαζα) τότε θα πρέπει να βάλεις το ίδιο που έχει ήδη!

Αυταααααα!

άντε κάνε το test ride να ακούσουμε γνώμες!:wave2:

Alx 84
04/09/2007, 19:51
π.χ για συναγερμό να διαθέσω καμιά 300 και κανενα 200 για λαστιχο ή πολλά λέω?

o scorpio που σου είπα έχει 400 και βάλε. οπότε βάζεις κάτι σε meta ή spyball. τι από τα 2 δε ξέρω... οι άλλοι που τα έχουν βάλει μπορούν να σε βοηθήσουν
με 200 βάζεις καλό λάστιχο. απλά δες αν θα βάλεις ένα ή σετ!

Alx 84
04/09/2007, 19:57
άντε να πάιρνεις σιγά σιγά καμιά ιδέα!! :winka: :winka:

101653

cartman
04/09/2007, 21:11
αντικειμενικοί είμαστε για αυτό πήραμε hornet!:lol: :lol: :lol:

το fazer το βλέπω πολύ μπούγιο και με χαλάει. οπότε αν δε με φτιάχνει κάτι απλά το αποκλείω.
δε το έχω οδηγήσει οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Nikoooooooooooooooniaaaaaaaaaaaaaaan?????????????????????????:winka: :winka:

λεπόν για συναγερμό παίζει πολύ ο meta (και ο Spyball φυσικά). αν θέλεις κάτι παραπάνω πάνε χτύπα τον scorpio της elser. είναι ακριβός αλλά έχει της παναγιάς τα μάτια. αυτόν έχω βάλει πάνω.

λαστιχάκια τώρα παίζει ανάλογα με τη χρήση που θες. αν πηγαίνεις χαλαρά, κανεις ταξιδάκια κ θες πολλάαααααααα χλμ βάλε pilot road. προσοχή όμως στο πλάγιασμα πάνω απο 3 μοίρες και στο φρενάρισμα (εχω καεί άπειρες φορές)
αν θές κάτι που να τα κάνει όλα (δεν υπάρχει! την πάτησες:lol: :lol: )

εγώ έχω βάλει πάνω τα pireli diablo corsa III. άπαιχτο λάστιχο. μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 11500 κ έχει ακόμα μπόλικο ακόμα. η τιμή του είναι 400 γιούρια το σετ

πολύ καλό κ μαλακό λαστιχάκι είναι το brigestone bt-014, αλλά δε το έχει δοκιμάσει κανείς πάνω στο hornet να δούμε πώς κάθεται. αυτό έχει 350 το σετ
το θέμα όμως είναι να δείς τι έχει βάλει μπροστά άν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις μπρός πίσω (εγώ σετ θα τα άλλαζα) τότε θα πρέπει να βάλεις το ίδιο που έχει ήδη!

Αυταααααα!

άντε κάνε το test ride να ακούσουμε γνώμες!:wave2:

Ελα μαν που λες 400 γιούρκα είναι πολλά για λάστιχο για μένα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι επί του παρόντος. ΑΝ την πάρω, θα την συνηθίσω πρώτα με αυτό που έχει (έχει άλλα 500km περίπου) και μετά θα το αλλάξω. Τάπας δεν είμαι φίλε ούτε κάγκουρας (δεν ξέρω άν θα γίνω :smokin: ) αλλά θέλω να μάθω να γέρνω το μοτόρι και να φρενάρω με ασφάλεια οπότε θα το ψάξω καλύτερα τότε.
Το test ψήθηκα να το κάνω αύριο αλλά δεν μπορεί το παιδί οπότε έμεινα με το φονικό 125 μου να με βολτάρει και αύριο :bawl:

cartman
04/09/2007, 21:16

πάντως έχει πιο ωραίο κώλο απο fazer η ρουφιαναααααα...:a46: :a23:

Alx 84
04/09/2007, 22:06
πάντως έχει πιο ωραίο κώλο απο fazer η ρουφιαναααααα...:a46: :a23:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! άντε καλορίζικο! :p :p :p :p :p :p :beer: :beer: :beer:

101666

cartman
05/09/2007, 10:49
καλόοοοοοοοοοο!!!!! Αργειιιι το test drive γμτ αργειιιιιιιιιιιιιιι!!!! :cry: :cry: :cry:

hornetakias
05/09/2007, 18:02

Βρε γληγορε για πες που βρηκες αυτη τη φωτο...??

101721

hornetakias
05/09/2007, 18:09
Ασε το βρηκα....:D

power hornet
05/09/2007, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
Βρε γληγορε για πες που βρηκες αυτη τη φωτο...?? οχι και γρηγορος ολο τσαγια πινει:rotflmao:

Alchimistis
05/09/2007, 21:00
Mπορει να ειναι κρυωμένος ο ανθρωπος...αμαν πάντα το κακο να σκεφτεστε...
:rotflmao: :rotflmao: :beer:

Alx 84
05/09/2007, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
Ασε το βρηκα....:D

είδες που τελικά είσαι καλός; τί έγινε γιώργη καψουρευτήκαμε undertray? του πάει πολύ. πάνε βάλε το. όχι που είναι μερικοί μερικοί εδώ μέσα που λένε ότι ο πίσω τρώει νερό στη βροχή, και άν είσαι διπλός δε μπορείς να το βάλεις και μπλά μπλά μπλά! ξέρει καλά η κουλομαρία. και ένα έχω να του πώ:

ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΡΕ ΡΟΜΠΑ! ΤΙ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ?????

οχι και γρηγορος ολο τσαγια πινει:rotflmao:

κάτσε καλά εσύ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Mπορει να ειναι κρυωμένος ο ανθρωπος...αμαν πάντα το κακο να σκεφτεστε...
:rotflmao: :rotflmao: :beer:

Τα χάλια μου είμαι. όχι μόνο τσαγάκια αλλά κ αντιβιώσεις παίρνω...:sad: :sad: :sad:

Alx 84
05/09/2007, 22:04
κ άλλα 2 undertrays...

1

101746

Alx 84
05/09/2007, 22:06
ένα για τους πιστόβιους (ή κάγκουρες γιατί δεν έχει φανάρι):winka:

101747

cartman
06/09/2007, 22:14
Παιδιά έχω καλά και κακά νέα! :D :D :D

Τα καλά: Το ΣΚ θα κυκλοφορώ με μηχανήηηηηηη :a25: :a25:

Τα κακά: Η μηχανή δεν θα είναι το hornet :look:

Έκανα test drive το fz6 και... το έκλεισα! Ο κύριος λόγος ήταν το ότι είναι πιο καινούργιο μοντέλο από την σφήκα. Είμε σίγουρος ότι αν οδηγούσα πρώτα την σφήκα θα εντυπωσιαζόμουν εξίσου και μπορεί και να την έπερνα. Τελικά αποφάσισα να διαθέσω 1500 ευρώ (δώσεις) περισσότερα και να πάρω κάτι πιο καινούργιο!

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και γνώμες σας, οι οποίες δεν πήγαν καθόλου χαμένες αφού έμαθα 2-3 πράματα και εγώ περί μηχανών. :) Άσε που είμε και χόντα φαν οπότε κερδίσατε και έναν υποστηρικτή

...

:a31:

Ελπίζω να μην βαρέσετε πολύ παιδιά...

PS την σφήκα θα την οδηγήσω αν μου την δώσει ο φίλος να την βολτάρω και θα σας πώ εντυπώσεις...

power hornet
06/09/2007, 22:53
δεν πειραζει αφου ηταν πιο καινουργιο μοντελο απο την σφηγκα,οποτε να πω καλοριζικη και καλοταξιδη,αν και αφου διαθεσες παραπανω λεφτα γιατι δεν κοιταγες για μεταχειρισμενη σφιγγα αλα πιο καινουργιο μοντελο?

H0NDAKIAS
06/09/2007, 23:10
Αντε συχγωρεμενος, αν και yamaha :beer: :beer: :beer: καλα βολτιδια

cartman
07/09/2007, 00:22
δεν πειραζει αφου ηταν πιο καινουργιο μοντελο απο την σφηγκα,οποτε να πω καλοριζικη και καλοταξιδη,αν και αφου διαθεσες παραπανω λεφτα γιατι δεν κοιταγες για μεταχειρισμενη σφιγγα αλα πιο καινουργιο μοντελο?

Καλή ερώτηση φίλε. Κοίταξα σε τουλάχιστον 6 μαγαζιά (άλλα δεν ξέρω εδώ που μένω) όχι μόνο για χόρνετ φυσικά αλλά γενικά...και κατέληξα σε αυτό. Μεταχειρισμένη σφήγκα ούτε για δείγμα φίλε. Αντίθετα όλα τα καλοπουλημένα μηχανάκια να τα βρίσκω συνεχώς μπροστά μου όπως TDM, z750, cbfs, fazer κτλ αυτά δηλαδή που εγιναν τις μόδας πρίν λίγο καιρό (και ακόμη είναι φυσικά).
Σκέψου ότι και το μόνο χόρνετ που βρήκα, ήταν από γνωστό μου και όχι σε μαγαζί.

Ευχαριστώ μαν για τις ευχές!! :beer: :beer: :beer:

cartman
07/09/2007, 00:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
Αντε συχγωρεμενος, αν και yamaha :beer: :beer: :beer: καλα βολτιδια

`στώωω. Και ώς ένδειξη εκτίμησης θα χαιρετώ ιδιαιτέρως όλες τις σφήγκες στον δρόμο

....άρα....

Αν δείτε κάνα μαλάκα με μια μαύρη fz6 να σας χαιρετά...

ΕΓΩ ΕΙΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :smokin:

:sun:

Alx 84
07/09/2007, 12:29
ΠΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗ!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :a017: :a023: :a37: :a37:

λέγε ρε, πόσα σου δώσανε ??:p

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ρίξε καμιά φωτό (στα fazer έτσι;):beer:

cartman
07/09/2007, 13:21
ΠΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗ!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

λέγε ρε, πόσα σου δώσανε ??:p

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ρίξε καμιά φωτό (στα fazer έτσι;):beer:
:a15: :a15:
Φίλε δεν το`κανα επίτηδες... μου δώσανε πολλά... :a13:
Ευχαριστώ ρε Άλεξ. Θα έρχομαι επίσκεψη εδώ μέσα έτσι να μην ξεκόψουμε :p

Θα βάλω και φώτο ... Το καλό ότι είναι και κατάμαυρο (χρώμα, πλαίσιο και κινητήρας) και γουσταρω!
:smokin:

kayak1
07/09/2007, 13:50
Καλοτάξιδο, καλές βόλτες, και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!:beer:

odt
07/09/2007, 14:18
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε...κανείς δεν είναι τέλειος...καλό και το fz6.

Καλοτάξιδο

:wave2: :wave2:

cartman
07/09/2007, 15:07
`στωωω παίδες :beer: :beer: :beer:

Πάντως το δικό σας φόρουμ είναι πιο ενεργητικό και ομιλητικό από το δικό μας των fazerαίων!!!

runnerma
07/09/2007, 16:00
Καλή ερώτηση φίλε. Κοίταξα σε τουλάχιστον 6 μαγαζιά (άλλα δεν ξέρω εδώ που μένω) όχι μόνο για χόρνετ φυσικά αλλά γενικά...και κατέληξα σε αυτό. Μεταχειρισμένη σφήγκα ούτε για δείγμα φίλε. Αντίθετα όλα τα καλοπουλημένα μηχανάκια να τα βρίσκω συνεχώς μπροστά μου όπως TDM, z750, cbfs, fazer κτλ αυτά δηλαδή που εγιναν τις μόδας πρίν λίγο καιρό (και ακόμη είναι φυσικά).
Σκέψου ότι και το μόνο χόρνετ που βρήκα, ήταν από γνωστό μου και όχι σε μαγαζί.

Ευχαριστώ μαν για τις ευχές!! :beer: :beer: :beer:

Tα Hornet δεν τα πουλάει κανείς εύκολα. Ποιός ο λόγος να πουλήσει κάποιος ένα πολύ καλά στημένο μηχανάκι που δεν βγάζει το παραμικρό πρόβλημα?????

Καλορίζικο το FZ6 καλές βόλτες και πάντα όρθιος :beer: :beer:

cartman
07/09/2007, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Tα Hornet δεν τα πουλάει κανείς εύκολα. Ποιός ο λόγος να πουλήσει κάποιος ένα πολύ καλά στημένο μηχανάκι που δεν βγάζει το παραμικρό πρόβλημα?????

Καλορίζικο το FZ6 καλές βόλτες και πάντα όρθιος :beer: :beer:

Εγώ φίλε πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα μηχανάκια μια χαρά είναι για τον σκοπό τους, απλά τα βαριούνται μάλλον πιο εύκολα από το χορνετ. Το γιατί δεν το κατάλαβα ακόμα. Μπορεί να έχει να κάνει με την εμφάνιση. Το χορνετ είναι κλασσικό, οπότε αν σου αρέσει, μάλλον δεν θα το βαρεθείς και εύκολα. Τώρα για το καινούργιο που δεν έχει κλασσικό ντιζαιν θα δείξει ο χρόνος.
Πόσοι πραγματικά δίνουν τα μηχανάκια τους προς πώληση λόγω προβλημάτων? Πιστεύω πολύ λίγοι, εκτός αν τους κάνουν χρήση για την οποία δεν προορίζονται...
Εξάλου όσοι τα δίνουν συνήθως αλλάζουν κατηγορία ή κυβικά. Δεν θυμάμε να άκουσα κανένα να αλλάζει μόνο μάρκα και να μένει στην ίδια κατηγορία και κυβικά π.χ να πουλά GSR και να πέρνει χόρνετ.

Τα πιο πάνω περί αξιοπιστιών και προβλημάτων τα λέω έχοντας Ιαπωνία στο μυαλό μου. Τώρα για Ευρώπη φίλε δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει ...

cartman
07/09/2007, 16:47
Α και ευχαριστώ για τις ευχές!! :)

cartman
07/09/2007, 21:50
Παίδες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω πλέον γκόμενα! :a08:
Δεν βάζω φώτο της εδώ - στα fazer έχω 2! Είναι καλλονή και στρινιάρα... και δεν μπορείτε να πείτε τίποτε (και να πείτε δεν ακούω :a13: )

ΤΕΛΟΣ

:a026:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Alx 84
08/09/2007, 16:32

Πάντως το δικό σας φόρουμ είναι πιο ενεργητικό και ομιλητικό από το δικό μας των fazerαίων!!!

πούλα το κ πάρε hornet! προλαβαίνεις!!:lol: :lol: :wave2:

cartman
08/09/2007, 20:54
πούλα το κ πάρε hornet! προλαβαίνεις!!:lol: :lol: :wave2:

ΛΕΣ?? :look:
Μπαααα, θα της δώσω μια ευκαιρία της μικρής... :D
Αν απογοητεύσει βλέπουμε...
:beer: :beer: :beer: