PDA

View Full Version : Δερμάτινο σετάκι Dainese

~kurucrοwn~
03/09/2007, 16:15
Χαίρετε συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες

Να διατυπώσω και εγώ τον προβληματισμό μου.

Θέλω να πάρω δερμάτινο jacket και παντελόνι (όχι φόρμα-δύο κομμάτια). Θέλω απλό σχέδιο και μονόχρωμο (μαύρο κατά προτίμηση-καβαλάω μαύρο vstrom). Αυτά που έχω καταλήξει είναι τα εξής:

Επιλογή 1) Dainese M4 leather 2 piece suit. τιμή 629,95eur
Επιλογή 2) Dainese Merlin leather jacket + Delta leather pants. συνολική τιμή 399,95eur + 269,95eur = 669,90eur

Οι τιμές είναι από το motocard.com

Τι γνώμη έχετε? Έχει κανείς εμπειρία από τα συγκεκριμένα ρούχα?

Ευχαριστώ.

lampros_fazer
03/09/2007, 22:57
Λες όχι φόρμα :confused: ,η Μ4 είναι φόρμα διαιρούμενη..

Το delta έχει ξύστρες που δε νομίζω να σου χρειαστούν,μήπως να κοίταγες κάποιο χωρίς ξύστρες που θα σου έρθει κ πιο φτηνό..

Trans
04/09/2007, 11:47
Από προσωπική εμπείρια θα σου πρότεινα τουλάχιστον για παντελόνι να μην πάρεις δέρμα...

1. Τις κρύες μέρες του χειμώνα θα θες ΚΑΙ ισοθερμικό αφού τα δερμάτινα δεν έχουν επένδυση.
2. Τις βροχερές μέρες του χειμώνα φυσικά θα θες και αδιάβροχο.
3. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού θα λιώσεις
4. Θα μου πεις γούστα είναι αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο το παντελόνι δέρμα για τύπου on-off.

Για το μπουφάν δεν μπορώ να πω τίποτα αφού κι εγώ δερμάτινο έχω...
Να ξέρεις όμως ότι με την βροχή θα πρέπει να έχεις και το αδιάβροχο μαζί.

Παντελόνι έχω ένα d-dry της dainese και μπορώ να σου πω ότι είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Το χειμώνα και με βροχές σε εξορμήσεις στην Κύμη δεν κατάλαβα τίποτα το καλοκαίρι όμως με τις ζέστες και στο ταξίδι Κερκίνη-Δράμα-Πλατάνα Εύβοιας- με ταλαιπώρησε λίγο...

Όσο για dainese δες ποιο θες, ρώτα τιμές και μετά κάνε ένα search με dainese stock. :) Η γνωστή "αποθήκη" της Ηλιούπολης.