View Full Version : Yamaha BT-1100 bulldog
Θελω να αγορασω αυτη τη μοτοσυκλετα. Μπορει κανεις να με κατατοπισει οσον αφορα αυτο μηχανακι? εχω ακουσει παρα πολλα , αλλα τιποτε το συγκεκριμενο.
Ευχαριστω εκ των πρωταιρων!
el_hymador
03/09/2007, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από andios
Θελω να αγορασω αυτη τη μοτοσυκλετα. Μπορει κανεις να με κατατοπισει οσον αφορα αυτο μηχανακι? εχω ακουσει παρα πολλα , αλλα τιποτε το συγκεκριμενο.
Ευχαριστω εκ των πρωταιρων!
Το οδηγησα μολις ειχε πρωτοβγει.
Ειχα καραφτιαχτει γιατι νομιζα οτι επροκειτο για εναν χαμηλης αποδοσης μεν, ροπατο και βροντερο κινητηρα δε, με ικανα περιφερειακα για κατι λιιιιιγο παραπανω απο ησυχες βολτες.
Αν εξαιρεσεις τον κινητηρα, που απλα δουλευε ησυχα χωρις να βρονταει, ολα τα αλλα ηταν οπως τα περιμενα.
Οσο και αν σου φιανεται περιεργο ο λογος που δεν το αγορασα τοτε ηταν ο κινητηρας...οχι γιατι ηταν ''ξοφλα'', μια χαρα μοτερ ηταν, αλλα γιατι περιμενα κατι πιο τσαμπουκαλεμενο απο αποψη ηχου και κραδασμων...τι να πεις ? αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....
Μοτοσικλετα για βολτες και ησυχα ταξιδακια ειναι....προσωπικα ακομα την βρισκω πανεμορφη, λιγο βαρια για καθημερινη χρηση, αλλα εδω αλλοι οδηγανε 1000 on-off και touring στο κεντρο της Αθηνας...
αν εισαι αποφασισμενος και κατασταλαγμενος για το τι θες και ποιες ειναι οι απαιτησεις σου ειναι μια χαρα...
απλα να ξερεις οτι το παντρευεσαι αφου το μηχανακι γενικα δεν πηγε εμπορικα στην Ελλαδα...νομιζω παιζουν κανα δυο - τρια μτχ σε πολυ καλη τιμη για τσεκαρε το!
:wave2:
el_hymador
03/09/2007, 20:13
ειναι πανεμορφο παντως :beer: :beer:
101571
Ειμαι προ των πυλων να δωσω το gsrάκι μου για ενα bulldog 1100.
Κυριος λογος ειναι τα ταξιδάκια δικαβαλος και καθημερινη κινηση.
Αντε και καμια φορα Μεγαρα για να γελασουμε:rotflmao:
Θελω να ρωτησω τα εξης:
α) μεση καταναλωση. ποση? γιατι το spritmonitor.de βγαζει πολυ χαμηλη που δεν νομιζω.
β) Περιφερειακά. Το πηρουνι του τα χρειαζεται? γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει.
γ) Σερβις καθε ποτε και ποσο?
δ) Οτι αλλο θελετε να προσθεσετε ευπροσδεκτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Ειμαι προ των πυλων να δωσω το gsrάκι μου για ενα bulldog 1100.
Κυριος λογος ειναι τα ταξιδάκια δικαβαλος και καθημερινη κινηση.
Αντε και καμια φορα Μεγαρα για να γελασουμε:rotflmao:
Θελω να ρωτησω τα εξης:
α) μεση καταναλωση. ποση? γιατι το spritmonitor.de βγαζει πολυ χαμηλη που δεν νομιζω.
β) Περιφερειακά. Το πηρουνι του τα χρειαζεται? γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει.
γ) Σερβις καθε ποτε και ποσο?
δ) Οτι αλλο θελετε να προσθεσετε ευπροσδεκτο.
ωραιο μηχανακι αλλα μεσα στη πολη θα το ταλαιπωρησεις αρκετα απο διαφορικο και altenaitor.......
ειδικα αν εισαι συνεχεια σταματα-ξεκινα........μιζα-μιζα-μιζα..... ειναι αεροψυκτο !!!
σε γενικες γραμμες ειναι για κατι παραπανω απο ησυχες βολτες.....
καθε 5000 χλμ λαδια-- καθε 10000 χλμ service--kaθε 20000 χλμ service με μπροστινο συστημα--και καθε 40000 χλμ service με βαλβιδες και μπροστινο συστημα!!!!!